Partyflock
 

Gatecrasher

Gatecrasher
18 juli 2011

The Sand (binnen) op de kaart
Mekongweg 5
Amsterdam
NederlandNederland
trance × 10, techno × 6, house × 2

Tickets & prijzen Gatecrasher

Voorverkoop:€ 27,50
VIP:€ 40,-
Deurverkoop:€ 35,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Winactie (gesloten)
Verslag
Door D2W (311).
Stemresultaat: zeer goed
geweldig4137%
zeer goed2624%
goed2825%
ok33%
voldoende22%
onvoldoende55%
slecht22%
zeer slecht11%
waardeloos22%

27 waarderingen

_­MeiidJee*­89_­
Jammer dat ze het rokershol hadden omgebouwd tot 2e zaal, was soms niet bepaald fijn om daar rond te hangen :( Wezz Devall was een goeie om mee te beginnen, maar duurde best lang voordat de tent redelijk vol was gelopen. Verder goed vermaakt tijdens Eddie, Marco V, stukje Tenishia & Richard Durand :) maar die Yoji vind ik nog steeds een freak..
Sietje
Ernesto vs Bastian :respect: Thnx voor de tickets Dancereporter.nl :-D
P@ol@
Wat een PRACHTIGE lichtshow in The Sand. Prima vermaakt met veel relaxte luitjes. En tja, area 2 idd veeeeeels te rokerig en te warm. Pfffffff. Jammer voor Ernesto vs Bastian, want die draaide weer SUPER
Gatecrasher 22 Juni Escape
Wat een goed feest Goeie dj's,vond Chris Cortez echt wel lekker draaien @ jerry en claudia,En wat zag de deco,podium en visuaals er erg dik uit!!! Complumenten aan de organisatie!!! Op naar de volgende...wanneer is ie ?Kan nu al niet wachten :)
LIBOH
Yoji!
Aquinox
Goed geluid (wel te hard), goede lichtshow, SLECHTE DJ's! en wie haalt het in zn kopf om dj's in het rokershok neer te zetten..
Vatal
Zoveelll van verwacht n zo tegengevallen zeg! Hing weinig sfeer, warm n in rookhok veelsss te warm (3x gevraagd of airco aan kon! Hoorde plots dat airco stuk was.. Jaja we moesten meer drinken dus.. Slim!). Ronald v Gelderen hoort bij main te draaien. Sneu voor de dj's die na 03.00ur moesten draaien @ rookhok. Ingestort publiek zeg, maar ja met die hitte kon je ook niet bepaald uit plaat gaan! Bar-toiletpersoneel top n security mag wel wat vrolijker rondlopen zeg! Chris C had geen zin om te dj's
Ela
net voldoende, jammer dat er weinig is gedaan met de aankleding, de rookruimte was wat mij betreft erg aan de warme kant. En die laatste DJ (Yoji) wat een afknapper! Zowiezo was de stijl van de DJ's niet erg goed op elkaar afgestemd, of ze hebben er zelf maar wat van gemaakt :-) Ondanks dat, toch een leuke avond gehad, maar dat lag meer aan de mensen! Wel een compliment aan de toiletmedewerkers en het bar personeel, TOP!
Cakir
wat een lekkere en vette feest was het en gezellige publiek..:woop:
Festivals
Niet voor herhaling voor mij dit feest, vond de muziek erg tegenvallen! Was in iedergeval geen trance als ik gewend ben van deze dj's.. maar goed kan niet alles hebben ;)
helemaal top !!!!!
.Anja.
Dit soort feesten maken mij nou totaly happy dude!
_Ruben_
Geweldig feest! Heerlijk publiek, vriendelijk personeel,goede dj's . Helemaal top.
(L)Dance
Complimenten voor de organisatie! Wat werd er TOP gedraaid zeg!! Niet normaal meer!! Ruimte mooie, toiletten goed, rokershok hing een goeie sfeer en gevarieerde mensen. Ik was weer een gelukkig mens!! :D
Manu1202
Wat een KNALLER was dit! De sfeer was al goed en toen kwam Eddie en overwon. Wat een genot om te kijken en te luisteren naar zijn set, van begin tot einde, onverwachtse overgangen, opbouw van spanning en de ontlading keer op keer...pffff Daarna de voeten even rust gegeven, en eindelijk Richard een keer live. Hij zou gaan knallen zei hij.. en dat gebeurde ook! Mss later iets minder, maar in grote lijnen ook briljant in zijn draaikunsten. TOPFEEST!
Eddie Halliwal bij vlagen erg goed, MarcoV erg lekker, Durand tikkie te zweverig voor ons, en die Cortez was minder zijn maar weggegaan.
.
Geweldige nacht gehad....wat een leuke gezellige mensen waren er aanwezig en er werd zeker zeer top gedraait..alleen jammer dat er sommige platen 2-3 keer gedraait werden...maar buiten dat...geweldig.
Nicky Beessie
Soooo echt wel heerlijk gedraaid!! ERNESTO wat kan jij KNALLEN :P :respect:
Aniettepiet
was een toppertje goede muziek en super geluid!
D!m! &­ Sass!e
Heerlijk Feestje.. Genoten..!! :woop:
NewBugs
Geweldig, maar dan voornamelijk door het mega goede draaien,,,,,rokerssauna met een toppertje als Dainty Doll is beetje jammer....heerlijk los kunnen gaan....
Alexandro
geweldige feest wanneer volgende editie?
Wen D
werd echt g-e-w-e-l-d-i-g gedraaid ,superfeest :respect:
MEM
Complimenten voor de organisatie!
Stienie!
Vond de laatste tijd de feesten niet meer wat het vroeger is geweest en ben daarom ook stuk minder gegaan maar dit is een grote aanwist voor de housescene, dit is waar t om gaat, om de muziek en de mensen die komen om te genieten ervan! Organisatie petje af, verheug me nu al op de volgende editie, alleen dan wat makkelijkere schoenen aan stilstaan was namelijk niet mogelijk!
!:bounce:!
Compleet okay:P
TRUFFELS
DJ Guide bedankt voor de gastenlijstplaatsen. Wat een vet concept dit en wat hebben wij weer eens ouderwets genoten. Halliwell rulez en oh ja....blijft zaal met ernstig goed geluid

Line-up Gatecrasher

1Area 1
za 22:00 - 23:00:  house, trance
za 23:00 - 00:00:  techno, trance, house
zo 00:00 - 01:00:  België
zo 01:00 - 02:30:  Verenigd Koninkrijk techno, house, trance
zo 02:30 - 04:00:  techno, trance
zo 04:00 - 05:00:  techno, trance, house
zo 05:00 - 06:00:  trance, house
zo 06:00 - 07:00:  Japan techno, trance
2Area 2
za 22:00 - 23:00:  trance
za 23:00 - 00:00:  Denemarken house, techno
zo 00:00 - 01:00:  trance
zo 01:00 - 02:30:  trance
zo 02:30 - 04:00:  Malta trance
zo 04:00 - 05:30:  trance
Nieuws
Met nog enkele nachtjes slapen kan de hoofdstad zich opmaken voor de komst van het Britse supermerk Gatecrasher, dat op zaterdag 10 september tussen 22:00 en 7:00 uur hard aan de poort van The The Sand zal rammelen. De Engelsen crashen na de nodige omzwervingen – van Sydney tot Moskou – eindelijk in Nederland met een over twee area's verdeelde happening. 5
Het beste op trance-, house- en technogebied, en alles wat daartussen zit, in één dikke line-up onder één dak? Het Britse Gatecrasher flikt het al jaren en op veel festivals ben je eigenlijk niet anders gewend. Opzouten daarom met die hokjes, verstand op nul en knallen maar! Want op 10 september is Amsterdam eindelijk aan de beurt om kennis te maken met 'het nieuwe feesten' als het reizende wereldcircus uit Engeland in The The Sand crasht. 8
Op zaterdag 10 september crasht het Britse Gatecrasher in de Amsterdamse The The Sand, met een grensoverschrijdende en over twee area's verdeelde line-up. Het internationale super-merk aan de andere kant van het Kanaal toert al vele jaren 'all around the globe' en maakt tijdens de Hollandse nazomer een langverwachte overtocht naar onze hoofdstad. 7
Het kan haast geen toeval zijn dat de leeuw in het Gatecrasher logo zo uit het Hollandse wapenschild lijkt te zijn weggelopen. Na eerdere Gatecrasher meetings in wereldsteden als Seoel, Moskou, Singapore, Abu Dhabi en Sydney zet het Engelse wereldmerk zijn klauwen in een Amsterdamse editie. Op 10 september host het Britse vlaggenschip een uniek feest in The The Sand, waar een aantal wereldartiesten de nacht met house, trance en techno zullen inkleuren. 5

228 opmerkingen

Tijden niet meer zo'n goed feest mee gemaakt...er werd idd waanzinnig gedraait en een heerlijk publiek om n nachtje mee door te trekken...heb genoten..was een topfeest.
Goeie geluidsinstallatie, goeie lichtshow, slechte muziek.
Dimitri Vegas & Like Mike .. ik kwam er niet voor en gelukkig kwamen we aan het einde van hun set aan.
Eddie Halliwell, what a shame :S dat het zo'n legende was vroeger was niks van te merken.
Marco V was een omslagpunt, zaten goeie builds in zijn set maar werd verstiert door monotone climax.
Richard Durand was goed bezig, maar kon de verloren sfeer niet redden. Yoji helaas niet kunnen meemaken omdat we er geen zin meer in hadden.

Het rokershok vrijwel gelaten voor wat het was, terwijl daar IMO de best draaiende artiesten stonden. echt vreselijk stom om mensen te verplichten in die acute longkanker/astma veroorzakende lucht te gaan staan om artiesten te zien.
Als ze gratis gasmaskers zouden uitdelen had ik misschien RvG & Tenishia & E+B kunnen uithouden, had me geen fuck geboeid dat het er niet uitziet, heb nu gewoon de helft van de artiesten die ik wou zien moeten missen door deze ondoordachte beslissing.
Dit feest was de naam 'Gatecrasher' niet waard. Dit is mijn eerste feest van ca. 35 waarvan ik denk: ik wil mijn geld terug.
laatste aanpassing
Top geluid!:) Muziek redelijk. Like mike en dmitri vegas waren echt geweldig! 30 min meegemaakt en echt genoten.
Daarna viel het wat tegen zeker die eddie(Waar ik toch van wat verwacht had) Maar marco v daarna was wel weer prima:)
Wisselende muziek maar prima vermaakt verder
Wij vonden het een geslaagd feest. Prima ontvangst met vlotte doorstorming. De geluidskwaliteit en de lichtshow op het podium waren erg goed. Muziek in de main was vanaf Eddy wel goed, voor hem vonden we het tegenvallen. Graag zouden we zien dat de rookruimte koeler is met een hogere aanvoer van verse lucht. Nu was het niet uit te houden en soms misselijkmakend vanwege de hoge concentratie rook. Toch wilden we daar ook zijn vanwege de goede muziek. Helaas hebben we het daar niet lang uitgehouden.
Artiest {SHOWLIST artist 62105, 11259}
Kan me goed vinden in de gemengde reacties. De main zaal zag er top uit en die stage... WAUW! Geluid was ook super, complimenten! Muzikaal had ik er echter veel meer van verwacht. Kwamen bij Koen Groeneveld binnen die een goede openingsset draaide. Dimitri en Mike kenden we nog niet, maar we vonden ze echt tegenvallen. Bizar dat dit soort dj's door de mc wordt aangekondigd als 'the next big thing'; muziek van het niveau feestcafé en heb de heren geen 1 keer zien pitchen o.i.d. Eddie was bij vlagen heel goed, en deed mixtechnisch coole dingen. Maar zoals iemand anders hier ook al zei is het niveau van vroeger er niet meer en dat is wel jammer. Marco V zette lekker in, maar we hadden een lange dag achter de rug en zijn halverwege zn set weggegaan. Boven ben ik niet geweest omdat de rook to much was maar zo te lezen heb ik daar een hoop gemist :)

Publiek was relexed en gezellig! Kan me dus totaal niet vinden in de reactie dat er alleen maar vervelende players en drugsdealers rondliepen.

Overall wel goed vermaakt (y)(y)
Wij vonden het feest wel geslaagd maar hebben hier en daar wel wat opmerkingen:

Main zag er netjes uit is eigenlijk de 1e keer dat er bij the Sand geen vervelende mensen bij de dj's rondliepen alleen de personen die er hoorden waren daar, geen vervelende mc die zichzelf belangrijker vond maar daar was als het kon
Het geluid kan beter maar denk dat dit goedkoper is dan de beste tot nog toe wat ons betreft december 2007 met Armin, speakers aan het plafond en op de grond je werd gewoon weggeblazen door de bas nu erg veel hoog met een weerkaatsing achter vanuit de zaal
Het licht zag er wel top uit leuk gedaan met die lasers was voldoende niet overdone

Dj's, ja de meningen blijven altijd verschillen wij vonden Eddie heerlijk draaien, Marco begon lekker maar kakte in en Richard waarvan wij toch zeer gecharmeerd zijn (cd's en podcast in ons bezit) viel ons eigenlijk tegen, zijn overigens alleen in de main geweest

Nog even voor the Sand zelf, die verhalen over mannetjes die rondlopen en best aanwezig (lees lastig) zijn liepen er zeker rond het gehalte van groepen mannen was ook best hoog wij kunnen ons meer vinden in de sfeer van een feest waarbij mannen alleen niet worden toegelaten
Geloof me als ik zeg dat de vrouwen (ook mijn eigen vrouw) tot vervelens toe met de ogen werd uitgekleed en dan niet vanaf een afstand maar op nog geen meter en niet 1x maar de halve avond en als je je dan verplaatste werd je "gevolgd" zo gauw ik drinken ging halen of naar de toilet ging en terug kwam gingen ze het gesprek aan en hingen er een man of 3/4 om haar heen
ECHT STRONTVERVELEND, zoek zelf een vrouw of vriendin maar stop met dit gedrag
Voor wat betreft het water liever een gesprek met the Sand zelf dan hier mijn onvrede tonen want er ging wel degelijk iets mis daar aan de bar

Nogmaals in het kort, wij hebben genoten, muziek was minder maar goed genoeg voor een leuke avond, hou aub die groepen met ratjes buiten zouden bij herhaling reden voor ons kunnen zijn om niet meer te komen
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Piertje & Moffel op maandag 12 september 2011 om 11:51:
Nog even voor the Sand zelf, die verhalen over mannetjes die rondlopen en best aanwezig (lees lastig) zijn liepen er zeker rond het gehalte van groepen mannen was ook best hoog wij kunnen ons meer vinden in de sfeer van een feest waarbij mannen alleen niet worden toegelaten


Bullshit, dit heeft niks met deze beleid te maken, er waren zat mannen alleen die meer partminded waren dan de meeste stellen


Uitspraak van Piertje & Moffel op maandag 12 september 2011 om 11:51:
Geloof me als ik zeg dat de vrouwen (ook mijn eigen vrouw) tot vervelens toe met de ogen werd uitgekleed en dan niet vanaf een afstand maar op nog geen meter en niet 1x maar de halve avond en als je je dan verplaatste werd je "gevolgd" zo gauw ik drinken ging halen of naar de toilet ging en terug kwam gingen ze het gesprek aan en hingen er een man of 3/4 om haar heen


Dat soort gasten heb je op de meeste feesten, gewoon waarschuwen, anders de beveiliging er bij halen en ze uit laten gooien, zoals eerder gezegd geen partyminded mensen maar aleen daar om te kunnen scoren


Uitspraak van Piertje & Moffel op maandag 12 september 2011 om 11:51:
Nogmaals in het kort, wij hebben genoten, muziek was minder maar goed genoeg voor een leuke avond, hou aub die groepen met ratjes buiten zouden bij herhaling reden voor ons kunnen zijn om niet meer te komen


Ik heb ook zeer genoten van dit feest en samen met mij vele PF er´s die ik ook nog is persoonlijk heb gesproken die avond, jammer dat je door die ratjes je laat wegpesten, zeker niet doen !

Noot voor de organisatie: VIP had wat meer uitgebreid mogen worden met hapjes en ijsjes e.d. dingen die we wij wel gewend zijn zoals bij Decisions feesten (ow A3 en Jacky was leuk jullie weer te zien)
Voor de rest alles top !
was weer een leuke avond, gezellige mensen en leuke lokatie..heb me lekker vermaakt voor mij was het een geslaagd avond....:woop:
laatste aanpassing
Ach,er hebben een paar keer een paar kleine gastjes op een meter afstand van me gestaan,wachtend op oogcontact.
Naja,gewoon negeren en dan dropen ze gewoon vanzelf af,ik vond het gehalte juist enorm meevallen,had t dus veel erger verwacht...
Ik had meer last van een chick die naar mijn mening te erg van de wereld was en zich hoogstwaarschijnlijk doodverveelde bij dr eigen vent en werkelijk doorlopend aandacht en lichamelijk contact nodig scheen te hebben.
Das pas gezeik!
Wat een commentaar , Als je de trend een beetje volgt weet je dat bepaalde dj's helaas steeds minder echte trance draaien. Ik vond desondanks de avond muzikaal niet slecht. Er werd juist goed opgebouwd. Idd wel jammer dat een aantal tracks dubbel gedraaid werden. Het geluid in de Sand is niks mis mee zuiver hard genoeg perfect dus waar veel loacties nog zeker wat van kunnen leren. Verder heb ik de hele avond eigenlijk alleen maar vrolijke mensen gezien. Dit feest verdiend eigenlijk meer publiek en dit moet zeker goed komen de volgende keer. Ik zeg 4 keer per jaar een Gatecrasher...yeahhhhhh
Wat betreft de rook ruimte er is bijna geen locatie met zo'n grote rookruimte.
Alleen met een dj erin voor de mensen die niet roken erg lastig.
The Sand dikke locatie , goed geluid , schone wc's , kluisjes, snel personeel en een normale munt prijs. Helemaal TOP!
Artiest {SHOWLIST artist 131260, 81871}
Uitspraak van Piertje & Moffel op maandag 12 september 2011 om 11:51:
Nog even voor the Sand zelf, die verhalen over mannetjes die rondlopen en best aanwezig (lees lastig) zijn liepen er zeker rond het gehalte van groepen mannen was ook best hoog wij kunnen ons meer vinden in de sfeer van een feest waarbij mannen alleen niet worden toegelaten


Ik ben vaak die man alleen en een groot liefhebber van trance, maar zeker de laatste jaren kom ik zelden of nooit op een trance feest door het bovenstaande deurbeleid. Natuurlijk ben ik er in het verleden weleens tussendoor geglipt maar wat ik binnen aantrof was een swingende sfeer maar die was bepaald niet geheel muziekgericht terwijl juist op die feesten die rauwe opzwepende techtrance wordt gedraaid die ik zo geweldig kan vinden!

Nu is Gatecrasher niet meer zo trance gericht als in het verleden en is met zijn tijd meegegaan zoals Sensation, Fabulous ,(Trance)Energy en andere feesten in Nederland en is het een mix van house trance en electro dat uit de boxen knalt en zodoende zijn er maar weinig feestjes overgebleven waar de alleenstaande of alleen feestende tranceliefhebbende man in Nederland terecht kan!

Gatecrasher vond ik echt top, want er zat wel heel veel trance in en als het even geen trance was dan hoorde ik in die andere stijl wel de bekende klanken uit die goeie ouwe trance tijd naar boven waaien en het feest draaide om de muziek en om het feest bij het gros van het publiek. Enkel al het feit dat ze geen tijd hebben gehad om foto`s te nemen die nergens zijn te vinden zegt mij al meer dan genoeg en ik heb het zelf gezien, want het was een feest en het publiek was daar mee bezig en verder met weinig anders!

Muzikaal vond ik trouwens Tenishia echt te heerlijk in de kleine zaal lekker rauw en stevig met heerlijke zuivere trance melodie erin verweven. Chris Cortez deed een beetje hetzelfde in de grote zaal maar dit kwam misschien niet echt uit de verf omdat de lage tonen daar net iets krachtiger voor hadden moeten zijn en dat zelfde geld eigenlijk voor Yoji al heb ik er echt heerlijk van genoten toen het steviger werd!

Ik hoop dan ook dat Chris Cortez snel weer een Trance Nation organiseerd die helemaal in het teken van alle facetten van trance en muziek staat, maar ook met dit soort feestjes zo op zijn tijd maken ze me blij!

Op naar ADE, want daar staat altijd een hoop trance geprogrammeerd in de stad!
laatste aanpassing
Mooi gesproken Mark :)
Ik had me er zoooo op verheugd en aiii het is wat tegengevallen! Line up & muziek was top maar helaas vond ik er juist niet echt een sfeer hangen! (tja wat wil je, alle groovy 30-40ers partypeeps zijn op Ibiza!)
Niet uit te houden in rookhok en zekers na 03ur sneu voor dj's want kwamen steeds minder peeps daar.. (2x doorgeven aan security en 1x aan kassajuf of airco aan kon! Maar ja, we moesten zeker meer gaan drinken ofzo??). Zelfs bij main was t wat warm.
Ernestoooo & Alex lekkarrr bezig en Chris C had er zeker niet zoveel zin in??
Bij main geluid super ALS je in t midden stond. Bij booth was geluid slecht!
Hoop echt next time andere locatie!! Nu begrijp ik waarom tig mensen no way naar The Sand gaan!
Bar&toiletmedewerkers erg aardig en hoop dat security eens wat vaker een vrolijker gezicht kunnen trekken.
Nog 1x proberen @ Sand maar als weer airco niet werkt... ByeBye Sand, zo kan ik niet uit plaat gaan!
 
Uitspraak van Simon_S op zondag 11 september 2011 om 02:46:
Echt een grote flop dit , fuck you organisatie. Hoe durf je een stage in een fucking ROOKHOK te zetten. Echt. En dan Tenishia, KAN ik gewoon niet missen en nou flikken jullie dit. dikke faal.


nou nou nou nou nou! Hoe moesten ze het anders oplossen met dit huidige rookbeleid?Anders was er helemaal GEEN Tenishia! Bovendien draaide M.V toen en was het prima uit te houden daar als niet roker!!!

Wil iedereen bedanken die voor de fantastische sfeer zorgde!

En organisatoren opgelet: Funkerman mag wel eens prime time op zn feest geboekt worden was heerlijke tech house! :D
 
Uitspraak van The Sand op zondag 11 september 2011 om 14:43:
Wel is het de bedoeling dat je die bij de toiletten of EHBO haalt om de bar te ontlasten


Dan heb ik ook nog wel n punt van kritiek!
Ik spoelde slechts mn mond in t toilet...werd ik op zij geduwt gelukig niet me tanden eruit! Ik zeg tegen die INDO portier:Ga je mij nou weg duwen???Hij wilde zelf zn handen ff wassen...Nee joh!
Ik zeg wel! Ja moet je ook maar niet water drinken hier he!
Ik spoelde slechts mn mond antwoord ik nog netjes terug.
En dan loopt ie lachend weg...
Nee dat is netjes he zo met mensen omgaan...SCHANDALIG! enige smetje...stond ie nog raar te kijken dat ie naar zn fooi kon fluiten ook!
Het is dat ik netjes opgevoed en verre van agro ben...Maar kan me erg voorstellen dat n ander dronken/vd kaart figuur die indo ff alle hoeken van t toilet terug zou duwen! Want dit is puur provocerend van :Kijk mij eens durven ik ben de coca portier! Zeer slechte klanten binding...hij snapt niet dat ie zonder de Sand klanten Koos werkloos is!
 
Uitspraak van MvDJ op maandag 12 september 2011 om 10:34:
en heb de heren geen 1 keer zien pitchen


tja dj's draaien tegenwoordig ook amper meer is eerder muziek laten horen...
Eddie was erg irritant met steeds de muziek uitzetten om applaus te willen ontvangen!:-s Zo werkt het niet mate!
Uitspraak van permanent verbannen op maandag 12 september 2011 om 18:11:
Eddie was erg irritant met steeds de muziek uitzetten om applaus te willen ontvangen! Zo werkt het niet mate!


neppe shit was dat idd. Hij nam aan dat wij allemaal wisten dat hij verwachtte dat we op dat moment 'EDDIE EDDIE' zouden roepen, zoals op zn andere feesten.
Uitspraak van Vatal op maandag 12 september 2011 om 17:35:
Bij main geluid super ALS je in t midden stond. Bij booth was geluid slecht!


idd, viel me ook al op. gelukkig ben ik niet zo'n speakerfreaker dus waren we snel weer weg.
Uitspraak van kees la freak op maandag 12 september 2011 om 14:27:
Als je de trend een beetje volgt weet je dat bepaalde dj's helaas steeds minder echte trance draaien.

De trend is mij niet onbekend, walgelijk wel. De muziek die zij draaiden kan ik ook wel in n club zonder entreeprijs aanhoren, als ik had geweten dat het zo erg gesteld was tot 4-5 uur en de helft van de dj's (waar 90% van de goeie tussen zaten) onbereikbaar is had ik mijn 30 euro en drinkgeld wel ergens anders besteed.. De echte trance dj's stonden (behalve Richard & Yoji) in het rokershok maar waar dus niet naar te luisteren viel omdat het niet geventileerd werd zodat mensen meer gaan zuipen. dubbel ongezond dus en gezien beide zalen.

Uitspraak van permanent verbannen op maandag 12 september 2011 om 18:00:
En dan loopt ie lachend weg...

Op staande voet ontslaan.
nu ik dit zo lees heb ik dus niet echt iets gemist zat te twijfelen tussen dit en Q-base bij dat ik voor de laatste heb gekozen was een geweldig feest was dat
Uitspraak van Nicky Beessie op dinsdag 13 september 2011 om 20:09:
En www.seeyoudance.nl zie ik


moet me weer aanmelden om de foto's te zien...:(
Uitspraak van Cakir op dinsdag 13 september 2011 om 23:12:
moet me weer aanmelden om de foto's te zien
:aai:
:D
Uitspraak van Cakir op dinsdag 13 september 2011 om 23:12:
moet me weer aanmelden om de foto's te zien...

dat gaan we dus even niet doen :) skeere mensen bij SYD (N)
Uitspraak van Aquinox op woensdag 14 september 2011 om 11:32:
dat gaan we dus even niet doen


Daaromm, heb geen zin om me overal aan te melden...