Partyflock
 
I Love Kinky
20 mei 2016
I Love Kinky
12 juli 2016
erotisch
georganiseerd door Site,

De Ster (binnen) op de kaart Site
Nieuwkuijksestraat 73
Nieuwkuijk
NederlandNederland
Beperking
Mannen alleen kunnen geweigerd worden.

Tickets & prijzen I Love Kinky

Early bird:€ 22,50→ uitverkocht
Voorverkoop:€ 30,-
VIP:€ 40,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Bezoekers
Maximaal 1800.
Kledingvoorschrift
Lak, leer, latex, metal, uniforms, plastic, rubber, fetish-burlesque, fetish glamour, rubber, pvc, nep leer, bodypaint, baroque, fetish animal, medical, fetish-goth, fetish steam-punk, géén jeans, géén sportschoenen.
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.
Winactie (gesloten)

Stemresultaat: zeer goed

geweldig2332%
zeer goed2231%
goed1419%
ok11%
voldoende68%
onvoldoende68%
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

24 waarderingen

eelco71
Niet helemaal mijn muziek.
DJ Miss Lois
Altijd een leuk feest, verdient nog meer bezoek!
Romeo M
Geluid van het muziek was waardeloos
Ik en Erik
Wij hebben een erg leuke avond gehad. Top muziek en een geweldig publiek. Nog even de complimenten voor VJ Statik Sky. De beelden waren mooi verzorgd en pasten uitstekend bij het thema.
Mike
Hebben het goed naar onze zin gehad, alleen jammer dat de kluisjes iedere keer als je hem afsluit weer 2 euro kost. Muziek was goed en de sfeer zat er best goed in ook voor het aantal bezoekers dat er was. niet iedereen vond het geweldig, maar wij hebben er best genoten. Ik heb goede hoop voor de toekomst met weer een topfeest erbij. Echter zouden wijzelf het een stuk prettiger vinden als de MC er niet meer bij zou zijn, maar dat is onze persoonlijke mening.
It''s me
onze eerste keer maar zeker niet de laatste keer echt super genoten
Robke
Wat verbeterpuntjes (ook van de locatie zelf) maar zeker een feestje met potentie
DAM
kon helaas niet meer komen
Leuke lokatie, gezellige mensen en organisatie maar muziek was niet altijd top.
MariusM
Top locatie. Jammer dat er geen airco is (of aan stond). Muziek nogal wisselend. Gelukkig later op de avond beter.
Tulz //­ DJ Da Dominator
Top organisatie die er alles aan doet om er een top feest neer te zetten. Wij hebben een top nacht gehad! Thnx iedereen!! Jammer genoeg moest van de locatie de muziek een kwartier voor einde uit (en ik had al een paar minuten hiervan gepikt..) Toch was het heerlijk om hier te mogen knallen voor de die hards die het vol hielden tot de laatste minuut! Thnx voor de support en tot snel!!!! A & M
Magictongues
Locatie Top! Publiek reuze gezellig. Crew heel vriendelijk. Maar dan: wat een waardeloze muziek! Steeds weer lange pauze's en geen enkele opbouw. Daarnaast een MC die zichzelf constant wilde horen en te pas? en te onpas! er doorheen schreeuwde. In de rokersruimte is het nog nooit zo druk en gezellig geweest. Jammer maar wij konden het niet opbrengen om op Alida en Marcel te wachten en zijn dus maar om half 2 vertrokken. Wat ons betreft een gemiste kans voor de organisatie.
Ronald &­ Celina
Prima locatie. Organisatie heeft het prima gedaan. Wel warm ondanks dat het niet erg druk was. Minpuntje vonden we dat de muziek om 03.45 uit ging. Zeker als Da Dominator draait.
Thumbelina
De vele op- en afstapjes voor de dames op hakken en voor sommige heren met falend dieptezicht erg lastig cq gevaarlijk!
Party@nimal
Hmmmm de blaren op mijn voetjes gedanst ..wederom een Heerlijk feestje
Ricky Housing
We kregen een warm ontvangst waarbij de organisatoren de klant het echt naar de zin wil maken.­ Het dansgedeelte was goed gevult en hebben ons uitstekend vermaakt. Bedankt voor de gastvrijheid en tot snel !!
Boeffie
Mooie locatie, niet zo druk maar wel erg gezellig. Voor de temperatuur goed dat het niet zo druk was, het was nu al erg warm. Geweldig gedraaid door Miss4Play! Heerlijk Alida! Dank je wel.
chalupa (k)
Aankleding en locatie waren super. Helaas veel te warm. Dat mag toch eigenlijk niet voor zo'n locatie. De muziek installatie was erg mager. Vaak bromtoon en de speaker opstelling was niet goed geregeld. MC: Kappen daarmee, voegt helemaal niets toe en vaak zelfs storend. DJ's staan voor zo'n klein feest veel te ver van het publiek en zijn eigenlijk alleen als schaduw te zien tegen de verlichte achtergrond. Last but not least: gelukking heeft het vertrouwde Kinky-publiek er zelf ook weer het nodige bijgedragen, waarbij onze waardering nog "net voldoende" is.
DES-SANTOS
Leuke sfeer ! Tot de volgende keer
StanleyT
Buiten de erg fraaie en sfeervolle lokatie met voldoende ruimte, was ook er ook een fijne, relaxte sfeer en alles prima geregeld, geen lange wachtrijen en redelijke de ruimte bij de lockers om je rustig om te kunnen kleden. De muziek was niet constant sky-high niveau, begon met goede sets halverwege wat minder maar zeker tegen het einde helemaal geweldig en ging bijna iedereen (die nog wel gebleven waren :) helemaal uit zn dak! Naast de muziek ook genoten van de leuke stands en een paar hele fijne gesprekken en contacten. Dank aan iedereen voor dit fijne, zwoele zomernachtfestijn.
AJ & MO
Wat een super mooie locatie is de Ster in Nieuwkuijk. Sommige dj's mochten voor ons wat harder knallen maar das persoonlijke smaak. We hebben ons prima vermaakt met allemaal leuke en gezellige mensen.
Supergoed geregeld feestje. Naast de leuke mensen (veel drukker dan de vorige keer) en de muziek, kreeg je bij binnenkomst 2 loten voor 2 verschillende loterijen + goodiebag. En bij afloop ook nog een presentie voor thuis. Top! Vanaf ongeveer 2.30h ging de man/vrouw verhouding uit balans :-(
edjet
De organisatie had echt hun best gedaan in aankleding, ontvangst en de locatie was mooi (op een kapotte wc na) maar zoals men altijd zegt de DJ en de muziek maakt het feest. Dit was helaas beneden alle pijl, zeer onrustige rommelige muziek met veel downs erin en dat gezeik van die MC erdoor maakte het er niet beter op. Wij zijn dan ook om half 1 al weggegaan, beetje jammer!!!
Dennis Italiander
Goedemorgen. I LOVE KINKY WAS AAN. Iedereen bedankt voor de top avond. Brian Spot top gedaan weer met je team. Alle mensen die die meegeholpen hebben aan het feest TOP. Alle DJ'S top gedraaid. En natuurlijk alle mensen die zo lekker uit hun dak gingen op de beats TOP. Tot de volgende ILK :-)

Line-up I Love Kinky

house, trance, techno, latin
techno, trance, house
techno, house, hard techno, pop
house, techno, trance
house, techno, trance
house, trance, latin
· MC house, techno, trance
... Julius Caesar

I Love Kinky kwam, I Love Kinky zag, I Love Kinky overwon!
Met trots presenteren wij jullie alweer onze 5e editie van I Love Kinky: “Veni Vidi Vici”!
In het décor van de Romeinse tijd en de Gladiatoren nemen wij jullie mee in een spektakel van knallende dj’s en vurige shows!

De Ster in Nieuwkuijk is een prachtige club met een legio aan mogelijkheden! Zo is er een schitterende arena met topgeluid, een heerlijke VIP ruimte en spannende ruimtes waar je je meest vurige dromen kunt laten uitkomen, geprikkeld door al het moois wat je op dit feest zult gaan beleven.

ILK is een feest voor koppels van alle seksualiteiten. We maken geen onderscheid, maar hebben wel als regel dat je niet alleen mag komen. Single mannen kunnen geweigerd worden. Meer info via infodesk@ilovekinky.nl .

Ook tijdens deze vijfde editie zorgen wij dat het jullie aan niets ontbreekt en dat je avond eindigt in een ultieme ervaring.

Durf jij de strijd aan?
→ lees meer

27 opmerkingen

🐦 EARLY BIRD VERKOOP IS GESTART! 🐦

De ticketverkoop voor de 5e editie van I Love Kinky, “VENI VIDI VICI”, is weer van start gegaan!
✯ Earlybird tickets: 100 beschikbaar á € 22,50
✯ Regular tickets : € 30,-
✯ VIP tickets: € 40,-

Tickets zijn o.a. verkrijgbaar bij:
• Primera winkels
• Paylogic: http://bit.ly/25dlnlt

More info:
★ Facebook pagina: http://bit.ly/266QVaJ
★ Facebook groep: http://bit.ly/1qNJ2GU
★ Facebook event: https://www.facebook.com/events/478783945644681/
★ Website: www.ilovekinky.nl
💎💎 V.I.P. BIJ I LOVE KINKY! 💎💎

[albumelement=84439219]{element is niet toegankelijk}

Ervaar het echte VIP gevoel bij I Love Kinky “VENI VIDI VICI” op zaterdag 27 augustus! Op onze toplocatie de Ster in Nieuwkuijk hebben wij de beschikking over een geweldige VIP area. Vanaf het afgescheiden en verhoogde VIP deck, met een eigen bar en heerlijke zitjes, heb je een prachtig uitzicht over de dansvloer en de mainstage. Hier staan vers fruit, luxe hapjes en een glas bubbels voor je klaar en ook een ontspannen massage behoort tot de mogelijkheden. Bij vertrek krijg je tenslotte nog een spannende verrassing mee naar huis! Alles om onze VIP’s heerlijk luxe in de watten te leggen!

More info:
★ Facebook pagina: http://bit.ly/266QVaJ
★ Facebook groep: http://bit.ly/1qNJ2GU
★ Facebook event: http://bit.ly/1RcZ1mM
★ Website: www.ilovekinky.nl
Artiest G
Let's rock the place 👌🏻
🔥🔥 UNIEKE WINACTIE!! 🔥🔥

[albumelement=84445838]{element is niet toegankelijk}

I Love Kinky en The Gladiator hebben voor de bezoekers van I Love Kinky “VENI VIDI VICI” een geweldige en unieke actie!! Zij verloten onder één van de bezoekers van het evenement een unieke Gladiator outfit t.w.v. € 350,- van www.thegladiator.nl!! Een dame krijgt dan een compleet setje, een heer een prachtige gladiatorrok!

De kleding van the Gladiator wordt gemaakt van de mooiste kwaliteit leer en metaal en alles wordt uiterst zorgvuldig met de hand vervaardigd. Ieder kledingstuk is uniek.

Koop dus >> NU << je ticket en zorg dat je aanwezig bent bij I Love Kinky “VENI VIDI VICI” om kans te maken op deze prachtige en unieke prijs! Want alléén op vertoon van een gekochte ticket kun je meedingen. Deel dit bericht om al je vrienden op de hoogte te brengen van deze geweldige winactie! ( Let op: dit is geen voorwaarde om mee te dingen naar deze prijs).

Tot 27 augustus, tot I Love Kinky “VENI VIDI VICI”!

✯ Durf jij de strijd aan? ✯

More info:
★ Facebook pagina: http://bit.ly/266QVaJ
★ Facebook groep: http://bit.ly/1qNJ2GU
★ Facebook event: http://bit.ly/1RcZ1mM
★ Website: www.ilovekinky.nl
🔥🔥 Nieuwsbrief I LOVE KINKY - “VENI VIDI VICI” 🔥🔥

▬▬▬▬ ”DURF JIJ DE STRIJD AAN?” ▬▬▬▬

[albumelement=84454004]{element is niet toegankelijk}
[albumelement=84454005]{element is niet toegankelijk}
Word weer knallen bij I L K 💪🏻
Artiest {SHOWLIST artist 26539, 111498}
Counting down.. almost Party Time! :bounce:
Zin innnn!!!
Yes tickets in THE pocket 😄😄😄
Onwijs veel zin in :bounce:
Artiest {SHOWLIST artist 86951, 98591, 96085}
Zin in tot zaterdag allemaal ❤
 
Eerste keer naar ILK zijn erg benieuwd. Hebben er veel zin in!
Uitspraak van inactief op woensdag 24 augustus 2016 om 07:56:
Eerste keer naar I


voor ons ook. Gaan we samen nieuwsgierig zijn.
En wij zijn weer veilig en wel thuis aangekomen, dank jullie wel allemaal voor een heerlijke avond/nacht vol plezier en gezelligheid. Wij hebben het onwijs naar ons zin gehad 👍
Op naar de volgende ILK 🎉 👍
Goedemorgen. I LOVE KINKY WAS AAN. Iedereen bedankt voor de top avond. Brian top gedaan weer met je team. Alle mensen die die meegeholpen hebben aan het feest TOP. Alle DJ'S top gedraaid. En natuurlijk alle mensen die zo lekker uit hun dak gingen op de beats TOP. Tot de volgende ILK :-)
 
Onze eerste keer en zeker niet de laatste. Wij hebben genoten, was wel rustig maar dat mocht de pret niet drukken. En wat een geweldige sfeervolle lokatie. De dj's hebben top gedraaid.
Artiest T-one
was weer een super avond / nacht thnx I Love Kinky crew
✨✨✨ BEDANKT ALLEMAAL!! ✨✨✨

Na een warm maar vooral fantastisch feest kijken wij terug op een wederom succesvolle 5e editie van I LOVE KINKY! De sfeer onder onze bezoekers was evenals bij onze vorige vier edities ontzettend goed, wat een heerlijkheid om onze bezoekers zo te zien genieten!

Onze top dj’s zorgden met hun sounds samen met de MC en ons entertainment wederom voor een onvergetelijk spektakel. Bedankt Vittorio Van Der Linden (DJ Vitto), Dennis Italiander ( DJ Italiander), Toine Goossens (Dj T-one), Brian Kamies (Dj Des Santos), Marcel Tullenaar ( DJ da Dominator), Alida Muizer (Dj Miss 4Play), MC Geoffrey Tes, Valerio Vanadio Bonarota en crew, Loetje Hill, Wil Moll en Ton Brakus (The Gladiator)!

Er was afgelopen week op een haar na sprake van een hittegolf in Nederland. De medewerkers van de Ster hebben er echt alles aan gedaan om de temperatuur binnen zo dragelijk mogelijk te maken. Gelukkig brachten de ijsjes ook de nodige verkoeling.

De dames (en heer) van onze sponsor LiveBetter verwenden onze bezoekers weer met lekkere olie (ook gebruikt voor het shinen van latex) of knetterschuim. Ook zorgden zij voor de goed gevulde goodiebags voor onze VIP bezoekers. Bedankt team LiveBetter!

Ook willen wij onze grote dank uitspreken naar de aanwezige standhouders E-Dreamz en RH Bodyart met hun mooie assortiment, de fotografen Karin Sloots en Giovanni Alvares, onze filmer Toine Goossens, Bodypainter Marco Lamers, doorbitches Maria Gerc en Ylona Contze, onze gastvrouwen Sabrina Schepp en Anoeska Leeflang en gastheer Marlon Hoepel en onze masseurs Sandra Ma Queen en Anoep Misier!

Tot slot willen wij onze crewleden enorm bedanken voor hun geweldige inzet. Zowel voor, tijdens als na het feest verrichten jullie ontzettend veel werk voor ons. Zonder jullie geen ILK!

Wij zijn alweer druk bezig met het voorbereiden van onze 6e editie. Daarover binnenkort meer!

Veel liefs , team ILK!
laatste aanpassing
 
Tja, voor ons was het niet helemaal een top feestje. Zoals hierboven als is geschreven: de muziek (behalve begin en einde) vonden wij rommelig met veeeel stiltes.
Wij houden niet zo van een mc en zeker niet als die meent te moeten gaan zingen. Hou daar toch mee op. Wij gaan voor de muziek en proberen daar in te komen. Dat werkt niet met zo'n meneer. Publiek en personeel waren top! Lokatie lijkt ons leuk als die gevuld is, maar toch ook wel wat oubollig. Wel behoorlijk warm. Geluid was slecht. Geen dj gezien vanwege het felle licht van dat scherm achter de dj, alleen maar schimmen in de verte. Redelijk leuk al met al.
En waar was Emiel Roché, onze held?
laatste aanpassing
Dan ben ik blij,dat ik niet gegaan ben. Ik ga ook voor de muziek!