Partyflock
 

Michel de Hey

· 5 Years HEY!Muzik radio on tour Facebook
Michel de Hey
30 januari 2012

MEZZ (binnen) op de kaart Site
Keizerstraat 101
Breda
NederlandNederland
techno × 2, house × 1, minimal × 1, tech house × 1, deep house

Tickets & prijs Michel de Hey

Voorverkoop:€ 15,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Winactie (gesloten)

Stemresultaat: zeer goed

geweldig117%
zeer goed233%
goed117%
ok0
voldoende233%
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

1 waardering

feelli­kedanc­ing
hmz..vond Michel zelf er slecht uitzien, draaide echt niet zo goed als 10 jaar geleden , Issue vond ik lekker klinken, zaal is te klein,en de sfeer typisch Breda's...duss...het kan veeeeel beter...:)...maar ach, leuk avondje gehad wel ;)

Line-up Michel de Hey

techno, house
house, techno

Statistieken

18Partyflockbezoekers
30Partyflockgeïnteresseerd
87Facebookbezoekers
55Facebookgeïnteresseerd
77 / 11·mannen / vrouwen
28.8Partyflockgemiddelde leeftijd
29.2Partyflockleeftijd mediaan
33 @ 2 × 2·winactie
4·opmerkingen
1·waardering
zeer goed·stemresultaat (6 stemmen)
Het Nederlandse techno/tech house-icoon Michel de Hey brengt een bezoek aan Mezz tijdens zijn Michel de Hey, 5 years HEY!Muzik radio on tour. Als één van de grondleggers van de Nederlandse house-scene, heeft Michel de Hey zijn sporen sinds 1986 ruimschoots verdiend. Niet voor niets is hij al vier keer verkozen tot beste Nederlandse techno-dj!

Tegenwoordig is Michel niet alleen te horen in clubs, op feesten, festivals en op cd's, maar heeft hij zijn eigen radioshow HEY!Muzik, elke vrijdagavond op Fresh Fm.In 2009 kreeg hij voor deze show zelfs de prijs voor beste 'dance radio show' van Nederland. In 2012 viert Michel het 5-jarig bestaan van zijn show met een tour die hem natuurlijk ook naar Mezz brengt. Verwacht de beste house-, tech house- en technoplaten en een muzikaal kwalitatieve avond, zoals je van Michel gewend bent!
→ lees meer

4 opmerkingen

gaan de mezz maar eens onveilig maken
 
MICHEL DE HEY KOMT NAAR DE MEZZ!
aanstaande vrijdag 9 maart


“Ach, een mentor zou ik mezelf niet noemen. Ik denk wel dat ik een neus heb voor een bepaalde sound en artiesten die zich in die sound kunnen ontwikkelen”, zegt Michel de Hey.

Zijn label en radioshow Hey!Muzik op Fresh FM zijn een thuishaven gebleken voor nieuw Nederlands talent, grote namen uit de techno/techhouse en natuurlijk zijn eigen producties.

De nieuwe mixplaat van Michel de Hey staat vol met Hollands glorie, zoals Egbert, Klankarbeit, Taras van de Voorde, Joris Voorn en Steve Rachmad. De cd geeft daarmee een onmisbaar inkijkje in hoe de vaderlandse techno er deze dagen voor staat.

Smaakmaker van de Nederlandse technoscene
Bovendien geeft hij airplay aan opkomend dj-talent. Wie vindt dat zijn of haar muziek past bij de vrijdagavond van FreshFM kan via hun site de link naar een mix aanleveren.
Wil je in de stemming komen? Luister hier naar een uur uit zijn radioshow die elke vrijdag te horen is.

Op vrijdag 9 maart draait Michel de Hey in Mezz zijn visie op de tech-house en techno ‘geschiedenis’ met de beste platen.

De avond wordt opgewarmd door Side Issue, bekend van o.a. Lektrik en Kultivate-Recordings.

Hey you, get your Mezz-tickets here!
www.mezz.nl
Jammer dat ik ziek ben, anders was ik er zeker bij geweest. Zeker na zijn set vorige week op awakenings (y) wat was die super goed zeg !!!!!!