Partyflock
 

Fairytalicious

Fairytalicious
30 september 2008
georganiseerd door

Outland (binnen) op de kaart Site
Prins Alexanderlaan 37
Rotterdam
NederlandNederland
house × 12, trance × 7, club × 5, electro × 4, minimal × 4, progressive trance × 4, techno × 3, lounge × 2, eclectic × 1, latin

Tickets & prijzen Fairytalicious

Voorverkoop:€ 36,-
Deurverkoop:€ 45,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
21
Bezoekers
Maximaal 2950.
Kledingvoorschrift
Gold, Silver & Black
Winactie (gesloten)
Stemresultaat: voldoende
geweldig1214%
zeer goed56%
goed911%
ok810%
voldoende1720%
onvoldoende1214%
slecht45%
zeer slecht56%
waardeloos1113%

28 waarderingen

Marcel Van Houte
Ik vind dit weer lekker onder de maat ! Wat een Ba­gger organisatie ! Verspilling van Tijd ,Geld en e­en Schande voor de Nederlandse Dancescene!Sorry ma­ar als je als klant zijnde een uur in de kou moet ­wachten en je vrijwel niets krijgt voor dat geld ,­vraag ik me af wat SDDE aan het doen is
*Lady-B*
Het was een geweldige avond! Bedankt iedereen :D
Super leuk feestje, eindelijk is zoals wij het leuk vinden, super gedraaid, zeer goede sfeer en veel hele leuke nieuwe lieve mensen ontmoet. Volgende jaar cker weer :)
Maiikel:xtc:
heb me zeer vermaakt! leuke muziek LEUKE MENSEN! top!(y)
Hmm gelukkig was mn ventje er bij! maar wat een KUT muziek. Sfeer vond ik er ook niet echt! Klein KUT rookhokje. Pff, moet ik verder gaan? O:)
Roberto Ferranse
Heb het van A t/m Z naar m'n zin en gezellig gehad!! M'n vrienden ook en dat voor Rottuhdam ;-)
Ik zou met een vriendin doorbitch zijn en er was geen kleding geregeld. Vandaar dat iedereen met alle kleding naar binnen kon en de goody bags niet uitgedeeld werden... En die vibo... pfff... die kwaliteit komt er bij mij echt niet in! Daar wordt toch niemand opgewonden van? :-S :rot: :vaag:
Cabron­aaa:ch­eer:
Was gezellig! ! (K) Alleen idd jammer van die tegenvallers, en dat het eerder dicht ging :S,, wij moeste met de trein die pas om 8 uur kwam :S :S
Er werd lekker gedraaid maar het was echt slecht georganiseerd daar! Al bij al toch een leuk feestje gehad daar :)
hoi hoi heb op deze avond gedanst was opzich erg leuk,maar ik was geboekt als paaldanseres,kom ik er zijn er geen palen geregeld.......dat was wel een beetje vreemd. de meiden die voor de candy en fruit waren geregeld,die kwamen er achter dat er geen fruit en snoep was.... dat was wel een beetje jammer allemaal. maar de MUZIEK was zeker erg fijn..... dus al met al heb ik best een goeie avond gehad!!!!
Annemarie Van Spengen
DJ's draaide lekker, er waren leuke mensen, de sfeer was prima en relaxed, naar mijn mening een prima eerste keer!
**­LitllB­LondJ*­*­
leuke muziek in het begin! heb me wel vermaakt maar jammer dat ze niet alles waar hebben kunnen maken voor je geld! zoals de hapjes canygirls enz kan zonog wel even doorgaan!! het roken was ook vreselijk!! en het liep weer snel leeg! ook vervelend dat er niemand meer was om de goodybags uit te delen!! was voor hun meer ene probleem want er zijn nu een aantal mensen met 4 vibrators:P Ach jaa weten we ook weer hoe t was!!
Patricia81
Vond het ook tegenvallen, publiek was niet leuk, er waren paaldanseressen en hapjes beloofd, niks van gezien, vond het echt een nono, maar heb wel een mooie vibo erbij haha. Zag trouwens ook veel mensen gewoon in een spijkerbroek met sneakers binnenlopen, dacht dat "verboden" was?
perple­xedrom­a
Leuk feest hoor. Muziek was goed...en gistapo...je was er niet eens...dus waar heb je het over??? Volgend jaar wwer. De Pabo vond het goed en...we zijn er bij volgend jaar.
Anthony SDDE.­nl
Iederen reuze bedankt het was een TOP avond!! Super gedaan allemaal! ;)
Ik had er meer van verwacht, Komt ook omdat ze meer hadden beloofd dan dat ze werkelijk hebben waargemaakt.. denk bijvoorbeeld aan candygirls, paaldanseresen, hapjes drankjes etc
wou nog geen eens dood gevonden worden gisteren
Kevolution
Ik weet niet wie er miss is geworden, maar de dames waren in ieder geval lekker. De muziek was bagger, op Mitch B na. Dat rokers-stikhok was echt niet normaal. Wel leuke mensen en gezellige sfeer. Blij dat ik op de gastenlijst stond, want het had mijn geld zeker niet waard geweest.
PowerP­rullet­je 8)
ik wist totaal niet wat ik moest verwachten... en zo te lezen is dat maar goed ook, want als je met geen idee heen gaat.... valt het altijd mee :) ik heb me zeer goed vermaakt en mn oogjes uitgekeken :P jammer dat de presentatie van de verkiezing zo slecht te verstaan was :( de muziek hield ik ook niet van, maar uiteindelijk maak je gezelligheid toch zelf... en dat hebben we gedaan :D(Y) ProoSt :bier:
werd slecht gedraaid ondanks redelijke muziek, het ging vroeg dicht, drama rookhok. Jammer joh, gelukkig entree gratis
[Eelco}
mja je heb wel een vibo erbij , is ook leuk whahaha
Maikel DB
Zoals verwacht ,.. .. Gebakken lucht
;ChieLaah
beetje jammer in de brief stond dat je n hapje en drankje kreeg nix van gezien hoor en geen candygirls of wat dan ook gezien ....viel best wel zwaar tegen had er veel meer van verwacht maar 8teraf was t niet zo heel bijzonder.Iedereen die ik mee had dacht er t zelfde over .....
Bevertje
Geen sfeer, slechte muziek en zeer slecht geregelde rokersruimte, vandaar dat de tent ook leegleip
Lady Error
wat een bagger muziek
het is dat het gratis was,liep ook al heel snel weer leeg
ik wist niet wat ik moest verwachten want ik hou niet van zulke muziek... maar ik heb het super naar me zin gehad!!
zoooo viel dat ff vies tegen!!!!!!!

Line-up Fairytalicious

Italië house, trance
house, techno, trance
techno, trance, house
house, disco
house, techno
house
house
house
house, trance, techno
trance, house
house, trance
trance
house, techno, trance
België house, techno
house, trance
Nieuws
Op 13 december 2008 is er maar één “place to be” en dat is Fairytalicious in de Outland in Rotterdam. Georganiseerd door SDDE in samenwerking met www.pabo.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock. Dit is de allereerste keer dat een erotisch postorderbedrijf meewerkt aan een sexy evenement. De beste DJ’s uit de dance scene, een knallende locatie en een geweldige show met top entertainment zullen ervoor zorgen dat Fairytalicious een onvergetelijke beleving wordt. Sprookjes zullen hier een geheel nieuwe betekenis krijgen. 3
Eindelijk is het zover... 13 december tussen 21:30u en 05:30 uur verandert de Outland in Rotterdam in een sprookjeswereld, waar al je fantasieën werkelijkheid worden. SDDE Dance Events organiseert samen met PABO.nl het lekkerste feestje van 2008. Dit is voor het eerst dat een erotisch postorderbedrijf pikante feestjes organiseert en hier daadwerkelijk zijn producten zal demonstreren. 8
Forum
ForumonderwerpForum#Tijd
TK: (gesloten) Fairytalicious tickets4
TK: Kaarten Fairytalicious party tickets12
[13.12.2008] Fairytalicious - Powered by Pabo.nl f:trance11

256 opmerkingen

Uitspraak van Robson Da Silva op dinsdag 16 december 2008 om 11:11:
nog meer mensjes die hun hart moeten luchten...????

ehhhhhm.... kutfeest? :x
wahahahahaha :respect:

Stemresultaat: voldoende
waardeloos 8
zeer slecht 3
slecht 1
onvoldoende 5
voldoende 14
ok 6
goed 7
zeer goed 5
geweldig 10

Ik had ook vrijkaarten en ben niet gegaan, goede keuze zo te zien!!


Uitspraak van Robson Da Silva op maandag 15 december 2008 om 20:55:
het was ook gewoon een kutfeest,mag toch gezegd worden????

Ik vind dat dat gezegt mag worden, als je bij de waarderingen kijkt, staat er meerdere malen dat het een kutfeest was :)

Beetje triest om je persoonlijke opgekropte woede hier op pf te zetten Alexia, dit zegt meer over jou, dan over een ander (f)
laatste aanpassing
→ als beheerder
Als iets een fake profiel is, kan je dat gewoon melden via het envelopje bij het profiel. Als het volgens onze gegevens ook zo blijkt te zijn, dan zal het profiel worden verwijderd.

Heeft weinig zin om daar hierover te gaan praten. Hier kan je gewoon lekker aangeven of je het feest leuk vond, of dat je het een slecht feest vond. Of een profiel fake is of niet is hier niet echt de plek.
Uitspraak van Damien op dinsdag 16 december 2008 om 13:11:
Heeft weinig zin om daar hierover te gaan praten. Hier kan je gewoon lekker aangeven of je het feest leuk vond, of dat je het een slecht feest vond. Of een profiel fake is of niet is hier niet echt de plek.

Maar dat fake profiel beschuldigde iemand van coke gebruik....dus werd daar op gereageerd. Wat ik overigens normaal vind :yes:
Uitspraak van HerrieNL op dinsdag 16 december 2008 om 13:18:
dus werd daar op gereageerd. Wat ik overigens normaal vind

:respect:
Uitspraak van ini mini op dinsdag 16 december 2008 om 12:17:
Stemresultaat: voldoende
waardeloos 8
zeer slecht 3
slecht 1
onvoldoende 5
voldoende 14
ok 6
goed 7
zeer goed 5
geweldig 10

Als je naar dit lijst je kijkt zou je alle resultaten vanaf voldoende als positief kunnen beschouwen en dan kom je op een totaal van 42. Tegen over 17 negatieve beoordelingen. Tuurlijk waren er dingentjes die wel anders hadden kunnen gaan/zijn, maar ik denk dat je ook de sfeer met de mensen maakt. Ik vond het eigenlijk jammer dat er zo weinig dames (en heren overigens ook) leuk gekleed waren. En wat ik nog minder leuk vond dat die dames dan ook nog is in hun spijkerbroek jou aangaan zitten kijken met zo'n blik van: dat trek je toch niet aan. Terwijl juist de dames die WEL dresscode waren gekleed allemaal positief tegen over elkaar waren!
laatste aanpassing
Uitspraak van Palaga1240 op dinsdag 16 december 2008 om 13:27:
Ik vond het eigenlijk jammer dat er zo weinig dames (en heren overigens ook) leuk gekleed waren. En wat ik nog minder leuk vond dat die dames dan ook nog is in hun spijkerbroek jou aangaan zitten kijken met zo'n blik van: dat trek je toch niet aan. Terwijl juist de dames die WEL dresscode waren gekleed allemaal positief tegen over elkaar waren!

Dat komt omdat de doorbitch naar huis is gegaan. Omdat er geen kleding voor die mensen geregeld was Lees hieronder het verhaal :yes:

Uitspraak van verwijderd op maandag 15 december 2008 om 15:34:
Ik zou met een vriendin doorbitch zijn en er was geen kleding geregeld. Vandaar dat iedereen met alle kleding naar binnen kon en de goody bags niet uitgedeeld werden... Dus hostesses, Anthony? Waar heb je t over? We zijn om 12 uur maar naar huis gegaan, want er werd ook niet in andere oplossingen gedacht, erg zwak.

En die vibo.. pfff... die kwaliteit komt er bij mij echt niet in! Daar wordt toch niemand opgewonden van? :rot: :vaag: :-S
Uitspraak van HerrieNL op dinsdag 16 december 2008 om 13:18:
Maar dat fake profiel beschuldigde iemand van coke gebruik....dus werd daar op gereageerd. Wat ik overigens normaal vind :yes:

Ja, dat kan. Makkelijkste is echter om gewoon echter even op het envelopje drukken. Dan komt het bij ons binnen en wordt de reactie verwijderd (is de beschuldiging ook nog is niet meer zichtbaar).
Uitspraak van HerrieNL op dinsdag 16 december 2008 om 13:31:
Dat komt omdat de doorbitch naar huis is gegaan. Omdat er geen kleding voor die mensen geregeld was Lees hieronder het verhaal

Ja klopt, dat heb ik gelezen. Maar sowieso, als er al zo weinig mensen zo gekleed komen dan vind ik dat sowieso jammer, omdat er duidelijk staat aangegeven dat er een dress code was. Doorbitch wel of niet dan waren er waarschijnlijk minder mensen binnen gekomen, dan was het ook rustiger geweest. Ik weet niet of het feit dat er veel mensen zich niet aan de dresscode hebben gehouden of er wel een doorbitch was of niet... Het is natuurlijk niet zo dat ze allemaal andere kleding aan gaan trekken in de auto als er opeens een doorbitch staat... Toch?!
Uitspraak van Palaga1240 op dinsdag 16 december 2008 om 13:47:
Het is natuurlijk niet zo dat ze allemaal andere kleding aan gaan trekken in de auto als er opeens een doorbitch staat... Toch?!

Ik wil ze niet op de koffie hebben die dat doen, of ter plekke kleding aanschaffen. ;-)
 
Uitspraak van Palaga1240 op dinsdag 16 december 2008 om 13:47:
Het is natuurlijk niet zo dat ze allemaal andere kleding aan gaan trekken in de auto als er opeens een doorbitch staat... Toch?!

Dat vond ik indd ook jammer, maar gelukkig liepen er ook veel mensen rond die zich wel aan de dresscode hebben gehouden.

Veel verbeterpunten voor de organisatie, maar zo verschrikkelijk was het niet :D Volgende keer weer aanwezig, maar zorg dat je nakomt wat je beloofd (Y) Ik had die striptease graag willen zien ;)
laatste aanpassing door een beheerder
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 16 december 2008 om 16:05:
Uitspraak van Palaga1240 op dinsdag 16 december 2008 om 13:47:
Het is natuurlijk niet zo dat ze allemaal andere kleding aan gaan trekken in de auto als er opeens een doorbitch staat... Toch?!

Dat vond ik indd ook jammer, maar gelukkig liepen er ook veel mensen rond die zich wel aan de dresscode hebben gehouden.

Ja vrouwen wel, mannen weinig speciaals gezien eigenlijk.. Al is het voor een man natuurlijk ook wel wat lastiger.. Maar gelukkig hebben die 2 lekkere kanjers van pabo het wel goed gemaakt, al hadden ze van mij ook wel even mogen gaan strippen ;)

Maar goed, iedereen houdt er natuurlijk zijn of haar eigen mening op na. Alleen wel jammer dat iemand zijn frustratie uit door zulke dingen te gaan zeggen: ik heb ze ieder geval belooft dat ze geen voet meer aan de grond krijgen hier... Ben het met Timmie! eens!
Peter wij vertouwen je voor geen Meeeterrr! :cheer: En blijkt ook daadwerkelijk nodig te zijn :roflol:
Wedden dat Pabo er een punt achter zet ;) Die mensen zijn ook niet gek :)

Suc6 !!
Lieve mensen,

Bedankt voor de vele leuke reacties en lieve complimenten over onze eerste Pabo Fairytalicious. Kim van harte gefeliciteerd met je overwinning, je hebt het echt verdiend!! Tevens een pluim voor ons hele team van Pabo en SDDE, de Pabo Girls, en ook de echte Pabo modellen die deze avond tot zo'n groot succes hebben weten te brengen! Super bedankt! Dank aan onze juryleden Gunter Lammer, onze playboy fotograaf, de diva Rebecca Loos en Jennifer de Jong die de avond presenteerde! Dan ook een dankwoord voor alle mensen van Outland met in het bijzonder Vos en Arnold. Ook super bedankt wordt de Politie van Rotterdam die samen met ons voor een uitstekende veiligheid van onze bezoekers heeft gezorgd! Fantastisch is ook te vermelden dat er geen ongeregeldheden zijn geweest, iedereen heeft het erg goed met elkaar kunnen vinden en nergens zijn die avond ruzies geweest! Dat vind ik echt een vermelding waard! Super gewoon!! Het EHBO team wil ik ook erg graag bedanken voor hun speciale inzet. Er zijn 0 meldingen geweest bij onze EHBO post, dat is in deze tijd van feesten echt een super vermelding waard, omdat dat uiterst bijzonder te noemen is. Wij zijn daar als productie team echt blij mee en bere trots op! Ook bijzonder veel dank aan het hele team van onze Alma, de danseressen en hostessen die meer dan hun best gedaan hebben om op deze avond zeer goede entertainment neer te zetten. Ook willen wij graag bedanken alle dj's die ieder voor zich hun uiterste best hebben gedaan om onze gasten te vermaken. Wij van de organisatie hebben nu een goed beeld wat er volgende keer nog beter kan worden uitgevoerd, want je weet elke eerste keer is een prestatie op zich. Een fantastisch leer en groeiproces voor iedereen die aan deze productie heeft meegewerkt. Nogmaals iedereen zeker ook namens de Pabo, buitengewoon bedankt. Tot volgend jaar, bij een nieuwe Pabo.nl Fairytalicious en dan met de Pabo Babe Verkiezing 2009!

Met dank voor jullie vertrouwen.

Hartelijke groet,
Anthony

Organisator
SDDE Dance Events

www.fairytalicious.nl
www.sdde.nl
laatste aanpassing
Ik zou met een vriendin doorbitch zijn en er was geen kleding geregeld. Vandaar dat iedereen met alle kleding naar binnen kon en de goody bags niet uitgedeeld werden... Dus hostesses, Anthony? Waar heb je t over? We zijn om 12 uur maar naar huis gegaan, want er werd ook niet in andere oplossingen gedacht, erg zwak.

Dit blijf ik sneu vinden!


Uitspraak van Anthony SDDE.nl op dinsdag 16 december 2008 om 17:58:
Met dank voor jullie vertrouwen.

Dat is wel het minste wat je kan doen jah :vaag:

volgende keer beter he:)
laatste aanpassing door een beheerder
je zou mogen verwachten dat de organisatie heeft geleerd van haar fouten in het verleden, maar zo te lezen aan de reacties op dit feest is niets minder waar!!!
heel teleurstellend.....
Prima feestje (F)
laatste aanpassing