Partyflock
 

LET

LET
16 januari 2013

Amsterdam Studio's (binnen) op de kaart Site
H.­J.­E.­ Wenckebachweg 173
Amsterdam
NederlandNederland
techno × 8, house × 4

Tickets & prijzen LET

Early bird:€ 12,50200 beschikbaar, tot 18 januari 2013 23:00
Voorverkoop:€ 15,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.

Stemresultaat: goed

geweldig110%
zeer goed110%
goed660%
ok110%
voldoende110%
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

Line-up LET

1House
za 22:00 - 00:30:  house, techno, disco, hip hop
zo 00:30 - 04:30:  · live Verenigde Staten house, techno
zo 04:30 - 07:00:  techno
2Techno
zo 00:00 - 02:00:  house, techno
zo 02:00 - 03:00:  Italië techno
Italië techno
Italië techno, downtempo
zo 03:00 - 05:00:  Japan
zo 05:00 - 07:00:  house, techno

Statistieken

36Partyflockbezoekers
29Partyflockgeïnteresseerd
80 / 16·mannen / vrouwen
24.6Partyflockgemiddelde leeftijd
23.3Partyflockleeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
10·opmerkingen
goed·stemresultaat (10 stemmen)

Nieuws

Les Enfants Terribles, ook bekend als LET Amsterdam, roert zich weer op zaterdag 2 maart. Het collectief dat Arthur Schopenhauers beroemde uitspraak 'het ergste moet nog komen' tot credo heeft verheven, staat garant voor feesten waar een werkelijk nieuw geluid te horen is.

10 opmerkingen

dit belooft wat te worden!
Artiest {SHOWLIST artist 56424, 56801}
Ik kan eigenlijk niet :( maar wil Iori wel heel graag zien, draait Iori na 5en :)?
Ik ben absoluut geen haatprater. Maar hierin moet iets van mijn hart!

Nog nooit een feestje bezocht waar er zo'n groot contrast was tussen de crowd en de organisatie! Wat een prachtige doelgroep maar wat een vreselijk slechte productie! Er zat werkelijk geen enkele bezieling in de aankleding en uitvoering... Gigalange rij nog tot vroeg in de ochtend om 20,- te betalen en binnen te komen..op een praatfeestje..Geen enkel contact tussen DJ's en de crowd die al zoekend van area 1 naar area 2 bleef lopen.. Geen opbouw... geen climaxen... zelfs beatmatching was een opstakel voor de residents! En dat met zo'n geweldige toestroom! Iemand in de pr heeft opmerkelijk goed zijn werk gedaan en moet zich in deze organisatie heel, heeeeel alleen voelen

Wanneer je de avond van je leven hebt gehad zonder dat iets te maken had met de fijne atmosfeer van de bezoekers... reageer aljeblieft! Ik blijf me afvragen of ik iets gemist heb!
ik geef je gelijk, sfeerloos feestje en zag niet veel mensen dansen. Muzikaal weinig spannends terwijl ik dit wel had verwacht.
Dat was de vorige keer helaas ook zo...
Mag de line-up nog zo goed zijn, zonder sfeer pas ik ervoor
Werkzaam bij LET
Hoi Solidus, jammer om te horen. Wel fijn dat je zulke directe feedback geeft. Als organisatie proberen wij altijd zo veel mogelijk kritische stemmen te horen zodat we daarmee aan de slag kunnen en onze evenementen er beter van worden. Die lange rij staat bovenaan ons lijstje, daar gaan we echt wat aan doen! Van wat wij hebben gehoord (en zelf vonden) was de sfeer in de techno zaal wel erg gezellig (en in vergelijking met de vorige editie veeeel beter), maar wij geven gelijk toe dat de sfeer in de House zaal een stuk fijner kan.

Er kunnen een hoop dingen beter maar geloof me als ik zeg dat we hier keihard aan werken. Het is absoluut niet het geval dat wij dik verdienen aan onze evenementen, we doen het echt voor de passie om iets bijzonders neer te zetten en dat te delen met jullie, ons publiek. Smaken verschillen maar ik garandeer je dat onze volgende eigen productie weer een dikke stap vooruit zal zijn!
 
Uitspraak van Kolja. op dinsdag 5 maart 2013 om 18:20:
maar wij geven gelijk toe dat de sfeer in de House zaal een stuk fijner kan.


uit interesse; hoe verwacht je als organisatie daar invloed op uit te gaan oefenen?

het lijkt mij nogal een combi tussen je doelgroep en de muziek
het zal je verbazen hoeveel verschil een paar chille banken en wat betere lichten kunnen maken. Onze bezoekers sta ik 100% achter, echt fijne mensen! Ook zo met de muziek. Smaken verschillen... ;)
 
Oh zo bedoelde ik het ook niet hoor Kolja! Ben er nog niet geweest dus ken het publiek (nog) niet en de muziek is uiteraard een kwestie van smaak, wat ook niet als kritiek bedoeld was. Dacht alleen zelf aan dat als het wat meer uptempo wordt dat het wellicht de mensen wat meer aan het dansen krijgt, maar lijkt me dat je als organisatie zijnde gewoon je eigen muzieksmaak blijft etaleren :)