Partyflock
 

Dirty Dutch

· Outsiders
album,452 · zeer goed · ical
Dirty Dutch
29 oktober 2009
georganiseerd door Site

RAI (binnen) op de kaart Site
Europaplein 24
Amsterdam
NederlandNederland

Tickets & prijs Dirty Dutch

Uitverkocht
Voorverkoop:€ 48,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Meetings
Er waren 5 meetings, de drukste drie om 21:45 met 2 bezoekers, om 00:30 met 2 bezoekers en om 22:00 met 1 bezoeker.
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.
Verslagen
Door HOUSEFREAKKK (1589), anoniem (1222).
Stemresultaat: zeer goed
geweldig30525%
zeer goed33227%
goed27922%
ok12010%
voldoende696%
onvoldoende514%
slecht252%
zeer slecht181%
waardeloos454%

225 waarderingen

Wietse X-Qlusive
Heeeeerlijk weekendje weg.nl! Drank uit het raam hangen met een riem 4-life! :0D
PartySis
Gruwelijk!
Martijn Oester
BIG FAAL, veel meer van verwacht. 1 keertje nooit meer. BLABLA was bot , teveel verschillende mensen muziek) door elkaar heen. volgende keer alle zalen weg behalve BLABLA
Reaperz
wat een kutfeest zeg..... zeker eerste en laatste keer
Lange Darm
Prachtig feestje.. :) Gewoon op tijd heengegaan en helemaal nergens last van gehad. terugreis verliep ook prima met de auto. geen idee waarom sommige mensen klagen..
sumptuous
Veel muziek uit de oude doos, slecht geregeld met het eenrichtingsverkeer en soms lange wachttijden voor eten en drinken, maar de sfeer was opzich wel ok.
ha ben zo te zien neit de enige die het een kut feest vond, waarschijnlijk omdat HET EEN KUT FEEST WAS!!! :(
Mixem!
Slecht! Maar heb me goed vermaakt! Je moet er toch wat van maken op zo'n kut feest! dit had ik al verwacht dus dan valt het eigenlijk wel mee :roflol:
Lees mijn verslag ....verder geen commentaar!
Roy S.
Primaa vermaakt met mijn 2 maatjes!
iNdope!
muziek was gewoon goed alleen mainstage was te druk.. vorig jaar was DD veel beter vind ik
CAPSAICINEE
TOPparty! Dirty Dutch beats everything!(L)
Slechte organisatie... Heb wel 1000 keer dezelfde nummers gehoord
Postal
Om ff te zeiken... 10x het zelfde nummer... 10x muziek uit :') was gezellig met de groep maar eens maar nooit meer, HARDCORE :respect:
Daany
Heb me super vermaakt! Waren op tijd daar dus geen last gehad van al dat gedoe :D
Chuckie zn set was masterlijk!!! (L)wat een topfeest!!
super veel chickies (L)
Boaz-DJ
Kut organisatie!! Staat er op de site: er zijn voldoende kluisjes. Ze weten toch dat het uitverkocht is houd er dan rekening mee. Gelukkig was BLABLA te dope voor woorden Olene Kadar!! HELD!! Maar volgend jaar geen DD meer!!
NULLICEDO
Leuke sfeer, lekkere muziek, mooie vrouwen heb me goed vermaakt (y)-Punt. Veel dezelfde nummers, en het mag volgende keer beter geregelt worden qua verkeer, lockers en munten halen was echt een chaos..
A.D.HeiDie
We waren op tijd dus geen problemen gehad hoor :D Quality Time with my friends en verder van de deuntjes genoten :D K heb me vermaakt, maar blijf toch meer een hardstyler :)
Steedy
Kwart voor 10 aangekomen, en toen het zo druk in de main was ff naar BlaBla gegaan. Topfeest gehad dus :D
GEWELDIGE avond gehad :banana:! geeen last van kluisjes ofzo gehad.. geen vechtpartije gezien.. was gewoon in 1 woord SUPER.. volgend jaar zkr weer!
Maarssenaar
wat een kk drukte bij de bar!!! Muziek was TOP!!!
labeetjuh
als je gewoon zorgt dat je op tijd bent sta je binnen 15 min lekker te feesten wat een super feest volgend jaar weer
Robbedoez
ID&T, schaam je! Zou ik wel doen als ik deze chaos had georganiseerd! Hoe leuk vorig jaar was, de slechter het dit jaar was! PS Tip, betaal die mensen van de garderobe voortaan per jas die ze ophangen ipv per uur. Staan je klanten daar iig niet 1,5 uur in de rij!
Yarneau
Ben hardstyle en hardcore feestjes gewend... de sfeer was BAGGER! doe mij maar de wappie malloten! veel gezelliger!
DRAMA !! Trein --> KUT, 1-richting verkeer --> Fack it man, Wie verzint dat !!?? Oppostis gemist ! KUTzooii !
Roel. v D
was beter dan 2008!!! ook goeie sfeer :) Blabla zaal Techno was the best!
Daantje(k)
Nergens last van gehad, op tijd binnen! Topavond gehad!
*Maris
1ste keer en laatste keer Dd in de rai ! wat een zooitje ongeregeld! top avond gehad dankzij een leuk groepje maar anders....
#Wicky#
Super muziekkkk....kluisjes ERG druk...gelukkig wel snel gelukt...iedereen loopt te zeuren dat de main druk was maar ja iedereen komt toch voor de main waar Chuckie draait dus best logisch....verder goed vermaakt....wel veel "lastige en opdringerige boys gezien die ECHT dames lastig vielen...brrrr
T0mm90
was knalle(H) haha volgend jaar weer top feestiee
Show was top..muziek was goed vooral de laatste uurtjes...organisatie liet wat te wensen over maar daar heb ik weinig last van gehad..top feest volgend jaar zeker een optie..!
Patrieskee!
(Y)
nobody
blij dat de bla bla zaal er was, werd er helemaal rustig van zo opgefokt was ik door alles wat al gemeld is.....................
Ebbie
Met de meesten ben ik het volledig eens: Organisatie KUT! Echt dingen kut geregeld.. Barpersoneel slecht.. 1 richtings verkeer onduidelijk.. 't is dat het gezellig is met de mensen die je kent, maar t feest was drama.. Muziek was dan wel weer lekker..
Me verjaardag gezellig gevierd met me friends! (L)
B) De Gemaskerde B)
Ondanks de slechte organisatie toch erg goed kunnen vermaken, leuk feest gehad :D:D
Killa-B &­ Soundmill
goed feestje! wat een gezeik allemaal:p heb me goed vermaakt
wisQo
verrie nise feestje, was vroeg binnen scheelt volgens mij een hoop!
Liinc_
SLECHT GEORGANISEERD! Stonden in de rij om te parkeren, bleek het voor VIP te zijn, stond nergens aangegeven! Werden we naar P15 gestuurd, zo ver van de RAI.. zouden pendelbussen ingezet worden, half uur op gewacht.. GEEN bus te zien. Toen maar weer 20 rondjes gereden, uiteindelijk ergens een plekje gevonden en vanuit daar 10 minuten lopen naar de RAI. Kluisjes waren op. Jassen moesten in de garderobe gehangen worden.. (Uiteindelijk wel mijn eigen jas terug gehad..) Eerder dat ik binnen stond was het 2.15:(
r3b3lchick
Muziek was echt top. Maar over de rest niet te spreken, geen parkeerplaatsen,geen kluisjes, overal lange wachtrije, voor dat we binnen waren was het 3 uur. NOOIT meer in de rai
- Sharonnetje
Veeeel te druk & Chuckie viel vies tegen met z'n top40-muziek ! Sunnery & Ryan waren daarentegen wauww :respect: Ik heb me goed vermaakt maar ik had dr meer van verwacht ..
Zizou
See You @ Dirty Dutch 2010!!
Jordy O.o'
Wa een hoop zeikerd hier zeg, niet zo janke over de file, moest je maar met de trein gaan. De organisatie kan niks aan t weer doen. Vertrek op tijd van huis dan heb je gewoon een locker.
Vond dat er slecht werdt gedraaid vooral Chuckie met zijn mixen. Afrojack en Luciën foort hebben het op het einde nog een beetje goed kunnen maken.
KayJay
Ontzettend slecht georganisseerd! De drukte bij de kluisjes, de drukte bij de main, drank en munten halen. Echt verschrikkelijk! Muziek oke! Vergeleken met vorig jaar, drama! Helaas.
MrJ
Heb mij prima vermaakt, voor 23.00 binnen dus van eerder alle negatieve issues zoals lange rijden, geen kluisjes etc dus niets meegekregen. :)
[D&­W]HCdekkie :bounce:
Eerste keer Dirty Dutch en vond het echt tegenvallen....had beter toch kunnen gaan hakken @ Thunderdome :d
*Mrs R*
Muziek was HEERLIJK! Hele nacht non-stop gedanst. Maar wat een kut-volk met al hun vechten beetje jammer weer!!!!
Pietérr
leuke avond gehad, niks gemerkt van die organisatie! geluid was heeel goed
Jarony*
Eerste keer Dirty Dutch, maar ook gelijk de laatste keer!! Verkeer slecht geregeld! Te weinig kluisjes beschikbaar... terwijl ze weten dat het is uitverkocht! Geen verlichting bij de wc, en als je drinken wilde halen was je weer een half uur kwijt! Dus DRAMA FEEST!
HOUSEFREAKKK
heerlijk feestje was het weer, goede line up alleen jammer van het geluid achterin was het slecht te horen dus maar de hele tijd voorin losgegaan bij dirty dutch music! beetje jammer van het eenrichtingsverkeer was dat nodig? volgend jaar zeker weer!
online­gangst­er
Nee sorry 50 eurie voor dit?!? GA JE SCHAMEN !!!!!!!!!!!!
LARS/
Super feestje de muziek was echt goed, als je op tijd daar was had je geen gezeik met kluisjes etc. Barpersoneel inderdaad erg traag de terugweg was ook geen topper, van 7 tot 2 uur op stations doorgebracht :P
Vicenzo
10 voor gezelligheid met de groep! 1,0 voor het feest
ON-GE-LOVELIJK mooi feestje! Chuckie solo was echt de shit! Dirty Dutch 2.0 here we come.. :P
[]V[]
DRAMATISCH SLECHT!! De main man Chuckie draaide ook bagger slecht! Het leek voor hem wel een uitdaging om zoveel mogelijk platen in 1 minuut te kunnen mixen.. Snap de hype om die man niet zo hoor!
Cleemm.
Ik vond het erg goed de verschillende zalen liepen goed in elkaar over, ook qua geluid. De rit er naar toe was balen, gelukkig waren wij er op tijd en hadden we gewoon een kluisje etc. Verder was de terug weg een hel maar ja.. dat kwam door het slechte weer
Noupje
WTF 2 uur in de file gestaan!Voor de slagboom van de parkeergarage, verteld dat wijf me : kan de slagboom niet open doen, is vol,vertel maar tegen iedereen dat ze naar achter moeten rijden.. DAAG wat een gedoe. Iedereen achteruit omhoog gereden.. en toen? Wisten niet waar we waren, beetje rondgereden en ergens geparkeerd. Gelukkig de weg naar rai gevonden. Eenmaal binnen, kluisjes op! Wat een gekut!!! Verstopplekje gevonden, en een goeie ook want hij lag er nog!! Daar binnen was alles top!!
sebas87
nou weet niet wat er allemaal kut aan was maar als je een beetje optijud ben heb je gelijk een parkeerplek gelijk een kluisje en ben je zo binnen heb me prima vermaakt de sfeer was goed en de muziek was ook weer heerlijk ik heb in iedergeval een gewldige avond gehad:>
*moon.
Net als de meeste hier: ZWAAR KUTFEEST!!! :@ Wat een organisatie hee, niet normaal!! Ik ben In Qontrol gewend in de rai en dat is een heel ander verhaal. 2 uur in de file gestaan voor een parkeerplek, kluisjes op inderdaad, kom je bij de garderobe waar een stel debielen staan die niet weten hoe je snel en makkelijk een jas op kan hangen, om kwart over 3 pas echt in de zaal, JEZUS.. De muziek maakte een hoop goed, maar binnen was de organisatie niet veel beter. Ik zeg lang leve Q-dance & B2S!!!!
Höltzer
KAARTEN WERDEN NIET GESCAND:D DUS VRIENDEN OPGEBELD EN GRATIS GEWEEST !! :D:D
SUPPER FEESSIIEEEE!! :cheer: CHUCKY (L)!!!!!
:RNEEJ
Waardeloos georganiseerd! Main heel de avond vol, andere zalen te ver lopen, barpersoneel was zooo traag, rij voor kluisjes duurde te lang en 't ergste totaal GEEN SFEER! Muziek was wel lekker.. terugweg een drama, smiddags pas thuis maar dat lag meer aan 't weer natuurlijk..
IELSS
muziek was super maar de rest,.... WAAARDELOOSSSS.
paans
wat zijn we toch verwende kutjes zeg, het gaat toch om het feest niet om de kluisjes!! ECHT SUPER NICE, SUNNERY JAMES EN RYAN MARCIANO (l) HELDEN, HELDEN..
MELSS
Wat en feesst!! heb het echt geweldig gehad heerlijke muziek top avondd!!
bro4life
was gelukkig vroeg in de rai dus nergens last vann hihi heb me zwaar vermaakt. en goed gedraaid.
:bounce:
Een GEWELDIG feestje... geen problemen gehad met kluisjes of ewat dan ook ! gewoon gezorg dat ik er half 11 was.. GEEN PROBLEEM en mensen moet ALTIJD wat te zeiken heb ik zweer het!
mooooi wat een kutfeest! muziek kut! volk al helemaal kut! en veel ste druk! 1x en nooit meer.. :@
Dieselgozah
Was super :D:D
Duke
Vette muziek, maar oow oow oow wat een organisatie. Ze weten dat het winter is, huur f*cking meer kluisjes en neem 2 van die afgifte balies!!!En dan die klote files :(
Ik zeg: Volgend jaar lekker naar THUNDERDOME!!
D-ROB
Mooie zalen, goed ingericht. Daar houd het positieve op, de rest is allemaal al gezegt. Bla bla sprong er tussen uit met ze muziek, voor de rest veel van het zelfde. De dj's staan goed te draaien, maar op de Main erg hoog fresh fm gehalte.
Mr MoUs
Eerste keer DD was wel aardig maar zou niet gauw nog een keer gaan. Organisantie was erg slecht
Top feestje. muziek perfect enzo ..alleen mochtn ze wel wat meer bars opengooien bij mainstage. tyfus kenker druk. verder wel sj-rm heb weer genoten
RoberT--K
Chuckie solo opkomst TE hard (H), voor rest goed vermaakt, alleen die felle lampen op main stage waren kut.. schenen hele tijd in me oog als ie aan stond
extrem­eparty­freak
Het is dat het feestje op zich wel geslaagd was want zoals ik meerdere mensen hier zie was ik ook niet bepaald blij met de organisatie. Ook 1.5 uur in de file gestaan voor een parkeerplaats die vol is, omgeleid naar een parkeergarage die vol raakt als we net ervoor staan. Iedereen opgefokt in de auto's. Binnen aagekomen inderdaad geen kluisjes, gelukkig gingen er meiden weg dus konden we hun kluisje overnemen. Als je weet dat er zoveel mensen op af komen zorg dan op zijn minst dat alles goed geregeld wordt.
Space_kees!!
Gewoon HET beste feest:D
Mallerdd(L)
kutfeest.. :) alleen de amazone was super :respect: they took the night!!!
De Knallende Wartaal.­©
Wat een knaken organsatie :( dik 2 uur in de file voor de rai gestaan.eerst richting de rai gereden om vervolgens weer terug gestuurd te worden.Waren we eindelijk binnen,zijn de kluisje op en word er ook nog doodleuk gezegd HELAAS PINDAKAAS!!!Ik ben naar een hoop feesten geweest maar kwa organisatie was dit echt het slechtste wat ik ooit heb meegemaakt.ZONDE!!!
Mart'n
Chuckies Hitjesparade: -1... De main dus zo veel mogelijk gemeden. Gelukkig waren daar The Amazone Project en TopNotch :respect:
Wat een organisatie, dat dit nog voorkomt is echt drama, duurt veel te lang voordat je eindelijk door alles heen bent van kluisjes/fouilleren etc... daarna muntjes halen 1,5 moeten wachten joh! is gewoon drama wat een onzin, muziek was goed maar veel te vaak die vocal gehoord van we are your friend, zoiets kan eigenlijk gewoon niet, heb me wel vermaakt want ach je moet toch wat van die 50euro maken die je aan dat kaartje hebt besteed! voor mij geen opvolger. TENZIJ de Line-up en organisatie is wat beter is
Extince
Opposites waren tof verder leuk feest.. alleen gaar publiek. Kluisjes waren kut geregeld
Gelukkig geen problemen gehad met het parkeren gewoon de juiste rijbaan genomen en NIET op de parkeerplaats parkeren:) Verder werd er wel lekker gedraaid maar wat heb ik toch een schijthekel aan die ongezellige massale kut rai! Beste sneeuwstorm ook op de terugweg:S
eliseee2
De muziek was echt super, vooral chuckie!! Bij de bar echt slecht geregeld, veel te lang wachten om wat te kunnen halen! Terugweg was ook kut, vanwege het weer. Vanaf half 7 tot half 1 onderweg geweest, maar dat hebben we er voor over!!:D
**­(L)Suu­s(L)**­
Ik vond het echt een superfeest!! Helemaal niet zo last gehad van de drukte in main...Muziek was top..(L)Chucky(L) Wat draaide die lekker zeg!! Kortom Volgend jaar zeker weer!!!!
KeyKei$$$$
Zeer goed!! Wel lang druk met drank halen duur half uur wacht wacht wacht ppff
Wauwww wat een heerlijk feest en een heerlijke avond... zat aan een VIP tafel en alles was erg goed geregeld!!
Te druk bij mainstage, kluisjes te klein en te lang wachten, drinken te lang wachten.. en dan nog het geluid in die andere zalen.... deed pijn aan me oren
essepe­sss:bo­unce:
wat een fucking slechte organisastie..wat een tyfuszooi binnen en wat lopen er hier achterlyke kutpopi's rond...heb me opzich wel goed vermaakt maar eerste keer en nooit weer..doe my dan toch ma een hardstyle feessie!
Had a great time at the party, Thanks to my friends!!! :D
jordys­chreur­s
Blabla ging hard!:D
ik volgens mij elk liedje 5 keer voorbij horen komen en let the bass kick wel 10 keer en dan ben ik alleen bij main stage geweest
tinus12342
MAIN STAGE VOL..... EVEN GEDULD AUB....anyway een top feestje beetje aan de drukke kant The Opposites waren en beetje laat maar toen ze der waren HEERLIJK...
:NOPHARR
Dit jaar was zoveel beter dan vorig jaar. Ik heb maximaal alles bij elkaar een half uur moeten wachten! Mainstage was erg druk, maar BlaBla was goed te doen. Goede muziek, en het geluid was TOP! Volgend jaar weer.
Tomm3h
Het was gewoon goed! Je weet dat er zoveel mensen komen en dat het dan een chaos wordt met parkeren enzo. Wij zijn met de Kwibus geweest en dat is gewoon goed te doen. Bijna voor de deur afgezet en opgehaald worden! Helemaal goud. Mensen achter de bar nou niet echt heel gezellig. Maar drankjes kreeg je toch altijd wel redelijk snel!
Super feestje!!!!
Jeanz
geen kut an :).. was mn eerste keer DD maar ga nooit weer !! maja dat krijg je als je B2S feesten gewend bent ;) aanfluiting 1e classe
Thom Bold
Ik heb mij [rima vermaakt! was leuk feestje!
Stars*
Veels te druk...
party-rutger
Ik vond het een super feest! Ben wel niet geweest!! Wist wel dat het bagger was! maar heb wel lekker 80 eetjes verdiend!!! Aan dit feest! Volgend jaar jammer genoeg niet meer, want krijg de indruk dat er niet veel mensen meer heen gaan! maar ja er komen vast wel weer nieuwe gasten die er weer in trappen!
Enigma
bagger...
AQ
Kut feest met kut volk! Vieze relschoppertjes
Mikey-???
Was toch liever naar thunderdome gegaan achteraf. Vond het wel aardig maar het kon beter.
leoniievv
top!
""­Gabber­steelt­je""­
Jammer van die drukte in de main maar dat in de bla bla was het zeker wel te doen :D
In Main was het veel te druk en van te voren wist ik ook wel dat het in Amsterdam was dus dat hoeven ze niet telkens te herhalen. En mensen blijf gewoon een keer op je plek staan staan in plaat van irritant rondjes lopen en douwen. Bla Bla zaal was wel relaxed en genoten. Maar voor de rest had ik er veeel meer van verwacht vondt het tegenvallen
mx3freak
kanker feest nooit meer
Dass'
MATIG feest! had er véél meer van verwacht!
Miss Valentine
Jammer dat het om het geld verdienen gaat, en niet meer om de muziek en de kwaliteit van het feest.. Het is nu te commercieel, paar jaar geleden was het nog anders.. Geef mij het feestje in The Sand maar..
T was leuk, maar wat een waardeloze organisatie
!-marij-!
Wat een super slechte organisatie!!! De muziek maakte gelukkig een hoop goed, maar weet niet of ik hier volgend jaar nog een keer heen ga!!!
SHARIALISSA
TERUG NAAR HMH ERMEE!!!
born2party
Wat zijn die mensen snel tevreden :lol: 1x nooit meer wat een slecht feest!
[SF] Karel's ½ :bier:
Bla die Bla.. heerlijk zaaltje.. Main leek wel een kippenhok.. muziek was daar wel goed maar kon me reet niet keren.. werd er gewoon opgefokt van.. :/ de rest was niet echt denderend.. ben gelijk genezen.. geen massale feesten met 1richtingsverkeer meer voor mij.. dankzij BlaBla toch nog een voldaan nachtje gefeest.. (Y) ;)
Hight0wer..!
Word tijd dat er in de RAI eens een goed georganiseerd feest word gehouden! Het is elke keer wel wat daar.. Lange rijen, kluisjes chaos! Voor de rest opzich best vermaakt.. Behalve dat ik elk nummer zowat wel 5 keer heb gehoord.. beetje variatie kan ook geen kwaad..
|Damir.­In.­Tha.­House|
Cker heel slecht georganiseerd, 3 uur om drinken te halen:@ doe mij maar hmh!..al met al tog beste van gemaakt!
Tommiiee
Met al de mensen waarmee we waren TOP:D maar ach ach ach wat een KUTFEEST
erg gezellig gehad, veel gelachen, chille muziek, maar wat een ongeorganiseerde KUTZOOI zeg!!! :@ slecht,slecht,slecht! de rai is al zo'n kutlocatie, maar id&t weet er (net als bij thunderdome XV) weer een flinke schep chaos bovenop te doen..... goed bezig......NOT!:( volgend jaar lekker naar TD in de jaarbeurs, kijken of ze daar wel een goed feest neer weten te zetten...
Pangetje
Dit was mijn eerste house feest! Geweldig feest!
In 1 woord SUPER, als je er op tijd was, was er niks aan de hand! Alleen de terug reis was nog al kut, vanwege de trein die alleen maar naar LEIDEN reed. En ik moest in breda zijn. We gingen om 5 uur weg, maar ik was pas om kwart voor 10 thuis :O
#.Para Lau
tja.. wat zal ik ervan zeggen..
kvdgeest
vorig jaar 1000x beter wat werd er slecht gedraaid veels te jong publiek dan vorig jaar mag betr op gecontroleerd worden
Chrisvo
Mensen lastig vallen met BlaBla bij BlaBla, priceless:D
Batau
drama met die kluisjes zeg, goed voorbereid zeg als je weet dat het gaat vriezen!!! verder vond ik het tegenvallen,, bij vlagen met de groep waarmee ik was wel leuk gehad... daarom een ok
[SF] WulpseWelp
top notch rockte um :respect: en laaste uurtjes BLABLA ... GENIETEND 8) !!!
lovely-lili
matig feest K*** rai,mij niet meer gezien
B0ekell
TOP avond gehad. keihard losgegaan. wel jammer dat t veel t druk was bij main! voor de rest prima vermaakt bij amazone project!
*Janientje*
Het is idd niet super georganiseerd, ver lopen en omlopen.. gedoe met die tyfus treinen naar de rai, snap t aan de ene kant wel door t weer enzo.. de muziek vond ik prima wel lekker.. al met al best een geslaagd feestje.. maar wat een gedoe eromheen lopen van de ene kant na de andere.. geef mij dan toch ma lekker een outfoor feesie met lekker weer ;) verder wel aardig voor een xtje
Lovedrops13
Het was iets te druk maar voor de rest nergens problemen mee gehad! Goede muziek en gewoon goed vermaakt:)
Bremme­tjuh(F­)
Opposites hebben een hoop goed gemaakt. Voor de rest zoog het behoorlijk in de rai. ID&T doe voortaan je best voor de mensen en niet het geld
*_*­Snoepie*_*­
alles was slecht geregeld 1e keer en ook meteen de laatste keer
-Johnny-
Hehe wat een bouttfeeset!!! Volgend jaar zoieso thunderdommeeee (H)!
Pfff bij t begin was t nog wel ok maar daarna... drama ..veel dezelfde nummers enz erg jammer ! !!
Super feestje weer alleen tyfus druk PFFFF:rot: na me zin gehad dat zeker op na aftershock
Pizarro
Kwart voor 10 van huis weg, kwart voor 2 met muntjes binnen, half 3 een drankje kunnen bemachtigen. Bagger organisatie maar wat was de sfeer lekker in [strike]BLABLA[/strike]!
Skur
Gewoon Super
Muziek top, geluid top, maar op n begraafplaats hangt nog meer sfeer :vaag:
Nadine;
veel te druk!!
ActivA BoBbiy
OLENE KADAR WAT EEN ZIEKE HELD:D!!!! :respect:
xshanna_
Het was echt GEWELDIG! Lekker los gegaan met zn alle:banana:! Heb wel auwvoetjes, maar hebben we ervoor over!:cheer:
BMelloW
top feest goeie muziek en sfeer nee totaal geen spijt van dat ik niet naar thunderdome ben gegaan
1.5 uur file op de afrit Rai, boze automobilisten die je t licht in de ogen niet gunnen en totale chaos bij de ingang.., parkeergarage vol, parkeer ongeveer maar aan de andere kant van de stad.. dit was de eerste en laatste keer.
IeRtJuW
veeel min punten maar muziek was top prima vermaakt..
*~Marsha~*
Klote feest, genaait op me parkeerkaart, een aanfluiting vergeleken met vorig jaar..kut muziek, vol met snuivers en popi mensen...laatste keer geweest graf tyfus duur alles ook nog, en wat een kut organisatie zowel binnen als buiten
weetje wat altijd lollig is, op een groot feest loop je altijd bij iedereen onder de oksel te snoefffn, robijntjes, silaan, freee van aldi en omo was ook weer in de zaal ;)
Shelley!!!
Wat een Tyfusorganisatie!!! 1 ongeregeld zooitje!! Dik 2 uur onderweg geweest!! Daarna je jas nog kwijt zien te raken in een veel te kleine garderobe met te weinig en sloom personeel!! Die paar uurtjes waren leuk, maar voor dit geld had ik wat meer verwacht!!
MegaBASs
Beter dan vorig jaar. Goede muziek gehoord, routering in de Rai was een stuk beter. Alleen Blabla veel te grote zaal! En mensen, vanwaar die arrogantie. Ga is lekker los!
*Dewi(L)'
1 en al gezelligheid ;)
MIMAS
te druk en slecht georganiseerd, muziek was wel ok, maar dit was wel de laatste keer durty dutch voor mij
main was echt super druk... geef mij toch maar een dik hardstyle feestje!!!
geeeeeeeeeeld word uit mn zak geklopt, HARD geklopt
Reez
Slechte organisatie ID&T :no: Maar heb er toch geprobeerd een gezellig feest van te maken met de mensen waar ik mee was :).
beatzz_
Heen weg geen problemen gehad, eenmaal binnen ruim half uur staan wachten op een locker, toen muntjes ook weer half uur gestaan terwijl je binnen ook munten kon halen stond dus lekker aagegeven.. Mainzaal veelste druk,vooral bij de bar.. Eenmaal bij Amazone, helemaal geweldig! BLA BLA TOP.. Jammer dat eten zo duur was als je omrekend, nadeel was het vele lopen.. geen rai meer voor mij! Pendelbus? drama..
strijder
echt een super feest(y) prima vermaakt!!!!alleen fucking druk niet normaal voordat je je drankje hebt was het al 30 min later:S
Pinny
WAARDELOOS! Kom je uiteindelijk om 3 uur binnen met je jas, je vest, je sjaal en je tas in een propvolle zaal :S Eerste keer naar zo'n feest. De muziek was net zo leuk als de CD's maar de rest was BAGGER! Wc's zonder papier, geen kluisjes, garderobe met een rij van 1,5 uur, te veel mensen....Laat maar!
Srsani
Boven verwachtingen goed! Super vermaakt met mijn lieve energieke collega's! Muziek was heeeeerlijk!! Publiek daarentegen...
de muziek was helemaaal super!! goed feestje, alleen de wc's dat kan echt niet.. te vies voor woorden!
(F)-*­Jonna*­-(F)
Heb een top avond gehad, maar de organisatie mag t volgend jaar wat beter gaan doen!
RickeY-G
heel gezellig, maar ZO KUT GEORGANISEERD!!
Fen0men0s10
Muziek was top. Verder alles matig.
smessie
te erg dit!!
giel de la tourette
leuk feestje alleen gewoon kut dat er iemand over me heen kotste
FloatingElmo
Een heel stuk beter dan verwacht. Wel wat minpunten.. Mainstage was erg druk. Idioot 1 richtings verkeer(ook erg onduidelijk) het bar gedeeldte was weer erg slecht geregeld. 7up bestellen en cola krijgen???XD. Veel nummers 4 of 5 keer gehoord, Voorderest Opposites was fucking nice. En er werd ook zeker wel lekker gedraait op de main:D
o7oEdDjuhh
Helemaal top goeie sfeer :D:D volgend jaar weer:D,, Chuckie Gregor Salto Sidney samson Afrojack Lucien Foort Sunnery & Ryan Chocolat puma waren helemaal goed :D
Burgemeester
wat een masale vechtpartijen op de vip
M3LVIN-
HULDE! :D Van het begin tot het einde keihard los:D Main was inderdaad onverantwoord en superdruk, daarom de hele nacht bij de Amazone gestaan en dat beviel me perfect! Verder geen problemen gehad met éénrichtingsverkeer en kluisjes, see you next year:D
-Terror32-
Heb me prima vermaakt, alleen veel ste druk! Volgend jaar maar gewoon weer in de HMH en lekker klein houden, dat is Dirty Dutch! Verder SJ&RM :respect:
DJ HARDBLASTER I'M BACK
gelukkig waren we er vroeg bij geen probleem gehad om binnen te komen en binnen 1 groot feest mooi mooi mooi :P
MARTINOZ
veels te druk, veels te veel vechtpartijen! zeker op de VIP.....! wow!
kielus
Heb me zeker wel goed vermaakt, behalve dat we meer dan een uur in de rij stonden voor de munten. SJ&RM kwamen zeer hard, en uiteraard kunnen rockuh @ Opposites. Terug weg was echt een hel waar waren alle sneeuwschuivers gebleven??????????????????
Miss_Unknown
Heb genoten :yes: Maar wat een drukte!
D-Stylez
Hele Avond bij Amazon Project gestaan, dat was allemaal PRIMA!:respect:
semmyy
Super muziek @ mainn, chuckkyyyy :kwyl:. alleen terug weg ontzettend KUT!!!!!!!
De muziek was super! Volop genoten en goed los gegaan.. Maar de organisatie, 1 complete drama.. Erg jammer, ik snap dat je niet alles soepel kan laten lopen maar dit was wel heel erg! Om te schamen..
Suus ;P
Over de muziek niks te klagen... maar de rest was echt klote geregeld jammer
justinkees
heb me prima vermaakt eigenlijk
SietsQo
TOPNOTCH & BLABLA!!!! Gezellig avond gehad :)
FrankYNG
Chuckie, BlaBla en Amazone Project erg sterk... top notch heeft er niks te zoeken
Harrar APC
fucking slecht geregeld! geen dd meer in de rai voor mij!
*RisS*
Jezus, wat een organisatorische FAIL!!!! deze DD zeg... Gelukkig werd er lkkr gedraaid en was het gezellig, Maar HOE slecht van ID-T... 1,5u in de file staan om vervolgens te horen dat de parkeerplaats vol is :@
Wat een kut feestzeg slecht geregeld kut beveiliging veel ste veel vecht partijen nooit meer
@Erik
Optimaal vermaakt ;)
BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA !!!!!!
Tomius
Muziek Super! Helemaal uit mijn plaat gegaan... Lichtshow was gelukkig beter dan de vorige keer... Relaxte sfeer... Maar de rest DRAMA: veel te druk, kluisjes slecht geregeld, drank slecht geregeld (eten was wel weer top)
SOSKIP
kkdruk , hoop opgefokte lui en veel te lang wachten overall
Blue_­Eyed_­Brunette
wat een gekut zeg met regeling en shit was echt barslecht
Grunno
muziek fantastisch kluisjes kut en te drukkkkkk
Nicole :-)
Muziek, 'MC's, sfeer, organisatie, in één woord:drama!Vraag me af of de drukte op main "verantwoord" was.
599 Gtb :Bounce:
GEEEEEEEEEEEWELDIG! :D
LindsayB.
Eerst flinke file, daarna komen we binnen in de rai, alle kluisjes waren vol en geen 1 beschikbaar :s, daarna naar garderobe.. daar nog 3kwartier gestaan, waren we aan de beurt waren alle hangers op. Pas half 4, door al dat drama konden we gaan feesten. Schandalige organisatie!
Masshysteria
TE DRUK GIERIGE ORGANISATIE!!!! Vooralsnog wel een ZELF een leuk feest van gemaakt!
Jemig wat klote georganiseerd was vorig jaar wel beter! Ben heel niet binnen geweest erg jammer!!! Pffff
,,miss--bitchie,,
wat een feest... the amazone project vond ik beter:P hahaha de mainstage was gewoon teklein er waren veel vechtpartijen tedure drankjes slecht personeel.... ik zou het niet over willen doen!! no facking way niet
SaDjo
T was veels te druk maar wel gezellig. Ook was t eerst zoeken naar de juiste zaal. De Amazone Project was te gek: Hardsoul, Shermanology & SJRM draaide lkkr. Kijk nu al uit naar de DD Outdoor Festival.
|Robbezz|
Eerst 2 uur in de file gestaan, komen we bij de pakeerplaats pakeerplaats vol.. word je naar P15 gestuurd. Ingang onduidelijk aangegeven 1 grote gaos omdat niemand het weet.. kom je binnen, geen lockers.. loop je naar de gaderobe focking druk.. toen was het al 03.00 en onze jassen waren nog niet opgehangen.. dus maar omgekeerd e naar huis gegaan.. ik wil de organisatie hartelijk bedanken voor het bestelen van totaal 300 euro aan kaarten!! :@
Susan--
de muziek en sfeer was geweldig, helemaal uit mn dak gegaan!!! alleen wat een kutgedoe met de file, parkeerplekken en kluisjes!!! slecht georganiseerd zeg... maar de muziek heeft alles goed gemaakt :)
Prima feestje, alleen die lui achter de bar waren te beroerd om te bewegen...
!!Margot!!
jeeeetje wat slecht georganiseerd!! eerst uur in file gestaan voor de rai.. komen we eindelijk bij parkeerplaats aan.. VOL!! worden we naar parkeerplaats gewezen bij mercury hotel.. GEEN pendelbus.. dus half uur lopen.. eindelijk binnen.. kluisjes op!! half DRIE pas binnen.. vervolgens aan einde ook weer uur gewacht op die pendelbus.. niet normaal gewoon!! maar verder eenmaal binnen een topfeessie gehad..
Muziek was top :bounce: maar veeeeeeel te druk. niet echt goed georganiseerd :(
m.lyn
heeeel slecht georganiseerd!!! kon pas om half 3 los gaan!
NOPEIS­NIETZO­DOPE
Was dope :P Erg druk, barpersoneel traag en lekker om lopen steeds maar verder dope muziek en lekker los gegaan :D
Stientje
Wat een klote feest! Ga 1 keer naar een ander soort feest en dan krijg je zoiets... heel slecht georganiseerd,... erg jammer!
samanthab
fokking druk en waar waren de bars ? dat vond ik echt heel slecht geregeld maar voor de rest lekker vermaakt :D
.­::Carl­ine::.­
Vond de muziek wel echt super! Maar wat een waardeloze organisatie zeg! Alleen daarom nooit meer! Ben 3 uur bezig geweest met in de rij staan voor: kluissleutel, voor het kluisje zelfs, controle, muntjes (door die achtelijk kut fillepijn), drankje zelf, eten! Muziek was dus wel goed maar daar is ook alles mee gezegd!
Vogelnestje
muziek was veel van het zelfde, sfeer was daar in tegen heeeel goed :) ging lekker los
Heb de hele avond me prima vermaakt in de Bla Bla stage:D wat een heerlijke muziek blijft het tog ook:D
Billy Hufter
De totale schade van deze nacht: €105, 7 uur onderweg geweest, 2 jassen gejat door een tekort aan kluisjes, eigenlijk alles was zwaar onvoldoende behalve de muziek.
jan klaassen
tsja het is geen hardstyle/hardcore feestje ....
Jazszper
Was gezellig, volgende keer weer.
Youri-
Kut feest! Slecht georganiseerd!
-Lioon
Top feestje gehad;)
**­Extrem­ejoy**­
Wij hebben ons prima vermaakt hoor... alleen dat barpersoneel was te lui om door te werken!!!
!LoCo_ErHaN
gelukkig was ik lekker vroeg..had geen last gehad van kluisjes..helemaal los gegaan bij Chuckie,sunnery james en ryan marciano! vond een top feest...
Eekkie
muziek was vet alleen veel veel te druk!!
|| )( Plof )( ||
Eerst een half uur voor je eindelijk de kluissleutel een keer hebt.. Dan wordt me wiet afgepakt.. Dan zijn de muntjes/drank achtelijk duur.. Dan kun je niet normaal drinken halen, omdat het zo f***ing druk is en er te weinig mensen achter de bar staan.. Wat een popie jopie muziek! :no: Echt een waardeloos feest, totale geld verspilling!
Ivo NEC
dirty dutch was helemaal top! Helemaal los bij de opposites, chuckie, sunnery james en ryan marciano!
roekoe79
Wat een slecht feest..! BAH..!!! dit soort grote feesten is alleen maar voor de hardere stylen geschikt
(L)De Blonde Honing(L)
Heb het alle maal gezien.. Gekke house freacks, mega sexy chick, hoge pumps en korte rokjes.. gare apen en losse hiphoppers.. Jah jah Amsterdam was weer los.. Misschien niet de beste locatie, misschien niet het beste feestje ooit maar wie de beat niet voelt hoort niet thuis op Dirty Ducth.. Geen haat voor de mensen massa want ieder wist van te voren dat er 30.000 adreline junkies naar de Rai zouden komen dus zeur niet.. Heb me prima vermaakt.. Bedankt feest maatjes!!!
wat een klote zooi.. klote kaartjes gewoon genaaid! :dood:.. pffffffffffffff
iirene
wat een bagger feest slecht georganiseerd ,kut sfeer conclusie: 1 keer en NOOIT meer volgende keer weer lekker naar de hardcore/hardstyle feestjes!!
MEGA slecht geregeld. Tekort aan kluisjes en garderobe's SLECHTE zaak ID&T

Line-up Dirty Dutch

1Dirty Dutch Music
za 22:00 - 23:00:  house
za 23:00 - 00:00:  house, techno
zo 00:00 - 01:00:  house, techno
zo 01:00 - 03:00:  Suriname Nederland house, urban, drum & bass, r&b, hip hop
zo 03:00 - 04:15:  house, latin
house, techno
zo 04:15 - 05:30:  house
zo 05:30 - 07:00:  house
· MC
· MC
2Amazone Project
za 22:00 - 23:15:  house
zo 00:30 - 01:30:  · live house
zo 01:30 - 02:30:  house
zo 03:30 - 06:00:  house
house, techno
· MC house
· MC Nederlandse Antillen house, urban
3Blabla
za 22:00 - 23:00:  techno
za 23:00 - 00:30:  techno, house
zo 00:30 - 01:30:  · live house, techno
zo 01:30 - 03:00:  techno
zo 03:00 - 04:30:  techno, reggae
zo 04:30 - 06:00:  house, techno
zo 06:00 - 07:00:  · live house, techno
4Top Notch
za 22:00 - 23:30:  hip hop
za 23:30 - 00:00:  · live hip hop
zo 00:00 - 00:30:  · live hip hop
zo 00:30 - 01:00:  · MC Suriname hip hop
zo 01:00 - 01:30:  · live hip hop
zo 01:30 - 02:15:  · live hip hop
zo 02:15 - 03:15:  house
zo 03:15 - 03:45:  · rap hip hop
zo 03:45 - 05:00:  Mexico Nederland house, hip hop, latin
· MC house, urban, r&b, hip hop
5Club Zonder Filter
za 23:30 - 00:30: 
zo 00:30 - 02:00:  disco, house, hip hop
zo 02:00 - 03:30:  drum & bass, hip hop, dubstep
Nieuws
Dirty Dutch
17 december 2009
Na maanden voorbereiding is het bijna zover! Aanstaande zaterdag komen er maar liefst 30.000 bezoekers richting een uitverkochte Rai met 1 gemeenschappelijk doel, een geweldige avond te beleven op Dirty Dutch. De spanning stijgt, de artiesten en organisatie zijn er klaar voor. Vergeet niet eerst de website dirty-dutch.com goed door te nemen, daar staat heel veel waardevolle informatie voor op de avond zelf. 35
De laatste reguliere en vip tickets voor Dirty Dutch 2009, zullen op zaterdag 12 december om 12:00 uur in de verkoop gaan via: www.ticketonline.nl Deze tickets zijn beschikbaar gekomen door frauduleuze betalingen of verkeerde bestellingen. Dit is dus echt je laatste mogelijkheid om kaarten voor Dirty Dutch ‘outsiders’ te bemachtigen. Wees er snel bij, want het aantal tickets is zeer gelimiteerd! 22
Dirty Dutch uitverkocht
24 november 2009
Op dit moment zijn er twee soorten Dirty Dutch fans. De fans die op tijd een kaartje hebben gekocht en de fans die toch iets te lang hebben gewacht en nu hopeloos op zoek zijn. De reguliere tickets zijn, met nog een maand te gaan, officieel uitverkocht. 66
Een week voor kerst zal de Amsterdam RAI voor de tweede keer het bolwerk zijn voor de house top van Nederland. Dirty Dutch 2009 ‘Outsiders’! 51
Nog twee maanden te gaan en dan staat Dirty Dutch 'Outsiders' op het programma in de Amsterdam RAI. De verwachtingen voor de line up op 19/12 zijn hooggespannen, deze zal er ook niet om liegen. Aanstaande donderdag 29 oktober wordt het programma bekend gemaakt door Chuckie zelf, middels een trailer op www.dirty-dutch.com?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock. 16
Het oer-Hollandse Dirty Dutch dat op het punt staat om internationaal door te breken, is het fenomeen waar louter en alleen vaderlandse trots een plek op het podium of achter de decks krijgt. Zaterdag 19 december doet Dirty Dutch voor de tweede keer de Amsterdam Rai aan met nog meer dikke house en rauwe muziek op het programma dan vorig jaar. 8
De 2.000 'die-hard' tickets die afgelopen weekend in de verkoop zijn gegaan voor de meest fanatieke Dirty Dutch-ers, zijn in nog geen tien minuten uitverkocht. 10
De tot de nok toe gevulde Dirty Dutch tent op Mystery Land een week geleden als "opwarmer", belooft niets dan goeds voor het grote werk van eind dit jaar. En nu dat de dagen weer langzaamaan korter worden en de nachten langer, kijkt heel Dirty Nederland dan ook uit naar hoe DJ Chuckie en zijn vrienden de vorige editie gaan overtreffen. 18
Forum
ForumonderwerpForum#Tijd
TK: Dirty Dutch kaarten te KOOP tickets5
TK: (gesloten) Dirty Dutch Kaartje tickets4
TK: 2 dirtyy dutch kaarten tickets1
TK: Dirty Dutch kaartje 1x in IJmuiden tickets1
TK: Dirty dutch kaartje tickets2
TK: Dirty Dutch kaartje tickets3
GZ: Dirty Dutch 2 kaarten omg Doetinchem! tickets2
TK: (gesloten) Dirty Dutch 3 kaartjes over tickets1
GZ: (gesloten) 1 Kaartje Dirty Dutch tickets3
TK: (gesloten) 1x Kaartje voor Dirty Dutch tickets7
GZ: Dirty dutch kaarten gezocht tickets9
TK: Kaartje Dirty Dutch tickets3
TK: (gesloten) 2x Dirty Dutch tickets tickets5
TK: (gesloten) 3 kaarten DD tickets16
TK: Dirty Dutch 1 Ticket tickets1
TK: Kaarte ngezocht dirty dutch orginele tickets3
GZ: 2 kaartjes Dirty Dutch Outsiders tickets3
GZ: 2 kaartjes Dirty Dutch tickets6
GZ: (gesloten) 2 kaartjes voor Dirty Dutch tickets4
GZ: 4 tickets voor Dirty Dutch tickets2
GZ: (gesloten) Kaartjes voor Dirty Dutch tickets3
4 officiele kaartjes Dirty Dutch tickets2
GZ: (gesloten) 2 Dirty Dutch kaartjes gezocht tickets3
TK: 2 Dirty dutch kaarten tickets2
GZ: (gesloten) 2 kaarten dirty dutch tickets1
GZ: (gesloten) 4 kaarten Dirty Dutch tickets8
TK: (gesloten) Dirty dutch tickets2
GZ: Dirty Dutch Outsider 2009 tickets1
TK: (gesloten) 1 kaartje Dirty Dutch 55 euro tickets2
TK: (gesloten) 2 kaartjes Dirty Dutch 19 december tickets1

1965 opmerkingen

 
chuckie is niet beste idd:s
maar hij draait telkens oude nummers met een elke keer weer een remix doorheen...
toch best triest dat 2 feesten van ID&T op 1 avond (dit en Thunderdome), allebei zo droevig zijn georganiseerd
zoveel negatieve verhalen echt te slecht voor woorden!
Uitspraak van *Floris op maandag 21 december 2009 om 22:50:
Volgens mij ben ik echt de enige van partyflock die hier een dik feest heeft gehad haha.

IK OOK!
 
WAT een vrouwen :|
Artiest {SHOWLIST artist 44835, 48301}
Geen foto's gemaakt door PF???
Uitspraak van boom boom op dinsdag 22 december 2009 om 12:40:
Wat ik niet snap is dat iedereen er tussen 12 en 1 wil binnen komen wandelen. Tent gaat om 10 uur open. Zorg dan dat je er voor 11 uur bent. Dan kun je binnen nog alles rustig vinden en uitzoeken en regelen. Daarna zoek je je plekje om te feesten en heb je een prima avond.

Als je om 12 uur aankomt met de auto op een feest waar 30 tot 40 duizend man komen, dan weet je eigenlijk al dat je pas om 2 uur "gesettled" bent.

Dat het slecht geregeld is lees ik ook wel, dat ID&T fouten maakt: OK, maar leg aub ook de fout een beetje bij jezelf neer.

En er gaan genoeg treinen, trams, bussen en metro's naar Rai. Gooi je auto bij de VU neer (gratizzzz parkeren) en pak 4 haltes de metro. Kost je 10 minuten.

I agree..beetje voorbereiding scheelt al een hoop... en ja sneeuw en shit wie had dat verwacht met dd?

btw kluisjes opstelling WAS ZO BAGGER.. beter voortaan locker-eilandjes maken van 4 kluis-muren tegen elkaar en hekken voor rijen bij de verhuur van lockers ... of 2 eilandjes voor de verhuur van sleutels.. De hal was RUIM ZAT .. passen nog dikke boeings in...
laatste aanpassing
Ben blij dat ik hier uiteindelijk niet heen gegaan ben... jeetje wat een ellende allemaal.

Hopen dat ID&T de geniale line-up van Trance Energy niet weet te verneuken met slechte logistiek.
 
Artiest Roman Coskun
godsamme zeg, ik heb met jullie te doen... aan de lineup te zien zou dit al geen flikker worden en het heeft zichzelf bewezen, goedzo id&t! neem wat massale feesten betreft alsjeBLIEFT een voorbeeld aan evotions/cosmopop/monumental productions...
 
was helemaal lossss met dirty dutch :P
 
Was wel super gezellig!
Uitspraak van draft555 op dinsdag 22 december 2009 om 13:56:
Het eenrichtings verkeer was ook een drama, zo vreselijk ver omlopen om naar andere zalen te gaan.

trust me.... dit is echt een goede oplossing... voor diegenen die ooit nog Innercity hebben meegemaakt (ondergetekende heeft ze allemaal gezien) is dit een verademing...

met innercity stonden ALLE gangen VOL ! Geen beweging. Dit is een stukje meer lopen maar scheelt veeeeeeel irritaties in de gangen.

Uitspraak van draft555 op dinsdag 22 december 2009 om 13:56:
Ook het toevoegen van Techno en R&B/Hip-hop in dit feest.

niet iedereen heeft nu eenmaal dezelfde en gezien de animo in de topnotch en de bla bla zaal werd het zeker gewaardeerd.... dus een feest moet maar 1 stijl hanteren ??? ga toch weg....

ik was aan het werk dus kan over de helft van de dingen niet oordelen omdat ik er geen last van had, maar bovenstaande 2 kl8en vind ik echt ongegrond....

Uitspraak van verwijderd op dinsdag 22 december 2009 om 23:12:
WAT een vrouwen :|

volledig mee eens :)

Uitspraak van verwijderd op woensdag 23 december 2009 om 10:58:
Was wel super gezellig!

ook mee eens
laatste aanpassing
waar blijven die t*fus foto's!
Werkzaam bij Stalker
DIRTY DUTCH WAS GREAT!!
Ik heb niet in de rij hoeven staan bij de kluisjes,
Ik heb niet in de rij hoeven staan voor drank,
Ik heb niet in de rij hoeven staan voor eten,
Ik heb niet in de rij hoeven staan voor muntjes,
Hahaha waar zijn al die people hier dan hun shit gaan halen???
Verder was de muziek lekker a la Dirty Dutch, all my respect to Chuckie!
Tot volgend jaaaaaar :D:D:D
Ps. ook gewoon rustig normaal naar huis kunnen rijden trouwens! hahaha had no problems at all... ciao!
Nog NOOIT heb ik zo'n slechte organisatie meegemaakt. Ik baal ook ontzettend dat ik 50 euro betaald heb.
Vrienden van mij moesten langer dan een uur wachten in de rij om te parkeren.. staan ze vooraan, horen ze dat het een VIP parkeerplaats is (hoe moet je dat weten als er nergens een bord staat?!) en moeten ze flink verderop parkeren. HALF UUR lopen en nog steeds geen ingang te bekennen! Mensen zijn via een ZIJDEUR naar binnen gekomen. Ze zijn niet gefouilleerd (en nog veel meer mensen niet!), ze liepen rond te zeulen met hun jas en toen ze terug naar de ingang wilden gaan voor een kluisje waren die OP!

Bij de kluisjes was er slechts 1 afhaalpunt voor sleuteltjes! 1! Voor 30.000 man??! Mensen raken geirriteerd en er ontstaat een agressieve sfeer. We zijn rond 11u weggegaan uit Alkmaar en stonden pas om half 3 (!!!) op de dansvloer met een drankje. De consumptieprijzen rezen de pan uit (7,50 voor een klein laagje bacardi en een kilo ijs met muntblaadjes is onbegrijpelijk). Het enige dat goed was aan dit feest was de muziek.

Zeer slechte service. Gewoon pure afzetterij.
Uitspraak van Boaz-DJ op dinsdag 22 december 2009 om 12:49:
Blanda... Je vergeet BlaBla vrind!!! De rest zoog zwaar maar BlaBla rocked my night! Olene Kadar, wat een held! Volgende U&I boeking

YeppaYeppa, Olene Kadar Rocked the BlaBla area!!


laatste aanpassing
Uitspraak van draft555 op dinsdag 22 december 2009 om 13:56:
Wat een vreselijke organisatie.
Ten eerste, hoe kan je als organisatie op de website aankondigen dat iedereen extra schoenen en jassen mee kan nemen omdat het zo koud is en dan "we" voldoende kluisjes hebben, als je dat NIET hebt?!
ten tweede hoe kan je nou de mensen dan niet laten teruggaan naar hun kluisjes, ja alleen met Vip bandjes.
Maar dat stond nergens vermeld.
Dit jaar is er veel te veel gebruik gemaakt van de naam Dirty-Dutch.
Mensen gewoon hun geld aftroggelen voor zo'n slecht feest.
Chuckie Nederlands bekendste dj, hoe kan je openen met zo'n vreselijk oud nummer?!
Schaam je je dan niet?
Ik vond de main zaal echt bar slecht.
Over bar gesproken, wie had er leiding over dat personeel?
Een paar extra trappen onder hun ass hadden ze zeker wel verdiend!
In de garderobe stond het personeel gewoon in alle drukte te sms'en ipv van WERKEN?
En dan nog roepen naar mensen "relaxt man!".
Hoe kan je dat nou maken?
Mensen betalen 50euro voor een kaartje!
Het eenrichtings verkeer was ook een drama, zo vreselijk ver omlopen om naar andere zalen te gaan.
Ja tuurlijk, je hebt 30000 man iedereen weet dat, maar maak dan een goede opstelling.
De borden gaven goed de weg aan maar dat wil niet zeggen dat je kan gaan aangeven "Mainstage VOL".
Hoe kan je dat nou aangeven?! Iedereen moet toch het recht hebben daar heen te kunnen, iedereen betaald daarvoor!
Ook het toevoegen van Techno en R&B/Hip-hop in dit feest.
Het heet toch Dirty-Dutch, iedereen kent dat toch als HET house feest van het jaar?!
WTF, waarom ga je dit soort muziek draaien? O,ja extra mensen trekken, meer geld verdienen...
Ik denk dat je hier meer mensen mee hebt afgeschrikt dan aangetrokken voor de aankomende feesten.

helemaal mee eens !!
maar dat wil niet zegge dat ik volgend jaar niet meer ga :D
de voorgaande jaren ging namelijk wel goed...
de muziek heeft een hoop goed gemaakt, toen ik eenmaal om half 4 binne was :D na alle ellende
dus volgend jaar gewoon een herkansing
:D
En de foto's van dit feest staan inmiddels dus ook online:










Met dank aan Chee!
laatste aanpassing
Uitspraak van Beee op woensdag 23 december 2009 om 12:35:
was aan het werk dus kan over de helft van de dingen niet oordelen omdat ik er geen last van had, maar bovenstaande 2 kl8en vind ik echt ongegrond....

Aha!
Jij was aan het werk?! Heb je wel wat gedaan dan?
En Innercity trekt toch iets meer bezoekers dan Dirtydutch, dus valt niet echt mee te vergelijken.
En vorig jaar liep alles super goed door elkaar heen.

Maar goed ieder zn mening, en volgens mij zijn meerdere mensen het met me eens.
 
Artiest Waai
Mainstage DD was top! ID&T??? Lees mijn verslag.
 
Als het mee zit staa ik er over een paar jaar zelluf te draaie
zorg dan ook dat alles goed geregeld is wil je ;)
 
ZWAAR KUT dit jaar! ik kon geeneens een andere zaal vinden. security scheet in hun broek. vip afdeling was een bende alleen maar ruzie en er werd maar weinig aan gedaan. veel te druk. geen kluisjes enz. volgend jaar geen dirty dutch meer! zwaar zonde van mijn tijd en geld, had nog beter de hele nacht in het hotel kunnen blijven. personeel was niet aan het werk maar alleen aanwezig. Bah een van de slechtste feesten ooit, je zag geen reet bij de wc's het was daar hartstikke donker geen licht te bekennen en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Uitspraak van CAPSAICINEE op woensdag 23 december 2009 om 15:04:
DIRTY DUTCH WAS GREAT!!
Ik heb niet in de rij hoeven staan bij de kluisjes,
Ik heb niet in de rij hoeven staan voor drank,
Ik heb niet in de rij hoeven staan voor eten,
Ik heb niet in de rij hoeven staan voor muntjes,
Hahaha waar zijn al die people hier dan hun shit gaan halen???
Verder was de muziek lekker a la Dirty Dutch, all my respect to Chuckie!
Tot volgend jaaaaaar
Ps. ook gewoon rustig normaal naar huis kunnen rijden trouwens! hahaha had no problems at all... ciao!

HAHA! Ja, same here! & wij kwamen ook met een hele hoop mensen tegelijk binnen om half 12/12 uur!
Ik weet echt niet wat jullie fout hebben gedaan, maar mn chick en ik hebben serieus neeeeergens last van gehad!
& de bar was zo ideaal dat onze bekers werden bijgevuld met bacardi razz omdat de 7up nog bevroren was :D
Een beetje slim improviseren & jullie hadden zo'n awesome feest gehad..
mag ik er ook nog even op wijzen dat het stemresultaat 'zeer goed' is? hihihi
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4138, 1961}
Uitspraak van draft555 op donderdag 24 december 2009 om 12:08:
En Innercity trekt toch iets meer bezoekers dan Dirtydutch, dus valt niet echt mee te vergelijken.

Bullshit, in de hoogtijdagen van Innercity kwamen er ook 30.000 bezoekers naar het feest. En de laatste jaren was het niet eens uitverkocht en was er ook gezeik in de gangen. Dit was een prima oplossing. Maar wel raar dat VIPS en pers alle kanten op konden lopen.
En de foto's van Dion staan nu ook online:
Klik op een foto om het gehele album te bekijken!










laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op woensdag 23 december 2009 om 02:46:
godsamme zeg, ik heb met jullie te doen... aan de lineup te zien zou dit al geen flikker worden en het heeft zichzelf bewezen, goedzo id&t! neem wat massale feesten betreft alsjeBLIEFT een voorbeeld aan evotions/cosmopop/monumental productions...

DUIDELIJK!!
vond het dramatisch, súper slecht georganiseerd.
Konden met de auto alleen kilometer verderop parkeren en daar waren geen pendelbussen te zien hoor.
en als je dan buiten komt midden in een sneeuwstorm (in je hempie), omdat je binnen niet eens je jas kwijt kunt, moet je gwn voor 50 eurie een taxi naar je auto nemen :S NOOOOOIT meer deze ellende.
en oh ja over de muziek, vond ik ook maar waardeloos. Dan kwam eeeeindelijk de beat in het nummer, begint er weer zo´n MC doorheen te lullen, of werd het volume naar beneden gedraaid!
Was top! Hopelijk dit jaar nog beter!