Partyflock
 

Wasteland

· Dark Fairytales Facebook Sitewasteland.nl
Wasteland
12 juni 2015
erotisch
georganiseerd door Site Site

North Sea Venue (binnen)
op de kaart
Hemkade 48
Zaandam
NederlandNederland
house × 9, tech house × 2, deep house × 1, disco × 1, electro × 1, techno × 1, EDM, lounge

Tickets & prijs Wasteland

Voorverkoop:€ 49,50
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
21
Kledingvoorschrift
Uniforms, leather, metal, plastic, rubber, fetish-burlesque, fetish glamour, body art, fetish animal, cross-dress, medical, fetish-goth, fetish steam-punk, baroque
Winactie (gesloten)

Stemresultaat: zeer goed

geweldig7830%
zeer goed7228%
goed5923%
ok218%
voldoende114%
onvoldoende125%
slecht21%
zeer slecht21%
waardeloos31%

83 waarderingen

Nessie
Als je van extreme hardcore shows houdt dan is het een topfeest. Ik vond het too much. Bitch is mij extreem genoeg :)
bdnzo
Blijft een bijzonder feest, ook al vond ik het wel 'softer' worden
It's over :D
Aan onze homovrienden op WL en zo: de toiletten staan er... om naar het toilet te gaan! als je elkaar innig wil knuffelen dan doe je dat overal voor mijn part maar NIET in de toiletten. Ooit gehoord van de darkroom??? Ik ben nu heel beleefd maar geloof me de volgende keer klop ik iets harder op de deur :)
sweet_helen
Het was super cool, een top feest
KINKY Wonderland
gaaf
1968blond
geweldig feest met een heerlijke sfeer
live for fun
te druk
Byorn
Geweldig
jlxx
nice people and nice mix between straight, bi and gay. good shows. can't wait for next one.
Kleedkamer was mega vol, lange rij voor token, kleine speelruimte, de rest dik in orde
Veels te druk,moet echt iets meegedaan worden......
Yingya­ngtoge­ther
gezellige mensen en sfeer. zeer druk en matige muziek. heel even goed maar trok niet door. jammer
Sproetje2
ok
Franky
Was gewoon een goed feestje. een paar dingetjes kunnen beter
We zijn al de nodige keren naar Wasteland geweest maar het wordt ons nu echt te veel en te nadrukkelijk een gay feest.
geil met stijl
Peter G
Voor ons een geweldige avond. We hebben ons heerlijk vermaakt samen met onze vriendjes.
sweepje
Het was gewoon wasteland! veel mensen die met gewoon stoffen kleding binnen waren maar de sfeer was super!!!!!
funn
Chaos bij lockers, chaos bij munten verkoop, toen grote ophoping van mensen die de zaal wilde verlaten en binnen wilden komen !!! Zo pfff binnen, dan effe drankie doen, lange wachttijden aan verschillende barren !! Had meer personeel moeten staan !! Danssie doen lukte ook niet echt ( pas na 04.00 uur ) Kortom het was VEEL TE DRUK MET ALLES !! Organisatie jullie moeten je toch wel schamen, om JULLIE GASTEN als sardienen in blik te behandelen ! ! ! Als er een calamiteit was voorgevallen, was het een drama geworden !! Hoeveel mensen staan er in jullie veiligheidsplan ??? Het is nu wel duidelijk jullie gaan voor het geld en niet voor kwaliteit, erg zonde. Voor ons waarschijnlijk geen volgende keer meer, als er door de organisator in het OPENBAAR geen maartregelen worden genomen qua drukte !? De muziek tot 1 uur wat soft, maar daarna top, met als klapper Lucien Foort in zaal 2 de afsluiting, mega dance set, subliem gedraaid. Kortom een mooi en prachtig feest, met top publiek. Maar door de drukte geheel naar de ballen geholpen.... Organisatie schaam je HEEL DIEP !!! En geef eens feedback op alle berichten !?!?
Funtastic
Weergaloos feestje!
4 fver
gewoon, Wasteland!
Metta
Goed
Rovals
Wij hebben genoten van de shows muziek en de andere bezoekers. Tot de volgende keer ! zXz
DEBED
Het was echt veel te druk. In de main zaal was de muziek niet fantastisch maar in de kleine zalen des te beter. Het is wel schandalig hoe druk het was. En dan te bedenken dat je zoveel geld voor een ticket neerlegt. Schandalig!
MysticMara
:respect: ALWAYS WASTELAND :respect:
Manu1202
Na diverse keren Wasteland te hebben bezocht, was dit de laatste... Echt gevaarlijk druk, mensen massa's waar je bijna niet door heen kon komen. Muziek opnieuw matig en saai, shows zeker niet spectaculair. Voor ons geen volgende keer, helaas...
sfeer was goed maar veelste druk!
MariskaG
Leuke mensen en erg relaxte sfeer :)
anoeska1970
TOP! Super genoten van begin tot eind!
L'Blaqui
Feest was goed echter chaoas bij de lockers en voor het eerst dat ik het te druk vond. Sfeer was super..
Diaantjuh77
Wat een super gaaf feest, heerlijke sfeer, lekkere muziek (vooral later op de avond )en fijne mensen! De kluisjes zijn qua drukte, omvang en qua kou dramatisch maar dat mag de rest van de nacht maakt het ruimschoots goed!
icefun
Top
MissM
Het was mijn eerste keer Wasteland, ik vond het een heel gaaf /geil feest veel mooie mensen, gave muziek wel best veel homo's (verder geen problemen mee) het nadeel vond ik wel de kluisjes, we stonden daar in de kou in de plassen onzelf om te kleden, erg karig. Ook vind ik dat er wel wat meer "relax" ruimte mag zijn.
Angel Eyes
Was echt super xxx
Beterl­aatdan­nooit
Beetje te vol, muziek naar mijn smaak beetje lauw, niet echt om uit he dak te gaan maar okay da's persoonlijk. Eer we echt binnen waren zeker half uur zitten af te niften in de wind en kou. Mijn meisje heeft het er geen moment meer warm gehad binnen en om pakweg 1 uur het feestje maar gelaten voor wat het was. Thuis de boel maar ff opgestookt. volgende keer? ik weet het nog niet. ..overigens het publiek is leuk en overwegend simpathiek.
OORDJE
veel te druk..geen fraaie decoratie en shows waren middelmatig...door de drukte was de sfeer waarschijnlijk ook niet zo uitbundig als normaal!
Vlinder
Ondanks regen en volle, te drukke binnenkomst, een top feest gehad!!
Punky@
Mijn eerste WL.... en zeker niet de laatste... (K)
LJRonn
veel te druk soms :-(
Veel te druk en in de main slechte muziek ;-(
Top maar wederom erg druk
Party buddy
Mooie aankleding, goede vibe, maar... veel te druk druk druk! En het lijkt wel of er steeds lomper volk binnen komt. Onbehouwen gedrag op de dansvloer en in de gangen, urineren in de kleedruimte... Godzijdank wordt dat goedgemaakt door de vele leuke mensen (zoals die ene leuke dame uit Lent :-) ) maar manmanman...
2guys
Deze editie was de muziek erg slecht, deur beleid blijft erg slecht je ziet mensen met sportkleding in ondergoed van stof, spijkerbroek dit kan echt niet allemaal niet!
wat een geweldige nacht! Heerlijk feest!
Marco en Jacq
Heerlijk feest, blijft wel altijd chaos bij de lockers.
Het was echt weer veel en veel te druk. Vorig jaar is er terecht veel kritiek geweest over de drukte maar helaas heeft de organisatie hier niets mee gedaan.
DJ DENDRITE
Heerlijke muziek deze editie ,wel erg druk dus dansen was niet echt mogelijk maar we hebben het erg naar onz zin gehad
:-) Happy Couple :-)
Wel weer heel erg druk.......maar toch een heerlijk feestje!
Roberto Stecini
Was weer een zeer geslaagde editie van dit bijzondere feest
SayaCinta87
Het was bijna angstig druk tot ongveer 3uur.
Pinkie Pie
Het was onze eerste keer Wasteland en wij vonden het echt niet normaal druk. Om bij onze lockers te komen moesten we door plassen en het was berekoud daar. Verder hebben we het prima naar de zin gehad. Volgende keer maar weer kijken hoe het dan is. :-)
Classique
Na vele jaren betwijfel ik of ik nog eens ga. Te druk, te chaotisch, te slecht geklede mensen.
ReptiMoon
inderdaad wat een drukte, was net te laat dacht ik voor Emiel Roche, maar gelukkig draaide hij een set van twee uur, de topper van de avond
PartyPluisje
Bijzonder shows. Slechte muziek!
blackorca
heeerlijk feest begin avond slecht gedraaid in main maar drie dubbel goed gemaakt door super publiek en dampende setjes.
Wat mooiste feest der feesten moet zijn ...... veel te druk en daardoor minder leuk dan andere edities. Muziek was ronduit slecht, veel lange stiltes en gewoon niet iets waarmee de stemming er extra goed in kwam. Door bitches...... wees consequent. Enecingang werd iemand geweigerd, aan de andere kant kwam men er wel in. Jammer voor alle mensen die er veel moeite voor doen om er mooi uit te zien. Toestand bij lockers is drama en niet normaal koud!!! Maar ja..... zou hier ook geen andere oplossing voor weten.
The Boys
Druk, gezellig, koud, duur, top sfeer...
Enrie
Had er erg naar uitgezien, na een sublieme editie van april en Berlijn, echter het was te druk!! Het lijkt wel alsof iedereen die feesten geeft aan de Hemkade dollartelens zien, zo jammer!
sweet-eefie
Eerste keer wasteland! Wat een geweldige nacht! Had nog wel een paar uurtjes doorgewild... Wij vonden de muziek wel top! Super goeie sfeer en leuke mensen ontmoet.
Ro_ob
Erg druk, te druk en redelijk agressieve security na afloop.
Wow! Wat een mooi feest, heerlijke muziek, mooie mensen en vooral veel respect
gast030
Geen plek om rustig sexs te hebben.
Harry en Lucia
Druk,druk,druk..maarrr geweldig mooi feest en er werd heerlijk gedraaid. Wel wat tamme shows voor The wildest party on earth ten opzichte van een jaar terug maar is geen gemis.
tallguy201
tja organisatie,sfeer heel goed,maar veel teveel mensen binnen!onverantwoord!!!en wat een dramatische muziek deze editie!topper Emiel Roche,muziek main was ronduit matig!!verder heb ik me vermaakt
Geweldig genoten. heerlijk vibe. En ik heb weer veel leuke mensen leren kennen.
wvdb1972
Beste dj van de avond emiel
FraJojo
Veel te druk. Voorlopig laatste keer geweest.
Loved It (k)
Erg leuk, maar de ellende met parkeren/binnenkomen/lockers/omkleden is en blijft een ijskoud drama. Snapt nu niemand dat daar "iets" aan gedaan moet worden. Het was wel waanzinnig druk en heet, m.n. de kleine zaal achter. De muziek kan echt veel beter...
A&P91
Veel te druk, bij binnenkomst, de lockers, de bar, de gang en op de dansvloeren in onze ogen echt onverantwoord! Ook de muziek was niet top veel volume wisselingen en slechte mix's. Voor ons geen WL meer.
Alice Wonderland
super avond gehad
Het was een heerlijke editie, en hebben genoten van begint tot eind.. Alleen de muziek vanaf een uur of 4:00 was niet ons ding.. Extra koepel/tent was erg relaxed ;-)
P<3D :kusje:
Een goed feest als het niet zo vreselijk druk zou zijn geweest!! Echt teveel mensen binnen. En wat kunnen sommige mannen onbehouwen door de menigte walsen zeg.
Heerlijke nacht met geweldige mensen xxx
Danger4You
Wasteland was WEER topper de top! Druk zoals te verwachten was, maar wat een variatie aan "SInners"! IS en BLIJFT het enige ECHTE KInky Fetish Feest wat Nederland rijk is! Groot compliment aan Rene en zijn Crew! See You all in April 2016!
whoop
Top avond gehad. Wel veel groepjes hetero mannenstem losse handjes
kusjes
Gewoon super feest :)
Lust for Life
Zeker 1000 kaarten teveel verkocht. Jullie gaan ten onder aan je eigen succes. Bij controle kan je grote problemen krijgen met de vergunning. Ons zie je ieg nooit meer. Zonde van het geld.
Kimrenco
Super avond/nacht gehad!
Heerlijk genoten , heerlijke mensen, leuke mensen leren kennen. Druk ja, maar niet té. Gewoon ff kijken waar je gaat staan, ook aan de bar. Muziek was zeker aan begin en eind niet ons ding. Maar ach we komen niet voor de muziek op Wl
Debsdance
heerlijk geil feestje gehad..wat een leuke mensen weer ontmoet! goede muziek en lekker warm!
nananaa
heeeerlijk feest, maar echt belachelijk druk. Het was niet leuk om zo te feesten. Overal erg lang wachten, vechten voor een plekje bij de lockers en dan uiteindelijk ook nog de zalen eaar niet doorheen te komen was. Grooot minpunt orgi! erg jammer. Volgende keer weer gewoon de normale bezoekerscapaciteit handhaven en niet omhoog gooien met 1500 man. Dit vind niemand leuk!
mike 71
Muziek was minder te langdradig

Line-up Wasteland

Line-up is niet compleet.
house
techno, house, hard techno, pop
house, trance
house
house, trance, techno
house
disco, r&b, 90s/00s

Nieuws

Zet zaterdag 28 november in je agenda, want het is tijd voor de Wasteland – Dark Fairtytale editie! Het belooft een spectaculaire nacht vol topentertainment, sensatie en verleiding te worden, iets waar Wasteland nu al meer dan twintig jaar nummer 1 in is.
If you dare to be different… If you are without prejudice… If you love living on the edge… If exploring your wildest fantasies makes you tick …
→ lees meer

Forum

277 opmerkingen

Uitspraak van verwijderd op vrijdag 4 december 2015 om 19:03:
Mag ik ook even wat zeggen


Behalve een algemene uitspraak is het mij niet duidelijk wat je nu zelf zou willen zeggen Andrea?
Uitspraak van henkyboy op vrijdag 4 december 2015 om 19:12:
wat je nu zelf zou willen zeggen Andrea?


Ze is het er niet mee eens en niet oneens, kan ik met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid hieruit opmaken, denk ik. :D
 
Uitspraak van henkyboy op vrijdag 4 december 2015 om 19:12:
Behalve een algemene uitspraak is het mij niet duidelijk wat je nu zelf zou willen zeggen Andrea?


:) ik zie de emmer shit al aankomen . Ik hou mijn mond wel. DUCKTAPE!!!!
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 4 december 2015 om 20:44:
:) ik zie de emmer shit al aankomen . Ik hou mijn mond wel. DUCKTAPE!!!!


kussssss...lieffie!!!!!!ennuhhh hoor van h dat de ducktape niet nodig is .......kun je die voor wat anders gebruiken schat!xxx
 
Uitspraak van tallguy201 op vrijdag 4 december 2015 om 21:54:
kussssss...lieffie!!!!!!ennuhhh hoor van h dat de ducktape niet nodig is .......kun je die voor wat anders gebruiken schat!xxx


Morgen Beesd alle drie?
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 4 december 2015 om 22:55:
alle drie?


twee..... tja .. welke twee?
 
Uitspraak van henkyboy op vrijdag 4 december 2015 om 23:01:
twee..... tja .. welke twee?


Jullie, heren en Andrea
Weet iemand welke fotografen er foto's genomen hebben?
Uitspraak van funn op vrijdag 4 december 2015 om 17:56:
Tja Wasteland Crew, nog veel succes, met hopelijk de juiste besluit voering voor de toekomst.....
Voer eens een gasten tevredenheid onderzoek uit.


Helemaal met Fun zijn uitspraak eens... dacht precies hetzelfde over de summiere feedback reactie.... Er was behoorlijk wat wateroverlast. Beschamend eigenlijk voor zo'n toko dat de mensen in de ijskou zich zo moeten verkleden. Na Bitch blaasontsteking en nu na Wasteland weer...! Ben al op heel wat feesten weggeregend maar nooit ziek geworden, nu dus 2 x wel... Doe er daadwerkelijk iets mee als mensen klagen ergens over.
Uitspraak van Marco-beach21 op zaterdag 5 december 2015 om 00:34:
Weet iemand welke fotografen er foto's genomen hebben?


Ook al zoiets.. Na elk feest moet je hengelen naar de foto's. Ze weten toch welke fotograven ze binnen hebben. Waarom niet een linkje op de site zodat je alle foto's meteen kunt zien (met een inlog bv, snap dat niet iedereen openbaar wil)
 
Uitspraak van tallguy201 op vrijdag 4 december 2015 om 21:54:
kussssss...lieffie!!!!!!ennuhhh hoor van h dat de ducktape niet nodig is .......kun je die voor wat anders gebruiken schat!xxx


Haha is goed. Have fun vanavond. Till the next time xxx
 
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 5 december 2015 om 00:03:
Jullie, heren en Andrea


Ik heb een sint feestje thuis. Volgende x ben ik er weer bij .
alle drie????oooo jaaaaa alle 2 wel!
Uitspraak van Punky@ op zaterdag 5 december 2015 om 01:29:
Ook al zoiets.. Na elk feest moet je hengelen naar de foto's. Ze weten toch welke fotograven ze binnen hebben. Waarom niet een linkje op de site zodat je alle foto's meteen kunt zien (met een inlog bv, snap dat niet iedereen openbaar wil)


Vrees dat wij gasten alles lezen, maar de organisatie blijkbaar niet nee.
Uitspraak van 4 fver op zondag 6 december 2015 om 12:19:
Vrees dat wij gasten alles lezen, maar de organisatie blijkbaar niet nee.


Spijker op zijn kop... deze organisatie is niet erg menselijk ingesteld, blijkt echt uit alles... zo jammer...
Gisteren bij KOTB ging de laatste Wasteland editie ook goed over de tong, maar dan wel erg negatief....
Waar zijn de andere foto? Zijn niet te vinden?
UUiteraard heeft iedereen gelijk. Ik herinner me gelukkig vooral de leuke lieve mooie geile en lekkere mensen. Was mijn eerste keer wasteland en überhaupt fetish feestje. En hoop er bij de volgende editie ook weer bij te zijn. Love it. Succes met t plannen van de nieuwe editie.
Uitspraak van mike 71 op zondag 6 december 2015 om 18:27:
Waar zijn de andere foto? Zijn niet te vinden?


Irritant hè. Heb via omwegen de fotograaf gevonden die mij gefotografeerd heeft. Maar op mijn bericht naar hem geen respons. Zo jammer dit.
Nu snap ik het ook meteen waarom mensen toch hun mobiel mee naar binnen nemen......
Heel vervelend ik blijf maar zoeken
Uitspraak van Punky@ op maandag 14 december 2015 om 09:17:
Maar op mijn bericht naar hem geen respons. Zo jammer dit.


Tja deze organisatie is wel zo on professioneel !! In bedrijfsleven al lang failliet geweest met zo een on klant vriendelijke houding met hoe ze naar buiten treden.
Als er iets moois te vertellen is " dan schreeuwen ze het van de daken" om over te laten komen hoe goed ze ( niet ) zijn !!
Maar bij normale vragen of klachten van hun klanten ( gasten ) is ZWIJGEN goud !!! Ik krijg ook het vermoeden dat de foto's meer van marketing belang zijn als voor de gasten bedoeld .
Uitspraak van funn op maandag 14 december 2015 om 10:49:
Ik krijg ook het vermoeden dat de foto's meer van marketing belang zijn als voor de gasten bedoeld .


Niet alleen een vermoeden... Het blijkt wel gezien de foto's die op de Wastelandpagina's te zien zijn...
Ik heb nota bene nog aan de fotograaf gevraagd waar ik mijn foto terug kan vinden... Nou mooi niet...
De 'gewone mens' wil toch ook graag zijn/haar foto's terug vinden... De volgende keer zoek ik wel iemand op met een telefoon bij zich....!!
Uitspraak van verwijderd op donderdag 3 december 2015 om 20:43:
een grote serie foto's staat online.. nog even nagenieten..
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.928260623894760.1073741948.266481703405992&type=3


Ik heb gezien dat Heinrich de fotograaf twee fotograferende dames heeft gefotografeerd.
Wat een zin.
In ieder geval, ik heb hem gevraagd of hij de naam weet van deze twee dames, het lijkt mij toch wel dat ze onderling weten van elkaar, de fotografen, hoe ze heten.
Duimen maar op antwoord
Die vip ruimte boven (de hoofdzaal/achterzaal=zelfde gedeelte)(twee in- en uitgangen) wordt gebruikt voor de vele vele show mensen, zodat ze alle ruimte hebben ervoor om zich om te kleden en ook via die weg heel makkelijk het podium op kunnen, ik persoonlijk vind dit zeer slim verzonnen, de andere boven ruimte was gewoon toegankelijk. (Die bij rook ruimte omhoog)
Die zijzaal was nagenoeg leeg en de ruimtes waar je dan iets privé wilde doen, wilde je niet eens, zo vreselijk koud was het daar.
Ze hebben ook meer lounge gedeeltes gemaakt om te kunnen zitten, dan kamertjes met spannende dingen.
Inderdaad was er weinig ruimte om een beetje lekker te sexen.
En lag het nu aan mij, de vorige die Wastelands heb ik veel en veel meer homo stelletjes gezien, nu meer gewone stelletjes.
laatste aanpassing
 
Uitspraak van ReptiMoon op zaterdag 23 januari 2016 om 15:36:
En lag het nu aan mij, de vorige die Wastelands heb ik veel en veel meer homo stelletjes gezien, nu meer gewone stelletjes.


Er liepen idd dit keer iets meer hetero (stellen), maar het meerendeel was gewoon zoals je van het feest kon verwachten ;-)
Was een leuke feest... 😜
Uitspraak van mike 71 op maandag 14 december 2015 om 10:07:
Heel vervelend ik blijf maar zoeken


Heb weer een fotograaf gevonden en een berichtje bij deze achter gelaten.... Fingers crossed :-)
Uitspraak van mike 71 op maandag 14 december 2015 om 10:07:
Heel vervelend ik blijf maar zoeken


Als wij een foto laten maken en wij kennen de desbetreffende fotograaf niet, dan vragen wij zijn of haar kaartje , ik laat nooit de fotograaf weglopen zonder dat ik weet wie het is .
Misschien een idee voor de volgende keer ?

En beschrijf de fotograaf even misschien dat ik weet wie het is
Ga ik zeker doen