Partyflock
 
Electronic Family
8 april 2014
georganiseerd door Site
hosts: Armada Music , Grotesque afbeeldingen aanpassen

Amsterdamse Bos (buiten) op de kaart Site
Bosbaanweg 5
Amstelveen
NederlandNederland
trance × 34

Tickets & prijzen Electronic Family

Early bird:€ 35,-→ uitverkocht, 2500 beschikbaar
Voorverkoop:€ 45,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.
Verslag
Door Kevolution (408).

Stemresultaat: zeer goed

geweldig24245%
zeer goed22542%
goed5711%
ok61%
voldoende51%
onvoldoende1
slecht0
zeer slecht0
waardeloos2

80 waarderingen

Nafro
was toppie
excellente
Leuk
Herman
Geweldig festival. Niet te groot, niet te druk... Goed geregeld met extra water. Warm was t wel... Super goede line-up en geweldige sound.
gebber
Goed geregeld, jammer dat het te heet was om helemaal uit je dak te gaan.
Myr73
vond het helemaal toppie!!
ReptiMoon
Was gezellig
Feest was geweldig organisatie rondom parkeren ronduit slecht. €15 per auto en dan 40 min moeten lopen is echt niet van deze tijd.
Y v G
Inmiddels bijna een week geleden maar ben nog aan het genieten van dit mega goed en leuk feest dat wat het overigens elke keer zo is! De sfeer was top het geluid en de sets die werden neergezet ware subliem!!! Organisatie toppie gedaan met alle oplossingen voor de lekkere temperatuur!! Volgend jaar cker weer aanwezig bij de grote Electronic Family
feestbeest13
Super feest
Kippenhok
Voor de 4e keer naar EF geweest. Super gezellige dag gehad met mn vriendjes en dinnetjes. Geslaagd feestje al blijft ik EF 2011 het best vinden!!
Grandalf
Goede muziek, sfeer en uitstekend georganiseerd: TOP FEEST
Make the most of it
Beste sfeer op een feestje so far. Een en al gezelligheid! :D
Blaaskaak
JoC, Alex Morph, Super8 en Armin :D
Dance-Melly
Ondanks de matige sets bij main, was E.F. wederom geweldig! M.i. mede dankzij Grotesque. Wat een line-up was daar! Alle sets waren top maar RAM was wederom de grootste uitschieter. Heel erg mooi om hem daar met zijn zoontje te zien staan bij het prachtige RAMelia. Verder was alles goed georganiseerd en ook de 1 minuut stilte erg indrukwekkend. Volgend jaar weer en ik weer zeker dat we dan weer de hele dag bij de Grotesque tent zullen staan.
Reetje &­ Barrel
Wat een weer, wat een sfeer, HEERLIJK! Alles super geregeld. Het was warm maar het was erg goed te doen. Grotesque tent was voor mij nr 1, heerlijke sets voorbij horen komen maar RAM was voor mij the bomb!!! Briljant!
wijwillenjou
Wat een fijne family!
Nubby
Weer waanzinnig goed, helaas stond mn hoofd niet helemaal naar het feest, maar toch erg genoten van alles!!
Het meest genoten van RAM!!! En mijn soulmate Cees van Peet!!!
wortelt
Was een zeer goed feestje ! Man o man werd lekker gedraait
Kevolution
Organisatie: Top!, Geluid: Top!, Sfeer; Top!, Muziek Gloobal groves: Top!, Grotesque: Top!!!!!. Muziek familystage; voor house; top, voor trance: nop...
mootje44
wat een feest echt super dag gehad een dikke 10 voor de crew en voor de 1 minuut stilte wat was iedereen ook echt stil zo mooi moment
:-) Happy Couple :-)
was de 1e keer maar zeker niet de laatste....Geweldig feest. Dikke plus voor de organisatie!!
SPB
Alles is al gezegd, toporganisatie, gewéldige sfeer, matige muziek op Main, de beste set van RAM, de steeds beter wordende Susana, het kippevel in de hitte.... Ooh ik weet het al, ik miste écht de afsluitende knallers op main mét vuurwerk, voor mij was het zo niet 'af'...
Hanna
Was m'n derde EF en... Wat was het weer super!! Topdag gehad en kijk nu al uit naar volgend jaar!!
Het was echt supertop. we hebben genoten
[WZDG] Plank
pas mijn tweede 'trance'feest (toch behoorlijk wat house gehoord), maar wat een geweldige dag. Fantastische sfeer, leuk (oud ;) ) partyvolk, muziek was top, de hitte was gelukkig goed uit te houden (dank aan het windje, de sluierbewolking en de lichte regen op het eind) en organisatorisch zelden zo'n goed festival meegemaakt. Werkelijk nergens een wachtrij gezien (op de waterpunten na).
Thecla
Top, geweldig, gaaf. Marlo maar ook Bryam Kearney en Photographer helemaal mijn ding. Prima die extra waterpunten. Alda toppie gedaan weer.
Neegh
Leuk house feestje. Ver lopen naar het evenement vanaf het parkeerterrein.
***­ O:) Miss Guardian Angel O:) ***­
Grotesque area was top!!! (l) (y)
Trance House (k)
Geweldig feest , RAM was voor mij de held van de dag wat een set .
Was wéér een feest voor in de boeken......top!!!
H&C
topfeestje,helemaal geweldige dag gehad .!!!
My Precious
Wat hebben wij weer genoten! De geweldige sfeer bij Grotesque zat er al heel vroeg in. Mark Sixma draaide echt een super set. RAM heeft mij weer geraakt! Het gevoel wat hij overbrengt is zo intens. Trance zoals trance hoort te zijn! En Susana wow wat kan zij toch zingen zeg! Kippenvel....
We hebben ons heerlijk vermaakt THANXXXX
@mnesi@
"Music is what feelings sound like" Dit gevoel past voor mij zo bij de Grotesque stage. Vernieuwend met live performances. Leuke mensen leuke sfeer. Voor mij blijft EF het buiten event van het jaar. Organisatie dik in orde. En mooi te zien hoe het EF dorp zich steeds meer weet te verfijnen met nieuwe kraampjes etc Dit jaar zelfs een Sushi bar gespot. Gratis water voorzieningen kende helaas wel te lange wachtrijen. .
Tranc-ed
RAM mijn absolute held. Kippenvel, echt trance! Armin matig… jammer! Genoten van mijn trance familie, (oud en nieuw)
geraldina
het was in een woord geweldig, de meeste tijd doorgebracht bij Grotesque en bij Global Grooves
DON BRIT
warme maar zeer fijne dag gehad alles top geregeld , veel bij grotesque gestaan daar werd toch het beste gedraaid. tot volgend jaar (y)
Toppie dag gehad , pluim voor de goede organisatie , topdjs
Zuurkool
Zooo koel!!
Mik3
super feest!
G-u-i-d-o
ook dit jaar weer 1 tent waar het super was: Grotesque!!!! en wat een helden set van Ram, met oa live Ramelia (Susanna) RAMore (Stine Grove) Miss You (Kim Kiona) nog daarvan aan het nagenieten!!!
Fransientje
nog aan het nagenieten!! super dag @ Grotesque stage wat een topfeest weer daar!!! Ram was de held met de geweldige live optredens van Kim,Stine en Susanna,
Stan&Debby
Wederom was Grotesque weer the bom!!! wat een sfeer daar de hele dag, met als uitschieter RAM WOW!!! wat een geweldige set met gewdlige live optredens van Kim, Stine en Susanne :respect:
Rubixx
Fantastisch feest met veel te veel goede DJ's :-) Kon ik me maar in 3-en splitsen! Fijn dat er watertappunten waren en SUPER georganiseerd. Geweldig genoten. Tot volgend jaar, whoop whoop :-D
Rebel
Topfeest en super georganiseerd! maar wat een hitte!!
Benzo
Hulde voor Alda, alles perfect geregeld en mooi opgezet. Muzikaal en sfeer-technisch gezien was GrotesQue de uitschieter, met Ram als onbetwiste heerser, wat een vibe!!
KCIRTAP
was een heerlijk feest met voor mij 2 hoogtepunten ........het stilte moment en de set van dj RAM .....verder hebben wij van alles genoten en armin moet us iets nieuws verzinnen
Super feest! Goede organisatie, alles tot in de puntjes geregeld. Gratis water, veel keus qua eten (en nog goed ook!) en een geweldig publiek! Helaas wel veel muziek gehoord die totaal niks met trance te maken heeft. Vooral de main daarom de hele dag gemeden (op Armin na). Grotesque was fantastisch :D RAM & JOC <3
blackorca
super dag met heerlijke muziek en super publiek (waaronder heel veel lieve oude &nu nieuwe vriendjes)
Cherry­bouque­t
Top dag gehad! RAM en John O'Callaghan waren de helden.
control-freak
wat een heerlijk festival en overal gezellige mensen, GrotesQue was druk en AAN !
*RJ*
Wat een geweldig feest weer. De bom was toch echt de tent van Grotesque!! Wat werd daar super vet gedraaid zeg met RAM als absolute topper. Verder heerlijk genoten van het weer en de sfeer!
TOP feest, TOP locatie, TOP organisatie en personeel en natuurlijk TOP DJ's (Y) .... Wij hebben genoten van de muziek en keken onze ogen uit ... Het was allemaal tot in de puntjes verzorgt
aveen
Top feest. Jammer dat het maar 1 x per jaar is.
P<3D :kusje:
Fantastische dag gehad! Well done ef
F@RMER
Muzikaal een zware tegenvaller, bij Grotesque nog wel wat "echte" Trance gehoord maar die PIEMELTJESTRANCE op de main is de doodsteek voor deze muziekstroming!!! Verder wel super genoten van alles en iedereen!!!
dutza
Alles klopte !!! Het weer, de mensenm de minuut stilte heeft mij kippenvel tot op het bot gegeven en een prachtig ingetogen einde. In één woord waanzinnig!!!!
super gezellig en prachtig weer!
HardRich
Topper!
Ongelofelijk genoten ondanks de warmte!
A&P91
Heerlijke dag op een top georganiseerd festival! Supersfeer met heel veel lieve vrienden en bekenden. Tot volgend jaar! (K)(k)
nout en patries
was weer heerlijk voor de 4x.....vooral zo door gaan
borco
Het was geweldig!
Richard&Mira
4de keer, 4x top. Geweldig feest weer, zeer genoten van het feest, de mensen, het weer en de dj's. TOPTOPTOP
spacewuppie
leuke mensen ontmoet heerlijk in mijn eentje altijd top weer en ja de dj was het RAM en
NoSh*T
Wat een heerlijke dag! Vooral Grotesque was super. Hulde voor de organisatie, veel beter geregeld dan vorig jaar. Wij hebben echt genoten!
Dyon41
Marlo top, Cosmic Gate top. Andrew & Armin flop! Mooi feestje gehad!
Geweldig genoten voornamelijk bij Grotesque, Alex Morph, Ram en Gosmic Gate, top! en ondanks de hitte, kippevel over mijn hele lichaam, fijn!!
Priscilla Smore Amore
geweldig
Johnno87
Warm. Maar zeer goede sfeer. Top mensen. RAM en Armin mijn helden van de avond.
Joya
Volop genoten van heel veel moois. Vooral in de Grotesque tent geweest: goed geluid. Fantastisch zoals RAM daar gedraaid heeft en als klapper met de hele clan op de stage staat tijdens RAMelia: kippenvel! Waarom deze kanjer niet op de main waar die housemeuk van Jochen Miller, Orjan Nilsen etc, (althans voor ons) niet om aan te horen was. Armin had blijkbaar zijn 138bpm platenkoffer thuis laten liggen: beetje jammer want het volume/geluid was gewoon top.
Leuk feestje weer veel mensen ontmoet
Peter G
Alles goed en tot in de puntjes geregeld, nergens wachtrijen, alleen was het onmogelijk om van het parkeer terrein af te komen. Uiteindelijk zijn er een paar vrijwilligers het verkeer gaan regelen. TOP! De DJ's waren helemaal top en we hebben heerlijk genoten met een hoop bekenden en vriendjes om ons heen. Volgend jaar zeker weer.
muis14-8
warme en plakkerige dag bij Electronic family! Nogmaals dank voor de eerlijke vinders van mijn telefoon!! Helden!!!!!!!
LIEVE VONNIE
Was weer Super Thanks :-)
Daantje&Ivo
Het was hot, maar zó gezellig. Respect voor de perfecte organisatie en het geweldige feest. En wat was het stiltemoment indrukwekkend!!! Dankjewel
hurricane bass
wat was dit beter dan 2013 zeg... zeer ruime opzet :)
DaafDaaf
Top feest met super muziek
Maaike :kusje2:
ja! organisatorisch een top dag! goed geventileerde tenten, water punten die best te doen waren met wachttijd en alles zag er top aangekleed uit! muziek ook fijn, maar houd zelf van het wat hardere werk en dat had wel wat eerder mogen beginnen dan 19 uur (of ik stond op de verkeerde plek!) enne, de minuut stilte, wow... kippenvel!! fijne dag gehad!

Line-up Electronic Family

1Familystage
za 12:00 - 13:30:  house, trance
za 13:30 - 15:00:  Australië house, techno, trance
za 15:00 - 16:30:  trance
za 16:30 - 18:00:  Noorwegen trance
za 18:00 - 19:30:  Duitsland trance
· zang Australië
za 19:30 - 21:00:  Moldavië trance
za 21:00 - 23:00:  trance
2Armada Music
za 12:00 - 13:30:  trance
trance, downtempo, house
za 13:30 - 14:30:  Verenigd Koninkrijk trance
za 14:30 - 15:45:  Duitsland Verenigde Staten house, trance
za 15:45 - 17:00:  Oekraïne trance
za 17:00 - 18:00:  Zuid-Afrika trance, psy
za 18:00 - 19:00:  Verenigd Koninkrijk trance
za 19:00 - 20:00:  Verenigd Koninkrijk Canada techno, trance
za 20:00 - 21:00:  Colombia trance, house
za 21:00 - 22:00:  trance
za 22:00 - 23:00:  Verenigde Staten trance
3Grotesque
za 12:00 - 13:00:  Tsjechië trance
za 13:00 - 14:00:  trance
za 14:00 - 15:15:  Finland trance
za 15:15 - 16:30:  trance
za 16:30 - 16:45:  · zang trance
za 16:45 - 18:00:  Duitsland trance
za 18:00 - 18:15:  · zang trance
za 18:15 - 19:30:  Ierland trance
za 19:30 - 20:45:  trance
za 20:45 - 22:00:  Ierland trance
za 22:00 - 23:00:  Oekraïne trance
· MC Brazilië Nederland house, techno, drum & bass, hardstyle, hip hop
4Global Grooves
za 12:00 - 13:30:  house, techno, trance
za 13:30 - 15:00:  house, trance
za 15:00 - 16:30:  house, techno, trance, hardstyle
za 16:30 - 17:59:  Argentinië trance
za 18:02 - 18:30:  house, techno, trance
za 18:30 - 20:00:  techno, trance
za 20:00 - 21:30:  Verenigd Koninkrijk techno, trance
za 21:30 - 23:00:  Duitsland techno, trance, house
· MC house, urban

Nieuws

PT Events host ook dit jaar weer een überdikke Grotesque stage op Electronic Family. Zaterdag 19 juli barst het grootste Trance festival ter wereld weer los op de vertrouwde locatie in het Amsterdamse Bos. Vorig jaar debuteerde Grotesque op het evenement van ALDA. 4
Op zaterdag 19 juli strijkt Electronic Family opnieuw neer in het sfeervolle Amsterdamse Bos. Dit roemrijke en tevens grootste trance-festival ter wereld beleeft alweer haar vierde editie. Liefhebbers van over de gehele wereld vierden vorig jaar een zonovergoten editie en dit jaar belooft het festival wederom groots en vooral memorabel te worden. Eén ding is zeker: de line-up is er één die zijn weerga niet kent. 6
Ja, de winter moet nog komen, toch kijken we nu al reikhalzend uit naar het festivalseizoen. Mag ook wel, Electronic Family overtrof zichzelf dit jaar, een waanzinnig zonovergoten dagje met de beste trance, dj's en partycrowd, dan kan een beetje dagdromen over de volgende editie natuurlijk geen kwaad. 2
One life. One passion. One family.

Saturday 19 July 2014
12.00 – 23.00
Amsterdamse Bos – Amstelveen – The Netherlands
https://partyflock.nl/organization/4884
twitter.com/electronicfam
www.youtube.com/electronicfamilynl
→ lees meer

Forum

ForumonderwerpForum#Tijd
GZ: (gesloten) Parkeerkaart markt1
TK: (gesloten) Kaartje te koop 35 euro tickets2
GZ: 1 goedkoop kaartje gezocht tickets1
GZ: 2x ticket voor EFM. Voor een reeele prijs tickets6
TK: 2 early bird tickets en 1 gewoon ticket EF tickets3
TK: 2 kaartjes (E-tickets), scherpe prijs!!! tickets4
TK: (gesloten) E- ticket Electronic family 35 euro tickets0
TK: Early bird kaart Electronic family tickets1
TK: (gesloten) 1 kaartje (eticket) te koop voor 42,50! tickets1
TK: (gesloten) 2 kaartjes (E-tickets) tegen goede prijs tickets2
TK: (gesloten) 2 kaartjes (E-tickets) tegen goede prijs tickets1
TK: 2 early bird tickets Electronic Family tickets2
TK; 1 kaartje Electronic family tickets1
TK: 1 kaartje Electronic family 40 Euro tickets1
TK: (gesloten) Tickets tickets0
GZ: (gesloten) Earlybird kaartje... tickets1
TK: Nog 1 kaartje Electronic Family tickets5
TK: (gesloten) 1 e ticket Elec Fam. 42,50 tickets1
TK: Aangeboden: 1 kaartje Electronic Family tickets1
GZ: Premium parkeerticket Electronic Family tickets1
TK: 2 kaartjes EF voor 80 euro tickets1
GZ: 2 kaarten Electronic Family tickets3
TK: (gesloten) E-Ticket EF tickets3
GZ: 1 normale ticket tickets5
TK: 2 early bird tickets Electronic Family tickets1
TK: (gesloten) 2 early bird tickets Electronic family voor totaal € 80,- tickets1
TK: (gesloten) 1 early bird ticket tickets1
TK: 2 early birds voor de normale prijs tickets2
GZ: twee kaartjes Electronic Family tickets2
TK: Regular e-ticket voor Electronic Family tickets4
GZ: (gesloten) 1 early bird ticket tickets2
TK: (gesloten) Tickets for sale EF2012 tickets1
TK: (gesloten) Aangeboden 2 stuks early bird tickets tickets2
TK: (gesloten) 2 x early bird tickets Electronic Family tickets2
GZ: 2 Electronic Family tickets tickets1
GZ: (gesloten) 1 early bird kaartje voor electronic family tickets1
GZ: (gesloten) Kaartje Electronic Family tickets0
TK: Twee regular e-tickets doer Electronic Family tickets2
TK: early 2 kaarten Electronic Family voor normale prijs tickets2
TK: 2 kaarten Electronic Family omg. Uitgeest tickets2
GZ: (gesloten) Electronic Family tickets3
TK: (gesloten) Ticket Electronic Family tickets2
GZ: Electronic Family tickets1
GZ: 2 goedkope tickets :-) tickets2
GZ: (gesloten) Electronic family 19 juli 1 ticket tickets1
GZ: (gesloten) Electronic family 19 augustus 1 ticket. tickets1
GZ: 2 early bird tickets tickets1
GZ: 2 early bird tickets tickets1
GZ: 2 tickets Electronic Family tickets2
GZ: 2 early bird tickets tickets8

1128 opmerkingen

Kevolution, ga jij es feesten op Ultrasonic yoooo :-P

PS Je hebt PB :flower:
Uitspraak van Venusss op zaterdag 26 juli 2014 om 15:16:
Kevolution, ga jij es feesten op Ultrasonic yoooo

Helaas niet :( Bij Quest4Trance dan maar, duurt ook niet lang meer.
Uitspraak van Kevolution op zaterdag 26 juli 2014 om 15:54:
Helaas niet :( Bij Quest4Trance dan maar, duurt ook niet lang meer.


Oh, niet gegaan dus :nocheer:
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 26 juli 2014 om 13:39:
Ondanks dat wij er niet bij konden zijn

Dan heb je ook geen recht van spreken. Simpel...

Oja, minnen als waardering zie ik juist als waardering dus vooral niet vergeten op die min te rammen mannen. Make my day ;-)
@BR, als je toch zoveel te zeiken hebt kom je toch niet meer naar een feestje van ALDA? Opgelost :D

EDIT: blijkbaar doen die minnen je wel iets aangezien je een halve pagina wijdt aan het omschrijven hoe weinig het met je doet
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op zondag 27 juli 2014 om 16:55:
13 gulden voor een flesje water zou vragen en fl 6,60 p.p voor en toilet bezoek


Als je er zelf geweest was dan zou je weten dat een muntje geen 3 euro was meneer. Op deze manier overdrijf je wel een beetje. En terugrekenen naar guldens (hallo !!!! 2002 !!!!!) is ook niet meer realistich.
If you cant stand the heat stay out of the kitchen.
Uitspraak van Blaaskaak op woensdag 23 juli 2014 om 21:42:
Iemand al iets vernomen van opgenomen setjes?


De livesets van Electronic Family worden vanaf NU gestreamd op afterhours.fm (internet radio, ah.fm) en dit tot en met morgen ~23:40-00:00


Nu in het setje van Ruben de Ronde: "It's cold outside... "
Haha ja het was heel koud Ruben :lol: (Y)

Wanneer zijn welke setjes op de stream? :
laatste aanpassing
Uitspraak van Blaaskaak op dinsdag 29 juli 2014 om 15:03:
Naar verluid komen de setjes ook op Soundcloud! Hoop ook downloadbaar.


Wacht ik daar wel op, ik kan beter geen trance luisteren als ik aan t werk ben, te veel afleiding. :P
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op dinsdag 29 juli 2014 om 13:12:
NU gestreamd


Het setje waar ik het meest benieuwd naar was (Jerome Isma-Ae op Armada stage) zit er helaas niet bij..., maar verder helemaal toppie !
Nu weer lekker luisteren... gelukkig zijn de buren niet thuis...
Ben wat laat met mijn reactie maar vond de muziek een beetje poessie,had meer harde trance verwacht!!
Uitspraak van xeppex op woensdag 30 juli 2014 om 20:26:
Ben wat laat met mijn reactie maar vond de muziek een beetje poessie,had meer harde trance verwacht!!


Bryan Kearney gemist? Zeker met de meute naar de set van Armin gegaan?
Uitspraak van Kevolution op zaterdag 26 juli 2014 om 13:56:
Dat is ook de reden dat ik steeds zeg dat ik jou ook wel begrijp, maar dat afbranden niet hoeft. Daar sta ik ook nog wel achter,
maar ik ben niet een persoon die het een zwakte vind om zijn ongelijk te erkennen en een mening bij te stellen op het moment dat iemand me overtuigd over bepaalde dingen. Wat je hierboven allemaal schreef heeft me in zekere zin wel geraakt en ik heb daar over nagedacht. Ik wil je dan ook mijn excuses aanbieden, want ik wilde je niet op die manier raken, zowiso was dat de opzet niet. Ik wil graag van je aannemen dat het is zoals jij het schetst, want wie weet het nou beter, jij die er gewerkt heeft of ik. :) Tja simpel dan toch... Hoop wel dat je een beetje begrijpt hoe het dus tot leven kwam, in ieder geval niet uit respectloosheid en die andere 2 bedoelde het ook echt niet zo. En het stond er natuurlijk ook wel cru, zeker vanuit jou oogpunt is het logisch dat je kwaad werd, sorry daarvoor.


Prima hoor! Excuses geaccepteerd... :-)

Er zijn helaas vandaag de dag wel wat ergere zaken op de wereld om ruzie over te maken, laten we juist zo'n festival gebruiken om nog even in de waan te blijven dat alles op aarde pais en vree en vol liefde kan zijn! (*) Wat dat betreft mag iedereen een voorbeeld nemen aan die mooie uniforme stilte om 18.00 uur. Zo kan het ook!

(*) klinkt wel erg zweverig maar ik maak me op dit moment kwader op Israel dan op welke criticus van Electronic Family dan ook... :(
Als je overal op let valt er altijd wat te klagen en zeuren, neem voorzorgsmaatregelen, net als velen, neem zakdoekjes mee bij gebrek aan toiletpapier, klein flesje desinfecterende zeep zonder water, ors tegen uitdrogen, pet of hoed en zonnebril voor zon, waaier tegen de hitte, neemt niet veel ruimte in beslag.
En het belangrijkste...
GENIET van alles wat wel goed is !!!
Dan heb je misschien net zo'n leuke dag als wij hebben gehad ;-)
Uitspraak van Tjeerdo op vrijdag 1 augustus 2014 om 01:43:
laten we juist zo'n festival gebruiken om nog even in de waan te blijven dat alles op aarde pais en vree en vol liefde kan zijn! (*) Wat dat betreft mag iedereen een voorbeeld nemen aan die mooie uniforme stilte om 18.00 uur. Zo kan het ook!


Of een voorbeeld nemen aan deze twee sterke foto's:



Awesome pictures. _O_
Politiek moet je niet combineren met evenementen
Daar gaan we weer!!! Mega lange discussies :roflol:
Jullie spannen wel de kroon hiermee hoor.
Ik heb nog steeds de Track ID nodig van (zie link hieronder op 39:20) Vind het echt een super track!!, maar kan nergens vinden hoe deze heet of welke producer hieraan vast zit. Ookal tracklist-sites bekeken, maar daar staat "ID"... helaas :D Misschien weet 1 van jullie het?
http://mixing.dj/2014/livesets/fausto-live-electronic-family-amstelveen-19-07-2014/
Fausto @ Electronic Family Global Grooves Stage - 20140719 by Electronic Family on SoundCloud - http://soundcloud.com/electronicfamily/fausto-electronic-family-global-grooves-stage-20140719


Uitspraak van Kevolution op woensdag 20 augustus 2014 om 18:24:
Ik heb nog steeds de Track ID nodig van (zie link hieronder op 39:20) Vind het echt een super track!!, maar kan nergens vinden hoe deze heet of welke producer hieraan vast zit. Ookal tracklist-sites bekeken, maar daar staat "ID"... helaas :D Misschien weet 1 van jullie het?
http://mixing.dj/2014/livesets/fausto-live-electronic-family-amstelveen-19-07-2014/





Zelfde als deze op soundcloud ?
Uitspraak van ReptiMoon op woensdag 20 augustus 2014 om 21:21:
Zelfde als deze op soundcloud ?


Da's dezelfde set idd :) Ik heb um inmiddels gevonden trouwens, iemand met Track ID op z'n telefoon ff laten zoeken. Rockin Steady - Rick Mitchells
Jammer dattie dan veel langzamer in BPM is, blijkbaar had Fausto um sneller afgespeeld :)
Uitspraak van Kevolution op vrijdag 22 augustus 2014 om 00:38:
blijkbaar had Fausto um sneller afgespeeld


Klopt!
Heeft ie met meerdere tracks gedaan, hoorde er Nicky Romero in en Fedde Le Grand.... Met allemaal een snellere bpm..