Partyflock
 

Soenda Festival 2013

Facebook
Soenda Festival 2013
14 februari 2013
georganiseerd door Site Site

Recreatiegebied Ruigenhoek (buiten) op de kaart Site
Gageldijk
Utrecht
NederlandNederland
techno × 19, tech house × 9, deep house × 4

Tickets & prijzen Soenda Festival 2013

Uitverkocht
Early bird:€ 32,50
Voorverkoop:€ 37,50
passepartout, VIP:€ 52,50inclusief 6 consumpties
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.
Verslag
Door De Holle Aarde (626).

Stemresultaat: zeer goed

geweldig3915%
zeer goed9638%
goed8935%
ok156%
voldoende52%
onvoldoende31%
slecht31%
zeer slecht21%
waardeloos0

29 waarderingen

Br!tt
Vergeleken vorige jaren viel het dit jaar tegen! Waar waren alle dansers? Leek soms wel een theekransje!
Prima feestje, niet spectaculair maar goed te doen. ROD en Gaiser toch wel de betere van wat ik heb gehoord.
Damiano*
super goed vermaakt, gezellig volk liep er (y)
Rauw Kind
Heerlijk! alle stumperts hadden hun kaartje verkocht ivm een beetje regen... en dan valt er geen druppel! Wat een vette shit in de Komodo! Druk? niet los kunnen gaan omdat er mensen langs moeten? stond je helaas op de verkeerde plek!
annie is in tha house
Secret Cinema laten afsluiten na Ben Sims? Er viel na Ben Sims niks meer te knallen, het raakte mij niet meer. Wilde naar huis. Zoveel modder, Dance Valley was er niks bij ;)
Nadine^
Had het wel even van te voren willen weten dat rod en t47 waren omgedraaid en ben viel tegen. Verder gezellige en leuke dag!
MennodeV
Even op drift geweest,en toen naar soenda, wat een kut geluid bij de mainstage soenda, volgend jaar hopelijk een verbetering
[MaRcelL]
De hele dag staan knallen in de Komodo! Heerlijk! T47 aiaiaiai!!!!
SteffieV
Weer, muntverkoop, personeel en geluid had beter gemoeten. Verder prima vermaakt. Gaiser was top!!
BussoLoco]
Topdag! alleen zwaar kut dat ik in totaal miss 2 uur van het feest gemist heb door muntjes te gaan halen ...
Viktor
topfeest! Ome Ben held van de dag!
Mielemanneke
Barpersoneel mocht wel een stukkie beter, Verder een topfeestje, the Advent wat een baas
TheRiVer
Over het algemeen een goed feest gehad met een goede sfeer. Alleen het halen van de munten en het bar personeel mag veel beter!
Ja Echt Waar
Geluid op de main was echt helemaal ruk, veel te zacht en jammer van ben sims. Advent held van de dag! SC & egbert afsluiter? hoe verzin je het..
Elollie
Wat een dag...genoten, gedanst, gelachen, gewacht, gespetterd en ogen uitgekeken. Er gebeurde veel! :D (L)
Q-Rious¼ is seriously easy going b)
Cari Lekbush, *WOW* wat een opening :respect: vervoglens Sasha Carassi ook heerlijk gedraaid! Advent was echt de topper! Het was echt TE druk in de komodo tent, veels teveel gedruk van alle kanten! En het klopt als men zegt dat er op sommige plekken genoeg ruimte was, maar dan was het geluid ook stuk minder... :/
RaveBever
Was weer een topeditie van Soenda. De muntverkoop moet volgend jaar wel beter geregeld worden!
Died91
Jammer van de modder, vond het publiek ook wat tam. Ben Sims en SC&Egbert hebben de dag echt fantastisch gemaakt! En afsluiten met vuurwerk was kers op de taart
TechnoInside
Wat een heerlijke sets van the Advent en Cari Lekebusch, mannen vd dag. Domper dat T47 en Rod ineens geswitched waren. Nu heb ik maar een halve set van T47 kunnen genieten. In totaal een hele vermakelijke dag gehad :-)
Lizzard
Okey festival, helden v/d dag Cari en The Advent.. Sims programmeren op de main met zacht geluid, flinke tegenvaller
Brokke
Top sfeertje muziek waardeloos veel te zacht !!!!! Enige die er bovenuit kwam was ROD
LuUijT.
Lekebusch!
Yendis
Sorry Soenda, maar de muntenverkoop was ronduit RUK! Op het weer na was het verder een hele leuke dag, met lieve en relaxte mensen!
Formaldehyde
Komodo was chill maar heb wel anderhalf uur in de rij gestaan voor munten. soms zijn automaten toch nog langzamer dan mensen.
Was een heerlijke modderpoel :')
De Holle Aarde
Club AIR in open air, echt jammer dat dit zo uit de hand gelopen is. Waar zijn de echte liefhebbers???? Waar is het misgegaan? Geen Soenda meer voor mij
timl
The Advent held van de dag, verder ook prima vermaakt :)
joop
Wel lol gehad maar niet geweldig muzikaal stuk minder dan vorig jaar hoop volgend jaar betere line up aantal namen tof maar over de gehele dag te mat
Jefe
Vond het een geslaagd feest, maar waar ik hoopte dat Ben Sims lekker hard ging draaien, vond ik het maar erg soft bij de mainstage! Sfeer was wel echt super relaxt

Line-up Soenda Festival 2013

1Java
techno
house, techno
Verenigd Koninkrijk techno
· live techno
· live Verenigde Staten Duitsland techno
techno, downtempo, reggae
Duitsland techno, house
2Komodo
· live techno, house
Ierland techno
techno
Verenigd Koninkrijk house, techno
Verenigd Koninkrijk Duitsland house, techno
3Roti
Duitsland house, hip hop
· live house, techno
Denemarken house, techno
4Soembawa
house
Duitsland techno
· live Zweden house, techno
Portugal Nederland house, techno, dubstep
house, techno

Nieuws

De volledige line-up voor Soenda festival 2013 is bekendgemaakt. En zoals je kunt verwachten staat de meest vooruitstrevende techno en deephouse 18 mei 2013 weer op de Ruigenhoek in Utrecht. Opkomend talent en gevestigde orde van zowel internationale als Nederlandse bodem. 11
Ook dit jaar komt Elevation Events weer met een spectaculair Soenda Festival!
→ lees meer

Forum

ForumonderwerpForum#Tijd
TK: Kaartje Soenda festival tickets2

257 opmerkingen

ben ik dan de eerste die gaat zeuren over het feit dat de rij naar de muntenkassa niet normaal lang was? Bij deze. 2 uur in de rij gestaan om munten te kunnen halen.

Voor de rest een topfeestje. Drukte in de Komodo, zacht geluid op de main, dat was vorig jaar toch ook niet anders? Heel veel leuke mensen ontmoet, mooie vrouwen gezien, lekker in de modder gedanst. Heerlijk dagje!
Haha wat een verhaal van de holle aarde!!!
Er zal vast wel een vierkante meter ruimte voor jou zijn geweest in die tent maar niet goed genoeg voor gezocht schijnbaar !! Verder eerste keer soenda feestje gehad normaal altijd naar awakenings toe! Wat een pleure rij bij de munten dik 1.5 uur staan wachten dit heb ik echt nog nooit meegemaakt zo absurd lang!! Verder lekker droog gebleven en een prima feestje gehad!! Egbert en secret cinema was wel echt heerlijk!!!



haha
Nou, zo kun je op alle slakken zout leggen... Ik heb in ieder geval een goed feestje gehad. De main vond ik persoonlijk niet zoveel aan en ben daar dan dus ook niet zolang blijven plakken. De uren daarna vooral in Komodo gestaan waar er zeker wel genoeg plek was om lekker los te gaan. Op de kou en de modder na heb ik het prima naar mijn zin gehad :D
lekebuschhhhh!
Utrecht, wat gebeurt er?! Lief boekte na een aantal mooie edities ineens Feest DJ Ruud c.s. (belooft wat voor dit jaar) en Rockit (Ultrasonic) haalde vorig jaar ineens Vato Gonzalez. Redenen voor mij om daar niet langer naar toe te gaan, maar een keertje naar Soenda. Helaas, bij mijn eerste keer Soenda (met een hele dikke line up!) staat iedereen stil, staat de muziek te zacht en zijn de rijen te lang. Jammer, maar ik heb me toch vermaakt hoor;) Het feestje maak je inderdaad zelf!
laatste aanpassing
Heb echt een TOP tijd gehad in de Komodo! Ik kon me er wel in vinden dat het TE druk was in de tent, slechte doorstroming... natuurlijk was er vast op een andere plek wel ruimte in de tent, maar daar liet het geluid + een schuine aflopende vloer ook de gebreken zien....
Het valt me mee dat ik geen reacties lees over dat de grond niet egaal was....dat danste echt gewoon K*T, zo schuin!! :P Ik heb me uitstekend vermaakt, buiten al dat geduw en getrek om... :P

Die opening van Lekebusch, toen ging het echt geluid volledig open en de pounding techno sound kwam te voren...heeeeeeerlijk! Na Lekebusch werd het alleen maar beter....en de dj van de dag, absoluut the Advent! En ook wel een paar heerlijke techno-klassiekers gehoord over de dag!! :woep:
laatste aanpassing
Uitspraak van Manuelson op maandag 20 mei 2013 om 10:34:
staat iedereen stil


Dus? Al dat gezeik dat iedereen stilstaat en dat Techno mainstream aan het worden is, is echt grote bullshit. Heb het nu al een paar keer voorbij zien komen. Ik kan ook minutenlang stilstaan en m'n ogen dichtdoen en puur genieten van een set intens bassen die mijn lichaam ontvangt. Moet iedereen dan verplicht aan elkaar laten zien hoe goed ze het 'technodansje' onder de knie hebben? Ik ga liever los op m'n eigen manier.

Bovendien, als je een willekeurig iemand van onze leeftijd in de Komodo-tent neerzet is de kans groot dat ie na 2 seconden alweer weg is. Techno is daar, in tegenstelling tot House, Hardstyle of Trance veel te eentonig voor. Ik bedoel, techno hoor je niet tot nauwelijks op de grote radiostation's omdat het grote publiek het simpelweg niet kan waarderen.

Wat betreft de rijen geven ik je wel gelijk. Dat was echt dramatisch geregeld. Meer bezoekers dan vorig jaar en (voor mijn gevoel) minder muntenhokjes. Dat was niet echt lekker geregeld. Hopelijk doen ze er volgend jaar wat aan!
Uitspraak van Q-Rious¼ is seriously easy going b) op maandag 20 mei 2013 om 11:33:
de grond niet egaal was....dat danste echt gewoon K*T, zo schuin


Haha ik beschouwde dat juist als een extra moeilijkheidsgraad B). Auto trouwens nog kwijtgeraakt ;)?
Prima vermaakt, jammer van de blubber en het weer (gelukkig droog, maar helaas niet zulk lekker weer als vorig jaar) maar daar kan je als organisatie weinig aan doen.
Maar die drukte in de Komodo begon me soms wat te irriteren, mensen die continu tegen je aanlopen etc., met een extra in-/uitgang had dit misschien wat beter geweest.
Joop Junior, Cari Lekebush, Advent en Tommy Four Seven waren voor mij wel de helden van de dag! Ben Sims in de buitenlucht met het volume op 3 en ROD met zijn bloktechno konden me niet echt bekoren.
Uitspraak van Dickie op maandag 20 mei 2013 om 16:38:
ROD met zijn bloktechno konden me niet echt bekoren.


+1

En door zijn strakke actie om op tijd in Londen te zijn, trad T47 later op ...... Die ik daardoor een halve set moest missen
laatste aanpassing
Gewoon minder pillen vreten, ga je van zelf wel meer los. Verder iedereen zijn eigen ding laten doen. Wie zijn wij om elkaar zo te zitten vooroordelen.
Uitspraak van De Holle Aarde op zondag 19 mei 2013 om 04:08:
Er was gewoon NERGENS, echt nergens plek om los te gaan, in de tent en buiten NIET (op mijn manier dan, want ik weet niet hoe los jullie los is?).


Dat is voor mij op geitenwollen sokken de theelepeltjesdans. I know your feeling man...
Uitspraak van RaveBever op maandag 20 mei 2013 om 16:24:
Haha ik beschouwde dat juist als een extra moeilijkheidsgraad B). Auto trouwens nog kwijtgeraakt ;)?

Ja auto stond mooi vlakbij de ingang, gewoon via de P-route van Soenda....alleen dat was niet heel duidelijk aangegeven.. :P gelukkig ben ik een vrouw en kom ik altijd op plek van bestemming... :P
Pendelbussen waren ZEER SLECHT geregeld. Het personeel dat de kaarten beneden op station Overvecht verkocht wist niet hoeveel bussen en hoe vaak de bussen reden. Eenmaal boven stonden er honderden mensen te wachten op telkens 1 of 2 bussen. Wij zijn hierdoor gedwongen om met de taxi te gaan. Aangekomen bij de ingang.. RIJEN. Wij hebben hier zeker 20 minuten gestaan. Eenmaal binnen en na in de rij te hebben gestaan voor een locker.. (grote lockers waren op), in de rij voor muntjes. Dit heb ik nog nooit meegemaakt (en ik heb een hoop festivals gezien). Bij Java stonden maar 2(!) automaten voor munten en bij Komodo maar 1(!!). De automaat bij Komodo nam tevens geen briefjes van 50 aan, waardoor veel mensen met zonder ander briefgeld na 3 kwartier in de rij te hebben gestaan het elders moesten proberen. Die 20 automaten in het midden van het festival waren voldoende alleen daar waren de rijen abnormaal tijdens spitsuur. Dan de barretjes en het barpersoneel................ wat een treurnis. Op Java, 20 minuten in de rij staan voor een biertje. op je mainstage nog wel. het personeel was drama en had weinig begrip voor de situatie, ik heb nog een supervisor erbij geroepen die afgaf op de organistaie want die bepalen hoeveel meter bar er komt te staan met hoeveel personeel. De beste man heeft zelfs noodgedwongen alle pauzes ingetrokken. Ik ben naar Komodo gelopen om een dj te zien en kon het niet laten om langs te gaan bij de ingnag op zoek naar een medewerker. Ik kreeg een begeleider van artiesten te spreken die het roerend met me eens was. Pendelbussen, barpersoneel enz. SLECHT GEREGELD. Hij begon zelf over het plaatwerk wat op de grond is geplaats tegen de modder. Ook slecht. Was pas diezelfde ochtend geleverd en op totaal verkeerde plaatsen geplaats. (lockers bv, en niet in het midden waar iedereen langskomt. Ach ach, ook was de eigenaar van Soenda niet op het festival. Aldus de mederwerker. Eindstand natuurlijk de knop omgezet en aan het gas gegaan. Aankleding was ok, muziek was zeer goed en de mensen waren top! Maar wat was er een hoop slecht geregeld zeg................................................
 
Prachtige post van De Holle Aarde, ik heb genoten!
Wat mij trouwens nog opviel was dat Sasha Carassi's naam verkeerd gespeld stond op het scherm, als sasha Garassi :')
Uitspraak van G.U.S. op dinsdag 21 mei 2013 om 14:11:
Wat mij trouwens nog opviel was dat Sasha Carassi's naam verkeerd gespeld stond op het scherm, als sasha Garassi :')


Hahaha echt? Wat een blunder :P Of kwam het wellicht door je gemoedstoestand op dat moment ;)
Uitspraak van RaveBever op dinsdag 21 mei 2013 om 15:10:
Hahaha echt? Wat een blunder :P Of kwam het wellicht door je gemoedstoestand op dat moment ;)




Nope :)
Uitspraak van Lizzard op zondag 19 mei 2013 om 13:52:
en anders helpt een vieze drugs scheet ook wel voor wat extra ruimte!


:lol:
Waarom stond de muziek zo zacht? ik kon er gewoon niet lekker in komen! dat is toch waar ik voor kom.. techno moet beuken! kon gewoon op normaal volume met mensen praten.. dat hooort nieee! desalniettemin mooi feesie gehad. vooral the advent heerlijke set.
Uitspraak van G.U.S. op dinsdag 21 mei 2013 om 15:34:
Nope :)


Hahaha jezus welke halve tamme hebben ze dat nu weer laten doen :facepalm:
iemand wat site's van fotografen?
Was idd wel het 1 en ander aan op te merken, de rij van de munten was bizar! Geluid onder de maat maar the Advent geweldig en een super gezellige dag gehad! Sfeer rechtsvoor in de komodo vond ik niet eens zo verkeerd (Y)
Uitspraak van Ferenc op dinsdag 21 mei 2013 om 08:51:
Wij zijn hierdoor gedwongen om met de taxi te gaan


Gedwongen met de taxi die even duur was :lol: Dat moet een ramp geweest zijn..

Ik heb echt geen probleem gehad met de drukte in de Komodo. Bij drukke zalen is het toch altijd zo dat links- en rechtsvoor er altijd nog wel ruimte is? Staat meestal iig prima party volk, en zo was dat dus ook op Soenda.

Prima feestje zo. Heb me letterlijk nergens aan geergerd en kan me eigenlijk niet vinden in de negatieve reacties hierboven.
Uitspraak van Zjorahn:[ op donderdag 23 mei 2013 om 00:04:
Prima feestje zo. Heb me letterlijk nergens aan geergerd en kan me eigenlijk niet vinden in de negatieve reacties hierboven.

Same :) Heerlijk feestje!

Hele dag gemakkelijk rechtsvooraan bij de Komodo kunnen staan/ komen/ los gaan..
Uitspraak van Zjorahn:[ op donderdag 23 mei 2013 om 00:04:
Gedwongen met de taxi die even duur was Dat moet een ramp geweest zijn..


Ik had toen al een kaartje gekocht voor de pendelbus slimmerd. Waarvoor ik trouwens geen enkeltje kon kopen..

Nee, Soenda was mwa.
Uitspraak van Ferenc op donderdag 23 mei 2013 om 14:32:
Ik had toen al een kaartje gekocht voor de pendelbus slimmerd. Waarvoor ik trouwens geen enkeltje kon kopen..


Navraag doen doet wonderen. Aangezien wij ook alleen een enkeltje wilden hebben, adviseerden zij ons met de taxi te gaan.
Maar ik snap helemaal dat als je een feestje begint met zo'n teleurstelling, het wel een heeeel goed feest moet zijn om er nog een mooie dag van te maken


Uitspraak van Mike' D op donderdag 23 mei 2013 om 11:33:
rechtsvooraan bij de Komodo


Ik ook heel de dag rechtsvoor in de Komodo. Leuke mensen daar. Volgend jaar zelfde plekje denk
Altijd rechtsvoor. Elk feest ;)
Uitspraak van Zjorahn:[ op donderdag 23 mei 2013 om 17:20:
Navraag doen doet wonderen. Aangezien wij ook alleen een enkeltje wilden hebben, adviseerden zij ons met de taxi te gaan.
Maar ik snap helemaal dat als je een feestje begint met zo'n teleurstelling, het wel een heeeel goed feest moet zijn om er nog een mooie dag van te maken


Het personeel dat die kaartjes aan ons verkocht wist helemaal nergens iets van. De hoeveelheid bussen, de tijden van de bussen. Ze zeiden letterlijk; we hebben echt geen idee. Ze wisten niet eens dat de tuc tuc's aan het staken waren en dus niet reden.

Feest was uiteindelijk wel ok.