Partyflock
 

Dit evenement is verplaatst naar Kennedyplein

Zie Queensday Festival '10 voor de nieuwe informatie.

Queensday Festival '10

album,74 · ical
360 × 360 · organisatie
Zodiak Commune
8 februari 2008
georganiseerd door

Lichtplein (buiten) op de kaart
Emmasingel
Eindhoven
NederlandNederland

Tickets Queensday Festival '10

Gratis entree!
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
16
Meeting
Er was een meeting, om 23:29, met 3 bezoekers.

Line-up Queensday Festival '10

Statistieken
280Partyflockbezoekers
214Partyflockgeïnteresseerd
56 / 35·mannen / vrouwen
23.7Partyflockgemiddelde leeftijd
23.2Partyflockleeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
1·meeting
74·albumfoto's
301·opmerkingen
Nieuws
Onlangs heeft de Gemeente Eindhoven via diverse kranten bekendgemaakt het evenementenbeleid tijdens Koninginnedag met betrekking tot dance dusdanig aan te passen dat er aanzienlijk minder ruimte ontstaat voor deze muziekstroming. Dance en Eindhoven zijn tijdens Koninginnedag landelijk en internationaal inmiddels net zo nauw met elkaar verbonden als Philips met de Lichtstad. De afgelopen jaren is Koninginnedag in Eindhoven uitgegroeid tot het grootste openlucht dance evenement van Nederland, met jaarlijks zo'n 150 tot 200.000 bezoekers verspreid over zo'n zes dancepodia. De opzet van Koninginnedag in Eindhoven is uniek en moet behouden blijven. Daarom is jouw steun hard nodig! Teken deze petitie en stem JA voor dancemuziek in Eindhoven en voor een open en transparante besluitvorming. Stuur deze link door naar alle danceliefhebbers die je kent die dit initiatief willen steunen. 98

301 opmerkingen

Uitspraak van verwijderd op donderdag 25 maart 2010 om 15:26:
ben benieuwd

Indd Poeskeeee.!:D We zullen 't zien.!:P
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op zondag 21 maart 2010 om 12:46:
Kankergemeente. Kan er niets anders over zeggen. Wat een zielig gebeuren allemaal..

Lekker in Tilburg blijven jongen, "Moaners" zoals jij motten we toch niet in Eindhoven!
 
Uitspraak van RobSooi op vrijdag 26 maart 2010 om 09:30:
Lekker in Tilburg blijven jongen, "Moaners" zoals jij motten we toch niet in Eindhoven!

Oftewel (S)tilburg......ssssssssssssst;-)
 
Uitspraak van [.× Jara ×.] :vaag: op donderdag 25 maart 2010 om 19:15:
Uitspraak van [NL]Poeske[NL] op donderdag 25 maart 2010 om 15:26:
ben benieuwd

Indd Poeskeeee.! We zullen 't zien

jaa gaan we lekker feestuh:D :D (L)
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 26 maart 2010 om 13:09:
jaa gaan we lekker feestuh

Indd:D Heb der egt zin in:P

:mixje: & Ritsen hahahahah :lol:
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 26 maart 2010 om 13:13:
Indd Heb der egt zin in

& Ritsen hahahahah

:lol:
dat zal vast wel8)


(K)
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 26 maart 2010 om 13:14:
dat zal vast wel

haha ja wie weet:$
misschien wel;p
 
eey hoe staat het zo met zodiak enzo nu?
gaan echt te veel geruchten dat veel podia's weg worden gehaald in ehv.
en pleinen worden geschrapt voor eventueel feest gelegenheden.

en dat queensday zou bestaan uit house en urban.
kan iemand dit bevestigen?
ik hoop 't niet.
Ik zou er vanaf zien. Pact gaat door las ik. Volgend jaar schone start maken. CDA is toch weg.
laatste aanpassing
ik snap er niks meer van, het ene moment gaat het niet door en dan ineens weer wel dus :s
Volgens mij gaat het nog wel goedkomen.
Stand your ground, Zodiac Helden!
En anders underground, ook mooi:d

We're gonna fight, for our right, to PARTY!!!!
Werkzaam bij JP dance events
Artiest {SHOWLIST artist 40343, 66932}
Toch dancefeest Koninginnedag Eindhoven
EINDHOVEN - Danceliefhebbers kunnen op Koninginnedag toch aan hun trekken komen in Eindhoven. Burgemeester en wethouders weigerden eerder dit jaar toestemming te geven voor een groot dancespektakel in de binnenstad.

Zodiak Commune is het ondanks de korte voorbereidingstijd gelukt een volwaardig programma op te zetten. Queensday Festival, zoals het gratis evenement heet, wordt gehouden op het Kennedyplein, vlakbij het Centraal Station. Volgens Zodiak wijkt het programma amper af van de originele plannen: "Het wordt minstens zo heftig."

bron: omhoer brabant
Ben benieuwd waar ze daar drie area's vandaan gaan toveren :)
Uitspraak van Thom-ass [Neetjur Wan 2002 - 2010] op zaterdag 27 maart 2010 om 12:19:
h dancefeest Koninginnedag Eindhoven
EINDHOVEN - Danceliefhebbers kunnen op Koninginnedag toch aan hun trekken komen in Eindhoven. Burgemeester en wethouders weigerden eerder dit jaar toestemming te geven voor een groot dancespektakel in de binnenstad.

Zodiak Commune is het ondanks de korte voorbereidingstijd gelukt een volwaardig programma op te zetten. Queensday Festival, zoals het gratis evenement heet, wordt gehouden op het Kennedyplein, vlakbij het Centraal Station. Volgens Zodiak wijkt het programma amper af van de originele plannen: "Het wordt minstens zo heftig."

bron: omhoer brabant

Jeueeeeeeeeeeee :-)

ZIN ZIN

Zodiak :-)
Het enigste wat dan nog nodig is........

Is een zonnetje!! B)
laatste aanpassing
Heej mannen van Zodiak..

Maken jullie binnenkort iets van een indeling/plan bekend? Of wordt het een verassing? Ben wel benieuwd hoe jullie deze locatie aan gaan pakken eigenlijk.

Ach.. als het zonnetje schijnt en de speakers knallen komt het toch wel goed!

Ik snap trouwens totaal niet wat de gemeente er mee opschiet alles te verplaatsen, de afschermende gebouwen op het lichtplein en de parkeergarage waren toch een mooie afgezonderde plek voor ons ingewandenterreur liefhebbers?
laatste aanpassing
Uitspraak van Soepoog op zondag 28 maart 2010 om 19:29:
Ik snap trouwens totaal niet wat de gemeente er mee opschiet alles te verplaatsen, de afschermende gebouwen op het lichtplein en de parkeergarage waren toch een mooie afgezonderde plek voor ons ingewandenterreur liefhebbers?

De Lichttoren en bijgebouwen zijn sinds dit jaar bewoond - in tegenstelling tot de vorige jaren.
BREAKING NEWS:

Zodiak Commune laat haar trouwe achterban ook na de afgelopen tumultueuze weken niet in de steek met Koninginnedag. De strijd om het Lichtplein is helaas verloren, maar met de alternatieve locatie op het Kennedyplein wordt de roep om Dance tijdens Koninginnedag dit jaar toch gehoord. En dat terwijl het college van burgemeester en wethouders het aanbod van Dance podia in de stad juist fors wilde beperken. Een goed excuus voor Zodiak Commune om dit jaar toch nog stevig uit te pakken met Koninginnedag!

Op 8 februari 2010 moest de Eindhovense Acid en Techno organisatie uit de krant vernemen dat het evenementenbeleid rondom Koninginnedag dusdanig was aangepast dat het jaarlijkse festival op het Lichtplein moest wijken voor een multicultureel programma. De organisatie zou door deze eenzijdige besluitvorming slechts tien weken voor het evenement haar vertrouwde plekje kwijt te raken, zonder zicht op alternatieve locaties. De daaropvolgende weken stonden dan ook in het teken van een fel media offensief en een petitie die inmiddels door zo'n 6,500 mensen getekend is, terwijl ook vanuit diverse politieke partijen steeds meer steun kwam tegen deze zeer late en uitermate slecht gecommuniceerde beleidsverandering. Even leek de dialoog met de gemeente alsnog geopend te worden en een aangepaste programmering voor Zodiak Commune op het Lichtplein bespreekbaar te zijn, maar uiteindelijk werd ook hier een stokje voor gestoken door bezwaren van omwonenden en een geluidslimiet die bijgesteld werd naar een schamele 90dB. Na veel wikken en wegen werd uiteindelijk de mogelijkheid geboden om het Queensday Festival naar het Kennedyplein te verplaatsen – aan de buszijde van het Centraal Station en slechts op 500 meter van de tunnel waar DommelVallei huishoudt met PACT. Voor Zodiak Commune was dit het moment om voor het publiek te kiezen, de blijkbaar zinloze strijd tegen het schrappen van het evenement op het Lichtplein op te geven en te beginnen met het opzetten van een minstens zo heftig Queensday Festival op het Kennedyplein.

Zo is dit jaar op 30 april het Kennedyplein in Eindhoven het decor voor Zodiak Commune's Queensday Festival. De opzet zal uiteraard anders zijn dan het vertrouwde Oranjefestijn op het Lichtplein, maar de programmering voor het Zodiak Commune podium blijft geheel intact. Naast het traditionele Koninginnedag defilé van de resident DJ's van Zodiak Commune maken dit jaar maar liefst drie Franse underground legendes hun debuut op het Queensday Festival. Zo reizen twee live acts van het roemruchte Franse Epsylonn Soundsystem af naar de Lichtstad; Acid Up Dub (Epsylonn/DUNE Records, ) en Drone (Epsylonn/ DUNE Records, ). Beiden staan bekend om hun rauwe en bijtende Acid releases op het door kenners alom geprezen DUNE Records en zullen Eindhoven kennis laten maken met een onmiskenbaar staaltje Franse underground cultuur. Uit dezelfde regionen komt niemand minder dan Pzylo (Acid Cirkus, ), bij de echte liefhebbers geroemd om zijn ruige, donderende Acidtechno tracks op zijn Acid Cirkus label, waarvan elke rechtgeaarde Acid en Techno DJ wel een aantal exemplaren in zijn platenkoffer heeft. Uiteraard mogen Lamot (Zodiak Commune/LXDTV), D=p+cer (Zodiak Commune), Rick Angel (Zodiak Commune), Dilemma (Zodiak Commune/Klanklab) en Saint (Zodiak Commune) niet ontbreken, met Bor (Zodiak Commune/U-Niks) als compromisloze afsluiter. Door het verplaatsen van het festival van het Lichtplein naar het Kennedyplein komen het Tekno podium van AA/TDK en het Goa podium – dat dit jaar door Namasté ingevuld zou worden – helaas te vervallen, maar de trouwe achterban komt ongetwijfeld ruimschoots aan haar trekken.

Met Queensday Festival 2010 gaat Zodiak Commune ‘back to the roots', waarbij het festival van 12.00u tot 23.00u voor de volle 303% in het teken staat van pure, onversneden Acid, Techno en Acidtechno, met een portie brute Tekno als sluitstuk. Een ouderwets gezellige Koninginnedag waar de gemoedelijke ongedwongen sfeer vanaf druipt, maar niet voor tere zieltjes en gevoelige oortjes; alleen voor doorgewinterde underground fanatics.

Op dit gratis festival worden meegebrachte dranken (glas, blik en plastic flessen) niet toegestaan!

Meer informatie: www.zodiakcommune.com
Uitspraak van RobSooi op vrijdag 26 maart 2010 om 09:30:
Kankergemeente. Kan er niets anders over zeggen. Wat een zielig gebeuren allemaal..

Lekker in Tilburg blijven jongen, "Moaners" zoals jij motten we toch niet in Eindhoven!

nee eindhoven is lekker ,de grootste kutstad die er is :P vooral daar het om festivals en grotere feesten betrefd
Door het verplaatsen van het festival van het Lichtplein naar het Kennedyplein komen het Tekno podium van AA/TDK en het Goa podium – dat dit jaar door Namasté ingevuld zou worden – helaas te vervallen, maar de trouwe achterban komt ongetwijfeld ruimschoots aan haar trekken.

Dat is dus mooi klote!!!!
Werkzaam bij Lakeste
Uitspraak van Rouge Jacques op maandag 29 maart 2010 om 13:38:
Door het verplaatsen van het festival van het Lichtplein naar het Kennedyplein komen het Tekno podium van AA/TDK en het Goa podium – dat dit jaar door Namasté ingevuld zou worden – helaas te vervallen, maar de trouwe achterban komt ongetwijfeld ruimschoots aan haar trekken.

Dat is dus mooi klote!!!!

Echt jammer.. kunnen ze niet ergens een illegale stage opzetten? Of een busje met dik geluid in de buurt van het Kennedyplein?
Uitspraak van ##Tommaso## op dinsdag 30 maart 2010 om 13:49:
Of een busje met dik geluid in de buurt van het Kennedyplein?

Underground busje :)
tja..tekno gaat toch wel door.
niet in eindhoven, dan ergens anders wel..
wel jammer, maar ik kan me er niet druk om maken.


Uitspraak van R½je. op dinsdag 30 maart 2010 om 14:32:
Underground busje

ik zeg streetraaave:P:cheer:
underground busje met hardcore weer..! hoppaaaaaaaaaaa!
door dat gezeik met die rellen zijn alle 'gratis' feesten verneukt

BEDANKT WANNE-BE HOOLIGANS :LOSER:
Uitspraak van Tekcore op woensdag 31 maart 2010 om 20:01:
underground busje

Idd