Partyflock
 
Extrema OutdoorBinnenvaartstraatvrijdag 17 mei 2024
Extrema OutdoorBinnenvaartstraatzaterdag 18 mei 2024
Extrema OutdoorBinnenvaartstraatzondag 19 mei 2024
Extrema Outdoor
23 februari 2011
georganiseerd door Site

Aquabest (buiten) op de kaart Site
Ekkersweijer 4
Best
NederlandNederland

Tickets & prijs Extrema Outdoor

Voorverkoop:€ 68,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Meeting
Er was een meeting, om 23:00, met 4 bezoekers.
Stemresultaat: goed
geweldig12813%
zeer goed25927%
goed38440%
ok919%
voldoende556%
onvoldoende192%
slecht111%
zeer slecht4
waardeloos91%

121 waarderingen

Nick!9
Ondanks de regen compleet los!! Goede organisatie trouwens, niets aan op te merken! :bounce:
Miss Yessika
tja kloteweer...maar heb me wel vermaakt :yes: Heerlijke set van Sunnery James en Ryan Marciano :respect:
wimpuz
volgend jaar sowiso weer jammer van de regen maar was tofff:D
Battie
Vaak genoeg naar Extrema geweest, maar na dit jaar weet ik het zeker.... echt NOOIT meer!! Wat een triest feest is het geworden..
Robijntje!
Planet E was helemaal top! Richie Hawtin made my day! (L) Ondanks het weer, een topdag gehad. Enigste minpuntje vond ik de toiletten bij de main.. zo slecht!
Dacato
K#t weer!!! Maar mijn held Richie redde gelukkig mijn dag! Whoehoe! Zowiezo was die E-Planet stage wel vet!
Debbie­Pebble­s
Prijs/kwaliteitverhouding klopt gewoon echt niet meer. Je betaald meer dan 70 euro in totaal voor een kaartje en je krijgt er dit voor terug? Nou sorry maar dan is dit de laatste keer Extrema geweest voor mij. Vind het maar mager qua aankleding, het is veel beter geweest. Nee sorry ze zullen toch echt moeten zakken in de prijs!
VS*
Aankleding & stages onder de maat voor de prijs. Muziek bij Royal Dutch was top & food area goed verzorgd. En het weer.. Tja daar kan niemand wat aan doen!
ReinierK
Extrema was wegens omstandigheden(pleuris weer) een topper! Richie hawtin de baaz van de dag. En wat een eindshow!!
J. A.
top feest...zoals altijd....alleen dat weer !!!! ben nu stront verkouden !
Royal Dutch was (Y) leuk feestje ondanks het weer !!
Finnn
Gui Boratto! Sven Vath was een held! voor de rest vond ik het een beetje tegenvallen en het weer was jammer!
eagle:[
royal dutch goed los in je poncho
stebo82
Helemaal top! Vooral Steve Aoki. Wat een held!
Chemisch Vriendje
De hoofdprijs vragen en dan met dit komen!!! Zwaar onder de maat. Slecht ingespeeld op de regen, waarom in godsnaam de technotent gehalveerd als je weet dat het zulk weer wordt?! Onbegrijpelijk. Sasha vervangen door een nobody?! Ga je schamen!! Aankleding vh terrein, niet Extrema waardig. Lichtplan bij This is was er gewoon niet! etc etc etc. Voor het eerst Extrema eerder verlaten en volgend jaar niet meer voor ons... Voor veel minder geld genoeg feesten waarbij je WEL waar krijgt voor je geld (awakefest
Nicole...­ :flower:
Een mindere extrema dan normaal... Maar man man man wat heb ik heerlijke sejes gehoord (L) Royal dutch en future funk :respect: Volgend jaar #9! was gezellig moppie (L)
00erik1
organisatie top! het weer daarintegen :-/ enige minpuntje: ik miste de solar stage....
RoHard
Tja aankleding was wat minder allemaal, zelfs de brug was er niet meer. Weer viel mee tot de avond. THIS IS tja geen Sasha en daar kom je wel voor niet voor Johnny de snol. Sander maakte er gelukkig nog een feestje van. Hoop dat het volgend jaar beter is.
.GVD
Aankleding, decor e.d. waren erg karig en minimaal! Muziek en sfeer waren goed en ik heb het gezellig en naar m'n zin gehad. Jammer alleen van het weer!
Wimba
matig feest met lekker weertje
Evil Bert
Aint no party, like a PONCHO party :doetiwoep:
JD Groover
word met de jaar slechter.... !!!!!!!! en dat heeft niets met het weer te maken!
Lekker feesie!!! en ik heb het enorm gezellig gehad :D!! Jammer van de regen en van de saaie techno :p
CherishMe
Wat een organisatie!!! Helemaal top! Iedereen die zijn steentje heeft bij gedragen aan de opbouw en organisatie van Extrema Outdoor 2011. Een dikke zoen voor de harde werkers!! :cheer: Wat een mooi feest. De gemiddelde partyganger weet niet wie en wat er mee draait op de achtergrond naast de DJs. en hoeveel tijd er in Extrema Outdoor zit. (Y)Thanks kanjers!!!!! Helaas hebben we de weergoden niet in de hand. Voor de echte feestganger maakt zelfs dat niet uit! GOUD!!! Zie de foto's maar,....
Last-minute besloten om te gaan...Ondanks de regen prima vermaakt. Planet E was kicke, maar verder...volgend jaar gewoon weer een echte tehno tent aub
Shermanology!! :respect: Wat een stem heeft zij toch.... Voor de rest op het weer na een prima festival. De wc's alleen beetje weinig. Dat was eerdere jaren beter geregeld *lees meer wc's*. Toch ook liever een duidelijke scheiding tussen mannen en vrouwen toiletten. Sommige dixies waren echt te vies :no: Barren en eten top! Poncho's top! Loopafstand naar de ingang vanaf station iets minder...
71 Kilo Tom
Cocoon & Planet E. Sven Vath koning van Extrema
MAT:bye:
pleuris de tering
.­:L@­DY D@­NI:.­
Is en blijft een geweldig feest! Jammer van het weer, maar dat mocht de pret niet drukken. Heb me echt PRIMA vermaakt!!
volgend jaar hopen op beter weer.
Poelen
Wat een weer.. Goede muziek gehoord, viel me verder wat tegen voor Extrema
ddm
goed feest..lekker met me poncho aan gedanst !! weet iemand toevallig die poolse foto site
Muus1
Sfeerloze bedoeling de uurtjes dat k er geweest ben wel vermaakt!
Unkown11
mensen begrepen het hier niet echt. Sfeerloze bedoeling !! ondanks dat gezellige dag gehad. Gui Boratto, Johannes Heil en Carl Craig draaide zeer aangenaam :)
Totally Michael Madness
na vele dvd''s te hebben gezien eindelijk de eerste Extrema meegemaakt! maar had er toch meer van verwacht, muziek was naar mijn mening overal hetzelfde en de sfeer was ver te zoeken, zal wel door het weer komen. voor de rest heb ik me goed vermaakt, mede door alle gezellige vrienden!!
cosper
Heb me goed vermaakt! Leek wel toen de regen kwam de mensen meer los gingen met de poncho's aan...Bleven de liefhebbers over??? Had t wel groter verwacht. Een leuke eerste keer Extrema!
Ronald
Als groot Cocoon fan moet ik helaas toch zeggen dat de muziek steeds matter wordt. Laatste uur Sven Väth maakte nog wel wat goed, maar Richie Hawtin maakte het gelukkig nog helemaal goed!
Smeezio
THIS IS AREA maakte mijn dag meer dan goed! super lekker!!
simple-woman
Voor mijn ook laatste keer extrema ,opstelling anders weinig techno en te ver lopen voor de bussen daarom maar een taxi met paar anderen bezoekers samen gepakt
Viktor
Heerlijk feest gehad! Richie Hawtin draaide weer als een baas!!!
PeerkeEhv
De pret van de regen heeft het niet mogen verpesten.. This Is was een super tent met Sander als geweldige afsluiter, en mensen die hier schrijven dat ze Sasha gezien hebben dat vind ik knap want die was er niet !! Dat was Johny de Mol (geweldige verrassende vervanger !!)
BassmaniaQ
Eerste keer Extrema, goed vermaakt. Vond wel dat er soms wat lafjes werd gedraaid. En dat kloteweer op het einde, was zeiknat, wel prima vermaakt met mijn schat (L)
Ondanks het weer een top feest gehad! Eerste keer extrema maar zeker niet de laatste keer!
Aso23
De helft van de dag zonder mn maten, omdat ik ze was kwijtgeraakt, maar toch een topfeest gehad. En de regen? Who gives a fuck! Gewoon volle bak loss! Hardwell, Afrojack en Steve Aoki voor mij de helden van de dag! :respect:
Waardeloos 2 kleine overkappingen voor zoveel mensen 1 tent maar wc's klote weinig plek muziek ook niet echt loss nog net 5 uur volgelopen toen gauw na huis en de after was 10 x leuker !
Ruud Awakening
Laatste uurtje In de techno was wel fijn, de after in de beach club was de highlight van de dag!! Warm droog feestdjruud drank en gezellige mensen... Oowyeah!!
Tommel | 2-Motion
Gui Boratto (L) Heeeeeeeeeerlijk! Verders vond ik het een superdag :D
Bianca***
Wat een topfeest!! Wet en wild! :) Zowel 's middags in de zon als later in de regen. De echte partygangers waren er gewoon en hoe. Hoe harder de regen, hoe groter het plezier! :D heb van jullie genoten.
Maikel latex kleding
Weer super vermaakt met veel vrienden en lekkere line up in Cocoon en als afsluiter in de andere tent. Uiteraard goed voorbereid dus in de loop van de dag uitbundig stampen met je laarsjes en zweten in je poncho. Wel jammer dat het zo druk in de tenten was.
Richie Hawtin!! :)
Kaatje Karbonaatje
invasion of the poncho's ... :p :-p Oja, Sunnery & Ryan, Hardwell, Afrojack, Steve Aoki : werelds !
Frank.
Tja: We zijn er weer eens lekker mee weg geweest!! Maar wat een weer :-( Dan blijft de volledige euforie ook uit!! Verder een pendel bus die 500 meter rijd, waarop je volgens een half uur moet lopen. Lauw bier :-( Maar met ons vierkes en anderen het erg gezellig gehad!! De jeugd het de toekomst, dus Marc ge mag de volgende keer weer mee!! (l)
French connection
Sebastien Leger, Dimitri, Gui Boratto, Sasha, Carl Craig.... Prima! Nice day, shit weather :)
NudDii B)
Prima vermaakt op een entree vrij dag ondanks het slechte weer,,
Leuk feest, maar meer ook niet. De sfeer zat er goed in op de main! Gregor Salto & Afrojack waren heerlijk! En de regen vond ik wel wat hebben;)
Postema
feest ging wel ... alleen jammer van die wc,s..... en de regen :( en dat half uur lopen naar de bussen .....beetje jammer :(
Ricooow!
super feest! egt iedereen ging los in de regen! super sfeer:respect: volgend jaar weer!
vet vet en nog eens vet, als mooiste afsluiter helemaal in de stromende regen met sydney samson, wat een set zeg!
Micky Taylor
Richie Hawtin!
Zwever­tjeEnK­ale
Goed feest door goed gezelschap. Maar organisatie liet wat steekjes vallen. Tja, en het weer...wat moet je daar nou van zeggen!?
Jammer dat moodymann gecanceld was@Broke, maar wel gelukkig kunnen zien@planet E area. Idd jammer van het weer,de zon schijnt nu....maar helaas een dag telaat
B-yourself
t weer maakt op zo festival toch je dag ! jammer maar helaas deze editie was extreem kut !
1Roy@­everyparty=­altijdgoed
SANDER KLEINENBERG, wat een held!!!
M1EKSTE
heerlijk Nederlands zomer weetje :-)
DjDark
Kon gratis naar dit feest.. werd om 10 uur s'morgens mee gevraagd. Wat ben ik blij dat ik mijn nest uit ben gekomen!.. VOETJES VAN DE VLOER EN GAAN.
XxRoosJehh
Ik vond dit toch echt een zeer matig feest, veel te commercieel, te commercieel publiek, de dj´s bakte er niks van, de enige die er nog mee door ging was Richie hawtin, Ricardo villalobos en Sven Vath hebben mij zwaar teleurgesteld!! had meer van hun verwacht!
Damiano*
jammer van de regen, maar wat ging t los bij ryal dutch zeg de bass stond prachtig hard :yes: jammer dat we nergens even warm uit de wind en regen konden zitten, op na 2012
tszarina
zeiknat maar AFrojack :cheer: :cheer: :)
Sportbilly
Manman wat een knalfeest, weer 1 voor in de boeken en wat liep die Johny de Mol te knallen in This Is. Toptop!!
Roelio
Topfeest, ondanks de regen! Sebatien Leger was top en Kleinenberg was een geweldige afsluiter. Dat Sasha er niet was was jammer. Ik vond dat Johnny zeer verdienstelijk draaide en de sfeer er lekker in hield!
linh
Oh zo druk onder de tenten. Niet optimaal kunnen genieten van Richie hawtin, regen = minder sfeervol.
ClautjeClau
Dat de sfeer er zo in bleef ondanks de regen, was top. Op tijd binnengekomen en zonder regen het terrein rondgelopen. Ik vond het beter ingedeeld dan vorig jaar en heb de brug niet gemist. Eind vd middag gewoon je stekkie zoeken en af en toe eens met de poncho naar een ander podium... ik heb me prima vermaakt! Klein minpuntje, of lag het aan mij dat ik de bas zo heftig was bij future funk vooraan?!
Nadia84
Muziek was goed, sfeer ook.. Maar weer werkte niet mee
mega-fucking-bril-jant
RobbieDG
Future funk was geweldig, ondanks het weer tot het einde los gegaan
Eddix
Met de regen kon ik goed leven, zeiknat lekker los gaan zoals je eigenlijk niet hoort te doen op house xD minpunt is wel dat er bepaalde nummers 6/7 gedraaid werden..
Gui Boratto was aweeeeesomeee! (L)
BALKAN BEATS :RESPECT:
Relfy Beats
Helemaal doorweekt, maar heeeel erg genoten, dikke sets, leuke mensen, goede sfeer!
Goed georganiseerd feest ! Barren + WC's goed geregeld. Jammer dat ze niet van de bekerhouders hadden maarjaa, dat is het grootste probleem niet... Goed vermaakt !
party--pat
goed vermaakt alleen wat een kut weer zeg en waar waren die extra overkappingen ik heb ze niet gevonden ben van de ene kant blij dat ze in festiland ook beginnen te merken dat het belachelijk duur aan het worden is voor wat je er voor terug krijgt kijk maar bij dance vallye 2 de kaart gratis vond deze editie extrema zeker niet meer waard dan een kleine 40 euro!!!!!!
Goed gefeest! Jammer dat de brug er niet was en de eindshow is ook beter geweest..
Tough A Real
Nat, klam, vies weer, maar ondanks regen goede sfeer, weinig overkappingen, jammergenoeg geen brug, Shermanology top, John Dahlback top! Tot vlgnd jr!
addictive
Gui Boratto; WAUW! <3
Leipe shit ouwe,,,,,,,,was uehm anders als anders
Afrojack en Steve Aoki helden van het feest :respect:
klote weer verpeste de egte outdoor in de zon feest!!! volgende x weer hopen op zon!!
Rik K.
Lekker sfeertje, lekker weertje. Wat willen we nog meer!?
Brokke
Was tot 5 uur leuk totdat de regen kwam... Daarna gingen alle pootjes die niet tegen de regen kunnen in de Tenten staan zodat de mensen die heerlijk bij COCOON stonden niet konden dansen of gek konden doen. tevens was het bij mainstage een gekke huis in de Regen veder heb ik geen plus punt. dit was mijn slechtste EXTREMA
P@rick
Weer was beetje jammer maar topfeestje gehad :) volgende keer weer zon :)
poupoulossos
Gezellig, en nat, meer kan ik er niet van maken dit jaar!
Gui Boratto was MEESTERLIJK, maar waar was nou Sascha! :( Johnny de Mol als vervanger :(:(:(:(
de mooie herinneringen van vorig jaar zijn in één keer weggevaagd.
Babette :flower:
Wat een feeeesssttt!! Mensen die zeuren over het weer zijn gewoon partypoepers! Poncho aan en gaan!! :respect:
sasha ziek!! daar kwam ik speciaal voor.. normaal ga ik door weer en wind maar de regen heeft het toch goed verziekt
Leki-am
Kraak&Smaak en Gui deden er een schepje bovenop. Johnny de Mol deed zijn best, maar is geen Sasha
Marco25
Kraak & Smaak wat een heldenset, Gui Boratto & Richie Hawtin (L)
joosje
wat een drama... ben blij dat ik niet voor mijn kaarten betaald heb...!
larisk­a:chee­r:
locatie(y) muziek vond ik matig.. Sebastien Leger wauw.. jij hebt een fan erbij:recpect:
Jay Kay
de klappen in festival land worden ook Extrema niet bespaart....
Dikke_­Tinus :honger:
Ondanks het enorm slechte weer in de namiddag en avond.. Toch een geweldig feest gehad! Techno ftw!
Technotic
Laatste keer Extrema, hoezo een kleinere techno tent zonder bar? Sfeer was ook drama!
stardust (k)
extrema had ff wat meer tenten neer kunnen zetten en meer wc's...je weet hoe het weer word..het was in de tenten gewoon te druk!
paso
super feest kloten weer
DarkBeatz
Leuk feest, crew parking wel slecht geregeld (stuk verder als de bezoekersparking?) Jammer van de regen, anders had dit feest een veel hogere rating van mij verdient. Het was toch een opdomper op dit soort festival.
Vanza
wat een feest jammer van het weer de rest was top*k)
MATROESJKA
lekkere muziek, rare sfeer en pleuresweer, dus volgend jaar nie nog een keer ! :cheer:
R½je.
(Y) mooie dag gehad hoor!! Wel jammer van het weer......
GuidJ
Gui Boratto (L) Hawtin(L) Regen Liefde
Het weer was extrema
Michelos
Voor een groot feest vind ik Extrema erg matig in vergelijking met bijvoorbeeld AwakeFest waar alles tot in de puntjes is geregeld. Hawtin en Kleinenberg waren top, evenals in de regen springen bij Green Velvet.
THA-BASS
heb me prima vermaakt ondanks de regen :)
Rebelbitch
matig feest in alle opzichten. Het weer maakte het helaas nog triester... daar kan Extrema dan niets aan doen helaas... maar de rest wel (N)
peerski4u
Was een kei leuk feeske we hebben weer veel nieuwe mensen leren kennen,en ja het weer zat niet mee maar we leven nu eenmaal in Nederland
jammaster-djee
Het weer op awakenings maakte geen fuck uit, het weer op extrema maakte een groot verschil.
berrys
Goed feest, kloteweer!!!!!!!!!!
Lintje
Heb me prima vermaakt! En een hele leuke groep mensen leren kennen...Topdag!!!
xclusive
Pff van half 6 tot 9 geweest. Goed vermaakt verder met de poncho:D
Rotterdam Records
Cocoon b)
klote feest 3 uur geweest.
!:bounce:!
Okay, Zeker hun best gedaan:P Volgend jaar weer

Line-up Extrema Outdoor

1Futurefunk
house
house, latin
house
house
· MC Indonesië Nederland house, r&b, pop
2Cocoon
Duitsland house, techno
· live Duitsland techno
Roemenië techno, house
Duitsland Verenigd Koninkrijk techno
3This Is
Noorwegen house, disco
house, trance, techno
house, drum & bass
house, techno
house, trance
house, trance
Verenigd Koninkrijk house, trance
4Planet E
Verenigde Staten techno
house, techno
house, techno
Verenigd Koninkrijk house, techno
5Rauw
house
house, disco
6Royal Dutch
Bosnië house, trance
house
house, latin
house, pop
· live house
house, techno
· MC
7Broke Carnival
techno, dubstep
techno
Schotland house, disco
techno, dubstep
· MC hip hop
8Creative Playground, gehost door The Bohemian Collective
house, techno
Portugal Nederland house
drum & bass, dubstep
house, techno
house, techno
house
techno, hip hop
· visuals
9The Bridge
house, latin
disco, house
hardcore
house, techno, disco
house, techno
10Food Village
hip hop, latin, house, dubstep
Nieuws
De volledige programmering van Extrema Network Outdoor 2011 is zojuist bekendgemaakt. 's Werelds bekendste artiesten uit verschillende dance-genres zijn geprogrammeerd. Onder meer Armand van Helden, Sven Väth, Ricardo Villalobos, Carl Craig, Steve Aoki, Sasha, Sander Kleinenberg, Mr. Oizo, Afrojack en Richie Hawtin prijken op het affiche van het internationale dancefestival. Zaterdag 16 juli beleeft Extrema Outdoor zijn zestiende editie. 46
De tien area's op de Nederlandse editie van dancefestival Extrema Outdoor zijn zojuist bekendgemaakt. Met de welbekende FutureFunk area en daarnaast hostings van onder andere Cocoon, Planet E, This Is, Broke en Rauw staat er weer een superbreed aanbod van 's werelds bekendste dance-artiesten en aanstormend talent klaar om samen met de bezoeker zaterdag 16 juli tot een onvergetelijke zestiende editie van Extrema Outdoor te maken. 27
Wil jij graag optreden op Extrema Network Outdoor of Solar Weekend 2011? Dat kan zomaar! Evenementenorganisator Extrema Network veilt namelijk een plek op de programmering van beide festivals! De opbrengst van de veiling gaat naar het goede doel van 3FM Serious Request 2011: de stille slachtoffers van aids, de kinderen die hun ouders hebben verloren aan deze ziekte. 17
Extrema komt de bezoeker aan beide kanten tegemoet in de voorverkoop van de festivals. De evenementenorganisator reserveert namelijk kaarten voor de mensen die de ticketverkoop iets te vroeg vinden in deze dure decembermaand. Op deze manier wil Extrema iedereen een eerlijke kans op een festivalticket geven. 19
Extrema start de voorverkoop van haar Nederlandse festivals Solar Weekend en Extrema Outdoor aanstaande woensdag 1 december al. De evenementenorganisator doet dit om zodoende de btw-verhoging van kabinet-Rutte een stap voor te zijn. De kaarten zullen de prijs van 2010 behouden en de eerste kopers krijgen er ook nog een dvd bij van het desbetreffende evenement. 33
Forum
ForumonderwerpForum#Tijd
TK: Extrema outdoor 2x voor 100 euro tickets9
Extrema Outdoor 2011 tickets31
GZ: Kaartje extrema tickets6
GZ: (gesloten) Zoek NU kaartjes voor Extrema tickets1
TK: 2 kaarten te koop van Extrema Outdoor 16 juli tickets2
TK: 2 kaarten Extrema voor 100 euro tickets7
GZ: (gesloten) 3 kaarten voor Extrema tickets5
TK: 1 kaartje Extrema Festival tickets2
TK: Extrema 2011 Outdoor tickets1
TK: (gesloten) Extrema outdoor 2 kaarte te koop tickets4
GZ: 2 kaarten extrema 70 euro max tickets2
TK: (gesloten) 2 kaarten over 100 euro tickets9
GZ: 2x Extrema voor 60 euro tickets2
GZ: 4 kaarten extrema outdoor tickets1
TK: (gesloten) Kaarten Extrema 2 E-tickets 90 euro! tickets1
TK: Extrema ticket E50 omg. Helmond tickets1
TK: (gesloten) Extrema Outdoor 2011 - 2 kaartjes voor 80 euro totaal tickets2
TK: (gesloten) Extrema outdoor kaarten 3 stuks 40 euro per stuk tickets2
TK: 1 Kaartje voor Extrema Outdoor + DVD Extrema 2010 tickets3
TK: Extrema 2011 ticket tickets14
TK: 1X Extrema 50 euro tickets1
TK: (gesloten) 3 kaarten extrema te koop 50 euro per stuk tickets1
TK: (gesloten) 2 kaarten Extrema € 120,00 tickets2
TK: (gesloten) Extrema Outdoor 2011 - 2 kaartjes voor 100 euro totaal tickets4
TK: Extrema 2 tickets 125Euro + 2 tickets Walibi gratis tickets4
TK: (gesloten) Kaarten Extrema Outdoor 2011 tickets3
TK: (gesloten) Extrema - 2 kaartjes voor 120 euro tickets1
TK: (gesloten) Extrema Outdoor 2011 - 4 Tickets € 200,- tickets1
(gesloten) Extrema, 2 kaarten te koop f:algemeen1
TK: (gesloten) Busreis naar Extrema Outdoor 16 Juli buscar2
Party Busreis Extrema Outdoor uit Almere buscar2

1710 opmerkingen

Uitspraak van Leven is 1 groot feest op zondag 17 juli 2011 om 20:25:
Held!!


:d

Eerlijkheid duurt het langst!! Ben zelf al 33keer mijn telefoon verloren dus weet hoe het voelt!!
Uitspraak van MARiKOO <3 op dinsdag 19 juli 2011 om 16:03:
Precies, dus beetje jammer dat mensen blijven doorzagen over dat het regende blabla!


hoe vaak heb je dit zelf ondertussen al herhaald :)
Wie weet die poolse fotograaf..graag de site ervan !
Uitspraak van MARiKOO <3 op maandag 18 juli 2011 om 22:16:
Festival = festival, men zegt; kheb nog geen feestje gehad zonder regen! Nou ik dus wel Ha!
Heb inmiddels 3 festivals gehad, 1 met regen en de andere 2 (bijna) niet.... Dus dat is altijd meer feestjes zonder regen!


Ok, ok.. Ik bedoelde dus festivalletjes;) Valt al gauw onder feestjes bij mij:P


Uitspraak van Eddix op dinsdag 19 juli 2011 om 14:49:
dit was ook mijn 3de festival, 1ste met echt slecht weer.. Bij Emporium viel het nog enigszins mee, en bij Intents was het eigenlijk weer té goed weer..

maar zelfs met de regen vond ik het super, heeft een heel ander sfeertje, en losgaan doen we toch wel


Dit is me 5de al en het betrof bij allen wat regen.. Niet allemaal zo extreem als bij ExtRAINma!
Niet dat ik er last van heb, want merk er bijna toch niks van:P En los gaan doe ik toch wel, weer of geen weer!:D
 
Ik vond het persoonlijk een grote domper dat Sasha niet kwam opdagen. Richie Hawtin was ook wel leuk geweest...maar dat afdakje kon me niet bekoren... Het geluid daar verdween ook in de ruimte in mijn beleving.
De Mol draait ronduit goed maar is geen Sasha...
Natuurlijk hebben we ook genoten maar volgend jaar geen Extrema meer voor ons...
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 19 juli 2011 om 20:37:
een grote domper dat Sasha niet kwam opdagen


Ow, is die niet komen opdagen?...Das helemaal nieuw... :facepalm:
Vervelend maar overmacht. Kan schijnbaar een heel festival maken of breken die Sasha...geld waard die kerel..
Ik hoor bijna niemand over de Rauw stage.
Daar was het zo te gek!! En ook dankzij de regen ging het daar los!!
 
Heb inmiddels 3 festivals gehad, 1 met regen en de andere 2 (bijna) niet...

hahaha, ik heb er al meer dan 200 gehad denk..:-p regen, hagel, wind.. tis toch iets wat je nooit in de hand zal hebben, en aangezien daarvan zal ik dan ook een feest nooit afvallen van het weer. ik vind dat de hele situatie door iedereen echt lekker fris en fruitig opgevat werd. en ondanks het slechte weer toch zoveel mensen nog lekker uit hun dak zien gaan.. die trokken zich helemaal niets aan van de regen! :respect: en daarom gaat deze bij mij de boeken in als een topper.. ;-) kan iedereen wel klagen dat het eerst veel beter was.. ik zou het niet weten, want dit was mijn eerste extrema.. en ik vond hem keigoed!:D
laatste aanpassing
@thomass: ah jij zag haar ook, er is ook een filmpje van gemaakt door een vriendin van mij.


Altijd weer bijzonder die waaghalzen. Gelukkig goed afgelopen. Wel verbaasd me de muziek op de achtergrond..... Toch niet echt Extrema muziek om hoog van in de paal te gaan hangen ;)
Uitspraak van buell x1 op dinsdag 19 juli 2011 om 18:17:
Hoe vaak heb je dit zelf ondertussen al herhaald


Net zo vaak als het nodig is dat het ophoudt ;) ghehe! Ik zit nog gewoon te genieten van Extrema afg zaterdag! Waanzinnig!
Ja hij heeft inderdaad een lange nabuzz :) wij hadden er ook al "last" van :)
Uitspraak van P@rick op woensdag 20 juli 2011 om 00:51:
Ja hij heeft inderdaad een lange nabuzz wij hadden er ook al "last" van


haha, ook ik kon zelfs dinsdag nog genieten:P
Uitspraak van P@rick op woensdag 20 juli 2011 om 00:51:
een lange nabuzz


Ja.....begin nu ook flink te sniffen en te snotteren maar whoei de moeite dubbel en dwars waard...heerlijk feestje is het toch altijd!
 
nogsteeds niemand een samsung star (zwart) gevonden?
PB graag! ookal is het alleen de simkaart. telefoon was toch al verrot!
Uitspraak van P@rick op woensdag 20 juli 2011 om 00:51:
nabuzz


Uitspraak van Nono_Home op woensdag 20 juli 2011 om 15:05:
sniffen en te snotteren


Zwakke geslacht, merk ik ;)

Ik dans nog steeds (in t hoofd, maar ook op de benen)...nagenieten dus, maar ook heeeel erg zin en in dubio om Loveland te gaan doen. Wil zo graag, maar zou dan alleen moeten. Is toch ff minder als je geen "backup" hebt.
Iemand een zwarte portomonee met ID, 2 bankpasjes en ringen erin gevonden?
Gelezen op de site van Extrema:
"Oh, and mark this date in your digital agenda: July the 21th, Extrema Outdoor 2012! Guess what, we’re already brainstorming, yesyesyes! It’s gonna be slightly different next year, that we can reveal…"
Uitspraak van bloesem op woensdag 20 juli 2011 om 17:02:
Zwakke geslacht, merk ik


Ik voel me niet aangesproken :D mijn nabuzz was/is positief :)
Uitspraak van P@rick op woensdag 20 juli 2011 om 18:56:
nabuzz was/is positief


dat was ook mijn interpretatie aanvankelijk, maar de reactie erna deed me twijfelen. Maar...Dus (y)
We dansen en genieten nog even lekker verder!!
Sowieso :) op naar het volgende festival :) al mag de regen dan wel wegblijven op zich :) vandaag ook tickets voor sensation Londen binnengekregen dus dat versterkt de buzz :)
Hahaha sure :) zijn nog travelpackages hoor LOL
13-8 sensation.com?

Edit: Travel packages zijn uitverkocht, ze waren er nog wel maar zag volgens mij al op facebook dat smirnoff de laatste kaarten in de verkoop had gegooid...
laatste aanpassing
Uitspraak van Frank. op dinsdag 19 juli 2011 om 18:01:
Mensen:

Ik heb een zwarte Appel Iphone gevonden!! Het beeldscherm is stuk, hij gaat nog wel aan.. Batterij is bijna leeg.

Als iemand deze mist stuur me ff een prine bericht!!

Groet Frank.


Iemand..?
komt er een cd of track list ?

kheb al 2 vette nrs gevonden iig
Afrojack & Quintino - Let Me See You Dance
en Sandro Silva & Quintino - Epic
laatste aanpassing
Offical aftermovie;

http://youtu.be/Kmx7U1uWmMM?hd=1
Nah die ruzie was wel lelijk hoor haha. Security duurde eeuwen voor ze kwamen ;p.. Anyway regen of zon gezelligheid creëer je zelf :D
Hey,

Voor een aantal die wel daar waren heb ik de vraag.... Als je de aftermovie van BNN kijkt is er 1 plaat die me zo duidelijk opvalt... de plaat die op 09:33 begint... jemig in de COCOON tent.. geweldig
laatste aanpassing
Helaas ook deze editie 2012 volop regen.......