Partyflock
 

Touch at the Club

Touch at the Club
11 augustus 2009
georganiseerd door

Beachclub Vroeger (binnen, buiten, strand)
op de kaart
Zeeweg 83
Bloemendaal aan zee
NederlandNederland

Tickets & prijs Touch at the Club

Deurverkoop:€ 10,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

2 waarderingen

Jammer, jammer... Volgende keer beter!!

Line-up Touch at the Club

za 20:00 - 21:00:  trance, house
za 21:00 - 22:00:  house, trance, techno
za 22:00 - 23:00:  house, trance, techno
za 23:00 - 00:00:  house, techno, trance

Statistieken

9Partyflockbezoekers
3Partyflockgeïnteresseerd
10·opmerkingen
2·waarderingen
geenstemresultaat (1 stem)

10 opmerkingen

 
Artiest Renji
Hier hebben we zeker zin in :honger:

Gezellig!!!
 
Deze week pas ingepland omdat er nog ruimte was na het feest voor ouders met kids, maar Bloemendaal is Bloemendaal dus altijd heel veel aanloop.

Nieuwsbrieftekst:

15 augustus 2009 - Touch in the club
Beachclub Vroeger - Bloemendaal aan Zee Aanvang 20.00 uur - 00.00
1e clubfeest van Touch - Clubfeesten zullen altijd laag geprijsd zijn: € 10,00
Touch in the club

Touch Events staat voor stijlvolle danceparty's op bijzondere locaties, waar alle ingrediënten aanwezig moeten zijn om een sfeer te creëren die een avond bijzonder maakt. Zij organiseren betaalbare intieme trance & house dance-party's met dresscodes & kleurrijke thema's met een boodschap, touchgirls, het nodige entertainment en extra's. Naast de grotere Touchfeesten, zoals Touch @ the Sea, In Touch with your Friends etc, liep Touch Events al heel lang rond met de gedachte om daarnaast met een kleiner concept te komen voor het clubcircuit met de vaste naam Touch AT THE CLUB. Zie het maar als een soort light-versie, waar het vooral om de muziek draait en waar ook ruimte is voor andere muzieksoorten. In dit geval is er gekozen voor house, electric en progressive.

Zaterdag 15 augustus, vanaf 20.00 uur gaan bij Beachclub Vroeger de deuren open voor de eerste echte Touchclubavond met een uitgekiende line-up die past bij de kwaliteitsnorm waar Touchfeesten voor staan en andere muziekstijlen neerzetten. Daarnaast is het algemeen bekend dat Touch Events een platform biedt voor aanstormend talent. Er lopen zoveel goede DJ’s rond dat het simpelweg niet altijd nodig hoeft te zijn om grote namen te boeken om bezoekers naar de feesten te trekken.

Met de gedachte van 'nu we er toch zijn' begint na afloop van 'In Touch with your Children' het nieuwe clubconcept. Op deze avond treden Renji (Crazyland), Marcel Gieskes (Touch), Joia Vita (Exceptionnel) en Chris Scott (resident Supperclub) op. Voor velen niet geheel onbekend, maar optreden bij Beachclub Vroeger biedt hen toch weer een hoger platform. Het is tenslotte de grootste strandclub van Europa en wat ze in huis hebben dat delen ze graag met de bezoekers. Hun gedrevenheid, de altijd leuke bezoekers van Touchfeesten in combinatie met de perfecte sound bij deze club staat garant voor een heerlijk avondje genieten. Om 20.00 uur gaat de 1e clubavond van start. De toegang bedraagt slechts 10,00 euro en de tickets worden alleen aan de deur verkocht. Meer info op www.touchevents.nl
Ja hoor HE/LE/MAAL zin in!!!!
Vroeger heeft geen dak, maar toch gaat het er af....

Gr Marcel Gieskes
 
Artiest Chris Scott
Dit gaat een topfeest worden! Beachclub Vroeger is een top lokatie en in combinatie met Touch Events gaat dit zeker weer super worden.

Zie jullie zaterdag!!!
 
Artiest Joia Vita
Superfeestje we gaan knallen!! :)
zin :honger:
 
Helaas moeten cancelen omdat te kort dag was om goed te promoten en alle bezoekers van In Touch with your Chuildren natuurlijk naar huis gingen. Wordt opnieuw ingepland.
laatste aanpassing
Uitspraak van actief op zondag 16 augustus 2009 om 10:30:
Helaas moeten cancelen omdat te kort dag was om goed te promoten en alle bezoekers van In Touch with your Chuildren natuurlijk naar huis gingen. Wordt opnieuw ingepland.

Heb wel gehoord dan RENJI zijn set top was

KEEP IT UP BUDDY !!!!!!!