Partyflock
 

Hooft

Hooft
10 mei 2009

TWSTd (binnen) op de kaart Site
Weteringschans 157
Amsterdam
NederlandNederland
techno × 3, tech house × 2

Tickets Hooft

Gratis entree!
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

Line-up Hooft

zo 20:00 - 21:30:  techno
zo 21:30 - 23:00:  house, techno
zo 23:00 - 01:00:  techno, house

Statistieken

4Partyflockbezoekers
1Partyflockgeïnteresseerd
3·opmerkingen
geenstemresultaat (1 stem)

3 opmerkingen

Miss Fuzzy
A.S is de eerste vrouwelijke dj die op Hooft op komt treden: een primeur dus! In de nieuwe Korsakoff is ze op dit moment vaak te horen. En met haar pompende minimal techno heeft ze al vaker de TWSTd laten knallen. Op dit moment staat ze in de kwartfinale van de TWSTd dj-contest met kans op meer! Ze zal de avond in (harde) stijl openen!

Dennis Ramoon
De kersverse publiekswinnaar van de ASF dj-contest. Hoe deze man achter de draaitafels staat, staat garant voor een feest. Je hoeft alleen maar naar hem te kijken en je begint spontaan te dansen. Hou daarbij ook nog eens rekening met zijn swingende en knallende beats en je weet dat we weer gaan knallen op Hooft! Nog niet vaak in Amsterdam gehoord, maar de mensen in Schagen hebben meer geluk. Als resident van het feest Solid laat hij daar vaker het publiek helemaal losgaan!

Time Less
Om deze techno avond helemaal goed af te sluiten komt Time Less aan het eind van de avond langs om nog even door te knallen naar het einde. Als resident van Hooft draait hij natuurlijk Hooftmuziek: pompende en rollende techno. Stond hij vorig weekend nog b2b met Isis te draaien, nu komt hij bij Hooft het weekend goed afsluiten!

Hooft in je Hooft!
laatste aanpassing door een beheerder
Hooft op partyflock :P de fuuuuck.