Partyflock
 

Laurent Garnier

500 × 500 · locatie
Melkweg
10 april 2020
onderdeel van Site

Melkweg (binnen)
op de kaart Site
Lijnbaansgracht 234a
Amsterdam
NederlandNederland

Tickets & prijs Laurent Garnier

Voorverkoop:€ 17,50
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Opmerkingen

Stemresultaat: zeer goed

geweldig1223%
zeer goed2446%
goed1325%
ok0
voldoende0
onvoldoende24%
slecht0
zeer slecht12%
waardeloos0

14 waarderingen

super feest. kan er niks anders van maken. wel lang moeten wachten bij de bar en wc :S
Paaart­ybeest­je
Idd erg netjes dat ze gewacht hebben, geluid niks van gemerkt door partyplugs :D Helaas niet zo geniaal als op SMS, maar daar speelde het zittende (why???) publiek ook zeker een rol in. Vraag me af hoe Laurent het zelf vond...
ikbendavid
Zit en geniet ;)
Kolja.
leermomentje qua wachttijden, vond met het geluid niks mis. Oordoppies in en genieten maar!
E v E
Ik vond het wederom geweldig, wat een enorme energie heeft die man! Alles klopte en wat dirigeerde hij de boel goed! Even moeten wachten is inderdaad een beetje jammer maar dat was ik vanaf het eerste moment alweer vergeten.. :lief:
Wakker Dier
Wat doen mensen moeilijk jezus, als ze om half 9 begonnen waren was 3/4 er niet bijgeweest, gewoon netjes gewacht tot de zaal vol was. Garnier uiteraard weer helden performance met teveel dikke tracks, en ook weer totaal andere uitvoeringen van bepaalde tracks dan @ SMS :D
Cubic
Heb me zeer goed vermaakt en erg genoten van de muziek alhoewel Laurent idd. bij vlagen geniaal was was hij voor mij nooit slecht. Laatste keer dat ik hem zag was tijdens de Europeesche Clubnachten in Berlijn en daar was hij echt Master! Veel meer interactiviteit met het publiek en hij gaf voor m'n gevoel toen echt alles! Geluid vond ik zo slecht nog niet, wel hard en had voor bepaalde tracks misschien anders afgesteld kunnen worden. Rabohal indrukwekkend en gelukkig niet in de rij gestaan.
MegaBASs
Jezus wat een gezeik! Dit was een prima optreden! Het geluid stond hard, maar dan moet je maar oordoppen kopen. Wachten is logisch, bij elk bandje of live optreden moet je lang wachten omdat het niet geleidelijk gaat als bij een clubavond. Laurent was op sommige momenten echt geniaal. Vooral de dubstep tracks, en de 'Men with the Red Face' afsluiter. Had nog nooit deze mooie techno versie gehoord!
Marlie :cheer:
Is het altijd zo dat je bij de melkweg een kaartje koopt en vervolgens ook nog een lidmaatschap moet kopen? Raaaaaaar... En idd, erg slecht geluid..
Bardy
Jammer, zéér jammer van het geluid... Inderdaad veel te hard en slecht afgesteld. De organisatie heeft hopelijk veel geleerd van deze avond, want professioneel was het op veel punten geenszins. Vooral dat wachten inderdaad zeg... :S
Rens L.
-edit-
Waar was Nuno dos Santos?
LanteFanter
Jongens en meisjes, lag het aan mij of stond het geluid echt abnormaal hard?? Dikke platen gehoord maar heb de rabozaal met knallende koppijn verlaten. M'n oren zuisen nog steeds na. Verder prima vermaakt. (puik gebouw trouwens)
Tit's &­ Dreams
Garnier was bij vlagen geniaal (die openingstrack!), maar kon niet de hele tijd boeien. Minpunt voor de organisatie: half uur wachten om binnen te komen, bijna net zo lang om weer weg te komen, één klein barretje voor de hele zaal en bovenal: wat stond het geluid kut afgesteld!

Line-up Laurent Garnier

· live Frankrijk techno
Portugal Nederland house, techno, dubstep

Statistieken

172Partyflockbezoekers
216Partyflockgeïnteresseerd
67 / 25·mannen / vrouwen
24.8Partyflockgemiddelde leeftijd
24.5Partyflockleeftijd mediaan
3·nieuwsberichten
91·opmerkingen
14·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (52 stemmen)

Nieuws

De Franse producer, dj en bandleider Laurent Garnier geeft op vrijdag 23 oktober een liveoptreden in de Rabozaal van de Melkweg tijdens Amsterdam Dance Event. Garnier, die bekend staat om zijn muzikale diversiteit, bracht onlangs zijn nieuwe album ‘Tales of a kleptomaniac’ uit, waarop de meer organische en instrumentale kant van de technoheld wordt benadrukt. De seated / standing show in de nieuwe Rabozaal van de Melkweg is het enige liveoptreden van Garnier in Nederland. 3
Met klinch het najaar in
17 september 2009
Je voelt het deze week overal in de lucht hangen: de herfst komt eraan. Alle zomerfestivals zitten er weer op en de vakantie is voorbij. De blaadjes worden bruin en de warme jas kan weer van zolder. Maar het is niet één en al treurnis, want het najaar is ook de perfecte periode om weer de clubs in te duiken! 7
Met een bomvol programma verdeeld over maarliefst vijf dagen pakt de Melkweg dit jaar uit tijdens Amsterdam Dance Event. Met diverse live concerten en clubnights wordt een dwarsdoorsnede gegeven van waar de Melkweg voor staat op dancegebied; van de muzikale techno van Laurent Garnier tot dubstep en electronica van Boxcutter en van de knallende electro van Boys Noize tot de opzwepende liveshow van Simian Mobile Disco. Gezien de omvang en diversiteit vormt het programma in de Melkweg als het ware een festival binnen een festival. Daarom is besloten om dit jaar voor het eerst ook passe-partouts te verkopen voor alle ADE programma’s in de Melkweg. 14

91 opmerkingen

gaat om een liveshow in de nieuwe 'Melkweg Rabozaal'.


*persbericht*

De Franse producer, dj en bandleider Laurent Garnier geeft op vrijdag 23 oktober een liveoptreden in de Rabozaal van de Melkweg tijdens Amsterdam Dance Event. Garnier, die bekend staat om zijn muzikale diversiteit, bracht onlangs zijn nieuwe album ‘Tales Of A Kleptomaniac’ uit, waarop de meer organische en instrumentale kant van de technoheld wordt benadrukt. De seated / standing show in de nieuwe Rabozaal van de Melkweg is het enige liveoptreden van Garnier in Nederland. De kaartverkoop start aanstaande zaterdag, 13 juni, om 10.00 uur.

De titel van het nieuwe Laurent Garnier-album, ‘Tales Of A Kleptomaniac’, staat symbool voor de brede muzikale smaak van de artiest. Bekend geworden als dj in de Manchester-scene van de late jaren ’80 en producer van vele technoklassiekers in de jaren ’90, heeft Garnier zich nooit tot één stijl willen beperken. Het nieuwe album, met veel hiphop-, deep house-, drum ’n bass-, en jazz/funk-invloeden, is hier duidelijk bewijs van. Ook met zijn eigen label F Communications (FCom), heeft Garnier tussen ’94 en ’08 een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de elektronische muziek in Europa en Frankrijk in het bijzonder. Het invloedrijke label vormde de basis voor het succes van artiesten als St. Germain, Mr. Oizo en Jori Hulkkonen.

In clubs is Garnier nog altijd één van de meest gewilde dj’s en weet hij de zaal altijd tot ongekende hoogte te voeren. De laatste jaren treedt Garnier echter ook succesvol op met band, waarbij zijn muzikale diversiteit nog meer benadrukt wordt. Dit jaar is Garnier te gast in de Rabozaal van de Melkweg tijdens het Amsterdam Dance Event om het Nederlandse publiek voor het eerst live te laten kennismaken met zijn nieuwe materiaal. De setting van het concert, met zitplaatsen op de tribune én een dansvloer, is uniek binnen de elektronische muziek.

LAURENT GARNIER – LIVE
i.h.k.v. Amsterdam Dance Event

VRIJDAG 23 OKTOBER 2009, aanvang 20:30 uur, zaal open 19:30 uur.
Kaarten à € 17,50 + lidm. zijn vanaf zaterdag 13 juni (10:00 uur) verkrijgbaar via www.ticketservice.nl, www.beatfreax.com/ticketshop en de bekende adressen.
Hier ben ik bij! Garnier luisteren op een stoel zittend...;) Zit plaatsen moeten verplicht worden in clubs!
laatste aanpassing
 
Artiest {SHOWLIST artist 51833, 65138}
Vette poep! :respect:
op strp waren ze zo faking fat ze bouwden met hun bandje dubby n dnb sounds, doe me best om erbij te zijn .
 
Uitspraak van remcoalbers op donderdag 11 juni 2009 om 11:30:
Zit plaatsen moeten verplicht worden in clubs!

daar ben ik het niet mee eens :)

magoed, erg vet dit! duurt nog wel lang.
VET.... ben er zeker bij :)
Uitspraak van verwijderd op maandag 15 juni 2009 om 10:33:
daar ben ik het niet mee eens

ik ook niet, gewoon met zn alle die dansvloer op!
Uitspraak van verwijderd op maandag 15 juni 2009 om 10:33:
duurt nog wel lang
wat heb ik hier n zin in :O
Artiest {SHOWLIST artist 14001, 46276, 35890, 35886}
Heel dik hoor, Laurent Garnier is een held!
Uitspraak van remcoalbers op donderdag 11 juni 2009 om 11:30:
Zit plaatsen

Eeuuuhhh... sorry?...
Dus het wordt dansen op stoelen! VET!
 
Stoelen?


Uitspraak van A_NUS op vrijdag 19 juni 2009 om 15:23:
Dus het wordt dansen op stoelen! VET!

Zolang ze heel blijven dus hahahha

het idee tja..hmm..
 
met zitplaatsen op de tribune

Dat zegt eigenlijk wel genoeg over wat hij gaat performen. Wordt dus een experimentele act
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 23 juni 2009 om 10:57:
Dat zegt eigenlijk wel genoeg over wat hij gaat performen. Wordt dus een experimentele act

nee hoor, dat wordt het niet...zie persbericht, en luister zijn nieuwe album :)
Werkzaam bij LET
als het weer zo wordt als op strp ben ik meer dan tevreden :D:D
Verplicht ADE-feestje duidelijk!

Nu nog wachten en kijken welke andere geweldige DJ's op die avond draaien en ik moet gaan missen :'(
 
Net meerdere kaartjes (staanplaatsen) gekocht, geen idee wie er meegaan of dat ik wel in Nederland ben in oktober maar je zal maar kunnen en geen kaartjes hebben... toch?
laatste aanpassing
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4138, 1961}
Gaaaan! :D
Verplichte kost met ADE
Werkzaam bij Gem
Uitspraak van A_NUS op vrijdag 19 juni 2009 om 15:23:
Dus het wordt dansen op stoelen! VET!

Jij hebt 'm door ;)

fuck wat vet...!
zin zin zin in...

Dit wordt dé remedie tegen mijn jaarlijkse winter dipje... :D
was een fucking vette set en heerlijk sfeertje in die tent (Y)

Crispyy bacoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon
laatste aanpassing
Werkzaam bij X-Tase
Artiest {SHOWLIST artist 48505, 27533}
Jaja, ik ben aanwezig :).
Kaarten in de pocket!

Moet je trouwens nog lidmaatschap betalen als je naar binnen wil of zit dat bij de kaarten inbegrepen?
Uitspraak van Gert-Jan op zaterdag 11 juli 2009 om 16:27:
Moet je trouwens nog lidmaatschap betalen als je naar binnen wil of zit dat bij de kaarten inbegrepen?

Vroeger moest dat er nog naast.. (Complete onzin btw)
Uitspraak van Gert-Jan op zaterdag 11 juli 2009 om 16:27:
Moet je trouwens nog lidmaatschap betalen als je naar binnen wil of zit dat bij de kaarten inbegrepen?

Moet er nog naast. 3 euro en dan 1 maand geldig
 
Uitspraak van :bier: Mika di Mare :bier: op dinsdag 21 juli 2009 om 18:00:
(Complete onzin btw)

Zeker! en nog maar te zwijgen over het online e-ticket dat het ''ooit'' goedkoper zou zijn,.. FEE. damn.



Jammer van de muziek maatschappij want de artiesten zien er uiteindelijk nada voor terug.

Maargoed. Gewoon genieten :D
 
Uitspraak van remcoalbers op donderdag 11 juni 2009 om 11:30:
Zit plaatsen moeten verplicht worden in clubs!

I agree! Als je in het patronaat wil zitten moet je op een koude plakkerige vloer of trap gaan zitten met je nieuwe schone lichte broek!
 
Hij was Briljant met Strp S als norse manische dirigent! Scan X achter de knoppen! 2 uitmuntende saxo spelers en nog een paar drukke figuren minimaal 1,5 uur al denk ik nu 2 uur!!!!Btw Garnier als dj is zeker net zo goed iedereen die op tw r´dam was kan dat beamen! Dus als after garnier@the decks....
 
Uitspraak van Hidde. op woensdag 10 juni 2009 om 15:25:
zitplaatsen

klapstoelen? :O (L)
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 25 juli 2009 om 18:08:
Kanker

mag het ook een mexicaans griepje zijn?'
hartaanval, herseninfarct, trombose, lepra, wat jij wil jongen.

moet zeggen dat het idd wel een stelletje ********boeren zijn, zonde man.
LAURENT GARNIER OOK BEVESTIGD VOOR DJ SET

Combiticket verkrijgbaar

Op 23 oktober presenteert Dave Clarke een avond in de Melkweg met o.a. Laurent Garnier, The Hacker, Joris Voorn en natuurlijk Dave zelf. Eerder was al bekend geworden dat Laurent Garnier eerder op de avond een liveshow speelt in de nieuwe Rabozaal van de Melkweg. Er zullen voor deze twee programma’s ook combitickets verkocht worden. Deze zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 1 augustus en er is slechts een beperkt aantal combitickets beschikbaar!

Aangezien de kaartverkoop voor de liveshow van Laurent Garnier al gestart was, krijgen mensen die al een kaartje gekocht hadden de mogelijkheid om deze in de voorverkoop in te wisselen voor een combiticket. Dit kan alleen aan de kassa van de Melkweg en zolang de voorraad combitickets strekt.
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Rajiv op vrijdag 31 juli 2009 om 22:41:
hartaanval, herseninfarct, trombose, lepra, wat jij wil jongen.

moet zeggen dat het idd wel een stelletje ********boeren zijn, zonde man.

Jullie zijn zeker student kutologie ofniet?
Vind schelden nog veel triester dan wat boeren zingen!
 
Uitspraak van klinch @ melkweg op zaterdag 1 augustus 2009 om 14:45:
Aangezien de kaartverkoop voor de liveshow van Laurent Garnier al gestart was, krijgen mensen die al een kaartje gekocht hadden de mogelijkheid om deze in de voorverkoop in te wisselen voor een combiticket. Dit kan alleen aan de kassa van de Melkweg en zolang de voorraad combitickets strekt.

Dit meen je niet willen ze alle bezoekers er eerst uit hossen als je geen combiticket hebt!!!
Heb ik echt nog never gehoord!!!Van paradiso tot patronaat herken je zelfs vaak de gasten van t vorige concert das juist zo:-) en sfeervol! kon vroeger in de melkweg ook nog!Toen ze nog niet zo commercieel waren...
Uitspraak van permanent verbannen op zondag 2 augustus 2009 om 08:43:
Dit meen je niet willen ze alle bezoekers er eerst uit hossen als je geen combiticket hebt!!!
Heb ik echt nog never gehoord!!!Van paradiso tot patronaat herken je zelfs vaak de gasten van t vorige concert das juist zo en sfeervol! kon vroeger in de melkweg ook nog!Toen ze nog niet zo commercieel waren...

liveshow vindt plaats in Rabozaal, dus in het gebouw naast The Max en Oude Zaal, waar Dave Clarke presents plaatsvindt. Er wordt dus niemand de zaal uitgeveegd. En ook in Melkweg mag je 999 van de 1000 keer 'blijven' voor de nacht na het concert.
 
Maar euuuu


Begint om half 8,.. Tot?
Hoe duur zijn de combitickets?
Vet dat er ook nog die nacht achteraankomt (y) haal missch wel lekker kaartje voor de nacht, even duur, meer helden en langer :) , neem aan dat het een DJ-set wordt van Garnier dan? (Liveshow ga ik toch vrijdag zien at SMS :cheer: )
En: is all1 de Max open?
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Hidde. op zondag 2 augustus 2009 om 11:09:
Er wordt dus niemand de zaal uitgeveegd.

dus dat betekend dat we met t kaartje van Laurent alleen ook mogen blijven...
Uitspraak van permanent verbannen op woensdag 5 augustus 2009 om 03:16:
dus dat betekend dat we met t kaartje van Laurent alleen ook mogen blijven...

Als je dat stukje even goed leest, dan zie je dat Dave clarke presents op een andere locatie is, en het dus weinig zin heeft om in de rabo zaal te blijven staan.
Uitspraak van Gilz op dinsdag 4 augustus 2009 om 13:13:
Hoe duur zijn de combitickets?

28 ex fee voor betaald, voor tientje meer kan je dus de djset checken :D
Uitspraak van permanent verbannen op zondag 2 augustus 2009 om 08:41:
Jullie zijn zeker student kutologie ofniet?
Vind schelden nog veel triester dan wat boeren zingen!

I totaly agree, triestheid druipt er vanaf!
Artiest {SHOWLIST artist 51036, 57374}
Uitspraak van klinch @ melkweg op zaterdag 1 augustus 2009 om 14:45:
LAURENT GARNIER OOK BEVESTIGD VOOR DJ SET

Jaaa! Hoe lang, welke zaal?
 
Op sonne mond sterne afgelopen weekend: BUITENGEWOON!!

Sowieso dat ik hierbij ben!

Laurent de Meester

http://www.youtube.com/watch?v=yiK5qU09qEc
laatste aanpassing
Dat was werkelijk waar bizar, beter gaat het hier ook zo los. Laten we daar iig voor zorgen :D !
ook al was t mongolen-gehalte vrij hoog op SMS, ze weten wel wat losgaan is daar :banana:
 
Als ik niet in Twstd sta op deze avond, sta ik hier los te gaan!
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 11 augustus 2009 om 18:48:
Op sonne mond sterne afgelopen weekend: BUITENGEWOON!!

Auw... Pijn.. :[
Uitspraak van Wakker Dier op dinsdag 11 augustus 2009 om 19:05:
Dat was werkelijk waar bizar, beter gaat het hier ook zo los. Laten we daar iig voor zorgen

Uitspraak van Daan^ op woensdag 12 augustus 2009 om 00:10:
ook al was t mongolen-gehalte vrij hoog op SMS, ze weten wel wat losgaan is daar

:cheer:
Artiest k5o2
http://www.youtube.com/watch?v=PwRgV0nCmq0
zijn er nog combitickets, zoja: waar haal je die?
 
Uitspraak van Daan^ op woensdag 5 augustus 2009 om 15:18:
Als je dat stukje even goed leest, dan zie je dat Dave clarke presents op een andere locatie is, en het dus weinig zin heeft om in de rabo zaal te blijven staan.

ja bedacht me dat later ook ja:-)
Soms zit ik ook gaar achter me pc en komt er erg weinig binnen;-)
Uitspraak van ADE op dinsdag 18 augustus 2009 om 11:00:
zijn er nog combitickets, zoja: waar haal je die?

Ticketservice staan ze gewoon, ik zoek wel even op voor jullie !

Aub:
http://www.ticketmaster.nl/html/artist.htmI?l=NL&artist=COMBITICKET+LAURENT+GARNIER+%2F
Er zijn geen of te weinig tickets beschikbaar in de door u gekozen categorie.
Uitspraak van L0wn op zaterdag 22 augustus 2009 om 17:26:
Er zijn geen of te weinig tickets beschikbaar in de door u gekozen categorie.

Dan zijn ze nu op, te laat :P 20ste waren er nog
laatste aanpassing
Allemaal op? Damn zeg!

Dan maar los kopen :)
jep, allemaal op, ging erg hard.

nog wel losse tickets te koop voor de laurent garnier liveshow en de dave clarke presents avond.
Zo dan, tickets in the pocket, slaapplek geregeld.. kom maar op!
haha DIE LOwn,,en en en waren ze goedkoop en zijn ze wel echt die tickets,,
laatste aanpassing
Ze zijn 100% echt.. heb ze namelijk gewoon los gekocht :)

En dus ineens wel een heel stuk duurder. Blijft jammer, die € 2,50 extra op elk kaartje..

Maar goed, Laurent is me dat wel waard :)
laatste aanpassing
Dus je kan voor beide feesten nog wel losse tickets halen maar niet een combiticket.. :/
Vind ik idd ook jammer :s Gelukkig kan ik toch nog naar allebei!! :D
Heb hier nog een kaartje voor over. Had me vergist tussen de live-show en de Dave Clarke presents...

PB bij interesse, normale prijs.
gaat het hard met de kaarten? zit nog zwaar te twijfelen of ik naar beide ga...
Combikaarten zijn allang uitverkocht (f)
ja weet ik, maar ik kan toch alsnog voor beide feesten een los kaartje kopen.
Kan, maar geeft wel beetje aan dat het gewild is :P
Hoe laat begint Garnier ?
Tickets in de pocket! :D

Ik las over 'openingstijden':

19.30 zaal open
20.30 aanvang
23.00 einde

Hoe laat Laurent nou precies begint weet ik niet. Ben hoe dan ook benieuwd naar de combi Laurent + band!
laatste aanpassing
Uitspraak van Wakker Dier op zondag 4 oktober 2009 om 15:38:
Hoe laat begint Garnier ?

laurent begint om 20.30 uur, misschien iets later.
zijn er nog kaarten?
Uitspraak van MisterA op vrijdag 9 oktober 2009 om 00:08:
zijn er nog kaarten?

jazeker, via alle vvk kanalen nog kaarten te krijgen.
Ik heb een kaartje over, voor 20 EUR (incl alle fee) mag je m hebben!
0614985455
Helemaal toppie!!
Hier ook kaartje over, 20€ all-in

PM me
Ben op zoek naar een combieticket.

PM me...........
ik heb nog 3 kaartjes voor originele prijs 17,50 + admin kstn, fysieke kaarten (geen .pdf)...af te halen in amsterdam (woon bij de Melkweg in Amsterdam)/ per post verzenden kan ook

sms naar 06 48 38 64 13

Chris
Ik ga hier zeker even kijken met mijn passepartout, daarna door naar Deadmau5!
Uitspraak van Recurring Malfunction op maandag 21 september 2009 om 16:22:
Heb hier nog een kaartje voor over. Had me vergist tussen de live-show en de Dave Clarke presents...

PB bij interesse, normale prijs.

Helaas nog steeds...
Ik heb vier kaarten over! Wij kunnen helaas niet meer. Voor E 17,50 per stuk mag je ze overnemen (incl lidmaatschap). PB me bij interesse.
laatste aanpassing
Uitspraak van Emsky op maandag 12 oktober 2009 om 09:57:
Ik heb een kaartje over, voor 20 EUR (incl alle fee) mag je m hebben!
0614985455

verkocht =)
Tussen 19.30 en 20.30 draait Nuno dus? Mooie opwarmer voor een mooie avond :D
kan je met je kaarten van de documentaire die om 19:00 begint blijven plakken? :-)
 
WIE O WIE KAN IK BLIJ MAKEN MET TWEE KAARTJES?
Ik ben ziek dus kan niet gaan :-/
Je mag ze allebei hebben voor 30 euro.
PM me
Twee kaarten verkocht, nog twee over. Voor 17,50 inclusief fee en lidmaatschap.
PB me maar!
Twee e-tickets over met lidmaatschap. 30 euro graag! Stuur even een pb.
Nog 1 kaartje over! 17, 50 incl. alles.

-VERKOCHT-
laatste aanpassing
Dave clark was echt geniaal, daarop volgend laurent garnier was erg lekker alleen waren er af en toe te rustige stukjes.
Was echt een superfeest, ging helemaal los, maar op een gegeven moment leek het er op of de security zoveel mogelijk mensen eruit wilde zetten.(ze maakten er bijna een sport van)

Tot volgende knaller
Sorry tot de volgende knaller, niet helemaal helder meer.
Artiest V.E.R.S.
{dienst bestaat niet meer: 123video}