Partyflock
 
Ground Zero Festival
4 juni 2014
georganiseerd door Site ⊂ ( Site & Site )

Recreatieplas Bussloo (buiten) op de kaart Site
Kneuterstraat 38
Bussloo
NederlandNederland
hardcore × 62, hardstyle × 36, industrial hardcore × 28, darkcore × 23, terror × 19, early hardcore × 11, raw hardstyle × 10, freestyle × 7

Tickets & prijzen Ground Zero Festival

Early bird:€ 30,-→ uitverkocht, 1000 beschikbaar
Voorverkoop:€ 42,50
Die hard:€ 49,50→ uitverkocht
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Meetings
Er waren 2 meetings, om 08:00 met 1 bezoeker en om 00:00 met 1 bezoeker.
Winactie (gesloten)
Verslag
Door Early Gabber Paulus (1145).

Stemresultaat: zeer goed

geweldig45332%
zeer goed60943%
goed27919%
ok534%
voldoende181%
onvoldoende81%
slecht7
zeer slecht1
waardeloos4

138 waarderingen

hardco­rejunk­y666
Wel een beetje druk
Agent
Helemaal te gek!!! Wat een nacht!!
Stuite­rSmurf­.­
zeer goed
LOCOLEEUW
WAUW! TOPFEEST!!
tiinaa20
heb het zeker na mijn zin gehad, muziek en sfeer waren top!
Shirley#<3
Wat een top feest!
hardcore 4ever
The only way to get your hands free
ÁYALA83
zeer goed
Tersatech
Hard ruig mooi
Terror en zo
Geweldig concept op een goede manier uitgevoerd!
xShylinaa.
zeer lekker feest!
drol
The Kingpin
Pohhh...
*Bartjuhh*
zoals elk jaar draaide ze bij de early weer lekker hard en bij ruhr g beat ging het ook lekker los oftewel topfeest !
MR Clean
volgend jaar weer !
ElDalton
he-le-maal top, niks op aan te merken, Ruhr G Beat was keihard
Knetsch
Toppertje!! goeie aankleding, goeie sfeer en knalmuziek!
tja wat zal ik ervan zeggen :lol: muzikaal was er niet veel bijzonders, maar met zo'n matige line up had ik ook niet anders verwacht.. heb een paar heerlijke oude uk hardcore plaatjes voorbij horen komen in de early maar dat is ook het enige wat me is bijgebleven. heb me verder wel vermaakt, het is en blijft toch een thuisfeestje ;)
Sabje2012
Top
frensel
goed geamuseerd goede sfeer kon alleen de freestyle stage niet vinden.vinden.
Trippen.nl
was geweldig met me toppertjes!
Casual­Freake­r#­19
Early klonk snoeiihard tot n nuur of 2 daarna lekker nr de rgb ! Irritant dagjesvolk en waar the hell waren er bankjes !
Dopey MHL
Geluid in ruhr g beat viel tegen terwijl overal het geluid best dik was. Verder een topnacht gehad. Meest genoten van N-Vitral, Synapse, Unexist & Miss Hysteria.
Tumult
Vroege bos B) bijna niet uitgekomen, heerlijk gedraaid daar! Industrial en Frenchcore bezoekjes waren ook vet. Sfeer top, gezelschap top, geluid was enige min, heel Laurent Ho ze set verprutst. Al met al top editie :hyper:
Dikke party! Zeker vooraan bij de RGB :kwijl:
industrial was heldig! Ophidian vs Hamunaptra!!! _o_ maar die hardcore main afsluiters... wil er eigenlijk geen woorden aan vuil maken maar wat een trieste zooi was dat zeg!
Mrs.Terror
Dit was voor mij de derde keer, ik denk ook de laatste keer. Ik heb me aardig vermaakt, zoals in de attracties. De early was ineens frenchcore/terror geworden, interessant, maar wel leuk. Ik kan merken dat het een commerciele bedoening aan het worden is door de verandering van het publiek. Misschien over een aantal jaar weer eens, maar voorlopig even geen Ground Zero voor mij. Oh ja, en dat aftellen met het hele publiek en daarna afsluiten bevalt me totaal niet! Niet eens een laatste nummer ofzo. (N)
ruffneck alliance 1984
super feest vond alleen de early hardcore op laatst slecht was meer terror wat ook niet echt lekker was !
Hardtek-and-Harder
Kwam eigenlijk voor de Rurh G Beat stage omdat deze vorig jaar zo perfect gelegen was, zo mooi half open air tussen de bossen. het geluid was zo perfect. maar vond het dit jaar zwaar tegen vallen, die tent was 3 x niks vergeleken met vorig jaar :(
BassmaniaQ
Goed vermaakt, overal en nergens gestaan en dat was prima :D. Behoorlijk verschil met de eerste 2 edities die ik geweest was ;)
killingscum
Ground Zero is weer redelijk op de goede weg terug! Het feest was ver boven mij verwachtingen. Heb de hele nacht genoten (Y) tot volgend jaar!
Diidii90
Dit was mijn eerste maar zeker niet de laatste keer dat ik hier was. Heb een geweldige nacht gehad
*FUCK OFF*
Gvd wat was dit weer een lekkere editie :) op na volgende jaar!
jacko801
Erg jammer dat je op elke stage last had van die ernaast wat geluid betreft
Ali Snaapteee
Marvellous
love 2 dance
Zeer goed
Was echt maximaal op naar volgend jaar de 10e editie :D
BassFace
Zeer goed
flouce
zeer goed
Zeer goed feest prima vermaakt, volgend jaar zeker weer heen.
Maurice Maus Holtman
superrr!! Die sfeer.. nooit meer wat anders <3
VodJo
Heerlijk! Zeker weer aanwezig volgend jaar
!! Seriously :O !!
RGB viel zwaar tegen vergeleken met vorig jaar, wel vette set van mental penetration en system overload
MAra[HC]
lekker
Pop-up
Industrial :lief: Embrionyc, Ophidian & Hamunaptra, The Machine :respect: Was weer lekker beuknachtje 8)
joeri076
lekker feest, Met een paar dikke setten op de Raw stage.
het was echt super.
Ryan
Early was om te huilen, met de frenchcore die er werd gedraaid daar:S
× B.iitch**
geweldig feest!! en zieke after op de parkeerplek was helemaal top!! volgend jaar zeker weer van de partij!!!
DJP
Lekker feestje
BlueBastard
Zeer vermaakt bij de RGB; wat is dat heerlijk beuken! Wc's minpunt en de laatste set op de main hardcore was echt bagger. De hardstyle klonk onderhand nog leuker. Op het laatste moet de energie eruit, maar dat was niet mogelijk.
Natas_­Gabber_­Carlo
Ik verwacht early plaatjes te horen op de early stage en geen mainstream gedoe :s:s:s Gelukkig nog kennen genieten van de sets van Tellurian, Rheeza, Predator & Laurent Ho :respect: Wat kan die man toch zo een heerlijke plaatjes derop gooien.
[N.Q.T]Fjuh
wouw wat een feestje ! echt geweldig gewoon! ben helemaal uit me plaat gegaan vooraan in de tent van RGB ! wat een dikke sets! nog geeneens tijd of zin gehad om drinken te halen zo vet was het! erna naar kings of hardstyle geweest.. jezus at was dat een b out feest je kan wel merken dat de sfeer heel anders is bij hardstyle mensjes. . alleen maar patsers of van die make up poesjes... nee geef mij maar gewoon de mensen van de hardcore scene !! die komen voor de muziek en uit hum dak te gaan en niet om ruzi!
pindarotsje
Rheeza,Predator,Buzz Fuzz, Gizmo,Tellerium :respect:
Datlijk
De VS battles in de early waren kut, LennyD/Jappo& shadowlands terrorists nog een beetje helden van de stage de rest draaide helemaal kut, als ik kom naar de early kom ik voor early en niet voor frenchcore(hey radium), of voor neophyte platen/mainstream shit. Ook de MC was rete vervelend, na 1 x handjes in de lucht zonder reactie moet het ook gewoon klaar zijn, er werd gewoon te slecht voor gedraaid. Als ik dan ook terug lees dat de 'early' de area van de avond was denk ik ben je wel goed bij je pan.
Volgend jaar mooi weer :D
|Prod!gy|
Die wc's waren echt onlogisch geregeld. Alsof er opzet in het spel is ofzo. Organisaties zijn toch bewust dat bottlenecks een punt van irritatie zijn voor feestgangers? Afijn, de industrial was lekker groot maar vond m vorig jaar vetter qua lichten en setting. Main hs werd lekker gedraaid steeds (toen ik er langs liep:p ), en beide mains zagen er vet uit. Vooral de hardcore piramide vond ik echt supervet gedaan. Geluid was ook goed overal (y) Vet thuisfeestje weer :D
scheve-I aka duchtige-i
geweldig
NL-JUUD-NL
Top
Chris-C
Helemaal mooi !!
Hanzke :bounce:
Wat een gruwelijk feest weer!!! Laurent hô :respect:
kil035
top feest! de early area was het beste (op de laatste set na) en jammer van het laatste uurtje, veelste druk op de main. maar alsnog een top avond!
Robo13
Leuk feest. Had er alleen veel meer van verwacht. Aankleding had zeker beter gekund en sommige dingen waren gewoon slecht geregeld zoals bv de wc's. Wel een gezellige avond gehad
Mainstream in de early? :( Verder wel vette setjes van oa Laurent Hô & Radium _o_ Rheeza, Tellurian en Predator was ook dik! :D Het geluid was ook heel goed!
STAMPMANIAK
RGB the place to be!! Carles S best set fucking awesome! :respect: i have to name some others Bit Reactors i like that very much! The Braindrillerz they know how to end a party!!! :respect:
Cheyx
1x Groundzero en kijk nu al uit naar volgend jaar! heb me heerlijk vermaakt bij de rgb. vond alleen wel jammer dat ze om 5uur geen cola, sprite of sinas meer hadden... en dat er zo weinig wcs waren... bij de mainhardcore heb ik zeker 20 minuten in de rij gestaan... Verder was het zeker het beste feestje van 2014
iThom
gewoon precies goed !
Cilicis
Weer een heerlijk gezellig feestie, wanneer is de volgende
waaaaaaaaauw! Unexist, Day-mar en Tieum helden van de avond! Wel erg druk bij de wc's misschien een optie om er meer te plaatsen? Maar verder weer een top festival! Beste elk jaar weer! Tot volgend jaar Ground zero!
M1EKSTE
INDUSTRIAL!!!!!!
Passion 4 Core
Wat een bruut feest! De main hardcore was erg goed! Prima sets overal gehoord en de Industrial was ook top! (y) Miss Hysteria:respect: Wat beter kan zijn de wc's (te klein) en een doorgang achter de main Hardcore voor betere en snellere doorstroming van partypeople. Promo, N Vitral, toa, unexist, daymar en producer! :)
Sneeuw
Wat een sfeer! wat een geluid! wat een zieke Sets :O
Sergio 80
Ophidian vs Hamunaptra was voor mij het hoogtepunt. Geluid was goed en de sfeer was helemaal top! Heerlijke nacht gehad :-)
Rave_Teef
Echt een top feest gehad! Heerlijke sfeer 's nachts, goede organisatie, betaalbaar, geen geld gevraagd voor wc's,die waren wel wat weinig maar dat was misschien dan ook het enige op aan te merken. Echt een super feest gehad! had van mij nog wel ff door mogen gaan, veel te snel voorbij. En op de early echte goede sets :) misschien later toen wij weg gingen na half 4 niet meer?? ik hoor andere er over klagen. zelf niks te klagen
-Feliciaa
wat een flop die early stage.. mainhitjes?! lenny dee/radium knalde er nog lkkr op samen met laurent ho
Stijntjuh
rare programmering laatste 2 uur
Tukker Terror
rgb stage mocht de bass wel stukkie harder
Inshallah
Zwaar vermaakt! Prachtige verjaardag gehad hier, Bedankt iedereen :bounce:
wheeh
ik heb wel eens betere mee gemaakt, geluid was matig. verder prima vermaakt met mn gabbers
[T.­H.­O.­T]8)ADHD TERROR GAST8)
Industrial:respect: geluid goed sfeer goed wat will men nog meer alleen belachelijk dat iedereen van 6 tot ut einde bij main Hc moet gaan laat gewoon alle areas tot ut einde :O
Stars*
Super gezellig gehad met me partyvriendjes! :cheer:
GRAFjong26
gewoon gekkehuis maar jammer van die hardstyle zooi haha
Legion of the Lost
Promo :respect: Hard geluid op de early en mooie stage. Gelukkig een betere (grotere) industrial tent dan twee jaar geleden, maar verder viel er muzikaal niet zoveel te rapen. Dreamteam, ga met pensioen (y) Beetje signalisatie om de parking te verlaten lijkt me voor velen ook wel aangewezen, gelukkig was ik creatief B)
Ratje_
Wat een heerlijk feest was dit!!!!
Ralf6711
jammer dat het geluid bij de freestyle werd overstemd door de main hardstyle en som ook de hardcore, en dat het bij de wc's een chaos was. Verder top feestje, helaas te veel vette dj's :) , waardoor ik niet alles kon zien.
kitty_co
wat een gezelligheid! de industrial was top! alleen de wc's waren slecht geregeld. verlichting bij het parkeerterrein was zeer ondermaats. zou het niet fijn vinden om in m'n eentje naar het parkeerterrein te lopen.
machella
dit was mijn beste feest ooit
Midas aka Dj Ramkahen
top feest! veelal bij de industrial geweest, met als uitblinker n-vitral! buiten dat, laurent hô geweldig early terror <3.... maar bij de raw, delete en the geminizers 200bpm coming at you strong? kortom, topnacht!
[™]Ren­gDengD­eng
RGB stage! :kwijl::respect: Tieum is the man of the night for me! :D
Yvv**
Feest opzich goed, maar slecht geregeld met toiletten!! En na afloop mocht ik geen eens me redbull meenemen naar de auto, die vrouw ging de wijsneus uithangen dat t op geen enkel feest mocht, bij elk feest mocht t gewoon mee hoor, en geef dan niet van die stomme boekjes, dat geeft meer troep ;) Organisatie moet nog wel wat verbeteren blijkt weer!
frankeee007
mooie podia, de setjes die ik heb gehoord waren ook top. Organisatorisch zijn er nog wel enkele verbeterpunten
[T.­H.­O.­T] HC Nick :[
Leuk feessie aan overgehouden, sommige dingen konden beter. Tot mijn verbazing, de Early Hardcore als beste area verkozen. Industrial was ook absoluut een top area! En dan nog de set van Tieum vs s'Aphira vs Andy The Core, gruwelijk geil!! (L) :P
$kilpad
Geweldige noten, lekkere setjes goed geluid en gezellige mensen. Alleen miste ik de mogelijkheid om een fatsoenlijk rondje te lopen
Markkkk
Vet feest en was een bazen set van Igneon System & Deathmachine! :respect:
Had zo'n zin in dit feest, jammer genoeg opgepakt bij aankomst en daardoor het feest moeten missen, maar de afterparty maakte een hoop goed.. wat een gezelligheid en vette muziek .. mensen bedankt :D
Amnion
Promo (files set), N-Vitral, ophidian & The Outside Agency, Lunatic & Synapse, Laurant Hô :respect:
men eerste hardcore/hardstyle festival! ik heb genoten, wat een sfeer, wat een muziek! in één woord GEWELDIG!!
stuite­rpitbu­ll A.­K.­A.­ Dj Nif
Miste partyraiser voor de afsluiting, want dit was bagger wat nou ultimate battle
stuiterbal78
super vett party....jammer alleen dat de wc s onvoldoende was...
F. South
Heer-lijk feestje!! Geluid, sfeer, mooie festival afsluiter (Y)
Wonderful Thunder Trouble
industrial was onwijs!!! en tip voor de organisatie; laat Daymar voortaan alleen draaien, dan zou het helemaal perfect zijn!!
vennepertje
verwacht er veel van! maar valt elk jaar toch wel weer tegen!
T.immeh
Dramatisch geluid bij de raw, en een te kleine tent. Main tiptop in orde !
:bounc­e:»Wes­seL™«:­bounce­:
goed geregeld feessie, heb me prima vermaakt :woeptiedoe:
Psychonaut
Ophidian vs Hamunaptra gruwelijk, DJ Vince porno en ja en Vince gewoon. :kwijl: Alleen wc's kut geregeld zoals gewoonlijk en de muntprijs belachelijk duur. Gelukkig veel munten gevonden 8) Dano buzz fuzz gizmo dikke aanfluiting. Kwartier lang mainstream in de early :@
RoogB
Ooh mennn dit was er weer eentje hoor: Voor in de geschiedenisboeken! :-D
Frikandel from hell :banana:
Ground zero was altijd een van de weinige festivals met een goede early stage, dit jaar viel t toch zwaar tegen op enkele setjes na.. mainstream,frenchcore, hitjes, neophyte *zucht* .
:woep:­MARTIJ­N AKA PT:[
was zeker geslaagd feest
ZdeVan:bier:
Line-up in de Industrial was sowieso al geniaal, de setjes waren al helemaal geweldig!! Dikke respect voor alle knalsetjes daar, totaal geen spijt dat ik rest vh feest niet gezien heb:-p
MdmH~NL
ZowDeKnetter Super genoten geen moment stilgezeten. Wat hebben we geragd in de Ruhr G Beat Area. GZ 2014~It was amazing
JP feest voor 2
lekker :bounce: feestje, het weer viel gelukkig ook mee!
top feest keigezellig en weer ff lekker losss heerlijk na al die weken revalidatie
Sanderz
Wow donkey rollers wat een set!!!
:xtc: [NL] SPEEDCORE TERROR [NL] :lijn:
was weer gezellig feesie goed vermaakt
**Tim**
Setjes van Brennan Heart en laatste 2 uur met The Prophet, High Voltage en Pavo! Super gezellig gehad :cheer: :)
Nilio
Geen goede editie! Geluid RGB echt wel ondermaats, zeker vergeleken met vorig jaar! Vieze druppelende tent! Industrial was wel stuk beter, N-Vitral en lunatic vs Synapse erg vet!
T-D-89
bruut feessie....Next year we gonna go just like tonight....volgas
Early Gabber Paulus
Goeie sfeer, Goeie muziek. DJs van de Hardcore Main hadden volgens mij collectief hun dag niet echt, maar knalde op zich wel. maar alles omtrent de organisatie was gewoon bar slecht
skywalker aka de kraker
genoten. gruwelijk
Beauty!
Top!
jopie mulder
Apeldoorn altijd goed :p
Arjan Beukpad
Zelden zo gelachen
Bassiej
Jammer dat er zo veel lui afgevoerd werden
Industrial (l) N-Vitral :respect:
Davignion
Wauw D-Passion, Promo en The Empire. WAT EEN SET!!
Tobias81
leuk editie. maar "goede sfeer" heb ik eigenlijk niet gezien (... in vergelijk met delete@fuel daarvoor)
[M]ichel81
Lekker feestje! Die nachtfestivals bevallen me uitstekend! Lekker sfeertje ook! Set van de nacht: Amnesys vs Tommyknocker wat een geweld!! (L) :respect:
EL DRAGO
Was me eerste Ground Zero. was super vet en ga volgend jaar weer
Tja... wat kan ik zeggen... Goeie muziek, goed volume, Helder geluid, leuke sfeer en ga zo maar door. top feestje!
-FlockP­arty:y­es:
Leuk feestje gehad. Goed georganiseerd, de timetable lag me dit keer niet zo maar kan ook niet iedereen tevreden houden ;-P
Donconiole
De sfeer is op en top!! Alleen in de frenchcore tent geweest!!
Rebelish070
Bazenfeest! De hele nacht bij freestyle doorgebracht, gezellige sfeer, goed geluid. Enige minpunten: de onstabiele vloer bij freestyle en de ontzettend koude lucht die van het water /strand de tent inkwam.
Dubbeldooier
Was fissa! Ophidian en Hamunaptra helden van de nacht, Igneon System en Deatmachine was ook heerlijk. Early altijd gezellig maar muzikaal viel het tegen. Main amper geweest. Organisatorisch gezien laat UDC weer duizend steken vallen, net als de afgelopen 5 GZ's. Je zou denken dat ze van hun fouten zouden leren.
Flexy
Was ik mn riem maar kwijt!
Raoullala
heerlijk feest, ontzettend genoten sfeer was super in.order geval waar ik stond en er is wel zo lekker gedraaid in ruhr g beats!
--raymoendo--
Elke area teveel downs
Wat een feest! Geluid om van te smullen, vooral in de industrial. Enige minpuntje waren de wc's, wat n chaos.
Olaf
:respect:

Line-up Ground Zero Festival

1Main Hardcore
za 22:00 - 22:45:  hardcore
za 22:45 - 23:30:  hardstyle
za 23:30 - 00:00:  · live hardcore
zo 00:00 - 00:45:  Oekraïne hardcore
Spanje hardcore
zo 00:45 - 01:15:  Italië hardcore
zo 01:15 - 02:15:  techno, hardcore
techno, hardcore
Spanje hardcore
zo 02:15 - 03:15:  Italië hardcore
Italië hardcore
zo 03:15 - 04:15:  hardcore
Italië hardcore
zo 04:15 - 05:00:  · live hardcore
zo 05:00 - 06:00:  hardcore, hard techno
Frankrijk hardcore
Frankrijk hardcore
zo 06:00 - 07:00:  Italië hardcore
Verenigde Staten techno, hardcore
techno, drum & bass, hardcore, downtempo
Frankrijk hardcore
· MC hardcore, house, hardstyle
2Main Hardstyle
za 22:00 - 23:00:  hardstyle
za 23:00 - 23:30:  · live Australië hardstyle
za 23:30 - 00:30:  hardstyle
hardstyle
zo 00:30 - 01:30:  hardcore, hardstyle
zo 01:30 - 02:30:  hardstyle
zo 02:30 - 03:00: 
zo 03:00 - 04:00:  hardstyle
hardstyle
zo 04:00 - 05:00:  hardstyle
zo 05:00 - 07:00:  Verenigde Staten hardcore
zo 05:00 - 06:00:  hardstyle
zo 05:00 - 07:00:  hardcore, hardstyle
zo 06:00 - 07:00:  hardstyle
hardcore, hardstyle
· MC hardcore, hardstyle
3Raw Hardstyle
za 22:00 - 22:45:  hardstyle
za 22:45 - 23:30:  Australië hardstyle
za 23:30 - 00:00:  · live hardstyle
zo 00:00 - 01:00:  hardstyle
zo 01:00 - 02:00:  hardstyle
zo 02:00 - 03:00:  · live Litouwen hardstyle
zo 02:30 - 03:30:  hardstyle
Frankrijk hardstyle
zo 03:30 - 04:00:  hardstyle
zo 04:00 - 05:00:  hardstyle
Australië Nederland hardstyle
hardstyle
zo 05:00 - 06:00:  Australië Nederland hardstyle
hardcore, hardstyle
· MC hardcore, hardstyle
4Early Hardcore
za 22:00 - 23:00:  hardcore
za 23:00 - 00:00:  techno, hardcore
zo 00:00 - 01:00:  hardcore
hardcore
zo 01:00 - 02:00:  drum & bass, hardcore
hardcore
zo 02:00 - 03:00:  Italië hardcore
· live hardcore
zo 03:00 - 03:30:  · live Duitsland hardcore
· MC Trinidad & Tobago Duitsland
zo 03:30 - 04:00:  Verenigde Staten techno, hardcore
zo 04:00 - 04:30:  Frankrijk hardcore
zo 04:30 - 05:00:  · live hardcore
zo 05:00 - 06:00:  Frankrijk techno, hardcore
· MC hardcore
5Industrial
za 22:00 - 23:00:  Duitsland techno, hardcore
za 23:00 - 00:00:  · live techno, drum & bass, hardcore, downtempo
hardcore
zo 00:00 - 01:00:  · live hardcore
zo 01:00 - 02:00:  hardcore
zo 02:00 - 03:00:  hardcore
drum & bass, hardcore
zo 03:00 - 04:00:  techno, drum & bass, hardcore, downtempo
techno, drum & bass, hardcore, downtempo
drum & bass, hardcore
zo 04:00 - 05:00:  Verenigd Koninkrijk hardcore, hard techno
België hardcore
zo 05:00 - 06:00:  Verenigd Koninkrijk hardcore
6Freestyle
za 22:00 - 23:30:  België techno, retro
za 23:30 - 01:00:  hardcore, hardstyle
zo 00:00 - 01:00:  hardcore
zo 01:00 - 02:00:  hardstyle
zo 02:00 - 02:45:  hardstyle
zo 02:45 - 04:00:  hardcore, hardstyle
hardstyle, retro
zo 04:00 - 05:00:  hardstyle
zo 05:00 - 06:00: 
7Ruhr G Beat Events
za 22:00 - 22:45:  Duitsland hardcore, hard techno
Verenigde Staten house, techno, drum & bass, hardcore, hardstyle, trance, downtempo, urban, hip hop, psy, dubstep, hard techno
za 22:45 - 23:30:  hardcore
hardcore
za 23:30 - 00:15:  Duitsland hardcore
zo 00:15 - 01:00:  hardcore
zo 01:00 - 01:30:  Frankrijk hardcore
zo 01:30 - 02:30:  Italië hardcore
hardcore
zo 02:30 - 03:30:  Frankrijk hardcore
Italië hardcore
zo 03:30 - 04:15:  Spanje hardcore
zo 04:15 - 05:00:  · live Italië hardcore
zo 05:00 - 06:00:  · live Italië hardcore
· MC hardcore, hardstyle

Nieuws

Hij is er! De aftermovie van Ground Zero dat in de nacht van 30 augustus plaatsvond op Bussloo! Check hem hier! De volgende editie van GZ is inmiddels ook al aangekondigd: zet 29 augustus 2015 maar vast op 'blocked' in je agenda! Dan viert Ground Zero haar tiende editie! Meer gedetailleerde informatie lees je over een tijdje!
Aanstaande zaterdag 30 augustus vindt alweer de 9e editie van Ground Zero Festival plaats op recreatieterrein Bussloo. Met een totaal van 90 artiesten verspreid over 7 area's is Ground Zero niet alleen het enige nachtfestival van Nederland, maar ook één van de meest gevarieerde festivals in de hardere stijlen. Het speciale terrein waar zoveel house geschiedenis is geschreven ligt helemaal klaar om een hele nacht ruim 15.000 bezoekers te ontvangen. 7 Waanzinnige area's die dit jaar groter zijn dan voorgaande jaren. 7
Op zaterdag 30 augustus 2014 vindt de 9e editie van Ground Zero Festival plaats op Recreatieterrein Bussloo. Vandaag kondigt de Ruhr 'G' Beat area haar artiesten aan, waardoor de line-up van het festival compleet is. Met een totaal van 90 artiesten verspreid over 7 area's is Ground Zero niet alleen het enige nachtfestival van Nederland, maar ook een van de meest gevarieerde festivals in de hardere stijlen. 5
Het mysterieuze recreatieterrein Bussloo verwelkomt op zaterdag 30 augustus 2014 voor de negende keer het enige nachtfestival van Nederland: Ground Zero Festival. Vanaf vandaag is de complete line-up van 6 area's aangekondigd met een sterkere line-up dan ooit tevoren! Het programma van de Ruhr G Beat Events area blijft nog even geheim, maar dat is het absoluut waard! 11
Op zaterdag 30 augustus 2014 vindt alweer de 9e editie van Ground Zero Festival plaats op recreatieterrein Bussloo nabij Apeldoorn. Als enige nachtfestival van Nederland staat Ground Zero Festival weer garant voor een unieke ervaring. Wat begint als een rauw, underground avontuur in de donkere bossen van Bussloo zal eindigen bij zonsopkomst met twee ongekende afsluitacts. 13
Op 30 augustus 2014 vindt de negende editie van Ground Zero Festival, het enige nachtfestival van Nederland, plaats. Met meer dan 80 artiesten verspreid over 7 area's is Ground Zero Festival één van meest gevarieerde harddance evenementen in Nederland. Vandaag maakt Ground Zero Festival het eerste deel van haar line-up bekend op haar gloednieuwe website. 16
Voor alle die hard Ground Zero fans, gisteren is de verkoop van de early bird tickets gestart. Omcirkel 30 augustus met een rode stift in je agenda, want dan gaat het enige nachtfestival van Nederland weer helemaal los in de bossen van Bussloo! 33

Forum

ForumonderwerpForum#Tijd
GZ: 2 tickets! tickets2
TK: 2 etickets samen 65 euro tickets3
GZ: (gesloten) Ground zero tickets0
GZ: 1 kaartje voor gz tickets1
GZ: 2x kaartje gezocht. ground zerro! tickets1
GZ: 1 ticket Ground zero tickets1
TK: (gesloten) 1 ticket ground zero tickets4
TK: 1 kaartje Ground zero tickets3
GZ: 1 ground zero ticket tickets1
TK: (gesloten) 2 tickets Ground Zero te koop! 25 euro per stuk! tickets6
TK: Kaartje ground zero tickets2
TK: 1 ticket ground zero! tickets2
TK: 2 E tickets 35ps samen voor 70 !! tickets2
TK: 2 kaarten ground zero 70 euro tickets3
GZ: 2 kaarten ground zero gezocht tickets1
TK: 2ticketz ground zero tickets4
TK: Ground zero tickets5
GZ: Kaartje Ground zero 30eu tickets6
TK: 2 kaartjes ground zero tickets1
TK: (gesloten) Early bird Ground Zero tickets3
GZ: (gesloten) Ground zero kaartje tickets1
GZ: 2 tickets Ground Zero tickets1
TK: 1 e-ticket GZ tickets1
GZ: (gesloten) Ground zero tickets1
TK: (gesloten) Tickets Ground Zero tickets3
TK: (gesloten) Ground zero tickets goedkoop tickets5
GZ: (gesloten) Zoek kaartje groundzero omgeving gorinchem tickets14
TK: (gesloten) 2 tickets Ground Zero! Samen voor 45 euro tickets0
TK: (gesloten) 2 e-tickets Ground Zero voor 33,- p.s. (Early birds) tickets0
TK: (gesloten) 1 ticket ground zero tickets2
TK: (gesloten) Ground zero ticket 30 eu tickets1
TK: Ticket Ground zero liefst ophalen voor 35 euro tickets2
GZ: Die hard vip ticket gezocht! tickets1
TK: (gesloten) Die Hard ticket Ground Zero tickets6

1053 opmerkingen

weet er iemand of er ergens Ruhr G Beat kleding te koop is?
Uitspraak van D-ROB op dinsdag 2 september 2014 om 18:41:
Ik kan je zeggen, die gast was wel goed. :jaja::jaja:


Ja daarom wou ik em ook zien!! Gelukkig in et verleden wel een paar fijne setjes van em gehoord en daarom was ik blij dat hij op line up stond maja helaas gemist dus :(:(
hallo kan iemand mij miskien helpen met op welke site'a er allemaal fotos komen alvast bedankt
Artiest D-Rob
Uitspraak van dr macabre op dinsdag 2 september 2014 om 21:38:
helaas gemist dus :(:(


Minder, een volgend keer dan maar. ;-)
Uitspraak van Spector45 op dinsdag 2 september 2014 om 01:15:
Waren er nog meer mensen die een creapy clown zagen lopen?
Aangezien me vrienden hem niet zagen, en ik beweer toch echt dat er een clown liep :vaag:


Ja hij was er echt! Hele tijd achter ons gestaan in Ruhr
Uitspraak van Spector45 op dinsdag 2 september 2014 om 01:15:
Waren er nog meer mensen die een creapy clown zagen lopen?
Aangezien me vrienden hem niet zagen, en ik beweer toch echt dat er een clown liep :vaag:


Tussen 3:00-4:00 stond die bij de Hardstyle main :)
Uitspraak van Ryan op maandag 1 september 2014 om 15:02:
Was geen early wat er opslot werd gedraaid.


het laatste uur van laurent ho? meer early als dat word het echt niet... pas toen zijn set begon was dat het eerste moment van de nacht dat ik fatsoenlijke early hoorde ;) het enige uur van het festival dat ik het op muzikaal gebied naar me zin had... verder was het 1 grote balle feest as usual
As usual, waarom blijf je dan steeds weer gaan?
Was weer enorm gezellig! Wat een sfeer en muziek! Heerlijk!
Uitspraak van Sander op woensdag 3 september 2014 om 15:58:
As usual, waarom blijf je dan steeds weer gaan?


voor een naam als laurent ho ;) een meester op muzikaal gebied die doet wat 95% van andere artiesten tegenwoordig niet meer doen. je oren verwennen met tracks die je niet week in week uit op elk feest weer voorbij hoort komen.
Was een dik feestje bij de RGB!
Maar wat waren die bussen toch slecht geregeld.
laatste aanpassing
Geluid bij RGB was echt minder dan vorig jaar. Echt jammer. Industrial was wel erg dik dit jaar.
Meest genoten van N-Vitral, Synapse en Unexist vs Miss Hysteria.
 
Uitspraak van D-ROB op dinsdag 2 september 2014 om 15:58:
My god, was het echt zo erg gesteld. :-(


Ja het was echt de Sven Kramer van het kaakschaatsen die gozer. Misschien moest ik hem daarom wel slaan zodat die er mee ophield.
Door het uber zachte geluid bij Laurent ho ben ik naar de Industrial gegaan. Nog geprobeerd om he volume omhoog te krijgen, maar dat ventje wat bewaker moest voorstellen achter het early podium wilde niet meewerken.

Verder werd er bij de early echt wel lekker gedraaid! Op Dreamteam na geen slechte set gehoord.
Haha, ja da's dan ook een manier. :roflol:
http://www.skoften.net/item/aftermovie_ground_zero_2014

Aftermovie van skoften
Al die zondagochtend koppies geniaal gewoon!!!!
Was het vandaag maar !! Geloeiende !

Hopen dat het snel .... Volgend jaar is!!
En dan 3 dagen is :bounce:
Weer een jaar minus een week wachten :)
waar komen er foto's op te staaan help iemand aub alvast BEDANKT ?
Uitspraak van Scumbag[BCG] op zondag 7 september 2014 om 21:35:
waar komen er foto's op te staaan help iemand aub alvast BEDANKT ?


Foto's op PF staan er al even op, en op de facebook van Ground Zero staan ook al verschillende albums (per fotograaf/organisatie 1 map).
Wordt bijna elke dag wel weer een keer aangevuld.

zou daar dus even tussen kijken
meest genoten van Brennan Heart!
nee stage zoals bij dominator man..
Hebben er weer zin i nnnn! !!!!!
iets later als gepland weer een hakdag filmpje,
dusuh, laten we er een
'hakdag' het is weekend filmpje van maken :P