Partyflock
 
Afgelast
Afgelast
Afgelast
Afgelast
Afgelast
Afgelast
Afgelast
Afgelast
Afgelast
Afgelast
Wildness Festival
19 november 2015
georganiseerd door ⊂ ( & Site ), Site

Wijthmenerplas (buiten) op de kaart
Zalnéweg 102
Zwolle
NederlandNederland
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

Informatie

"Met pijn in ons hart moeten we helaas mededelen dat Wildness Festival 2016 | Official op zaterdag 4 juni officieel is geannuleerd. De situatie die ontstaan is aan de #Wijthmenerplas in #Zwolle is dusdanig negatief dat organisaties Studio TaS en Absolutely Fresh hebben moeten besluiten om de handdoek in de ring te gooien. Een hard gelag voor ons als organisatie maar zeker ook voor de vele duizenden bezoekers die Wildness Festival al in hun agenda hadden gezet. We willen jullie allemaal ontzettend bedanken voor de vele steunbetuigingen die we via Facebook en e-mail ontvingen. Ook we willen we dat jullie weten dat we er echt alles aan hebben gedaan om deze situatie vlot te trekken, maar als wij niet de kwaliteit kunnen bieden waar we voor staan, dan is annuleren helaas de enige optie.

Line-up Wildness Festival

Nieuws

Wildness Festival in Zwolle is afgelast. Ze geven aan slachtoffer te zijn van de strikte geluidsnormen die de gemeente hen oplegt nar aanleiding van klachten van omwonenden. 12
Met pijn in ons hart moeten we helaas mededelen dat Wildness Festival 2016 | Official op zaterdag 4 juni officieel is geannuleerd. De situatie die ontstaan is aan de #Wijthmenerplas in #Zwolle is dusdanig negatief dat organisaties Studio TaS en Absolutely Fresh hebben moeten besluiten om de handdoek in de ring te gooien. Een hard gelag voor ons als organisatie maar zeker ook voor de vele duizenden bezoekers die Wildness Festival al in hun agenda hadden gezet. We willen jullie allemaal ontzettend bedanken voor de vele steunbetuigingen die we via Facebook en e-mail ontvingen. Ook we willen we dat jullie weten dat we er echt alles aan hebben gedaan om deze situatie vlot te trekken, maar als wij niet de kwaliteit kunnen bieden waar we voor staan, dan is annuleren helaas de enige optie.
→ lees meer

12 opmerkingen

 
Gaat dit wel door???
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 9 februari 2016 om 16:20:
Gaat dit wel door???


Vraag ik me ook af inderdaad..
Niks gemist, tot nu toe er is niks bevestigd, maar vraag het me wel af.
Okj, dan wachten we nog even rustig af ;)
Early bird verkoop opeens uitgesteld, geen reactie van de organisatie op vragen die op FB gesteld worden.... Best apart
http://www.destentor.nl/regio/zwolle/zwolle-gaat-strenger-handhaven-op-geluidsoverlast-van-evenementen-1.5756684

Dit heeft er vast mee te maken,.. lekker naar een andere locatie als de mogelijkheid er is!
daarom zijn dus hardschock en megabase outdoor verhuist naar almere
WILDNESS FESTIVAL 2016 AFGELAST!

Met pijn in ons hart moeten we helaas mededelen dat Wildness Festival 2016 | Official op zaterdag 4 juni officieel is geannuleerd. De situatie die ontstaan is aan de ‪#‎Wijthmenerplas‬ in ‪#‎Zwolle‬ is dusdanig negatief dat organisaties Studio TaS en Absolutely Fresh hebben moeten besluiten om de handdoek in de ring te gooien. Een hard gelag voor ons als organisatie maar zeker ook voor de vele duizenden bezoekers die Wildness Festival al in hun agenda hadden gezet. We willen jullie allemaal ontzettend bedanken voor de vele steunbetuigingen die we via Facebook en e-mail ontvingen. Ook we willen we dat jullie weten dat we er echt alles aan hebben gedaan om deze situatie vlot te trekken, maar als wij niet de kwaliteit kunnen bieden waar we voor staan, dan is annuleren helaas de enige optie.

Nadat wij vorige week aangaven dat Wildness Festival op losse schroeven stond, zijn er talloze gesprekken gevoerd met verschillende partijen. Gedurende deze gesprekken ontvingen wij mails vanuit de omgeving van de Wijthmenerplas waarin impliciet gemeld werd, dat we rekening konden houden met het voeren van nieuwe rechtzaken. De Gemeente Zwolle gaf aan Wildness Festival graag voor de stad te willen behouden, maar gaven ons tegelijkertijd geen ruimte om een fatsoenlijk en landelijk geaccepteerd geluidsniveau te produceren. Wat ons het meest verbaast (en steekt) is dat we hebben aangegeven voldoende te hebben aan de norm die bij andere evenementen in Zwolle wordt gehanteerd, maar blijkbaar bestaat er zoiets als normongelijkheid binnen een gemeente, iets dat we nog nergens anders zijn tegengekomen.

De bittere conclusie is dat de mooie stad Zwolle, de hoofdstad van de provincie, na eindelijk op de festivalkaart van Nederland te zijn beland, weer terug is bij af. Geen dance meer in het Wezenlandenpark vanaf 2017, problemen bij de IJsselhallen buiten, geen indoor dance meer in de IJsselhallen, De Wijthmenerplas van geweldige evenementenlocatie naar hoofdpijnlocatie. We hopen oprecht dat de mensen die zich zo heftig hebben verzet tegen het plezier van vele duizenden bezoekers, tevreden zijn met deze uitkomst. We hopen dat de Gemeente Zwolle beseft dat de ontstane situatie geen eer doet aan een grote trotse stad.

➜ IS HET DAN HELEMAAL VOORBIJ?
Op dit moment even wel, maar we blijven strijdbaar. We kunnen ons niet neerleggen bij een ondergang van zo’n mooie dag. Als we de aftermovie terugkijken en al jullie lachende gezichten zien, dan voelen we ons ook verplicht om door te gaan. Voor onszelf, voor jullie en voor de stad Zwolle. We gaan dus op zoek naar een nieuwe locatie en hopen dat deze gevonden wordt.

En met die laatste woorden zeggen we daarom dus ook niet vaarwel…

Maar tot ziens!!
Daag Zwolle, op naar een nieuwe locatie waar de linksdraaiende geitenwollensokkenneukers niet in de weg lopen. Hoop dat ze trots zijn op wat ze 'bereikt' hebben... de stakkers. Hoop op een mooi nieuw feest van de organisatoren! :)