Partyflock
 

Essence

foto's
album,386 · zeer goed · ical
Essence
18 november 2008
georganiseerd door Site

Jaarbeurs (binnen) op de kaart Site
Jaarbeursplein 6
Utrecht
NederlandNederland
electro × 6, house × 6, techno × 5, trance × 5, minimal × 1, progressive trance × 1

Tickets & prijs Essence

Voorverkoop:€ 39,50
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Meeting
Er was een meeting, om 00:00, met 19 bezoekers.
Winactie (gesloten)
Verslagen
Door ' B) Minister van Sterke Drank B) (1383), Le_Reaux (530), anoniem (992).
Stemresultaat: zeer goed
geweldig17624%
zeer goed29040%
goed17124%
ok335%
voldoende355%
onvoldoende101%
slecht61%
zeer slecht2
waardeloos41%

157 waarderingen

zeer goed
Hot & Heavy
Geweldig!!!!
Mara
ATB & Markus Schulz--> EWW :( + Rank 1, alleen dertig minuten? :'( ... Geluid was niet good
Bart bass
te kolossaal maar verder alles goed geregeld.
Howie
DUBFIRE:respect:
idd halve bekertjes pffff wat een oplichters!! tis dat je er wat van zij anders had ik 300 euro kwijt geweest die avond
Cartman&­Dennis
Zag er allemaal gelikt uit ; geluid was lekker hard... Prima feestje ; op de muziek na ;-)
WenE
wreed , in alle opzichten :-)
Through the eyes of a Pikey
BEN SIMMS.............Echt weer dikke stoomtreintechno, zoals t hoort!!! Zo zou t van begin tot eind moeten, klapperen jaaaaaaaaaaaaaaa...en oragnisatie 1e keer, volgend ekeerr mag er heel veel beter...niet alles op een ding focussen, maar wat meer shit in de toko...en rookruimte buiten?%$#&%&%# die is gekkkk
H2O.
Was helemaal gesloopt. Wat geweldig @ You stage. Graag volgende jaar weer. Veel leuke mensen gezien en leren kennen.
luna!
Super feest, goede sfeer armin en rank 1:respect: richard durand leuk dat je weer eens in nederland draaide het was super
Housz of C
Supervette avond gehad, armin was super, ettienne de crecy en wally lopez kippenvel! en laatste half uurtje losgegaan in de techno. Aankleding, drukte en sfeer echt top, alleen beetje jammer van het bier..
SUPER geweldig feest!! Aankleding super voor een bedrag van 40e incl al deze grote namen! kan het gewoon niet omschrijven! Heb een hele dag bij moeten slapen maar het was het meer dan waard!! Thanks!!! ook namens al mijn vriendjes en vriendinnetjes die niet op PF zitten...
PDV
Heb een top avond gehad. Markus, Rank-1 Armin waren allemaal goed. Maar de verrassing was echt Richard Durand. Hij had al veel langer moeten stoppen met zijn G-spott act. Echt geweldig.
Lattus
ATB top, rest iets minder. Armin redde het voor mij met 'Radio Crash' :yes:
Palaga1240
Super vermaakt :) Echt geweldig. Alleen geluid stond bij Markus en Armin wel heel hard vooraan..
..Valkyria..
Wat een leuk feest zeg!! Top organisatie...Goede sfeer, vette muziek en echt gezellig!!! Lekker getechnood he lieverds, MONIKA KRUSE en BEN SIMS, heerlijk!!!!
dutchpearl
Errug lekker feessie Markus Schulz & Rank 1 :resepect: Peace out to all Ngein homies!!
Rank1 en Armin super! Markus en Richad mwah.. te veel gepingel-pauzes. Geweldige show met al dat vuur en vuurwerk en die lasers!!!. Leuke mensen om me heen. Overall goed, maar het heeft me nog niet helemaal overtuigd
Janamaro Barradini
Draaide ze allemaal maar als Ben Sims......!
:ohyeah
Heel de tijd bij ME gestaan, was heeerlijk met heeerlijke mensen!
Everfun en Missmo
Heerlijk feestje, alles klopte, het binnenkomen, d­­e kluisjes, de wc's, niet te druk en de set van A­r­min was waanzinnig goed! Met extra dank aan Yess­i :respect: !!!
verburg
Helemaal top dit feest, leuke mensen en iedereen gezellig top mtop top
Reetje &­ Barrel
Bovenverwachting een heel gezellig feestje! Markus vond ik erg goed, Rank 1 vond ik wat minder maar Armin was weer heerlijk en Richard Durand vond ik de man van de avond, had hem nog nooit gehoord maar jammie jammie :) Het enige minpuntje wat ik heb kunnen ontdekken was dat de drankjes lauw waren en weinig voor veel eurie!
mitch b
ME-stage was the bomb!! Monika, Dubfire en hoe kan het ook anders Ben"mixmaster"Sims!!! :respect:
.­o0 Von Tino's 0o.­
BEN SIMS!!
Alma &­ Rafael
Ik heb een geweldige avond gehad, goed georganiseerd, echt de muziek was zo goed op de you stage was er niet weg te slaan. Eerst Markus en daarna Armin beide draaiden ze de sterren van de hemel. En mijn gezelschap was ook geweldig Luv you all :lief:
Beer...
Wat een fucking onzin! Hetzelfde betalen voor een biertje, cola en een klein bekertje water! Echt heeeel slecht!! Verder echt een superfeest!! Markuss, Rank 1 en Richard waren echt top!! Alleen vond Armin na de vorige DJ's te soft... Sfeer was super!!
Vfreaky
leuk feestjuh gehad :yes: het was erg gezellig ( had een goed gezelligschap bij me ) en er werd lekker gedraaid :cheer: armin was the man :respect:
Mick64
Heerlijk feest - beetje Techno gezien maar YOU was het voor mij - sfeer meteen al goed om 10:30 bij ATB en leuke mensen - vondt alle sets meer dan de moeite en gelukkig Armin stukken beter dan @ADE, Rank1 bijzonder...
Ninja
Leuk feestje!!!
Heerlijk feestje!!!
Superfeest...volgend jaar weeeeeeeeeerrrr
Luc337
Goeie organisatie, dikke line-up :D Markus en Armin waren HELDEN!
Boefje1
Markus en Armin :respect: een super avond gehad :bounce:
Harry 045
Ik sluit me aan bij Karkas, en jongens jullie ook bedankt
Broda &­ Broda
Niet te druk, daarom was het zo gezellig overal!!! hou voortaan maar zo. Atb deed het lekker, MARKUS beste set, armin was om te janken met zn mixen en alweer die standaard platen!! ik en mn vrienden hadden een supernacht(L)
Armin van Buuren:respect: Richard Durand:respect: was kei hard knallen!!! volgend jaar zeker tewetn weer!!!!!!!!!!
Pampal
Gewelige avond gehad op het VIPdeluxe dek!!!! :D:D
Ly
TOP feest, Perfecte Sfeer! Alles prima geredeld.. :respect: Markus Schulz :respect:
TeChNoJuNkY™
Decor en organisatie was bar slecht!! (helemaal GEEN decor in ME:S) BEN "de koning" SIMS maakte heel veel goed!! :respect: BEN SIMS :respect:
Karkas
Super avond! Alleen in de you-stage geweest eigenlijk, maar dak ging er wel af...aankleding was wat magertjes, maar gaat uiteindelijk toch om de muziek dus voor mij was 't geweldig...Markus & Armin grandioos...
helemaal TOP
JipTriPP
was ons enige alternatief... opzich wel leuk, muziek was vet,, maar geen sfeer te bekennen en bijna niemand ging echt los :rot:
Twin Sister
alleen armin draaide (Y) personeel achter de barren pfff waar waren jullie mee bezig! halve bekers water en smirnoff slaat nergens op! overal podiums in de zalen gezet waar je dan tegen aan valt met gevolg flinke bloeduitstorting niet normaal. nee denk dat de organisatie dit feest veel beter kon voorbereiden :(
Wat een onwijs vet feest!! Beetje rommelige set Armin, maar dat kwam denk ik door de vele stages.. Verder echte TOP muziek en ATB zette een knijterdikke set neer.. Prima vermaakt en een dikke 8!!
Peter G
De muziek bij you stage was geweldig, de drank voorziening liep goed en de gratis toiletten ook alleen de aankleding van de zaal was maar minimaal, verder een top feest met een hoop gezellige mensen om ons heen.
J.(F)
(Y)(L)
noooooit meer!!!! :s koud, sfeerloos, muziek niet top..
Tenzin
Zelden zo'n goede sfeer meegemaakt op een feestje, wauw! Verder was Markus goed, Rank 1 verrassend, komt er bij Armin toch echt meer uit als hij hele lange sets draait en was Housequake weer eens ge-ni-aal!!!
heb me goed vermaakt daar.
Ypl
Dikke sets! Prima show! Leuke avond gehad!
Daan Loesoe
ATB heeft het goedgemaakt met me van N1, markus:respect: voor eerste editie: alda top(Y)
Scorpio1975
Tegenvaller van het jaar twee podiums in 1 zaal kom op he! En dan nog de problemen met de draai tafels. Gelukkig heeft mijn grote vriend Markus een goeie set neergezet (met hier en daar een technisch foutje)anders had ik nog eerder naar huis gegaan. Het geluid was wel erg hard en goed. Voor mij geen Essence meer
Was tof, Markus Schulz (y)
TranceMotion
Mooi feestje weer:) lekkere sets van Armin, Markus, ATB en Durrand, maar Rank 1 live hoort te knallen en geen halve platen te draaien. Andere stages waren ook leuk, maar aankleding enzo had wel iets beter gekund, al met al weer erg geslaagd feest gehad:D
010-Nick-010
Super avond gehad alleen blijft Armin te blij voor mij :D
trage start, maar resprect voor Rank1, half uurtje en dan zo'n sfeer creeren, briljant !!
RobbedoeZz*
Feest had wel iets aparts, wel in positieve zin! Maybe ligt het aan de locatie (H). ATB goede opwarmer! Armin draaide ook lekker (Y):D Laatste uurtjes mochten van mij wel wat steviger! :)
×Marij
Dikke pluim voor de organisatie:respect: Alles was goed geregeld en de ME stage was heerlijk
Gouden­kimmet­je
Lachen man die Techno zaal :D En de momenten trance ook (L) back to my roots, armin :P Vet leuk nachtje gehad met mn schatjes (L) Kwam het misschien door de :cocktail: ?
Ros@!
Leuke sfeer, gezellige partypeople! Armin en Markus toppie! Goed opgezet, lekker veel ruimte! Volgend jaar zeker weer!!!!
DJ Sephiroth
Was een kei goed Feestje, Markus Schulz / Armin & Rank 1 ware echt top Sets :D
MegaBASs
In een woord: GEWELDIG! Geluid was loepje zuiver, alleen maar leuke mensen en goede setjes. Housequake en Ben Sims helden van de avond!
Partyknakker
de muziek was TOP !:D
depstertje
leuk maar niet bijzonder, geluid was erg slecht en qua aankleding was het niet bijzonder. Voordeel was geen rijen bij de bar en wc.
>RaoulDuke<
De sfeer op dit feest was UNIEK :respect:. Markus HELD!!! Dik feestje :d
strider pru
markus was koning en armin god! :respect: you hing een lekkere sfeer en de lichtshow was fantastisch. een paar keer in me geweest en ook daar was het vet. goede organisatie (y)
sanderr87
Geweldig feest! Althans You-stage met Markus, Rank 1, Armin en Richard Durand, geweldig gedraaid en goede sfeer.. chapeau chapea aan de mensen die er waren en aan Alda Events!
Thijs-BK
Prime feest voor een eerste editie. Heb me super goed vermaakt. Armin en Markus de helden, techno-stage was ook zeer vet.
Essence 1e editie, ALDA petje af! Joris voorn lekkere opwarmer, Monika geweldig, Ben sims aaah klapper de klapper, dubfire ging later goed hard maar ETIENNE je hebt er een nieuwe fan bij, Felix wat een knallende afsluiter! lang leven le techneaux... ongelofelijk veel leuke mensen leren kennen, wat een superfeest! volgend jaar ben ik er weer bij!! en wat relaxt het binnen roken, me kleren stonken weer ouderwets naar rook vanmorgen toen ik thuis kwam! top feestje met me lieve vriendinnetje!!!!
Super gaaf!!
thizzle-xl
Hoe dik was dit feest :D:D heel goed vermaakt. Monika deed t top,, Dubfire= te vet en met Ben Sims was t plaatje zeker compleet :D:D ME Stage was te vet!!
Luxe
ATB, Markus, Rank 1, Armin, Monika en Etienne waren TOP! :respect:
' B) Minister van Sterke Drank B)
:respect: Markus :respect: Armin :respect: Richard :respect: Sfeer :respect: Decor en zalen beetje slecht voor dat geld :) maar wel geweldig feest :D
R__H
Super feest, onverwacht! Precies druk genoeg (You Stage) en dikke sets. Wel beetje jammer van onzuivere geluid op You Stage.
.Anja.
HEERLIJK!
chrizzle
Vet feest! Was ook weer gezellig met iedereen :yes:.
Yrmee
Durand is de man!!! :respect: voor alle mooie mannen deze avond!
.Timmeh
Goed feestje. Maar thats it. Kheb beter maar zeker ook slechter gezien. Alda is op de goede weg met de organisatie iig :lief::respect: to all the irish guys and partyflockfriends
Saiko
Super! sfeer, muziek, ruimte zeker voor herhaling vatbaar!! :D
Ik heb het erg goed naar mijn zin gehad :D Armin :respect: ;)
Twee Meter Peter
Lekker feestje!
heerlijk feest met een meesterlijke markus en armin, rank1 live was ook klasse. gezellig en spontaan publiek. heerlijke sfeertje. miste alleen danspodium's, vind ik er zeker bij horen op een trancefeest en geeft een nog betere sfeer op een feest!!! volgende keer erbij dan, ik kom zeker weer!!!!
Cicatrix
prima vermaakt op de YOU! iedereen bedankt! :lief:
Fristi de fruitigste
Begin was het het niet maar uiteindelijk toch wel goed feestje. Minpunt was toch wel de erg trage drankvoorziening en de halve bekertjes. Dat gaat natuurlijk nergens over.
Nake
Wat een heerlijk feest! Housequake, Wally Lopez, Ben Sims :respect:
RobLa87;)
AMAZING!! zowel Markus als Armin draaiden geweldig!:bounce:
YoungW­ildFre­e
mensen bedankt voor jullie gezelligheid was helemaal top!! komen jullie volgende keer weer gezellig buurten :D
volgend jaar weer.....??!!??? mag om mij volgede maand al wel weer... wat een TOP feest
Jackie75
Goed feest zeker voor een 1e editie. Alles perfect geregeld, niet te druk maar super gezellig. ATB, Markus, Armin de mannen van de avond!
Poelen
positief verbaasd! lekker geluidje en MONIKA KRUSE, Dubfire, Etienne en Housequake lekkerrrrrr
Extrema
Heb Armin nog nooit zo slecht horen mixen zeg, om te huilen! Verder prima feest! Housequake :respect::
het was een fantastiche avond, ik zit nog helemaal na te genieten
Dj Magma
Was super gezellig!! (Y) In ieder geval genoeg ruimte!!hahaha Leuk opwarmertje voor TRANCE ENERGY!! Want dit feest mag natuurlijk niet in de schaduw staan van Trance Energy.. De sfeer was top @ the YOU stage!! Thanks
You stage was echt super wat een sets (L)
Elle Dani
mooi opgezet allemaal, superhandig om techno, house en trance zo dicht bij elkaar te hebben en ff verder te luisteren dan je oor eh..lang is? Joris Voorn was iig een super opwarmer!! :)
super knal feest totaal losss gewoon knallennnnn
thedancer
Fantastisch :-D You stage knalde van begin tot eind, TOP gedraaid. Overal snel geholpen (toegang, wc's, bar). Perfect. De allerliefste en leukste mensen om mij heen. Een hemelse nacht :-) pfff ik geniet nog lang na
Luvdancin'
Voor een gratis feestje was dit prima te doen! Heb me vermaakt!
M
Was erg gezellig :) Beetje rustig maar dat mocht de pret niet drukken. Lekker heen en weer tussen 3 zalen, beviel goed
Fluxalex
Helemaal los gegaan, ME stage helemaal t einde !!
>JOOST.V<
ME stage was echt danger danger
Long ed
Leuk geprobeerd!
Herkieeee
goed feest, alleen de bar rechts van de mainstage was echt zwaar kut. slecht geregeld, een grote chaos...heb serieus een kwartier staan wachten om iets te kunnen bestellen:(
Gefackingweldig..!!
Beat
Sterk feest! Joris Voorn / Chris Lake helden van de avond. Markus nogal lomp in de weer, zonde! Ideaal de keuze tussen house/techno/trance :)
Electronic Dude
Het was weer gezellig!!!
Ritsjie
Etiënne de Crecy en HouseQuake kone me wel in beweging krijgen, verder niet zo'n heel boeiend feest.
Was gezellig :bier:
MrBosch
Súper! YOU-stage! Armin :respect:, Markus :respect:, Rank 1 :respect:
Annieee
Wat was het een lekker feest zeg.Heerlijke sets :respect: Heerlijke nr s voorbij horen komen.Made of love(L),Big Sky(L)
Sidion
Lekker feest, heerlijk losgegaan tijdens Markus en Armin en Ettiene de Crecy was ook erg vet, heerlijke smerige geluiden en een enorm vette show _O_
Leonidas
Goed feest!! ARMIN en MARKUS echt top!!!!
Fransisco
Amazinggggggg, Met Rank 1 live.... superrrrrrrr en weer veel leuke partypeoples.
Elvis 007
1 woord: WOW, wat een PYRO en LASERS
Was wel geinig eigenlijk..
Q-Rious¼ is seriously easy going b)
:9 Lekker feestje!! Ben Sims :o wat draaide hij lekker... :9
laatste moment heen gegaan als vip helemaal geweldig!!!
Hi-hat Clap
Ben sims! Heer, god, meester en held ineen!!! Monika <3!!!
Le_Reaux
Housequake, Richard Durand, Wally Lopez... pff. Was goeie!
lioness28
Armin, je was GEWELDIG!!!!
Kimmet­je:lie­f:
Was even moeilijk inkomen, had er ook niet veel van verwacht. Maar toch nog een super avond gehad op de YOU-stage!
super decoratie in zaal van armin
Jostiband Ole Ole
lekkere muziek, maar te asociaal dure drankjes! 2,5 euro voor halfbekertje water!!!
Fleurrr1
Me-stage was echt top.. wat een waanzinnig feestje! en Dubfire draaide echt superlekker! voor allereerste editie van essence... helemaal goed! :respect:
PdeBie
Super feest! Helemaal los op Rank 1 en Armin! Durant goede afsluiter!
_­MeiidJee*­89_­
Leuk feestje, niet slecht voor een eerste editie, leuk met die foto's & leuke sets op You stage, maar dr zijn toch wel een aantal verbeterpuntjes voor de volgende keer
Lique21
Vet Feestje!!
Zussie!
Superfeest van begin tot einde. Monica, Rank 1 (helaas maar en half uur), Armin en Richard Durant als afsluiter.
schwingg
ARE WE HUMAN.. OR ARE WE DANCER? Ik ben nog even geen mens, dus die keus is snel gemaakt :-D Niet weg te slaan geweest bij deYOU stage, wat een genot! Iedereen bedankt voor de supernacht :bounce:
Johnno87
Super geweldig. Hele avond You Stage. Elke DJ was echt super. Markus was echt mega vet!
(6)kevin(6)
ppfffffff.....whahahahahahahaha
Jazla
Topfeest! Heerlijke sets Ben Sims & Richard Durand waren echt bruut! Genoeg ruimte maar druk genoeg en relaxte sfeer!
Tjitse
was een geslaag feestje he meiden? whoooooooooooooooooooooooooooowww :lol:
Baco01
was gezellig :)
Barry007
Markus :respect: lekker hard geluid en ook Armin had er zin in :D was leuk om Rank1 weer eens te horen :D, volgend jaar weer :D
watcho
WAT EEN GEWELDIG FEEST...lang geleden dat ik zo uit mn dakkie ben geweest.
doeLauw
superfeest!!! d8 bij rank1 30minuten? maar jemig wat waren die 30minuten live geweldig!!! niet normaal! :respect: Alleen het geluid kan beter de volgende keer.
Raimond
Was wel grappig feesie
:respect: ARMIN :respect:
PartyB
You zaal was druk maar gezellig!! Armin superset..helemaal gaaf!!
Markus :respect: en Armin heeft zijn saaie gaap set van Armada Night gelukkig even rechtgezet
Zeker goed geluid, BEN SIMS ging erg lekker jammer dat de techniek daar soms in de steek liet.... ZEEER DE MOEITE WAARD :P
CePe &­ Face-Ing
WERELDS!! wat een muziekgenot Armin, Markus, Richard, Rank1 en ATB :respect:
raymonde
een geweldig feest , helemaal blij om rank1 te horen met benno!!! Armin was meesterlijk !!
Ben Sims te vet!!! Deep dish errug vetjes :D Fokking relaxte sfeer,veel leuke mensen en zeer dikke muziek
Aizito
Jeumig wat knalde ben sims er a-so-ciaal op :respect: ..snoeihard geluid, .sfeer in de Me kon wat beter..
Fransientje
HE-LE-MAAL geweldig!!!!
gebber
super, oorverdovernd goed geluid, geweldige muziek, gezellige mensen wat wil je nog meer
Loe$$ie
De muziek was in ieder geval heerlijk! :respect:.....
dekloet
GEWELDIG!!! Etienne de Crecy verwerft godenstatus, wat een set!
Stan&Debby
Het was gewoon een superfeest, wat een heerkijke sets gehoord zeg!! Markus en Armin :respect:
!:bounce:!
superfeest!!!:P
Walfie
Super FEEST!!!! Echt genoten van de YOU zaal.. super mensen om me heen.. geweldige sets!! Helemaal goed!
..

Line-up Essence

1You
za 22:00 - 00:00:  Duitsland house, trance
zo 00:00 - 02:00:  Duitsland Verenigde Staten techno, trance
zo 02:00 - 02:30:  · live trance
zo 02:30 - 05:00:  trance
zo 05:00 - 07:00:  trance, house
2Me
za 22:00 - 23:45:  techno, reggae
za 23:45 - 01:15:  Duitsland techno, house
zo 01:15 - 03:15:  Iran Verenigde Staten techno, house
zo 03:15 - 05:15:  Verenigd Koninkrijk techno
zo 05:15 - 07:00:  Duitsland techno
3Everybody
za 22:00 - 23:30:  house
za 23:30 - 01:30:  Duitsland house
zo 01:30 - 03:00:  Verenigd Koninkrijk house
zo 03:00 - 04:00:  · live Frankrijk house
zo 04:00 - 05:30:  Spanje house
zo 05:30 - 07:00:  house
Nieuws
Essence settijden bekend
27 november 2008
Nog maar een paar dagen en de Jaarbeurs zal toneel bieden aan de allereerste editie van Essence. Volgende week zaterdag op 6 december pakt Essence uit met een hele dikke doorsnede van het beste aan DJ's. Op de website van Essence kan je uiteraard alle uitgebreide informatie over het evenement vinden maar de belangrijkste nieuwtjes geven ze hier alvast prijs! 44
Nog maar een dikke twee weken te gaan tot 6 december en de allereerste Essence in de Jaarbeurs! Essence pakt uit in maar liefst vijf zalen waarvan drie zalen gevuld zullen zijn met een hele dikke doorsnede van het beste aan DJ’s. Essence staat voor vernieuwen en dat brengt uiteraard verschillende primeurs met zich mee… 20
Essence website live
22 oktober 2008
De nieuwe Essence website staat live! Op deze interactieve website kun je jouw eigen Essence vormgeven. Ook kun je hier jouw ‘essentie’ invullen en zie je deze, mits natuurlijk leuk en origineel genoeg, terug op één van de levensgrootte schermen in de Jaarbeurs! Nieuwsgierig?! 13
Op zaterdag 6 december 2008 vindt in de Utrechtse Jaarbeurs het gloednieuwe Dance event Essence plaats. Verspreid over maar liefst vijf hallen van het imponerende Jaarbeurscomplex zullen de beste DJ’s optreden. 76
Essence in de Jaarbeurs
8 september 2008
December is traditiegetrouw de feestmaand bij uitstek. Vandaar dat ALDA uitpakt met een nieuw concept! Op 6 december staat de Utrechtse Jaarbeurs in het teken van een nieuw en groots indoorevenement met de veelzeggende naam Essence. 16
Forum
ForumonderwerpForum#Tijd
[06.12.08] Essence Festival @ Jaarbeurs,Utrecht f:algemeen627
TK: 1 kaartje Essence 6-12-08 tickets5
Essence Festival Kleding Style f:algemeen11
TK: (gesloten) 1 Essence kaart, 30 euro! tickets3
TK: (gesloten) 2 kaarten Essence voor 60 ,- tickets1
TK: Essence Ticket 25€ tickets2
TK: (gesloten) 1 kaartje Essence 32.50 tickets6
GZ: 2 kaartjes Essence tickets2
TK: (gesloten) Essence Festival tickets1
(gesloten) Essence Festival 6 december 2008 (Utrecht/Jaarbeurs) f:trance2

1267 opmerkingen

Uitspraak van WenE op woensdag 10 december 2008 om 14:56:
En jij praat als een ouwe .... :-) wie is er hier nou echt oud ???

dus als je (terechte) kritiek geeft, wat wellicht kan bijdragen aan een verbeterde volgende editie in de toekomst, dan ben je echt oud?

Ok :)
laatste aanpassing
als t goed is zouden die foto's op de essence site komen te staan!

ik vond t een TOPPER!!
JORISSSSSSSS!!!!!!!!!!!!
BEN SIMS!!!!!!!!!
MONIKA KRUSE!!!!!

TOP gewoon!!!
Uitspraak van Da_Vinci op woensdag 10 december 2008 om 11:27:
niet echt een geslaagd feest ofzo... halflege zalen, dure drank, raar publiek, iets teveel ouwetjes in die trance zaal voordeel was wel dat er nergens rijen stonden

wel gezellig verder, dubfire was vetjes, helaas niet meer dan dat..

halflege zalen!! HEEEEEEEEEEEEEEEERLIJK!! alle ruimte, lekker genieten!!
ouwtjes in de trancezaal: geweldig, vind t heerlijk om lekker te lullen met mensen die mn pa hadden kunnen zijn, ook nog n lekker sfeertje ipv da opgefokte gedoe!
en raar publiek? TOPplubiek was t, lekker jong en oud door elkaar! sorry hoor maar die minpunten die jij noemt zijn voor het merendeel alleen maar pluspunten lijkt mij!
laatste aanpassing
het is maar hoe je het bekijkt he :) mijn minpunten kunnen jouw pluspunten zijn en blijkbaar zijn jouw pluspunten mijn minpunten ;)
laatste aanpassing
Uitspraak van Daan Loesoe op donderdag 11 december 2008 om 13:30:
halflege zalen!! HEEEEEEEEEEEEEEEERLIJK!! alle ruimte, lekker genieten!!
ouwtjes in de trancezaal: geweldig, vind t heerlijk om lekker te lullen met mensen die mn pa hadden kunnen zijn, ook nog n lekker sfeertje ipv da opgefokte gedoe!
en raar publiek? TOPplubiek was t, lekker jong en oud door elkaar! sorry hoor maar die minpunten die jij noemt zijn voor het merendeel alleen maar pluspunten lijkt mij!

helemaal mee eens :D
het is niet publiek wat ik elke week bij een feest wil zien,
maar zo en dan net ff dat andere relaxte vreemde sfeertje, heerlijk :D
en voor mij was het druk genoeg om het te rustig te noemen
twas egt super >

atb top
armin>top
richard >top

ennuh oja de meiden waren ook zeer top !::D:D:D:D
Uitspraak van the real partyman op donderdag 11 december 2008 om 19:04:
twas egt super >

atb top
armin>top
richard >top

ennuh oja de meiden waren ook zeer top !::D:D:D:D

MARKUS >UBER :)
jammer dat ik niet geweest ben
Ik vond de sfeer, aankleding en geluid toch echt minder evenals de prijs voor wat je kreeg.
Ik heb wel betere feesten gezien en ook voor minder geld ;)

Ik had er echt veel meer van verwacht... ik wacht wel weer op TE (y)
Ook jammer dat die zalen echt leeg liepen, nu kunnen sommigen dat mooi vinden maar dan kan je natuurlijk net zo goed thuis wat platen opzetten en uit je dak gaan ;)

De kracht van een groot event is juist de massa dat samenkomt voor de muziek, de mensen, de aankleding maar als dan 70% al weg is, wordt het toch wat lastig met die sfeer ;)
laatste aanpassing
SMAKEN VERSCHILLEN! In welke zaal stond jij dan Alexander? Lang niet zo'n leuk feestje gehad!!!! TOP XX
Techno en de Trance.
Laatste grote feest was voor mij Mystery Land, dat was pas meer dan geweldig ;)
Zo een dikke sfeer, zo gelachen en allemaal gezellige mensen.

Qua grote Trance feesten vind ik ook TE vele malen harder knallen! allemaal happy gezichtjes :)
 
Uitspraak van Alexander op maandag 15 december 2008 om 18:25:
Laatste grote feest was voor mij Mystery Land, dat was pas meer dan geweldig

je kan een outdoor festival niet vergelijken met essence!
zomer, mooi weer, zonnetje, overdag&'s avonds, heb je gelijk andere sfeer!

ik heb de hele avond in de technozaal gestaan, heb hem alleen verlaten voor etienne!
en ik heb echt een topnacht gehad!!
het was een zeer geslaagd indoor winter festival! volgend jaar ga ik zeker weer!
laatste aanpassing
Essence was super...... top sfeertje.
Op naar Trance energy.

Uitspraak van Alexander op maandag 15 december 2008 om 18:25:
Mystery Land, dat was pas meer dan geweldig

Mystery Land is altijd geweldig. Baal er nog steeds van dat ik de afgelopen keer niet geweest ben. Volgend jaar zeker weer van de partij. Eigenlijk ben ik ook wel een voorstander dat de Indoor edition moet terugkomen in de Jaarbeurs.
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op maandag 15 december 2008 om 19:01:
het was een zeer geslaagd indoor winter festival! volgend jaar ga ik zeker weer!

ik ook
Uitspraak van verwijderd op maandag 15 december 2008 om 19:01:
je kan een outdoor festival niet vergelijken met essence!
zomer, mooi weer, zonnetje, overdag&'s avonds, heb je gelijk andere sfeer!

Ja precies, ben ik helemaal met je eens.
Ja goed 't zal wel ;)
Ben al bij aardig wat feestjes geweest voornamelijk indoor, maar vond dit toch wel 1 van de mindere indoor van dit kaliber.

Maar goed Trance Energy gaat het voor mij helemaal goedmaken :)
Persoonlijk vind ik Trance Energy ieder jaar hetzelfde! en je loopt je te schompes en de aankleding is ook niet echt speciaal.. toch blijf ik gaan hehe
 
qua geluid vond ik Essence beter dan TE !!!
Uitspraak van *Alexander* op donderdag 11 december 2008 om 09:31:
Ik zag ook een videocamera (meneer) rondlopen. Enige idee waar de video te vinden is van Essence?

?????
iemand?
Uitspraak van Burned With Desire op zaterdag 13 december 2008 om 09:54:
Uitspraak van the real partyman op donderdag 11 december 2008 om 19:04:
ennuh oja de meiden waren ook zeer top

Brain? Welke meiden? Heb er zoveel gezien, hihi...

X Desiree

die vooraan stonden bij main desiree :P
jammer dat we mekaar hebben misgelopen ;)
xxxxx brian
Kwam voor 1 man DUBFIRE:respect: for the man....
Voor de rest Monika Kruse draaide lekker stevig!!!!!
laatste aanpassing
Uitspraak van Burned With Desire op zaterdag 13 december 2008 om 09:54:
Uitspraak van the real partyman op donderdag 11 december 2008 om 19:04:
ennuh oja de meiden waren ook zeer top

Brain? Welke meiden? Heb er zoveel gezien, hihi...

X Desiree

jammer genoeg jou gemist schat:(:(
next time we shall dance ;)
(K)(K)(K)all over your body :P
hihi
Het was gewoon kapotje lauw.
Fokke & Sukke
Gingen voor het eerst helemaal los
5 December de 2e editie zie ik in het DanceValley boekje.
 
Langdurig overleg tussen organisator Alda Events, de Jaarbeurs en de gemeente Utrecht heeft niet mogen baten. Het evenement Essence, dat op 5 december op de agenda stond om op herhaling te gaan na de geslaagde start vorig jaar, kan geen doorgang vinden. Belangrijkste struikelblok bleek een negatief advies van de politie als gevolg van een gebrek aan politie-inzet. Op 6 december wordt de wedstrijd Utrecht – Ajax gespeeld en deze is aangemerkt als risicowedstrijd.

Bij woordvoerder Allan Hardenberg van Alda Events komt de klap hard aan. “We zijn al maanden ermee bezig en hadden een prachtige line-up samengesteld. Dan is het jammer dat we onze plannen met Essence voorlopig op de lange baan moeten schuiven vanwege externe factoren. We hebben nog gekeken of we het feest konden verplaatsen naar later in december maar dat kregen we programmatechnisch niet rond omdat de grote namen die wij beoogden al volgeboekt waren rond de Kerst.”

Alda Events heeft een vervanging gevonden op 5 december wordt The Best of Both Worlds georganiseerd met Armin van Buuren en Markus Schulz in de Heineken Music Hall.

Check voor meer info www.aldaevents.nl & thebestofbothworlds.hyves.nl



Alda Events crew


Helaas gaat 5 december dus niet door :(