Partyflock
 

Armin Only 2008

· Kick off Armin only world tour foto's
album,1151 · zeer goed · ical
Armin Only 2008
24 oktober 2007
georganiseerd door Site,

Jaarbeurs (binnen) op de kaart Site
Jaarbeursplein 6
Utrecht
NederlandNederland

Tickets & prijs Armin Only 2008

Uitverkocht
Voorverkoop:€ 43,50
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Meetings
Er waren 2 meetings, om 00:00 met 53 bezoekers en om 21:00 met 20 bezoekers.
Verslagen
Door Save Planet Exit (1840), feestbeest (1410), anoniem (882), anoniem (1041), alphons (1455), Forever in Trance (949).
Stemresultaat: zeer goed
geweldig53149%
zeer goed27025%
goed17316%
ok515%
voldoende333%
onvoldoende182%
slecht5
zeer slecht1
waardeloos61%

219 waarderingen

Thomas Vink
Tegenvaller helaas
Nick!9
Echt helemaal geweldig! Wat een show! :respect:
Lattus
het betere werk, TOP! :bounce:
Johnno87
Geweldig! Heb niks van de kluisjes meegemaakt. Had ze niet nodig. Armin draaide perfect!
GEWELDIG FEEST!! Muziek top, licht geweldig
sunshine2
Wat een geweldig feest ! Alleen jammer dat we zo lang naar een wit doek moesten kijken !
BartjeK
Heb hem zien vlammen in miami en ook nu weer topmomenten, maar de prijs voor een drankje, gordijn drama en het begin van de avond met de beveiliging en de kluisjes maken het voor mij een OK feest, erg jammer
Erol
Ik vondt het echt super! Jammer dat ik tot 01:00 uur tegen een gordijn aan keek! Verder :respect: voor Armin!
GizmoNL
Zeer goed feestje! Beter dan gedacht, Alleen slap begin, maar na 02:00 ging het stukken beter :)
Mikesusie
was een super feest met leuke en gezellige mensen.:respect:voor Armin.doek vond ik een tegenvaller.Kluisjes waren rot geregeld
Nikkie Nicole
Helemaal TOPPIE :doetiwoep: :doetiewoep: alleen de volume knop had wat steviger aangedraaid mogen worden met name aan de zijkanten!!
Broda &­ Broda
slechte organistatie, duur drinken.. maar een goed draaide armin, dat doek had van mij niet gehoeven.. vond tiesto eol arnhem eigenlijk beter! Laaste nummer armin: Yet Another Suburbain Train NETJES!!!
Michel Z
WAS TOP!!!!!!!!!!
Miamaria
SUPER NACHT GEHAD!!! Beste Armin Only tot nu toe!! Wat stond ie een potje lekker te draaien!! :cheer: Dank Armin en alle lieve feestvriendjes voor een super nacht!! :respect:
WenE
Supernacht gehad, sfeer , set en show super!!! Entree en lockers drama.
Wouw!!!! :kwijl: een Superfeestje zoals we die nog niet vaak meegemaakt hebben :cheer: ARMIN our hero :respect: Jammer dat de vocals van mindere kwaliteit waren, maar dat heeft onze knalavond niet bedorven! ARMIN = No 1 !!! (L)
Maf Huppeltje
Wat een heerlijke nacht .. Super opgebouwde set .... CU Again !!! THXXX
gebber
goeie muziek, geluid als 2006 veel te zacht ook vo­oraan, hierdoor miste het de intensiteit van bij­v. TE2008. munten duur en slechte organisatie
super vet feest ! trance is totaal niet mijn ding , maar ben het wel heel erg gaan waarderen , :respect: armin
hannekepoot
Organisatie liet nogal te wensen over....begin (e-tickets, kluisjes) en einde (om 06:45 mocht je na toiletbezoek niet meer terug de zaal in!) absoluut WAARDELOOS, maar Armin was GEWELDIG!!! :respect:
Venusss
DIt feest moest ff "landen" in mijn gedachten. Armin blijft mijn nr 1 held, heb ook zwaar genoten van zijn draaikunsten! Maar de drukte en het massale zijn niet echt mijn ding. En het gordijn wat zolang dicht bleef: echt heel jammer :-( Toch heb ik een heerlijke avond gehad met lieve mensen om me heen :lief:
Go
Heb een heerlijk avondje gehad! Armin draaide heerlijk :cheer: Vond lasers vet, maar geluid aan de zijkanten viel tegen! Wel heel veel bekende pf vriendjes tegengekomen en vervolgens weer kwijtgeraakt :( Was mijn eerste Armin Only en volgens mij heb ik wel de beste te pakken gehad! :) Armin blijft mijn HELD! Jammer dat ik een kwartier heb geprobeerd naar m te zwaaien en hij me maar niet zag :cry: BOOHOO!
:bounce:mie de gekste­:bloem­:
vet fessie, maar erg druk en het geluid was erg zacht en weinig mooie licht effecten! verder top:d
FloXX
eenmaal binnen was het Waanzinnig!
EL (K)
Helemaal top! Alleen die prijzen voor parkeren en munten schrok ik wel van!
Vond het feest echt tegenvallen. Ik had wel wat verwacht qua aankleding e.d. Tja en ik ben absoluut geen trance fan, dus als de rest dan ook tegen valt blijft er weinig over he :S Maar 1 ding scheelt, ik vermaak me dan wel op een andere manier. O wat heb ik weer veel lopen ouwehoeren :D
was top
* Nienke
Heerlijk feestje gehad!! Minpuntje was timoco-tickets (hoezo loop je zo door?) en de kluisjes.. Maar dat is helemaal vergeten na zo'n TOP feestje!! :D
weinig sfeer...te lang naar een gordijn gekeken, armin draaide matig
Intention
Helemaal goed geregeld dit feestje. Op zich wel jammer dat het publiek toch een beetje Tiesto aan het worden is. Waarschijnlijk is er een grote groep schapen die gewoon naar de nummer 1 gaat ongeacht wie dat dan ook is. Armin draaide in mijn beleving stukken beter en eerder stevig dan in 2006. Beetje jammer dat ie pas na 1 uur tevoorschijn kwam. Dit gaat onheroepelijk leiden tot een feest dat pas na 1-en begint en dat wil je niet als je de deuren om 22.00 uur open zet. Doe dan een voorprogramma.
raymonde
geweldige avond gehad, vol op genoten en Armin rules!!!
DJC
:respect: Armin :respect: Muziek, show & decor :kwijl: :respe­ct: Sharon, Jaqueline etc. etc.... enige minpuntjes­ : ingang/kluisjes en dure drankmuntjes wat weer w­erd gecompenseerd door goede en in verhouding goed­kopere mixdranken
Knickelbein (L)
SUPER!!!!
wat kan ik zeggen over mn 1e armin only, muntjes/kluisjes/kaartencontrole allemaal verschrikkelijk.....maar de sfeer en alle gezellige pf-ers echt super (L) weer een aantal nieuwe mensen ontmoet en veel oude bekende gezien. En zeker is er eentje nog dichterbij me gaan staan dan dat t al was (L) :hug: zeker niet verkeerd voor mn 1e armin :) maar ga alsjeblieft niet meer achter een doek staan :no:
chicky35
Ik heb het super gehad!! :yes: De sfeer was super! Alleen sommige mensen denken echt dat ze door je heen kunnen ofzo! Maar over het algemeen was het echt een tof feesje!! :banana: :banana: :banana:
PARTYOOM
Heerlijk genoten! was weer 'ns echt fijn!!!!! behalve de entree inderdaad: niet goed. wat was er mismet lockerbox?
Miek
Vond het een topavond!Muziek was heerlijk, lekkere trance afgewisseld met wat hardere platen. :kwijl: Topsfeertje met alle lieve feestvriendjes! :lief: Inderdaad belachelijke prijzen voor die munten. En 3 euro voor een raketje!! :[ Kom op zeg! Kluisjes: drama! Alles in één hoekje gepropt, wat een domme opstelling! Maar goed, verder was het een heerlijk avondje! :yes:
popeye the sailormen
heerlijk, prima feestje!!
Er is al zoveel gezegd over de organisatie maar het is kennelijk nodig. Wat jammer dat er zoveel organisatorische fouten zijn gemaakt op zo'n ontzettende leuke avond. Aan Armin, de muziek en zeker de sfeer lag het niet, het was fantastisch, maar de rest eromheen..DRAMA! Gelukkig ga ik voor de muziek, en die..die zit nog steeds in mijn hoofd (l)
KYA
Mooie avond gehad, Armin draaide lekker, aankleding en licht prima! Ben het verder met Bloesem en Pedro eens dat kleine feesten toch vetter zijn! Als je die mega lasers en enorme mensen massa een paar keer meegemaakt hebt (of 25 keer), dan ken je het wel....desondanks: Armin: prima! (-het DOEK, kluisjes, wachten bij entree)
lydiaatje
Ingang slecht geregeld, kluisjes slecht geregeld, doek viel te laat, aankleding viel tegen... maar verder wel goed naar m'n zin gehad!!!
Stuite­rballe­tjes
Het was echt super, Armin draaide geweldig!!! Er is altijd wel wat te zeiken, maar lekker belangrijk, het was weer knettergezellig!!!!!!!!!!!!!
El Bribón
Lekker heurrr, gezellige mensen en goede muziek een perfecte combo.
R&dy
Ik had totaal geen zin, maar die zin sloeg meteen over toen ik daar stond!! ECHT GEWELDIG:bounce:
**ButZ**
geef me dan maar Elements Of Life
Daan Loesoe
super gezellig gehad, jammer van de organisatorische onkunde zoals op het het begin met dikke rijen voor de jaarbeurs en klotekluisjes en n drukte daar! heb me wel heel erg vermaakt met alle geweldige people! spc 4 life baby(H)
ToHa
Dacht dat Armin een koortslip had en daarom zo lang achter het gordijn stond... Beetje jammer.
SUPER...SUPER !!! :respect: ARMIN :respect:
lekker wij
jammer van het gordijn voor de rest lekker gefeest
GerardAM
Vanwege de muziek krijgt dit feest toch echt een GEWELDIG,heerlijk uit kunnen leven op n topset van Armin :bounce: En goed gemixte wodka 7-up :kwijl:
"Knuffie"
Waanzinnig
Niet mijn ding, wel gelachen met de boys... alleen jammer van die groep Utreg-hooligans die weer op jodenjacht waren ;-) de wc boven was erg rustig dus ik denk dat men niet verder kijkt dan hun neus lang ( vol ) is
Hardermach
Erg vette avond gehad. wel hoge drank prijzen :O. 3 euro voor een muntje :(
*Elly*
Ondanks de moeizame binnenkomst en schandalige prijzen draaide Armin SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
rafaela
heb t super naar m,n zin gehad!!!
Basebank
ik lees nog niets over het parkeertarief van 12 euro! Wat een asoprijs. En dan blijkt dat er niet eens bewaking rondliep toen we door omstandigheden om 3 uur bij de auto kwamen. Gelukkig Ticketboxkaarten wat 1,5 uur wachten scheelde. 20 minuten wachten voor een kluisje wat niet te vinden was, weer wachten bij de muntverkoop en dan een bekertje water krijgen voor 3 euro per stuk. Armin verder prima, maar de organisatie moet zich schamen!! Geldwolven!
Baila™
Ik vond het een klein beetje tegenvallen. Bij de kluisjes werd je helemaal verdrukt, mensen werden agresief en gingen kluisje omgooien. In het begin draaide Armin super relaxt!(Y) maar vanaf de laatste 2 uur ongeveer draaide hij een beetje van de hak op de tak, zat je lekker te dansen draaide hij daarna een veel langzamer nummer. Maar even goed wel een leuke avond gehad met allemaal gezellige mensen. Wel heel erg respect dat hij daar 9 uur heeft gestaan!:respect:
gruwelijk feest :kwijl: op naar de volgende :respect:
(k)Par­tybabe­(k)
G-R-A-N-D-I-O-O-S-S-S-S-S was dit!!! ARMIN BEDANKT voor deze onvergetelijke GEWELDIGE/FANTASTISCHE/SUPER/TOPPIE avond!!!! (k)(k)(k)(k)
NEET WIËS
Wat een geweldige avond/nacht.....niet normaal wat heerlijk gedraaid. En fliendinnetje, het was weer grandioos met jou (L)
Elle Dani
vond het ook n btje tegenvallen. Miste de balans in Armins setje, ging van rustig vocaal naar hard knallen. Eerste 3 uur waren heerlijk, en de live acts ook, maar verder was t toch af en toe ff minder.
Just Bubbles!
Een woord weer gewoon: GEWELDIG!!!!
Mystra
Drinken veel te duur. Het geluid kon een stuk beter (op Trance Energy was het super). Maar verder vond ik het erg leuk en er hing een goede sfeer! Armin heeft een knap staaltje trance laten horen. En de visuals in combinatie met al die lichten... Complimenten! Zo mooi!
Super avond gehad!!! echt top! organistatie was wat waardeloos, lange wacht tijden etc maar mocht de pret niet drukken!!!
Superavond gehad ! Enorm genoten en wederom een aantal kippenvelmomenten ! :respect: Armin :respect:
marnixo
Gruwelijk, alleen dat wachten voor het feest, OMFG!
.Timmeh
Organisatie (N) Armin :respect: muziek :cheer: PFers en vrienden (L)
Armin draaide lekker, geluid stond wel wat zacht inderdaad. Aankleding vond ik wel goed. Bij entree, kluisjes en kassa was wel een drama. Bij Trance Energy was dat stukken beter geregeld. Verder zeker goed vermaakt.
(k) Enjoy Life (l)
Na bijna geplet te zijn bij de kluisjes heeft het feest dit incident echt doen vergeten het was super COOL :bounce:
We waren met 10min binnen Eastside whoei duurde erg lang voordat het doek omhoog ging maar verder een superleuke avond gehad;-)
Was een top feest!! Verlichting was errrug mooi, geen donker hok zoals in 2006! Armin heeft heel goed "gespeeld" met muziek, veel afwisseling, een heel eigen sound, sfeer was ook goed! Alleen never nooit geen VIPkaarten meer!
golden locks
Armin, je bent ons toppertje wat een supernacht!!!!!!
Ly
Echt een super vet fees!!!. :respect: Armin heeft helemaal fantastisch gedraaid, maar dan ook echt de hele nacht lang! Behalve de entree en de te dure muntjes echt helemaal TOP.!!!!!
Super avond gehad, maar wat een ander publiek, maar GENOTEN en heerlijk lopen kloten! Thanks Sander en Maaike!
Armin is Top!!!!! Jammer dat het niet opschoor bij de bar en de muntverkoop maarja ach....Armin was top
Frank_trance
TOP set TOP avond, ARMIN = werelds!! :respect: Kluisjes waren kut geregeld! Verder de sfeer was helemaal goed en aankleding ook. Toch hebben kleine feestjes mijn voorkeur. Al met al een Super nacht gehad, ik heb geweldig genoten. Bedankt alle lieve PF-ers! (K)
Pinky Lady
Het was echt een super feestje, van het begin tot het eind..... GEWELDIG .... heb me goed vermaakt...;) :D
Bear & Co
Megageweldig!! :yes: We hadden er erg naar uitgekeken en werden niet teleurgesteld. Waren vroeg binnen en hebben de hele avond voor het vipdeck tussen de boxen gestaan: super geluid (y) ! Geen seconde stil gestaan :woop: ; joepie wat een feestje zeg! Onze 1ste Armin Only, maar zeker niet de laatste.
Pure Joy
Veel lekkere nummers voorbij horen komen, gezellige sfeer. heb een leuke avond gehad, maar vond het eigenlijk niet spectaculair. was het barpesoneel al genoemd, in het rijtje van ergenissen? want er zaten er een paar tussen, leek wel of ze slaapwandelde.
Cyberjoi
De organisatie was om te huilen ( ZO SLECHT ) kluisjes lachwekkend geregeld, 3 euro voor een biertje?!?! Muziek was vaak wel ok, af en toe draait Armin zoals een amateur (ik kan het weten, ben zelf rete Amateur) scheef, overgangen van 5 sec, en dat voor iemand die wekelijks draait als NR 1. BESCHAMEND
Kelvin
Feest was oke, maar wat een drama bij de ingang. 1.5 uur in de rij staan, op zich niet zo gek als je in een rij staat waar wel 2 kaarten per minuut worden gescanned als je geluk hebt.
Ik dacht: laat ik 's een trancefeestje proberen - nooit meer!!! Baggermuziek!!
MikedeKoning
Heb genoten van de sfeer en de set :D:D Armin :respect:
bloesem
Ik heb het wisselend gehad. Leuk, minder leuk, geweldig. Dat geldt uiteraard niet voor alle lieve vrienden :lief: Laatste grote feest voor mij iig.
Reetje &­ Barrel
Boven al mijn verwachtingen!! beter als The Sand! had het nooit verwacht maar ik vond dat er echt een intieme sfeer hing en Armin draaide heerlijk, af en toe lekkere classixx erdoorheen mmmmm :respect: ARMIN! De kluisjes waren inderdaad erg kut geregeld en de wc's tja ..... ff beter uit je ogen kijken!! Mooi decor! leuke mensen, kortom TOPNACHT GEHAD!!!!
Gewlsj­e(L)Pa­trick
Superrrrrr:D
kellebel
damn wat een heerlijk feestje niet normaal :lief: heb zo genoten en lekker dansjes gemaakt :banana: fliendje :sweethug: thanx voor de super nacht!!!
Pancha
Wat n dotje!!!!'!!!!!
Kimmsa­llabim­m
Wooow wat super!! En qua munten: ik heb een ½ muntje betaald voor water. 1 munt voor bier en fris is belachelijk duur maar een baco was 2 munten, evenals wodka redbul. =6 euro. Normaliter 3 muntjes = 7.50. Ik was goedkoper uit.We hebben nog 24 muntjes gevonden + bij elkaar gesprokkeld voor 3 cd's! Briljant! Wat een avond. Armin maakt ALTIJD de verwachtingen waar! Jammer van de entree.. te lang wachten. Sfeer was top, drinken was lekker. Wc's klote, lockers ook. Verder geen klagen.. Ja. SPIERPIJN!! :D
Jeanz
was echt een SUPER feest! goede organisatie! 1 woord TOP!
Jammer van de eerste 3 uur voor de rest heeft armin echt een top set gedraaid en heb ik mezelf zwaar vermaakt
Top feest.....alleen de munten (drankjes) belachelijk duur, maar verder prima vermaakt en heerlijk gedraaid Armin. Ik wist dat Armin tot 1 uur achter een gordijn zou draaien, dus vandaar dat ik mooi om kwart voor 1 binnen was. Precies op tijd om de 'echte' opening mee te maken.
Goed feest, Armin zelf was TOP. Organisatie er omgeen was minder. Verder vond ik alle zangeressen en de show er omheen geen toegevoegde waarde hebben. Dus Armin Only mag Armin gewoon echt helemaal alleen doen. de shit er omheen heeft Armin helemaal niet nodig...
Chivato
In 1 woord: GEWELDIG!!! :respect: :respect: :respect: Organisatorisch mag t wel wat beter de volgende keer, vooral wc's was een drama!
-Gonzo-
Gezellig feestje!
Maranello
Wat een zalig feessie! Lekker sfeertje, top set van Armin :respect: Mooie liveacts. Beetje dejavu met vorige AO, maar zeker beter! :) Alleen e-ticketcontrole en muntprijs minpunten
SPB
Only Armin!! magnifieke set, lekker stevig en dirty en hier en daar wegzweven :D en oh oh al die heerlijke ouwe nummertjes erdoorheen - ik heb volop genoten, zelfs van het wachten in de rij hier en daar, en voor mij was dit het tofste feestje OOIT vooral omdat ik zoveel vriendjes en vriendinnetjes heb gezien! één minpunt: die drankenprijs is belachelijk...
koekeloer
supper lekker feest genoten alleen de intro vond ik te lang duren maar daarna geweldig
=Peter=
Ga steeds minder voor die massale feesten voelen. Op zich mooi aangekleed en een goede set van Armin, maar tot 1 uur achter dat doek en 3 euro voor een frisje/watertje is schandalig! En de beveiliging sloeg nergens op. Iedere idioot kon zien dat het mis ging met de hoeveelheid mensen die binnenkwamen en een kluisje probeerde te bemachtigen, maar de bewaking moest ik echt wakker schudden. :S
Aime_
Ik heb het op Tv gezien wat was dat RUK zeg KUT TRANCE
'Niels*
Wat heb ik me super goed vermaakt zeg. Dat doek had van mij wel eerder mogen vallen maar het was het waard !!
Full Measure
Top Feest , super gedraaid op naar het volgende feest !!!!!!!!
jaaaaaa!
hurricane bass
feestje was voldoende, de org­anisatie was echt slecht zoals de in­gang logistiek geregeld was! muntprijs beetje overdreven en geluid de laatste uurtjes heel erg soft....
Helemaal een te gekke nacht gehad!!! Armin draaide van begin tot het einde fantastisch:respect:!!!!!! Samen met mn vrienden en vriendinnen nu al één van de mooiste feestjes van 2008! En Jer en Claudia, idd misgelopen:(.. maken we binnenkort zeker weer goed:)!!
Held! :respect:
:9 Gewoon K@@­T :lief:
WOWWWWWWWWWWW :respect: Armin overtrefde zelfs TE :respect: 't was 'n super geslaagde avond met al m'n vriendjes :lief:.. De sfeer, de DJ, de shows, de lasers, ..[b]GE-WEL-DIG[/b] gewoon :cheer:
peto84
Prachtige opening, topavond gehad!
luna!
Armin:respect: super gedraaid, maar voor ons een beetje te saai voor zo'n lange avond, Binnenkomst was trouwens zeer slecht geregeld wat een chaos bij de lockers leek wel of de organisatie niet wist dat er 15000 mensen die avond op bezoek kwamen, ze hadden zeker op Armin ONLY gerekend:)
Roosje1984
Lekker feestje hoor!!
***­ O:) Miss Guardian Angel O:) ***­
Organisatie moet meer doen met de feedback die ze krijgen van de bezoekers, het zijn toch een aantal kritische punten en dat is jammer! Verder wel heel erg naar mijn zin gehad en volop genoten van alles (L) (Stap-)Matti's, bedankt weer :D (K)
Eleentje
ik heb me prima vermaakt op dit feestje. Het geluid stond af en toe te zacht. Muntenprijs en ongeinteresseerdheid van barpersonneel is wel schandalig :/
partygirl 567
een super feest
The Lady Of Rage
SFEERTJE WAS ER WEL;) MAAR WEL EEN DIKKE DROL VOOR DE ORGANISATIE.ALLE MUNTVERKOPERS LATEN LIEGEN DAT ZE GEEN WISSELGELD MEER HEBBEN OM ZO NOG MEER TE VERDIENEN DAN DE AL VEEL TE HOGE 3 EURO IS SCHANDALIG!!!
Trance-Addict
Het was echt geweldig :D de opening liet wat lang op zich wachten maar het was het helemaal waard, man wat een show heeft die man gegeven echt briljant! echt alles ging perfect :respect:
HEERLIJK !!!! Sfeer, muziek, lieve mensen, ARMIN, alles was GEWELDIG !!!!!! (L) --- "Beauty hides in the deep" ... KIPPEVEL !!!!!! :respect:
Zotte Lotte
Armin was geweldig :respect:
*Nikkietjuh*
geweldig :D (L)
evelineo
Gewoon in 1 woord GEWELDIG :respect:
De organisatie liet idd zwaar te wensen over. Armin draaide bij vlagen wel lekker maar ben niet echt in de partystemming gekomen.
Armin fan geworden!!
House Aapje
Top feestje gehad met al mijn vriendjes :D.. bedankt!! Geluid was echt goed heb genoten gister!!
Flenk
Superfeest, bestevan de afgelopen 3 versies. Walk the edge:cheer:
HerrieNL
Gezellige sfeer, alleen muntjes € 3,00 :no: veel te duur voor een glaasje warm water.
geweldig intro met kippenvel gestaan. munten waren wel heel duur, en geluid was niet overal goed. en vond het licht een beetje tegen vallen. organisatie kan dus wel beter. maar armin die was het weer helemaal
Micka
Op zich goed vermaakt daar, maar het lag niet aan Armin of het feest zelf. Het was allemaal best aardig, maar ik ben veel beter gewend. Mensen die dit geweldig vonden hebben denk ik nog nooit echt een goed feest meegemaakt.
Stan&Debby
Armin :respect: Armada :respect: wat een feest!!!
Helemaal te gek, ben lekker uit me dak gegaan!!!
Flo - 83
simply amazing
Tanzrakker
Organisatorisch weer een aantal flinke blunders van Armada.. vond de sfeer ook niet helemaal dat wat je bij de echte trancefeesten hebt.. Had meer het idee dat ik figurant was bij het opzetten van een mooie dvd opname dan dat er sprake was van een geslaagd feest...
Prima vermaakt, maar zelfde concept als Ahoy ... weer 3 uur naar een douchegordijn gekeken....
ThaEastwood
Armin was top. Organisatie wat minder. 3 fucking euro voor een pilsje
Putjet
Normaal verschijnen we pas na 12-en op feesten, en hebben dan hooguit probleem met kluisjes, nu waren we om 2230 al binnen, konden zo doorlopen(geen e-ticket hehe) , snel een kluisje geregeld, en weet niet waar al die klagers naar het toilet zijn geweest, maar zowel ik als mijn meissie hebben nooit langer dan 1 min hoeven wachten.....conclusie: pas je aankomsttijd aan en kijk uit je doppen, geef niet altijd meteen de organisatie de schuld! Wat ons bertreft een topfeest hoewel het wel wennen as na ghosttown
Leonardo da tranci
1 uur inde rij dankzij lockers die hopeloos slecht neergezet stonden, 3 euro munt , slechte zaak, gelukkig kwam armin na 2uur toch nog lekker op gang om nog iets van dit feest te maken :-)
(f)Marieke
Was super, enige min punt was de entree. 1,5 uur in de rij en dan vervolgens platgedrukt worden bij de kluisjes was geen pretje :s
nickko
Prima feest, goed opgevulde ruimte, koeling, muziek en Armin zelf. Ondanks dat andere zeggen dat de muziek te soft was of dat er te weinig mogelijkheid was om muntjes te halen of gebruik te maken van het toilet; 1 ding, kijk uit je doppen en dan zie je dat er wel genoeg van dat soort zaken geregeld waren :). Enige aanmerking was de kluisjes, wat wel hersteld was naar mate de avond vorderden.
Geweldig, eten, drinken en alles er op en er aan :D
[0570]DERKIE
ja echt jammer dat die zolang achter dat doek bleef staan,maja verder een super show respect: Armin :respect:
ultim@­te tr@­ncer
was echt, een super feest ...het beste van 3 keer armin only gewoon top !!!!
Ladysoul
Topfeest met topmuziek!!!
lievelies
wat een top feestje! alleen heel druk en idd de sound was alleen oke als je er pal voor stond
justinkees
om 4 uur hier nog ff naar binnengelopen toen ik me trein had gemist naar huis en nog een kaartje kon kopen voor 10 euro, trance is echt mijn ding niet, maarwas wel ff leuk (Y)
gekkes­jaakie­:lijn: :smoke:
heb het super naar me zin gehad.:respect:voor de dj.op naar de volgende armin!
DANZZ
kick feest!! , maar tiësto blijft mn number 1!
Quick
Super vette avond gehad. De organisatie was wel één groot drama!
Chickje
Armin was super! Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk! Bepaalde randdingen waren minder, maar dat mocht de pret niet drukken! :D
Sealand
top geluid, top sfeer, echt geweldig feestje ARMIN VAN BUUREN :respect:
JsharkyJ
Erg goed feest, prima vermaakt. Maar wat was de ingang logistiek slecht geregeld zeg! Ook is 3 euro voor een biertje echt belachelijk!!! Laatste twee uurtjes waren vrij duf, had wel wat harder gemogen. Voor de rest, geweldige nacht :D
LifePHORM
wow heftig ik heb overal pijn nek spier (en okselpijn);p nee het was echt een super feest!!
Q-Rious¼ is seriously easy going b)
:9 Wat een nacht!!! Goed vermaakt, vooral de laatste 2 uur, toen ging die nog lekkerder :9 (de minpunten konden het niet afwegen tegen de pluspunten (Y) ) :bounce:
TinyFa­eryGir­l
Pfff wat een nacht!!! Geweldig feest, heerlijke sfeer, mooi aangekleed en wat een wereldset!! :respect:
Daantje^^
Fucking niet normaal gewoon briljant Armin Tranceheld :respect:
Forever in Trance
Zeer geslaagde nacht gehad, compleet in a state of trance geraakt en die smile van Armin werkte gewoon aanstekelijk! Op het kluisjesincident na dus een topnacht! En nu op naar Armins Queensday...
was weer super :respect: jammer genoeg de nummers zoals Dogzilla - Without You en dash berlin - till the skies fall down niet gehoord maarrrrrr mocht de pret zeker niet drukken. Top feestje Armin
Alice-D
van 3 tot kwart voor 4 hoogetpunt.. intens gelukkig!
Lili&Roon
Entree kut, security machomannetjes, muntjes 3 euri??? kluisjes klote, wc's drama, geluid middelmatig, aankleding slecht, was maar goed dat Armin lekker draaide maar ook die kwam pas na 2 uur los. laaste keer Armin Only geweest
Ingepinge
Dat gordijn was idd WAARDELOOS!!! Drank veel te duur, kluisjes slecht geregeld maar verder een TOPPERTJE!!! ARMIN love U 4 EVER!!!
Niels de Klerk
Ik heb echt een top avond/nacht gehad!!!!! goeie lineup ;-) :respect: Armin :bounce:
®oLf
Was een goed feestje :D Rondom de ingang mag de volgende keer iets (lees: compleet) beter ;) Geweldige set van Armin en optreden Jacqueline :respect:
HEIKster™
Met dank aan SEAT een mooie nacht gehad :D Verder genoten van het mooie decor en de liveacts. Armin zn set was niet zo sterk deze nacht.
Van Extertje
Muziek top, geluid goed, en bovenal DIKKE VETTE PRET !!!!
UchUch
erg lekkere feestje
DMe
armin draaide toen het doek weg viel heerlijk..entree/lockers klote..geluid alleen in midden goed..maar al met al superfeest!
Wat kan die gozer toch mixen zeg, en die platenkeus, helemaal SUPER gewoon. Geweldig feest, oké, over de lockers en de drankprijs hoef ik geloof ik niets meer te zeggen, gewoonweg triest !!!!!!!!
Armin draaide echt DIK, maar geluid kon véél beter
**djdemik**
fantastische show, leuke live optredens en enthousiaste armin!
**MOI**
Van 10 to 1 tegen een gordijn zitten kijken,te lang!!Volgende keer gewoon een uurtje doen??Munten 3euro per stuk...Rose(bodempje)4,50 ...doe ff normaal!!Mafkezen!!!
was een vet gaaf feest. !!!!!!
The Armin Only
Armin absoluut de enige nummer 1 dj!!! Alle pf vrienden bedankt echt dit das echt SUPER!!!! Thanx!!!!
Bakkiez
one word... AMAZING!!! :D
Wat een super feest:bounce: op het laatse momment nog me kaartje gekocht en ik zat helemaal op het goede feest :D :RESPECT:ARMIN :RESPECT:
@Evelien@
Mooie nacht gehad! Top!,
Super coowl! =$
Twin Sister
Top feestje :D
wat een slecht feest 3 euro een bekertje water en licht en geluid slecht dit was de 3de keer maar tevens de laaste keer
Waco
:respect:
Benzo
Wat kan ik er over zeggen......Armin zelfs was geweldig, terecht dat hij de nummer 1 is van de wereld!! Mooie lichtshow, geluid was best goed, tenminste vooraan waar wij stonden. Wat ik alleen niet zo goed begrijp.....er is zo'n goed voorbeeld van hoe het organisatorisch moet, namelijk TE. Kaartencheck klote, kluisjes kut, munten halen een drama........waaróm nou toch!!? Hoe moeilijk kan het zijn om een goed concept af te kijken!? Verder was het een TOP-feest, met de enige echte DJ, mijn held, ARMIN!!!!!!!!
Jay Kay
Top Show..beter dan Armin Only 2. Maar ik merk dat Trance niet meer mijn ding is. Teveel breaks..teveel stilstaan...complimenten voor Armin though....top dat je dit zo doet man!
Annieee
Wat een heeeerlijke trance!!!Armin:respect:..En idd het geluid was niet top zeg maar..Je moest het echt opzoeken dus echt midden in de zaal waar het TE druk was..En voor een glaasje water ben ik maar steeds naar de wc gegaan(pff anders 3 euro)......Op naar ASOT350!!!!
*Miss C*
Helemaal SUPER!!! I Love Armin!! (L) :respect: (L)
Jeroen!
Afgezien van de enorm slechte toegang (gewoon te smal/weinig ruimte, gekloot met tickets) en té dure drank was het helemaal super top!!
vweetje
ik kan alleen zeggen super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bounce:
butske
SUPER feest gehad helemaal top, nou nog lekker nagenieten thuis
met uitzondering van het LOCKERincident waar ik midden in zat en echt ter nauwernood heb overleefd (organisatie dit is SCHANDALIG!!!) was het verder een VET VET VET feest ! ik heb erg genoten !
Trietzen
WAT IS DIE KEREL GOED!!!
**Roosie**
ow ow ow wat een muziek
erg geweldige sets, wel beetje jammer dat de vip niet veel voorstelde....toch genoten
Kimmet­je:lie­f:
beste verjaardag ooit! Armin, super gedraaid!!!!! Bedankt iedereen voor de gezelligheid!
*­ *­ AUDREY *­ *­
Bedankt Heik!! Super gezellig avondje gehad!!! :mixje:
GEWELDIG Armin is the best! Super genoten heeeeeeeeeeeerlijke vocals en lekker zweverig...helemaal top!!! Live acts waren lekker...Thanks Armada! En alle lieve pf vriendjes en vriendinnetjes altijd weer fijn om iedereen te zien! Maar toch voor mij niet meer deze massale acties...ik hou het bij klein en intiem!
Jw&Lou (l)
Helaas 3 kwartier wachten in de rij, munten 3 euro! Maar verder, helemaal top!
Feest was geweldig, randgebeuren minder
Tante Til
Begin erg soft, Armin kwam om 4 uur pas los, top!!!
Ik kon me wel dood ergeren aan al die verliefde paartjes voor me, werd er schijt ziek van, blijf dan lekker thuis, munten waren veelste duur, barpersoneel schoot niet op.. Maar de muziek maakte het allemaal weer goed dus verder top avond gehad!
Sebastiaan™
SEAT bedankt :D leuke avond gehad :D nu gigantische hoofdpijn maar wat was het gezellig. Niet gillend maar kruipend naar huis :D
' B) Minister van Sterke Drank B)
Waaaaaaaaauw :respect: Heb overal pijn, maar dat is een goed teken! :D Heb 't uiterste uit me lichaam gehaald :D
Wauwwwwww wat een wereld DJ, supernacht gehad, zit nog helemaal na te genieten. ARMIN :respect: Wat een Set zeg vieuwwwww
Gurby!
Beste feest sinds tijden~!!!!!!!! Wist niet dat Armin zo goed is!!! Hij is zoveel beter dan Tiesto!!!! Van Buren rules!!! Wel leuk om een meester in de rechten zo goed achter de wheels of steals te zien staan. Top verjaardags cadeau, Sander helemaal te gek. Hoop dat je zelf ook een beetje van je cadeau hebt genoten..;)
mensen met een e-ticket moesten 3 kartier in de rij wachten en met een ticketbox kaartje konden zo door lopen. mogen ze wel wat beter regelen, verder stond het geluid erg zacht, na 3 uur kwam armin pas los, jammer maar voor de rest was het een geslaagd feestje! :cheer:
zweefr
Armin draaide ongelooflijk goed. Jammer dat de organisatie te wensen over liet met lange rijen bij de kaartcontrole (TIP geen EasyTicket meer nemen), drankposten, WCs enz. Toch een super avond gehad.
[SF] Destructive Nature
Als iemand mij een jaar geleden had verteld dat ik in 2008 een TOPAVOND zou hebben op een trance-feest, had ik 'm voor gek verklaard. Maar Mr. Van Buuren heeft mij aangenaam weten te verrassen en hier komt ZEKER een keer een vervolg op! Proficiat!!! Alleen moet een groot gedeelte van de bezoekers proberen iets minder als een lompe boer door die zaal te denderen, al denkend dat je door mensen heen kan lopen...
wat een feest, hij bewijst weer datmhij de nummer 1 is!
:bounc­e:Coxy­))
eg SUPER SUPER SUPER SUPER!!!:bounce::bounce:
M
Ja 't was best tof! Vond alleen het geluid niet zo super, en er was mbt de artiesten niet zo heel erg veel show vond ik. Kon nog geen schijnwerpertje van af wanneer er een op kwam. Maargoed, van 23:00 tot 07:00 staan pasjes trekken :)
Romaar
Was egt Top :D!!!!
lekker nachtje
Catja
Goed feestje, het geluid was alleen minder, geen kluisjes meer en een beetje soft. Maar prima vermaakt verder!
VETTT!!
Delphin
Heerlijke set!! Veel pf-ers gezien. Wel veel mensen zwaar naar de klote :nocheer: En Timoco = waardeloos!
Flexy
I love it one man!
warezguy
gruwelijk vette set!! geluid kon op sommige momenten stukken beter. sfeer erg goed maar die muntprijs slaat echt nergens op. vieze afzetters
JP
top feest, beste trance feest sinds jaren weer
Sundisco
ik had veel meer verwacht dan dit. tegen 5 uur kwam hij lekker op gang maar het was al te laat.. te veel vocals, te softe trance,, . hopelijk volgende feestje wat hardere trance
!!Reno!!
Sfeer was zeer lekker, geluid...jammer als je niet vooraan stond...mooi feesie verder!
phillip
veel artiesten na 03:30 kwam het echt op gang
djpiel
Ja hoop freaks idd en met die kluisjes was ook niet zo handig maar Armin was geweldig! Echt genoten!
PuppetMaster
Heb 1uur in de rij gestaan, was zwaar ellendig! Vervolgens tot 01:00 (3 uur lang..!!!!) naar een gordijn zitten staren ipv Armin, munten 3,- euro, abnormaal...!! verder toch nog wel een leuk feestje ;)
Armin heeft veel fans.... laten die in hun eigen land naar Armin gaan zeg... wat een weirdo's liepen er tussen!! Feest was beter dan in Ahoy! goed georganiseerd en super geluid! Petje af, T@maar heb je misgelopen lieverd... volgende x maak ik het goed met je XXX

Line-up Armin Only 2008

Nieuws
Armin Only 2008
13 december 2007
Armin van Buuren, 's werelds nummer 1 DJ, zal op zaterdag 19 april 2008 tijdens de 3de editie van Armin Only een negen uur durende set draaien die de menselijke zintuigen zal prikkelen en uitdagen. Na twee eerdere succesvolle edities in de Ahoy vindt Armin Only Imagine dit jaar voor de eerste keer plaats in de Jaarbeurs. Tijdens deze editie zal de nummer 1 DJ wederom terzijde worden gestaan door een keur aan gastmuzikanten. 79
Forum
ForumonderwerpForum#Tijd
Hoe was armin only 2008 f:trance821
TK: (gesloten) 2 kaartjes Armin only tickets3
2600 euro boete bij drugs op Armin Only f:clubhouse39
Het grote " hoe was Armin Only" topic:cheer: f:trance24
(gesloten) Foto's Armin f:trance3
(gesloten) Snoep + Armin only drugs43
Armin Only on BNN f:trance71
Poll: Armin Only '08, Catering Mensen! f:algemeen9
(gesloten) Armin Only 2008 - jaarbeurs Utrecht 19-04-2008 f:trance2409
TK: (gesloten) Armin Only @ Jaarbeurs tickets4
Poll: Armin Only vs In Qontrol f:algemeen94
TK: Kaart Armins only 19 april tickets2
GZ: (gesloten) Een kaartje voor Armin only tickets4
TK: (gesloten) 1x Armin Only ticket normale prijs, af te halen in Haarlem tickets1
TK: Markt tickets6
TK: (gesloten) Armin only 100 % echt met aankoopsbewijs tickets1
TK: (gesloten) 2 Armin Only Kaarten tickets5
TK: (gesloten) 2 Armin Only Kaartjes tickets2
GZ: 1 Ticket Armin Only tickets3
TK: 2 kaartjes Armin Only Imagine (samen voor 50 euro) tickets3
TK: Armin van buuren tickets11
TK: ! Armin only ticket! tickets2
GZ: (gesloten) Ticket Armin Only (Belgie) tickets1
GZ: Armin only tickets2
TK: (gesloten) Armin only tickets3
GZ: (gesloten) Armin only 2008 tickets3
TK: 1 Armin Only Kaart 45 euro tickets2
TK: (gesloten) Armin van Buuren tickets1
Spul te koop bij Armin Only :$ humor5
TK: (gesloten) 2 Armin Only kaarten! tickets4
(gesloten) Een pil te veel op trancefeest: € 2600 (razzia bij Armin Only) Be warned!! actueel23
(gesloten) Snelrecht op houseparty! actueel17
(gesloten) Om groot fan van Armin van Buuren actueel4
TK: (gesloten) 2x Armin Only kaarten € 65 tickets3
TK: (gesloten) 1 Armin Only kaartje tickets3
TK: (gesloten) 1 Armin only kaartje te koop tickets1
TK: 2x Armin Only tickets = 60,- tickets10
TK: (gesloten) 2 Armin Only Kaarten tickets2
TK: (gesloten) Kaartje voor Armin, 35 euro (zeeland) tickets2
TK: (gesloten) 1 kaartje armin only tickets2
TK: (gesloten) Armin only 19 april 35 euro tickets1
TK: Kaartje Armin van Buuren 40 Euro tickets5
TK: (gesloten) Kaartje Armin 19-4 ( 40 Euro ) tickets6
TK: (gesloten) 1x Armin (19 apr) 35,00 tickets1
TK: (gesloten) 2x Armin Only tickets = 60,- tickets1
TK: 2 kaarten armin only €65 tickets1
TK: (gesloten) 1 of 2 kaartjes voor armin Only tickets9
Armin Only 2008 -Live- op BNN films6
TK: (gesloten) Kaarten armin only tickets5
TK: (gesloten) 1x armin only 40euro tickets7
TK: Armin Only (19 april) 2x tickets5
TK: (gesloten) 2x armin van buuren jaarbeurs utrecht 19 april tickets5

1089 opmerkingen

 
Uitspraak van :9 Gewoon K@@T :lief: op dinsdag 22 april 2008 om 19:32:
Wat 'n eikel ben jij!!!
Zeker trots opjezelf, dat je zo dom schrijft!!!
Maar ja, dat kun je ook wel verwachten van zo'n

K@@TJE......(K)
Laat je toch niet zo opnaaien!!!
Nu doe je hetzelfde als ik,voor dat we naar Armin van Buuren gingen.
Weet je nog,we staan erboven...
Was zeer gezellig om je weer te zien K@@TJE.:kusje:

FF mijn reactie op het feest.
(n)........ TEGENVALLER...... (zie bovenste reactie's)
Kluisjes,WC's,Munten,Geluid,Het Gordijn,Teveel zoutzakken.(zoals ik al voorspelde)

(y)Voor de rest waren er veel leuke/lieve/aardige mensen.
En er was een goede sfeer.
Alles bij elkaar,wel geslaagd.
 
top top top
Artiest {SHOWLIST artist 70767, 53034}
is dat serieus 9 uur lang alleen maar armin van buren??:O
Artiest {SHOWLIST artist 131260, 81871}
Pfff ja en ik heb er al weer vier uur op zitten!

Bedankt voor de links die hier ergens ver boven stonden.

Ik wil terug!

Uitspraak van Venusss op dinsdag 22 april 2008 om 16:28:
Daarnaast, als je op je profiel bij favoriete muziek hebt staan: "darkcore, early hardcore, hardcore, industrial hardcore, speedcore, terror", ja dan kan ik me voorstellen dat je trance niets vind. Wil niet zeggen dat trance voor iedereen "kutmuziek" is

En zo zal iedereen wel zijn eigen nummer 1 dj van de wereld hebben!
laatste aanpassing
ff n kleine reactie op da domme gelul van die kneus die echt DE MAN IS op t gebied van drugs:
probeer als trance-liefhebber s op n forum van bijvoorbeeld MOH s n reactie te zetten..krijg je meteen moorddreiging via de PB..
punt is dat die gasten gewoon te triest zijn en dat je er gewoon beter niet op kan reageren;)
en dan die foto HAHAHAHAHA, hier moet je gewoon om lachen:D
Uitspraak van *Michael_ op dinsdag 22 april 2008 om 20:43:
weet iemadn nog site waar foto's staan van zaterdag mis nog een paar foto's

www.clubjudge.com
Uitspraak van djpiel op zondag 20 april 2008 om 13:04:
Al die live optredens waren echt goed!

De uitzending terug gezien van BNN als je tussen het publiek staat beleef je het een en ander toch heel anders.
De live optredens vond ik matig.
Jennifer Rene met "Invinsible" begon niet zuiver en het geluid was slecht, of dat de reden was dat ze steeds aan haar oortje zat!

"Going Wrong " met Chris Jones was wel degelijk playback..daar moet hij nog maar even mee oefenen :)

Overige vocals waren niet de moeite ( geef mij dan maar de cd )
slecht te verstaan, slecht geluid .
De dames die stonden te dansen ( bewegen) op het poduim tja!

Maar wat moest de dame in het gele shirt en donker haar op eens naast Armin toen Chris Jones aan het zingen was...was ze verdwaald?

Vond wel dat er meer aandacht aan de kleding van de dames was besteed en dat ze lekker mee deden vergeleken bij vorige jaar.

Armin zelf was GEWELDIG.
De sfeer was SUPER.
Organisatie daar is meer dan genoeg over geschreven SLECHT.
laatste aanpassing
kent iemand nog meer site's waar ik kan kijken voor foto's die gemaakt zijn die avond want ben dus geflitst!!?? maar ben het kaartje kwijt wat deze man me had gegeven!!!
 
Uitspraak van Tobiasssss op dinsdag 22 april 2008 om 16:15:
gruwlijke show toen ie eindelijk achter het gordijn vandaan kwam. Hollandsssss Glorie!!

bagger geregelt: timoco wat een ge... en toen eindelijk binne en dan de kluisjes. waarom geen geel witte van Lockerbox? nog nooit gedoe gehad!

volgende keer ben ik r weer maar dan zonder de slechte sheize

latersssss

Deze kluisjes waren niet van Lockerbox maar van een ander bedrijf. Wat een stelletje amateurs waren dit zeg. Niet te hopen dat ze vaker op feestjes staan......
Uitspraak van :9 Gewoon K@@T :lief: op dinsdag 22 april 2008 om 19:32:
Of je bent doof of je hebt tussen vrouwen ingestaan, want er waren ook heel wat mannen die meezongen

ik heb het hardst meegezongen (H)
Uitspraak van *Michael_ op dinsdag 22 april 2008 om 20:43:
weet iemadn nog site waar foto's staan van zaterdag mis nog een paar foto's

www.tilllate.com was er ook nog
Uitspraak van Venusss op dinsdag 22 april 2008 om 16:28:
Wil niet zeggen dat trance voor iedereen "kutmuziek" is

Dat klopt!!! Maar voor mij wel!! :lol:

Uitspraak van Venusss op dinsdag 22 april 2008 om 16:40:
Hahaha, gelukkig jij wel he?

Whahahha jammer sta ik geeneens op!!!! :P
Dom wijf!!! :D

Uitspraak van Venusss op dinsdag 22 april 2008 om 16:40:
(sorry hoor, maar kan het niet laten)

tis je goed recht!!! ;-) Jammer dat ik er niet op sta!!! :lol:

:looser:

Uitspraak van :9 Gewoon K@@T :lief: op dinsdag 22 april 2008 om 19:32:
Wat 'n eikel ben jij!!!
Zeker trots opjezelf, dat je zo dom schrijft!!!
Maar ja, dat kun je ook wel verwachten van zo'n

Thnx!!
Trots op mezelf??? Mwaaa waarom niet???
Mag niet klagen!! :P

Uitspraak van (k)Partybabe(k) op woensdag 23 april 2008 om 08:09:
Nee hij kan er goed tegen!!!!!! SUKKELLLLLLL!!!!

Als je het nou over die foto heb... whahaha sta ik nie op!!
Dus bemoei je er nie mee doos!!!!

Een mening is voor sommige best wel persoonlijk!!! hahaha jammer hoor!!

Uitspraak van verwijderd op dinsdag 22 april 2008 om 20:59:
K@@TJE......
Laat je toch niet zo opnaaien!!!
Nu doe je hetzelfde als ik,voor dat we naar Armin van Buuren gingen.
Weet je nog,we staan erboven...
Was zeer gezellig om je weer te zien K@@TJE.

(Y)
Uitspraak van Robbery op vrijdag 25 april 2008 om 12:32:
Dat klopt!!! Maar voor mij wel!!

Prima, maar als je niet van trance houdt, wat doe je dan op dit forum?



Uitspraak van Robbery op vrijdag 25 april 2008 om 12:32:
Whahahha jammer sta ik geeneens op!!!!

Zegt genoeg over jouw vriendjes, knul....de rest kan men zelf wel invullen ;-)


Uitspraak van Robbery op vrijdag 25 april 2008 om 12:32:
Dom wijf!!!

Zegt iets over jou, zo'n opmerking :loser:


Uitspraak van Robbery op vrijdag 25 april 2008 om 12:32:
Een mening is voor sommige best wel persoonlijk!!! hahaha jammer hoor!!

Jij vormt een ongenuanceerde mening over een feest waar je zelf niet bij geweest bent en erger nog: over mensen die je niet gezien hebt.
Beetje jammer, maar weet je.......je zal ooit wel volwassen worden, er is nog hoop :lief:
Uitspraak van Venusss op vrijdag 25 april 2008 om 13:49:
Prima, maar als je niet van trance houdt, wat doe je dan op dit forum?

Ten eerste: dit is geen forum!!! :P


Uitspraak van Venusss op vrijdag 25 april 2008 om 13:49:
Zegt genoeg over jouw vriendjes, knul....de rest kan men zelf wel invullen

Ten tweede: ow ja, eerst mij proberen af te kraken, en jammer voor je was ik het niet op die foto, en dan in een keer mn vrienden afkraken... :S

Uitspraak van Venusss op vrijdag 25 april 2008 om 13:49:
Zegt iets over jou, zo'n opmerking

pfffffff.... Neeej jij ben lekker bezig, wijffie!!! ;-)
En is wel waarheidsgetrouw!!!

Uitspraak van Venusss op vrijdag 25 april 2008 om 13:49:
Jij vormt een ongenuanceerde mening over een feest waar je zelf niet bij geweest bent en erger nog: over mensen die je niet gezien hebt.

Haha tuurlijk, ik mag mn mening geven toch??? Dat is de grondliggende gedachte achter dit mooie land waarin wij wonen...
En waarom is dit ongenuanceerd??

Hoor verhalen, staat in de krant, zie de foto's op partyflock..
En gelukkig voor mij dat ik niet geweest ben.... hahaha :D

Uitspraak van Venusss op vrijdag 25 april 2008 om 13:49:
Beetje jammer, maar weet je.......je zal ooit wel volwassen worden, er is nog hoop

Het enige dat jammer is, is dat jij er zo mee zit!!
Hoop niet voor je dat slaaploze nachten heb... :lol:
Want je zit er zo mee???

Maar igg prettig weekend iedereen!!! :D
Uitspraak van Robbery op vrijdag 25 april 2008 om 15:41:
Hoor verhalen, staat in de krant, zie de foto's op partyflock..
En gelukkig voor mij dat ik niet geweest ben.... hahaha :D

je moest 's weten wat ik allemaal hoor, maar als ik er niet bij ben geweest hou ik m'n bek, simpel :looser:


Uitspraak van Robbery op vrijdag 25 april 2008 om 15:41:
Maar igg prettig weekend iedereen!!! :D

ik wens 't je iig niet, maar m'n weekend zal idd heel prettig worden 8)

Uitspraak van verwijderd op dinsdag 22 april 2008 om 20:59:
K@@TJE......(K)
Laat je toch niet zo opnaaien!!!
Nu doe je hetzelfde als ik,voor dat we naar Armin van Buuren gingen.
Weet je nog,we staan erboven...

:roflol:
Je hebt ook nog gelijk ook 8)Maar 't er nou eenmaal in, he!!! ;-)

Uitspraak van verwijderd op dinsdag 22 april 2008 om 20:59:
Was zeer gezellig om je weer te zien K@@TJE.:kusje:

:yes:
Echt wel, we hebben nu ook weer 's heerlijk kunnen :knuffel: en :kusje:

Uitspraak van verwijderd op dinsdag 22 april 2008 om 20:59:
FF mijn reactie op het feest.
(n)........ TEGENVALLER...... (zie bovenste reactie's)
Kluisjes,WC's,Munten,Geluid,Het Gordijn,Teveel zoutzakken.(zoals ik al voorspelde)

(y)Voor de rest waren er veel leuke/lieve/aardige mensen.
En er was een goede sfeer.
Alles bij elkaar,wel geslaagd.

Jammer dat jullie dat zo ervaren hebben :knuffel:
Maar weet je, dat boeide me eigenlijk niet zoveel, zoals je al zei, de sfeer, de partypeeps en de muziek, daar doe je 't voor en dan is 't randgebeuren maar bijzaak ;-)
Ik heb me iig TOP geamuseerd :9




(k)
hey lieve mensen, kent iemand van jullie toevallig de mensen die op deze avond een witte limo (stond voor de vip-ingang)gehuurd hadden? het is echt erg belangerijk voor me...thanxxx
Uitspraak van Robbery op vrijdag 25 april 2008 om 15:41:
En gelukkig voor mij dat ik niet geweest ben.... hahaha

Eindelijk zeg je iets verstandigs ;-)




Uitspraak van :9 Gewoon K@@T :lief: op vrijdag 25 april 2008 om 20:18:
maar m'n weekend zal idd heel prettig worden

:yes:
nog even en we mogen weer naar zo'n "mietjesfeest" :cheer:
Wat jammer dat iemand die er niet geweest is,zijn interesse niet ligt bij Armin en zijn kunnen....zoveel aandacht krijgt :no:
Deze mensen, zo'n persoon( wat zeg ik dat netjes ) zijn er op uit om echte fans uit hun tent te lokken en te beledigen.
Waarschijnlijk niet echt wat anders te doen.

ARMIN VAN BUUREN :woeptidoe: :doetiwoep:
laatste aanpassing
Maar wie was nou dat meisje die met een groep van 8 ofzo was, die haar best deed om onze gothic/ gabber/ psy-goa-trance beweginkjes na te bootsen????
Die had het erg naar haar zin.....zou haar graag spreken!!
Uitspraak van Putjet op zondag 27 april 2008 om 06:33:
Maar wie was nou dat meisje die met een groep van 8 ofzo was, die haar best deed om onze gothic/ gabber/ psy-goa-trance beweginkjes na te bootsen????
Die had het erg naar haar zin.....zou haar graag spreken!!

http://partyflock.nl/user/51116:Gewoon_KaaT

:lol:
 
Naaa.. Armin was wel oké hoor! Mensen, maak dan gewoon je eigen feessie als je 't niet TOPPPP vond
Inderdaad zwaar gefokt door de kluisjes!! Wc's o0k slecht.. munten niet koel(en duur), geluid was niet overal even mooi en iets te soft!!

Maar ik heb een TOP avond gehad met me partybuddy's :D:D
En heb een paar heerlijke nwe nummers gehoord!!

WHAT THE FUCKKKKKK :D:D
Uitspraak van Robbery op zondag 27 april 2008 om 14:07:
http://partyflock.nl/user/51116:Gewoon_KaaT.html

:lol:

:looser: Hoe kan jij dat nou weten, je was er niet eens :rot:
8)
Maar ik denk 't niet, er waren wel 2 mensen achterin de zaal (rond 4.30) aan 't "Techtonikken"
Daar heb ik ff met smaak naar staan kijken, geweldig gewoon :respect:

Uitspraak van verwijderd op zondag 27 april 2008 om 20:05:
geluid was niet overal even mooi en iets te soft!!

Daar ik heb geen last van gehad, maar ik stond wel onder de grote set boxen in :lol:



(k)
laatste aanpassing
Uitspraak van :9 Gewoon K@@T :lief: op zondag 27 april 2008 om 20:50:
Daar ik heb geen last van gehad, maar ik stond wel onder de grote set boxen in

ik ook niet stond 3 meter van het podium af, recht voor armin, heb daar een geweldige avond gehad!....overmorgen doen we het nog een keertje over op de garenmarkt!....
 
Uitspraak van Robbery op dinsdag 22 april 2008 om 15:15:
Wat n mietjesfeest!!!!!!

Daaag zulke kut muziek, en dan zoveel wause lui!!!!
Hahahaha en ambulance maar overuren maken!!

Dacht dat de hardcore feestjes zo gevaarlijk waren!!!
Valt dus zwaar mee, die hardtrancers zijn de ergste!!!!

Kunnne nie tegen een btje drugs!!!

laatste aanpassing 22 april 2008 15:16

boem boem boem

Armin draaide super, en ja niet iedereen vindt alles even mooi!
laatste aanpassing
soooo AMAZING!!!!!!
ongelofelijk hoe vaak hier die DeeVeeDee nog word gedraaid.......!!!!

heerlijk om af en toe in het weekend nog heerlijk weg te dromen en zin te krijgen in de nieuwe Armin Only.....!!


zo, dat wouden we ff zeggen.....!!!!