Partyflock
 
Loveland FestivalSloterparkzaterdag 10 augustus 2024
Loveland FestivalSloterparkzondag 11 augustus 2024
Loveland Festival
5 mei 2007
georganiseerd door Site

Sloterpark (buiten) op de kaart
President Allendelaan 3
Amsterdam
NederlandNederland

Tickets & prijs Loveland Festival

Voorverkoop:€ 48,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Opmerkingen
Verslagen
Door @Erik (1001), Sancti (1301).
Stemresultaat: zeer goed
geweldig11825%
zeer goed17738%
goed11023%
ok235%
voldoende163%
onvoldoende143%
slecht2
zeer slecht41%
waardeloos51%

72 waarderingen

Leuk maar meer ook niet. Gelukkig was het mooi weer. Muziek ging wel maar dat het geluid op het einde drie x uitviel bij Michel de Hey....ik was pleite gegaan als ik hem was!
Klote festival!
Tim Hoeben
top organisatie! jammer van vath/prydz, maar voor de rest geweldig!
*strawberry*
de muziek was best slecht en ik vond het belachelijk dat je moest betalen voor de wc's met een stempel die vervaagt als je het zwembad in duikt als je tog 50 euro hebt betaal en dan sta je nog is 15 minuten in de rij ook maar de sfeer was wel heel goed op het festival het weer was heerlijk zeker om na een tijdje zwemmen lekker op de fatboy's van ben en jerry's te gaan liggen ook was er veel te doen maar het is dat mijn vriendin gratis kaartjes had want 50 is het denk ik niet waard
Dj G-Stylez
Was er wat laat, vanwege een werkdag;)Maar vond zekerz een ervaring rijker en relaxed.Nog even met Ferry Salee(Gizmo) staan babbelen....ja voor herhaling vatbaar!!!:DTill next year en hopelijk weer gratis;P
Mockba
Wat een kutfeest. 50 euro voor een kaartje en wat krijg je: Geen sven vath, lange rijen, dure drank, slecht eten en een soundsystem dat om de drie minuten uitvalt. Te slecht voor woorden!!!!!!!
Freekske
er komen was klote aangegeven,maar the dutch house tent was echt super gezellig en goeie muziek,vooral cuckie draaide helemaal het dak eraf,echt superfeestje!!!!
- yur -
Heerlijk... Dit is zoals het zou moeten zijn...
Laus
Muziek, sfeer en weer waren top! Voelde me alleen erg afgeperst, ruim 50€ voor een kaartje, water 8€ etc., veel te gore wc's. (En die stempel?! Dat kon toch echt niet?!)
Was Gezellig..
Nyla1979
Superfeestje!!!! :-p
Rochier
Wat een vreselijk kutfestival was dit. Sven Vath was ziek, maar niet ziek genoeg om op Nature One te draaien. Belachelijk! Verder veel te lange rijen, bij het binnenkomen, drinken en pissen. Anthony Rother vond ik zwaar tegenvallen. Het geluid was kut, als het aanbleef en er was nergens sfeer, Bart Skils en Tiefschwarz waren verder wel vet. En dat voor €50... man man man.. Het enige wat de organisatie goed voor elkaar heeft gekregen was het weertje! Ik kom nooit meer terug op Loveland
de muziek krijgt een 6,5 maar de aankleding een tien!
baxters
chukiej was te fat beter dat hij afdraaide !!!!!!
Met 10-7 10-5 De Ongeslagen Badminton Kampion Van Loveland
Bengel­tje(de echte)
Mooie locatie, lekker weer, goeie dj's. Goed dat de helft van de kaartopbrengt naar Fight Cancer gaat maar moet daarom ons roseetje zo ongeloofelijk duur worden en dan die glaasjes pfffffff ging nergens over. Vorig jaar dus ook niets van de toiletten geleerd, beetje jammer Loveland. Richt jullie nou maar op feestjes tot 3000 man daar zijn jullie TOP in :-)
uitstekend vermaakt!
Wat een leuk feest :cheer: De muziek was goed, het weer was goed, locatie (Y) en de cocktails waren meesterlijk!!:kwijl: enige minpuntje...weinig wc :(
WC & Barren waren kut, verder topdag gehad, laidback luke draaide top :) Alleen beetje jammer van after party panama....
Chuckie was tha BOMBB!!!!! Jammer dat de Dutch House Area in een tent was...
jeedee4
Anthony Rother was hoogtepunt. rest viel een klein beetje tegen. Maar fantastische lokatie!
van sven vath was wel een erg vaagggg verhaal....
Leuk feestje, maar eigenlijk klopte er geen fuck van. Te druk bij de barren+wc's en het geluid dat elke uit viel.... :no: Toch heb ik me prima vermaakt, maar volgend jaar liever ergens anders heen.
Dutch House Area was de place 2 be voor ons, heerlijk sfeertje en genoten van Don Diablo, Abas en Brian S :)
Gary Teo
vorig jaar was loveland stukken beter! de wachtrij voor de deur was abnormaal! 3kwartier wachten is dan niet zo erg...maar had dan ook een tent erbij gemaakt want in die hitte was het niet te houden....Ron Carroll en Robin S waren BRUUT echt te vet was dat!!roog en shapeshifters..heel vet(Y)
M. :')
Lekker zwemmen! :cheer:
was de eerste en de laatste keer zwaar kut
Diaantje71
Voor ons was het ook het eerste loveland feesie en de laatste vond het niet alle waar naar zijn geld We zijn wel leuke mensen tegen gekomen ,en lekker weer maar de muziek was veelste softie jammer
Tobbert
Lekker feestje, Fedde le Grand en Erick E maakte voor mij toch wel deze avondje helemaal goed
Suzanne.
eerste en zeker niet laatste x super naar me zin gehad de Shape Shifters waren top !! en bij robin S lekker mee staan bléren. min punt lange rij ingang,geen plee papier,super kleine glaasjes rosé. till next time
Lange rijen bij de bar en de toiletten waren idd slecht geregeld! Het mooie weer en Sander Kleinenberg maakte alles weer goed!
RobbertZ
Vond Michel de Heij weer eens helemaal goed. Het laatste uur maakte de meerdere keren geluidsuitval helemaal goed. Ik ben tevreden, maar niet wild enthousiast. Volgend jaar dus ergens anders heen.
==­>Sandra (6)
chuckie!!!! :respect:
Forrah
heerlijk ffestival, alleen jammer van de entree, stonden geloof ik een uur in die benauwde rij. verder helemaal top. klasse! :D
Lekker feest gevierd gister. De negatieve punten zijn al benoemd. Als de zon niet zo lekker was, was het een middelmatig feest geweest. Don Diablo blijft mijn held!
Een aantal dingen waren zwaar slecht geregeld (ingang, bar, wc's) (n) Maar de muziek was echt super, en het weer ook.. :jaja: Leuke dag gehad.. :cheer:
***­mokum verzwikt
Heerlijk zon gratis feestje:D
G-Love
Tiefschwarz top ook in panama :)loveland was gezellig
Sancti
zeer matig feest (zie mijn verslag)
abbastijn
Op zich een aardig festival, maar een paar dingen waren erg slecht geregeld: ik heb 1,5 uur in de bloedhitte gestaan voor ik binnenwas, de wachttijden voor het eten en drinken waren veel te lang (zware onderbezetting) en het eten was van slechte kwaliteit (broodje hamburger was letterlijk een kaal bolletje met een stuk vlees, geen saus, geen sla, niets). Desondanks een leuk feest, mede door het prachtige weer en de leuke locatie.
Luxe
Eerste keer Loveland Festival voor mij en waarschijnlijk niet de­­ laatste. Al snap ik alleen niet wat dit­ zo'n du­ur feest moet maken. Je krijgt niet echt w­aar voo­r je geld vind ik. Verder wel gezellig geha­d met ­alle bekenden en de goeie muziek. Tiefschwar­z was­ de ontdekking van de avond voor mij :)
Deuce
Vond drank pokkeduur, eten was goed...rij lang...maar dik feestje (Y) Fire stage was echt cool met alle klassieke nummers! En een beetje loopruimte was ook wel fijn..
Louie Lebowski
Geluid viel 5 keer uit, geen sven vath en 50 euro voor een kaartje. Jammer
was goed feestje :D
Tommie79
Lekker feestje!!! niet te groot, relax sfeertje! Shapeshifters en Ron Caroll geweldig!!
mitsubitsie
Michel was top!
Leuk, maar niet bijzonder. Kon nergens echt uit mijn dak gaan. Michel de Hey was top.
de buurman
lekker relaxed alleen jammer weinig aandacht voor de wc eerst stempel halen voor een bon hadden ze net zo goed van het dure kaartje kunnen doen
@Evelien@
(n)
Asaii
GOED GOED GOED :D
ZAZAZA
Te hoog purmerend gehalte... heb me toch prima vermaakt. Gratis... dus niet klagen
L0wn
Bart Skils held van de dag. Verder toch wat minpuntjes: Vath afwezig, gaten in de lineup hierdoor, zacht geluid (af en toe geen geluid :)), toiletten konden beter. Wel vermaakt :)
Kutfeest!
Bianca (y)
100% isis en Bart skils (y) En het was verder wel een gezellig feestje,mooi weer en goede sfeer :cheer: 8)
ferring
Super festival, super weer en Don Diablo was de held van de dag met een super set!
Perfect Blood
Was prima te doen vanaf ons bootje :P Prima vermaakt dus ook.
Loveland viel een beetje tegen! Route naar Vip boot(opium) was er niet. Vip stelde verder niet veel voor! Geluid viel een aantal keer weg, broodjes, Rosé was uitverkocht. En tja....Sven Vath was ziek! Maar verder was 't best Ok. Maar volgend jaar toch maar niet!
Leuk feessie gehad alleen jammer van het geluid op de firestage. viel geloof ik wel 6x uit! Had voor die 52euri wel veel meer verwacht....
Buikschuiver
Was gruwelijk feest.... Alles heeft op of aanmerkingen maar heb vooral veel genoten :):)
ideale feestomstandigheden ;-).
TE DIK FEEST! Chuckie deed het um!(Y)
Gabriel/DJ Brasco
we hebben ons weer prima vermaakt.. het was geweldig.. leuke mensen, goeie dj's en het weer was TOP! leuk aangekleed ook..
Vond het eigenlijk wel geslaagd, vooral het einde...
Remco
Ron Caroll, standaard goed! Shape Shifters was erg verrassend!! heb gelukkig maar een maal naar de wc gemoeten en vond de rij voor de ingang te lang!
Ajeto
toplokatie, topweer, toppubliek,alleen de muziek bleef achter, nergens echt uit mijn dak kunnen gaan
Zeekak­aloeku­s
Erick E was weer zaaaaaalig!
Lucio
Sander Kleinenberg goed ! Joey Negro verrassend, Sven Väth niet komen opdagen ('ziek'?). Toiletten te smerig! Barren druk! Geluid bij de Fire stage dat telkens uitviel! Geen strakke programering! sorry maar nee wat mij betreft een erggggg matig feest. Het weer was overigens wel top ;-)
G & G
kutsven vath kwam niet opdagen, voor de rest een super festival... laidback was vet, erick-e ook.
_Wesley
Heerlijk feest! prima naar m'n zin gehad, goed sfeertje!
Zeker wel een leuk feestje
M@thys
kut wc's en kut barren!!! voor de rest prima feestje

Line-up Loveland Festival

1Fire! stage
za 10:00 - 12:00:  Duitsland house, techno
za 12:00 - 13:30:  house, techno
za 13:30 - 14:30:  house
za 14:30 - 16:00:  Frankrijk house
za 16:00 - 16:45:  · live house
za 16:45 - 18:15:  house, trance
za 18:15 - 20:15:  Duitsland Verenigd Koninkrijk techno
za 20:15 - 21:30:  · live Duitsland techno
za 21:30 - 23:00:  techno, house
· MC Verenigd Koninkrijk
2T-Dansant stage
za 10:00 - 12:00:  house, techno
za 12:00 - 14:00: 
za 14:00 - 15:30:  Verenigd Koninkrijk
za 15:30 - 17:00:  Verenigd Koninkrijk house
za 17:00 - 18:30:  Verenigd Koninkrijk disco, house
za 18:30 - 20:00:  Verenigde Staten house, techno, disco
za 20:00 - 21:30:  Verenigd Koninkrijk house
za 21:30 - 22:45:  house
· MC house
3Beach stage
za 10:00 - 12:00:  house
za 12:00 - 13:00:  house, techno, reggae
za 13:00 - 14:00:  urban, r&b
za 14:00 - 15:00:  Mexico Nederland house, hip hop, latin
za 15:00 - 16:30: 
house, techno, disco
za 16:30 - 18:00:  house, techno, drum & bass, hip hop
za 18:00 - 19:30: 
techno, hip hop
za 19:30 - 21:00:  · live house, hip hop
za 21:00 - 22:45:  Verenigde Staten house, urban, hip hop
4Rise arena
za 10:00 - 11:30:  techno, house
za 11:30 - 13:30:  house, techno
house, techno
za 13:30 - 15:00: 
za 15:00 - 16:30:  house, techno
za 16:30 - 18:00:  techno
za 18:00 - 19:00:  · live
za 19:00 - 20:30:  Duitsland house, techno
za 20:30 - 22:45:  Duitsland
· MC house, techno
5Dutch House arena
za 10:00 - 10:45:  house, trance
za 10:45 - 11:30:  house, techno
house, disco
za 11:30 - 12:15:  house, hip hop
za 12:15 - 13:00:  house
za 13:00 - 14:00:  house
za 14:00 - 15:00:  house
za 15:00 - 16:00:  trance, house
za 16:00 - 17:00:  house
za 17:00 - 18:00:  house
za 18:00 - 19:00:  house, latin
za 19:00 - 20:00: 
za 20:00 - 21:00:  Filipijnen Nederland house
za 21:00 - 22:00:  house
za 22:00 - 22:45:  Suriname Nederland house, urban, drum & bass, r&b, hip hop
· MC Verenigd Koninkrijk
Nieuws
Vandaag kondigt Loveland de tweede editie van haar festival aan. Op zaterdag 4 augustus 2007 wordt er een vervolg gegeven aan de succesvolle introductie van vorig jaar, opnieuw in het Sloterpark te Amsterdam. Loveland’s eerste festival werd de vertaling van de passie en toewijding waarmee de organisatie al ruim twaalf jaar evenementen organiseert. Loveland staat nu voor de taak om het concept ‘Loveland Festival’ te bewaken. 48
Forum
ForumonderwerpForum#Tijd
Het grote "Hoe was het Loveland-festival" topic. f:algemeen93
AfterParty Loveland f:algemeen9
Gezocht : gozer uit het zwembad @ Loveland f:clubhouse77
(gesloten) Foto's Loveland f:clubhouse1
(gesloten) Sven Väth @ Loveland festival 4 aug. :D f:algemeen7
(gesloten) Line up Loveland Festival 2007 f:clubhouse81
TK: (gesloten) 2 Loveland kaarten te koop á 40 euro p.s. tickets2
GZ: (gesloten) Loveland kaarteng tickets6
TK: (gesloten) 2 krtn loveland tickets3
TK: (gesloten) Loveland tickets6
TK: (gesloten) Loveland Festival tickets3
TK: (gesloten) Kaartje loveland tickets3
TK: (gesloten) Loveland tickets2
Muziekevenement f:algemeen5
Tiefschwarz @ Loveland After 04-08-07 Panama! f:clubhouse3
TK: (gesloten) 3 loveland tickets tickets4
TK: (gesloten) 2 Loveland kaarten tickets2
TK: (gesloten) Loveland tickets7
TK: (gesloten) Loveland Tickets tickets1
TK: (gesloten) LoveLand 1 kaartje tickets1

274 opmerkingen

 
ik snap al die klagende mensen niet zo.
- om 12.00 was je binnen 5 minuten binnen
- bonnen halen, drank halen en wc's totaal geen probleem. Je hoefde nergens lang te wachten.
- veel bekenden = gezellig

Inderdaad, de muziek kwam niet echt los. Pas om een uurtje of 8 gingen de handjes de lucht in. Maarja, ik ervaar Loveland feestjes meestal als erg gezellig zonder dat het dak eraf gaat.

Dus volgend jaar gewoon weer aanwezig!
Dat Sven Väth niet kwam was natuurlijk een dieptepunt. Tiefschwarz en Rother misten vrolijkheid en melodie op dat moment van de dag met dat weer.

Verder waren de bars, entree en plees natuurlijk 3x dramatisch geregeld.

Maar toch heb ik me top vermaakt! En dat was de verdienste van mijn metgezellen. Hele dag in een scheur gelegen. Verder vond ik de sfeer op de main lekker laidback en heb ik een hoop leuke mensen gezien. Het is maar wat je er zelf van maakt hè..
weet niet wat iedereen nou weer hard loopt te zeiken..
heb het super vet gehad! dutch house area ging hard .. iedereen draaide een lekkere set.
lekker weer de bij..
vond het top!
Was gewoon 'n dope feestje inderdaad, gezeik allemaal...Prachtig zonnetje, goeie beats, leuke mensen; wat wil je nog meer??! Ik heb me zeer vermaakt iig :)
Het terrein was super.. weer was super..de speeltuin was super.. het zwembad was super.. mn lieve moppies waren er.. en de mensen waren gezellig!!

Als ik de muziek het belangrijkste had gevonden had ik naar welcome to the future moeten gaan....

leuk moet je het zelf maken!!! :D
Nee viel erg tegen toch te rommelig allemaal volgend jaar geen Lovelamd meer, geldklopperij gaat alleen over geld met die zeer magere bekertjes niet te zuipen rose.
Vorig jaar was het veel leuker!
Uitspraak van verwijderd op maandag 6 augustus 2007 om 08:32:
ik snap al die klagende mensen niet zo.
- om 12.00 was je binnen 5 minuten binnen
- bonnen halen, drank halen en wc's totaal geen probleem. Je hoefde nergens lang te wachten.
- veel bekenden = gezellig

Inderdaad, de muziek kwam niet echt los. Pas om een uurtje of 8 gingen de handjes de lucht in. Maarja, ik ervaar Loveland feestjes meestal als erg gezellig zonder dat het dak eraf gaat.

Dus volgend jaar gewoon weer aanwezig!

Het feest was lekker relaxt. En Erick E draaide weer top! In de rij hoefde je ook niet lang staan rond half 3. Maja, mensen hebben altijd wat te zeiken....
Overigens: meneer Sven Vath stond om 23.30 die zelfde avond gescheduled op Nature One, terwijl hij tot 20.15 op Loveland zou draaien
http://www.nature-one.de/events/nature-one/lineup_century_circus.htm
Maar het is toch 4 uur rijden vanaf Amsterdam:
http://maps.google.de/maps?saddr=Amsterdam%2C+Netherlands&daddr=50.043085%2C+7.423325
En was hij dan op Nature One? Kwam hij per heli ingevlogen? Had hij zich ook daar ziek gemeld? Of was hij in een paar uurtjes wonderbaarlijk genezen? Toen maar even op youtube op 'Nature One 2007 Sven Väth' gezocht.
He, verrek, je krijgt voldoende filmpjes te zien. 2 voorbeelden:
http://www.youtube.com/watch?v=QhxOZ8L2A2U
http://www.youtube.com/watch?v=QMrY_zw-0wo
etc
Hoe kan dit?
Hele goeie line zou je op het eerste gezicht denken maar..... wat vreselijk slecht draaien zeg!! Nergens ging het los of was de sfeer er zoals het op een goed feest hoort te zijn!
Viel echt tegen en dat voor 50 euries! Had ik beter aan Bianciiiii kunnen geven voor die duitse apfelstrudel....:)
ik snap ook niet dat er mensen zijn die het niet naar hun zin hadden.ik heb vreselijk genoten,vooral in the dutch house.....leuke mensen en top muziek,zeker voor herhaling vatbaar....next year for sure again!!
Wie was de vervanger van Sven?
 
Uitspraak van Fcukmme op dinsdag 7 augustus 2007 om 12:07:
Wie was de vervanger van Sven?

Geen voor zover ik weet...Sven zou dé vervanger zijn voor Eric Prydz (die volgens zijn website echter nooit was geboekt voor Loveland). En vervolgens komt Sven niet opdagen maar draait wel op Nature One :S

Nou ja, hoe dan ook...wij hebben ons ontzettend goed vermaakt in de Dutch House Area, daar ging het tenminste wel lekker los :) Met name door Abas, Vrolijk, Brian S. en Don Diablo (y) Uitstekend sfeertje ten opzichte van de Fire! en T-dansant stage waar het nogal suf leek te zijn.

Omdat we met de boot zijn gekomen (en gegaan) hebben we geen last gehad van wachtrijen, maar de VIP viel verder nogal tegen. Alleen de toiletten tussen de Dutch House en Fire! stage waren idd overbevolkt en daardoor ook overbelast. Niettemin volgend jaar gewoon weer :yes:
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 7 augustus 2007 om 13:16:
Loveland

stelletje pannekoeken daar. ik denk serieus dat vath nooit is geboekt, misschien een poging gedaan tot..... maar dat ze het lekker bekend hebben gemaakt zodat er in ieder geval genoeg mensen zouden komen. ik vind het geen toeval dat er vaker grote namen afhaken bij loveland.
Als Sven zogenaamd nooit gebooked was waarom staat de booking dan wel op zijn site? Pannekoekje? En welke namen zijn in het verleden afgehaakt in 13 jaar Loveland...? En heeft Eric Prydz niet al 5 keer op Loveland gestaan???
Ik Wordt echt een beetje moe van dit negatieve gelul. Als je het allemaal zo kut vindt organiseer dan zelf een feest en laat zien dat je het beter kan in plaats van deze passieve houding. Voeg een keer iets toe aan onze scene ipv andere initiatieven de grond in te boren.

Ik heb een leuke dag gehad en vond het een top feest..
Uitspraak van marnada op dinsdag 7 augustus 2007 om 17:43:
En welke namen zijn in het verleden afgehaakt in 13 jaar Loveland

sasha vorig jaar op stopera

ik boor het initiatief niet de grond in. ik concludeer dat het niet mijn festival is. ik ben meerdere jaren geweest en ben er klaar mee. op het moment dat er dus kritiek gegeven wordt op je festival moeten we niet zeiken? misschien dat ik even te snel oordeel wat betreft vath...het viel mij gewoon op dat twee keer een naam waarvoor ik best had willen komen, niet op komt dagen de laatste twee keer dat ik heb getwijveld om naar loveland te gaan.

wat betreft die passieve houding hoef je je geen zorgen te maken hoor. dat zit prima. ik zeg iets wat me opvalt en dat draagt evengoed bij. je hoeft mij niet te betitelen als iemand die jouw scene de grond in boort. ik heb alleen een andere waar ik me meer thuis voel.

verder wens ik je het allerbeste en blijf genieten
ben het eigenlijk wel met marnix eens. Als je de moeite neemt om op Sven's site te kijken dan zie je dat hij de eikel is hiero en niet loveland. Feest krijgt toch een zeer goed hier
 
Uitspraak van marnada op dinsdag 7 augustus 2007 om 17:43:
Wordt echt een beetje moe van dit negatieve gelul

Nou weet ik niet of je echt Marnix Bal zelf bent die gisteren even een profiel heeft aangemaakt hier op PF zoals je profiel suggereert, maar goed..daar vanuit gaande..blijft het feit dat er een persbericht uit ging die aankondigde dat Eric Prydz niet kon komen en daardoor vervangen zou worden door Sven Väth. Tegelijkertijd viel er op Prydz website te lezen dat hij nooit was geboekt voor Loveland. Dit feit is nergens verklaard...

Vervolgens komt ook Väth niet opdagen, hetgeen ook nergens wordt verklaard....logisch dat mensen hun eigen conclusies trekken.

Mij zal het overigens een biet zijn, ik kom toch niet speciaal voor één of 2 DJ's...en zowieso al niet voor bovengenoemde, maar ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die wel een dergelijk argument hebben om er 50 euries voor neer te leggen. Dan kan ik me de teleurstelling wel voorstellen...

De klachten over de toiletten is ook een terugkerende issue, en is iets dat ik zelf overigens ook ervaren heb (zowel vorig jaar als dit jaar). Maar goed, dat komt wel vaker voor bij festivals en daarop alleen zal je ook niet afgerekend worden.

Voor wat betreft de sfeer...die moet je inderdaad zelf maken. En ook muzikaal gezien zijn wij bij de Dutch House Arena in ieder geval niets te kort gekomen.

En wat ik geweldig blijf vinden is de sfeer die je beleeft na zonsondergang, want de verlichting is altijd top (y) Jammer dat de avond zo kort is van schemer tot 23:00 ....
Ik had gehoord dat Sven Vath ziek was! Wel raar, want hij was wel komen opdagen op Nature One (die zelfde dag).
was echt een super feest,alleen mag de organisatie wel iets doen,om er makkelijker te komen,was echt voor ons moeilijk te vinden,maar voor de rest was het in de dutch house tent echt super gezellig en super muziek,volgend jaar weer van de partij!!!!
 
Sven Veath draaide erg lekker op nature one...nature one moet je gewoon een keer hebben meegemaakt. Aparte ervaring :D heb wel eens meegemaakt dat er bepaalde namen niet draaiden op een feest.
Gewoon mensen lokken... aan reacties te lezen dacht loveland events alleen maar aan geld!!
Uitspraak van marnada op dinsdag 7 augustus 2007 om 17:43:
Als Sven zogenaamd nooit gebooked was waarom staat de booking dan wel op zijn site? Pannekoekje? En welke namen zijn in het verleden afgehaakt in 13 jaar Loveland...?

volgens de site van Loveland onder het kopje news staat dat het vorig jaar de eerste keer was.... Hoe kom jij dan op 13?

en op nog een site: http://www.theagenda.nl/e57338_loveland-festival-2007.html: De tweede editie van Loveland Festival is een feit! Op zaterdag 4 augustus 2007 is er een vervolg aan de succesvolle introductie van vorig jaar, opnieuw in het Sloterpark te Amsterdam.
laatste aanpassing
Uitspraak van Aprillady op donderdag 9 augustus 2007 om 19:08:
volgens de site van Loveland onder het kopje news staat dat het vorig jaar de eerste keer was.... Hoe kom jij dan op 13

Loveland als organisatie bestaat al 13 jaar ;) Het festival wordt pas voor de 2e keer georganiseerd.
 
volgens de site van Loveland onder het kopje news staat dat het vorig jaar de eerste keer was.... Hoe kom jij dan op 13?

en op nog een site: http://www.theagenda.nl/e57338_loveland-festival-2007.html: De tweede editie van Loveland Festival is een feit! Op zaterdag 4 augustus 2007 is er een vervolg aan de succesvolle introductie van vorig jaar, opnieuw in het Sloterpark te Amsterdam.

denk dat ie bedoeld de organisatie loveland..... niet et festival....
Uitspraak van marnada op dinsdag 7 augustus 2007 om 17:43:
Als Sven zogenaamd nooit gebooked was waarom staat de booking dan wel op zijn site? Pannekoekje? En welke namen zijn in het verleden afgehaakt in 13 jaar Loveland...? En heeft Eric Prydz niet al 5 keer op Loveland gestaan???
Ik Wordt echt een beetje moe van dit negatieve gelul. Als je het allemaal zo kut vindt organiseer dan zelf een feest en laat zien dat je het beter kan in plaats van deze passieve houding. Voeg een keer iets toe aan onze scene ipv andere initiatieven de grond in te boren.

Toevoeging komt er aan! Kom maar naar Source Festival aanstaande zaterdag! check www.intothesource.nl
ik snap ook alle commotie niet,heb me vreselijk top vermaakt,vooral de Dutch area knalde als een gek.....helemaal goed,volgend jaar zeker weer!