Partyflock
 

Wrap!

Wrap!
13 augustus 2009

Hoogste Tijd (binnen) op de kaart Site
Vrijstraat 38
Eindhoven
NederlandNederland

Tickets Wrap!

Gratis entree!
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Stemresultaat: voldoende
geweldig0
zeer goed0
goed114%
ok0
voldoende343%
onvoldoende114%
slecht229%
zeer slecht0
waardeloos0

Line-up Wrap!

hip hop
house, techno, dubstep

7 opmerkingen

 
Ff een keertje checken dan..
we zijn erbij (:
 
Uitspraak van chinchilla:dood:H4L op maandag 24 augustus 2009 om 16:56:
is in deze tent geen plek voor kleine d&b feestjes??

nee tussen de stoelen en de tafels is er echt geen plek voor een DnB feestje helaas.. niet eens voor een feestje tenzei zitten op een stoel jou definitie van een feestje is .. leuk tentje maar absoluut geen party..
Artiest Piro
Begrijpelijk mensen..

De stoelen en tafels worden normaal gesproken eerder afgebroken zodat er dus plaats genoeg is om te kunnen feesten.. Dit gebeurde nu pas laten waardoor er in het begin van de avond heel veel verloop was en zo kwam het dus niet echt lekker op gang.. opbouwen richting dikke kneiters werd daardoor ook niet echt makkelijk :)

Anyway.. we doen ons best om in Eindhoven verschillende muziekstijlen ten gehore te brengen.. maar dat is niet altijd even makkelijk helaas..
laatste aanpassing
 
Daarom beter Piro & Dish in het stroomhuis! Die locatie is geschikter voor de keiharde stepdubbers bassdrummers.. We zijn er maar even in de hoogste tijd geweest en qua muziek viel er niks te klagen alleen een feestje viel het niet te noemen.. Daarom misschien niet echt geschikt om op partyflock te zetten.. ik verwacht dan al gauw een party en niet een kroeg waar iedereen zit aan een tafel en dan valt het dus al gauw een beetje tegen..

Peace
ik vond het wel relax, zo aan tafeltje zitten wat drinken wat buurten, goeie muziek, ipv elk weekend op een feest allemaal langs elkaar staan en niks zeggen :P
dus voor mij mag het nog wel een x in de hoogste tijd hoor!!
laatste aanpassing