Partyflock
 
375 × 375 · locatie
TrouwAmsterdam
28 november 2013

TrouwAmsterdam (binnen) op de kaart
Wibautstraat 127
Amsterdam
NederlandNederland
house × 2, techno × 1, tech house

Tickets & prijs Below

Deurverkoop:€ 12,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

Stemresultaat: zeer goed

geweldig117%
zeer goed350%
goed233%
ok0
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

1 waardering

mark august
poverdikkie, wat een dj, mr manoo!

Line-up Below

house, techno
Frankrijk house

Statistieken

14Partyflockbezoekers
8Partyflockgeïnteresseerd
85 / 7·mannen / vrouwen
26.3Partyflockgemiddelde leeftijd
26.4Partyflockleeftijd mediaan
13·opmerkingen
1·waardering
zeer goed·stemresultaat (6 stemmen)

13 opmerkingen

Artiest Jarno
Check - http://www.myspace.com/myspacecommanoo en http://www.youtube.com/watch?v=mDGHqJ04HJE
BELOW PRESENTS MANOO

Below,de maandelijkse avond van Mark August en Jarno is één van de nieuwe avonden binnen de programmering van Trouw.
Met succesvolle eerdere edities waar men los ging op gastoptredens van Koze, Shed, Pikaya en Koljah vs Stephan Hill heeft Below laten horen dat muzikale verbreding en diepgang de basis is voor deze avonden. Dit alles in combinatie met de rauwe, ondergrondse uitstraling van Trouw zorgt Below voor een geweldige begin van je weekend.

Op vrijdag 10 juli heeft Below de eer om house held van het eerste uur, de uit Lyon (Frankrijk) afkomstige Manoo te mogen ontvangen. De beste man wordt allom geprezen om zijn enorme dj talent en zeer gevarieerde en energieke sets. Niet voor niets is hij één van de residents van de befaamde Ambassade club in Lyon, waar hij samen met artiesten als Kerri chandler, dj Deep en Osunlade de muziekale lakens uitdeeld. Zoals hij het zelf omschrijft ”I was made for house music and music is my house. My motto is dance or die, when I see people standing still during my sets I feel like beat the shit out of them!” Naast het dj'en is Manoo een zeer getalenteerd producer, zijn Agoè ep werd wereldwijd zeer enthousiast ontvangen Met releases op gerenomeerde labels als Buzzin Fly, DeeplyRootedHouse en Freerange is Manoo druk bezig om de wereld te veroveren.

Als residents van Below zullen Jarno en Mark August de avond openen. Beide heren staan bekent om hun brede, diepe maar uiterst dansbare platenkeus.

Vrijdag 14 augustus heeft Below Pezzner (Seattle, Usa) te gast. Volgens ons letterlijk de best nieuwe man in het veld van de laatste 1-2 jaar.
Mocht je op de hoogte willen worden gehouden van de Below avonden, stuur dan een mailtje naar belowmusic@gmail.com
Leuk feestje,
Maar
Leuk feestje,
maar
10 juli geeft Hart & Logisch haar debuutfeest op een binnenplaats bij Amsterdam Sloterdijk (zie foto op de site www.hartenlogisch.nl)

Dit 12 uur durende festival met oa De Man Zonder Schaduw (4hr set) en Reiss (4hr set) is puur bedoeld voor mensen die komen om hun honger naar donkere beukende techno te stillen. Betaalde gastenlijstplekken zijn te krijgen via de mail info@hartenlogisch.nl of aan de deur.

voor meer informatie zie: www.hartenlogisch.nl


tot 10 juli!

groetjes Maarten en Viren (Hart & Logisch)
ook zo vervelend dat wij ook al op die lui aan t mikken waren met een honger voor donkere beukende techno en een hang naar doorhalen tot t bittere eind.....
Werkzaam bij Vuig*
Artiest {SHOWLIST artist 38219, 56596, 39776}
Trouw geweest? En nog geen zin om te slapen....Vrijdag 10 juli Vuig* Allnighter (http://www.vuigtuig.nl/) 13 uur lang!!! de meest lekkere moeilijke mixers op een rij. Lees: Nuno dos Santos, Pitto, Brent Roozendaal, Esther Duijn, Erik Heiting, Anoesjka, Tom Ruijg, Tommy Kornuijt en meer van dat.... Ik zeg hophop dit weekend gaan we in galop!
nog meer spam!! altijd lekker.
Artiest {SHOWLIST artist 13300, 34156}
Hele toffe boeking, Manoo is echt een held!
Uitspraak van mark august op maandag 6 juli 2009 om 14:57:
ook zo vervelend dat wij ook al op die lui aan t mikken waren met een honger voor donkere beukende techno en een hang naar doorhalen tot t bittere eind.....

:D

ja en dat met dmzs en reiss, echte technobeukers :P