Partyflock
 

Evolution

· Let there be light foto's
album,493 · zeer goed · ical
Evolution
11 juni 2009
georganiseerd door Site

TT-Hall Assen (binnen) op de kaart
De Haar 11
Assen
NederlandNederland

Tickets & prijzen Evolution

Voorverkoop:€ 39,50
VIP:€ 162,50
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Meetings
Er waren 3 meetings, om 02:30 met 16 bezoekers, om 02:00 met 7 bezoekers en om 23:00 met 1 bezoeker.
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.
Winactie (gesloten)
Opmerkingen
Verslagen
Door eteuben (794), Save Planet Exit (1744), Funnyhappyviper (596), Veronique1 (275).

Stemresultaat: zeer goed

geweldig9318%
zeer goed18537%
goed13226%
ok367%
voldoende367%
onvoldoende133%
slecht2
zeer slecht0
waardeloos92%

134 waarderingen

snoepieee1
Lange wachtrijen om binnen te komen wat maar niet op schoot bijna een uur gewacht Pfff en dan denk je eindelijk je bent binnen dan kun je ook nog eens bijna een uur in de rij gaan staan bij de munt verkoop tsjonge jonge slecht georganiseerd helaas en idd veels te warm.
Lasershow en Schulz waren super!!! :respect: Maar wat een tegenvallende Tiesto :(
Pegster
chuckie was super de rest ging wel;)
Erol
Leuke locatie! Alleen Tiesto!! Wat een drama zeg! Hulde aan Ummet, Marcus Shulz en heel verrassend: Chuckie! Het viel me echt mee!
Geweldige nacht gehad! Tiesto viel een klein beetje tegen omdat we op meer klassiekers hadden gehoopt (Traffic, Lethal Industry e.d.) maar was toch wel lekker op het eind. Markus Schulz was werkelijk FAN-TAS-TISCH!! Kwam echt helemaal los op zijn nummers. Al met al een topnacht gehad, volgend jaar ZEKER weer!!
Dreami­llusio­n
Geweldig genoten!!! :cheer:
Sundisco
Tiesto.. je set was wel hard.. maar ik heb liever dat wat je altijd al deed.. voor de rest was t wel leuk feesie
Ru.­ben.­er.­ook
niet tevreden.. muziek was erug mager, geen sfeer, rustig, geen uitgaans publiek .. liggies waren wel ok
Daantje^^
Dit feest krijgt van mij onvoldoende veels te warm en ook het geluid was niet in orde ;no: verder goede sets van iedereen.Alleen Tiesto was met vlagen goed.
Markus en Marco jullie hebben de avond helemaal goed gemaakt
ninanaomi :bye:
mijn eerste trance feestje :o heb me goed vermaakt :cheer: alleen jammer dat mn pijn in mn maag de overhand nam :/
Beni
Ik heb er maar 1 woord voor.... Tiestoooooo ;)
John Stigter
Als Tiesto voor 'ons' komt, dan had ie wel meer trance mogen draaien
KJP :) | :) Dutchp­artypi­cs
Zo zeg, heerlijk foto's zitten nabewerken deze middag en avond met Markus Schulz @ Amnesia @ AH.FM (7 uurs set) op de achtergrond. Super set en dat was ook al zo bij Evolution. En ohw jah, mijn serie foto's staat morgen online op EnergyFlash.nl en een compilatie @ Dutchpartypics (Flickr) So check it out and NJOY :)
!!!*­youri*!!!­
aankleding was goed_o_ heel veel laser led scherm was ook vet_o_ TIESTO was super:D
gekkes­jaakie­:lijn: :smoke:
wat een feest:bounce:alleen het was super warm.niet normaal!!!dacht dat ik in een sauna zat.jammer van tiesto. had meer verwacht van hem!!!:respect: voor 538!!!
Mikesusie
markus de :held: van de avond mooie lasers
Wat een Top Sfeer!!!
Lingy
zeer goed
MEM
Ummet Ozcan,Marco V Top sets !! Licht en geluid was ook mega!
Thiess
Chuckie was echt bagger. Markus was goed, maar de bom van de avond was toch TIESTO. Je hoort veel mensen praten over de nieuwe sound van Tiesto, maar die is gewoon super!! Iemand die Tiesto een beetje heeft gevolgd de afgelopen tijd had ook kunnen verwachten wat voor nr.s hij zou gaan spelen. Verder waren de lasers ook mega vet. alleen veel te weinig aan ;)
(H)(*­)Nick(*­)(H)
ik vondt het keihard:P al weet ik niks meer:P
MeLiSs@­ Aka PartyFrEak
Dit was totaal iets anders voor mij! Maar doen we zeker vaker!!:D Was echt super!!
Wide?
viel mee voor (gratis) trance feessie.. vermakelijk
N3nzz
Tiësto draaide zwaar KUT! Marco V draaide wel lekker! Doe mij maar hardstyle!!! :d
Miss.Tique
Aankleding was helemaal super. Heerlijk genoten van de lasers en alle giga schermen. Markus was heerlijk, en heb ook genoten van Tiesto's sound, al moet ik toegeven dat ik tijdens Sied wel besefte dat ik het heerlijke trance toch wel gemist had bij Tiesto. Zeker ook leuk om de flockers weer eventjes te zien. Excuses voor degenen die achter mij stonden bij het fouilleren. Ze hadden ruim 10 minuten nodig om mijn hele tas uit elkaar te halen :S
eenbloem
Tiesto, dit was 1 van je beste sets! Lekker hard! iedereen ging uit zijn dak. Heerlijk. Marco V, djeezz wat een teleurstelling, je kan zo mooi draaien, dit zo deprimerend, verschrikkelijk, niet op de sfeer ingespeeld, de hal stroomde gewoon leeg. muntjes erg slecht geregeld, ook nog van die losse dingen en ik haat bekertjes, dat werkt gewoon niet. Regel flesjes!!!!!!! Op het heren toillet, (want daar hoefde je niet in de rij), ik heet geen HE!! en nee ik heb geen piemel.
joop de pope
heerlijk al die ruimte!
Olgaatjuh :cheer:
Wat een bagger-organisatie zeg. Na 45 min in rij te hebben gestaan om binnen te komen moest ik erg nodig naar de wc waarvoor je bandje nodig had waarvoor je muntje nodig had waarvoor ik nog eens 45 min in rij mocht gaan staan. Een kind kan je toch vertellen dat 6 loketjes niet genoeg is voor 15.000 man?! Tiesto was veelste lang en had 1 goed nr per uur ofzo. En geen sfeer inderdaad, iedereen was op zichzelf. Wel brute lasers!!! Voor mij niet meer!
JsharkyJ
Mooie nacht! Markus Schulz was voor ons een mooie inleider, al lekker stevige trance. Ik was bij Tiësto bang dat het weer een aflevering van Tiësto's hituurtje (x3 dan) zou worden, maar hij heeft me echt verrast, lekker stevig (zeg maar gerust hard) en gevarieerd. Daar mag Armin van Buuren een notitie van maken. Marco V sloeg een andere weg in met een goed opgebouwde set. Het begon wat langerzamer en funkier om vervolgens naar een knallend eind. Sied helaas niet gezien , want Assen is een pokke-eind rijden.
Cicatrix
slecht feest, behalve de aankleding dan .. logistiek een drama en qua warmte echt té - was bijna aan t hyperventileren :S nee, had er meer van verwacht..
Kitt1977
Locatie was top , mooie lasers , goeie sound ( tot Tiësto begon ) , topper was voor mij Markus Schultz & Marco V , Tiësto was domper op de avond ( op een paar trance plaatjes na ) , wc bandje 2.30 euro was stom
M@rs
1ste keer Tijs en nooit meer. dus lange bierpauze gehad. beuken met top40 mixen. yeah right! gelukkig gezellig gehad met de rest van line-up. als ze volgende Tijs laten beginnen om 21:00, dan kom ik wat later ... zeg maar
thedancer
Gaaf feest! super gezellig met alle PF vriendjes. Helaas 20 minuten in de rij moeten staan voor het fouilleren :-( Markus en Marco V waren super. Tiesto vond ik ook goed. Kon zijn nieuwe stijl wel waarderen en maak er al dansend sowieso een leuk feest van. Jammer dat de sfeer onder het publiek minder werd. Tijdens de laatste helft van zijn set kwamen er wel degelijk veel trancehits voorbij. Sied niet gezien, want we reden om 6 uur terug naar huis.
InTrance
Markus was toppie! Tiesto nog nog beter!! En van marco heb ik ook geweldig genoten!! De lichtshow was echt VET!! Minder waren de lange wachttijd bij de muntenbali en dat het wel MEGA warm!! :( Anyways niet slecht voor een eerste keer!!! Thankzzz!!! :D
Nick!9
GEWELDIG! Wat een feest joh! Werd heerlijk gedraaid, en wat een show!! :d Enigste te noemen min puntjes misschien, de enorme rijen bij de entree, muntverkoop, WC's. De enorme warmte (Het kon echt elk moment gaan regenen zo verschrikkelijk broeierig was het!) Maar verder helemaal top!! :D Alleen volgende keer ietsje dichter bij huis hoor! :P
.Timmeh
Organisatie, Markus en Sied dikke plus, Tiesto dikke min
FCU1980
Vet feessie met de Utreg Boys.. Markus Schulz held.. Tiësto viel zwaar tegen... Chuckie = EXIT! Niks te zoeken op dit feest!
sweetl­ips29y­o
was super leuk vondt een mooi feest de dj draaide ook wel goed heb genoten van me eerste feest
Funky Fresh Dressed
Ik hou van Tiesto's nieuwe stijl!!!!! geweldig!!!
Quick
Als tiesto niet had gedraaid, was het een leuk feest geweest. Nu was het drie uur wachten totdat die herrie voorbij was. (N) Voor de rest was het best ok. Goede show (lasers :kwijl), veel leuke mensen en verder wordt ik de dj best aardig draaien. Sied was de held van de avond.
MrsAlys
Heerlijk feest gehad , vrij goedkoop ?! (muv kroketten 2 muntjes) . Goede muziek , mooie locatie , SUPER naar mijn zin gehad !! toen nog de hele 3 urige terugreis , gezellig man !!
gebber
Zwaar goede lichtshow en aankleding, mooi gedaan. Het was wel gezellig. Markus tnx voor de tijd die je voor je fans neemt en het enthousiasme dat je uitstraalt
Cellec
Goed naar mijn zin gehad! Ummet was lekker bezig, Chuckie was top, Markus was saai (alsof je naar een Armin/Ferry Corsten kloon staat te kijken), Tiesto was leuk (zijn nieuwe stijl is wel ok maar niet voor 3 uur in mijn ogen, de trance aan het eind was een verademing), Marco V was lekekr swingend weer! Lasershow was erg dik!
-Gonzo-
Gezelligheid alom. Sied, Marco V en het barpersoneel de helden van de dag.
kooybus
ja en er was licht... heel mooi en veel lasers
Kimmet­je:lie­f:
Ummet, Markus en Sied waren geweldig, hebben echt de avond gered. Waar Tiesto mee bezig was.... voor t eerst in mijn leven meer dan 5 minuten gezeten, wel 2!!!!! uur namelijk. Wat een ramp, Tiesto heeft zijn beste tijd gehad. Heeft maar weer eens bewezen dat hij écht mijn nummer 1 niet is, zelfs chuckie was beter :o. Locatie en show waren wel echt super mooi!
Daan Loesoe
met smart wacht ik op de nieuwe ISOS met de bijbehorende goddelijke setjes van Tijs! toch lekker loos gegaan op zn nieuwe sound, inkomen op chuckie viel me 100 % mee en markus en sied helden vd avond! prima georganiseerd, dikke show en lekker de ruimte :respect:
mwaa matig feestje chuckie draaide niet echt zijn eigen muziek daarna 1.5 uur uit je neus vreten tiesto draaide mwaa en het drinken was neit te zuipen :)
Minpunten zijn er op ieder feest niemand kan het voor iedereen super goed doen, heb me uitstekend vermaakt vond natuurlijk niet iedere dj even goed maar er waren er een paar die me bleven verrassen met hun sets, Ummet, Markus, Chuckie en Tiesto helemaal geweldig:cheer:
MDB302
GE-WEL-DIG, wat een Laser show :$
Mad-ChicK
Tis daar elke keer weer veeeeelste warm!!! Verder een leuk feessie.. was er toch gratis dus dan maakt t sowieso minder uit:D
Chuckie zoals verwacht commercieel, Markus zoals verwacht Armin achtig (monotoon), Tiesto was prima, Marco draaide te rustig en Sied niet meer meegemaakt. Lichtshow was de beste die ik in ieder geval gezien heb. En niet zo zeiken over Tijs en eens wat meer open staan voor nieuwe muziekstijlen. Dat het jullie niet bevalt, betekent niet dat het slecht is. Ik ben zelf een groot trance liefhebber, maar ik ben ook realistisch genoeg om te weten dat de klassiek trance z'n beste tijd al jaren geleden heeft gehad.
heerlijk feestje gehad:) en een mooie lasershow;)
maxer
vond het een geweldig feestje tiesto nieuwe sound (Y) ging gewoon soms tegen de ouwe acid aan alleen idd wel veel tiesto bezoekers om half 5 liep het leeg.... beetje jammer ook wel minpuntjes maar die heeft iedereen al genoemd...
Party Geert
te weinig mensen...... te warm....drama met de munten... betalen voor de wc:S!!!! wat een bagger zooi........ maaar het was toch wel een sfeer vol feesje..:D en daar doen we het voor toch
heerlijkkkk
Muziek was echt maar dan ook echt niet mijn smaak. Heb me wel super vermaakt dankzij allemaal leuke mensen om me heen :bier:
Raycer
Goed feessie!! Markus de held :respect: :respect: :respect: van de avond en Tiësto was een beetje vreemd maar wel lekker...:yes: Verder niet te druk, lekkere sfeer, super lasershow, weer een hoop gezellige vriendjes en vriendinnetjes gezien (maar er ook een paar gemist :( ) en iets te warm. De enige minpuntjes waren het ruim een half uur wachten voordat je binnen was en dan nog een keer een half uur in de rij staan voor je muntje
**Tim**
Deze style was / ben ik niet zo gewend van Tiesto, maar goed, was dan ook alweer een tijdje geleden... Sied van Riel had zeker de lekkerste set als afsluiten :d (Y)
damn wat was het warm daar! dik respect voor Chuckie, die beter draaide dan Tiesto! Markus Schulz was weer geweldig! Na Tiesto en Marco V er helemaal klaar mee en toen ging Sied me toch ff tekeer, damn wat een fijne set. Redder van de nacht (y) Geweldige gezellige groep PF-ers allemaal bij elkaar, gezellig! Vette after bij mensen thuis gehad, nu net thuis zondag om 22.00 :D
Trance-boy29
Muziek: Veel te veel bass, overheerste alles! Line up volgorde: slecht! 2 hokjes om munten te kopen: belachelijk. Lange rij om binnen te komen: slecht! Tiesto: bar en bar slecht. Totaal: NIET VOOR HERHALING VATBAAR
patcon
lekker feessie met veel leuke mensen !show alles bij elkaar genomen ,supervet ! Chuckie word steeds beter ...Marcus wowwwww, Tiesto mwah ,meer van verwacht,Marco draaide ook wel lekker !Bij Sied zijn waren we er niet meer ,hihi...Hotel van der Valk complimenten zo ook travel2dance
partygirl73
vond de locatie goed, top geluid iig alleen idd de warmte pffff en dan doen ze de 2 buitendeuren ook nog dicht en moet je met zijn allen door een deur heen, wat een gedrang niet goed voor de veiligheid! de openingen van de dj's waren erg mooi! persoonlijk vond ik chuckie toch echt het lekkerste draaien, ummet vond ik ook goed, markus te zweverig en tiesto man wat een takkeherrie! toen zijn we naar huis gegaan! qua sfeer vond ik het wat timide, wat afwachtend allemaal.
Dj_Rene1977
het was goed op gezet maar even de opmerkingen over tiestooo als jullie nu wel gemerkt hebben dat tiesto nu egt aan de house kand gaat zitten dat is voor de tiest een nieuwe uitdaging maar trance is hij al goed in maar house nog niet maar dat komt zekker wel goed het is het ook voor eerst dat hij dee op een feest
Op zich een aardig feestje niet meer en niet minder. Chuckie viel mij enorm mee! Markus was TOP en Tiesto's nieuwe stijl is echt bagger. Wat een monotone troep is dat. Kan mij niet bekoren en ben daarom ook ook 3 uur naar huis gegaan. Ik kon die bagger niet meer aanhoren. Jammer!
bloesem
Ik weet eigenlijk niet wat ik neer moet pennen.... heeeeel erg leuk gehad, gezellig met iedereen, muzikaal tegenvallend, doordat er 3 uur'géén "muziek" was ;) Markus, Marco v, Sied, Ummet waren super. Chucky beter dan Tijs...
Melvin S
Markus Schulz Tiesto & Marco V :respect:
Nervine_FX
Het idee was goed de uitwerking minder, paar min punten maar goed dat is al gemeld, verder prima vermaakt!!!
Jorritinio
G-E-W-E-L-D-I-G
eteuben
Helemaal losgegaan op Tiesto, wat een heerlijk leuke set draaide hij. And there was light... geweldige licht-, laser- en vuurwerk show maakten het plaatje compleet!!!
Sidewinder
Goeie sfeer zeg, wat een topfeest!!
Kevolution
Van 9 tot 7 helemaal TOP! Supergaaf gedaan die licht/laser/vuurwerk shows. Tiesto beviel me HEEL ERG goed met z'n aparte set.
b-vdh /­ Dj Divento
Sfeer was SLECHT! pas na tiesto, toen de echte liefhebbers overbleven was het top!
schwingg
Het feest van de 9-uurs set van Tiësto! "9 uur?!" Ja, zo lang leek het te duren.
=Peter=
Goed georganiseerd met een vette licht/laser-show! Wel warm, maar vooruit.. Dikke sets van Markus en Sied :respect:. Tiesto kon me totaal niet pakken met zijn nieuwe stijl en ook Marco lukte dat helaas niet. Beetje een tekortkoming van 538 dat zowel de time-table vreemd in elkaar stak, maar ook dat er teveel "Tiesto-kijkers" op dit feest zijn afgekomen. Volgende keer een wat kleinere hal (met betere airco) met meer liefhebbers?
_­MeiidJee*­89_­
Leuk feestje, niet te druk, mooie locatie & (licht)show.. Markus was m'n held van de avond, echt geweldig!:D Sied was super! de rest was wel goed :) Tiesto viel een beetje tegen met dat constante en uplifting-gedoe + die timetable was zoals ik al dacht niet echt ideaal.. Het is niet de meest dichtsbijzijnde locatie, het mocht wel ff duren bij de kluisjes, security was ook niet snel te noemen & het geluid stond echt (te) hard, zelfs met oordopjes in!
*Kiwi*
muziek zegt me nie zoveel, maar toch erg vermaakt
Kaka!
Wat een prutswerk van Tiesto. Ik heb geen een goede overgang gehoord. Ummet Ozcan en Markus Schulz waren wel prima. Voor de rest weer erg gezellig, maar wel een eind rijden ;-)
Kira
Was een gezellig feest, Sied :respect: Tiesto nieuwe sound:(
fred45
Heerlijk feest, veel mensen ontmoet en heerlijk aan het zweven geweest
AREA 51
Niet slecht voor een eerste keer, maar de muzikale invulling bleef ver achter bij de verwachtingen!
Ricardude
Pluspunten: Chuckie (draaide prima en gevariëerd) , Tiësto (wat een knalset), Marco V (dikke set!), Lasershow :O, Geluid (bass soms wel iets te hard), sfeer zag er ook goed in! minpunten: te weinig muntjeskassa's, bandje voor toilet halen bij de muntjeskassa, 3/4 deel van Markus Schulz set vrij eentonig (laatste deel wel weer flink knallen)
Te gack
Tiesto had de bas veels te zwaar staan,het deed je zeer aan de oren:(
Jeffre­yBron.­com
Tiësto was echt ruk! Heerlijk dat iedereen opgedonderd was na Tiësto, dan konden de echte trancers in vrijheid rond knallen/zweven bij Marco & Sied! Geweldige show door 538 :D Oh en Markus is iedere keer weer de bom!
miss ikke
wat draaide marcus een super gruwelijke set zeg! heerlijk.vond tiesto tegenvallen. ik weet het zo net nog niet met zijn nieuwe sound. was wel een pokke eind rijden maar was zeker de moeite waard
Sjack-Pastrak
Tiesto was voor mij deman van de avond. Mensen die klagen dat zijn set onder de maat was moeten eens hun "oude vertouwde" voorkeur eens een keer opzij zetten en mee gaan in de vernieuwende sound van de DJ's. Want zij verleggen de grezen van de hedendaagse muziek voor ONS, zodat wij elke keer weer verrast worden, in plaats van steeds de zelfde vastgeroeste sound te willen blijven horen. Lijkt wel of er soms vergeten wordt dat komen draaien om ons bezoekers een goede tijd te bezorgen!!!
[::Antoon::]
Helden van de avond: Marco V en MARKUS SCHULZ!!!
Kimmsa­llabim­m
Chuckie! :respect: wat heb ik heerlijk staan dansen. Bij Markus viel ik zowat in slaap. Boring! (geen drugs he! :lol) en Tiësto was in het begin zeker lekker. Beter stijl dan die ragtechno kant die hij soms opgaat. Maar wat meer zweven had wel lekker geweest. Muntenprobleem is toch echt een inschattingsfout van jullie zelf. Achteraan in de zaal waren ook units. :P Beter uit je doppen kijken dus volgende keer. Slecht geregeld was dat je deo werd afgepakt en er nergens deo te krijgen was. En de hitte. Waarom?
-=VanDalen=-
Perfect feest!! Beste locatie van NL!! Basssssssssssssssss pfuu wat een heerlijk geluidje :respect: Topshow!
>>Nyana<<
Goed feest, super lokatie, korte reistijd, vette lasers. Markus GEWELDIG, 1,5 uur lang springen. Tiesto eerste deel (nieuwe stijl) waardeloos, laatste deel als vanouds!!
Ik heb me goed vermaakt! Mooie lasershow!!! Tiesto nieuwe style, radio muziek...op het laatst draaide hij lkkr!
Tiesto heeft zijn beste tijd gehad, het was bagger hoe hij draaide, hij mag wat mij betreft met pensioen!
RobLa87;)
wachttijd bij de ingang was niet normaal:S Markus draaide weer als vanouds gelukkig:D tiesto daarintegen is voor mij nu wel een gesloten boek, zijn nieuwe stijl is mij te monotoom, qua show,audio, lasers en visuals wel helemaal top overigens!;)
Heerlijk begin met Ummet. Chuckie vond in het begin lekker, maar later wat minder. Markus Schulz draaide supervet!!! Tiësto vond ik goed maar soms wat matig! Die nieuwe sound is niet mijn ding! Marco V knalde er nog even lekker op los en Sied van Riel deed er nog een schepje boven op heerlijk! Lokatie was super! Geluid was uitstekend! Kortom voor herhaling vatbaar!
Dj Magma
Wat een Sauna zeg!! Tiesto met vlagen goed.. En het publiek was twijfelachtig! Munt verkoop was een drama maar de aankleding was een dikke voldoende.! Nee, jammer genoeg heeft dit feest mij niet weten te pakken. En Tiesto viel mij vet tegen..
Tiesto HELD wat een set!!! Helemaal top!!!
Mleeeen
Leuk feestje, enige minpuntjes: te lange rijen voor munten, te dure wc, te warm, misschien was het ook wat te licht op de dansvloer en het oogde wat leeg.. verder top! Vaker zulke feesten organiseren op deze locatie!
Assen heeft zich op de kaart gezet.......!! op paar kleine dingetjes na, een topfeest...!!
Debbie­Pebble­s
Super feestje gehad maar toch wel wat minpunten. Sfeer?? waar was je?? Je kon duidelijk merken dat mensen voor Tiesto kwamen. Toen was het topdrukte maar buiten tiesto om was het echt slappe hap. Ummet, Markus, Marco, Sied super gedraaid. Chuckie BORING!!!! Wist geen lijn aan te houden sprong van de hak op de tak. Tiesto :S zware tegenvaller. Had er zoveel van verwacht maar hij maakte dit totaal niet waar. Al met al toch een leuk feestje gehad met friends onderling super genoten :D
hurricane bass
Tiesto (nieuwe stijl) wat was dat een heerlijke set zeg :respect: en die lasers waren echt ziek! geluid ook erg goed :d alleen jammer dat het 538 volk al zo vroeg thuis moest zijn.......:no:.
Keje321
Sfeerloos,leeg, amateuristisch georganiseerd wat munten,wc's,eten etc betreft. Jammer.. Was weer een lange reis richting Rotterdam..
Top feestje! Erg goed vermaakt :D
Q-Rious¼ is seriously easy going b)
:9 :9 :9 Wat een nacht!!! Lekker goed geluid, goede muziek, leuke sfeer, en eens heerlijk op de fiets... :D :D staat volgend feestje al in de planning?? :9
Nendis
Vet feest ! :respect: geweldig vermaakt :D lichtshow was super dik, met lasers in werkelijk elke hoek van de zaal, dj sets waren ook goed, chuckie was goed te doen, progressive en electro met een vleugje trance (H), ummet bij binnenkomst heerlijk, alleen had hem het liefste aan het end van de avond gehad. markus schulz was super, heeeeerlijke set zeg :respect: tiesto was in de 1e anderhalf uur van z'n set niet super, de laatste helft weer wel. Marco V top, Sied van Riel super:D Lekker hoor :D
Rudger
Goed dichtbij de uitgang geparkeerd, redelijk snel binnen, onverwacht qua show vette lichten en lasers! Tiësto draaide na woensdag nu ook wel weer lekker.. System F!
SupahBitch
Super feestje, alleen volgende keer meer munten balies!!!
Pammer
warm maar veel mooie dames
Waardeloos feest! Chuckie draaide fijn maar te kort en te vroeg op de avond! Sfeer was min, te warm,te lange rijen bij munten en sfeer? Was ver te zoeken! Betalen om naar de plee te mogen terwijl n kaartje bijna 40 euro was is gewoon triest! Doe mij maar n Q-Dance of B2S event. Das pas goed georganiseerd! 1x, nooit weer!
Justpeet
ff moeten wennen na de lange reis en enorme rij bij de munten, sfeer beetje tam, maar als je dichter bij het podium ging staan kwam je heerlijk in de muziek. Iedereen vond Tiesto blijkbaar slecht maar daar sluit ik me niet bij aan........vond het super draaien, gewoon knallen en genieten. Helaas zo warm dat je dat niet lang volhield. Maar toch topfeestje gehad
Supervet feest! Wist niet dat de TT-hal zo vet was! Eerste anderhalf uur van Tiesto waren geweldig! Een lasershow zoals ik die zelden gezien heb! Uit ieder hoekje en gaatje kwam licht.. ;) Wout, thanks voor de gratis perskaart! :9
jacob
marco v top, mooi licht....tiesto o nee triesto draak van een dj, dat die gast nog in de dj top 10 staat...drama op twee benen
DJ Sephiroth
Het was een goed feest :), Markus Had een goeie set met o.a " The new world " :D, Tiesto vond ik nog wel redelijk..sommige nummers waren wel top. Voor de munten moest je wel lang wachten :(. De lichtshow was top en het geluid was ook goed (Y):D
Robin hood
Redelijk feest was wel Gezelllig ook Goed vermaakt
bibbertje:[
Vond het een heerlijk feestje. Vond de sfeer goed, licht was ook goed, geluid was niet echt heel super. Organisatie kan nog wat beter.. Markus, Tiesto, Marco en Sied hebben echt heerlijk gedraaid. Die domme Chuckie had van mij weg mogen blijven! :S:@ Lieve vriendjes, hartstikke bedankt voor de top avond! (K) :respect:
Nightdiver
Chuckie viel helemaal niet tegen, het publiek was ook lekker aan het dansen bij hem. Markus erg lekker, heb staan springen :-) En ook ik vond Tiesto geen trance draaien, en ben na 3-en afgetaaid. Organisatie enzo prima wat mij betreft. Als je niet in de eerste muntenrij bij de ingang ging staan maar even door liep had je binnen een minuutje je munten :-)
Mrjn
Heerlijk thuiswedstrijdje, lekkere sfeer, Markus Schulz was mijn held van de avond...:D
nout en patries
held van de avond markus schulz...tegen valler tiesto....en die er goed van af kwam was toch chuckie...
GEWELDIG, chuckie i was wrong! Tiesto.. WTF was dit nu ? Markus, Marco.. KICKEN !!!! Schat.. avond was compleet met jou !!!
robber­tnikla­s
Zeer goed feestje! Vond alle sets vet en de lichtshow was echt bizar! De sub 'let there be light' was zeker weten van toepassing :D :D
organisatie moet beter maar verder weer een heerlijk feessie gehad!
Op zich prima feestje maar helaas een zeer tegenvallende set van Tiesto. Markus was wel top, Sied hebben wij niet meer afgewacht
Redelijk feest, het was veel te warm binnen, te lange rijen bij de wc en munten!!
party-guru
heb een super feest gehad,tiesto de bom en sied afsluiten met home van pvd...kippevel,wel veelste warm
Timson!
Dit feest was egt leip! zo chill he! En Tiesto blaaste hem goed! en die lasers waren echt ziek! Ook weer goed lens geraakt! dus egt een hilarische terug reis gehad naar R'dam helemaal van godlos! Maar volgend jaar maar ietsje dichterbij
Teaké:bier:
was zelf ook aanwezig @ Crew. en had inderdaad betergekund.. alleen er was van een paar mensen bekend dat ze vroeger weg zouden gaan, het was alleen niet de bedoeling dat er veel meer mensen van de crew weg zoudne gaan. hierdoor konden wij het niet meer bijhouden. maar waren wel meer dingen niet helemaal in orde, afvoeren van de tap en barren liepen gewoon leeg op d egrond, dus had natte voeten, lag rond de 1 a 2cm drank en shit achter de barren.
Scamp
Gezellige en melige sfeer met alle flockmaatjes :d Goede sets van Ummet, Markus en Sied. Lasershow was erg goed gedaan. Respect voor Chuckie zoals ie z'n stijl heeft aangepast aan heren voor en na hem (y) Maar Tiesto echt de flop van de avond :[ In Ibiza draaide hij tenminste nog trance! Het was dat Sied nog moest draaien, anders waren we echt naar huis gegaan :@
na deze avond is mij redelijk duidelijk geworden dat 538 wil tippen aan de Grote dance Concepten in licht en geluid lukt ze dat prima maar zonder de sfeer en het volk lukt dat nooit 538 change yur fucking name dat houd outsiders buiten en levert mee succces op...... licht 8 geluid 7,5 sfeer onder het vriespunt -10 triest:jaja:
Trancefan.nl
Waarom Chuckie :no: Had die lekker laten openen. Ummet op zijn plaats was beter geweest. De fout van de avond. En de nieuwe stijl van Tijs :no: draai dat lekker in Ibiza ofzo, maar hier komen we voor trance
Trancepim
Te warm, 3 kwartier in de rij voor entree, 3 kwartier in de rij voor munten, gelukkig waren Markus, Marco en Sied, lasers(!) en mensen met wie ik was fantastisch :D
Tiesto (nieuwe stijl) en Marco V waren weer lekker op dreef. Jammer dat het zo vroeg leeg liep... organisatie mag qua personen-logistiek wel iets beter! Maar al met al vond ik het een zeer vet feestje!
Crazy2gether
organisatie kan net iets beter maar verder een heerlijk feessie....volgend jaar maar weer
Modtro
Tiesto onverwacht goed :) .. meer dan 20 lasers :) .. kortom leuk feestje ! :)

Line-up Evolution

za 21:00 - 22:30:  house, techno, trance
za 22:30 - 00:00:  Suriname Nederland house, urban, drum & bass, r&b, hip hop
zo 00:00 - 01:30:  Duitsland Verenigde Staten techno, trance
zo 01:30 - 04:30:  house, trance
zo 04:30 - 06:00:  techno, trance
zo 06:00 - 07:00:  trance

Nieuws

Wil jij een nacht volledig losgaan met je vrienden op de beste live gigs van de populairste dj's en de meest spectaculaire lichtshows? Kom dan op zaterdag 19 september naar Evolution in de TT-Hal in Assen. Van 21.00 uur tot 07.00 uur draaien topdj’s als Tiësto, Marco V, Chuckie, Markus Schulz, Sied van Riel en Ummet Ozcan de vetste platen. 36

Forum

ForumonderwerpForum#Tijd
Evolution, let there be light f:trance599
Evolution TT Hal Assen: Wie gaat ook? f:algemeen11

1703 opmerkingen

Artiest Nendis
Uitspraak van KJP :) | :) Dutchpartypics op dinsdag 22 september 2009 om 23:52:
Thx voor de compliments. En ik heb me vergist ben ik bang :( Op EnergyFlash.nl is een deel van mijn set geplaatst. Dus niet alles. Ik was te voorbarig denk ik :( De uiteindelijk gemaakte selectie is niet door mij, maar door de organisatie zelf bepaald! Op Flickr staan nu mijn 85 + beste foto's naar mijn idee.

naja we hebben iig genoeg mooie foto's (Y)
http://www.youtube.com/watch?v=e3hqHqhMBfU

Hier draaide hij overigens wel een hele lekkere remix van :-P
laatste aanpassing
Uitspraak van Suusje op woensdag 23 september 2009 om 12:18:
Hier draaide hij overigens wel een hele lekkere remix van :-P

Calvin Harris - I'm Not Alone (tiesto Remix) ?? remix?:P
Uitspraak van John Stigter op dinsdag 22 september 2009 om 21:38:
Jawel, klik maar op de link in mijn bericht

maar bij de info staat:
waarbij men de
keuze heeft tussen drie verschillende dempingfilters (ER9, ER15 of ER25 met
een vlakke demping van resp. 9 (curve blauw), 15 (curve rood) of 25 dB (curve
groen) over het volledige muziekspectrum).
:/

Ik denk, dat ík gelijk heb... ;)
Uitspraak van bloesem op woensdag 23 september 2009 om 19:12:
Ik denk, dat ík gelijk heb...

Haha ik ben nog niet overtuigd, want als ik mijn bestelling en mailcontact teruglees gaat het steeds over de ER20.

Dank voor uw aanvraag.
De ER20's kosten 18.50 euro + Btw per paar.

De ER-20’s zitten in een envelop, dus dat kan in de brievenbus gestoken worden (...)

;)
Uitspraak van John Stigter op woensdag 23 september 2009 om 20:17:
De ER20's kosten 18.50 euro + Btw per paar

he? Dat bestaat niet!!

Ik zou maar even gaan bellen!
óf je bent er tevreden mee, of je wordt genaaid.

De op maat gemaakkte oordoppen met ER filters kosten tussen de 150 en 190 euro...
Wordt wel beetje off topic, maar het klopt wel hoor.

Dit zijn geen op maat gemaakte, maar gewoon one-size-fits-all dopjes.
Ik heb bewust eerst de goedkope variant besteld om te proberen, en die werken voor mij al prima.
Heb ze al op verschillende feesten in gehad en ze werken perfect (de filters).
En het zal dan toch echt de ER20 variant zijn die ik heb :) Netjes in een opbergdoosje.

Valt me wel op dat er toch nog niet zoveel mensen zijn met oordopjes in.
Zonde. Ik wil zelf graag doorgaan met muziek als hobby of misschien zelfs werk, dan kan ik beter de oortjes even sparen :)
laatste aanpassing
Nog maar een verslagje van deze supernacht!

http://www.dancegids.nl/reviews/party/evolution-let-there-be-light.html

NJOY :)
Is er ergens een volledige MP3 set te downloaden op een of andere site ,van de set van Dj tiesto of de anders dj's???

laat me aub even weten
Zijn er trouwens ergens live sets te vinden??
 
Wij zijn nog op zoek naar de sets van Ummet Ozcan en Sied van Riel

Deze dj`s hebben we helaas gemist:(
Uitspraak van verwijderd op donderdag 24 september 2009 om 19:45:
Wij zijn nog op zoek naar de sets van Ummet Ozcan en Sied van Riel

zoals aangegeven: die zijn niet uitgezonden :(
Ummet heb ik wel meegemaakt :respect:
Sied helaas gemist.

Tenzij de heren een Ikey hadden meegenomen en de sets alsnog beschikbaar maken :P
Uitspraak van DJ Jordy Jurrius op donderdag 24 september 2009 om 19:53:
Tenzij de heren een Ikey hadden meegenomen en de sets alsnog beschikbaar maken :P

:kwijl: dat zou lekker zijn :D die setjes waren heerlijk :D
Uitspraak van DJ Jordy Jurrius op donderdag 24 september 2009 om 19:53:
Sied helaas gemist.

geloof me, die draaide geweldig ouwe :D
Uitspraak van Nendis op donderdag 24 september 2009 om 21:41:
geloof me, die draaide geweldig ouwe

Sied draait altijd geweldig. 100% garantie voor geweldige sets :respect:

Helaas moest ik zelf op 2 after parties draaien 8)
de een in Assen, de ander in Groningen. Dus ja, kan niet alles hebben he :P
Uitspraak van DJ Jordy Jurrius op donderdag 24 september 2009 om 21:48:
Helaas moest ik zelf op 2 after parties draaien 8)
de een in Assen, de ander in Groningen. Dus ja, kan niet alles hebben he :P

druk schema man :O :respect: eerst feesten en dan draaien en daarna nog es crashen .. ofzo :P
nee ik had vanaf zaterdag ochtend half 9 niet meer geslapen.
na Evolution doorgegaan met de 1e after. daarna door naar Groningen, daar gebleven tot een uur of 17/18
en toen ik naar Arnhem weer terugging met de trein, toen pas sloeg de moeheid toe.
Lekker geslapen en op tijd wakker geworden om de aansluiting in Zwolle te hebben :P

En eenmaal thuisgekomen was ik weer klaarwakker :lol:

Heb het dik 36u volgehouden :O
pas 's maandags kreeg ik ff de terugslag 8)
Maar ja scheelde dat ik dinsdags ook nog vrij was :P

Volgende week zaterdag moet ik ook draaien op 2 feesten.
Eerst in Amerongen, daarna door naar Nijmegen om mijn debuut te maken als dj, het is weliswaar een Danscafe,
maar ja het feest staat ook aangemeld hier op PF ;)
Die in Amerongen is een prive feest.
Uitspraak van DJ Jordy Jurrius op donderdag 24 september 2009 om 23:49:
daarna door naar Nijmegen om mijn debuut te maken als dj, het is weliswaar een Danscafe,
maar ja het feest staat ook aangemeld hier op PF

Dat maakt niets uit, tis gewoon je DEBUUT, lieverd :knuffel:
Al was 't onder de brug van Arnhem :lol:
(kon je rollend naar huis 8))



(k)
Uitspraak van :9 Gewoon K@@T :lief: op vrijdag 25 september 2009 om 00:28:
Dat maakt niets uit, tis gewoon je DEBUUT, lieverd Al was 't onder de brug van Arnhem (kon je rollend naar huis )

ja het is mijn DEBUUT :):)

en ligt eraan onder welke brug in Arnhem. de beroemde brug van Bridge Too Far, is ff Rolling Too Far for me 8)
de Nelson Mandela brug is dichter bij mn huissie :P
 
Artiest John Sane
Noem het maar DEBUUT :roflol:

imo loop je al weer een hele poos mee ;-)
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 25 september 2009 om 09:31:
Noem het maar DEBUUT

ja want draaien op prive feesten is geen club he :P


Uitspraak van verwijderd op vrijdag 25 september 2009 om 09:31:
imo loop je al weer een hele poos mee

voor het gevoel lijkt het wel zo misschien, maar het is nog steeds een jaar en 2 maanden exact.
misschien komt het ook door mijn residency in the vanishing point en mijn eigen radio show
en de velen mixen die je onderhand ontvangen hebt 8) :lol:
Waarom kan ik onze foto's niet vinden :( Waren ze niet stoer genoeg? :( Gekeken op partyflock, energyflash, dancegids... nog suggesties?
Nee :( Helaaas
Uitspraak van Mlott op vrijdag 25 september 2009 om 18:44:
Nee Helaaas

ff kijken wat hebben we nog meer:

http://nl.tilllate.com/en/location/TT-Hall_Assen
laatste aanpassing
en nog een paar sites :P

http://seeyoudance.nl/photobook.php?event=8984&selectie=0

http://international.virtualnights.com/pictures/gallery/9053496
laatste aanpassing
Uitspraak van DJ Jordy Jurrius op vrijdag 25 september 2009 om 20:13:
http://international.virtualnights.com/pictures/gallery/9053496

had ik ook een kaartje van... ik sta er niet eens tussen :lol: zal wel niet om aan te zien zijn geweest ;)
Ik ben ook vaker op de foto gezet, dan dat ik terug kan vinden. Ik sta wel op Virtual, maar niet in de 3 boeken van 538 zelf! Jammer, maar toch, heb 3 fotos van mezelf teruggevonden, zelfs 1 die ik niet wist. Van achter met de handen in de lucht, te zien in mijn verslag...
Ik zou ook op tillate moeten staan, maar dat sta ik niet :@