Partyflock
 

15 Years of MUST Anniversary

Facebook
15 Years of MUST Anniversary
16 maart 2017
georganiseerd door Site

Grand Hotel Amrâth Kurhaus (binnen) op de kaart Site
Gevers Deynootplein 30
Den Haag
NederlandNederland

Tickets & prijzen 15 Years of MUST Anniversary

Uitverkocht
Voorverkoop 1:€ 39,50
Voorverkoop 2:€ 44,50
Voorverkoop 3:€ 49,50
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

Stemresultaat: goed

geweldig114%
zeer goed229%
goed343%
ok0
voldoende0
onvoldoende114%
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

1 waardering

Paul&Yvon
De live-act van 2200-2330 maakte de hele flow kapot; geen dansbaar nummer gehoord. Door de dresscode ('je beste zelf') liepen er mannen in jeans en dames in cocktailjurken. Waarom, waarom?

Line-up 15 Years of MUST Anniversary

house, latin
· live house
house
· MC
MUST viert op zaterdag 1 april 2017 haar 15 [!] jarige bestaan in de meest monumentale locatie van ons land: Het Kurhaus te Scheveningen!

De laatste kaart is zojuist over de digitale toonbank geschoten, met trots kunnen we dan ook vermelden dat ons event vanavond in het Kurhaus compleet is uitverkocht! Er zijn geen enkele kaarten meer te verkrijgen, ook niet aan de deur.

De arrangementen met overnachting, ontbijt en inclusief toegang tot het MUST feest [dansen & slapen] zijn bij ons ook niet meer op voorraad :-)

De muzikale invulling is qua artiesten de lucht in geschoten. In onze 'booth of noise' de fijne grooves, schitterende vocalen en live elementen enkel van hoog niveau: Roog, La Fuente, Men & Cherry [sax + percussie + vocals + dj] Jasper Clash en MC Roga voor de input zoals nooit tevoren.
→ lees meer

2 opmerkingen

Raar......maar tot 02.00 uur....line up niet zichtbaar en..niemand die hier wat zegt??
Super avonden beleefd bij Must in de Van Nelle fabriek en Laurenskerk. Must Kurhaus twee keer bezocht maar ik vond het teveel vergane glorie, en dan bedoel ik locatie én bezoekers. Zo verandert het publiek van chique naar cheap, met een overdaad aan dames strak van de botox en fillers en heren die jeans en T-shirt al genoeg moeite vinden voor een avondje uit. Plus nog eens dat het steeds meer een swingers ontmoetingsplaats lijkt. Dus wij passen voorlopig.