Partyflock
 
Headhunterz
28 juli 2012
georganiseerd door Site
onderdeel van Site

Ziggo Dome (binnen) op de kaart Site
De Passage 100
Amsterdam
NederlandNederland
hardstyle × 13

Tickets & prijs Headhunterz

Uitverkocht
Voorverkoop:€ 52,50
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Meeting
Er was een meeting, om 01:00, met 14 bezoekers.
Verslagen
Door anoniem (2253), JVD (865).

Stemresultaat: zeer goed

geweldig61445%
zeer goed49636%
goed21115%
ok302%
voldoende91%
onvoldoende71%
slecht2
zeer slecht1
waardeloos4

147 waarderingen

TBA_NO_ID
Best indoor tot nu toe.
Gouden­kimmet­je
Locatie iets minder dan verwacht, te groot en sfeerloos. Doe mij maar de HMH (L)
The Fallen
Super avond, alleen € 1,90 voor een raket ijsje.. en ik wist ook niet dat het schaats seizoen zo vroeg al begon..
S91
Om er nog aan terug te denken, ik heb het super leuk gehad. Echt een top feest! Veel geld ben je toch voor een feest kwijt en anders moet je er niet heen gaan. als enig minpuntje was dat het super glad was boven !!
:bier:robin
Veeelste druk!! lokatie vet!
Daantj­esstyl­e
In zaal 2 goed vermaakt met Omegatypez & Arkaine:d Alleen die vloeren in het Ziggo zo glad:(
Safari
Nog steeds elke dag denk ik er aan terug :respect:
[SF] BeterA­apdanN­oot,Mi­es**­
Locatie is mooi, geluid had wel harder gemogen, het was super druk, muntjes belachelijk duur (2,90!), de liften waren stuk, maar de zaal boven was top; daar werd lekker gedraaid. En ondanks de nadeeltjes heb ik een topavond gehad met m'n dinnetje! (L)
Sidney1995
Geluid, Sfeer was perfect, Alleen sommige plekken fucking glad! veel mensen zien vallen..
Henk
Top feest Top locatie Top gedraaid
Blindy­oureye­s
Waanzinnig feest!l; helemaal gek!(L)
Terreurhaas
De dure consumpties hebben er toch echt voor gezorgd dat mn avond een stuk saaier verliep dan ik had geplanned... Toch wel een lekker feesie. :D
^PIET
Twee kleine minpuntjes: €2,90 per munt en de ingang naar de tweede zaal. Voor de rest echt een ZIEK feest! :D Geluid, show, sfeer :respect: Wat een locatie :respect:
DJ Hyperactive
Geweldig feest, toplocatie, ik zeg Ziggo Dome is blijvertje! :D
Geweldig feest, alleen munten waren wel wat duur en wat een drukte om in de 2e zaal te komen ben er zelf niet geweest als je alleen de rij al zag voor de lift :S
Denisedb
Geweldig feest maar veel te dure muntjes & veel te veel kaarten verkocht! En met een lift naar de 2e zaal?? Pff, echt een minpunt! Ben er ook niet geweest! Hoop dat het met oudjaar toch iets anders is geregeld!
nickysshh
Weer die ellende met die liften, zonde van de locatie... Goed gedraaid, vooral B-Front en Adaro heel dikke setjes en net als de dag ervoor ongelofelijke show de hele nacht!
JBDB
Pff vooral ran-d en adaro maakte het af. Wat een feest! :D
Guus-Infuus
Super vette locatie, Wel duur 2,90 voor 1 munt. geluid had wel eerder harder gemogen. Balen dat het zolang duurde voordat je de 2de zaal in kon ben er dus ook niet geweest, blijf erbij geef mij de HMH maar
TiFoSo
Echt FANTASTISCH! Wat een geluid en wat een sfeer!! Q-dance en Heady bedankt voor deze onvergetelijke nacht! :respect:
-->Ex-brabander<--
Geniaal feest! , Top show, Top Locatie, Gezellige mensen.. alleen traag barpersoneel was zooo jammer!
missli­sajane­e
Sfeer was niet super, laatste setjes maakte de avond en het Ziggo Dome: wat een locatie!! :respect: wat een geluid en geweldige lichtshows!
TiMOTHYb
Prijzen schandalig, geluid schandalig goed. Sfeer vond ik eigenlijk wat tegenvallen, was niet helemaal wat ik had verwacht.
femmiee
super feest gehad! hoor iedereen klagen over drukte maar ik heb echt nergens last van gehad! van te voren was bekend dat de capaciteit van de kleine Zaal 800 was en vol = vol! gelukkig waren wij wel op tijd voor frontliner en b-front, zeker de moeite waard! kleine zaal nog vetter dan de grote zaal :D
Dennis78
Veel te druk! Munten f duur! Draaide matig aan t begin. Nog gladder als een ijsbaan. Geen bereik! Tweede zaal lang wachten. Doe mij zekers maar HMH!
Wimpay
Het is al een paar jaar geleden dat ik een waardering heb geuit over een feest, deze was echt zo goed. Super sfeer, iedereen lekker van de kaart en goed gedraaid
veelste druk, 2de zaal ging nergens over.... verder top feest gehad
Dit was gewoon ongekend _0_ HULDE
Stefanoviic
Super vette nacht gehad! Ziggodome is de nieuwe beuktempel van Nederland!! <3 Geluid is zeer goed :D minpuntjes waren de drukte de eerste uurtjes, de prijs van de muntjes en die 2e zaal, dit kan je dj's zoals frontliner en bfront niet aan doen disrespectvol... klein weggepropt kamertje
Littl-AnGell^^­
Jaa was top!! Super geluid!! Dj's waren top!! Mijn favo van de avond: Ran-D. Code black, en psyko punkz!! Indd jammer van de gladde vloeren.. Area 2 heb ik niet eens kunnen bekijken..!! Maar was zeker geslaagd!!
GizmoNL
Gezellige avond gehad, mr. Heady himself vond ik niet zo heel goed, hitjes zoals verwacht, ma erna werd t beter en ging t geluid omhoog. Minpuntje was 2e zaal die niet bereikbaar was en de gladde vloer rondom.
R4life
te druk werd slecht gedraait, weg naar 2de zaal slaat nerges op
Marolt
Heerlijke nacht gehad, wat een leuke mensen en goede sfeer. Wel te druk maar toch geweldig vermaakt :-) De echte baas van de avond was zoals gewoonlijk ADARO!! :respect: wat een HELD is dat!! Ziggo-dome is bij deze geopend :-D
HardCore_NL
Drukdrukdruk. Maar wel vett.
JANINE.
Headhunterz, Frontliner, Adrenalize als toppers! (L) B-Front + Ran-D ook erg vet. Dik feest, dikke locatie, goed geluid, lekker eten... Tja, gewoon top :)
JipTriPP
dik feest met een paar minpuntjes toch wel; te dure munten, in de rij staan voor zaal 2, te druk in de main....
rocky1
topperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Lekker feestje :cheer:! De Ziggodome vind ik een erg mooie locatie.. maar het was wel te druk :(!! Hierdoor kon ik niet echt lekker los gaan.. maar ik heb het wel gezellig gehad :-). Ik hoop dat Q-dance de volgende keer minder kaartjes verkoopt en de muntjes wat goedkoper zijn. Oohja en die raketjesbar is wel een pluspunt :D!
joost--p
Tot half 3 gemiddeld feestje. Daarna top met B-Front, Frontliner, Ran-D en Adaro! Toplocatie, behalve muntprijs en entree zaal 2 met een lift..
Koning!
Ziggodome dikke locatie zeg! En het feest zelf ook erg lekker :)
Melll x
Top locatie! Echt niet normaal vet. :)
HardWallie
Het stemresultaat zegt genoeg! Als Q en Ziggo Dome nou nog die kleine minpuntjes oplossen: gladde vloeren, onverlichte trappen, vrij prijzige munten, geen flesjes, teveel kaarten verkocht en alles mbt de 2e area. Dan kan dit volgens mij echt een niet te overtreffen feest locatie worden.
Feest goed! Zaal 2 helemaal top! Maar idd: te druk, prijzen veels te hoog en te gladde vloeren...
jeaninetje
Super vet feest. Geluid geweldig, mooie setjes. Wachttijden waren goed voor wc's en merchandise, eten super!Met uitzondering van zaal 2 belachelijk! Ook belachelijk dure muntjes , geen flesjes, gladde vloeren, wel positief lichtgevende stickers op de trappen maar alsnog gevaarlijk. Tribune verder is super!
Janssen89
Echt een top feestje! Ziggodome echt een dikke locatie :respect: dikke setjes gehoord :yes: Maar allejezus wat was het in het begin druk!! En die munt prijs!? Waar gaat dat naar toe?? Voor de rest een gewelig feest! Tot ziens tot 31 Dec!;)
- Stefan :bounce:
Wat een feestje! Area2 was toch wel het mooiste met b-front! :respect:
Alles klopte!! Wat een locatie en wat een stage.!! GEWELDIG!! (L)
~ Yvonne :cheer:
Vette locatie! Doet me denken aan Reverze & Hardbass. Geluid echt bruut!! :respect: en ook de lichtshow was geweldig om te zien! .. maar 2,90 voor 1 munt?? :nee: .. en vond et ook best druk..
Pure M
Sfeer was niet super door de velen dagjes mensen, maar geen last van gehad omdat we zelf de sfeer maakte! Mooi feestje, belachelijke munt prijs, ZWAAR GOEDE MUZIEK! Vond de weg naar de 2e area raar geregeld, desondanks toch naar b front geweest en dat was zeker de moeite!
Outlaw
geluid zacht, veelste te druk, 2e zaal onbereikbaar! snap niet dat q het zo heeft kunnen verneuken in zo een dikke locatie!!! alleen maar geld geld en nog is geld
[WZDG] Plank
Geweldige nacht!! Alleen maar heerlijke setjes gehoord :respect: Geluid was ook uitstekend!! Tot 1 uur was het wat druk, daarna ruimte zat om te beuqen (linksvoor) :) En mensen die zeiken over de muntprijs: get a life :loser:
Lady Fiesta
De setjes, mijn vrienden en de sfeer maakte mijn avond. Had meer (visuals) verwacht van de Ziggo Dome, is niet meer dat een grotere hmh. En die muntjes zo duur, kan echt niet!
Seth!
Vet feest, HHZ held, had van mij wel langer mogen draaien en meer oud werk ten gehore mogen brengen. 2e zaal te klein voor zulke namen
!![J]elle!!
Super locatie, super feest maar toch aantal minpunten:
Geweldig feest! Heerlijke hits gehoord... Op naar de volgende editie :D
RachelvB88
Wat een fantastisch feest! :sheer: Goeie sfeer, Ziggo Dome is ook goed bevallen en natuurlijk top DJ's! :respect:
::Robskee
Locatie, geluid en show waren top! Had alleen liever wat andere dj's gezien..
Ni.e.k.
Wat een geweldig feest :respect: HEADHUNTERZ :respect:
[Lies]
Heerlijk los gegaan de hele avond! :D Paar minpunten waren wel: Dure munten, duurde onwijs lang bij de bar, te druk en wéér zo'n gladde vloer!!!
Shampoo
Munten belachelijk duur en het was veelste druk. Rij om naar een zaal binnen te gaan?? Wederom wel heel goed vermaakt en gezellig gehad met iedereen!
Hardst­ylerLa­rs
Super feestje gehad, thxxxxx pty ppz
*Lady-Assy*
toplocatie, top feestje gehad! sets waren Lovely! heb me zeer goed vermaakt!
Pop-up
Meeste tijd nog in zaal 2 geweest, ging goed los met Frontliner 8). Overal goed geluid. Decor vond ik maar afgezaagd (een skull....) en de vloeren waren in de gangen en zaal 2 echt TE GLAD, gooi er de volgende keer een tijdelijke vloer overheen, zoals ze in de Sporthallen Zuid doen.
Foxbuster
Veel te druk, geluid wisselvallig, zaal twee liften defect, dure munten en dezelfde gladde vloer als de HMH! Nee, dit was hem niet :(
benskii
Wat een top feest was dit! Licht show's en Geluid en puur en pure kwaliteit! Jammer van de gladde vloer, maar voor de rest een heerlijke lokatie! Veel mensen ontmoet, sfeer was top kortom heb ik een heerlijk feest gehad
Karinnaa
ik vond het wel een mooi feestje met goed geluid en een goede sfeer. alleen het was TE druk!! en de munten waren ook veelste duur. en dan hoop je op een topgebouw zijn de gangen ook weer superglad en de trap naar zaal 2 kapot vond ik ook jammer. erg lange rij bij de lift dus zaal 2 heb ik niet gezien :/
Sannee*
Wauw <3 dik geluid, geweldige locatie en alleen maar goede setjes!
* Sanneke *
Niet echt een topfeestje gehad, eerste helft wat lauw, vanaf Code Black werd de sfeer beter.. Lekker setje was dat! Tweede zaal door drukte niet kunnen zien..
DDH - Bonnie!
Wat blijft het heerlijk om af te sluiten met ran-d en adoro! Vet feestje!
Fabian
Mijn god, wat is Adaro toch een held, Ran-D trouwens ook! Psyko Punkz waren beter dan ik had gehoopt, lekker door gebeukt. Heerlijk staan stampen de hele nacht, vette show, lekker geluid :D
VanMut­shuYze­n
Heb me goed vermaakt! Goeie setjes gehoord, totaal verrast door adrenalize (y) geluid was ook erg goed! Relaxte tribune voor als je ff wil chillen, maar die prijzen :O goddamn! Belachelijk, geen flesjes water, en wat een drama om naar zaal 2 te gaan! Ernstig slecht geregeld! Want zaal 2 was echt dik, ook met zn geluid daar :O sws hulde aan B-front, Adrenalize, code Black, Ran-D en Adaro :respect:
X-Qlusive K
FUCKING DRUK. muntprijzen :rot: schaatsbanen, drugs werd gratis uitgedeeld, etc. Doe mij de HMH maar :) uiteindelijk wel heel gezellig en goeie sets!
stampie
was een top feest!! maar helaas zoals iedereen al opmerkt was de vloer op de gangen te glad, tribunes levensgevaarlijk en de munten te duur :-(
Kapstok
super feesie, leuke locatie... rand-d en adaro, geniaal!
Wat was het een geweldig feest!!
Bepster! :banana:
In het begin te druk.. zwaar irritant, maar later was het geweldig! Heerlijk geluid, goede sfeer en vette en soms verrassende sets! :D Helaas de 2e zaal niet kunnen bereiken
MonsieurK
Mooi feest, helaas adrenalize en de opening van hhz moeten missen.. Maar verder goede locatie, alleen jammer dat je bijna onmogelijk naar zaal 2 kon... Schandalig. Verder goede sfeer en verassend veel ruimte voor eenn feest dat uitverkocht is! En erg goed geluid :D
stamgast stampgast
Top feestje! Dikke locatie!
*justme*
echt super feestje gehad :D topsweer ! nu wachten tot volgende week thrillogy!
BeukerT
hartjes! :lief:
JordiRamon
GE-WEL-DIG.
» Perry «
top eerste hardstyle feest in het ziggo om nooit te vergeten special herinnering
Pherexian
Wat een top feest! Goede dj's, super goed geluid. Mooie stages. En super chille mensen:)
JOHANN­ES:BOU­NCE:
Zeerrr geslaagd feestje, en wat een toplocatie the ziggodome!!(L) Alleen beetje jammer van de 2e zaal...
langemike
GEWELDIG feest, maar veel te DRUK! Ook geen bereik enz.
Wat een zieke nacht! Fucking dikke locatie:) Dat geluid :respect: En een dikke afsluiing van aaaa.. daaro!
Koeng :d
Headhunterz vs. Wildstyles & Psyko Punkz :respect: Geweldige nacht gehad in een geweldig Ziggodome!
Nicolinee_
Top feest gehad gisteren, echt genoten goed voor mekaar daar in het Ziggodome! :)
Enovi!!!
In 1 woord GEWELDIG!!! Van het begin tot het eind alleen maar gedanst!!! Super feest!!!! (L)
Super dik feest had dit niet verwacht! Super vet decor & geluid is perfect daar! Jammer dat ze alleen glazen water hadden en geen flesjes!
Angel of Darknesss
Ik ben mijn portemonnee verloren binnen ziggodome hopelijk een eerlijke vinder. Bruine lederen portemonee. R.R. de Groot 0618579742
-RiRi
Mijn beste indoor ooit (L)
(K)PINDA JOYCE(K) (zus van WAGGEL)
Voor de 1ste X Ziggodome: TOPFEEST,ik heb maar 1 puntje van kritiek: LEVENSGEVAARLIJK die spekgladde VLOEREN echt NIET VEILIG !!!
*rawstyle91*
veel en veel te druk!! en wat een kut bende met die lift!! niet eens naar area 2 kunnen gaan
Brambo82
Heel dik geluid en een supergoed feest. HMH stiekem wel iets beter, maar misschien moet de ziggodome gewoon nog een beetje bij me groeien
_-paul-_
De tering, wat ben ik hard uit m'n dak gegaan. Wat een locatie ( :kwijl: ), show en sets. :respect:
Nathan-samuel
Top locatie! alleen spekglad op de gangen en te druk! HEERLIJK GELUID en :respect: Adaro :respect: was geweldig!
Vincee.
Wat een geweldige nacht (L) Ziggodome is facking gruwelijk !! Vond de muziek tot 4 u echt niet goed , Frontliner was echt bagger slecht ! Daarna B-front in de kleine zaal GENIAAL (L) Ran-D en vooral eindbaas Adaro hebben mijn avond compleet gemaakt :respect: Zieke show werd er weer weggezet :D Q-DANCE (L)
- Chiquita
Geef mij maar weer gewoon de HMH, of verkoop gewoon wat minder kaarten! Zwaar geïrriteerd door het constant opzij moeten gaan tijdens het losgaan.. Muntjes ook belachelijk duur en die lift was al helemaal het proberen niet waard. Verder wel gezellig gehad en de show + (meeste) sets waren erg vet!
Faniac
1e en laatste keer Ziggodome, ben er nu alweer klaar mee! in de rij staan om uberhaupt bij de 2e zaal te komen?? Dat heb ik in al die jaren van feesten nog NOOIT meegemaakt :/, echt een afgang Q-Dance! In de hoofdzaal was het veeeeel te druk en werd er pas vanaf 05:00 goed gedraait. De enige pluspuntjes die ik kan bedenken zijn het geluid en B-Front :respect:
Hardstyle-Girl
Wat een lekker feest zeg :D (L) Heerlijk lopen BeuQen!! Alleen wat een dure munten :S
!!VICTORIOUS!!
Mooie locatie, een kruising tussen de Arena en de HMH. Wel bizar druk en erg dure munten! Die 2e zaal vond ik maar niets, bijna de hele nacht beneden gestaan! Code Black, Ran-D en Adaro de helden van de nacht (Y) :respect: Trouwens het was mijn jubileum, mijn 250ste feest :D
Feest was wel leuk. Geen 65 euro waard maar gelukkig heb ik niks te klagen gehad. Sommige dingen van de Ziggodome zijn nog wel gebrekkig...
Sikkie :bier:
Huppa wat een toppertje heerlijk feessie alleen beetje te druk mja goed op naar Oud&Nieuw knallen!
B.C.D
Top avond, topgebouw.. Maar wat een drukte! Bizar...
MRSNBRND
aaaaaahhhh wat een feest wat een feest (l) en wat werd er dik gedraaid!! En adaro :respect:
PrOtOtyPe™
Was een goed feessie, maar alleen te druk. Hoop niet dat alle Q feesten daar kom en het vervol. HMH is toch iets gezelliger...
de JVR // Symbiotic
JAAA dit was vet!!! Hele toffe locatie... een upgrade versie van de HMH. Er mag nog wat gesleuteld worden aan het geluid, maar het was zeker niet slecht voor een eerste feest in deze hal!! Toffe sets en platen gehoord!! Project 1 toch de verassing met geweldig platenkeuze!! Ran-D en Adaro maakte de avond compleet! EN..... Hele vette showelementen, met die schedel in het bijzonder :respect: bizar!
Dr. Spana
HHZ, Code Black, Ran-D & Adaro B)
partys­nuiter­_­tim
heerlijk feest gehad!
Bowie
Sfeer was ver te zoeken. Een rij om een zaal binnen te gaan? Uhh WTF. Overall een voldoende. Geef mij maar HMH.
paulanoniem
Mooi feest! Mooi geluid! Wel wat te druk. Jammer dat aan het einde zomaar drie van onze jassen werden meegegeven aan andere.. De jassen (met inhoud) nooit meer terug gezien. Vervolgens kan de organisatie niet eens even een vest of trui meegeven aan de betreffende personen. Erg triest. Mooie feest met een nare nasmaak.
HS Maniac!
topavond/nacht gehad! en wat een locatie zeg! Genoten
G.E.E.R.T
wat een geweldig feest :respect: headhunterz :respect:
JOOST 91
Wat een dikke locatie! muntje €2,90 gaat te ver, dik gedaan met die schedel en die projecties :respect:
Manon...
Het was Ge-wel-dig! Alleen jammer van die spekgladde vloeren! Maar we hebben weer genoten!
Mystic_Dumm¥
Dit was echt een zwaar vet feest :D, Line up was ook gewoon perfect. Heady, Frontliner en Ran-d & Adaro... Helden :respect: alleen lomp dat die munten zo duur zijn :S
~*­Miss Jonnie*­~
Het was echt te druk, te glad en te duur. HMH vind ik toch echt beter. Ik geef ze met oud en nieuw nog 1 kans...:) verder wel goed vermaakt.
Ingol de pingol :hyper:
Wat een knalfeest was dit zeg!!! Psyko Punkz waren mijn helden van de avond! En Ziggodome is zeker het terugkomen waard!
Lieve vriendjes&dinnies, bedankt voor de geweldige B day surprise act. Heb een onvergetelijke nacht gehad (L) Heady&Ziggo :respect:
Dr.­ Struggle :harry-uf:
held van de nacht: FRONTLINER rammesnoeie wat ging die te keer
Wauw.. Dit feest (en de locatie) was echt geweldig ! Wel jammer vd dure munten/super gladde vloer..
*Vanes*
:respect:Top Locatie:respect: zieke munt prijs (n)
Arthur Geduld
Leuk feest, maar wie verzint dat nou van die lift??!!
Danny-p
Super locatie vele malen beter als HMH zaal 2 was ook knallen enige minpunten die teringdure munten €2,90 , die gladde vloer , en dat je met een lift naar zaal 2 moest maar al met al Qnallen met een grote Q
J.orisss
Dikke locatie met heerlijk geluid! & Headhunterz --> HELD
Arn0ld
Project One! :D
Antonio :bounce:
WAUWWAUWWAUW! Ziggodome is UBER! Stuk voor stuk van IEDERE set genoten! De muntjes waren prijzig, maar daar in tegen wel gratis toilet en garderobe... Ik vond het met de drukte wel meevallen, maar wij hebben de hele nacht op de tribune gestaan.
The Irritainer
De ziggodome is een fijne raveschuur geworden. Heerlijk, en dan ook nog eens de geniale afsluiting van ADARO!!!
!!!*­youri*­!!!
was een topfeest dikke locatie goed geluid. project one suprise act toch wel set van de avond!!
Thiezee
Zeker wel leuke nacht gehad, helden: Headhunterz ofc, Psyko Punkz, Ran-D en Adaro :respect:
!nance!
het was top meer hoef ik niet te zeggen... geluid was geweldig
Fantastisch feest gehad! Helden van de avond: Headhunterz (MET Wildstylez), Ran-D, Adaro en Psyko Punkz. Verder was de locatie tof! (HMH 2.0 :clown: ) Helaas Frontliner en B-Front niet kunnen zien vanwege de enorme drukte bij de 2e zaal, was best jammer! :( Geweldige sfeer was er trouwens! :)
Stekkerdoos
Fenomenaal! Top geluid/locatie/licht maar zeker dure munten.
**Tim**
Het was druk!! :| , muntenprijs vind ik ook wel wat duur!! Verder niets dan lof over de locatie en sets die wij gehoord hebben!! HHZ :respect: en super tof dat Project One ook nog ff draaide :d... Kortom super vermaakt!
Daisy Feest
Ik ben het met iedereen eens :p!!
Y0NI!:banana:
goeie stoelen op de tribune .
RENNE:­bounce­:
veeeeeeeeeeeeeeeelste druk
Remko NC'
Wat een feest ! Ongelofelijk vet ! Sets waren dik ! Geluid super fijn, allen drank prijs super duur........ 2,90 !
Goed vermaakt vandaa...minpuntje die tweede zaal, spekglad en beikrbaar met een lift!!
Wow, wat een locatie! Moddervet!
hardstyler forever
top feest alleen wat iedereen al zegt: dure muntjes en tot half 3 echt veels te druk.
-OLLY-
Topavondje gehad. Mooie locatie, dik geluid. Enige minpunt, de dure munten..
BASS*­ADDICTED
Heel erg vet! Locatie doet me een beetje denken aan een mengeling van de HMH & Gelredome. Jammer dat het alleen zo ontzettend druk was.. En 1 muntje €2,90?! Gaat te ver..
PatrickHK!!!!AFCA
echt een vette vette party aardig los gegaan
m i Q e
wat n moddervette locatie is dit zeg!!!!!!
wtheking
Respect voor ziggodome! En hulde aan de DJ'S!!

Line-up Headhunterz

1The Dome
za 22:00 - 23:00:  hardstyle
za 23:00 - 00:00:  Denemarken hardstyle
zo 00:00 - 02:00:  hardstyle
zo 02:00 - 03:30:  Australië Nederland hardstyle
zo 03:30 - 05:00:  hardstyle
zo 05:00 - 06:00:  hardstyle
zo 06:00 - 07:00:  hardstyle
· MC hardstyle
2The Club
za 23:00 - 00:00:  hardstyle
zo 00:00 - 01:30:  Nederland Canada hardstyle
zo 01:30 - 03:00:  Duitsland hardstyle
zo 03:00 - 04:00:  hardstyle
zo 04:00 - 05:00:  hardstyle
· MC hardcore, hardstyle

Nieuws

Op 20 oktober is het zover. In de week van het Amsterdam Dance Event zal Q-dance alles uit de kast trekken voor de inwijding van de Ziggo Dome. Met haar ongeëvenaarde akoestiek belooft deze venue de nieuwe hoofdstedelijke hardstyle tempel te worden. 252
The new Ziggo Dome will be our domain on the 20th of October. And we are gonna tear the roof off!

And of course, there is no better host for this special night than the world’s #1 Hardstyle DJ: Headhunterz! Over the past six years, he has worked his way up to the top, and now he has the honour to sanctify this place Q-dance style!

Headhunterz has conquered the world with his winning concept “Hard With Style”. Thousands of hardstyle lovers from all over the world tune in to this podcast every month. Only the most talented artists make it to Heady’s mix.
So for this edition of “Q-dance presents” we’ve asked Headhunterz to invite the best “Hard With Style” DJ’s to join him behind the turntables.

There’s no better place in the world to throw the party we have planned. With the latest technologies built in to the Ziggo Dome, Q-dance is setting a new standard in show, sound and ambience. Make sure you are ready for this!

Ticket sales start the 11th of August at 13:00 hrs on Q-dance.com.
→ lees meer

2740 opmerkingen

Uitspraak van PATRICK:O op woensdag 24 oktober 2012 om 20:02:
Is alleen maar beetje aandachtsgeil denk ik :no:


+1
Uitspraak van locodjodjo op donderdag 25 oktober 2012 om 19:08:
b-front is bijna afgelopen, dan gaan we beginnen aan frontliner!


en hoe is de set bevallen??:D
Heb Adaro z'n set nu ongeveer 2x per dag geluisterd het blijft gewoon pure heerlijkheid :D
Uitspraak van DJ Hyperactive op vrijdag 26 oktober 2012 om 11:34:
Heb Adaro z'n set nu ongeveer 2x per dag geluisterd het blijft gewoon pure heerlijkheid


Heeft iemand zijn set ook in 320 kbps inplaats van dat 128 kbps :cry:
Uitspraak van [hs] seline op donderdag 25 oktober 2012 om 20:54:
en hoe is de set bevallen??


nog geen tijd gehad.. ff op cd'tje branden en morgen in de bus maar opzetten. hebben toch 2 uur de tijd! haha
Uitspraak van locodjodjo op vrijdag 26 oktober 2012 om 18:39:
nog geen tijd gehad.. ff op cd'tje branden en morgen in de bus maar opzetten. hebben toch 2 uur de tijd! haha


hahah nicee !!
Uitspraak van DJ Hyperactive op vrijdag 26 oktober 2012 om 11:34:
Heb Adaro z'n set nu ongeveer 2x per dag geluisterd het blijft gewoon pure heerlijkheid :D


niet te zuinig, knalt nu voor de 2x door de woonkamer...:hyper: een en al geweld. Zin in morgen(L)
Hard With Style 16 :
https://www.youtube.com/watch?v=uxfewqmfv7c Sta je blij op het einde Hard With Style te roepen !! hahaha
Uitspraak van *WESZ op vrijdag 26 oktober 2012 om 19:35:
niet te zuinig, knalt nu voor de 2x door de woonkamer...:hyper: een en al geweld. Zin in morgen(L)


Helaas, die moet ik laten schieten, ga alleen nog Qlimax en Freaqshow dit jaar, veel plezier morgen!
erg naar mijn zin gehad ik vond t geluid ook goed en ook veel leuke reacties gehad op m'n rode lenzen die je heel goed kon zien :P
weet ook wel hoe dat kwam :)
ook nog een poging gedaan nom in area 2 te komen maar toen ik de rij zag ben ik lkkr terug gestuiterd

nog een half uurtje en dan naar thrilllogy
Uitspraak van kbm_ op donderdag 25 oktober 2012 om 14:24:
WAAROM hing de Q er dit keer niet ??????? Dat moet toch meer mensen opgevallen zijn


denk door de vorige avond, Dirtydutch..
Uitspraak van LF op maandag 29 oktober 2012 om 15:37:
WAAROM hing de Q er dit keer niet ??????? Dat moet toch meer mensen opgevallen zijn


tis geen hmh he ;)
anders lijkt het er teveel op
Was een gruwelijk feestje maar waar blijft de aftermovie?? Kan hem nog steeds niet vinden...
duurt wel ff
Q-base heeft ook 2 maanden geduurd.... En ik zal maar niet beginnen over de defqon dvd -.-'
weet iemand waar ik goed beeldmateriaal van adaro zn set kan vinden?
Aftermovie is vet! http://youtu.be/gHulq8MiQbk

Op naar Freaqshow! Ziggo Dome is echt top locatie vind ik :)
Wat een heeeeerlijke aftermovie even weer lekker terug naar 20 Oktober
 
welke fotografen liepen er rond?
 
Dat vroeg ik me dus ook af, kan echt de foto die van ons gemaakt is niet terugvinden !!!
laatste aanpassing
 
ja jammer.. heb op partyflock, djguide en ADE betribes ofzo gekeken.. nog steeds niet gevonden:p
 
het was een erg leuk, goed feest, maar de locatie, nee, die vloer van Ziggo is echt helemaal niks, gladde bende.
Uitspraak van verwijderd op donderdag 7 februari 2013 om 11:45:
maar de locatie, nee, die vloer van Ziggo is echt helemaal niks, gladde bende.


Idd dat hoorde ik ook al. snap ook niet dat ze er niks aan doen.
Jammer dat er tijden ADE dit jaar niet een vergelijkbaar evenement als dit plaats vind. Denk aan deze nacht nog regelmatig terug, was zo moeilijk geweldig, nog steeds 1 van de beste avonden die ik ooit gehad heb