Partyflock
 

Minimaal Feestmaal

· Losoul's 'care' album tour Facebook
Minimaal Feestmaal
23 april 2009
Minimaal Feestmaal
23 april 2009
georganiseerd door ,

Studio 80 (binnen) op de kaart Site
Rembrandtplein 17
Amsterdam
NederlandNederland
house × 6, minimal × 5, techno × 4, classics, disco, funk

Tickets & prijzen Minimaal Feestmaal

Voorverkoop:€ 8,-
Deurverkoop:€ 8,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Winactie (gesloten)

Stemresultaat: zeer goed

geweldig418%
zeer goed941%
goed627%
ok314%
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

8 waarderingen

oeps misverstandje tussen mij en matthijs..!
Dastego
Vette avond! Weiter erg vet en Invite mooie afsluiter!
Was een heel gezellig avondje boys!
Wat een gruwelijk eind! Invite heeft weer heerlijke rave muziek laten horen...hop!
Matthijs Groos
@ Ambrosia weet niet waar je dit vandaan haalt?? om het al was het een erg leuke avond!:)
****­MIAMI****­
gezellige avond gehad met alle lieve vriendinnetjes.
Fijne sets van iedereen, in de voorzaal soms een beetje minimaal maar Invite zorgde voor een passend einde!
[-Maximus-]
Er werd wel oké gedraaid!! maar gezeligheid overheerst!!! Wihoe

Line-up Minimaal Feestmaal

Voorzaal
techno
Duitsland house, techno
Duitsland house, techno
house, techno
1Achterzaal
house, techno
house, techno

Nieuws

Zoals casual gelijk staat aan informeel, staat Minimaal gelijk aan maximaal. Voor wie deze vergelijking niet helemaal helder is, is het nog niet te laat, Op vrijdag 15 mei krijgt men namelijk weer de mogelijkheid om te ervaren wat er maximaal kan zijn aan een feest met een minimale naam! 7
- Losoul (Playhouse, DE), S-Max (Telegraph, DE), Florian Rath & Matthijs Groos, Dastego, Olivier Weiter, Invite, Steven P

Forum

ForumonderwerpForum#Tijd
Minimaal Feestmaal's Casual friday / Losoul's 'Care' album tour f:techno10

37 opmerkingen

 
Werkzaam bij MAE Agency
Artiest {SHOWLIST artist 40357, 46477}
Na de afgelopen edities telkens een internationale gast te hebben verwelkomt is het deze keer de beurt aan maar liefst twee buitenlandse artiesten om deze avond te voorzien van hun muzikale voorkeuren.

Natuurlijk wordt deze line up nog aangevuld met een aantal mooie Nederlandse dj's.. :)
laatste aanpassing
 
me verjaardag :D
Artiest {SHOWLIST artist 46477, 40395, 37293, 41928}
dan maken we er samen feestje van ik ben dan ook jarig:D!
 
Artiest Invite
Cool kijk er naar uit!
Vorig jaar was zeer nice!!!
Uitspraak van verwijderd op maandag 20 april 2009 om 15:16:
Vorig jaar was zeer nice!!!

Gezellig dat je er weer bij bent Tim!
 
Line up compleet!

Naast twee internationale artiesten zijn Invite en Steven P wederom uitgenodigd. Deze heren hebben beide afzonderlijk een monster set weggegeven in het verleden en zijn meer dan welkom om ook in 2009 Studio-80 te rocken!

Olivier Weiter zal deze avond voor het eerst optreden bij Minimaal Feestmaal en samen met de residents de achterzaal op z'n kop zetten. :)
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 21 april 2009 om 11:52:
Invite en Steven P

(y)

Moet ik nou alweer naar Studio80?!?!!? ;)
 
Werkzaam bij Bar27
Olivier Weiter zal deze avond voor het eerst optreden bij Minimaal Feestmaal en samen met de residents de achterzaal op z'n kop zetten

Gaat helemaal goedkomen :D Heb er zin in!
OEHWWW invite in de 80:respect: dat word blaaaaaaaazen:bounce:
 
Uitspraak van d0nloves2vlam op donderdag 23 april 2009 om 02:42:
OEHWWW invite in de 80:respect: dat word blaaaaaaaazen:bounce:

Invite gaat funken.. :)
 
Uitspraak van d0nloves2vlam op donderdag 23 april 2009 om 02:42:
dat word blaaaaaaaazen

Geen Awakenings style dan weet je het alvast!
Ik pas mij netjes aan dit leuke concept aan.
 
Ik ook, lekker funken :)
Het blijft toch altijd GEZELLIG! :D
 
Uitspraak van Matthijs Groos op maandag 13 april 2009 om 19:08:
dan maken we er samen feestje van ik ben dan ook jarig!

dubbel feestje dus dus dubbel zo gezellig B) :cheer: ;)
laatste aanpassing
GVD jaaaaaaa!!! :)

S max & Losoul! zooo spannunt! :bounce:
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op donderdag 23 april 2009 om 17:02:
Ik pas mij netjes aan dit leuke concept aan.

hoe dan?
 
Uitspraak van acco op maandag 11 mei 2009 om 16:46:
hoe dan?

Techhouse setje.
Uitspraak van verwijderd op donderdag 23 april 2009 om 17:02:
Geen Awakenings style dan weet je het alvast!
Ik pas mij netjes aan dit leuke concept aan.

jammer, genoten op awakenings:D
Uitspraak van d0nloves2vlam op maandag 11 mei 2009 om 23:19:
jammer, genoten op awakenings

Dat neemt niet weg dat je nu vast ook zal kunnen genieten van een lekkere techhouse set:)!
Uitspraak van verwijderd op maandag 11 mei 2009 om 17:03:
Techhouse setje.

Vorig jaar was het ook een hele vette set op MF, toch leuk om weer eens de andere kant van Invite te horen, die minstens net zo goed is als zijn stevigere technowerk!
Minimaal Feestmaal’s casual friday | 15-05-2009, Studio-80
Losoul’s ‘Care’ album tour


Zoals casual gelijk staat aan informeel, staat Minimaal gelijk aan maximaal. Voor wie deze vergelijking niet helemaal helder is, is het nog niet te laat; Op vrijdag 15 mei krijgt men namelijk weer de mogelijkheid om te ervaren wat er maximaal kan zijn aan een feest met een minimale naam!

Aanstaande vrijdag staat Studio-80 in het teken van de immens hippe term ‘casual friday’.
Oorspronkelijk is deze uitdrukking bedoelt voor werknemers die zich op vrijdag niet verplicht in werkkleding hoeven te vertonen, maar inmiddels kleeft er een compleet modebeeld aan deze benaming. In een straatbeeld waar scheldwoorden als Crock’s, Ugg’s, Burberry sjaaltjes en Eastpack schoudertasjes Nederland in haar greep houden komt een dergelijke term als ‘casual friday’ tevens als geroepen.

Om het merendeel van de Nederlandse bevolking te bevrijden van deze geforceerde kledingsvoorschriften leek het de organisatie van Minimaal Feestmaal een goed idee om iedereen een avondje ‘vrij’ te geven en hun kuddeoutfit thuis te laten. Zo kan er met gemak worden gefeest, zonder bang te hoeven zijn dat het Nike petje afwaait, scheef staat of niet de benodigde schuinheid heeft die van belang is voor het correcte dragen. Tevens is er een complete garderobe aanwezig, zodat ieder de kans krijgt om met een nieuwe outfit de club aan het einde te verlaten!

Ter verduidelijking: de uitdrukking ‘iedereen over een kam scheren’ is bij de organisatie van Minimaal Feestmaal bekend. Uiteindelijk zijn ook zij verantwoordelijk voor aapjesgedrag en ontbreekt het grijze H&M vest en een paar Vans bij geen van hen. Toch blijft het een mooi streven om voor een avond iedereen in zijn of haar lievelingskleding te zien verschijnen en schaamte achterwege te laten!
Door deze boodschap zou er bijna worden vergeten dat buiten de gezellige en ongedwongen sfeer er ook nog een dijk van een line up geprogrammeerd staat, waar menig skinny jean tot aan de zwarte All Star van af zakt!

Een Duitse artiest over laten komen naar Nederland is een bekend gegeven. Twee Duitse artiesten over halen waarvan een zeer bekende naam en nog steeds 8 euro entree vragen, dat is iets wat minder snel aan de orde is tijdens een reguliere clubavond..
Zo zal de gebrilde artiest Losoul tijdens Minimaal Feestmaal zijn nieuwe album ‘Care’ presenteren. Deze kunstenaar heeft meerdere muziekgeneraties doorstaan en blijft met nieuw materiaal komen. De immens bekende (op Playhouse verschenen) ‘Open doors’ EP is destijds grijs gedraaid door de gerenommeerde dj garde en komt nog steeds af en toe tevoorschijn, waarbij de uitwerking keer op keer hetzelfde blijft; iedereen gaat Los (op) oul!

Onder het mom ‘als je het doet, doe het dan goed’ nodigt Minimaal Feestmaal tijdens Neerlandsch recessie maar liefst een tweede internationale artiest uit, genaamd S-Max. Beroemd en berucht onder een kleine groep mensen, waar de organisatie met liefde verandering in wil aanbrengen!
Deze held kent zijn roem door releases op o.a. Telegraph maar blijft pas echt hangen bij mensen wanneer zij hem achter de draaitafels hebben aanschouwd! Energiek en origineel, Als het gestroomlijnde kapsel van Wilders, maar dan anders.

Wanneer je ‘de held van Awakenings’ wordt genoemd kan een blosje op de wangen niet uitblijven, vooral niet als deze benaming meer dan terecht is. Tim de alleskunner, ook wel Invite genoemd, kan telkens rekenen op een warm onthaal, waar hij ook optreedt. Hoewel hij al geruime tijd actief is, is er na zijn optreden op Awakenings bij het grote publiek een lichtje gaan branden. Tijdens Minimaal Feestmaal laat Invite de ‘Awake sound’ echter thuis en stort hij zich op een ander gegarandeerd succes, genaamd Tim’s brede muzieksmaak!

De Rotterdamse Steven P is ook van meerdere markten thuis. Zo vergaart hij keer op keer bekendheid met zijn meeslepende sets, terwijl hij ook achter de schermen met concepten als Triphouse zijn mannetje staat in de club scene. Na zijn overweldigende set in 2008 was het dan ook wachten op een nieuwe datum om zijn sound weer tijdens Minimaal Feestmaal ten gehore te brengen..!

De achterzaal wordt vertegenwoordigt door niemand minder dan Olivier Weiter. Bekend door de kenmerkende kralen ketting, berucht door het Bar 27 collectief en de succesvolle feesten. Zijn populariteit blijft groeiende en met de aansluiting bij het kersverse boekingsbureau We Are E is het E-inde nog lang niet in zicht! Naast Olivier Weiter zijn de Minimaal Feestmaal residents Dastego en Florian Rath & Matthijs Groos ook wederom van de partij. Na 18 persberichten te hebben gesierd valt er weinig meer te zeggen over deze heren, buiten het feit dat ze het feest elke keer weer compleet maken.

Voor de mensen die bij te lange persberichten naar het einde scrollen om te kijken of ze overtuigd raken door de slotzin, bij deze. Komt allen en trek zo min/makkelijk mogelijk(e) kleren aan, want Minimaal Feestmaal heeft voor ieder wat wils, en dat in tijden van crisis..

Zoals de C&A zou zeggen: Minimaal Feestmaal, juist nu.


Minimaal Feestmaal’s casual friday
Losoul’s ‘Care’ album tour
Vrijdag 15-05-2009
Studio-80 Amsterdam
23:00 – 05:00 | 8 euro vvk & deur
www.myspace.com/minimaalfeestmaal
www.studio-80.nl
laatste aanpassing
Woeoeoeoeiii! Zin in!
 
Hahahaha geniaal persbericht boys!
 
Dansjes wagen in Studio 80 op O.W. Altijd fijn ;)
 
Wordt mn eerste keer 80 en ik ga er zeker voor zorgen dat het niet de laatste wordt :p
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op woensdag 13 mei 2009 om 11:48:
Wordt mn eerste keer 80

De achterzaal rockt!!
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 13 mei 2009 om 11:48:
Wordt mn eerste keer 80

het werd tijd!
laatste keer dat ik invite heb gezien is ook te lang geleden, altijd goed!
check florian en matthijs binnenkort ook in de maasstad!