Partyflock
 

Panic Room

album,1 · goed · ical
Panic Room
23 april 2009
Panic Room
23 april 2009

Escape Club (binnen)
op de kaart Site
Rembrandtplein 11
Amsterdam
NederlandNederland

Tickets & prijzen Panic Room

Voorverkoop:€ 16,-
Deurverkoop:€ 16,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Winactie (gesloten)
Stemresultaat: goed
geweldig0
zeer goed0
goed6100%
ok0
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

2 waarderingen

Sinnerbabe ©®
Gekke mensen allemaal. Vooral vrolijk vermaakt om andermans leed
Sebas - Sest
Lekkere muziek, goed geluid, maar echt teveel hippies! :(

Line-up Panic Room

Escape Mainroom
house
· MC Verenigd Koninkrijk
Statistieken
14Partyflockbezoekers
26Partyflockgeïnteresseerd
42 / 57·mannen / vrouwen
23.8Partyflockgemiddelde leeftijd
25.5Partyflockleeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
30 @ 2 × 2·winactie
1·albumfoto
2·opmerkingen
2·waarderingen
goed·stemresultaat (6 stemmen)
Nieuws
Panic Room
30 april 2009
Panic Room is de nieuwe en terugkerende clubavond in Escape Club, met dé househelden van Nederland! Na twee edities met Erick E en ROOG, die vrij spel hadden en konden draaien wat ze het liefst willen en waar ze zelf ook het meest van houden, zijn er nu twee nieuwe publiekslievelingen die de show gaan stelen. Niemand minder dan Sunnery James en Ryan Marciano komen langs voor een extra lange set!

2 opmerkingen

Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
Panic Room: vrij spel met Sunnery James, Ryan Marciano, Roog, Frederik Abas & mc Gee

Panic Room is de nieuwe en terugkerende clubavond in Escape Venue, met dé househelden van Nederland! Na twee edities met Erick E en Roog, die vrij spel hadden en konden draaien wat ze het liefst willen en waar ze zelf ook het meest van houden, zijn er nu twee nieuwe publiekslievelingen die de show gaan stelen. Niemand minder dan Sunnery James en Ryan Marciano komen langs voor een extra lange set!

Anders dan de meeste feesten heeft Panic Room geen bepaald thema, het is een regelmatig terugkerende clubavond waar het publiek op de dansvloer en de dj’s on stage één worden. Vrijdag 8 mei vindt alweer de derde editie plaats. Op deze volwassen house avond worden het publiek op de dansvloer en de dj’s on stage één, de synergie en muzikale belevenis staan voorop. Residents Roog en Frederik Abas nemen je samen met Sunnery en Ryan vanaf 23.00 mee op een waanzinnige muzikale trip, om je zes uur later pas weer op beide voeten te laten landen.

Verwacht op Panic Room dus niet de standaard plaatjes die je op elk feest hoort, maar een ouderwetse clubavond waar de dj’s je met een uitgekiende muzikale opbouw meenemen in hun muzikale reis door hun platenkoffer en cd-map. Dat dit een zeer afwisselende trip in het houselandschap wordt, met classics, de nieuwste tunes, diepe dalen en hoge pieken, is gegarandeerd. Dankzij de zeer uitgebreide ervaring van deze vier doorgewinterde muziekliefhebbers zit je gebeiteld als je van een intensieve all night house trip houdt. Helemaal als je weet dat mc Gee erbij is om voor nog wat extra vocale climaxen te zorgen!

Deep house, tech house, soulfull house, alles zal voorbij komen in de set van Rogier van Bueren (1971), beter bekend als dj Roog. Deze Hollandse househeld wordt wereldwijd gerespecteerd en reist tegenwoordig de gehele aardkloot over om zijn draaikunsten te vertonen. Ook met produceren zit ‘the little man with the big heart’ niet stil, de ene na de andere klapper rolt uit zijn studio. Want samen met zijn broer Greg vormt hij het succesvolle producersduo Hardsoul. Dit werd tevens de naam voor hun nieuwe label, Hardsoul Pressings, opgezet reeds in 1999. En of Roog nou in een intieme club of op Sensation draait, de energie, het enthousiasme en liefde voor muziek zijn altijd volledig aanwezig. Onlangs maakte hij nog bekend over niet al te lange tijd te willen stoppen met draaien, dus geniet ervan zolang het nog kan!

Als er één duo op dit moment populair is in de Nederlandse dancescene, dan is het Sunnery James en Ryan Marciano wel. Eerst waren ze collega’s en vrienden, nu rocken ze als dj duo elke dansvloer die ze maar kunnen vinden. En dat worden er steeds meer! Daarnaast zijn ze erg goed bezig in de studio. Door hun ervaring achter de decks weten ze precies wat het publiek wilt horen, en wat wel en niet werkt op de dansvloer. Ze zijn volledig op elkaar in gespeeld, en dat blijkt ook uit hun tracks zoals Pina. Energiek, enthousiast, en niet in één hokje te stoppen: dat geldt voor zowel hun platen als hun dj sets. Verwacht niet alleen house, hun sets en tracks wordt beïnvloed door genres als rock, jazz, minimal, latin, hiphop, funk en disco. Ze rockten onlangs nog de Heineken Music Hall rijdens de Dirty Dutch Aftershock en zorgden voor een zinderende gelijknamige cd. Ook deze zomer zullen ze menig festival plat draaien.

Escape Venue resident Frederik Abas, is ook lekker bezig, hij was onlangs nog in de Rotterdamse Ahoy bij Madhouse te bewonderen, en heeft de komende tijd boekingen op plekken als Rome, Milaan, New York, Praag, Madrid, Kreta, Dubai, Ibiza, Los Angeles en Egypte. Hij zal samen met mc Gee deze drie weergaloze househelden muzikaal aanvullen. Kortom, voor de ware houseliefhebber is deze speciale avond met Hollandse house helden niet te missen. So come in and discover the Panic Room yourself…
 
Zin in Suus en ikke In tha house straks....:cheer:(k)