Partyflock
 
Trance Nation
8 februari 2016
georganiseerd door

The BOX (binnen) op de kaart
Mekongweg 5
Amsterdam
NederlandNederland
trance × 15

Tickets & prijzen Trance Nation

Early bird:€ 29,50→ uitverkocht
Voorverkoop 1:€ 44,51→ uitverkocht
Voorverkoop 2:€ 54,86
VIP:€ 65,21
Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief servicekosten.
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Stemresultaat: goed
geweldig2614%
zeer goed4524%
goed6635%
ok2413%
voldoende179%
onvoldoende84%
slecht32%
zeer slecht11%
waardeloos11%

45 waarderingen

Magda Ryszka
Super
spooki1976
Slecht geluid, de paddestoelen waren waardeloos , enige leuke aan het feest was dat er leuke vriendje om me heen waten om mee te dansen
Pardy
Was een leuke avond tot die infected mushrooms kwamen. Die deden hun naam wel eer aan ten koste van de sfeer. Mijn avond was daarna klaasen ben vertrokken. Geen trance Nation meer voor mij. Ik begrijp niet dat je als organisatie zo een avond met top DJ'S kan verkloten.
Glittertje
Tot 04.15 uur was het top. Heerlijk stevige muziek en een supergoede sfeer. Daarna was de muziek (main) bagger en ondansbaar... Jammer maar we waren vroeg dus evengoed een heerlijke avond gehad...
Arco
wat mij betreft volgend jaar weer in the Box. wat een feest zeg!!!, vlotte bediening, vriendelijk personeel. top geregeld.
Ro
Geslaagd feestje, ik heb genoten totdat infected mushroom begon waardoor binnen no-time de halve zaal leeg was.
Marcel ADHD
Tot 03.30 was het super ... Daarna een drama Iets met paddestoelen
Jammer van de locatie switch maar de sfeer was er niet minder door! infected mushroom paste zo midden op de avond helemaal niet tussen de andere DJ's kwa sound erg jammer.
Kitebabe
The Box was aangename verrassing na negatieve ervaring van The Sand. Feest was top afgezien van Infected Mushroom, wat een drama was dat.
Sevy "­Lei"­ Taylor
infected mushroom ruined the night..... :(
ophirw­aasdor­p
Infected Mushroom was geweldig en draaide verreweg de beste set van de avond!
cupid38
Organisatie was ondanks het veranderen van de locatie goed geregeld,THE box was een goed alternatief ! Muziek was zeer goed totdat infected mushroom kwam..toen sloegen wij op de vlucht..wat een bagger..dit is echt geen trance!
trancefreak
Het was een geweldige avond! Ferry en Aly&Fila dat zijn de echte masters, wat een heerlijke sets waren dat, infected mushroom was snoeihard en op het perfecte tijdstip, zo over de helft nog even knallen. Vond de stage wat hoog. maar wat geeft het. Het zaaltje was lekker klein, de mensen waren leuk, blij dat zulke echte trance feesten nog steeds bestaan en ik zal deze avond niet snel vergeten!
LIBOH
Aankleding en show ondermaats. Muziekaal gezien lekkere psy fluoro setje van Oaky zoals belooft. Ferry en A&F goed te doen; gelukkig niet zoveel vocal zweef en pittig gedraaid. En Infected Mushroom geweldig, al had ik wat meer oude hitjes van IM verwacht. De held van vanaaf was toch weer Fausto! :)
Blaaskaak
Dit feest had een volle HMH verdiend, zat goed in elkaar. Wel erg veel hard/psy trance
Frans83
er werd teveel psy-trance gedraaid naar mijn mening heb veel liever uplifting ook het kaartjes systeem ben ik niet z,n voorstander van en het bier smaakte niet al te best daarin tegen me wel vermaakt bij aly& fila
De Rialiteit
niet thuis in dit wereldje maar wel een erg vette nacht gehad
marsss
Infected mushroom verknalde de avond
hot stuff
Ferry corsten was voor mij de beste op de avond we kwamen voor als & fila maar vond ze erg tegenvallen en infecties mushroom was het dieptepunt ,
Dolly
DJs te hoge stage en kun je niet goed zien maken zo geen contact met publiek.Leuke avond gehad en heerlijk gedanst ^_^
Legion of the Lost
Prima feest gehad, vooral muzikaal niets te klagen. Vanaf binnenkomst met Alex M.O.R.P.H. was het al genieten, Oakenfold en zelfs Corsten waren prima, maar toppers Aly & Fila :respect: . Daarna viel Infected Mushroom tegen en het kleine zweethok bood geen soelaas, kon gewoon niet ademen daar. Tyas nog wat goa en dan naar huis. Wij vonden de lasers erg mooi (y)
TRUFFELS
Alex MORPH bij binnenkomst prima, maar zacht geluid. Dat werd iets harder bij Paul Oakenfold maar die hij probeerde je de psytrance door de strot te duwen (op DaHool na dan) De aflossing werd Ferry Corsten. Kijk daar werden we blij van, maar dan het geluid weer zo hard dat je eigenlijk niet weet wat je hoort. We geven het feest een 'voldoende' door de gezellige mensen, want verder was het zoals door meer omschreven magertjes.
Zenner
volgorde line up matig
Mmelis
Ferry Corsten was de baas van de avond! geweldige set
Liquid-Ice &­ Delici­ousLin
Wij hebben een heerlijke nacht gehad en dat kwam vooral door de sfeer en de goede sets.­ Lekker binnenkomen met Kirwood, Alex M.­O.­R.­P.­H draaide heerlijk een ook de set van Oakenfold was super.­ Ferry naar mijn smaak minder, A&­F draaiden ook subliem.­ Infected Mushroom, geen idee wat ze daar deden.­ De muziekstijl was drama.­ Sean Tyas had daardoor een zware taak om de gang er weer in te krijgen en dat lukte.­ Simon O'shine afsluiten, dat was ook niet best.­ Veel te tam.­ Licht/­lasers was volgens mij nog een overblijfsel van XtraLarge of het is van The Box zelf.­ 3D projectie kregen we niet te zien, man man dit was echt mager helaas.­ Daarmee heeft TN de standaard zwaar onderuit gehaald voor henzelf, van een HMH met dikke stage met Vision Imlossible naar de The Box met lampjes.­ The Box blijft een tent waar het veel en veel te warm is als het feest op gang is. Mondjesmaat wordt er frisse lucht binnengelaten.
Trance Mountain
Het feestje en de sfeer was top! de aankleding was wat simpel, geluid was ook redelijk. De locatie: The Box viel me overigens niets tegen.
Znarf
Geweldige lineup met veel bewegingsvrijheid om te dansen. Ferry Corsten draaide als een god.
Jorda
Perfecte FEEST ..... LINE UP .....GELUID .....Lightshow ... 2de zaal is echt DRAMA ... SAUNA van gemaakt .... niet lang vol te houden....en ja ROTTE PADENSTOELEN hebben die avond verpest .....wat a KUTKEUZE zeg ....
Herman
Feest was goed en gezellig. Goede line-up, mooie en lieve mensen waren bijeen. Een wat mager aanbod met tot etenswaren. Kaart betaal systeem was erg makkelijk en werkt prima.
CS
Zeer goed, tot Infected Mushroom begon.
Enorm genoten, heerlijke muziek, blij met Infected Mushroom maar blijkbaar konden velen hun set niet waarderen. Heel mooi feest, volgende keer weer!
anjunian
Ondanks de matige line up een leuke avond gehad uitschieter Ronald van Gelderen en Fadi volgende keer graag wat meer uplifters zoals Dan Stone en Ferry Tayle want heb de echte trance wel gemist
(\) ROCHET (/)
Ik geef dit feest toch een zeer goed vanwege Alex, Paul, Ferry en Fadi. I.M. konden we helemaal niks mee. Die draaide zo weird (totaal anders dan zijn voorgangers) waardoor het feest voor ons klaar was. Erg jammer want Sean draaide wel weer lekker maar we kwamen er gewoon niet meer in. Locatie op zich nog wel oké al had ik uiteindelijk toch liever in de HMH gestaan ivm de beleving van het geheel. Al met al wel prima vermaakt dankzij de geweldige muziek tot 4 uur en de gezellige mensjes om ons heen :-)
rene2011
totdat infected Mushroom kwam wat een drama zo slecht
Jodybra
Wat een heerlijk feestje was dit !!
Sasquatch (L)
Wij hadden een TOP avond qua muziek en gezelligheid............totdat IM begon te draaien met een set van anderhalve uur. Het momentum was in 1 klap weg en het was voor veel mensen het sein om naar huis te gaan. Ik zie net dat IM alleen maar in het buitenland draait en niet op de minste feesten. Het zal vast niet de goedkoopste DJ van de avond zijn geweest dus idd gegokt en verloren door de organisatie..........
Johnno87
Muzikaal goed. Vanaf IM te beukerig en te weinig melodie naar mijn mening. Aankleding en visuals er goedkoop. De bar ging ook al snel in capaciteit om laag qua personeel. Dus soms lang wachten. De gezellige mensen en goede muziek houden het feest in stand.
;­p Qnallertjuh ;­p
Voor mij begon het feest vanaf Ferry Corsten. Aly&Fila ook top...daarna naar huis want de batterij was leeg helaas!
Zwever
waar was de trance?
veertje
vet feest alex m.o.r.p.h. top maar zonde dat hij zo vroeg draaide..muziek soms te luid en veel te warm! genoten met feestvriendjes voldaan
Joya
Tuurlijk is de HMH beter qua geluid, maar hier was het ook goed. Heerlijk sfeertje. MORPH heel goed, tsja en toen Oakenfold; jakkes bijna alleen maar ellendige psytrance. Ferry sinds tijden weer een fantastische set. En toen de klapper Aly & Fila; GEWELDIG!! Daarna I.Mushroom; wat een k.muziek, niet om aan te horen. Daarom maar afgetaaid want het rokershol was zoals altijd 3x niets. Organisatie bedankt voor de mooie avond.
DON BRIT
ik vond het tot IM begon echt geweldig alleen maar bazen sets gehoord. Alex, paul , ferry , aly&fila. waren op dreef en wij ook , tot dat IM begon. jezus wat een minderfijne muziek was dat. paste totaal niet op deze avond. toen was. t leed verschiet en niet meer opgang te krijgej
muis14-8
Muziek geweldig (!!!) totdat infected mushroom de gang er volledig uithaalde. Jammer jammer..probeer het dan maar weer eens terug te krijgen. Infected mushroom heeft mensen weggejaagd! ! Lieve lieve don brief dankjewel voor deze fantastische avond/nacht....
Niks van verwacht, maar toch een vet feestje! Locatie viel me reuze mee (wel erg warm en die tweede zaal is natuurlijk een aanfluiting). Goede sets gehoord, vooral van Ferry Corsten. Infected Mushroom was voor de organisatie een gevalletje gegokt en verloren. Pastte totaal niet bij deze avond. De hele vibe in de zaal was weg en het tweede zaaltje, waar de hele avond nauwelijks volk stond, was ineens tot de nok gevuld omdat iedereen die herrie van IM wilde ontvluchten. Ik ben echt niet vies van andere muziekstijlen, maar dit ging er bij mij echt niet in. Vreselijk! Daarom ook naar huis gegaan. Al met al een geslaagde avond, maar bij lange na niet zo goed als vorig jaar helaas.
JPSALMERE
Zeker niet verwacht dat t zo goed zou zijn. Ferry verrassend goed. Aly&Fila gewoon super. Volgend jaar cker weer. Een goed feest waarbij het ASOT gevoel al goed naar boven kwam. Weinig feest vriendjes gezien. Hebben jullie echt wat gemist

Line-up Trance Nation

1Main
za 21:00 - 22:15:  Schotland techno, trance, house
za 22:15 - 23:45:  Duitsland trance
za 23:45 - 01:00:  Verenigd Koninkrijk
zo 01:00 - 02:15:  house, trance
zo 02:15 - 03:45:  Egypte trance
zo 03:45 - 05:15:  Israël psy
zo 05:15 - 06:15:  Verenigde Staten Zwitserland techno, trance
zo 06:15 - 07:00:  techno, trance, house
2Area 2
za 21:00 - 22:00:  trance
za 22:00 - 23:00:  Ierland techno, trance, house
za 23:00 - 00:00:  Oekraïne trance
zo 00:00 - 01:00:  Schotland techno, trance, house
zo 01:00 - 02:00:  trance
zo 02:00 - 03:00:  Polen trance
zo 03:00 - 04:00:  Argentinië trance
zo 04:00 - 05:00:  Zuid-Afrika trance
zo 05:00 - 06:00:  house, techno, trance, hardstyle
Nieuws
Op zaterdag 6 februari is de Heineken Music Hall in Amsterdam het domein van trance liefhebbers van over de hele wereld als Trance Nation hier voor de tweede keer neerstrijkt. Er is hard gewerkt aan een line-up die onvergelijkbaar is in Nederland en we zijn dan ook trots te kunnen vertellen dat deze nu compleet is. Naast een aantal Trance Nation regulars bestaand uit legendes en nieuwe toppers, zijn we er ook in geslaagd een aantal zeer unieke namen te strikken voor deze veelbelovende editie! 5
Trance Nation - Together as One, dat op 6 februari 2016 zal plaatsvinden in de Heineken Music Hall, maakt met gepaste trots het eerste deel van de line-up bekend. Trance-farao's Aly & Fila zullen anderhalf uur de decks en die hard fans in de Heineken Music Hall rocken. Ook presenteert Trance Nation een pionier van de dance en de eerste trance ambassadeur van de UK en Ibiza: de legendarische DJ Paul Oakenfold. Daarnaast zullen de gevestigde namen Sean Tyas, Alex M.O.R.P.H., Chris Schweizer, Simon O'Shine en natuurlijk Trance Nation head honcho Chris Cortez pure trance ten gehore brengen. Nu al een programmering van de bovenste plank en dit is nog niet eens alles! 3
De eerste editie van Trance Nation in de Heineken Music Hall was simpelweg te bestempelen als een dijk van een feest. Duizenden toegewijde trance liefhebbers bevolkten de muziektempel in Amsterdam en dansten tot het ochtendgloren op de beats van internationaal gerenommeerde en gerespecteerde artiesten. Een vervolg kon uiteraard niet uitblijven en Trance Nation is trots te mogen mededelen dat deze nu in de agenda staat. 4
On Saturday February 6th, Trance Nation hits The Box in Amsterdam.

FULL LINE-UP ✯ (alphabetical)
We have been hard at work putting a line-up together that will satisfy the trance raver’s army - and we are pretty sure we’ve done a good job

Very special guests: Infected Mushroom (DJ set)
→ lees meer

73 opmerkingen

3 tickets te koop voor €103,- VERKOCHT
laatste aanpassing
In de ghetto waar ze elkaar afschieten en ik vroeger 10 euro betaalde voor Trance Nation nu 60 euro betaald.

Fijn fijn fijn
Uitspraak van Blaaskaak op woensdag 3 februari 2016 om 15:46:
In de ghetto waar ze elkaar afschieten en ik vroeger 10 euro betaalde voor Trance Nation nu 60 euro betaald.

Fijn fijn fijn


Ja die 50€ extra is voor de bewaking.. :roflol: gebeurt niets hoor. :)

Hoppa, feesten zaterdag man..!!!
Gaan we doen, vol gas!
Te koop 2 early birds voor 75 euro, pm graag.

EDIT: VERKOCHT
laatste aanpassing
Iemand die een goede, fijne parkeerplaats / garage weet in de buurt?
Je kan daar gewoon op straat parkeren, is een lange straat vanaf het station.

Bij mijn weten is er geen garage, maar ik ben er jaren geleden geweest met OV, dus kan het niet met zekerheid zeggen.
Vanavond volgens fb.
Ons geduld wordt straks hopelijk ruimschoots beloond :-P
As promised we present you hereby the timetable of Trance Nation, this Saturday at The Box Amsterdam:
TIMETABLE
MAIN
21.00-22.15 Stephen Kirkwood
22.15-23.45 Alex M.O.R.P.H.
23.45-01.00 Paul Oakenfold
01.00-02:15 Ferry Corsten
02.15-03.45 Aly & Fila
03.45-05.15 Infected Mushroom
05.15-06:15 Sean Tyas
06:15-07:00 Chris Cortez
AREA 2
21.00-22.00 DJ San
22.00-23.00 Orla Feeny
23.00-00.00 DRYM
00.00 01.00 Stephen Kirkwood
01.00-02.00 Ronald van gelderen
02.00-03.00 Simon O’Shine
03.00-04.00 Chris Schweizer
04.00-05.00 Zack Mia
05.00-06.00 Fausto
Uurtje langer, dat is in ieder geval positief :)
Zo te zien al vroeg aan de psy?
 
The box is open vanaf 22 uur , en men begint al te draaien om 21.00 uur,
RaRa klopt dit wel ? Warm draaien voor het personeel alleen?
laatste aanpassing
Uitspraak van actief op vrijdag 5 februari 2016 om 19:52:
The box is open vanaf 22 uur , en men begint al te draaien om 21.00 uur,
RaRa klopt dit wel ? Warm draaien voor het personeel alleen?


Ja volgens facebook reactie wel... Dus een uurtje eerder binnen :D
Uitspraak van Protector op vrijdag 5 februari 2016 om 19:50:
Zo te zien al vroeg aan de psy?


23.45-01.00 Paul Oakenfold
Een uur en een kwartiertje maar hoor. Daarna bijna 3 uurtjes wachten. ;)
Jammer dat Kirkwood clashed met Oaky. Deze wil ik wel graag zien; een van de hardere dj's van de avond.
Zack Mia met IM. En Tyas met Fausto. Net alle dj's die voor mij interessant waren. Jammer, niks aan te doen.

21.45-22.15 Stephen Kirkwood
22.15-23.00 Orla Feeney
23.00-23.45 Alex M.O.R.P.H.
23.45-0100 Paul Oakenfold en 00.00-01.00 Stephen Kirkwood
01.00-02:15 Ferry Corsten
02.15-03.45 Aly & Fila en/of 02.00-03.00 Simon O’Shine
03.45-05.15 Infected Mushroom
05.15-06:15 Sean Tyas en/of 05.00-06.00 Fausto
06:15-07:00 Chris Cortez
laatste aanpassing
Uitspraak van LIBOH op vrijdag 5 februari 2016 om 20:08:
Een uur en een kwartiertje maar hoor. Daarna bijna 3 uurtjes wachten.


Alex Morph heeft ook een track met Liquid soul. Dus misschien daar ook al wat psy :D
Naja hopelijk sluit het een beetje op elkaar aan :)
Hm, Aly & Fila gelijk met SOS :(

Alleszins A&F kijken en Paul Oakenfold. Goa/Techtrance kan me niet lang boeien, maar toch ff kijken bij Infected Mushroom denk.

Iemand nog aanraders voor liefhebbers van early trance/hardtrance?
😂😂😂😂😂
Uitspraak van DreamCatcher op zaterdag 6 februari 2016 om 02:02:
Wat heb ik hier zin in!


Ik ook!!!

Zo nog even snel wat eten en dan die kant alvast op ...Have fun allemaal straks!
Handig weer, die communicatie over het aanvangstijdstip :-(
Hoe laat begint het nu?
Volgens mij begon het in de Sand-tijd ook gewoon om 9u, zou niet weten waarom dat niet kan?
alex morpf en ferry corsten waren vet maar wat ik nu hoor ligt mij niet infected mushroom. Halve zaal staat stil.
 
Niks van verwacht, maar toch een vet feestje! Locatie viel me reuze mee (wel erg warm, snoeihard geluid en die tweede zaal is natuurlijk een aanfluiting). Goede sets gehoord, vooral van Ferry Corsten. Infected Mushroom was voor de organisatie een gevalletje gegokt en verloren. Pastte totaal niet bij deze avond. De hele vibe in de zaal was weg en het tweede zaaltje, waar de hele avond nauwelijks volk stond, was ineens tot de nok gevuld omdat iedereen die herrie van IM wilde ontvluchten. Ik ben echt niet vies van andere muziekstijlen, maar dit ging er bij mij echt niet in. Vreselijk! Daarom ook naar huis gegaan. Al met al een geslaagde avond, maar bij lange na niet zo goed als vorig jaar helaas. Ik zie dit feest graag terug op een andere locatie volgend jaar!
Visuals: Vision Impossible mn reet
Dit feest was absoluut geen €50 entree waard, en ook de early bird prijs is te veel.

Aankleding main was een aanfluiting, evenals licht en laser.
Tmetable heel raar, zat geen logische opbouw in en IM had gewoon afsluiter moeten zijn.

En Vision Impossible? Vision not visible.... De LED schermen waren zeker weg bezuinigd....

Ferry draaide verder best goed, Aly en Fila ook wel lekker. Maar de verwachtingen waren hoog, extra vrienden meegenomen, viel zwaar tegen, zeker gezien de prijs die gevraagd werd en gezien hoe het vorig jaar was.


Oja, tot Paul Oakenfold redelijk goed geluid...maar natuurlijk moest het weer net een tandje harder daarna. Geluid toen echt te hard...had 15db doppen in maar nog een piep in mijn oren nu.
laatste aanpassing
Same here, tot en met Aly&Fila was het nog wel prima, beste set van Ferry, maar IM verpestte alles voor ons. Leuk voor het selecte aantal bezoekers dat er echt voor kwam, maar doe dat niet op zo'n feestje of laat ze dan afsluiten. Locatie is een flop, 2e zaal slaat nergens op, dat ze dat durven te verkopen als The Box zijnde. Betaalsysteem ook irritant. Voor ons geen TN meer als het weer in The Box is.
 
Ik vond het een top feestje! Op de mushrooms na. Wat was dat?!? Past niet echt op een trance feestje. Maar rest van de muziek was top. Genoten!
Uitspraak van inactief op zondag 7 februari 2016 om 11:39:
Ik vond het een top feestje! Op de mushrooms na. Wat was dat?!? Past niet echt op een trance feestje. Maar rest van de muziek was top. Genoten!


De muziek was ook weinig mis mee, op wat rare keuzes in de timetable na (bvb dus Infected Mushroom)...

Maar de rest erom heen... wat steigerwerk met doek eromheen waar we met een beamer op projecteren? een paar (ongekalibreerde, kleurverschil) lasers en 10 lampjes waarvan er 1 recht voor de DJ stond? (Grappig dat die lamp tijdens Ferry Corsten weggehaald werd, vroeg hij daar zelf om?)... Volgens mij was uberhaubt de helft van de verlichting verlichting wat al standaard in The Box hangt. Geen vuur, c02 kanonnen,LED strips, etc etc etc. Wat mislukte water dingen waar bij de meest rechtse de verlichting ook nog kapot was.

De entreeprijs was gewoon 55EUR... dat zijn A State of Trance Festival prijzen...En kijk eens wat daar voor show neergezet word.

Waar waren de LED schermen, waar was het lichtplan/productie wat je verwachten mag voor deze prijs? Daar heb ik moeite mee. Had dit 20-25 EUR gekost dan was het in orde geweest.

Ik denk dat de origanisatie zich flink in de vingers gesneden heeft, een veels te dure line-up heeft gekozen. Het feest in een maand gezet dat echt niet handig is (er is al een feest weekend met ASOT en Luminosity)... Ook nog eens Carnaval (wat echt wel meespeelt) en om uit de kosten te komen is er flink bezuinigt op locatie (weg uit de HMH) en op de productie.
M'n eerste keer TN en waarschijnijk ook gelijk m'n laatste. Vorige week nar Q4T geweest, vond dat persoonlijk vele malen beter. Qua aankleding scoort Q4T slecht, maar ja, 17 euro pp hè. En qua aankleding scoorde TN nu ook totaal niet. En ik ben een tranceliefhebber, maar geen echte trancekenner, maar Infected Mushroom??? Wat was dat voor takkezooi zeg, na een kwartier was ik er klaar mee. Dan maar naar huis.
 
Oakenfold precies dezelfde set als de avond ervoor in Leeds, al vond ik dat niet erg met die lekkere donkere stijl. Ferry Corsten erg verrassend, voor de verandering zeker niet slecht. Aly & Fila begonnen lekker stevig. Infected Mushroom heeft de plank totaal mis geslagen...jammer daardoor liep de zaal erg leeg voor mijn grote held Tyas (L)
Ik kende de stijl van Paul Oakenfold eigenlijk niet maar ben er niet weg van. Ferry Corsten en Aly&Fila waren echt goed in mijn ogen, daarna zijn we naar huis gegaan. En zo te lezen hebben we daar goed aan gedaan.
Wel een dikke like voor de mensen aan de kaartverkoop balie. Ik had een VIP ticket (gekregen) en daar stond in de kleine lettertjes op dat je voor 11 uur binnen moest zijn. Tja, niet gezien dus en was mij niet verteld. Moest ik voor 25 euro nog een kaartje kopen. I was not amused....waren denk ik net na half 12 binnen namelijk, nadat we buiten wel even in de rij hebben gestaan om uberhaupt binnen te komen (overigens pluspunt want er werd enigszins goed gecontroleerd, moet wel denk ik na de reputatie van The Sand). Anyways, ik stond me daar een partij te balen en ondertussen dan maar geld gegeven voor een kaartje. Toen zij die dame dat ze nog een kaartje over had van iemand. Toen ik vroeg of ik dat kaartje dan niet mocht hebben, zei ze, na overleg met de baas daar, dat het OK was. En dus kreeg ik mijn geld terug, wat ik al gegeven had. Dus ik was weer blij :-). Later nog een drankje gebracht maar toen waren ze helaas al weg....als het goed is heeft de big boss van TN het doorgegeven :-)

Over het betaalsysteem: wij hadden er nog 2,50 euro op staan toen we weg gingen en ik kreeg 5 euro terug (ik dacht, dat zal dan incl 2,50 euro borg zijn). Dus ik vond dat eigenlijk wel goed, geen gedoe met munten die je niet meer opmaakt en je geld kwijt bent.....

Voor de rest geldt voor mij: entree te duur, namen OK, lasers wel mooi, visuals vond ik altijd al niks in die toko. En wat moest dat water nog voorstellen? VOlgens mij heeft niemand dat gezien....sloeg ook nergens op. Als de namen volgende keer weer OK/ goed zijn en kaartje kost niet meer dan 35 euro zou ik misschien wel weer gaan. Maar het lijkt dan wel weer op Grotesque qua line up en dan ga ik toch liever daarheen.

*amen*
Muzikaal goed. Vanaf IM te beukerig en te weinig melodie naar mijn mening. Aankleding en visuals er goedkoop. De bar ging ook al snel in capaciteit om laag qua personeel. Dus soms lang wachten. De gezellige mensen en goede muziek houden het feest in stand.

Ferry lijkt terug op trance te zijn. Hij verraste me enorm. Paul had ook een vette set. Heb een aantal keer shazam gestart om te kijken wat hij draaide. Zaten pareltjes tussen.
Wij hebben een heerlijke nacht gehad en dat kwam vooral door de sfeer en de goede sets.
Lekker binnenkomen met Kirwood, Alex M.O.R.P.H draaide heerlijk een ook de set van Oakenfold was super. Ferry naar mijn smaak minder, A&F draaiden ook subliem.
Infected Mushrooms, geen idee wat ze daar deden. Ik sprak bij binnenkomen duitste gasten die speciaal hiervoor gekomen waren, en die kenden geen van de andere DJ's. Toch wel bijzonder maar de muziekstijl was drama.
Sean Tyas had daardoor een zware taak om de gang er weer in te krijgen en dat lukte.
Simon O'shine afsluiten, dat was ook niet best. Veel te tam.

Light/lasers was volgens mij nog een overblijfsel van XtraLarge of het is van The Box zelf. 3D projectie kregen we niet te zien, man man dit was echt mager helaas.
Daarmee heeft TN de standaard zwaar onderuit gehaald voor henzelf, van een HMH met dikke stage met Vision Imlossible naar de The Box met lampjes.
De volgende TN zal een hele zware klus worden....

Ik wist niet dat je het geld wat nog op de consumpiekaart stond werd teruggegeven, ik baalde al dat er best een beperkte geldigheid op stond en je dus zo goed als zeker die centen kwijt was. Niet dus, beter kijken volgende keer.

Ik zie overigens maar een beperkt verschil tussem The Sand en The Box. VIP deck is nieuw en voor de rest zeker nog wat aanpassingen maar heel veel anders is het niet. Je zou een volwassen 2de Area kunnen verwachten maar die is er niet.

Maar nogmaals, een heerlijke nacht gehad tot en met sluiting toe.
Was een topavond👍👍 totdat infected Mushroom kwam wat een drama was dat!!!
laatste aanpassing
Wij waren er vroeg bij tja Alex M.O.R.P.H. wat een kanjer die wil je niet missen SUPER GEDRAAID !!
Van de muziek en onze trance vriendjes super genoten THANKS ;)
Tot de volgende keer Xx
Uitspraak van Liquid-Ice & DeliciousLin op zondag 7 februari 2016 om 14:07:
Ik wist niet dat je het geld wat nog op de consumpiekaart stond werd teruggegeven, ik baalde al dat er best een beperkte geldigheid op stond en je dus zo goed als zeker die centen kwijt was. Niet dus, beter kijken volgende keer.


Euhhh??? Dat wist ik ook niet. Tot wanneer is het tegoed op de kaart geldig. Weet iemand dat?
Tja ik ga op zo'n avond niet overal de kleine letterjes van lezen :-(
Voor mij was dit de eerste Trance Nation en eerste keer The Box. Het terugkerend gevoel over de hele avond was: Eindelijk ruimte om te dansen met geweldige muziek.



Ruimte.
Bewegingsvrijheid is de hoofdreden dat ik liever kies voor kleine events. Neem nou ASOT, daar heb ik me te vaak een haring in een ton gevoeld. Bij elke beweging die je maakt stoot je iemand aan en andersom. Maar nu, eindelijk niet. Een middelgroot feest die aanvoelt als een kleine. Wat ik wel vreemd vond is dat de Box half zo groot is als HMH, maar kijkend naar de dansvloer lijkt het effectieve oppervlakte niet minder. Het is even breed, even diep. Wat ik ook geweldig vond waren de kleine hoeken met fatsoenlijke bankstellen. Lekker en gezellig zitten om op adem te komen, met goede uitzicht. Area 2 zag er ook goed uit. Door de glazen muren was het op zijn eigen manier verbonden met area 1 en niet een of ander afgelegen hok. Oogcontact en conversatie afstand met de DJ maakt het wel heel intiem. Dat vond in minder op main waar de DJ te hoog stond. Stond je te ver naar voren dan zag je feitelijk niets. Voor een groot evenement is dat wel ok maar niet hier want je verliest het gevoel van kleinschalig.

Artiesten.
Mijn grote motivator om te komen was Paul Oakenfold. Alleen zijn sets kunnen twee kanten uit. Of hij draait knal klassiekers (zoals bij ASOT 500) of het wordt modern headbangen. Het werd het laatste en dan merk je dat de geluidsinstallatie dat toch niet aankan. De baselijn was erg overstuurd en drukte werkelijk alles weg. Dat je haren overeind staan en je onderbroek omlaag trilt is wel spannend, maar dan zou ik ook graag willen horen op welk nummer dat gebeurt.
Alles wat Paul miste werd door Ferry aangevuld. Man, wat een kanjer set draaide hij. Erg onder de indruk en Aly&Fila sloot daar naadloos aan. Infected Mushroom had duidelijk meer moeite om aan te sluiten. Niet dat ze slecht waren, het was meer dat ze geen benul hadden welke kant ze op moesten gaan. Alsof ze met iets heel anders in hun hoofd zaten tijdens de voorbereiding en lastminute achterkwamen dat dat niet zou werken. Maar na een paar nummers wisten ze toch goed de stemming in te brengen. Getuigt zeker van flexibiliteit.

Hun afsluiting was tevens de onze en met een heel goed, tevreden en verzadigd gevoel zijn we naar huis gegaan. Zo'n lineup voor zo'n omvang is ronduit uniek en we genoten elk seconde ervan.

Lichtshow.
Ik had geen verwachting behalve dat er voor middennacht niets zou zijn en pas daarna losbarsten. Het was niet bombasticht maar het was ook niet minimaal. Ik heb zeker effecten gezien die ik niet eerder heb gezien. En de fonteinen vond ik erg prettig. Natuurlijke en chaotische bewegingen van vallend water als een oase tussen strak geregisseerde digitaal geweld. Verfrissend.

VIP.
Ik vond de ligging van VIP, midden voor het podium een goede plek. Geluid was erg goed. Je had ook niet het gevoel dat het losgekoppeld was van de dansvloer. Het echte meerwaarde zat in de constructie met vloerbedding. Het danste daar echt een stuk beter dan op een betonnen plaat. Was het noodzakelijk, nee. Was het luxe, ja.
laatste aanpassing
Ik heb een leuk feestje gehad, maar ook niet meer dan dat. Het was de eerste keer Trance Nation voor mij.
Het feest was zeker geen 55 euro waard, maar eerder 20/30 euro.
Ik had meer het gevoel alsof ik in 1 of andere grote discotheek stond i.p.v. op een feest.
Verder vond ik de locatie wel goed. Nergens lang hoeven te wachten.

Ik ben blij dat ik ook nog even naar de 2e zaal ben geweest, want daar draaide Fausto een aantal van mijn all time favourites Silence en even later ook nog the Legacy....Heerlijk!!! :-)

Tja en IM...niet mijn ding, maar als je ervan houdt kan ik me voorstellen dat het wel een lekkere set was.
Ik heb er niet zo veel verstand van, maar het leek wel GOA of zoiets.

Hopelijk plannen ze de datum volgend jaar wat beter en gaan ze weer terug naar de HMH.

En het consumptiekaartje heb ik maar als souvenir mee naar huis genomen. Er stond gelukkig geen saldo meer op.

Helaas weinig bekenden tegengekomen deze avond.

Maar al met al toch prima vermaakt :-)
laatste aanpassing
opzich een leuk feestje gehad maar zeker niet trance nation waardig
gewoon bijna precies dezelfde stage als full moon alsof het is blijven staan
licht en lazer ook matig en weer als je vooraan stond die gevaarlijke stralen recht in je porum :dood:
zag er een beetje uit alsof het in 15 min opgebouwd moet zijn
beschikken dat soort bedrijven niet over een ladder ofzo om ze op een veilige afstand te plaatsen ik stoor mij heel erg daar aan in de box
verder vip deck was wel weer chill geen rij bij de ingang
maar voor het geld is het mij niet meer waard wat hierboven ook gezegd is voor die prijs kan je ook naar bij asot
Ik had geen hoge verwachtingen gezien de line up maar werd toch wel verrast en heb desondanks een leuke avond gehad.Er is al het een en ander gezegd over de aankleding van de zaal.En sluit mij hier helemaal bij aan ik vond ook dat de dj vrij hoog en van verre afstand stond te draaien.Zo heb je helemaal geen interactie met het publiek vond ook de muziek vrij hard staan en die tweede zaal is drama.Het werd gewoon een ordinair rokers hok net zoals bij Quest4Trance verleden jaar beetje jammer en voor de rest weet ik nog niet of ik de volgende keer weer ga
Uitspraak van Party-Marty op zondag 7 februari 2016 om 18:01:
Het feest was zeker geen 55 euro waard, maar eerder 20/30 euro.


Een paar jaar geleden (toen the box nog the sand heette) was een early bird voor trance nation 10 euro.. Nu was het 30 euro omdat het eigenlijk in de HMH werd gehouden. Ze hadden dan beter 2 personen op 1 kaart kunnen doen om zo de HMH te vullen.
Nu was het gewoon te duur om voor 55 euro nog binnen te komen
Uitspraak van Miranda_odh op zondag 7 februari 2016 om 19:18:
Een paar jaar geleden (toen the box nog the sand heette) was een early bird voor trance nation 10 euro..


Een best groot verschil met nu dus.


Uitspraak van Miranda_odh op zondag 7 februari 2016 om 19:18:
Ze hadden dan beter 2 personen op 1 kaart kunnen doen om zo de HMH te vullen


Ik denk dat dat achteraf gezien een slimme keuze voor de organisatie zou zijn geweest ja.
Uitspraak van BlackBird op zondag 7 februari 2016 om 17:26:
Euhhh??? Dat wist ik ook niet. Tot wanneer is het tegoed op de kaart geldig. Weet iemand dat?


Op het kaartje stond een jaar geldig. Wist ook niet dat je het restant kon teruggeven, maar goed: die van ons was toch leeg :)
Alex Morph draaide lekker Ferry Corsten set van de nacht voor mij. IM paste er totaal niet tussen wel staan springen maar meer voor de gezelligheid en niet qua muziekstyle. Sean Tyas altijd wel oke daarna naar huis gegaan. Muziek stond lekker hard maar daar werd het geluid niet beter op.
Geweldige avond gehad met top sets van Aly&Fila, Sean Tyas, Simon o Shine, Ferry en Alex Morph. Persoonlijk vond ik Infected Mushroom hier niet thuis horen
Ook wij sluiten ons ook aan bij alle kritiek. Invected Mushroom??? What the fuck. Dit hoort hier absoluut niet thuis. We zijn naar huis gegaan toen zij aan het draaien waren. Aankleding van de zaal, niks aan gedaan. Voor ons ook niet meer. Hebben de super earlybird gekocht, daardoor waren de kaarten nog niet te duur, maar had hier echt geen €50 voor over gehad.
Al dat achteraf gezeur over dat IM misschien niet past. Dat had je al lang van te voren kunnen weten en je daarop kunnen instellen. Als je een klein beetje in deze "special guest" had verdiept weet je dat zij psytrance draaien met soms wat EDM uitstapjes. Ze hebben zich nog ingehouden wat betreft nummers met gitaren. Want live (met de band) gaan ze nog harder. Ik vond ze wel goed. Had van mij wat ruiger gemogen. Misschien hadden ze IM wel op een ander tijdstip kunnen plaatsen voor de handigheid.
Boven stond ook gewoon een dj te draaien. In de HMH zou je dit probleem minder hebben ervaren doordat die zaal wat groter is. En het condens niet van het plafond druipt.

En van Oakenfold was ook al lang bekend dat die een Fluoro = psytrance setje ging draaien. Trouwens psytrance wordt steeds vaker op "trance" feestjes geprogrameerd dus zon vreemde in de bijt is t niet meer.
Op de vrijdag stond Freedom Fighters nog in de panama 2 uur te beuken. Vorig jaar Kearney op TN.
Op ASOT staan ASTRIX en Vini Vici. Vorig jaar Coming Soon en Liquid Soul. En Op Lumy festival is bijna de hele vrijdag Psy.
En eigenlijk alleen maar positieve verhalen hierover.

Als je hier niet tegen kunt is dit wellicht niet jou soort feestje en "Pure TRance" wel ipv dat Oaky & IM hier niet thuis horen.
Vorige jaren precies hetzelfde dat Kearney en Halliwell er niet thuis zouden horen. En daarvoor met Lange en Jordan Suckley, Simon Patterson en YOJI.
Het feest heet trouwens trance nation, niet "zweef trance only". Als je niet met de line-up akkoord bent moet je geen kaartje halen of je erover heen zetten.

Aankleding en show ondermaats voor dit geld. Heb niks met die doorkijkdoek steiger stage. Straalde weinig sfeer uit. De DJ zag je bijna niet. Liever wat LED schermen.
laatste aanpassing
Uitspraak van LIBOH op maandag 8 februari 2016 om 11:20:
Al dat achteraf gezeur over dat IM misschien niet past. Dat had je al lang van te voren kunnen weten en je daarop kunnen instellen. Als je een klein beetje in deze "special guest" had verdiept


Eens. Dat heb ik overigens ook gedaan en ik kon afgelopen week niets vinden van ze wat me kon bekoren. Persoonlijk hou ik nog wel van bepaalde psy-trance, maar ik vind naar mij idee geen psy-trance terug in het werk van IM, maar dat zal wel aan mij liggen

Wat ik dan niet begrijp is dat iemand zijn avond erdoor laat verzieken. Of je was al moe en gebruikte IM als excuus om spoorslags af te nokken.
Het was gewoon even minder goed, maar Tyas maakte dat weer in orde..:)
laatste aanpassing
Ik heb een leuke avond gehad, de DJs hebben nogal een hoge stage dan zie je ze niet goed en staan ze in het donker te draaien, waardoor er geen contact gemaakt kan worden met het publiek.Muziek was goed :) Infected Mushroom kende ik niet ik vond ze leuk draaien leuke ritmes en geluiden een leuke afwisseling , met gooiboy er nog heerlijk op gedanst :)
 
Wat ik vooral vervelend vond is dat er geen rustige plek was in de Box, waar je even op adem kon komen. Denk dat dat ook de reden is waarom mensen aftaaiden met IM. De zitgedeeltes die er waren, waren veel te klein en bevonden zich in de zaal waar die herrie gaande was. Je kon je niet terugtrekken en ergens even lekker rustig een tosti opeten of op adem komen. Ook veel mensen slecht zien gaan (als nuchtere bob valt je zoiets goed op), vreselijk als je op dat moment geen rustig plekje kan opzoeken lijkt me. Op het eerste oog vond ik de Box een prima locatie, maar o.a. dit soort dingetjes zijn toch wel redenen die ervoor zorgen dat ik niet meer naar die locatie toe zou gaan.
De opbouw van de main ziet er hetzelfde uit als die van Xtralarge eind december vorig jaar viel me net op.
Uitspraak van verwijderd op maandag 8 februari 2016 om 13:03:
Ook veel mensen slecht zien gaan


Voor mij was dit dan toch ook wel het grootste minpunt. Bij ons stond op een gegeven moment ook zo'n mafkees, helemaal van het padje af. En maar door onze groep heen denderen met wild zwaaiende armen en agressieve blik. Gelukkig werd hij kort daarna door de beveiliging in zijn nek gegrepen en heeft hij, naar ik mag hopen, zijn feestje buiten de deuren mogen voortzetten.
Uitspraak van Party-Marty op maandag 8 februari 2016 om 13:20:
De opbouw van de main ziet er hetzelfde uit als die van Xtralarge eind december vorig jaar viel me net op.


Je hebt gelijk... Exact hetzelfde..

Dus de show waar wij u tegen moesten zeggen (volgens TN), is een ripoff/leftover van een ander evenement... Wat overigens een stuk goedkoper was......

Desalniettemin, de muziek/ sets van de DJ's was best op orde(op IM na)...alleen de organisatie faalt hier wel flink.
Triest nieuws, iemand van Trance Family Belgium is op TN naar de Ehbo afgevoerd en zondag later op de dag overleden in het ziekenhuis. Vreselijk zeg.. RIP
 
Uitspraak van EgbertV op maandag 8 februari 2016 om 22:01:
Triest nieuws, iemand van Trance Family Belgium is op TN naar de Ehbo afgevoerd en zondag later op de dag overleden in het ziekenhuis. Vreselijk zeg.. RIP

Ik zag inderdaad een ambulance aankomen met zwaailichten toen ik naar huis ging. Vreselijk :(
Haha wat een geweldige avond, en mooi genant moment haha groeten aan je dochter ;)
Aangezien ik niet meer aan de drugs ben was deze avond gruwelijk zwaar.
Goddomme wat was het snel rammen zeg.
Ferry en Alex waren echt enorm goed muzikaal.
Oakenfold vond ik ook gaaf, maar de tempo wisseling door de time table vond ik pittig. Veel te hard en Psy.
Ik mis de vrouwelijke stemmen vocal uplifting.

Sean Tyas these hands I hold was zo'n momentje, gruwelijk.

Door slechte OV verbinding moesten we hem uitspelen tot 7 uur. Was na IM echt leeg.

Ik voel me zwaar genaaid door aankleding, maar ik gun de organisatie dat niet. De avond was ook top.

De Box heeft trouwens wel echt geleerd. Vriendelijke beveiliging en wc personeel en betaalsysteem vond ik prima.
Zaal 2 relax room van maken, tipje.

- Hier stond een toewijzing over de overleden Belg die wat verkeerd over kwam, mijn excuses. Ik vind het natuurlijk erg vervelend. Daarnaast opmerkelijk dat TN hier nog niet over heeft bericht. -
laatste aanpassing
Uitspraak van Blaaskaak op dinsdag 9 februari 2016 om 10:48:
Wat vervelend van die dooie trouwens, drugs in het spel?


Lekker respectvol..."die dooie" was een bekende van me en echt geen overmatige drugsgebruiker. Beetje nadenken voor je zoiets post aub.
Uitspraak van Sjaak Knaak op dinsdag 9 februari 2016 om 12:14:
Beetje nadenken voor je zoiets post aub.


Je hebt gelijk, typte dat wat snel. Zoals het overkomt, bedoelde ik het niet.

wel schokkend dat het dichtbij komt, en tijdens een feest je lichaam ermee stopt. Wat de reden dan ook is.

Succes met de verwerking
laatste aanpassing
Uitspraak van Blaaskaak op dinsdag 9 februari 2016 om 10:36:
Haha wat een geweldige avond, en mooi genant moment haha groeten aan je dochter ;)


Was een super-moment. Avond kon al niet meer stuk ..:)
Uitspraak van Blaaskaak op dinsdag 9 februari 2016 om 12:48:
wel schokkend dat het dichtbij komt, en tijdens een feest je lichaam ermee stopt. Wat de reden dan ook is.

Succes met de verwerking


Erg naar...thanks
Uitspraak van LIBOH op maandag 8 februari 2016 om 11:20:
Al dat achteraf gezeur over dat IM misschien niet past. Dat had je al lang van te voren kunnen weten en je daarop kunnen instellen. Als je een klein beetje in deze "special guest" had verdiept weet je dat zij psytrance draaien met soms wat EDM uitstapjes. Ze hebben zich nog ingehouden wat betreft nummers met gitaren. Want live (met de band) gaan ze nog harder. Ik vond ze wel goed. Had van mij wat ruiger gemogen. Misschien hadden ze IM wel op een ander tijdstip kunnen plaatsen voor de handigheid.
Boven stond ook gewoon een dj te draaien. In de HMH zou je dit probleem minder hebben ervaren doordat die zaal wat groter is. En het condens niet van het plafond druipt.


Helemaal mee eens :)

Ik luister al jaren naar IM en vond het super om ze nu eindelijk eens een x gezien te hebben!!
En ze deden ook nog eens mn favo nrs Becoming Insane en Deeply Disturbed :D

En ik zie reacties dat de sfeer eruit was door IM maar eerlijk gezegd vond ik de sfeer de hele avond er niet echt in zitten in het publiek maar misschien kwam het door de karige aankleding in The Box dat iedereen toch een beetje teleurgesteld was.
En ik zie reacties dat de sfeer eruit was door IM maar eerlijk gezegd vond ik de sfeer de hele avond er niet echt in zitten in het publiek maar misschien kwam het door de karige aankleding in The Box dat iedereen toch een beetje teleurgesteld was..

De organisatie heeft er zeker niks aan gedaan om fibe over te brengen naar de gasten die voor dit feest kwamen.
Erg beschamend vind ik dat ....zeker voor die gene die de hoofdprijs hebben betaald.
Wij gelukkig niet en mede door de geweldige sets van Alex M.O.R.P.H , Paul Okenfold , Ali & Fyla en Ferry Corsten zat de sfeer er goed in , en niet alleen bij ons .

De box is opzich geen onaardige locatie maar kan niet tegen de HMH op en dat verdiende dit feest wel .

Al met al hebben wij een geweldig weekend gehad....vrijdag Ravers army in de Panama & zaterdag TN .

En ja daar komt het weer .....zet IM nooit meer tussen zo'n line-up .
Heb er geen woorden voor . Wij waren er helemaal uit en ja ieder zijn ding maar dit paste er echt niet tussen en daardoor ook Sean Teyas gemist waar we ook nog wilde horen .maar de koek was bij ons ook op .

Maar goed, uiteindelijk nog een geweldig feestje gehad .
Uitspraak van wingo841 op woensdag 10 februari 2016 om 12:18:
zet IM nooit meer tussen zo'n line-up .
Je bedoelt een line-up waar Morph en A&F staat... Of haal deze uit de line-up en vervang door JOC b2b Kearney, Jordan Suckley of Simon Patterson. Krijg je ook meteen een ander soort publiek. ;) Hoe kan trouwens de 2e headliner eigenlijk op t verkeerde feest staan?! :/

Veel fans die voor IM zijn gekomen komen niet op dit soort fora. Nu lijkt t net of t geheel waardeloos was terwijl er (vooraan waar ik stond) gewoon een dik feestje werd gebouwd. Die fans wachten gewoon rustig met een drankje in de zaal of in de rookruimte totdat IM komt ipv te schreeuwen dat morph te soft draait oid.

Uitspraak van wingo841 op woensdag 10 februari 2016 om 12:18:
Sean Teyas

Tyas en Cortez draaide ook veelal techtrance en psy.

Uitspraak van wingo841 op woensdag 10 februari 2016 om 12:18:
vrijdag Ravers army in de Panama


Wat vond je van Freedom Fighters 0130-0330 en Will Rees 0330-0500 ? :)
laatste aanpassing
Even beetje gelezen.. denk goed dat wij een andere keuze hebben gehad, monsterlijk vette avond gehad elders :9 :honger: :9





---


Sneu van de overleden Belg van TFB. Moge hij in vrede rusten!
Uitspraak van LIBOH op woensdag 10 februari 2016 om 15:58:
bedoelt een line-up waar Morph en A&F staat... Of haal deze uit de line-up en vervang door JOC b2b Kearney, Jordan Suckley of Simon Patterson. Krijg je ook meteen een ander soort publiek. ;) Hoe kan trouwens de 2e headliner eigenlijk op t verkeerde feest staan?! :/

Veel fans die voor IM zijn gekomen komen niet op dit soort fora. Nu lijkt t net of t geheel waardeloos was terwijl er (vooraan waar ik stond) gewoon een dik feestje werd gebouwd. Die fans wachten gewoon rustig met een drankje in de zaal of in de rookruimte totdat IM komt ipv te schreeuwen dat morph te soft draait oid.


Uitspraak van LIBOH op woensdag 10 februari 2016 om 15:58:
zet IM nooit meer tussen zo'n line-up . Je bedoelt een line-up waar Morph en A&F staat... Of haal deze uit de line-up en vervang door JOC b2b Kearney, Jordan Suckley of Simon Patterson. Krijg je ook meteen een ander soort publiek. ;) Hoe kan trouwens de 2e headliner eigenlijk op t verkeerde feest staan?! :/

Veel fans die voor IM zijn gekomen komen niet op dit soort fora. Nu lijkt t net of t geheel waardeloos was terwijl er (vooraan waar ik stond) gewoon een dik feestje werd gebouwd. Die fans wachten gewoon rustig met een drankje in de zaal of in de rookruimte totdat IM komt ipv te schreeuwen dat morph te soft draait oid.


Bedoelde dat IM niet aansloot op de rest voor ons , en ja er waren mensen die speciaal voor hun naar TN waren gekomen , hebben naast hun in de rij gestaan buiten en die zullen echt een prima feestje aan gehad hebben en dat heb ik ook wel gezien.

En mede daardoor hebben we Sean teyas eigenlijk laten varen omdat de mood er uit was.
Uitspraak van LIBOH op woensdag 10 februari 2016 om 15:58:
Wat vond je van Freedom Fighters 0130-0330 en Will Rees 0330-0500 ? :)


Wij zijn nadat reoder klaar was met zijn set in de kleine zaal gegaan ....daar zou toen Rubén verhagen draaien, maar omdat de opkomst van het feest zo laag was ....maar daardoor niet minder gezellig was de boel een beetje aangepast.
Desondanks was het een muzikaal fantastische avond , daardoor hebben we Will rees niet gehoord.
Maar freedom fighters was ok hoor.
Er werd die avond lekker stevig gedraaid, vooral reoder had een dikke set .
Fijne organisatie zeg... beloofd dat je je geld terug zou krijgen als je het echt niet eens was met de lokatiewijziging en vervolgens........ niks

laatste aanpassing
Tduurde ff maar netjes opgelost!

Beter... Ik vind voor degene die wel gingen, de prijs te hoog. Paar jaar geleden was early bird nog 10 euro. Nu was early bird 30 euro.. Beter hadden ze kunnen doen na de locatie verandering dat er 2 personen op 1 kaartje konden. Was een betere optie geweest.
Maar wat is geweest is geweest...
Volgende keer beter van leren organisatoren van trance nation