Partyflock
 

Full Moon

foto's Facebook
Full Moon
25 augustus 2011
georganiseerd door ⊂ ( Site & Site )

The Sand (binnen) op de kaart
Mekongweg 5
Amsterdam
NederlandNederland
house × 9, progressive trance × 3, tech house × 3, trance × 3, club × 2, tribal house × 2, electro × 1, groove × 1

Tickets & prijzen Full Moon

Voorverkoop:€ 39,50
passepartout:€ 85,-
VIP:€ 75,-
Deurverkoop:€ 49,50
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Kledingvoorschrift
Wit (witte jeans is toegestaan)
Winactie (gesloten)
Opmerkingen
Verslag
Door Cooleymen (513).

Stemresultaat: zeer goed

geweldig9636%
zeer goed7930%
goed5420%
ok156%
voldoende93%
onvoldoende62%
slecht0
zeer slecht0
waardeloos52%

59 waarderingen

Just Bubbles!
Heerlijke avond gehad!!
Sunshine1973
Sfeer , mooie mensen TOP!! Muziek (na Roog, die ook zn nacht niet echt had geloof ik) tot 2x toe écht SLECHT! Hopelijk de volgende keer 'n betere time-table.
johan!
Wat hebben we weer een top avond gehad:respect: Op naar de volgende, want dit wil je gewoon niet missen:bounce:
Helemaal top! We hebben een supernacht gehad, volgende keer zeker weer van de partij!! Mike bedankt!!!
MC G
Dit feest was in 1 woord top!! Spider, Yin en little Sins thanx voor dit super feest!!
pacocharlie
Zoek als organisatie nou eens een lokatie waar het niet gaat om de hoeveelheid mensen maar om de service. Horeca en kluisjes waren een aanfluiting.
ClautjeClau
Na een slechte start met 3x een sleutelwisseling bij de lockers (te druk, niet te vinden locker) en een munt (lees 2,50) voor een plasje, konden we genieten van de lekkere sfeer, mensen en mooie (laser)show. Prima vermaakt! Tip voor de organisatie; vraag aub geen geld voor het toilet, met deze kaartprijs is dit echt niet nodig
party--pat
topt top top feest alleen het wachten buiten voor we naar binnen konden bijna half uur buiten gestaan volgende editie wat meer goede dj s zou het nog beter maken!!!!!!!!
Falloney Raw House Events
Was super tot 3u alles daarna staat niet meer in mijn geheugen
* Esther *
Dat er verschil was met VIP en SUPERVIP belachelijk, mega slechte muziek, hoorde echt iedereen klagen :-( Verder hadden wij iets te vieren en lieten wij ons er niet door weerhouden... volgende x 1 VIP !
Floda
http://www.flickr.com/photos/33575168@N07/sets/72157628084094209/ Kan je de foto's bekijken
H&C
super feest gehad , lockers waren echt een drama, kregen sleutels van lockers die er niet eens stonden .!! verder wel een super avond gehad .
weer een topsfeer met gezellige partypeeps...mooi aangekleed en goed entertainment..de lichtshows waren ook supermooi...qua muziek blijft het moeilijk om het iedereen naar de zin te maken...zoveel mensen, zoveel smaken...er zaten lekkere sets bij, maar ook wat mindere...voor ieder wat wils....we hebben ons prima vermaakt....heerlijk genoten...THANX!!!
Daantje&Ivo
Heerlijk feest gehad dankzij onze vriendjes. Muziek was zozo, de VIP waardeloos, maar de shows waren mooi. Genoeg bars en goed personeel, maar wat meer wc's zou fijn zijn geweest, en dan wel gratis, want de tickets zijn daar duur genoeg voor. Maar de volgende keer zijn we er denk ik wel weer bij.
Enjoy Life!!
Never nooit meer! VIP stelde werkelijk niets voor! Muziek vonden we erg slecht, kwamen niet in de stemming. Tja met onze vriendjes was het super, maar dat was dan ook alles! Bovendien erg vreemd dat ook een gedeelte van ons VIP ineens voor Madame Paay ingeleverd moet worden....mochten wij net het leuke stukje dat er was ook inleveren! Eens maar nooit meer....jammer! En dan de lockers...hoe bedenken ze het? En de wachtrij in de kou? Nope waardeloos!!!!!
Housebeast
Sfeer/aankleding erg mooi, maar wat was de muziek slecht zeg.
mirelle69
Was weer een heerlijk feesie!! Volgende keer dj Gohan en Ruben Vitalis op de main!! THNX LS & Nachtdienst (K)
MrPart­yAnima­l
Onwijs leuk feest, enorm genoten met lieve vrienden, weer eentje in het rijtje gave feesten. ;-)
(k)Vli­nder19­81
Heerlijk, gezellig avondje gehad! (K)
TRUFFELS
We kennen The Sand inmiddels, maar niet zoals Full Moon. Wachten, dringen, wachten, duwen en nog eens wachten. Dan kan er leuk personeel staan, maar dat helpt niet meer. Sfeer erg matig, afstandelijk en als je niet bij je zogenaamde vriendjes stond stond je in je uppie. Kon de muziek het redden? Nee. Hitjes, mashups en van de hak op de tak. Geen opbouw. Volgende keer Gatecrasher in The Sand, dát was knallen!! Sorry, maar onze Full Moon was onzichtbaar door de dikke mist!
enjoy-life
Onze eerste Full Moon en een schot in de roos. Leuke lokatie, mooie mensen en prima muziek. Tot ziens.
Grobbekuiken
Eindelijk weer een keer naar een feest geweest, en wat voor één. Stuk voor stuk lekkere platen, mooie mensen super aankleding en mooie tenten. Massage was erg lekker boven, complimenten. Chocoladefontein moeten zoeken, Gevonden, en de verboden vruchten liepen in 't rond:) Ik kom de maand wel weer door(K) Heb echt genoten
jennifer 34
Een geweldig feest.Dit was voor ons een totale ontspanning. En we hadden ook nog wat te vieren: saampjes nu een jaar feesten.
party tijger
VOOR ONS NOOIT MEER.kwaliteit en prijsverhouding kloppen niet.
DanceI­Ntranc­e
+ aankleding,super sfeer, vrij snelle bediening aan bars, licht/lasers, lounge areas, acts Dan de - : parkeren, te lang in de rij bij entree, betalen voor wc's, LOCKERS!!!!! (DRAMA!!!!!!!), geluid niet altijd goed, overgangen niet altijd vloeiend. Overigens dikke prima vermaakt met alle partyvriend(innet)jes! Thanx!!
Dubbel-B
Wij hebben erg genoten vanaf het moment dat Johan Gielen ging draaien, daarvoor was ROOG(ERG SLECHT!!) Die kunnen ze misschien beter buiten bij de deur laten pielen, als wij in de rij staan te wachten. Verder leuke mensen en met veel bekenden heerlijk genoten!!!!
globet­rotter!
Wat heb ik genoten!!!! TOP: de sfeer, de muziek, de lasershows, de dansshows. Bedankt organisatie
Cooleymen
Wat voor mij en mijn liefje een superavond had moeten worden eindigde al binnen een uur na binnenkomst in een mineur stemming door een groot geld bedrag uit mijn zak te verliezen zonder iets in de gaten te hebben gehad (waarschijnlijk met mobiel uit zak halen) was mijn avond zwaar kut!! Wie info of het gevonden heeft en het mij aub terug geeft ga ik blij maken met 2 tickets voor new-years party” het is voor mij net als voor iedereen veel geld" vast bijvoorbaat dank aan alle partypeople. gr jw 06-10660300
Johnny­Bravo1­988
Was weer een gezellig feestje ;P
Sam Pull
Jammer dat de aangekondigde line up niet is nagekomen. Miste Ruben Vitalis Enorm in deze lijst. Mensen waren zeer ok, De Lasershow en licht fantastisch!, maar dat is ook alles.
Full Moon was fucking Amazing!!!!!! muziek was Suuuuuper!!!! Ik heb zoveel lekkere vrouwen gezien dat ik niet meer weet op wie ik verliefd moet worden:d
xNathalie&­Stanley
Super super!wat een avond!geweldige aankleding leuk publiek!dikke 10!
Lensen
Wat een avond, helemaal geweldig
Bo-ro
spider kantana ruben super de rest viel tegen
Geweldig feest gehad, gave aankleding van de zaal, muziek en publiek top, onze complimenten.
Zwever­tjeEnK­ale
Super feest! Alleen jammer met parkeren en lockers waren een drama.
Het was wederom weer een toppertje. We hebben genoten. En wij niet alleen onze vrienden en mijn dochter met vriend ook. Echt voor herhaling vatbaar. Schitterende shows en natuurlijk werd er weer heerlijk gedraaid door Spider. We zijn tot het eind gebleven. Willem en Yin bedankt.
Rebelbitch
Superfeest gehad maar vooral dankzij onze grote groep lieve vrienden! Muziek was gewoon slecht eigenlijk :/ jammer hoor. Pas bij Randy om 4 uur kwam er wat actie in.
borco
GEWELDIGENOTEN! (k)
patcon
lekker feesje !!! TOP ..Johan Gielen wow TOP TOP TOP TOP ...kus van ons
weer een heerlijk feestje gehad, muziek in het begin matig, iedereen super bedankt!!!
m8promotions
Goede promotie:) volle bak, en wat een heerlijke sfeer en muziek:P
Hit Me!
Geweldige avond/nacht gehad. FullMoon vond ik altijd al een gezellig, verzorgd, sfeervol feest waar we altijd met grote groepen heen gaan maar de muziek vond ik altijd wat te tam. Gisteren heeft FullMoon zich van een andere kant laten zien!! Heb een lekkere dansnacht gehad en heb me weer kostelijk vermaakt! Supergoed deze organisaties die samen komen en samen een super vet feest neer zetten!! Zouden meer organisaties het voorbeeld aan moeten nemen!! Tot het volgende feestje!!
anoep (PARTY MASSEUR)
super***
Ceder
alles aanwezig voor een top feest!
!:bounce:!
SUPER:bounce:
sana
super avond gehad dankzij onze vriendjes maar als die er niet waren geweest dan was het snel wegwezen daar tjonge wat werd er slecht gedraaid .Over de boel dood draaien nou daar zijn ze stuk voor stuk kei in, enkel katana had nog een redelijke set waarvoor dank. . shows en aankleding was wel mooi maar als de volgend moon weer dezelfde djs staan slaan wij heel graag over.
Tony Smit
Wat een goed FeEsT! Leuk publiek! Goed gedraaid! (Spider & Randy) Mooie aankleding! Leuke shows! En lieve vriendjes, THX voor de gezellig nacht! Zijn er de volgende x zekers bij.
alex yu
top feest,gezellige mensen alles was TIP TOP...DJ SPIDER WAS DIKKE NUL!!!!!!
Solidus
Ik heb nog nooit zo'n slechte VIP behandeling gezien, geen hapjes.. alleen voor róde vips??.. jammer, want de area was top! En over het geheel werd er zeer matig gedraaid hoor.. ik snap niet dat ik de enige ben die daarover valt.. Aankleding was mooi en locatie was ook top máár ook het geluidsysteem kan stukken beter.
Gooi Boy
eerste keer the Sands voor mij mooie locatie vriendelijk personeel .Muziek was goed vooral johan draaide top Ik weet niet of de timetable was verandert maar heb Jean niet gezien
Ron@ld
Prachtige lasershows, en er werd prima gedraaid! Maar de volgende keer mogen ze wat mij betreft Roog thuis laten met dat gepingel tussen half elf en twaalf... Daarbij vond ik het jammer dat je als VIP niks aangeboden kreeg. Je kon even heen en weer wandelen op het VIP-dek...
E&J
eindelijk weer eens een heerlijk feestje gehad!!! GEWELDIG
marsma­nnetje­1972
Topper
djgohan
Wat een TOP feest was het:yes: bedankt nachtdienst & LS
Thanks to Nachtdienst and Little Sins for dit geweldige feest! Super sfeer, super line-up en super locatie. Spider en Randy :respect: top sets!:respect:
Sushi Suzy
Het was helemaal geweldig en de productie zag er vet uit! Iedereen super bedankt opbouwcrew, personeel, organisatie, The Sand, techniek en uiteraard jullie, het geweldige partypubliek!!!

Line-up Full Moon

1Area 1
house, pop
house, trance
house, trance
house
house, latin
techno, trance, house
· MC house, latin, urban
2Het Hol van de Mol
house, trance
house, techno
· MC

Nieuws

Deze zaterdag is er weer een spectaculaire editie van Full Moon! Iedereen heeft het over Full Moon en iedereen wil er bij zijn. Dit is ook niet voor niks, want Full Moon staat garant voor een geweldige avond vol met vette laser- en ledshows, speciale VJ-beelden, intieme loungeplekken om te chillen in het zand, bijzondere acts en een fantastisch VIP-deck dat doorloopt achter de dj-booth met aan de zijkant een groot VIP-deck van twee verdiepingen. 11
De tickets van Full Moon gaan hard. Al meer dan de helft van de kaarten zijn verkocht van deze editie van Full Moon! De laatste tickets zijn nu nog beschikbaar voor € 39,50. Bestel nu snel. op=op! 20
Jij hoeft Nederland niet uit voor een super-de-luxe tropische beachervaring! Op 19 november wachten de warme stranden van The Sand op jou tijdens een speciale indoor Full Moon party. The Sand wordt volledig omgebouwd tot een exotisch paradijs en geeft jou het echte Thaise party gevoel. Op je blote voeten dansen in het zand met een heerlijke cocktail in je hand! 17
Full Moon is het meest besproken feest op zaterdag 19 november. De vorige spectaculaire editie in Beachclub Vroeger met de mooie fonteinen, jumping jets en het super gezellige publiek was een groot succes in deze natte zomer! Bijna niet te overtreffen? Wees gerust! 15
Full Moon 19 november
12 september 2011
Ongelooflijk maar waar; de allerlaatste super early bird kaarten voor Full Moon zijn verkocht! Alle 300 tickets zijn in twee weken tijd in een razend tempo uitverkocht. The Full Moon party is een hot feest en dit bewijst het! Om iedereen na alle dure festivals toch nog een kans te geven om voordelig naar dit fantastisch feest te gaan, zijn er nog 150 extra vroegboekkortingkaarten beschikbaar gesteld van €39,50 voor €29,50! 10
Het is nog amper twee maanden geleden, iedereen heeft geweldig genoten; de Full Moon party on the Beach! De volledige overkapping was super, dit maakte de sfeer des te intiemer. Het was een echte Full Moon party op het strand net als de originele Thaise feesten. Ook Patricia Paay kwam langs en heeft de superprijs van 2 vliegtickets naar het feesteiland Ibiza weggeven aan gelukkige bezoekers. De organisatie heeft vele complimenten gekregen en willen jullie dan ook allemaal hartelijk bedanken voor de geweldige opkomst en de te gekke sfeer! 14
Op zaterdag 19 november, wanneer Bloemendaal allang haar deuren heeft gesloten, organiseren Nachtboetiek en The White Night de volgende Full Moon party. In The Sand wachten de warme stranden op jullie tijdens deze speciale indoor Full Moon party! Een uniek concept vol met cutting edge technologie, state of the art decoratie, special acts en fantastische performances beloven jou een superdeluxe tropische beach ervaring.
Wie intussen al eens op een Full Moon feest is geweest weet dat het bijna niet te beschrijven is. Alsof je echt met je tenen in een tropisch strand staat, met tenten, terrasjes, zithoekjes, podia, tribunes, VIP-area's en een spectaculaire mainstage vol glitter, glamour, vuurwerk en showelementen. Het indoor beach maakt dat je je ver weg op een tropisch land aan de zee waant. Maar dan midden in Amsterdam!
→ lees meer

Forum

ForumonderwerpForum#Tijd
TK: 2 Full Moon Vip kaarten 25 P.S. tickets1
TK: (gesloten) Full Moon 2 kaarten te koop. 75 euro tickets2

801 opmerkingen

Uitspraak van patcon op dinsdag 22 november 2011 om 18:05:
Dit terwijl een Dj en een Partyfotograaf er allebei dienen te er "voor" het feesje en de partypeeps !!!!


Klopt patcon...daarom heb ik het ook geplaatst.
Noem het zelfbescherming voor de dame in kwestie! Zou jij willen dat je vrouw zo op een openbare site geplaatst word waar de hele wereld mee kan kijken?
Ik heb ook een ticket aangemaakt om de link naar de betreffende foto's te verwijderen.
Geniet van de diverse andere fotoshoots die genomen zijn door fotografen die werken voor erkende partysites en wel weten wat er wel en niet geplaatst kan worden ;-)
Uitspraak van mercedezz op dinsdag 22 november 2011 om 08:01:
mensen mensen wat een negatief ge L.U.L over dit feest ..tuurlijk zijn er altijd punten die veranderd kunnen worden ,
weet ook zeker dat de organisatie hier wat mee gaat doen. ze kunnen tenslote ook niet iedereen het 100% na de zin maken maar streven hier zeker na.....een ding weet ik wel een lekker feest maak je vooral zelf..ik vond het een top feest kheb weer genoten ....en zeg daarom ook vol overtuiging tot de volgende FULL MOON


Hier kan ik me helemaal bij aansluiten... Wij hadden wat meer verwacht van Johan, helaas niet uitgekomen. Spider maakte het met zijn waanzinnige set helemaal goed. Daarna, zakte het helaas wat in.. Maar ach.. geweldige lichtshow, al die wit geklede mooie mensen, als je je best deed, zat plekken om heerlijk te dansen, geweldige lounge plekken op het strand gedeelte met de tipi's.. Nee, 100% top was het niet, maar gelukkig blijft er nog wat te wensen over. En zijn wij zeker nieuwsgierig naar de volgende FULL MOON! Thnx voor een heerlijke avond/nacht! (k)
 
wat een foto's. zo te zien heb ik wat gemist. en wat een dames hier :kwijl:
:no:
laatste aanpassing
Uitspraak van actief op dinsdag 22 november 2011 om 14:56:
Wij kwamen speciaal om lekker te feesten met onze bekenden en dat is zeker gelukt nu zijn we aan het nagenieten


Precies, zo hebben wij onze eerste Full Moon ook ervaren.
Wij hebben ons prima vermaakt en gaan dat zeker vaker doen. ;-)
Tja nu 4 keer geweest en toch weer en leuke avond gehad...........maar de muziek was $&@#%+%# slecht dit keer. Erg jammer. De hele opzet was toch commercieler geworden; Te veel VIP area's, maar de duurdere (betere DJs) schitterden van afwezigheid. Hopelijk volgende keer weer zoals vanouds.
Uitspraak van Floda op dinsdag 22 november 2011 om 11:21:
Alle foto's die ik maak op parties laat ik aan de betreffende mensen zien voor hun goedkeuring inclusief de foto waar je zo overstuur van bent en ik geef ze mijn kaartje.


mag ik hier even op reageren ? ik zie per toeval een foto van mij ertussen... nu betreft het gelukkig alleen mijn hoofd :) maar ik had geen idee dat de foto gemaakt werd, laat staan door wie en een goedkeuring/kaartje is mij nooit gevraagd of getoond...
ik vind het niet erg dat ik ertussen sta, maar ik had dus werkelijk geen idee.
 
ik wil hier ook wel even reageren op de foto "problemen"...

Voor deze dame in kwestie: voortaan gewoon je slipje aanlaten.

Voor de fotograaf in kwestie: dit soort foto's uit respect en fatsoensnorm niet plaatsen.

Voor HerrieNL: ook niet zo netjes van jou om hier luid en duidelijk de link naar de foto te plaatsen, waardoor echt iedereen uit nieuwsschierigheid gaat kijken.
Ik had zelf de foto's al bekeken, en deze was me niet eens opgevallen, totdat ik er hier op attent werd gemaakt.
Uitspraak van inactief op woensdag 23 november 2011 om 01:21:
ook niet zo netjes van jou om hier luid en duidelijk de link naar de foto te plaatsen


Zo kan je het ook bekijken en geef ik je ook gelijk in!....
Maar je kan het ook zo zien, dat de fotograaf in kwestie uit respect en fatsoennorm de betreffende foto direct kan verwijderen van deze openbare fotosite.
Voordat de evt kinderen van deze dame de foto's zelf of via vriendjes te zien krijgen :-(
Uitspraak van Floda op dinsdag 22 november 2011 om 13:07:
Je zal zien dat daar geen naakt foto's of stiekume foto's op staan want ik laat de mensen de foto's zien en geef ze mijn kaartje, zodat wanneer ze de foto's op maandag of dinsdag bekijken en de foto niet leuk vinden een mailtje volstaat om ze verwijderd te hebben.


Uitspraak van doup op dinsdag 22 november 2011 om 22:03:
ik zie per toeval een foto van mij ertussen... nu betreft het gelukkig alleen mijn hoofd :) maar ik had geen idee dat de foto gemaakt werd, laat staan door wie en een goedkeuring/kaartje is mij nooit gevraagd of getoo


:no: Schandalig!!!!
Regel nummer 1...laat altijd een foto zien....en verwijder hem waar de persoon in kwestie bij staat.
leuk feestje, leuk publiek, alleen jammer vd portiers buiten.. die hadden zich een stuk vriendelijker mogen opstellen.. de portiers binnen bij de vip waren daarentegen heel relaxed en vriendelijk.. anyway.. ;)
Uitspraak van HerrieNL op woensdag 23 november 2011 om 08:04:
Zo kan je het ook bekijken en geef ik je ook gelijk in!....
Maar je kan het ook zo zien, dat de fotograaf in kwestie uit respect en fatsoennorm de betreffende foto direct kan verwijderen van deze openbare fotosite.
Voordat de evt kinderen van deze dame de foto's zelf of via vriendjes te zien krijgen


Super van je om dit aan de kaak te stellen maar ben het er zeker mee eens dat zoals jij het gedaan hebt nu wel erg in de schijnwerpers staat. riekt toch ook naar eigenbelang.
Had dan via persoonlijke mail die fotograaf op de hoogte gesteld en of direct een melding naar PF.
Want ook ik had die foto's bekeken en mij was het ook niet opgevallen.
Werkzaam bij Partyflock
→ als beheerder
Zo, iedereen zijn of haar zegje gedaan. Kan het nu weer ontopic. Over het event en de rest lekker privé uitvechten :)
Iemand enig idee wanneer de foto's van reds agency online komen?
We zijn wel benieuwd naar de roze steltlopers waar we voor hebben staan poseren. :jaja:
Ja ik ook! wij stonden voor dezelfde steltlopers!net gekeken maar nog niks hoor.....
En hoe doen jullie fotografen dat dan als de hele zaal op de foto staat........
HIHI.Iedereen een kaartje bij de uitgang....
De link naar de aftermovie:

http://www.youtube.com/watch?v=XZpL3XijKv0
 
Doet het altijd goed nadien UITVERKOCHT bij zetten:):)
Uitspraak van MrPartyAnimal op woensdag 23 november 2011 om 15:33:
Iemand enig idee wanneer de foto's van reds agency online komen?
We zijn wel benieuwd naar de roze steltlopers waar we voor hebben staan poseren.


Foto's staan inmiddels online. (Y)
Full Moon was geweldig!!! En datum van de volgende editie staat al gepland op 7 april 2012. Sterker nog; de voorverkoop is alweer van start gegaan. Bestel tot 10 december jouw ticket en je profiteert van de Early Bird prijs van maar € 29,50. Hoop jullie dan weer allemaal terug te zien. Kan niet wachten! :)