Partyflock
 
DNNB Pt. 21
27 september 2009

Poppodium Nieuwe Nor (binnen) op de kaart Site
Pancratiusstraat 30
Heerlen
NederlandNederland
drum & bass × 7, jungle × 3, dubstep × 1, hip hop

Tickets & prijzen DNNB Pt. 21

Voorverkoop:€ 5,-
Deurverkoop:€ 5,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
16
Bezoekers
Maximaal 350.
Stemresultaat: zeer goed
geweldig338%
zeer goed338%
goed225%
ok0
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

Line-up DNNB Pt. 21

1Dnnb-Zaal
België drum & bass
België drum & bass
drum & bass, dubstep
België drum & bass
· MC België drum & bass
· visuals drum & bass
285dB-Café
· live drum & bass, techno
Statistieken
15Partyflockbezoekers
10Partyflockgeïnteresseerd
80 / 20·mannen / vrouwen
23.5Partyflockgemiddelde leeftijd
22.1Partyflockleeftijd mediaan
17·opmerkingen
zeer goed·stemresultaat (8 stemmen)

17 opmerkingen

Uitspraak van Ed Orable op zaterdag 5 september 2009 om 20:12:
Wij willen Noisia :D

Als je nu eerst braaf naar deze komt, dan praten we verder. Deal? ;)

laatste aanpassing
za 10 Oktober 2009
'DNNB Pt. 21' ft. Wontime + Netsky + Sub-Skit + Viswerk + Loudanov
powered by DNNB
Dance > Drum & Bass | aanvang 22.00 | zaal open 22.00
kassa E 5,00 | voorverkoop E 5,00 | studentenprijs E 4,00

Drum & Bass is springlevend! Met alweer de 21ste editie van DNNB bewijzen we ook hier in Parkstad dat de worstels van de Breakbeat even diep rijken als de mijnschachten die onder ons doorlopen. We graven inmiddels al 2,5 jaar naar de beste DJ's uit de lage landen, met zo nu en dan uitstapjes door heel Europa en ver daarbuiten. Na enkele edities waarbij je vele DJ's uit de rijke DNNB reeks terug zag komen gaan we ditmaal weer voor fris bloed. Als headliner van deze editie brengen we Wontime, een van de belangrijkste DJ's uit de Belgische drum & bass scene. Geen enkel groot festival kon de afgelopen jaren om hem heen zo bewees hij met sets op o.a. Dour & Pukkelpop. Netsky staat inmiddels klaar om wereldwijd faam te vergaren met zijn nu al erkende productietalenten. Deze Belgische jongeman verovert vele harten met zijn bezielde tracks. Ook Sub-Skit komt uit Belgie en weet als jonge talentvolle drum & bass-dame contest na contest te winnen, waarmee haar naam zich razendsnel verspreid. Uit onze eigen schachten zijn het de 'DNNB All Stars' Viswerk & Loudanov die voor de audio-visuele verwennerij zullen zorgen.

Wontime:
Wontime speelt sinds jaar en dag een sleutelrol in de Belgische drum & bass-scene. Met Wontime teken je namelijk voor de beste tunes en superskills. Muzikaal gezien mag en kan alles, zolang het maar funky is. Wie kan zich nog de eerste keer herinneren dat we Pitch-In over de vloer hadden? Wontime kan een wedstrijd aan met dit eervolle lid van Dirtyphonics want ook Wontime draait en mixt sneller dan zijn eigen schaduw en laat het uitzien als een peulenschilletje. Met meer dan 15 jaar ervaring in de 'business' heeft Wontime op zo'n beetje elk groot (Dour & Pukkelpop) en klein drum & bass evenement gestaan dat Belgie rijk is. In Nederland wellicht onbekend talent, in Belgie ongekend erkend!

Netsky:
Wees niet bang, Netsky is niet het zoveelste virus dat Google weergeeft, Netsky is HET drum & bass-virus uit Belgie dat zich inmiddels globaal verspreid. Hoewel hij uit een klein dorp vlak bij Antwerpen komt is hij een van de meest veelbelovende opkomende drum & bass producers van het moment. Youtube staat inmiddels vol met filmpjes en lofuitingen naar zijn adres. Netsky zoekt een delicate balans tussen de muzikaliteit en diepgang van zijn geluid gepaard met bassen en beats die de dansvloer levendig en gevuld houden. 12" releases op het label Liqweed Ganja van DJ Hype staan inmiddels klaar om de wereld te veroveren. Vanavond veroverd Netsky echter allereerst de Heerlen Massive.

Subskit:
Jawel ook buiten de 'DNNB All Ladiezz' staan er dames achter de decks. Ditmaal is het de eer aan Sub-Skit aka Shanna Verhoeven, een 23-jarige studente uit Lint (Antwerpen). 4 jaar geleden werd ze serieus gegrepen door het drum & bass-virus en sindsdien timmert ze hard aan de weg als DJ met als resultaat een kleine 30 performances in de afgelopen 3 jaar. Alsof dat nog niet genoeg bewijs is van haar talent won ze het afgelopen jaar tevens verschillende DJ-contesten, stond ze op de enige echte 'All Ladiezz' in The Zoo en staat ze dit jaar op het Play Festival in Hasselt. Haar Nederlandse debuut viert ze echter vol trot bij ons in Heerlen tijdens DNNB pt. 21!

Viswerk:
Als een van de DNNB All Stars residents is Viswerk een onmisbare factor in de DNNB Legacy. Het maakt niet uit waar en wanneer, met Viswerk in de buurt is het altijd feest. Van vele legendarische setjes tijdens DNNB, Breaks && Beats tot Heerlen Massive tijdens DNNB XL en befaamde B2B Viswell & Fitswerk-sessies. Viswerk houdt van intelligent, breakz, dubstep, drum & bass & jungle en houdt het altijd experimenteel. Een set van Viswerk is nooit voorspelbaar.

Loudanov:
Loudanov aka Lou Den Hof, heeft zich bewezen tot de ultieme vaste kracht op het gebied van verse Very versatile Visuals. Ook avonden als Dubstance & Heerlen Massive zweren inmiddels bij zijn beelden. 2008 was het jaar dat DNNB uitgroeide tot een grote familie van trouwe residents en in 2009 gaan de lichtbundels van Loudanov verder dan ooit.
die netsky maakt dope producties! Ben erbij...
Promo is ook amper van start en er zijn al tickets verkocht! DNNB gaat weer knallen peoplez!
NIEUWE VOORKANT:

Artiest {SHOWLIST artist 27371, 81669}
En niet te vergeten, in het cafe de spectaculaire live-act WhoEst.
See ya there Maurice ;)
Uitspraak van JPL op maandag 5 oktober 2009 om 12:19:
En niet te vergeten, in het cafe de spectaculaire live-act WhoEst.
See ya there Maurice ;)

Lookin forward monsieur JP! :D
tickets in de pocket voor me & my friends :)
Uitspraak van Boombap op dinsdag 6 oktober 2009 om 12:30:
tickets in de pocket voor me & my friends :)

En velen met jou, VVK gaat hard :D
geen dresscode toch he?
dresscode voor vanavond: Giraf of Pinguin
Uitspraak van Loudanov op zaterdag 10 oktober 2009 om 15:55:
dresscode voor vanavond: Giraf of Pinguin

Boef mag ook. De handboeien worden dan verzorgd door de NIEUWE NOR.
Voorverkoop is de 200 goed gepasseerd dus ons advies is 22:00 aanwezig zijn en feesten!!!!! :D
Uitspraak van Ed Orable op zaterdag 5 september 2009 om 20:12:
Wij willen Noisia :D

En je kreeg een superfrisse, uitverkochte DNNB(elgium). Op naar de volgende dan maar op 12 december? Met... ;)
zeer goed vermaakt :bier:
laatste aanpassing