Partyflock
 
Grotesque Indoor Festival
11 november 2016
Grotesque Indoor Festival
10 augustus 2016
georganiseerd door Site

Maassilo (binnen) op de kaart Site
Maashaven Zuidzijde 1 – 2
Rotterdam
NederlandNederland

Tickets & prijzen Grotesque Indoor Festival

Early bird:€ 39,50→ uitverkocht, tot 26 augustus 2016
Voorverkoop:€ 45,-
Late premium:€ 62,50
parkeren:€ 10,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Kledingvoorschrift
White - Fluor - Disco
Stemresultaat: zeer goed
geweldig10336%
zeer goed11139%
goed5921%
ok62%
voldoende41%
onvoldoende31%
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

45 waarderingen

Zoals altijd! Top!!
Echt een top feest!!
Hittupuhtit
Wow
Ela
Muziek was veel te hard. Leuk dat er een actie op touw wordt gezet, alleen jammer dat hier ter plaatsen geen aandacht aan werd besteed.
Stan&Debby
Het was weer een top feest!
Hoof
Party of the Year! Was echt geweldig. Alles klopte. Een party waar de sfeer van de posters van binnenkomst tot vertrek overtroffen werd. Prachtige lokatie, uitstekend verzorgd én de schilderijen van Lique!
Glittertje
Geweldig! Up-tempo in Main. Ongehoord! Jammer dat bijna niemand zich aan het kledingadvies hield...
Kitebabe
Chapeau Patrick!
Orca
Goede sfeer. Geluid redelijk goed, hoge tonen erg schel. Keuze voor 3 dresscode rare keuze bovendien te weinig blacklight voor neon/fluor thema. Verdere aankleding goed en locatie super.
LiqueAngel
Echt alles klopte. Een totaal experience, van Trance, House, techno, beetje chill-sounds.. er was van alles te zien en te beleven. Een nacht van Muziek, Dans, Lach, Theater, Kunst, Makeup, Massage, Kappers, Visagie, Acrobaten, circusacts... ok ik stop. Zulke feesten zijn echt uniek. En dan in de Maasilo: quite the venue!
Bloesem
Het geluid stond te hard of was niet zo goed maar verder heel leuk.
Richard&Mira
Goede sfeer, gezellige mensen. Dj's wat rommelig, maar acceptabel
Twinkel
Was prima, leuk publiek en lekkere muziek
Cycleburner
Feest was goed, vooral de techno zaal.. Maar ben zeker niet te spreken over het parkeren.. 10 euro betaald voor een P-ticket en allles was vol, niet doorverwezen door de medewerkers bij de hekken.. Uiteindelijk zelf maar ergens een plek moeten zoeken, 10 euro door de neus geboord.. Erg slecht !!
Zonnetje 36
Het was weer een super feestje. Genoten met heel heel veel lieve vriendjes en vriendinnetjes. Wat een leuke aankleding, wat een goede dj's, vooral Alex MORPH. Temperatuur was heerlijk warm, bij binnenkomst al. Volgend jaar weer.
eelco71
was er een voor in de boeken ....... heerlijk genoten
EDM LifeStyle NL
Super leuke sfeer en goede line-up van artiesten.
Kevolution
Omdat mijn voorkeur uitging naar de zaal 2 ben ik vooral daar gebleven. Het geluid was echt niet ok. Tijdens Mark Sherry regelmatig een hele hoge piep te horen uit de linkerbox en gedurende de hele avond kwam de muziek niet sterk uit de verf, ik miste gewoon overduidelijk iets. Ook was dit feest belachelijk duur en had ik daarom ook wel wat mooier licht / lasers verwacht in die 2e trance zaal. Qua tracks en sfeer was het iig wel goed :)
nik@
Super feest, top locatie en heerlijke muziek!
®SupeR­TRance­®
TOP feest, van de eerste tot de laatste minuut genoten :D !! Veel goede sets gehoord, het aandeel psy mag van mij iets minder en dan graag wat meer uplifting. Voor de Maassilo best een goed geluid. Die (zogenaamde) circusartiesten hoeven voor mij niet zo nodig, maar goed dat hoorde nu eenmaal bij het gekozen thema. Volgend jaar weer van de partij !
Altijd Scherp
leuk feest met leuke mensen. muziek kon beter maar dat is persoonlijk
skitmeister
Een leuke avond met een paar uirschieters naar boven; dimension, kirkwood, morph, dymond, ucast. Ram's set de minste die ik tot noe toe van 'm gezien heb. Leuk feest, maar voor mn gevoel miste er iets, waardoor ik niet zoiets heb als "wat een top feest was het!"
!:bounce:!
prima feest, wat een mega locatie:P
Frans83
uitstekende Timetable helaas tot en met RAM te druk in de main daarna ruimte genoten van James dymond Allen watts Amir Hussain en ucast
Annelicious
Vanaf het begin tot een uur of 2 was alles perfect: de muziek, het geluid, de sfeer! Daarna werd het (naar onze mening) helaas stukken minder. De muziek was meer stampen en erg rommelig. Ook het geluid was 'ineens' veel slechter (vervelend gewoon). We zijn daarom dus ook vroeg naar huis gegaan... jammer :-(
trance4mer
Het beste indoor feest van 2016. Geweldige mensen, super locatie en TOP muziek. Klasse en complimenten voor iedereen.
Nara Alves Valente
was leuk jammer ik moest 3:00 uur volgand keer beter maar was erg leuk
Max
Top Feest, RAM draaide geweldig , echt de topper van de avond. Grotesque heeft echt z'n best gedaan met de aankleding. Helemaal TOP! Wij hebben erg genoten. Dank je wel
Franky076
Bij binnenkomst al zeer welkom geheten door de doorbitches :-) , vriendelijke portiers. Grotesque heeft echt z'n best gedaan met de aankleding van de zaal. Helemaal TOP! Er werd eigenlijk de hele avond lekker gedraaid. Mijn toppers: RAM, Alex M.O.R.P.H en John O'Callaghan. Man man wat hebben die staan knallen. Al met al een zeer geslaagde avond/nacht!
Goede afwisseling, van (hard) trance naar techno. Voor ieder wat wils. Alles goed geregeld en locatie top aangekleed. Aanrader.
Super locatie,super muziek,super leuke mensen..kortom super nacht gehad!!!
trancefreak
Wat een lekker feestje was dit! Mark Sixma speelde al vroeg maar was voor mij 1 van de hoogtepunten. Wat een heerlijke tracks draaide hij. Lekker veel Cosmic Gate en Above&Beyond tunes en ook zijn eigen rammers! Daarna Alex Morph en dat was heerlijk zweven, net als RAM. Mark Sherry en Alex di Stefano draaiden snoeihard. 1 dingetje, vind t nog steeds belachelijk dat je moet betalen om naar de wc te gaan... Desnoods een paar euro bij de ticketprijs op hiervoor. Beetje achterhaald ook dat dat alleen met cash kon. Maar verder: Topavond gehad,mooie aankleding en leuke mensen. Tot de volgende grotesque!
Hanna
Wat een super feest! Erg mooie aankleding en goed entertainment: super, dat geeft iets extra's aan een feest! Sean Tyas blijft voor mij DE baas! Wat een heerlijk energieke set weer! Ook Vini Vici vond ik knallen! Omdat de circusstage wel erg druk en heet was, vooral veel bij Theater stage geweest. Afsluiting Ucast vond ik niet echt lekker, saai.. Daarom toch half uur eerder weg gegaan
Pagan
super feest, super georganiseerd, vergeleken met de laatste x in Maassilo, op schaal van 1 tot 10, 10x beter neergezet.­ behoort zeker in de top wat betreft indoorfeesten die zo groots uitpakte m.­b.­t decoratie en voorzieningen (incl circus artiesten) grote complimenten aan de gehele organisatie met zijn CEO.­ Laatste 45 min heerlijk genoten van de Nilloo lounge met zijn deephouse.­ lovely regards.­ xxx
EgbertV
Enorm goed vermaakt, geluid was goed en wat werd er lekker gedraaid! 3 euro voor een muntje en vrij klein biertje was het enige nadeel.
A&P91
Wij vonden het geluid echt niet ok! Ram en Alex M.O.R.P.H. lekkere set. De vele feestvrienden maakte de avond (k)(k)Q
Muziek was soms niet om aan te horen en bij de main en het enorm warm en druk daar.
CoRo
Alex Morph Mark Sixma en Ram de uitblinkers top feest snel nog een keer over doen,,,
= JJ =
Knallen, goed vermaakt:-)
liesje
Was echt helemaal top
Proc33d
Fantastisch feest. Locatie top, vele malen beter als vorig jaar in Central Studio's.
kusjes
parkeren kut !!! en kado`s zijn zeker voor thuis niemand wist er raad mee !
gebber
Geluid klonk wat overstuurd maar ik heb me zeer goed vermaakt.
Super super super wat een goede muziek,sfeer echt top.en alex morph was super watbeen top dj .
JPSALMERE
Even wennen zoveel volk. Maar uiteindelijk op mooi plekkie goed genoten..

Line-up Grotesque Indoor Festival

1Grotesque
Italië techno, trance
Bahrein Verenigd Koninkrijk trance
Spanje house, trance
Verenigd Koninkrijk techno, trance
trance
trance
trance, house
house, trance
Verenigde Staten Zwitserland techno, trance
Schotland techno, trance, house
Wit-Rusland trance
· live Israël trance, psy
· MC Brazilië Nederland house, techno, drum & bass, hardstyle, hip hop
3Lucien Foort & Friends
techno
house, techno
house
house, techno
house
· live
Nieuws
Op zaterdag 10 december strijkt het Grotesque Indoor Festival neer in de Rotterdamse Maassilo en biedt haar bezoekers naast 3 verschillende areas in trance, house en techno ook nog een speciale Niloo Lounge.
De leukste feestmaand van het jaar staat weer voor de deur: december! In samenwerking met Amber Schutte van Dresscode.nl zet Partyflock de leukste feesten met een bijzondere dresscode op een rij, speciaal voor de feestgangers die van een verkleedpartij houden. 1
Op zaterdag 10 december keert Rotterdamse house legende Luciën Foort huiswaarts, met zijn eigen Lucien Foort & Friends Night in de Maassilo. Na succesvolle edities in Dordrecht, Den Haag, Scheveningen, Haarlem en Tilburg, landt de altijd groovende DJ zijn underground club concept met liefde in het industriële pand aan de Maashaven. En hij komt niet alleen de boel op stelten zetten.
Op zaterdag 10 december wacht de bezoekers van Grotesque Indoor Festival niet alleen een spectaculaire indoor festival ervaring, met 3 verschillende area's, headliners & aanstormend talent in een breed scala aan stijlen én een uitgebreid aanbod aan entertainment, maar ook de viering van RAM's 250ste radioshow én de lancering van twee nieuwe Grotesque sublabels: Reworked & Fusion. Na de succesvolle viering van de 200ste show vorig jaar, die volledig uitverkocht was, keert ook in 2016 de hoge kwaliteit live feed en audio streaming terug.
Op veler verzoek keert op zaterdag 10 december het paradepaardje van PT Events terug naar de geliefde Maassilo in Rotterdam: Grotesque Indoor Festival #250! Na een uitverkochte 2015 editie in Utrecht, maakt Grotesque zich op om 2016 in stijl af te sluiten in 010 - en het echte festivalgevoel mee naar binnen te nemen. Met maar liefst 3 area's, een nieuw geluidssysteem, een diverse line-up die de meest toegewijde trance, techno en house fans zal behagen én een groot aanbod aan verrassend entertainment, nodigt Grotesque Indoor Festival #250 iedereen uit om keihard te komen genieten.
Door Price
21.00 - 02.00 € 50,= / 02.00 - 03.00 €45,
03.00 - 04.00 €40,= / 04.00 - 05.00 €30,
→ lees meer

121 opmerkingen

Uitspraak van actief op vrijdag 9 december 2016 om 13:30:
Helaas kunnen wij niet gaan, 2 kaartjes aangeboden € 45,-- per stuk. pb bij interesse


Op TS staan ze al voor 37. Trend 👇
Uitspraak van EgbertV op donderdag 8 december 2016 om 13:06:
▶Uitspraak van Danielle Bordello op donderdag 8 december 2016 om 12:54:▶Uitspraak van Max op dinsdag 6 december 2016 om 17:30:Is er al een TimeTable bekend?
Ook namens mij ivm de planning: Waar blijft ie? Moet toch nu wel een x bekend zijn dunkt me
Die is gisteren bekend gemaakt, zie 1 post boven die van jou.


Ok; overheen gelezen. Dacht dat t de flyer was met lineup. Scan meestal op lijstje met tijden onder elkaar🖒
Ik heb één kaartje over, € 39,50.
vandaag mij een blessure aandansen bij Vini Vice en Richard Durand
Wegens ziekte 1 kaartje te koop ....
 
Zin in vanavond.
Mijn eerste trance feest sinds april 2013.
Gelukkig had ik nog wat leuke witte kleren liggen.
Ik ga vanavond voor mijn favoriet John o'Callaghan.
Wegens griep van mijn vriendin: 1x VIP / Premium-kaart te koop voor € 45,-. Afspreken kan bij ingang of indien je bij ING bankiert: per e-mail.

Reageer even op: roy.schimmelpenninck@outlook.com

Verkocht! Plezier iedereen!
laatste aanpassing
Uitspraak van Siltjeee op zaterdag 10 december 2016 om 10:54:
Wegens ziekte 1 kaartje te koop ....


Heb je net pb gestuurd.
Onderweg naar Rotterdam nu :)
onwijs veel zin in! Iedereen veel plezier vanavond!
laatste aanpassing
 
Super feest en wat een klasse dj's zeg TOP!!!
Dat was wel weer een goed feestje gisteren zeg! Een hele vette locatie (al geef ik om praktische reden de voorkeur aan CS in Utrecht) geluid niet altijd heel zuiver maar wel loeihard.
Alex M.O.R.P.H. draaide een bazen set, in de achterste zaal waren ze ook lekker aan het knallen.
Heb me weer meer dan goed vermaakt, bedant iedereen :-)

super feest, super georganiseerd, vergeleken met de laatste x in Maassilo, op schaal van 1 tot 10, 10x beter neergezet. behoort zeker in de top wat betreft indoorfeesten die zo groots uitpakte m.b.t decoratie en voorzieningen (incl circus artiesten) grote complimenten aan de gehele organisatie met zijn CEO. Laatste 45 min heerlijk genoten van de Nilloo lounge met zijn deephouse. lovely regards. xxx
Ik vond het echt geweldig.. ik vond het thema ook echt gaaf.

Stephen Kirkwood.. talentje! Gelukkig al wat vaker zien draaien maar wat een briljante gast.. Die weet wel hoe je een publiek moet opwarmen! Daarna ff een pauze, en vervolgens hetgeen waar ik zo naar uitkeek.. Mark Sherry b2b Alex Di Stefano.. GEWELDIG! Ik kon niet stoppen met lachen en dansen als een idioot om het zo maar te zeggen haha (L) Daarna weer een pauze want er draaide voor mij niet zo heel veel bijzonders na hun.. Vervolgens Vini Vici.. ja ook lekker.. Toen Allen Watts b2b Amir Hussain.. heel energiek ook! en de afsluiter Ucast :)
Voor iedereen die nog even wilt nagenieten heb ik hier nog een erg lekkere uplifting mix ;)

laatste aanpassing
Tjong jonge wat een euforische nacht. Genoten met een dikke hoofdletter.
Muzikaal was het echt smullen.

Het nieuwe geluidssysteem waarover gesproken werd was een L'Acoustics set, ik dacht een ARC set. Niets nieuws dus, gewoon klasse spul waarmee de galm ook niet op te lossen valt. Wat wel hielp waren de dikke rode hangende doeken aan het plafond en het VIP dek. Al met al toch geen verkeerd geluid in de akoestisch lastige zaal. Volgens mij is dit de eerste keer dat ik LA in de main van de Maassilo's heb gezien.
Geluid bij Lucian Foort & Friends was prima en datzelfde gold voor Theatre. In beide zalen stonden geen L'acoustics systemen maar toch een prima sound.

Persoonlijk ben ik blijven worstelen met het Circus thema, ik vind dat maar lastig te combineren met Trance en/of Techno. Wel heeft Grotesque dit thema bewonderenswaardig vorm gegeven, respect daarvoor. Er is veel aan gedaan en dat was in elke zaal te merken. Er zijn aardig wat personen ingehuurd, letterlijk van heel klein tot heel groot :D om dit thema overal door te voeren, heel erg leuk.
Dat sommige gasten met een carnavalsoutfit binnenkwamen was...eehhhhhh...zeg maar....even wennen.... :D maar prima ook.
Het enige dat echt een misser was was de stage van de kleine zaal, Theatre. De circuswagen was op zich leuk bedacht, maar visueel pakte het niet goed uit...mijn idee dan. De DJ's achter tralies, zo zag het eruit, ook al waren de spijlen dun, het vormde een barrière tussen DJ's en publiek en het maakte de zaal visueel kleiner.
Techno-zaal was leuk gedaan, echte techno-elementen in overvloed.

Man wat was het druk. Goed voor Grotesque, net iets minder voor de bezoekers. Vooral de main was soms lastig te doen maar ik zag het maar als een luxe-probleem. Zelfs de kleine zaal was goed vol, ik kan me niet herinneren dat het ooit zo druk was bij een Grotesque feest in de Maassilo's. Dat kan Grotesque dan weer zien als een compliment, inspanning zet zich om in kaartverkoop.

Heel veel goede sets gehoord. Dimension en Sixma warmden doe boel prima op en Alex Morph kwam echt met gestrekt been in.. :D meteen de toon gezet en een prima set.
Wij keken erg uit naar de B2B van Mark Sherry en Alex di Stefano, Sean Tyas en Vini Vici....hmmmmm wat een nacht...zo goed, genoten in volle teugen. Durand draaide ook prima en de afsluiter van Ucast ook lekker.
Leuke mensen ontmoet, veel feestvriendjes gezien en gesproken....wat voor wensen kan een mens nog hebben.

Grotesque, bedankt!!
Laatste tijd post ik niet meer heel veel reviews van meegemaakte feestjes, maar wil hier wel een mijn toevoeging posten, DJ's met setreviews + algehele review:

Dimension: binnengekomen bij deze set en Borja zat de zaal goed op te warmen, diepe progressive voerde de toon waarna hij het laatste halfuurtje alleen maar eigen knallers zat te draaien; denk aan Mangata, Origami en Dopamina. Heerlijk zweven!!

Mark Sixma: Hierna in de zaal gebleven voor Mark Sixma, sommige azijnpissers huilie huilie geen trance, maar lekker knallen. Laatste halfuurtje switchte hij naar zijn alias M6 om daar wat nieuw werk te draaien, gelijk ging het BPM naar 138 en de zaal kwam al goed los, afsluiten met Silence in de ISOS mix, held!

Ruben de Ronde: Had me absoluut niet teleurgesteld bij Statement Night in Venlo paar weken geleden, dus ik moest zeker bij deze set aanwezig zijn. Omdat de rest van de avond toch 138 was, wilde ik deze set perse meepakken. Naast eigen werk draaide Ruben veel plaatjes van de Anjuna stal, Kyau & Albert en Super8 & Tab. Laatste plaat was de nieuwe Armin met Vini Vici in zn set. Wat een banger!!

Toen we na Ruben naar de Mainstage weer gingen mixte Alex M.O.R.P.H. deze plaat ook weer in, wel grappig zo twee keer na elkaar haha

John O’Callaghan: Eindelijk de act waar iedereen van ons groepje naar uit had gekeken.... Deze man stelde niet teleur!! John had in mijn optiek een perfecte balans gevonden tussen loeiharde techy platen en trance. Hier houd ik van! Hoogtepuntje voor mij was persoonlijk toen hij Key4050 (alias van john en kearney) – Dinklebot inmixte. Bam!! Afgesloten had die met de Will Atkinson Remix van Lies Cost Nothing!! Geweldige plaat!!!

RAM: Wat ik altijd leuk aan RAM vind als die draait is dat hij altijd wel weet wat het publiek wilt horen, bekende meezingplaten die iedereen wel kent: Silence, Satallite en Going Wrong zijn enkele voorbeeldjes, ook had hij veel van de nieuwe Grotesque plaatjes gedraaid dacht ik, hoogtepuntje was een mashup tussen Simon Patterson & Magnus’ Evoke en Fragma – Toca’s Miracle. Die had ik niet zien aankomen, wat een rammer blijft dat toch!

Vini Vici/James Dymond: Hier zijn we een beetje op en neer pendelen geweest.... Beide vond ik niet super bijzonder.... James Dymond had een paar leuke plaatjes gedraaid, maar voor de rest weer een overvloed aan psy in zijn set..... vrij monotoon en gewoon niet mijn ding... het wachten was op Richard Durand...

Richard Durand: Na James gelijk de 2e trancezaal ingedoken voor Richard Durand.. technisch altijd goed met draaien en mixt snel in. Veel beukers gehoord als Follow Me (Psyburst Mix), Proxima C afgewisselt met ISOS classics en laatste plaatje Greece 2000 van Three Drives. Hoogtepunt was voor mij de Antillas Remix van Tiësto’s classic Just Be, nooit op de dansvloer gehoord, dus dit was voor mij zeker een euforisch en magisch momentje in zn set. Na z’n set nog hem ff bedankt en hij nam m’n tip mee om de volgende keer af te sluiten met een G-Spott classic haha.

Ucast: Om heel eerlijk te zijn vond ik dit een slappe afsluiter.... Ik had liever Sherry b2b Stefano gezien in plaats van deze man.... kon mij niet pakken in z’n set. Leuk dat hij afsloot met Amber (Skylex Mix). Was denk ik wel een beetje de plaat van de avond haha. Heb deze 3x voorbij horen komen.


Al met al heeft Grotesque als organisatie alles uit de kast getrokken om er een mooi festival van te maken. Erg leuk om te zien dat er veel acteurs waren en dansers. Zelf ben ik niet bij de festivalmarkt geweest. Was teveel goede muziek op de avond om dat een kans te bieden haha.
Geluid was in de main al stukken beter.. Wel vond ik dat de verhouding bas en midden/hoge tonen wel iets uit balans was... maargoed.

Tevens hebben de opgehange doeken ook zeker een functie gehoud met de akoestiek in de zaal. Slim van de organisatie!! Probeer deze trucjes ook uit bij de volgende edities... Als je de zaal inricht met echotegengaande matten of doeken is de helft al gedaan qua verbetering van geluid en hoef je niet continue te investeren in het nieuwste geluidssysteem lijkt mij..

Verder veel feestvrienden weer gezien en ook even nog met Mark Sixma en Leon Bolier gepraat die er ook waren.
Wel zou ik graag voor de volgende edities wat meer de andere kanten van de Trance willen zien. Denk aan artiesten als Super8 & Tab, Fisherman & Hawkins, Tempo Giusto of Ben Gold.... nu was het wel erg veel 138 muziek.... maar dat is mijn bescheiden mening haha. Al met al een topfeest!!
laatste aanpassing
Uitspraak van Linssen op maandag 12 december 2016 om 14:36:
Mark Sixma: Hierna in de zaal gebleven voor Mark Sixma, sommige azijnpissers huilie huilie geen trance, maar lekker knallen. Laatste halfuurtje switchte hij naar zijn alias M6 om daar wat nieuw werk te draaien, gelijk ging het BPM naar 138 en de zaal kwam al goed los, afsluiten met Silence in de ISOS mix, held!


We kwamen bij hem binnen en hij draaide idd erg lekker :-) Mooi verslag!
Die er boven van LI&DL trouwens ook 👍🏻
laatste aanpassing
Grotesque you was amazing !!!
jeetje wat een feest is dit toch
het parkeer gedeelte was moeilijk vindbaar slecht aangegeven maar uiteindelijk gevonden dus met pendelbus voor de ingang afgezet perfect meteen naar binnen geen lange wachtrijen **top** kluisje regelen en naar binnen en meteen vanaf de eerst muziek klanken staan knallen het was meteen vet aan ..Mark sixma ...Alex M.o.r.p.h....John O'Callaghan ...Richard durand....Sean Tyas .... waren mijn helden vannacht wat hebben die heerlijk staan draaien zeg Super genoten en wat een topsfeer met heel veel lieve vriendjes
Uitspraak van Liquid-Ice & DeliciousLin op maandag 12 december 2016 om 12:55:
ook al waren de spijlen dun, het vormde een barrière tussen DJ's en publiek


Sluit ik mij helemaal bij aan.. vond ik erg jammer ook ..


Uitspraak van Linssen op maandag 12 december 2016 om 14:36:
Ucast: Om heel eerlijk te zijn vond ik dit een slappe afsluiter.... Ik had liever Sherry b2b Stefano gezien in plaats van deze man.... kon mij niet pakken in z’n set


Hier sluit ik mij ook helemaal bij aan.. Ik ken hem helemaal niet zo goed en had hem 1 x eerder gezien in Italië waar hij als derde draaide en dat was precies goed.. Ik dacht misschien verrast die me nog als afsluiter maar dat gebeurde niet..


Uitspraak van Linssen op maandag 12 december 2016 om 14:36:
Tempo Giusto


Held! Heerlijke sets altijd
Uitspraak van ;; TamaaR op zondag 11 december 2016 om 15:08:
Mark Sherry b2b Alex Di Stefano.. GEWELDIG!

Die vond ik juist ernstig tegenvallen, terwijl ik er zo naar uitkeek. Het was niet slecht, maar komt bij mij niet verder dan "ok". Heel jammer dat ik daarvoor JoC heb moeten missen.
laatste aanpassing
Uitspraak van Kevolution op dinsdag 13 december 2016 om 03:28:
Die vond ik juist ernstig tegenvallen, terwijl ik er zo naar uitkeek


Ieder zijn smaak :)
Normaal ben ik er altijd bij maar deze keer via stream gevolgd, vond RAM erg goed draaien. Sixma totaal niet Grotesque waardig, vreselijke main/bigroom herrie. Vond de opwarmer ook wel lekker draaien. De andere zalen konden we niet zien/luisteren dus daar kan ik geen oordeel over geven. Ik zie dat de spring edition is vervangen met een een of andere 'music night'. WTF? Jammer. Had Grotesque graag terug gezien in de Central Studios.
Prima nacht gehad. Muziek naar mijn smaak iets te hard, hoewel Dimension heerlijk draaide, Mark Sixma sloot daarna niet goed aan, meteen knallen, maar dat is kwestie van smaak.
Die kleine mensjes hoefde van mij ook niet zo, maar idd wel het thema van de avond. Aankleding goed. De markt ben ik niet geweest, zag er niet druk uit.
Betalen voor toilet irritant doe dat bij de ticketprijs. Gelukkig had mijn partner contant geld bij zich.
Wat een prachtig feest ... wat een mooie locatie en een geweldige sfeer.
Oké parkeren was slecht aangegeven en wat doet de organisatie ze pakken de koe bij de horens en sturen iedereen met een parkeerkaart gelijk een mail. Echt hulde hulde.. voor zo'n organisatie en volwassen gedrag om hier gelijk op te reageren. Grotesque was vorige jaar december mijn eerste feestje ooit. Dit keer was het al me derde Grotesque. Ik blijf absoluut terug komen... wat een feest elke keer weer..... TOP.
 
Kan iemand mijn vriend helpen, hij is erg benieuwd waar de kapper die op dit feest aanwezig was zijn zaak heeft zitten. Dus als iemand iets meer info heeft let me know 😉