Partyflock
 

Awakenings

· 1997-2001 edition Facebook Siteawakenings.com
1080 × 1080 · organisatie
Awakenings
7 maart 2023
georganiseerd door Site Site

Gashouder (binnen) op de kaart Site
Klönneplein 1
Amsterdam
NederlandNederland
techno × 6, minimal × 1, tech house × 1

Tickets & prijs Awakenings

Uitverkocht
Voorverkoop:€ 40,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Meetings
Er waren 4 meetings, de drukste drie om 02:00 met 14 bezoekers, om 00:00 met 5 bezoekers en om 06:30 met 2 bezoekers.
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.
Verslag
Door Erwin_1975 (1047).

Stemresultaat: geweldig

geweldig37957%
zeer goed18428%
goed8513%
ok102%
voldoende3
onvoldoende3
slecht1
zeer slecht0
waardeloos1

210 waarderingen

Maarten1611
Surgeon.. Wat een held! Lekker zweten in de pit!!
Medder
Vlakjes... Matjes... Tammetjes.... Ingetogen.... Geef t beestje maar n naam. De Gas heeft de zijne iig niet waargemaakt O:) De DJ's deden hun best, maar de techno kwam er maar niet tot zn recht :|
JLM
Lekker waussssssssssss
DK079
Surgeon :respect: SETUP 707 (L)
Raving Davey
Wat een topper was het weer pff.. En als je dan ook nog met allemaal toppers bent wat wil je dan nog meer!!
Grapefruit
heerlijke knaller weer
SDumasqo
SUPPER Dikke Awakenings gehad!! OUDERWETS KNALLEN IN DE GAS!!! HEERLIJK!! Techno was zoals het bedoeld is....gezellige mensen...show uiteraard prima...en iedereen was weer eens heerlijk zwaar uit z'n dak!! YEEEAAAHHH I LOVE IT!! :respect: :bounce: :respect:
Martyro
Surgeon was gruwelijk vet!! _O_ Nasty 1e helft erg vette platen! daarna weer die hitjes.. Remy en Larkin vond ik lekker :). PAS haalde jammergenoeg totaaal het tempo uit de avond. 2e deel was wel cool. Gayle vond ik matig.. te plat. liever haar oude stijl. was weer gezellig vooraan, thnks voor de zorgen ;)
Speedy Dee
billy en surgeon! helden!(Y) top feestje!
Luke moet weg, altijd! completly destroyed my eve :(good to hear Gods like Gayle and Surgeon- no mistakes. of course top avond :D:D:D
SalvaMea
Was vooral erg gezellig. Jammer van al die ballen in blouse, wat doen ze daar:/ Muziek heel vet, maar niet helemaal naar verwachting en wat stond het zacht. De after was absoluut het leukst:D
The-Bob
Billy Nasty, Surgeon & Gayle San:respect:
Lucas81
Surgeon de held, Billy vertrouwde meester, Luke loser.
Luke Slater :respect:
Der Alte
Geen topavond. Had meer verwacht van Slater en Gayle San. Nasty klonk goed naar Surgeon was de topper van de nacht. De sfeer was prima. Heel erg leuk en relaxed publiek. Toch een heerlijke nacht gehad!
keuz
Larkin heerlijke klassiekers, het talent van slater is onmiskenbaar, hij had alleen voor de ulitieme monster set van surgeon gemoeten, de held. Plastic dreams opening van gayle san was dik en verder solide. Wederom top!
GROF!!! (L)
beau-lady
eindelijk weer een 'geweldig' verdiende avond!! :D Billy Nasty :respect: Surgeon :respect: Gayle San :respect: naar het einde toe mocht t wel iets harder worden! ;)
Diminish
Surgeon! heerlijk! het was alleen niet zoals in april helaas ;)
DV8
Weer een TOP nacht!!
Jeziel Souhuwat
Surgeon was zoals altijd goed bezig, Luke slater..mocht van mij wel eerder staan. Gayle vond ik niets...houde zich niet aan de Thema...volgens mij draaiden ze veel steviger in die tijd. beetje jammer van haar. had er zo veel zin in haar set! Vorige editie muziekaal veel beter. voor de rest was het zoals altijd gezellig.
Chloeeeee
Billy Nasty, Surgeon (Y) luke slater mocht van mij wel eerder op avond draaien, gooide tempo er weer uit. Gayle San draaide toch niet zo in die tijd? :S had steviger verwacht van haar..beetje jammer! vorige editie vond ik veel beter.:)
Ik zeg maar zo, ik zeg de 28ste gaan we weer! En Remco, zeker wel dat je genoten hebt:)
wouterdoorn
Weer genoten van dit topfeestje! Surgeon de held!
Super avond gehad! :) Al vond ik het muziekaal geen hoogstandje...
Tony -T
Billy Nasty was TeringTechno Lekkurrrrr :banana:
Het was weer een heerlijk feestje!
TechnoMigs!
Dit was weer een heerlijke Awakenings!!! Kenny larkin en billy nasty, helemaal goed!! :respect: Veel leuke bekende gezien!! Bedankt iedereen voor de gezelligheid!!! lasers waren weer mooi (maar vrijdag waren ze beter) Luke slater was geen zak aan, die had beter de eerste set kunnen draaien. Ik wil los rond de klok van 5 en dat lukte bij hem niet echt, maar het laatste uurtje met gayle san ging weer los! had beter van der verwacht maar los ging het wel(Y)! :respect:
-Bel-
Fantastisch!!
Doortje
Na 3 uur begon het muzikaal eindelijk FUCKING VET te worden! De echte trouwe technofans stuk voor stuk los! Wel jammer dat ik 'the bells' 3 keer heb moeten horen! En dan ook nog als afsluiter! Tis niet echt orgineel meer.
pekipek
Surgeon Gozahh vd avond
Techno-babe (F)
Remy,Kenny Larkin en Billy Nasty,top :D Luke Slater echt niet me ding! Heerlijk avondje gehad! YEAH
Kp
April was wel beter ja maar deze was ook niet verkeerd :) Luke Slater (N)
Laurush
Wat ik ervan had verwacht, is het ook geworden!! Gruwelijk...
Was een heerlijk feesje:-D, goed sfeertje, veel leuke bekenden(k), maar qua muziek veel minder dan de vorige editie:-( Kenny Larkin:-) n paar heerlijke platen, Billy Nasty(y), Surgeon(y)Die 1ste plaat:-D, Luke Slater:-( Waarom geen techno van toen?? tempo laten zakken? Bij Gayle San had ik zo gehoopt dat ik nog 1x van haar oude style zou mogen genieten, maar ineens afgelopen, terwijl je denkt dat ze nog aant opwarmen is.. Volgende editie 1997-2001 hopelijk meer Techno en Dj's die oude style techno draaien.
..:GRIES:..
Was gezellig met peeps Asian Power on dancefloorr...Remy Billy nasty en Surgeon vet Gayle san wat tam als afsluiter!
Gilz
Surgeon, KONING!!! _o_
Deviant1
Awakenings zoals vanouds O+ *O*
Had iets te hoge verwachtingen door de editie van april, maar al met al een prima avond gehad! Surgeon de onverwachte held!!
Casimir
Gayle San: Plastic Dreams, wat een fantastische opener
Chunker
Heel lekker
Alleen Surgeon vond ik echt dik, PAS was vet maar stond denk ik te laat, geluid stond ook zacht, andere classics avond was beter maar dit was wel een goede editie.. oh ja die 3 pannenkoeken die raar liepen te doen aan het einde mogen de tering krijgen(y)
PHIEDBACK!
GENIAAL WAS T!! genoten, gefeest, geknalt!
Elollie
SURGEON (L).. heerlijk setje! Kiwiiiiieeelied was leuk:D
Petey!
Remy, Billy Nasty en Surgeon! OMG wat heeeeerlijk :D (L)
Dit feest verdient als optie Zeer Geweldig.. Misschien wel het mooiste feest waar ik tot nu toe ben geweest!
McHaha
Surgeon was me te spooky. Billy Nasty snapte het wel!
(Larsson).
Fantastisch!:D
ZILDIAN
Holy Bef wat een Feest, Niet normaal! Respect voor Rocco en z'n crew! Tot november!!
Morriss!
NASTY&SURGEON wat heb ik genoten!!
MarijN
gewoon gezellig gehad en lekker gefeest.. best een tam sfeertje idd
*BEE*
alleen billy nasty leek het te begrijpen en gayle san aan het einde maar de rest wat een drama!!
DvanP
Sfeer was erg goed, qua muziek had het van mij deels nog een stukje steviger gemogen. Maar heb me uitermate goed vermaakt :bounce:
DJ UltraFunk
Kenny Larkin :respect: Billy nasty en Surgeon!!! vette avond! Tempo zat er al gelijk er goed in. Gezellige mensen, drijfnat thuis..
Helemaal geweldig!!! :D
stefotronic
na 11april was dit toch best een tegenvaller...
Luke Slater(L)
Was weer genieten!!!!:D echt super!!(L)
"@nn@"
Waarom is het afgelopen??? Awake..ai ai :lief: wat een toppertje weer :respect: DIK DIK...tijd vloog! Sprakeloos wat een show. Remy, Billy Nasty en Sugeon, (L) helden van de nacht! Goede sfeer, veel mensen uit hun dak en heerlijke TECHNO...TOP!
Subatomic Vision
Ik miste toch echt Ben Sims van de vorige keer, maar toch topavond gehad!
Matthijs
Wat een ongelofelijk gruwelijk feest! :D Ik wil terug (L)
Topfeest! Waanzinnige show en dikke muziek. Goede sfeer. Larkin sloeg de plank finaal mis. Jerome, Remy, Billy, sergeon en Slater top. Gayle San? Geen verhaal en geen techniek, wel dikke tracks maar geen samenhang en een hoop geklooi. Triest. Rocco: Thumbs up voor je statement!! We blijven feesten!!
Micka
Ik had al verwacht dat Surgeon het beste van de avond zou leveren, maar hij hier flikte had ik niet durven dromen. Bizar vette set! Verder heerlijk feest. Slater vond ik zelf wel goed itt veel mensen, alleen verkeerde moment van de avond idd. Doet verder niets af aan de rest van de avond, gruwelijk genoten!
WOW wat een avond TOP!! Surgeon was de held!! op naar de 28 nov
M@rit
Helemaal TOP!
Catja
Was gezellig, al vond ik de muziek wel wat tegenvallen. Surgeon was super!
Geweldig feest, dikke locatie! nice
abc12345
super muziek, vette lasers, dikke locatie en lieve mensen: GEWELDIG!!
1 woord Gayle San top!
allebei de dagen super gehad:D maar zal het toch niet meer vaak gaan doen:P Jeroen-Theo (l) Techno thnx voor een leuke after party:d:d
Anninda
Geweldige avond!!! Luke Slater was ff wat minder (n) Op naar 28 Nov!
Semsiee
Was gayle san wel bekend ermee dat ze op een 97/01 editie draaide! echt een dikke tegenvaller, alleen genoten van surgeon met lekkere platen zoals housenation.. de enige die echt een beetje moeite heeft gedaan, en begrepen heeft dat dit een CLASSICS avond had moeten zijn. de editie was waardeloos bij de vorige 97/01 editie vergelijken. verder goede sfeer en gezellig zoals altijd.. jammer dat gayle dan zo afsloot en zich er totaal niet aan hield.. een echte teleurstelling. !!
C'est la Vie
Helemaal sprakeloos! Wat een vette editie was dit weer! Lasers ook helemaal te gek :respect: Goede binnenkomer met Remy!! Alleen maar genoten van al die opzwiepende klanken die door de Gas knalde! I (L) techno from the 90's
acco
vond het ietwat tegenvallen na de classics editie van vorige keer.. muzikaal gezien kon niemand me echt warm krijgen en het publiek was nogal tammetjes.. desondanks een hele dikke nacht gehad
Surgeon (Y). was weer een mooie avond :D
Robert (L) Techno
Heerlijke avond, beetje tam publiek maar verder top, dus was blij dat ik weer naar binnen mocht :lol: Surgeon was de man van de avond!
Plok
Goed, maar Gayle San maakte de avond zeer goed!
chiquito
was gewoon dope. Surgeon, Nasty en PAS :respect:
Had Gayl San wat harder verwacht aant eind..ook zekerz lekkere oude nummertjes voorbij horen komen...maar was weer super gezellig (y)
Suzhi
billy nasty was oke (iets minder dan de vorige keer), Surgeon was vet en Gayle San was in haar 2e helft mijn held van de dag :-)!
Kevin A.
Billy en Surgeon helden van de avond! Heel dik! Gayle kon me niet zo heel veel boeien.... Wel een top avond gehad!
Wakker Dier
Eerlijk gezegd vond ik het muzikaal deze editie echt heel vet, Larkin/Nasty en vooral Surgeon gooiden er een lekker tempo tegenaan. PAS ging me te traag, had liever in het tempo van Surgeon doorgeknald. Publiek was wat mat maar wel heel gezellig !
Jordy Vuig
Remy, vet! Larkin, vet! Nasty, VET! Surgeon, waardeloos zoals altijd! Slater, oppermachtig! Gayle, onsamenhangend en teveel mix fouten en dan ook nog eens the bells als afsluiter, leuk idee alleen een beetje jammer dat ie al 2 keer gedraaid was :s Maar over het geheel genomen was het weer een top avond !
What a night *zwijmel* super nacht gehad met m'n chick !
Løran.
Phoeee ging gewoon echt TE VERR!!! =)
Lover of life
Veel heel veel lieve en gelukkige mensen heerlijk. x. Samen genieten van licht en geluid!
veroen
Lekker binnenkomen bij Remy, Billy Nasty heeeeeerlijke set!!!! daarna lekker het gas erop met Gayle San als heerlijk einde!!! (L)
Teknoman
Wat een fucking held die Surgeon! SUPER!
Carlinos de Bimos
GRUWELIJK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kleine Bartje:P
was gezellig:) wel ff een ninder einde by de wagen :S:S:S:S
Hendrik degen
einde knalde lekker, maar had eerder op de avond mogen beginnen!,
Leroy SDF
Mooi feestje! weer genoten, alleen jammer dat gayle san niet echt veel nrs draaide uit de periode 1997-2001!
Geweldig.
MalleBabbe
Lekker feestje wederom in de Gas! Publiek iets tam viel me op! Maar heerlijk werd er geknald! Surgeon & Gayle San! YYeeesss!!!!
Marcel Del ' Aqua
Remy TOP! Kenny Boe! Billy TOP! Surgeon TOP! Luke BOE! Gayle San TOP!:P voor uitgebreide onderbouwing zie berichten onder:d
Petje af monumental..... wat een avond!!!!
Stubbies
Wat een avond!!!!
ShootingStar
Superdik, van begin tot eind. Gayle San was subliem, net als Surgeon trouwens. Ach, eigenlijk was iedereen vet.
Don't STOP till I drop!!­
GEZELLIGHEID!!! Wat een top sfeertje, iedereen was gewoon heerlijk spontaan (L) Lekker met de voetjes van de vloer (L) HELEMAAL TOP!!
Jeroen-Theo (l) Techno
Surgeon was dik!!! Man van de avond!!! Luke Slater :nee:
Edge of Motion - Set up 707 - Surgeon = held!
btw mn camera kwijt geraakt....iemand???
Isaac Latu
was weer gezellig met alle leipe mensen.. muziek was wat minder en het geluid was ook niet optimaal. Had er meer van verwacht.. Sugeon was wel goed bezig, maar Slater haalde het tempo er weer uit met zn lange breaks en zweefshit...jammer:(
Lady Li
Geen woorden voor deze TE ZIEKE avond!! NASTY en SURGEON , kippenvel!!!! Gayle San dik begin nr en geweldig eind nr met the Bells!!!!!!!
Partyknakker
ONGELOVELIJK GENOTEN!!:D Heerlijk mensen!!
Geiselmann
muzikaal gezien briljant. Emiel thx voor het vinden van me oordopje!!
blije eikel
dik dik dik!!!!
die ouwe techno is DE SHIT! beste editie ongetwijfeld!
Open minded
leuk feestje maar toen gayle san begon werd het pas echt vet zo had de avond moeten beginnen
Maaike..!!
Zoals altijd weer top.. Alleen mar Slater zich iets meer verdiepen in de DJ die voor hem draait...
Maskertjuh
Was SUPER, maar mis wel het vuurwerk hoor...
Oeteman
Lekker avondje! Surgeon en Gayle San staken er met kop en schouders boven uit, Luke Slater had wat eerder geprogameerd mogen worden.
*KiPPie
heerlijk! (l) erg erg gezellig!! Larkin viel me zwaar tegen helaas, Surgeon man van de avond :respect: en een top afsluiting met gayle! :)
BENTE .
remy, billy, surgeon (l) wat een heerlijkheid....
JUDITH :)
Heeeeeeel vette avond, t begin met Kenny Larkin was een zware tegenvaller!(n) Daarna Billy Nasty&Surgeon, zwaaar vet en dat bleef zo tot het einde!:D TOPavond dus!(L)
Return to sender
Kenny Larkin met mooie plaatjes :)
wacko jacko is niet gek
vet vet vet,wat was het gezellig! nasty en surgeon: HEERLIJK!
Heerlijk feestje maar weer :respect: al vond ik vorige editie iets beter
chicky35
Leuk een keer mee gemaakt hebben.Nee is niet mijn ding. Maar wat een LASERSHOW!!!(Y) Vet hoor!:D
TECHNOFREAK 2
Surgeon... Die man! Echt knetterend RETE-DIK!
FUCKING VETTTTTTTT!! REMY :respect: helden-set! Genoten!!:d Billy Nasty(Y) TOPPPPPPPPPPP AVOND
Dynamic Reflection
Wat een gruwelijke avond! Nasty dikke shit, maar Surgeon spande de kroon! Openen met Edge of Motion - Set up 707, wat een koning!! :respect: Vetste Awake sinds tijden! (l)
Daan^
Billyyyyyyyyyyyy Nastyyyyyyyyyyyyyyyyy
mobstar07
Was al jaren niet geweest maar damn; echt met een big smile uren op slechts een Red Bull staan dansen :) Steeds dacht ik ff pauze, maar dan kwam er weer wat vetters overheen. Jammer idd van Slater, maar Gayle maakte mijn laatste restje energie op. Klasse fuif!
:respect: Surgeon! :D
Johnny­Mnemon­ic
Zeer leuk feest ! alleen die security.... Razia´s in de wc´s , jammer zoiets.
LETSGOTECHNO
Zo ongelofelijk vet! (L)
Surgeon draaide erg lekker. Verder een lekker sfeertje
Jells
Ongelofelijk mooie avond! Billy was en is een HELD Surgeon sloot zich aan bij het rijtje 'beste van de avond'
Sincerity
1e keer westergas.. wat is het heet daarbinnen zeg :rot: maar wel een leuke avond gehad :D
misterunox
Helemaal geweldig!!!!
71 Kilo Tom
Luke slater de onbetwiste winnaar van de avond!! Alleen jammer dat hij op een verkeerde plek in de line up stond
Gurré
Super editie !! Nasty, Surgeon en Gayle San waren geweldig :)
heftig
Carnagast
ik werd een beetje bang van surgeon met zijn duistere muziek.. mama help. H4L
Shut up and dance
Billy Nasty was top heb me goed vermaakt!
.jj.
Kenny Larkin(y)(y) Billy Nasty (y) Surgeon (y)(y) Luke Slater (n)(n) Gayle San(y)
Don Thomassi
S U R G E O N!
RiK :bounce:
Surgeon echt een held! Billy nasty was ook super vet, en gayle san onverwachts een dikke afsluiter. Maar surgeon (L)
Lisign
Heerlijk feestje:) Kenny Larkin en Billy Nasty draaide zeer geniaal:D
SJ-O
De dag dat alles verandert moet nog komen ;) Maar het was me een gezellige boel
GielJL
Surgeon, Nasty en Gayle San Helden!
Tijd ging supersnel! Surgeon held van de avond! Erg gezellig gehad
Alleen maar goede muziek gehoord! Surgeon en Larking het beste van de avond/nacht! Luke Slater had misschien toch beter voor Surgeon kunnen komen??
Ldp
Luke Slater ff minder, maar dat heeft de pret niet mogen drukken!Top:D
Hij was weer zeer fijn! Billy Nasty man van de avond en Surgeon goede tweede. In tegenstelling tot anderen vond ik Slater ook erg sterk.
MisterA
mijn oortjes klapperen nog steeds na die dikke set van surgeon...
**Tim
GE-WEL-DIG! wat draaide billy nasty surgeon en gayle san heerlijk(L)
TECHN:­yes:NE­ES
11 april was vetter, maar t was wel leuk :yes: ECHTE techno sterft niet :) Luke slater was NIX AAAAN!
Ik_ben_Remco
Ganz gail feestje! Oh en annabelle heeft me aangerand op de dansvloer! En gelukkig was Billy helemaal niet zo nasty, wat een held!
hothouse
Ik ben sprakeloos...:respect:
lin.
billy nasty,larkin en gayle sann geniaaal!
Duckiej
Was weer heerlijk :respect:
Fabio
(L) Surgeon
Rie :woop:
Billy nasty wat een koning weer en gayle san (Y)!!! :d GENOTEN!!
TechAddict
Was weer een lekker nachtje:D
Mills
Geweldige editie!! Vele malen beter dan de avond ervoor... Billy (BAAS) Nasty en Surgeon helden van de avond ... :D
Harmless
gewoon in 1 woord..... TOP FEEST..... op naar november
Ik.­Hou.­Van.­Techno
Billy Nasty en Surgeon (H) waren bezig als twee smerige bandieten.. pff wat was dat dik.. :D Beetje jammer van de autokraak!! Stelletje zwerverss
M!vv
Remy:respect: Voor mij de held van de avond!!
Wat weer een geweld (ig) feest, Remy top heerlijke opbouw, Larkin ok, Billy nasty Hero Surgeon Top jammer van de weinig interactie met publiek door het draaien met zn laptop, Slater te soft, kon ik niet inkomen en San als afsluiter helemaal geweldig. was weer zeikenat van het zweten maar meer dan voldaan weer thuis...aaaaaaaaaaarrgggg VET
Long ed
Was weer leuk feestje!
Browser
Wat een ontzettend brute locatie blijft de gas toch! Larkin was zwaar onder de maat, maar vanaf Surgeon was het alleen maar zagen, zoals het hoort! Gayle San is lievv (L)
! Jan
Het blijft gewoon ouderwets genieten.. heerlijke sfeer! Waarom komt er een einde aan dit soort nachten?!
adje van het padje
Heerlijk genoten, Billy nasty draaide echt goed, en gayle san sloot lekker af!
**­Justin­e,,:ha­rry-u:
Het was weer een gruwelijke editie!!! Gayle san:respect:
het was echt te hard!!!!!! was zwaar gezellig links vooraan!!!!!
Remy!!! en de partyflock meeting duidelijk een aanrader! :D
Mysterik
Gayle San 4 president! Wat een set! Surgeon en Billy ook fenomenaal. En die lasers...gekkenhuis!
Augy
goed te doen maar was niet mijn avond..
OH MY GOD!!! Wat een DIKKE avond, nog nooit zoiets meegemaakt in de gas. Kenny was de koning van de ton maar Surgeon de keizer. ps Wanneer snappen mensen nou eens dat je gewoon echt NIET door sommige platen heen moet lullen. (HINT Rocco!)
*DYNAMICS*
FUCKERSS HADDE ME AUTO OPENGEBROKEN HELE AVOND VERPEST DAARDOOR!! GGRRRR :@
propper09
Wat een technotempel, Surgeon held van de dag!!! jammer van luke sater dat ie het tempo eruit haalde
Han Frissen
WTF!!! Beste Awake tot nu toe voor mij!! Klassieke klapper avond! Larkin heel erg dik, Nasty super! Surgeon is de baas, Slater erg viessss! :-D veel 'feel good' klassiekers passeerden de revue! donna summer -i feel loved, Nights of the jaguar, ben sims - manipulated, joey beltram - energy flash, the bells, Surgeon - intro!! spastik, technasia - acid storm, om maar een paar te noemen! ZIEKELIJKE AVOND!
TraumaTizer //­
Superdik! lekker gefeest met mn matties, topavond :respect:
Ganga
DIK DIK DIK! Potverdrie zeg wat een avond!
ZAZAZA
Prima weer maar ik denk dat ik nu ff wat jaartjes pauze neem...
DeKORTE
surgeon (Y) vooir de rest volgens mij draaide ze vroeger meer rollender als gisteren !!
Proc33d
Als ik hoger kon stemmen als geweldig had ik dat gedaan. Wat een fantastische avond.
Midnight Rave Association
TECHNO TEMPEL(L) Surgeon, Billy Nasty en Gayle San draaide m de pan uit! Slater haalde tempo vaak eruit beetje jammer
[SF] daphie
Wat een feest :respect: Was m'n 1ste Awake in de Westergas, wat een dikke locatie B) Heb me prima vermaakt met m'n vriendjes en vriendinnetje (L) De voetjes hebben niet stil gestaan :banana:
tommaatje
I Feel Love!!!! Larkin! nice! heeeeele dikke nacht! op naar 27 november
Kenny kon me niet boeien, Billy draaide heerlijk en surgeon nog beter. Jammer van al die 16 jarige kinderen, voor jullie bestaan er dingen als K3 en zo
Daan Banaan
AWESOME
RAMOS!
Wat een top qualiteit!! alles klopte! goed geluid dikke lichtshow! :respect: voor de organisatie!!
Wat een heerlijke klassieker editie! Het publiek ging ook ouderwets compleet los!!!! Remy, Larkin, Nasty, Surgeon geweldig!!!!!
xqlusively
Kenny Larkin was genieten :)
was weer een fantastische avond! Awake altijd kwaliteit. Surgeon en Billy Nasty, helden van de avond!!
TechnoToi
bij deze wil ik alle vriendjes en vriendinnetjes bedanken voor de super leuke nacht!!!:D
!­ TECHNO LOVE !­
billy nasty was echt heerlijk bezig heb een leuke avond maar vond de vorige 1997-2001 party een stuk meer knallen
d0nlov­es2vla­m
HOEEEE VET WAS DIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JONGENS WAT VET OWOW WAT EEN KNALLERS en natuurlijk de meetjing ik heb een geweldige tijd gehad hou van jullie
Soon.
ik was kort, maar het was vet... dikke techneuuu!
K*N*U*R*F*T
Goede sfeer, veel mensen uit hun dak (Y) en heerlijke techno (L)vooral van Nasty en Surgeon :respect:
ML71
Remy, Billy Nasty en Sugeon erg prettig... Kenny Larkin had ook voor mij niet gehoeven en Slater.... tjah.... beetje jammer. Was wel weer een erg prettig feessie :)
quesss
Surgeon en Nasty... HEERLIJK! Vond Luke Slater wel wat tegenvallen. Ze hadden hem beter eerder op de avond neer kunnen zetten...
Brts
fakkin vette avond!
ChemicalCleo
Noest gefeest, ontzettend naar mijn zin gehad! Surgeon(L) Heerlijke set!! Gayle San sloot de nacht ook heerlijk af! ....... Alleen die rare mensen toch steeds weer heh?:rot:
Wauh wat een relax feesje weer !!!My god super na me zin gehad hiep hiep hoera waaier verkocht werden,dit was gewoon een ouderwetse knaller op naar november
Tha Clown
(L) Surgeon (L) .. Verder ook prima vermaakt, oude bekenden gezien en lekkere deuntjes gehoord (Y) :bounce: ... Maar ja, toch steeds weer die rare mensen hè :rot: 8)
Chung
Surgeon en Nasty Helden! Heerlijke ouderwetse knal fuif gehad! geluid wat we van de Gas mogen verwachten. Vanaf binnenkomst in de houtgreep en niet meer losgelaten! Wat vet zeg...
Leipe Kliko
het begin was top later op de avond minder momenten maar goede afsluiting Gayle San toppertje. Chantal uit zeeland met vrienden klub heb me vermaakt
TechnoFreak #­1
Tjah...geen woorden voor....Oldschool avonden....
*OZ*
Billy Nasty...heel grwelijk setje,,,paar mooie ouder klappers erin.. Slater vond ik persoonlijk iets minder naare de afsluiting was top...kortom top feestje gehad
sneeuwFLOk
WOW WAT EEN ZIEKE AVOND, biiiiiiiizar. Billy Nasty & Kenny Larkin koningen!
Gmork
erg fijn feestje weer heerlijk, hell aas altijd te snel afgelopen
Remy en Billy Nasty torenen met kop en schouders boven de rest uit, wat een supertof feestje en erg gezellige mensen en sfeer! Luke Slater had van mij thuis mogen blijven... Wat een ***set na al het voorgaande!
MNML!
ZIEK!!! :D:D:D:D :respect:
BabaLeo
vies smerig avondje man gadver Waarom is het afgelopen ???
bloesem
Remy Billy Nasty, Surgeon... :bounce: En alle leuke lieve gezellige mensen aldaar... Wat heb ik genoten zeg!!!! :D:D:D
Michielh
Zieke avond!! Billy Nasty, wat een held!

Line-up Awakenings

za 22:00 - 23:30:  techno
za 23:30 - 01:00:  house, techno
zo 01:00 - 02:15:  Verenigde Staten
zo 02:15 - 03:30:  Verenigd Koninkrijk techno
zo 03:30 - 04:45:  Verenigd Koninkrijk techno, dubstep
zo 04:45 - 05:45:  · live Verenigd Koninkrijk techno
zo 05:45 - 07:00:  Singapore techno
Timetable
22.00 - 23.30 Jerome
23.30 - 01.00 Remy
01.00 - 02.15 Kenny Larkin
02.15 - 03.30 Surgeon
03.30 - 04.45 Billy Nasty
04.45 - 05.45 Luke Slater (Planetary Assault Systems) LIVE
05.45 - 07.00 Gayle San
→ lees meer

Forum

ForumonderwerpForum#Tijd
Het "hoe is / was Awakening-weekend 2/3 oktober?" -topic f:techno202
TK: 4 kaarten awakenings 3 oktober!! tickets10
(gesloten) Awakenings 1997-2001 special op zaterdag 3 october f:techno551
GZ: awakenings 3-10 tickets5
TK: 2 Awakenings kaarten voor 3 oktober tickets7
TK: (gesloten) 2 kaartjes awakenings 3-10 tickets3
TK: (gesloten) 1 kaart Awakenings zaterdag 3 oktober! tickets3
TK: 2 kaarten Awakenings 3 oktober 2009 Normale Prijs !!! tickets3
TK: Awakenings Zaterdag 3 Oktober tickets4
TK: (gesloten) 2 kaartjes Awakenings 3 oktober 1997-2001 editie Normale prijs! tickets2
TK: (gesloten) 1x Awakenings 3 oktober: €41,50 tickets1
TK: 2 kaartjes awakenings 3-10 tickets5
TK: Awakenings zaterdag 3 oktober: 1 kaart @ € 43,- tickets1
TK: (gesloten) 2 x Awakenings ticket zaterdag 3 oktober tickets4
TK: (gesloten) 2 kaartjes awakenings 3-10 tickets1
TK: (gesloten) 2 Kaartjes Awakenings tickets1
GZ: 1 Kaart voor awakenings 3 oktober!! tickets6
GZ: (gesloten) Awakeningskaartje 3 okt tickets6
GZ: 2 kaartjes Awakenings zaterdag 3 oktober gezocht tickets5
TK: (gesloten) Awakenings 3 okt tickets4
TK: (gesloten) 4 kaarten Awakening 3-10 Zaterdageditie tickets1
TK: (gesloten) Ticket Awakenings 3 okt tickets1
TK: (gesloten) Kaartje Awakenings zaterdag 3 oktober tickets1
GZ: (gesloten) Kaartje Awakenings 3 oktober tickets5

1411 opmerkingen

Uitspraak van verwijderd op woensdag 7 oktober 2009 om 13:24:
en zoveel fouten maakte San niet...ze was veel bezig met 2 platen..scratchen

Ze draaide volgens mij met cd's :d
Uitspraak van verwijderd op woensdag 7 oktober 2009 om 13:24:
...mixtechnisch was het erg goed...

op awake met oud&nieuw tijdens haar set stond er ook een kerel achter de draaitafels bij haar... het leek wel of die gast de platen voor haar gelijk aan het zetten was ofzo... kan er naast zitten hoor, maar vond het nogal vreemd.
laatste aanpassing
Werkzaam bij Toeters en Bellen
Artiest {SHOWLIST artist 86865, 14562}
Uitspraak van Soon. op woensdag 7 oktober 2009 om 14:21:
op awake met oud&nieuw tijdens haar set stond er ook een kerel achter de draaitafels bij haar... het leek wel of die gast de platen voor haar gelijk aan het zetten was ofzo... kan er naast zitten hoor, maar vond het nogal vreemd.

of ze was gwoon koekwaus en kon niks meer uitvoeren..


vond haar set ook niet zo super deze keer. Idd veel fouten maar dat had ze nog kunnen compenseren met haar platenkeuze, maar dat was ook niet echt denderend. Had meer een set verwacht die ze toen op Teqnology 2004 draaide.. die was wel lekker :D
Uitspraak van Isaac Latu op woensdag 7 oktober 2009 om 14:45:
of ze was gwoon koekwaus en kon niks meer uitvoeren..

dit.
 
La San had ik wat beukender verwacht. Maargoed..het uitzicht maakte et wel enigszins goed hoor. Waus terug naar Singapore ole.
voor de liefhebbers ;)

http://rapidshare.de/files/48481596/Gayle_San___Teqnology_2004.mp3.html

zitten ook wel fouten in, maar wel lekkere plaatjes (Y)
laatste aanpassing
waarom 3D filmpjes waar haal ik zo'n brilletje dan?

echt heel trippend allemaal
laatste aanpassing
Uitspraak van Isaac Latu op woensdag 7 oktober 2009 om 14:45:
Had meer een set verwacht die ze toen op Teqnology 2004 draaide.. die was wel lekker :D

had ik ook op gehoopt, die was supervet! :D
laatste aanpassing
Uitspraak van Isaac Latu op woensdag 7 oktober 2009 om 15:18:
voor de liefhebbers ;)

http://rapidshare.de/files/48481596/Gayle_San___Teqnology_2004.mp3.html

zitten ook wel fouten in, maar wel lekkere plaatjes (Y)

idd !

01 Ortin Cam - Grindin
02 Lattenheim - TST 15 (A1)
03 Christian Wünsch - Expect Nothing
04 ID
05 DJ Misjah - Known As DJ Misjah (A1)
06 Umek - Voice 9
07 Dave Clarke - The Storm
08 Exium - 96.1 Mhz
09 DJ Lenk - 142 (Joel Mull Remix 2)
10 ID
11 Kwass - Transformer One
12 Cristian Varela - Your Body Experiences (Marco Bailey Remix)
13 Patrik Skoog - Ground
14 Cave - Carima
15 Christian Wünsch - Contamination
16 Jamie Ball - Pnakotic Fragments
17 Los 3 Brasileros - Vivo (Eric Sneo Remix)
18 Patrik Skoog & The Anxious - Airbourne
19 Max Walder - Crown
20 Sebastian Kramer - Shadows
21 Speedy J & Adam Beyer - Basj
22 Quartz - The Calling
23 Mark Broom - Shanty Star
24 ID


ze draaide zaterdag dan wel die Max Walder Crown, maar de rest....
laatste aanpassing
Artiest Micka
Uitspraak van d0nloves2vlam op woensdag 7 oktober 2009 om 16:42:
waarom 3D filmpjes waar haal ik zo'n brilletje dan?

echt heel trippend allemaal

Je kunt het filmpje draaien met cursor, ff klikken en slepen. Een soort bewegende panoramafoto met muziek is het.
Uitspraak van Martyro op woensdag 7 oktober 2009 om 17:00:
had ik ook op gehoopt, die was supervet! :D

Die heb ik afgelopen vrijdag nog zitten luisteren idd. Erg lekker is die.
 
Uitspraak van Jeroen-Theo (l) Techno op dinsdag 6 oktober 2009 om 22:28:
Aftertje bij mij was ook gezellig. Marijn, KP, Angel, Martyro en de anderen.... DANK JULLIE WEL

was zeker gezellig:D jij ook bedankt!!!
 
Uitspraak van Martyro op dinsdag 6 oktober 2009 om 23:59:
ja jeroen was lachen!
marrokaanse duiven
enne je veters mogen losgaan he!

:lol: :D

martijn die veterss van jou gingen toch ook los;)
Uitspraak van Isaac Latu op woensdag 7 oktober 2009 om 14:45:
Had meer een set verwacht die ze toen op Teqnology 2004 draaide.. die was wel lekker

ja dat was knallen B)
 
Godver als ik die filmpjes van surgeon zie wordt ik nog verdrietiger dat ik er niet bij was . Jezus wat kan die kerel draaien man :respect:
laatste aanpassing
 
Surgeon @ gashouder :P

http://rapidshare.com/files/289440065/Surgeon___Awakenings_Weekender_-_Gashouder_-_Amsterdam_03-10-2009.mp3
 
:D
laatste aanpassing
de volle set ! :D
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3526, 16538}
Artiest {SHOWLIST artist 154159, 47522}
dit moet je absoluut zien!

die dikke vuurwerk show !!

Achtelijk gewoon!


laatste aanpassing
Uitspraak van RAMOS! op donderdag 8 oktober 2009 om 16:46:
dit moet je absoluut zien!

die dikke vuurwerk show !!

Achtelijk gewoon!

:respect:

heimwee niet meer normaal
 
kippenvel :D
Uitspraak van BabaLeo op woensdag 7 oktober 2009 om 13:58:
Nagenieten ???????

Setjes staan Online http://www.audiobeats.net/

Gayle San : Surgeon : Jerome : Remy : :respect:

Thanks... Waar komt die set van Surgeon nou vandaan? Die andere bij 3voor12 maar daar staat Surgeon niet tussen...
Uitspraak van Rikki op donderdag 8 oktober 2009 om 21:44:
Thanks... Waar komt die set van Surgeon nou vandaan? Die andere bij 3voor12 maar daar staat Surgeon niet tussen...

billy nasty was surgeon was verkeerd erop gezet

iemand please deze track id!!! was zoooo gruwelijk!!!!!!
laatste aanpassing
een edit van Crystal Waters - Gypsy Woman
http://www.youtube.com/watch?v=XaIGPlfH_rs

man toen luisterde ik nog top 40 elke zaterdag :D
Ben nog aan het nagenieten:P
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 7 oktober 2009 om 13:24:
en zoveel fouten maakte San niet...ze was veel bezig met 2 platen..scratchen met de een terwijl je de andere hoorde...mixtechnisch was het erg goed...

HU?!? Of je hebt de lat heel erg laag liggen, of je zou toch eens oordoppen moeten proberen zodat je gehoor niet nog verder om zeep gaat of nieuwe batterijen in het gehoorapparaat. ;-) Sorry hoor, maar drie keer een plaat instarten en dan toch maar weer de schuif dichttrekken, iedere overgang met veel te veel hoog, geen enkele, en dan ook echt geen enkele overgang strak, absoluut geen lijn te ontdekken. Het was echt bagger, en ik ben niet anders van haar gewend. Nobody is perfect maar Gayle gaat echt nergens meer over.
Laten we het inderdaad maar weer snel over Surgeon hebben!
iemand enig idee hoe dat enerlaatste nr heet uit de set van gayle san, hij komt er om 1:07:20 in en vervolgens hoor je em weer helemaal aan het einde van de set

hoorde deze ook bij i love techno, goede herinneringen aan dat nr (y)
laatste aanpassing