Partyflock
 

Richie Hawtin presents Plastikman live version 1.5

· ADE
Richie Hawtin presents Plastikman live version 1.5
20 juli 2011
georganiseerd door Site
onderdeel van Site

Heineken Music Hall (binnen) op de kaart
ArenA Boulevard 590
Amsterdam
NederlandNederland
schatting: techno

Tickets & prijs Richie Hawtin presents Plastikman live version 1.5

Voorverkoop:€ 44,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

Stemresultaat: zeer goed

geweldig4927%
zeer goed5128%
goed4022%
ok127%
voldoende74%
onvoldoende116%
slecht53%
zeer slecht42%
waardeloos11%

43 waarderingen

Drama drama en nog eens drama!!! Het feest viel gewoon tegen ik had wel meer verwacht.Mijn weekend is gewoon verpest door dit soort feestjes
erg tegen gevallen! volgende x cocoon!
B4rtt
Carola 2.0!!
(F)deb­orah(F­)
Heb me echt het hele feest verveeld. Van Magda is bekend dat het een drama is, Plastikman is gewoon niet mijn ding en Carola viel echt zwaar tegen..
Pump up the volume
Magda volgens verwachting zeer droevig, Plastikman zoals verwacht wel leuk om te zien maar niet heel erg spectaculair en Marco die ik het afgelopen jaar een aantal keer VEEL beter heb horen draaien. Dan nog het sfeerloze publiek en de slechte organisatie erbij en je hebt een HMH- en Minus onwaardig feest! Zeer teleurstellend!!!
jbrunoo
magda was slecht
Lady Li
Oh ja daarom ging ik dus niet naar minus en minimal...saaaaai, bmp lag bij magda bijna onder -10 volgens mij.....slaapverwekkende avond. En HMH hoef ik ook nooit meer heen. Sfeerloos betonnen blok! Avond was niet 44 euro maar 4 euro waard...
imwardy
super wazig, heerlijk feestje was da!
|Jeroen|
Erg vette show van Richie. Vond Magda maar wat mager draaien, maar is best logisch. Carola was een stuk beter dan verwacht.
MegaBASs
Wauw! Wat een nacht. Plastikman was beter als de vorige keren. Veel meer dansbaar. Magda was een aanfluiting als verwacht. Wil haar wel graag met de platen van haar laatste half uur in een kleinere setting zien. Carola was precies waar ik mee wou afsluiten.
Brambo82
Plastikman was een gave show en gelukkig dansbaar in tegenstelling tot versie 1.0. Voor de rest was de muziek erg tam. Desalniettemin heb ik me goed vermaakt
Techno Dr
Richie was the king. Magda veel te diep, monotooon, en zwaar. Marco .....ach afterparty muziek. Entree: Ff serieus organisatie dit kan toch niet meer in deze tijd.
TL
Muntjesautomaten die niet functioneren(half uur gewacht op personeel!) samen met garderobe zorgde voor valse start. Bij binnenkomst in zaal was Magda een redelijk saaie bedoeling, net zoals de zaal. 6 lampen in heel HMH is te weinig show. Plastikman was leuke show, niet bijzonder, LED wall haperde zelfs in het begin. Jammer van de 'concertvorm' in het draaiboek: stiltes die vielen waren dodelijk voor de sfeer. Gelukkig heeft Carola voor mij de avond een beetje recht getrokken, al ging hij niet vol gas
Rienaldo
het begon al bij binnenkomst, waardeloos. Ik heb al veel feesten in de HMH gehad waar het veel beter geregeld was. En dan de avond zelf; HMH staat bekend om zijn perfect en harde geluid maar zelfs vooraan kon je elkaar van een afstand gewoon verstaan.... jammer een zeker gemiste kans want de sfeer kwam er niet echt in, veel irritante en opgefokte lui trouwens.. De show van Richi was mooi om te zien en was hoogte puntje van de avond. Mazda en Toyota Corolla waren suf en saai.... echt jammer
Het spijt me maar magda en plastikman doen de hmh geen eer aan.. Wat een saaie bedoeling! Geluid veel te zacht. Dat kan echt harder daar hoor..binnekomst bij andere organisaties dan Qdance of ID&T ook slecht.. Dat de mensen van HMH daar geen voortouw in genomen hebben , die weten immers hoe het wel kan. Voor de rest Marco niet eens gehoord.. erg jammer dat er zo'n saai feest in de HMh heeft plaats gevonden:no:
Sender
plasticman als verwacht, verder... wat een tamme bedoeling
Brimme
Hele Dikke show van plastikman! echt genoten, super om hem weer eens als plastikman te zien! Jammer dat bij binnenkomst het geluid veel te zacht stond en de verlichting aan stond. hierdoor kwam de sfeer er niet in. Gelukkig was dit verbeterd bij plastikman en Marco, Marco draaide trouwens een top set! heerlijk al die breaks en opbouwen
Daniel­Schwar­z
Ik vond het echt super!
De Burgem­eester
Ambivalent af en toe een lekkere plaat., maar zat weinig lijn in zijn set. Magda deed dat beter, maar was mixtechnisch minder. Plastikman werkelijk fenomenaal en Carola sloot heel dik af. Al met al toch een van mijn beste feesten!!!!
masimosuono
Jammer van het geluid in het begin!! Maar Richie was geniaal!! Marco was een heerlijke afsluiter!!
Dikke_­Tinus :honger:
Hawtin goed, maar die meuk eromheen was waardeloos. Evenals de sfeer en vooral het publiek! Amsterdams minimalpubliek: jullie zijn waardeloos!!!
Æcium
ik heb genoten van plastikman maar wat sloot carola heerlijk af zeg! HULDE
Marco Carola redde de avond. Inspiratieloos HmH, sfeerloos en absoluut niet Minus waardig! Volgend jaar gewoon weer minus label night in de powerzone graag!
Alex Moulas
Sound was perfect as always in the HMH. Legendary show from Plastikman who is years ahead of the rest and best night ever with the boys!
Rein Dmitri­schenk­o
Marco Carola :no:
Jur123
Plastikman loopt duidelijk voor op alle andere dj's, die visuals geven een nieuwe dimensie. Marco Carola is gewoon een perfecte afsluiter :-). Enige minpunt was Magda, sorry maar ze maakt gewoon té veel fouten.
JAN++
De show van Plastikman is wel een van de meest indrukwekkende die ik ooit heb gezien. Helaas was de rest een beetje onder niveau (met name Magda)
ToTaL
Carola was dé man!
B,A,R,T
Minder dan ik had verwacht, waarom duurde het zo lang om binnen te komen, en je zou toch denken dat ze bij de HMH wel gewend zijn om een groot publiek te voerzien van drank. Duurde allemaal zo lang!
Ik HAAT Marco Carola. Verder prima avond gehad :)
Dan Higher
jammer, denk dat alleen de die-hard Richie fans het konden waarderen. HMH duidelijk een maatje te groot voor zo'n moelijke trage set...
Maikel latex kleding
Ambivalent begon veelbelovend, Magda leek wel een rommelige jamsessie, heel onrustig, Plastikman visueel voor de korte termijn interessant, maar meer ook niet en Marco was niet echt meer in staat om euforisch af te sluiten. HMH qua geluid een mooie locatie, maar zonder geïnspireerde DJ's een sfeerloze hal. De verwachtingen zijn totaal niet uitgekomen. Minimal publiek = wel leuke mensen:-).
Saiko
Ambivalent helaas gemist, Magda ronduit slecht, Plastikman vette show veel beter dan Time Warp en Carola weer ouderwets lekker!
vorticon
was leuk, magda lekker, plastikman lekker (oei die booty bass, nice!) alleen wtf was carola aan het doen? constant breaks breaks breaks, 4 tellen de kick erin en dan weer break break break... wat een !@#!#$!$ Zeker geen 44 euro waard ! :(
jimjimjim
plastikman was wel tof. magda en carola echt verschrikkelijk
Vik
De show van Plastikman was erg leuk om naar te kijken. Muzikaal vond ik de hele avond waardeloos. Verschrikkelijk saai, totaal geen hoogtepunten. Techno kan écht veel beter guys!!! 45 euro voor een kaartje dus echt niet waard!!
wiliamo
Magda vond ik ook niet super, Plastikman was wel mooi om een keer gezien te hebben,Carola was een lekkere afsluiter!
Viel erg tegen :( Magda kreeg de gang er niet in, Plastikman vond ik maar matig... De stilte van bijna 20 minuten was killing! Carola helaas niet (meer) gehoord, was er wel klaar mee!! Al met al JAMMER!
Partylon
Beetje jammer dat het zo lang duurde voordat we uiteindelijk binnen waren. Knap op te zien wat er met LEDverlichting gedaan kan worden. De grote lampen aan de zijkant van de zaal hadden wat mij betreft uit mogen blijven. Marco Carola: :respect: Betere afsluiter hadden we niet kunnen krijgen! En Security-meneer; thnx voor onze balkonscene!
partyelmar
Plastikman 1.5 is toch de opvolger van Plastikman 1.0. Nou ik zag niet veel verschil en starten precies het zelfde als op LL 2010 echt een domper. Marco Carola daarintegen HEERLIJK vooral de laatste plaat :respect:
Kikkuh1
Een van de dikste shows wat ik tot nu toe heb meegemaakt.!! Wat een HELD is die Richie toch!!
Victor Valucci
super! Ech Marco Carola wat een held!! Hij bracht de avond tot een hoogtepunt!
Thierry
was echt een super show!!!

Line-up Richie Hawtin presents Plastikman live version 1.5

vr 22:00 - 00:00:  Verenigde Staten techno
za 00:00 - 02:00:  Polen Zwitserland techno
za 02:00 - 03:15:  · live Canada
za 03:15 - 06:00:  Italië techno

Statistieken

499Partyflockbezoekers
362Partyflockgeïnteresseerd
72 / 23·mannen / vrouwen
25.9Partyflockgemiddelde leeftijd
26.2Partyflockleeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
1·forumonderwerp
453·opmerkingen
43·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (180 stemmen)

Nieuws

Richie Hawtin presents Plastikman Live version 1.5 komt tijdens het ADE op vrijdag 21 oktober naar de Heineken Music Hall. Samen met Ambivalent, Magda en Marco Carola zorgt hij tot 06:00u in de ochtend voor hét feestje van het ADE op vrijdag. 26

Forum

ForumonderwerpForum#Tijd
Plastikman live 1.5 World Tour @ ADE f:techno38

453 opmerkingen

Waar was magda inderdaad mee bezig. Laatste half uur ging nog wel.

Uitspraak van Bzart op zaterdag 22 oktober 2011 om 15:23:
Ik heb vrij weinig berichten en sets gehoord waarvan ik echt onder de indruk was..


6h set Bacau romania
festa accademia Tenax
il capannone
Lobby, colombia
transitions (proton Radio)
en zo zijn er nog wel meer livesets waar ze gewoon echt als "magda" draait. en kan zijn dat je daar gewoon niet van houdt. (kan ik me wel voorstellen)
maar gister kwam het niet eens in de buurt.

Plastikman: geniaal.
(jammer van het stille speelkwartier voordat hij met spastik kwam)
en hoe kan in zo'n show nou dat LEDgordijn niet goed werken in t begin.

en marco carola vond ik eindelijk weer lekker draaien.

en ja... garderobe
Nooooooooooooooit meer HMH...wtf was er aan de hand bij ingang joh? 1 uur overgedaan om binnen te komen en jassen op te hangen, om vervolgens de zaal in te gaan met lichten aan en het geluid zo zacht dat je gewoon het publiek hoorde. Pas toen Hawtin begon het geluid harder en lichten uit! Vervolgens 10 min stilte tussen Hawtin en Corola???? pfffffff....

Vond verder Hawtin lekker draaien en Carola heel aardig afsluiten!! Maar nooit meer zulke 'grote' event locaties voor mij....
laatste aanpassing
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1981, 2846}


Hehe.
laatste aanpassing
 
niks gemist zo te lezen. Jammer want Ritchie en het geluid in de HMH kunnen samen behoorlijk vet zijn.
 
Werkzaam bij HouseVibes
Artiest {SHOWLIST artist 35298, 39339, 70095}
Uitspraak van verwijderd op maandag 24 oktober 2011 om 09:30:
niks gemist zo te lezen


:no:
Uitspraak van verwijderd op maandag 24 oktober 2011 om 09:30:
niks gemist zo te lezen.

plastikman was heel vet om een keer meegemaakt te hebben. verder heb je echt niks gemist.
Uitspraak van Yack op zaterdag 22 oktober 2011 om 18:19:
maar wat was het geluid facking dik!


Ik vond het geluid eigenlijk best wel tegenvallen, dat was op Time Warp 2010 in Mannheim echt stukken beter.

Verder wel een hele verbetering, veel dansbaarder dan 1.0. Carola echt een dikke set gedraaid, beste die ik gehoord heb van 'm dit jaar.

al met al een mooie avond/nacht maar veel te duur!
foto's?
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4138, 1961}
Uitspraak van Saiko op maandag 24 oktober 2011 om 17:00:
Verder wel een hele verbetering, veel dansbaarder dan 1.0. Carola echt een dikke set gedraaid, beste die ik gehoord heb van 'm dit jaar.


+1
Uitspraak van Saiko op maandag 24 oktober 2011 om 17:00:
Ik vond het geluid eigenlijk best wel tegenvallen, dat was op Time Warp 2010 in Mannheim echt stukken beter.



geluid op timewarp mannheim was de idd beter, maar wil je zeggen dat het geluid hier niet goed was! de tering het geluid was één van de weinige redenen die het feest nog een beetje gered hebben.
Uitspraak van Yack op maandag 24 oktober 2011 om 20:21:
maar wil je zeggen dat het geluid hier niet goed was! de tering het geluid was één van de weinige redenen die het feest nog een beetje gered hebben


Het geluid op HMH is de beste in Europa. On topic.... dikke nacht (Y)
Wat een verschillende meningen, ik vond het echt geweldig. De rij en garderobe waren zeker minder. en Magda stond te zacht en er was nog teveel licht (misschien om plastikmans show meer in de spotlights te zetten), Maar de een vindt magda heel vet, ik bijvoorbeeld, en de ander trekt het totaal niet. Plastikmans show was geniaal en heb marco carola niet eerder zo dik horen draaien
magda was trouwens inderdaad ook minder dan andere keren, maar je zag ook dat ze niet zo zat te genieten als normaal, t laatst uurtje toen de muziek ook harder ging ging de kwaliteit weer omhoog
Uitspraak van Alex Moulas op maandag 24 oktober 2011 om 23:48:
Het geluid op HMH is de beste in Europa.


Zeker weten, maar die bass in Mannheim miste ik hier. Daar stond ik echt te trillen op m'n benen, had gehoopt dat ook in de HMH te voelen.
 
Iemand een idee voor welke sites er foto's werden gemaakt? Uiteraard kaartje verloren.. :)

Plastikman prima, stiekem wel meer van verwacht maar wel goed. Carola heel vet!
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 26 oktober 2011 om 00:50:
Iemand een idee voor welke sites er foto's werden gemaakt?


http://www.betribes.com/editions/ade-richie-hawtin-presents-plastikman-live-version-15/media_items/all_items?type=related
Uitspraak van verwijderd op woensdag 26 oktober 2011 om 00:50:
Carola heel vet!


met tropical melons als hoogtepunt :lol:
 
Uitspraak van jimjimjim op woensdag 26 oktober 2011 om 14:32:
met tropical melons als hoogtepunt


smaken verschillen... ;)
Uitspraak van Letert op dinsdag 25 oktober 2011 om 03:34:
magda was trouwens inderdaad ook minder dan andere keren, maar je zag ook dat ze niet zo zat te genieten als normaal, t laatst uurtje toen de muziek ook harder ging ging de kwaliteit weer omhoog


Tja, en daar betaal ik dus niet voor. Maakt met niets uit of zij geniet, ik betaal haar om mij een, zeker in deze setting, een bijzonder avond te bezorgen.
 
Uitspraak van Maikel latex kleding op woensdag 26 oktober 2011 om 23:52:
Maakt met niets uit of zij geniet, ik betaal haar om mij een, zeker in deze setting, een bijzonder avond te bezorgen.


en dat is niet gelukt! :(
Carola ging aardig tekeer
laatste aanpassing
Ik vond het geluid ook echt zwaar tegenvallen. Bij het Concert van de Gorillaz bijv. was het veel beter. De bass was ver te zoeken deze keer, in vergelijking met toen. Maar misschien had ik ook te hoge verwachtingen.
 
Uitspraak van smartbomb op donderdag 27 oktober 2011 om 22:49:
Carola ging aardig tekeer


helaas gemist :( sfeer was na 15 minuten stilte wel weg :S
Uitspraak van smartbomb op donderdag 27 oktober 2011 om 22:49:
Carola ging aardig tekeer


leek wel of ie de hele tijd dezelfde plaat draaide.
 
Uitspraak van smartbomb op donderdag 27 oktober 2011 om 22:49:
Carola ging aardig tekeer


Uitspraak van jimjimjim op zaterdag 29 oktober 2011 om 12:02:
leek wel of ie de hele tijd dezelfde plaat draaide.


tekeergaan met 1 plaat :P
die ene plaat dat ie dan draaide was wel heerlijk , want heb van de laatste 2 uur geen hol meer gemerkt ??? BOM BOM BOM BOM !!!!!!
After in Studio80 was wel heerlijk !
Werkzaam bij SoundKings
Artiest Wouter S.
Uitspraak van permanent verbannen op zondag 16 oktober 2011 om 04:26:
Joh wat zit jij nou in t wilde weg te vragen en roepen?
Beter ga je eens druk maken om dat diep trieste programma van de poema!:-( wat n bagger bende programmeren die sinds jij je ermee bemoeid smurf!


Maar et loopt beter dan ooit.
Het was zeker niet memorabel. King Richie staat me nu nog bij van die avond. De rest had beter thuis kunnen blijven.