Partyflock
 

Click

Click
15 juli 2009
georganiseerd door

Sugar Factory (binnen)
op de kaart Site
Lijnbaansgracht 238
Amsterdam
NederlandNederland
techno × 3, house × 2, tech house × 2

Tickets & prijzen Click

Voorverkoop:€ 10,-
Deurverkoop:€ 12,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Winactie (gesloten)

Stemresultaat: zeer goed

geweldig538%
zeer goed323%
goed215%
ok215%
voldoende0
onvoldoende0
slecht18%
zeer slecht0
waardeloos0

Line-up Click

house, techno
house, techno

Statistieken

23Partyflockbezoekers
52Partyflockgeïnteresseerd
73 / 21·mannen / vrouwen
24.6Partyflockgemiddelde leeftijd
24.4Partyflockleeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
52 @ 5 × 2·winactie
5·opmerkingen
zeer goed·stemresultaat (13 stemmen)

Nieuws

Onder het motto 'Click komt naar je toe deze Zomer' strijkt dit technocircus de komende zaterdagen op een aantal heerlijk heldere zomerse plekjes neer ergens bij jou in de buurt. Bereid je voor op een keur aan artiesten die je blote voeten stevig in het zand zullen gaan houden tijdens de verschillende Click On The Beach feesten en een speciale one-off editie in de Amsterdamse Sugar Factory. 1

5 opmerkingen

Als het zand tussen je tenen verdwenen is en je huid diep gebruind staat er in de hoofdstedelijke Sugar Factory tenslotte een zeer bijzondere editie van Click voor je klaar. Voor een keer wordt de overweldigende Westerunie ingeruild voor de intieme Sugar Factory.

Extreem luid en dichtbij zullen hier Steve Rachmad, Wouter de Moor, Ille Bitch en Stefano Richetta hun dikste plaatjes voor het technominnende publiek uit de tassen halen voor een nachtje dansen van de allerhoogste plank. Sugar Factory staat keer op keer garant voor fijne klanken, open minded bezoekers, intiem samenkomen en vooral goed uit je pan gaan.

De combinatie met Click zorgt voor vuurwerk. Verwacht volwassen robuuste klanken in een ontspannen omgeving. Een ultieme zomermaand gevuld met sexy locaties, stoere geluiden en fijne mensen. Dat brengt Click naar je toe deze zomer. Van Bloemendaal naar Scheveningen, met een klapperende hekkensluiter in het hart van onze hoofdstad. De beste live acts van het moment en van eigen bodem en de jongens die recht in je gezicht de fijnste setjes brengen is, maken er zo goed als geen ontkomen aan Click van deze zomer.
 
Zin :)
TIMETABLE

23:30 – 00:30 Stefano Richetta
00:30 – 02:00 Steve Rachmad
02:00 – 03:30 Wouter de Moor
03:30 – 05:00 Ille Bitch