Partyflock
 

N8Discocount


Flexbar (binnen) op de kaart
Pazzanistraat 1
Amsterdam
NederlandNederland
house × 3, funk × 1, eclectic, electro

Tickets & prijs N8Discocount

Deurverkoop:€ 8,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

Line-up N8Discocount

house, techno
house
house, techno, disco
downtempo, disco, hip hop

Statistieken

6Partyflockbezoekers
2Partyflockgeïnteresseerd
2·opmerkingen
geenstemresultaat (3 stemmen)

2 opmerkingen

Werkzaam bij Flexbar
Halve prijs voor bezoekers van de MuseumN8!
Het is weer HOMMELES en ditmaal in de naam van Museumn8! Op zaterdag 1 november zal HOMMELES haar deuren openen als de officiële after party van de Museumn8. De avond zal dan ook een kunstzinnig tintje met zich mee krijgen, mede doormiddel van een fashionshow van beginnend ontwerpster Bea de Rijke.
Maar daarnaast zullen er, zoals gewoonlijk, de nodige electro klanken uit de speakers rollen. En dit keer kunnen de kontjes geschud worden op de muzikale smaken van Beesmunt Soundsystem en Oslo Hilton. Als de naam Beesmunt Soundsystem je niet bekend in de oren klinkt, dan heb je toch echt een jaar lang onder een steen gelegen, want dit tomeloos enthousiaste duo heeft binnen no time Amsterdam en omstreken weten te charmeren met hun mix van electro, baltimore en fidget. Als je door hun niet aangezet wordt tot dansen, geven we de hoop op!
Dan Oslo Hilton: waardig lid van de STRFCKR-crew en befaamd resident dj van de Girls Love Dj’s feesten. Zijn charismatische brouwsel van bailefunk, electro en wodka heeft alle uithoeken van de wereld al kunnen plezieren en zal je doen verlangen naar een Girls Love Oslo t-shirt! En, last but not least, de HOMEWORK residents staan er natuurlijk ook weer. De twee energieke jongens in witte hemden en zwarte stropdas, staan te trappelen om je weer volop mee te doen blèren en springen met alle geweldige elektronische hoogstandjes van Justice tot Daft Punk en van de Crookers tot Tiga. Ook geschikt voor het hardere ram- en sloopwerk van de geliefde Boys Noize en The Proxy. Het thema/dresscode is in tijden niet breed en curieus geweest. Namelijk: “Artifarti.” We dagen uit er iets mee te doen!

In de bar: TUIG VAN DE RICHEL presenteert: DE GENERALE.
Amsterdam meets een klein beetje Roffa.
Lekkere wijven op hoge hakken.
Ouderwets zuipen, dansen en discoballen!
met:
HOMEY UNIVERSALIS (Rotterdamse Knakendisco)
& MY LITTLE SOUNDSYSTEM (Last Night on Earth)
SAN PROPER (Black Disco Bust)
&
STEVEN DE PEVEN (Rednose Distrikt)
+
surprise act!
laatste aanpassing