Partyflock
 

DNNB 20

· All Ladiezz Pt. 3
DNNB 20
21 juli 2009

Poppodium Nieuwe Nor (binnen) op de kaart Site
Pancratiusstraat 30
Heerlen
NederlandNederland

Tickets & prijzen DNNB 20

Voorverkoop:€ 5,-
Deurverkoop:€ 5,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
16
Bezoekers
Maximaal 350.

Stemresultaat: goed

geweldig0
zeer goed18%
goed1077%
ok18%
voldoende18%
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

4 waarderingen

Heb wel een aantal vette platen gehoord O:) (Y)
chinch­illa:d­ood:H4­L
DJ Katcha in NL :D dream comin' true!!!! ze draaide dikke platen zoals verwacht!!! DJ Adi-J ook vet!! VJ Cee en MC Divine waren ook (y) maar geen chaos op de dansvloer?? was beetje een tam publiek
.Bass.
drum & bass!! altijd lekker. :P
JAAH ZEETIE
ben vanaaf ontmaagd------>door drum&bass----->zeker voor herhaling vatbaar!!

Line-up DNNB 20

Israël Nederland drum & bass
Tsjechië drum & bass
Griekenland Nederland drum & bass
· visuals techno, drum & bass
· MC Curaçao Nederland house

Statistieken

15Partyflockbezoekers
6Partyflockgeïnteresseerd
73 / 26·mannen / vrouwen
22.6Partyflockgemiddelde leeftijd
21.3Partyflockleeftijd mediaan
7·opmerkingen
4·waarderingen
goed·stemresultaat (13 stemmen)

7 opmerkingen

za 01 Augustus 2009 'DNNB All Ladiezz Pt. 3'
Katcha + Adi-J + Kredo + Divine MC + VJ Cee (@cetera)
powered by DNNB / Bassground / All Ladiezz
Dance > Drum & Bass | aanvang 22.00 | zaal open 22.00
kassa E 5,00 | voorverkoop E 5,00 | studentenprijs E 4,00




DNNB staat inmiddels al dik 2,5 jaar zijn mannetje (/vrouwtje) in de Euregionale d&b-scene waarbij de line-ups van DNNB All Stars tot aan wereldsterren als Andy C reiken. Na de weergaloze 'DNNB XL' is het weer tijd om terug te keren naar het hol van de leeuw alwaar al 18 maal eerder grote successen zijn behaald. DNNB 20, deel 19 was immers de XL, staat voor de derde maal in vuur en vlam voor de vrouwelijke vaandeldragers van de Drum & Bass! Wees vanavond dan ook welkom op de zomerse 'DNNB All Ladiezz' deel 3!



Zijn er dan wel vrouwen actief in de d&b-scene? Meer dan je denkt! Tijdens eerdere edities van DNNB passeerden al Toxica, Foxy Lady, MC Elvee, Jung'lin, Lady Lite, MC Mary Jane, Poesjka, MC Shelzen, Luxy, Adi-J, Kredo, Giga Girls Movement, Nika, Mizzfitz, VJ's Cee en Bonne van Epileptic Aspectus. En allen waren een groot succes achter de decks. Aan 'Drum NN Bass [All Ladiezz] pt.1' in samenwerking met de Belgische dnb-verslaafde organisatoren & artiesten Foxy Lady & MC Elvee danken de DNNB 'All Ladiezz' edities hun naam en het kan ook niet anders dan dat deze dames tijdens deel 1 en 2 prominent aanwezig waren. Tijdens All ladiezz Pt. werden we geintroduceerd aan de kracht van Bassground: Adi-J. Zij bracht een internationaal gezelschap met zich mee vanuit de randstad, waarmee ook deel 2 een gigantisch succes werd. Daarom dat ook deze derde edtie van DNNB All Ladiezz de dames van Bassground & Co een grote impact op de line-up zullen hebben met reeds bevestigd de Israelische Adi-J en de Griekse Kredo on stage vanavond.



Katcha:
DJ Katcha is een van de prominente DJ's in de Tjechische drum & bass scene en ontwikkelt zich al meer dan negen jaar in een enorm tempo door middel van optredens in prestigeuse clubs en grote festivals. Inmiddels stond deze dame al op events in Duitsland, Slovakije, Polen, Zwitserland, Frankrijk, Israel, Rusland, Italie, China en ons eigen Nederland. Ze sleepte Ceen sponsorcontract met Carhartt Europa in de wacht, nam deel aan de Red Bull Music Academy en werkt Katcha gestaag aan haar eigen producties. Een vrouwelijke topper uit Centraal-Europa staat vanavond voor het eerst in Zuid-Nederland op het podium tijdens DNNB All Ladiezz.

Link: http://www.myspace.com/katchadj



Divine MC:
De Luikse Divine MC is een dame die van wanten weet. Samen met Baz, promoter van de notiore Warner Bass avonden in La Chapelle, rockt deze MC al jarenlang veel partyconcepts, Radioshows en crews met als ultieme doel Luik op de kaart te zetten. Drum & Bass, Electro, Breakbeat, Dubstep, Baltimore en Grime, allemaal geliefde genres voor de veelzijdige vocalen van Divine die haar raps en zang distileert uit zowel Hiphop, Grime en Ragga-invloeden. De toekomst zit er rooskleurig uit voor deze tenacious lady die onder de vlag van Warner Bass, Hydra & Volume haar ding doet.

Link: http://www.myspace.com/divinemcmc



Adi-J:
'Bassground' is haar levenswerk, rechstreeks uit Israel kwam ze via omzwervingen langs London terecht in Amsterdam. Internationaal wordt Adi-J geroemd & geboekt en is deze 'leading lady' verantwoordelijk geweest voor o.a. het meest succesvolle underground feest van Israel: 'The Bassground'. Adi-J is tevens afgestudeerd aan de School of Audio Engineering in Amsterdam en ze runt wekelijks het programma Bassground Radio op jungletrain.net waarmee ze de Nederlandse scene keihard steunt. Een set van Adi-J kan alle kanten opgaan, maar zeker is dat de handen de lucht in gaan en de voetjes van de vloer. Deze trotse moeder zal 'DNNB' versteld doen staan.

Link: http://www.myspace.com/adijbassground

Kredo:
Kredo is al even muzikaal en internationaal aangelegd als Adi-J. Kredo werd geboren in Griekenland waar ze het conservatorium verruilde voor jungle/drum & bass radio shows. Vanuit Griekenland verhuisde ze naar Frankrijk waar ze haar businessdiploma haalde en haar talenkennis uitbreidde naar maar liefst acht! Aldaar raakte ze betrokken bij de befaamde Karbon14 crew met enkele van 's lands meest bekende producers en promoters. Na zes jaar Frankrijk kwam Kredo naar Nederland waar ze helemaal thuis is als resident van 'Cheeky Mondays' in Amsterdam.

Link: http://www.myspace.com/djkrido

VJ Cee:
Cee is 1 van de drijvende krachten achter de mooie beelden die onze bezoekers elk weekend voorgeschoteld krijgen. Samen met Loudanov behoort zij tot de harde kern van PNN's visual moving art. Cee stromen de beelden door recht uit het hart. Van freelance art director tot illustrator en fotograaf, deze dame is van alle visuele markten thuis. Daarnaast voert ze het VJ collectief @cetera aan en is ze resident VJ van alle miniMAHLZEIT events. Maar vanavond is ze helemaal DNNB All Ladiezz!

Link: http://www.myspace.com/atcetera

----------

Links:
www.myspace.com/drumnnbass
www.nieuwenor.nl
laatste aanpassing
adi-j (Y) :bounce: :jaja:
laatste aanpassing
Nice alleen iets te ver :/
KATCHA!!!!!!!!! woooooow in nederland :D hmmm ben al een jaar fan sinds ik in tsjechië geweest ben luister ik haar mixen elke week


damn zie ik nu pas he ff iets proberen te regelen
ze hadden wel een promo berichtje kunnen doen :S
yeah KATCHA!!!!!!!!!!!!! dikke shizzle

was wel de moeite om 45 minuten lang opgevouwen in de auto te zitten :D
Uitspraak van chinchilla:dood:H4L op zondag 2 augustus 2009 om 13:18:
om 45 minuten lang opgevouwen in de auto te zitten

nie overdrijven jonguh!