Partyflock
 

Anti Kinky

Anti Kinky
11 mei 2009
Anti Kinky
11 mei 2009
georganiseerd door

Club Stalker (binnen)
op de kaart
Kromme Elleboogsteeg 20
Haarlem
NederlandNederland

Tickets & prijzen Anti Kinky

Voorverkoop:€ 6,-
Deurverkoop:€ 8,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

Line-up Anti Kinky

1Area 1
house, techno, disco
house, techno, reggae
2Area 2
downtempo, house, latin, reggae

2 opmerkingen

Gaat weer gezellig worden!! :D :cheer:
Alweer de vierde editie en het wordt steeds drukker en gezelliger. We zien steeds meer bekende gezichten en het begint al een fenomeen te worden. Dat kan ook bijna niet anders als enige holebi party in Haarlem en omstreken. In de Wilsons club zal weer een voorborrel zijn om alvast in de stemming te komen en vanaf middernacht is Stalker open. Miss YogY staat dan weer te trappelen op haar stiletto's om iedereen welkom te heten.



Was vorige keer iedereen jarig als thema, deze keer wanen we ons in Azie. Een mix van Chinees, Japans, Thais en nog veel meer oosterse landen zijn onze inspiratie geweest. Alvast een beetje op vakantie zeg maar, want er even uit ben je zeker. Onze Geishelena zal in de asian lounge achter de mini-bar onder andere sushi en sak serveren. De bardames zullen in oosterse sferen verkeren en jullie hopelijk ook. Kortom: fortune cookies zullen je om de oren vliegen, ongrijpbare karakters en symbolen op je netvlies en rode lantaarns en lampionnen tot je erbij neer valt.

De muzikale ondersteuning in de Asian lounge zal deze keer van dj Guzz zijn, die samen met dj Flitz de avond rustig zal laten beginnen om compleet swingend te eindigen. Ze zullen van salsa naar disco en van kumba naar soul gaan, maar bewegen zal je uiteindelijk.

In de grote zaal staat om te beginnen dj Sander Hucke, die de vorige keer de zaal ook heerlijk opwarmde met zijn kunstige dj-skills en enorme platencollectie. Brad Tipp zal de avond eindigen met de stevigere soort dansmuziek die zelfs de stijfste geisha los krijgt. Kom dus 23 mei naar Anti Kinky: everybody likes Asia! liefst gekleed in de stijl van het thema dus: Japanse toerist, geisha, thaipop, ninja, samurai krijger, asian gothic of gewoon in kimono. Sayonara!

http://www.clubstalker.nl
http://www.antikinky.hyves.nl
http://www.wilsons.nl

Open: 00.00 - 05.00
Prijs: 6 euro in de voorverkoop / 8 euro aan de deur

Kaarten verkrijgbaar via:
http://www.clubstalker.nl/tickets.htm
http://www.beatfreax.com

laatste aanpassing