Partyflock
 
Wooferland
12 juni 2009
georganiseerd door Site

Spaarnwoude, deelplan Houtrak (buiten) op de kaart
Wethouder van Essenweg
Halfweg
NederlandNederland

Tickets & prijzen Wooferland

Early bird:€ 20,-
Voorverkoop:€ 27,50
Deurverkoop:€ 35,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Bezoekers
Maximaal 5000.
Meetings
Er waren 2 meetings, om 17:00 met 20 bezoekers en om 17:00 met 2 bezoekers.
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.
Winactie (gesloten)
Stemresultaat: zeer goed
geweldig6727%
zeer goed9939%
goed4920%
ok198%
voldoende104%
onvoldoende42%
slecht21%
zeer slecht1
waardeloos0

62 waarderingen

Best Oldskool Events
heerlijk feestje en altijd gezellig:bounce:
mevrouw kutwijf voor jou
ja toch :D
FlexyFrank
goed vermaakt, helaas liep The Plees To Be niet zoals afgesproken met de organisatie en konden we pas rond 1800 in afgeslankte vorm draaien. foto's en filmpjes @ thepleestobe.hyves.nl :D
We hebben genoten!! Het weer werkte gelukkig ook mee. was eerste keer... wel veel oud bezoekers die ietswat teleurgesteld waren... en we waren vroeg... gelukkig geen uur wachten.
Induce
Dit was weer voer voor je wooferland!!!
Eaz-E
Vond het iets minder dan vorige jaren maar nog steeds te gek feessie. Volgend jaar iedereen zn kinderen thuislaten, die horen hier niet.
Prima vermaakt, heerlijk verjaardags feestje gevierd met vrienden en broers (Y)! Organisatie vond ik dit jaar wel slechter dan voorgaande jaren (wachtrijen bij entree en weinig wc's zonder water!).
(L)Annick&­Evlo
Heerlijk feestje!!!Ook voor mijn dochter en moi het feestje van het jaar!!!
r@Yd@NCE
ik heb me stierlijk vermaakt!
120% Sfeer Heerlijk feest!!!
Frinzy
Wooferland was weer helemaal geweldig, betalen voor de draaimolen?? Heb niets betaalt. Heb wel de puddingbroodjes gemist. Billy was super, en weer allemaal lekkere gouwe oudjes gehoord.
Erg naar mijn zin gehad, orga moet er wel voor waken het niet nog commercieler te maken, prijsstijging van 200% t.o.v. 2 jaar geleden en dan niets aan die blubber doen met planken of matten...voor de rest top.
1.6.3.1.
gezellig
LIBOH
Isis draaide top. :respect:
Wat was 't een fijn feestje!! Heerlijk in de blubber staan springen :D
Boekaran
Het was een super leuk feest miste wel de heuvel een goede plek om met je samen met je kinderen (2) kinderen te dansen wat uit de drukte en het geluid was daar wat minder hard. we waten met een vriendengroep met 9 kinderen die allemaal een super dag gehad hebben zeker zijn er dingen ter verbetering ruimere kids area. wel of geen kids is simpel het is een feest voor ouders en kinderen neem je ze mee dan pas je goed op ze vind je kinderen niks blijf dan weg er zijn genoeg andere feesten.
DJ Mini
was super and :respect: 4 GINO thx mate 4 letting me spin some records man
DefJK
1ste x....prima vermaakt. Miss Djaxx is da bomb!! Mn witte petje struinde flink rond!! ;-)
party *
foei, wat een lekker feestje!!!! leuke mensen, voor de organisatie is er nog wel wat te sleutelen denk ik. verder wil ik robert bedanken voor zn heerlijke knuffels (k)
Coldfusion
Top feest.....next :cheer:
F@T@L-V
SUPER!!:D Mega gebounced op Miss Djax, Cellie, Per, Rossi!!! THANK YOU!!! Super lieve gezellige mensen. :d Dubbel om al die lets meet again kaartjes hahaha, hoe kom je erop!!!:lol: Lekker stampen in de modder.:P Wel mijn benen en rug kapot gedanst.:D
!! ***­ E s ***­ !!
Waanzinnig Woest Wooferlandje! What a day!!!
f@@b.
kort maar krachtig,miss djax :respect: jammer maar voelde "önwoofers" aan volgende keer toch maar weer wat melower programeren dat houd een hoop rotzooi buiten de deur.
SEBBEL
Lekker BAH!! :jaja:
FEEST :lief: :cheer:
Super vermaakt!!!! Beste feest vd zomer! (L)
mr.gigaant
Was weer SUPER :respect: Per , JP,Cellie geweldige setjes ! jammer dat het zijn glans verliest :(
Wen D
de muziek was SUPER(Y) was erg gezellig met onze partycrew:cocktail::cheers:
Demente Taart
Heel veel gezellige & lieve mensen gezien en het weer viel uiteindelijk heel erg mee. :D Graag wél weer iets meer terug naar het "feest voor het hele gezin" concept, een lading houtsnippers of stro uitstrooien was wel handig geweest (iedereen kon toch zien aankomen dat het een beetje modderig zou worden :P) en ik miste de puddingbroodjes. :(
Was helemaal top! :cheer: Echt mijn feestje van het jaar ! :woep:
Smeugie
alles is al gezegd, jammer dat het zijn glans verliest zoals elk festival wat leuk begon en nu alleen nog maar gezien wordt als bron van inkomsten, evengoed wel vermaakt.
HQ woman
wat een rot feest..... hihihihihihihih :P
French connection
It was awesome as every year!!! Great music everywhere!Nice to hear some acid core from Miss djax :d
DJ REZA
Echt een super feest...eerste keer en zeker niet de laatste...Lekkere setjes gehoord...Ricky da Dragon :respect:
was weer een mooi feestje het weer ok muziek ook helemaal goed.
xantrex
Wooferland was 'the plees to be'. Billy Nasty draaide geweldig.
Wat een heerlijk, smerig feest weer. Lekker lopen te dolen en flink staan klappen in de oldskool. Ik hou ervan!!
Water Joe Junkieee
Billy Nasty en de Plees to be! :respect: Modder e.a. zaken die slecht geregeld waren konden de lol niet bederven
laura :jaja:
Was erg gezellig, lekkere muziek..! Alleen de organisatie was iets minder, ingang slecht geregeld, wc's ook..
Wat gezeik allemaal, het was gewoon een dik feest en misschien komen ze er bij de organisatie ook achter dat er volgend jaar gewoon geen kids area bij moet.
Dagverblijf
sfeer en conept zeer leuk, organisatie liet wat aan de wensen over...
Wedlock
deef was gaal hahaha
watcho
Viel me erg tegen...Wooferland is zijn roots vergeten...er was weinig te doen voor de kinderen...helaas is die gedachte erachter aan het uitsterven wat Wooferland zo bijzonder maakte...
Onitsuka
Zwaar genoten; lekker kleinschalig,leuk publiek,geluid was niet altijd even goed maardat mocht de pret niet drukken! Marnix,Miss Djax en natuurlijk de Plees to be!!! Nu proberen om m,n door modder versteende broek schoon te krijgen ;) ...
zweefr
Waanzinnig leuk feest. Heerlijk met mijn zoon van 10 gedanst. Jammer dat de rijen bij de ingang zo lang waren, zeker als je met kinderen staat te wachten. Volgend jaar een apparte rij voor kids wellicht?
DJ UltraFunk
Topsfeer!! Leuk feest!! Jean draaie toch het lekkerst op de Wooferstage moet ik zeggen. Er zou hout over het terein liggen, maar dat was vast een ander terrein. Waarom de kinderen niet op 1 kinderstage of iets?!
L-d-W
Top feest!!! volgend jaar weer!!!
Matthijs
Erg goede muziek! En leuke sfeer op een vechtpartijtje na. Geen wat bij WC's was een beetje jammer, maar verder echt supergoed vermaakt :D
NEUV :respect:
Manu1202
Eerste keer, met zoon en zijn vriendje. Was ok, vond het jammer dat het drugsgebruik overdag al zoooo zichtbaar was. Volgend jaar geen kids mee dus!
Lizzard
Leuk & gezellig festival! maar het was vorig jaar wel allemaal beter!
Venusss
Heb me prima vermaakt met vrienden, maar ook wel wat punten van kritiek voor de organisatie :flower: De wachtrij bij binnenkomst was écht te lang, ging nergens over. En nog een tip: zorg voor wc's bij de kids-area. Had zelf geen kids mee ( ben er geen voorstander van), maar die kids tussen de wause mensen bij de plee vond ik geen goed plan.
Een waardige afsluiter van het seizoen. Lekker ongelikt en veel smerig dikke treinentechno!! Zlef geen kids maar kan me wel iets voorstellen bij de kritiek!
lunadakaza
Het was een topfeest ,alleen de ingang mag wat breeder. Maar toen ik eenmaal binnen was ,niet meer stil gestaan heerlijk los gegaan.
gail35
Heb me weer uitermate goed vermaakt. Hoop oude bekende gezien, heerlijk. Vond het wel jammer dat er ineens geen heuvel meer was, en alles wat meer op elkaar gepropt stond. Maar als dat alles was.. Ik ben volgend jaar zeker weer van de partij... Zonder kids iig. Die neem ik wel mee naar de Linaeushof...
romper stomper
zwaar naar me zin gehad lekkere zware oldskool gehoord helemaal koekoek
Heerlijk feestje gehad. Pavo was ouderwets knallen :bounce:
*­IkBenD­olfijn­*­
:cheer: De zon is toch flink gaan schijnen, en dat maakte de sfeer natuurlijk af. Isis :respect: Marnix :respect: dat was het eigenlijk wel..........wel vermaakt met leuke mensen :cheer:
Superfeest.......beetje jammer dat er bij de herentoiletten geen pleepapier was.
~~HOT_­FE_­MAIL~~
Heb het leuk gehad met de kids maar ben het eens met MenM in de rij om binnen te komen met kids ... En belachelijk dat je moest betalen voor kids dingen zoals Draaimolen enz erg duur allemaal !!
SFEERBEHEER
Ga maar eens goed nadenken waarom het vorige jaren WEL een leuk feest was (voor kinderen)!!
Was dit voorgaande jaren een erg OK feest voor housers met kids (hulde voor vorige jaren!!!), dit jaar was het schrikken met kinderen erbij. UUR in de rij, Muziek veel te hard en schel, betalen voor kidsdingen, geen water bij WC's (bah!). Met ook nog een verschuiving in publiek (weinig kids en veel lompe vage kerels), was dit de laatse (4e) keer voor onze vriendengroep. Echt zonde van dit mooie concept!!
DODGE
was wel amusant....

Line-up Wooferland

1Wooferstage
house, techno
house, pop
hardstyle, trance, techno, hardcore
house, techno
house, techno
2NRG area
techno
techno
techno, trance
techno, hard techno
hardcore, hardstyle
3Old School area
hardcore
Verenigde Staten Nederland house, techno, drum & bass
house, drum & bass, trance
België techno, house, hip hop
Nieuws
Het festivalseizoen is momenteel in volle gang. Ondanks de vele vakantiegangers, is er voor de thuisblijvers nog voldoende te beleven. Toch is het voor velen wachten op de afsluiter van het seizoen; het gezelligste festival met haar nostalgische sfeer: Wooferland, dat op vijf september plaats gaat vinden in het bosrijke recreatiegebied Houtrak in Spaarnwoude. 25
Na vorig jaar haar vijfde verjaardag te hebben gevierd, gaat zaterdag 05 september 2009 de zesde editie van het gezelligste festival van Nederland “Wooferland” van start; op het vertrouwde festivalterrein Houtrak in Spaarnwoude. 33
Forum
ForumonderwerpForum#Tijd
(gesloten) 2 Wooferland kaarten tickets2
TK: (gesloten) 2 Wooferland kaarten te koop tickets10
(gesloten) 2 Wooferland kaarten te koop tickets1
TK: (gesloten) 2 kaarten Wooferland tickets4

1341 opmerkingen

 
;-)

Iemand trouwens een paar schijven geidentificeerd van Ricky de Draak? Daar kwamen ook een paar lekkere klappers voorbij die ik niet kende
edit: laat maar, haal 2 dj's door elkaar :rot:
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij Wijgevenfeestjes
Artiest BeNRG
Uitspraak van verwijderd op woensdag 9 september 2009 om 11:13:
Iemand trouwens een paar schijven geidentificeerd van Ricky de Draak? Daar kwamen ook een paar lekkere klappers voorbij die ik niet kende

Vergeef me als ik zeg dat ik uberhaupt niet meer zo goed weet wat ik gehoord heb. b)
Uitspraak van verwijderd op woensdag 9 september 2009 om 12:07:
Vergeef me als ik zeg dat ik uberhaupt niet meer zo goed weet wat ik gehoord heb

Ik blijf ook steken op
"Ultimate Seduction" ...
:bloos:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 9 september 2009 om 12:07:
Vergeef me als ik zeg dat ik uberhaupt niet meer zo goed weet wat ik gehoord heb.

Dat heb ik dus ook maar ik weet nog wel dat het goeie schijven waren :-)
En ik ben blijven steken op crowd control, nummer heeft zondag nog de hele dag door m'n hoofd gespookt 8)
Uitspraak van verwijderd op woensdag 9 september 2009 om 07:25:
Is die heuvel niet gewoon weggehaald? Ik heb ff gekeken maar het zag eruit of er door de gemeente een nieuwe weg en wat beplanting is aangelegd.

Hmmm.... als er nou op devolgende aankondiging 2010 komt te staan dat iedere bezoeker een zakje potaarde vande Karwei meeneemt... Is de berg alsnog terug :) Hoef je enkel nog snelgroeigras te hebben.
waar blijven die foto's van ebeatz dan :S
 
Uitspraak van SuperRupsje op woensdag 9 september 2009 om 13:06:
crowd control

Uitspraak van Tamysha op woensdag 9 september 2009 om 12:52:
"Ultimate Seduction" .

eeehh........eeehhhh??? :S

Uitspraak van Ralphies op woensdag 9 september 2009 om 18:18:
Hmmm.... als er nou op devolgende aankondiging 2010 komt te staan dat iedere bezoeker een zakje potaarde vande Karwei meeneemt... Is de berg alsnog terug Hoef je enkel nog snelgroeigras te hebben.

:roflol:
Uitspraak van Ralphies op woensdag 9 september 2009 om 18:18:
Hoef je enkel nog snelgroeigras te hebben.

Flesje Pokon ook goed? :lol:
Uitspraak van verwijderd op donderdag 10 september 2009 om 01:14:
eeehh........eeehhhh???

Niet?
 
Solid Sessions gehoord, blijft een meesterlijke plaat, die dig ik altijd wel (Y)

Compounded ook nog gehoord en nog veel meer waar ik dan net ff de artiest en titel niet meer bij weet :roflol:
 
Uitspraak van SuperRupsje op donderdag 10 september 2009 om 09:49:
Niet?

Ik weet ff niks :S.......Ja, Dano draaide Universal Nation van Push. :lief:

Uitspraak van verwijderd op donderdag 10 september 2009 om 10:08:
en nog veel meer waar ik dan net ff de artiest en titel niet meer bij weet

Idem hier. :lol:
everybody in the place - prodigy
dhs - house of god
main x - 88 to piano
wink - higher state
plasik man - spastik (ms monica)

Ja, Dano draaide Universal Nation van Push. Heerlijke afsluiter idd..!!

Ricky draaide Tempo fiesta (itty bitty, boozy woozy) meer kan ik niet meer herinneren van de goed man..draaide wel lekker!!

het was dus een lekker feestje~!
 
Uitspraak van deejeedee op donderdag 10 september 2009 om 13:00:
everybody in the place - prodigy
dhs - house of god
main x - 88 to piano
wink - higher state
plasik man - spastik (ms monica)

*applaus klinkt* Wat een held. Zoveel op kunnen noemen. :lol:

Uitspraak van deejeedee op donderdag 10 september 2009 om 13:00:
Ja, Dano draaide Universal Nation van Push. Heerlijke afsluiter idd..!!

Kippevel.
Uitspraak van verwijderd op donderdag 10 september 2009 om 13:22:
Kippevel.

schitterend nummer idd


Uitspraak van verwijderd op donderdag 10 september 2009 om 13:22:
*applaus klinkt* Wat een held. Zoveel op kunnen noemen

ga er maar vanuit dat de meeste hitjes voorbij zijn gekomen
 
Uitspraak van Love is the answer op vrijdag 11 september 2009 om 11:30:
ga er maar vanuit dat de meeste hitjes voorbij zijn gekomen

Ongetwijfeld :lol: Kan het me alleen totaal niet meer herinneren. b)
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 11 september 2009 om 12:37:
Ongetwijfeld Kan het me alleen totaal niet meer herinneren.

Was der muziek dan ???
 
Uitspraak van pinkkylie & R op vrijdag 11 september 2009 om 12:48:
Was der muziek dan ???

:lol: Droog :P
Hoe lang blijft dit forum doorgaan? Tot Winterwoofer of helemaal tot 2010?
Pure interesse hoor, ik vind het wel gezellig namelijk 8)
 
Uitspraak van Tamysha op vrijdag 11 september 2009 om 21:39:
Hoe lang blijft dit forum doorgaan?

Uitspraak van Tamysha op vrijdag 11 september 2009 om 21:39:
helemaal tot 2010

Het is het proberen waard. b)

Uitspraak van Tamysha op vrijdag 11 september 2009 om 21:39:
ik vind het wel gezellig namelijk

Ik vind het ook gezellig met jullie. :lief:
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 11 september 2009 om 22:25:
Het is het proberen waard

Vrouwtje vult het meeste aan, ik lees en geef commentaar :lol:


Uitspraak van verwijderd op vrijdag 11 september 2009 om 22:25:
Ik vind het ook gezellig met jullie

Wij vinden het ook gezellig met jullie, de foto's spreken voor zich!

Ik ga nu maar eens naar bed, mag morgen ook weer werken en klein feestje thuis 's avonds!
Uitspraak van SuperRupsje op woensdag 9 september 2009 om 08:43:
Zit ik net ff te kijken op youtube en dan hoor je echt alleen maar de afgezaagde hitjes voorbij komen

En laat dat nou net de insteek zijn van feesten als Wooferland,OHAF of OWAP...;) iedereen wil gewoon de hitjes horen waar we vroeger in de Chemistry,It of Roxy op losgingen...
 
Uitspraak van Onitsuka op zaterdag 12 september 2009 om 13:48:
OHAF of OWAP...

Voor de rest gaat het goed? :lol:
Hee OuweWiebelaar... je blijft vol van vorige week hé ;-) Het was ook echt een top feest, en NRG tent was fucking lekker ouderwets (Mazzo sounds). Echter, als ik het zo lees, dan had ik toch ook echt even in de Old School tent moeten kijken? Maar te veel keuze op zo een dag, en ik wilde na Cellie die kant op komen... niet wetende dat die onbekende (voor mij) Ricky the Dragon als een malle goed begon te draaien.

Afijn, morgen weer naar Ajax man! Zie je rond 13:15 bij de luifel.

Ow ja... dat nummer van Push! F#cking top nummer idd. Ik heb die lange niet veel zien dakken, maar toen ging meneer ook even. Wat een klassieker is dat nummer ook...
laatste aanpassing
Ja ik was ook meerendeel in de buurt van een podium, en dan mis je zo en dan wat idd. Is het geen geweldig idd om nix van de 3 podiums te missen gewoon een 3 daagse wooferland te maken? Een mainstage-day, oldskoolday en NRGday :)
Haha dat zou wat zijn, wooferstock!! :)
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 12 september 2009 om 18:23:
Uitspraak van Onitsuka op zaterdag 12 september 2009 om 13:48:
OHAF of OWAP...

Voor de rest gaat het goed?

Zegt Oud Hollands Acid Feest je iets meer misschien? ;)
 
Uitspraak van Onitsuka op zondag 13 september 2009 om 16:53:
Zegt Oud Hollands Acid Feest je iets meer misschien?

Ah (Y)

:lol:


[foto is klikbaar]

De foto's van Wooferland staan online! Met dank aan Chee. :Y