Partyflock
 

Classic Hits & Clips

Classic Hits & Clips
26 augustus 2009

Classic Hits & Clips
27 augustus 2009

Evenementenhal Hardenberg (binnen) op de kaart Site
Energieweg 2
Hardenberg
NederlandNederland

Tickets & prijzen Classic Hits & Clips

Voorverkoop:€ 10,-
Deurverkoop:€ 12,50
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
21
Bezoekers
Maximaal 2000.

Line-up Classic Hits & Clips

disco

Statistieken

1Partyflockbezoeker
3·opmerkingen

3 opmerkingen

Classic Hits & Clips
26 september 2009

Op zaterdag 26 september 2009 vind er in Evenementenhal in Hardenberg de eerste editie van “Classic Hits & Clips” plaats. Een wervelende 70’s & 80’s multimedia show met een spectaculaire lichtshow.

Initiatief
Initiatiefnemer van dit evenement is Charles Fontijn. Nadat na 10 succesvolle edities van “ Back Home” 2 jaar geleden besloten werd met dit evenement te stoppen, bleef Charles rondlopen met het idee om, als de tijd er rijp voor was, een nieuw concept neer te zetten in Hardenberg. Samen met zijn toenmalige collega Deejay’s Henk Smit en Dick Zwiers en de Zwolse Deejay Marc van Veenendaal belooft het 26 september aanstaande een feest van herkenning te worden.

De techniek
Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen voor dit evenement. Op gebied van de techniek is er gekozen voor kwaliteit. Zo is er voor het geluid gekozen voor een Line Array PA. Het grote voordeel van dit systeem is, dat het geluid zich concentreert op de dansvloer en in de rest van de hal op een aangenaam niveau klinkt. Er wordt gewerkt met 2 grote videoschermen waar de videoclips op te zien zijn. Naast de clips worden de schermen gebruikt voor het vertonen van graphics en commercials van de sponsoren. In het naastgelegen restaurant is de volledige avond op een grootscherm te volgen, niet alleen de videoclips maar ook de sfeer in de zaal. Er wordt gebruik gemaakt van 4 camera’s in de hal. Op de dansvloer en het podium is er een spectaculaire lichtshow te bewonderen. Er wordt gebruik van de nieuwste technieken, maar ook de oude spiegelbollen ontbreken niet.

Meer dan een classicparty alleen
Naast de show willen de initiatiefnemers er een compleet verzorgde avond van maken. Er wordt samenwerking gezocht met ondernemers uit Hardenberg en omgeving, zodat de bezoekers zich hierdoor met een 70’s & 80’s look naar het feest kunnen begeven. Hierdoor kan iedereen zich echt terug in de tijd wanen. Ook wordt er gedacht aan echte Disco Gadgets om het feest nog meer sfeer te geven.


Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij Evenementenhal Hardenberg, Lake Side/ Shoeby Hardenberg, Swingcafé de Docter Zwolle. In de voorverkoop kosten deze € 10,00 en € 12,50 op de avond zelf aan de deur.
geanuleerd !!!!!!!!!!!
Da`s ook muziek voor 40 +,en daar krijg je ècht niet de evenementenhal mee vol :roflol: