Partyflock
 

HardClassics on the beach

foto's Facebook
HardClassics on the beach
28 februari 2013
georganiseerd door Site Site

Beachclub Vroeger (buiten, strand)
op de kaart
Zeeweg 83
Bloemendaal aan zee
NederlandNederland

Tickets & prijzen HardClassics on the beach

Early bird 1:€ 20,-→ uitverkocht, tot 17 maart 2013
Early bird 2:€ 25,-→ uitverkocht, tot 30 april 2013
Voorverkoop:€ 27,50
Deurverkoop:€ 35,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Kledingvoorschrift
Geen caps
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.
Winacties (gesloten)
Stemresultaat: zeer goed
geweldig11934%
zeer goed14442%
goed6820%
ok72%
voldoende62%
onvoldoende1
slecht1
zeer slecht0
waardeloos0

55 waarderingen

Tim (TMT Underground Music)
Was echt super vet :respect:!!! GOD wat mis ik die goeie "ouwe" tijd :( ... sowieso aanwezig bij FREESTYLE MANICS :banana:
T.J.
Erg lekkere muziek, maar kon wel ietsje luider. Daarnaast was het veel te druk. En de bandjes voor de wc en kluisjes waren op.
Ramzuzz
Lekkere setjes van Derb en Pila!! :respect: Plaatjes van Toyax en Silvio klonken ook dik, maar die hoorden we vanuit een veel te lange trage rij. Isaac was 'n absoluut dieptepunt. (N) De sfeer en zon hebben veel goed gemaakt! (Y)
top sfeer top weer en bedankt allemaal voor de gezelligheid
Anja
Feestje: GEWELDIG! :respect: Gezelschap: helemaal top! Weer: kan gewoon niet beter! Muziek: buiten wat minder, binnen te warm. Draai de volgende keer maar om 8) Deepack: Ik ben geen fan meer van jullie! Strafpunten! Kan niet wachten op de volgende editie...
Sapsonic!
minste editie, vaak 2x dezelfde platen gehoord... voor de rest fijn vermaakt :)
Was weer een gezellig dagje, heerlijk weertje en gezellig druk :D
(F) *­Summer*­ (F)
Heb me prima vermaakt, maar ze hadden moeten vermelden dat er MAAR 100 kluisjes aanwezig waren, belachelijk !!
nickysshh
Super feestje! Jammer van de rij en het was iets te druk maar verder geen commentaar :cheer: goede setjes gehoord en een tof sfeertje (L) tot de binnen editie maar weer!
Marcell.
Superfeest met weer heerlijke sets! Pila held van de avond!! Let the music play.. Jammer van de ontzettend lange wachtrij bij de ingang en het zwaar beperkte voedsel aanbod.
Blue Eyed Brunette
super feestje! prima naar mn zin gehad!
Nitro
supergezellig zoals altijd :D buitengewoon veel lol gehad tijdens het struinen :roflol:maar voor een 5jarig bestaan sorry maar dit was zwaar onder de maat
do-delijk
Wat een heerlijk feestje, bijna de hele dag binnen los gegaan, Heerlijk! Ik vond dat er buiten wat zacht en soft werd gedraaid, tot begin van de avond. Weer veel leuke bekende en onbekende mensen gezien en gesproken. 1 minpuntje vond ik die snacktent, dat vreten was gewooon te vies voor woorden, een oudbakken droog kadetje en een lauwe kaasoufle zonder kaas er in!! Ging zowat over mn nek, en dan zeg ik er bij dat ik geen drugs had gebruikt! Verder TOP :cheer: (y)
-The Architect-
Al met al een goede dag gehad, het weer was super en erg leuk om de oude nummers weer eens terug te horen. Het echte minpunt was toch wel de muziekinstallatie. De draaitafels buiten waren al 5 keer vast gelopen en ze zijn zelfs een uur eerder gestopt omdat het spul het steeds na een paar minuten weer begaf. Binnen was er totaal geen bass en hartstikke schel, heel jammer. De lege aluminium bier flessen op de grond waren ook behoorlijk irritant.
Lucas*
Hatsjikidee!!
S@brina@
;)
Lekker feestje gehad :D! Heel gezellig, veel rondjes gelopen, lekker weer en lekker gedanst :D. Jammer dat het binnen zo warm was maar volgende keer ben ik zeker weer aanwezig en afwazig :cheer:
TiMmS
6e hardclassics voor ons, wel de slechtste editie. Gezellig met de mensen die er waren, dat zeker. Alleen matige setjes, geen moment echt los gegaan!
D-railed
heerlijke 1e hardclassics on the beach beleefd! Setje van DHHD vond ik wel het fraaist. Minpunten: te weinig zitplekken, flesjes en het zand. Al met al zeer geslaagd feestje!
Polen
Echt een top feest,super sfeer, muziek geniaal en BASS-D top setje gedraaid !!!
ActivA BoBbiy
jimmy the sound:respect: hopen op een dikke ITA EDITIE in november!
Fabian
Heerlijk in het zonnetje met een biertje in m'n handen staan stampen. Lekker om alle oude knallers weer voorbij te horen komen, topsetjes :D
m0os
redder van de avond, mc villain :-P
MR Clean
Een oke voor dit ver onder de maat feesie , veel en veel te druk gewoon 13 in een dozijn dus en je poten breken over die flessen wat een crime , en dan werden er vaak ook maar matige setjes gedraaid , kortom slechtste editie tot nu toe Amen
-Bel-
Heerlijk feestje alleen de rij bij de ingang was veel te lang
Snoessie
Hing een super goeie sfeer en pracht weer. Wij hebben ons goed vermaakt. Vond wel te druk. Grootste min punt was toch wel al die bier flesjes op de grond, je brak bijna steeds je nek. Kleine moeite volgens mij om dit zo nu en dan een beetje op te ruimen. Het geluid was ook niet heel hard buiten. Maar al met al een top dagje gehad :D
Djazper
Vet feest, veel oude bekenden. Het bekende concept, weinig verrassing, maar zeker geen slechte platenkeuzes. Zelfs nog een aantal platen die ik niet verwacht had. Oude Duitse meuk, etc. Je weet gewoon wat je krijgt op zo'n feest. Geluid mocht iets steviger, voor de rest was het awesome.
X-Qlusive K
geen idee wie ik heb horen draaien gedurende de dag maar het was SUPERgezellig en met topweer einde vd dag! :D
hompi
Echt een top dag gehad.
Dan198­7ny:bo­unce:
Waar was Deepack meej bezig..?! :S Hoop mixfouten gehoord..:( Voor de rest wel aardig..
"­The Mad One"­
was best gezellig :-)
[SF] Mycotoxine
fucking gezellig, muziek binnen was wel lekker, alleen beetje jammer dat je een uur in de rij moest staan
M1EKSTE
wat een gezelligheid!!!
timl
Superdik feestje weer!
Pieter..
Veel te druk, geluid hardclassics stage te zacht, sfeertje overdag dramatisch en beetje lafjes gedraaid. 2e keer Hardclassics heeft niet weten te overtuigen, helaas. Freestylestage was wel een leuke toevoeging!
Postje
Vond het weer erg gezellig maar veel te druk. Voor het eerst meer binnen gestaan dan buiten. Vond het buiten tot 21:00 uur niet echt knallen.
Yzco
ge-wel-dig !! :respect:
Rave_Steef
Was Gezellig !! Muziek niet echt mijn ding ... maar dat wist ik van tevoren (Y)
Liaan
Super feest!! Alle juiste ingrediënten waren aanwezig :) En wat is het toch lekker die Early.
Nee dit was hem niet voor mij. Kon er niet in komen. Eerst ruim drie kwartier in een mega rij gestaan.. Moet toch anders kunnen? En de muziek buiten bleef matig. Nu kwam het vanaf 21:30 pas een beetje los met meer tempo. Wel een gezellige dag gehad verder. Binnen draaiden ze wel beter maar door de warmte vond ik het daar niet te doen. Volgende keer echt wat sneller up tempo. Anders denk ik dat ik hem maar ga overslaan..
Blue Sharky
Hele dag vet feest bij freestyle maniacs area, hardclassics area viel mij deze keer tegen, wel genoten van dj Isaac en Luna!
Top feestje:bounce:.. wel wat druk maar zeker vermaakt :cheer:
BAM!! Was weer een goed feestje ;) op wat minpunten na en ondanks de drukte toch geprobeerd om maximaal losss te gaan :p
lunadakaza
Super feest en hulde voor pavo
Henkie50 ZK
Raoul D.­K.­C.­ en Bass-D.­ (L)­ ,,Wat een fantastische ragset als afsluiter. Top feest ,sfeer ,publiek ,personeel ,security en alle bekenden :hulde: Alleen TE druk ,buiten geen ruimte om fatsoenlijk te dansen .Maar weer een heerlijke dag gehad dus thanx iedereen.
elskimo
Zon, kameraadjes, leuke muziekjes, gezelligheid! 't Was zo aan als 'n banaan :banana: tDiepe driedubbele buiging, een hoop confetti en gejuich voor de geniale afsluiting van Raoul D.K.C. en Bass-D. (L) ,
Raoul - D.­K.­C.­
Wat een geweldig feest! Lekker weer, gezellige mensen en dan nog eens afsluiten samen met Bass-D.. Hardclassics on the Beach was "aan"!! :yes:
bonaparte
TOPdag!!! :woop:
AndreZK
Super vet Feestje lekker sfeer
NOW-N
Retevet! Moddervet! Supervet!
Lange Erwin
Echt genieten dit!
Caboithes
Nondeju wat een topfeest! Lekkere muziek, top sfeertje en heerlijk weertje...
Dance @ G
WOW super lekker druk gezellige mensen top free to party bedankt :respect:
PRETTI­GGESTO­ORD
OMG! wát een gewéldig feestje!! (y) werd binnen echt heeerlijk gedraaid! :respect: lekker weer, leuke locatie, Topsfeer, vette line up & alleen maar gezellige mensen! :D Whaaaa ik wil terug! ;-)
MX-Ruud
Gewoon om 21.15 met een kaartje niet meer naar binnen komen Heel erg jammer free to party waar ik van af het eerste feessie erbij ben geweest toen het ze naam nog eer aan deed en het ook echt geen entree kosten !Ook Geen Afterparty meer (n) net als voorgaande jaren ! Beetjejammer.nl

Line-up HardClassics on the beach

1Hardclassics
za 13:00 - 14:00:  techno, house, hardstyle, trance
techno, trance
za 14:00 - 15:00:  hardcore, hardstyle
za 15:00 - 16:00:  Duitsland trance
za 16:00 - 17:00:  hardstyle
za 17:00 - 18:00:  Verenigde Staten Nederland hardstyle
hardcore
za 18:00 - 19:00:  hardstyle
za 19:00 - 20:00:  Italië hardstyle
za 20:00 - 21:00:  hardstyle
za 21:00 - 22:00:  techno, hardstyle
za 22:00 - 23:00:  hardstyle
· MC hardcore, hardstyle
2Freestyle Maniacs
za 13:30 - 14:30:  techno, hardcore
za 14:30 - 15:30: 
za 15:30 - 16:30:  hardstyle
za 16:30 - 17:30:  hardcore
za 17:30 - 18:30:  Italië hardstyle
za 18:30 - 19:30:  hardstyle
za 19:30 - 20:30:  house, hardcore, hardstyle, trance
za 20:30 - 21:30:  hardcore, house
za 21:30 - 22:30: 
za 22:30 - 00:00:  hardcore
· MC hardcore, hardstyle, dubstep
Nieuws
Free2party bedankt al haar bezoekers voor de afgelopen vijf jaar. Zonder jullie geen Free2party, Hardclassics en Freestyle Maniacs! Check hier de aftermovie van Hardclassics on the beach 2013. 14
Het is eindelijk zomer in Nederland, aankomende zaterdag vanaf 13:00 uur is het strand van Beachclub Vroeger de plek voor duizenden liefhebbers van de hardere stijlen. Rwee stages, 26 artiesten en een kolkende stampende massa in sexy bikini's, bermuda's, ingesmeerd met factor 10, heel veel zon en dikke bassen. Met deze formule zal Hardclassics on the beach 2013 de reverse-tsunami veroorzaken die voorspeld is. 15
Bloemendaal, 28-6-2013. Het gemeentebestuur van Bloemendaal aan Zee kondigt via dit bericht aan op te schalen naar Code rood. Oceanologen en weerkundigen voorspellen een reusachtige tsunami, welke volgens berekeningen zaterdag 13 juli in de omgeving van de populaire Noord-Hollandse badplaats aan land zal komen. 12
Na hun briljante optreden van februari op Hardclassics in The Sand, vond de organisatie Free2party dat Deepack zeker bij het vijfjarig jubileum van de strandeditie moest zijn. Dit jaar zullen zij de closing act zijn van Hardclassics on the beach 2013, dat zeker een afsluiter wordt zoals het hoort. 9
Beachclub Vroeger zaterdag 13 juli 2013, de dag waarop waarschijnlijk bij iedere sneaker store de slingers weer tevoorschijn worden gehaald, de handjes van de boekhouders de lucht in gaan, de eerste polonaise voorzichtig al wordt ingezet en de kassa-lades nog eens extra gesmeerd worden, om er zeker van te zijn dat deze editie, net als de vier voorgaande jaren, ook weer zorgt voor zeer verrotte maandagen. 15
Hardclassics on the beach zal net als voorgaande edities de Noord-Hollandse Costa weer flink rocken. Free2party is er wederom in geslaagd een hoogwaardige line-up samen te stellen om deze editie weer ouderwets los te gaan. 16
Na een zinderende indoor-editie van Hardclassics in februari kunnen de liefhebbers zich opmaken voor de zomer! Beachclub Vroeger viert dit jaar het vijfjarig bestaan van Hardclassics on the Beach. Free2party, de organisatie achter de fenomenale Hardclassics evenementen, is alweer maanden bezig om er zaterdag 13 juli weer een onvergetelijke editie van te maken. 4
Area 1 Hardclassics
Deepack, Luna, Isaac, Pavo, Pila,Jimmy The Sound, Clive King, Gizmo, DHHD live, Derb, Toyax, Silvio Aquila.

Mc The Russian & Mc Da Mouth of Madness

Area 2 Freestyle Maniacs
Dr. Rude, Bass-D, Norman, Raoul Coolman, Ruthless, SpeakerFreakz, Vox, Brothers of Hardstyle, Raoul-DKC, Potato

Mc The Russian & Mc Da Mouth of Madness

Tickets & info www.free2party.nl
Tickets bij alle Primera filialen
→ lees meer

770 opmerkingen

 
Artiest G-Member
Uitspraak van Dubddd op woensdag 17 juli 2013 om 20:23:
vroeger was alles beter.


:yes:

Nee is gein, Theracords doet het leuk maar begint nu ook de 1 na de andere track eruit te gooien waarvan ik nu ook merendeels wat minder vind.
Net alsof het meer om de kwantiteit dan kwaliteit gaat, maar dat kan ook aan mij liggen. De standaard mainstream hardstyle vind ik gewoon niks meer aan, meeste tracks beginnen echt wel hoopvol......maar dan krijg je weer die ellenlange break, de kick die in toon meegaat en totaal de dynamiek verliest en bij praktisch elke track komt de break al na 32 of 64......dus elke pipo kan tegenwoordig een plaatje mixen want zo stelt het echt geen moer meer voor....Er zijn ook maar weinig hardstyle dj's die verrassend en hoog technisch draaien.
 
Hier zijn de live-sets van Hardclassics on the beach 2013 Freestyle area.
Enjoy ;)

2 Brothers of hardstyle
http://www59.zippyshare.com/v/73772905/file.html

Bass-D & Raoul DKC
http://www50.zippyshare.com/v/98867504/file.html

Dr. Rude
http://www19.zippyshare.com/v/60767994/file.html

Freestyle Maniac (Dj Rufus)
http://www58.zippyshare.com/v/82242142/file.html

Norman
http://www62.zippyshare.com/v/97901264/file.html

Potato
http://www38.zippyshare.com/v/30196515/file.html

Raoul Coolman
http://www19.zippyshare.com/v/18852486/file.html

Ruthless
http://www33.zippyshare.com/v/72739573/file.html

Speakerfreakz
http://www40.zippyshare.com/v/22770167/file.html

Vox
http://www13.zippyshare.com/v/91077827/file.html

Setjes van de main stage duren dit keer wat langer, ik ga mijn best doen om ze voor mijn vakantie nog klaar te krijgen maar kwaliteit gaat voor kwantiteit ;)

High-five!!

G-Member
laatste aanpassing
Uitspraak van Dubddd op woensdag 17 juli 2013 om 20:23:
Ben ook fan van Delete, lekkere duistere en vage geluiden en gated kicks die tenminste door dreunen.


ik zou het mooi vinden als Dat de nieuwe standaard voor 'raw hardstyle' wordt. In plaats van b-front en al die andere softe meuk.
laatste aanpassing
Uitspraak van Dubddd op woensdag 17 juli 2013 om 20:23:
Heb het idee dat veel ouderen, als ik je even onder die groep mag scharen, per definitie nieuwe muziek afkraken onder het mom van vroeger was alles beter.


Uitspraak van verwijderd op woensdag 17 juli 2013 om 21:49:
Nee is gein, Theracords doet het leuk maar begint nu ook de 1 na de andere track eruit te gooien waarvan ik nu ook merendeels wat minder vind.
Net alsof het meer om de kwantiteit dan kwaliteit gaat, maar dat kan ook aan mij liggen. De standaard mainstream hardstyle vind ik gewoon niks meer aan, meeste tracks beginnen echt wel hoopvol......maar dan krijg je weer die ellenlange break, de kick die in toon meegaat en totaal de dynamiek verliest en bij praktisch elke track komt de break al na 32 of 64......dus elke pipo kan tegenwoordig een plaatje mixen want zo stelt het echt geen moer meer voor....Er zijn ook maar weinig hardstyle dj's die verrassend en hoog technisch draaien.


Er zijn wat uitzonderingen die ik best wel pruim hoor ,vb de door jou genoemde Delete ,Deetox ,Diabolic ( verrassende mash ups ) en idd nummers uit de Thera stal maar het gros valt onder de categorie hier boven door Ruben beschreven .
Uitspraak van Dubddd op woensdag 17 juli 2013 om 20:23:
Heb het idee dat veel ouderen, als ik je even onder die groep mag scharen, per definitie nieuwe muziek afkraken onder het mom van vroeger was alles beter.


Ben geen oudere maar hardstyle van tegenwoordig vind ik niks meer :$
verdiep me er ook niet meer in.
Uitspraak van Henkie50 ZK op dinsdag 16 juli 2013 om 17:01:
jip en handjeklap ,vuuraanstekers ,filmploegen en blijde gezangen al was het een kerkkoortje ,pffff.


helaas is het grote deel van 'mijn' generatie geen fan van early hardstyle :(
ook raw hardstyle kan er met geen mogelijkheid aan tippen, al is dat wel af en toe leuk.

helaas tot op heden nog geen HC feestje mee kunnen pakken, dus nu toch maar eens goed vooruit gaan plannen :D

Uitspraak van verwijderd op woensdag 17 juli 2013 om 21:49:
dus elke pipo kan tegenwoordig een plaatje mixen want zo stelt het echt geen moer meer voor....Er zijn ook maar weinig hardstyle dj's die verrassend en hoog technisch draaien.


helaas is het de waarheid... ook in de hardcore wordt het steeds minder speciaal, waar the dj producer voorheen de meest geniale mash-ups maakte en in een razendsnel tempo mixte, blijft hij nu een beetje haken met USB sticks. erg jammer...
Bass d en Raoul DKC zwaar respect! Wat een set, ongelooflijk, en ik denk dat ik niet de enige ben die deze mening deel! Knalle als een malle!
Artiest {SHOWLIST artist 57717, 16770}
Uitspraak van Everblast op donderdag 18 juli 2013 om 01:37:
Bass d en Raoul DKC zwaar respect! Wat een set, ongelooflijk, en ik denk dat ik niet de enige ben die deze mening deel! Knalle als een malle!


:respect: Dank je wel :) Damn.. I wanna go back! :yes: Wat een geweldig feest en supersfeer (y)
 
Uitspraak van Everblast op donderdag 18 juli 2013 om 01:37:
Bass d en Raoul DKC zwaar respect! Wat een set, ongelooflijk, en ik denk dat ik niet de enige ben die deze mening deel! Knalle als een malle!


Zo idd KC!! Wat was dat een vette set, WAUW!!!
Maximaal staan knalluh ;) we stonden dan ook op een mooi plekje (y) (lekkah voor) BAM!!

Respect voor deze 2 geweldige dj's :respect:
Ja toch chica, IK WIL TERUG!
iemand een idee wie dat half marokkaanse meisje was, klein donker haar. Stond achterin de zaal binnen aan het einde van de avond.. heb er nog een tijdje mee staan praten! Weet alleen nog dat ze iets van Ashra ofzo heette, iets met een A in ieder geval 8)
iemand enig idee of dit alle foto's zijn op de facebookpagina van free2party? Ik mis er nog wat namelijk :P
Uitspraak van actief op donderdag 18 juli 2013 om 14:27:
Zo idd KC!! Wat was dat een vette set, WAUW!!!
Maximaal staan knalluh ;) we stonden dan ook op een mooi plekje (y) (lekkah voor) BAM!!

Respect voor deze 2 geweldige dj's :respect:


set inmiddels al 3 x weer gedraaid en was de beste set van de dag !
JTS buiten maar door de omstandigheden daar dus grotendeels voor binnen gekozen.
laatste aanpassing
Uitspraak van Henkie50 ZK op donderdag 18 juli 2013 om 20:23:
dus grotendeels voor binnen gekozen

Heb ik weer een hoop gemist :cry: Knap dat je die hitte binnen vol hield :lol:
Uitspraak van bonaparte op donderdag 18 juli 2013 om 20:27:
Knap dat je die hitte binnen vol hield :lol:


klein tochtgat voor de deuren naar de wc s dus was redelijk te doen, ook lekker de ruimte daar om los te gaan en 3 kilo lichter zondag dus het had zo zn voordelen :P
Uitspraak van Henkie50 ZK op donderdag 18 juli 2013 om 20:34:
3 kilo lichter zondag dus het had zo zn voordelen :P

is nogal nodig bij jou zeg :lol:
Artiest {SHOWLIST artist 46843, 44102}
Uitspraak van Dubddd op woensdag 17 juli 2013 om 20:23:
Heb het idee dat veel ouderen, als ik je even onder die groep mag scharen, per definitie nieuwe muziek afkraken onder het mom van vroeger was alles beter.


Er zijn meer ouderen die open staan voor nieuwe muziek dan jongeren die zich verdiepen in de oude muziek. Uiteraard vinden de meeste mensen de muziek waar ze mee opgegroeid zijn vaak het beste.
 
Ik kan jullie geen weken laten wachten natuurlijk…..
Dus bij deze zijn hier de live-sets van Hardclassics Mainstage.
Helaas mogen de sets van Isaac en Deepack niet online, voordeel hiervan is dat mij dit een hoop werk scheelt en toch de sets nog deze week online kon gooien ;)
Helaas is de set van DHHD ietwat overstuurt, deze stond tegen de Rec-out limiter van de DJM mixer te hikken en helaas heb ik hier geen invloed op.

Enjoy B)

Silvio Aquila & Toyax
http://www34.zippyshare.com/v/14512916/file.html

Derb
http://www44.zippyshare.com/v/61122686/file.html

Gizmo & Clive King
http://www4.zippyshare.com/v/42033490/file.html

Pila
http://www65.zippyshare.com/v/54595680/file.html

Jimmy the Sound
http://www25.zippyshare.com/v/97725483/file.html

Pavo
http://www71.zippyshare.com/v/20086574/file.html

Luna
http://www48.zippyshare.com/v/85434128/file.html

DHHD
http://www20.zippyshare.com/v/16343661/file.html
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 19 juli 2013 om 18:02:
Ik kan jullie geen weken laten wachten natuurlijk


Top mate !
Alles zo luisterend zijn ze nuchter en thuis mij ook te traag Ruben dus ik zat echt wel goed met mijn mening .Maar ik snap dat velen dit wel top vonden .
JTS draaide mijn early en had dus als laatste gemoeten maar dan had ik Baas D en Raoul weer gemist..
Op naar 9 November.
 
Ik vind die snelllere early hardstyle waar ik de setjes van luister meer lijken op Hardhouse ..... al heb ik geen verstand van die getallen die jullie noemen. Maar het klinkt wel lekker btw...........
laatste aanpassing
 
Wil jij even heel snel de mond spoelen dame!!!

:roflol:
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 19 juli 2013 om 18:02:
Enjoy B)


Helemaal geweldig :woep:
Artiest {SHOWLIST artist 43992, 69091}
was zeker weten een vet feest :D
misschien de uitvinder van de hardstyle maar eens vragen : Mister Technoboy himself :respect:
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 19 juli 2013 om 18:02:
Enjoy B)


Mijn dank is weer groot. Blijft fijn de sets in goede kwaliteit terug te kunnen luisteren!

Nu alles teruggeluisterd en mijn mening over de sets blijft staan:
Opbouw van het feest, line-up i.c.m stijl van draaien en platenkeuze vind ik niet goed in elkaar zitten. Geen enkele set(op Silvio en Toyax na, niet mijn stijl, maar voor de eerste (opbouw)set niks mis mee) vind ik écht héél goed in elkaar zitten of bij de plaats in de line-up passen.

Desondanks zitten er in elke set onwijs goede platen(en zijn de sets nog altijd beter dan de sets die op menig hardstyle feest van nu worden gedraaid), maar worden deze naar mijn inziens(blijft een kwestie van smaak) te vaak afgewisseld met platen die de drive en/of de flow en/of het tempo(of hoe je het ook wilt noemen) uit de set halen.

Toch ook wel benieuwd naar Deepack, hadden best wel een lekkere set(ondanks missers als Deepack & the Prophet - Stampuhhh!). Had deze set wel liever eerder op de dag gezien en aan het einde meer sets à la mondello stijl gehad. Met early platen(met de productiestijl van vroeger) die zich goed laten lenen om opgepitcht te worden, waardoor ze nog net dat beetje beter uit de verf komen. Dit kan overigens niet met elke plaat, platen kunnen ook aan kracht inboeten als je het BPM omhoog gooit.

Al bij al niet de beste editie voor mij, maar ach, forget the past, kijk al weer uit naar 9 november!

Uitspraak van Nitro op maandag 15 juli 2013 om 15:57:
Zit nog met een bigsmile :D

Hij gaat er maar niet af!:D

Uitspraak van Hardstylelovers op zondag 21 juli 2013 om 10:35:
Technoboy himself :respect:


:respect:
laatste aanpassing
dat bedoel ik woohooooooooo gaan als een malluhhhhh
Aftermovie :D


laatste aanpassing
Uitspraak van Everblast op donderdag 18 juli 2013 om 01:37:
Bass d en Raoul DKC zwaar respect! Wat een set, ongelooflijk,


de beste set van de dag voor mij, nog steeds draai ik deze regelmatig.