Partyflock
 

Erotic sensitive

· Exclusive & sexy foto's
album,61 · goed · ical
Erotic sensitive
15 juni 2006

Erotic sensitive
15 juni 2006

HappydayZZ (binnen) op de kaart
Beesdseweg 1a
Culemborg
NederlandNederland
house × 11, club × 6, electro × 4, trance × 4

Tickets & prijzen Erotic sensitive

Voorverkoop:€ 19,75
VIP:€ 35,-
Deurverkoop:€ 25,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Bezoekers
Maximaal 2000.
Winactie (gesloten)
Opmerkingen
Verslagen
Door CynSueel (375), anoniem (1073).

Stemresultaat: goed

geweldig5414%
zeer goed8422%
goed13737%
ok92%
voldoende5515%
onvoldoende133%
slecht123%
zeer slecht1
waardeloos92%

96 waarderingen

ALLERMOOISTE FEESIE OOIT!!!!!!!!!!!!!! :kwijl:
geile bedoeling daar:yes:
geil feest:yes:
Viel erg tegen, te warn, te druk en muziek was bagger!
hai jef en lau...jullie kregen het gewoon warm van elkaar hahahaha x-sies
BARNEY - XL
erotiek???Waar???Muzie matig en veel te warm en te druk
Te druk, Te warm... enneh... Waar was het erotiek in dit feestje?? Iedereen was in spijkerbroek op de crew en een paar mensen na
Lensen
Matige Muziek niet echt VET, wel leuk publiek
Paulus de Kalebouter
Pffff....dat meisje in dat zwarte leer.....wat n kanjer zeg! ;-)
Was echt veel te warm en druk.. Ga de volgende x echt niet meer as er zoveel bezoekers zijn. Maar verder een leuk feest
Het feest was te saai, en er zat geen sfeer in en alleen G-spott was super en die probeerde er een feest van te maken, maar er waren teveel mensen gewoon gekleed en dat hoort niet bij zo'n feest....kijk Grazyland aan de hemkade ZO HOORT HET.!!!! Maar de locatie is super en Happy Dayzz is ook netjes en mooie aangekleed...... Hoop dat de toekomst beter is. succes
het was veel te warm veel te druk wel goeie muziek te weinig sexydrescode en verder was goed feesie
Vonden het ook veel te warm en vooral veel te druk. Iets van 200 mensen minder na binnen dan was het waarschijnlijk anders geweest. Maar ja de feesten worden steeds commercieeler ajmmer genoeg! :( En wat dit feest met erotiek en sexy had te maken? Alleen de organisatie zal het wel weten......wij hebben de erotiek gezicht en niet gevonden in ieder geval! Denken dan ook niet dat wij nog eens heen gaan!
erotische gemist en de muziek was ook beneden peil buiten de hitte om
Was zekerrrrr heerlijk lekkerrrrrr en erg gezel­lig!!!! Erg warm was het wel, dus volgende keer nog­ minder kleding aan
passsie
ik vond het een super feessie!!De rij mocht dan wel lang zijn de portiers deden hun werk zeker goed want zo lang hoefden we echt niet te wachten!!Goeie dj en eigenlijk zoals h.d altijd supergezellig!!:yes:
Te lange rij(n) te druk en te warm nee vond dit erg jammer:/
Astiiii
die veertjes sloegen nergens op!! beetje te druk maar verder wel een leuk feestje
**Brunette
Erg leuke avond gehad met de groep:)Muziek was erg lekker.
Skylarking Maggie
Zonde van mijn centjes :/
jeff
Het was te warm in de grote zaal. En om 6.00 al sluiten is toch echt te vroeg hoor ;-) Maar we hebben ons wel goed vermaakt daar.
Goh..... ben blij dat ik niet gegaan ben zeg :D
als de organisatie zich nu eens aan een goed en passend deurbeleid had gehouden en alle mensen in een spijkerbroek tot onder de oksels en geruite bloesjes buiten had gelaten was het vast veel minder druk en heet geweest en dus gezelliger. was nu weinig erotisch aan. muziek was wel top en de aankleding ook
Blitzer
warm en druk idd, vond het lounge zaaltje wel zeer stijlvol en relaxed!
In een woord geweldig!!
Het is dat het gezellig was met mijn feestmaatjes, maar het feest opzich:s te druk, te warm en muziek veel tegen (n)
H@ppyDogo
Yep was erg heet,als dat niet was geweest was die drukte ook niet zo erg geweest!! ik heb genoten in ieder geval:yes:
Afhaker
Ik sluit me VOLLEDIG aan bij alles wat SunShine hierboven zegt. Ik leek wel een halfgeplukte eend na die veren. Wie verzint nou zoiets? Blaas dan gewoon een paar belletjes ...
Toppie.. niet zeuren maar t lekker laten gebeuren!! Wederom geweldig!!
Lumpy
Te warm, te druk entree gewoon kut !en om over de muziek maar te zwijgen, wat bout !! en sexy :S
pussy de luxe
Aankleding een 9, muziek wardeloos...dankzij mijn ventje en vrienden toch een topfeest gehad! Verder te druk en te warm zoals bijna iedereen het al schreef!
Kierewieters
te warm...te druk.....muziek minder en waar was de champie???? Voor ons doen errug vroeg naar huis gegaan.
19diablo79
warm, mah goed vermaakt..gelukkig door kunnen lopen bij de deur..en marion, nie zeuren...je bent er goed mee weggekomen ;) (K)
:nocheer: het WAS TE DRUK, ,VEEEEEEL TE HEET,MUZIEK VIEL TEGEN. PLUS ze hadden de dj's verkeerd ingepland qua de 2 zalen, in 't kleine zaaltje, waar het geluid kwalitatief ZEER slecht was, en veel minder sfeer, daar draaide juist de toppers van de nacht!! Snapte de logica niet van de line up... PLUS WAS HET ZEER IRRITANT TOEN ZE VEERTJES NAAR BENEDE LIETEN VALLEN!!! BEDENK VOLGENDE KEER WAT ANDERS!!!!!!!!!!!!!!!!
lekker feestje... wat een nacht!!
erg warm maar wat een SUPER feest (y)
was wel druk jah maar heb me echt wel vermaakt was gezellie:D
Qnuppel
Absoluut het slechtste feestje van Happy!!! Please, overtref dit niet!!
chillseeker
ten eerste, weten de mensen tegenwoordig nog wel wat erotisch inhoud?!?!?ten tweede, veeeeeeeeel te heet, ten derde, veeeeeeeel te druk ten vierde (dit x een pluspunt) gezellige mensen, en ten vijfde (ook een pluspunt) lekkere muziek!!al met al een redelijke avond!!!maar haal aub dat erotische maar weg want er was bijna geen mens die zich er mee bezig hield!!voor de mensen die dat wel deden, dank aan jullie!!!
!! Kaatje !!
Gewoon k*t...Zelfs de shows waren niks...
TE druk, TE warm en slechte muziek. Kortom.....NIET voor herhaling vatbaar!!!
Pff was zeker heet en druk, heb bewust zaal 1 geme­­­den want daar was het echt niet normaal meer zo ­h­e­et.Alleen jammer dat het geluid in zaal 2 slec­ht was. Maarja je bent er dus maar het beste er van m­ak­en­. Lekker de ruimte gezocht op het podium en ­me ­pri­ma vermaakt met al de gezellige party peop­letj­es o­m me heen .Alleen voor een volgend feest­ in H­appy­ dayzz waar veel mensen op af komen zal­ ik me­ twee­ x bedenken of ik ga, dan maar de wat­ kleine­re fee­stjes.
Meira
Was heel warm, toch een goed feest gehad!
Sahil
Geslaagd
Benny, :respect: superavond weer!!!!!!
SammyJo
Muziek kon beter. Had het idee soms op een jaren 8­­­­0 feest beland te zijn . En ja druk en ja warm,­ ­­­maar daar heb ik minder last van gehad. Missch­ie­n ­­onstond er daarom ook niet echt een lekker ­sfe­ert­j­e. Mensen waren erg op zich zelf, weinig­ gez­elli­g­heid. Louncheroom was wel mooi gedaan.­ Maar­ excl­us­iviteit? Shows en entertainment ?
Nathalie :woept­iedoe:
was weer een leuk feestje! Bruze, Lady Bee en G-Spott :respect:
by mike
nou.. vond t anders best knallen. maar t was idd te druk
Akula
Te warm, te druk maar dankzij (eigenlijk teveel) veel gezellige mensen toch een heftige avond gehad. Volgende keer misschien toch wat meer aan de aankleding doen, alleen pre-sale en minder mensen. Commercieel uitmelken is een vak apart maar hier sloeg het door en was er op sommige plekken niet meer dat 50 vierkante cm staan plaats......
P&A
Was het warm dan, of druk? Hmm, niks van mee gekregen :jaja:. Muziek was echt wel minder hoewel G-spott zijn uiterste best deed dit een beetje te compenseren (vond ik). Verder echt wel gezellig en Oekiepoekiewoekie je verjaardags feestje was zeker geslaagd. Volgende keer doen we dat zeker weer. :cheer:
pfff heet, druk en KUT muziek....had echt wat beters verwacht!!
Tijsco
toppertje!!!!
M@ri$
Geslaagd feestje weer:D maar idd veelste warm:S
waarom teveel kaarten verkopen, was een goed conce­­pt. maar veel en veel te druk. Waarom alleen maar­ ­geld verdienen maar niets teruggeven. muziek wa­s wel oké, maar kon er niet van genieten omdat je ­geen stap kon zetten. De naam Erotic heb ik niet h­elemaal begrepen. heel jammer want het zag er veel­ belovend uit. En wat was er aan de hand met de veertjes machine??? Hij bleef maar doorgaan, iedereen zwaar bezweet en dan veren erop gooien, Je voelde je bedekt met pek en veren
brando
was van plan te komen maar zag het bezoekers aantal en dacht blijf maar thuis,want het zal wel te druk en te warm zijn!!had dus helemaal gelijk lekkere natte kleffe bende geworden logisch toch :yes:
Topfeessie, goed geamuseerd, heel veel leuke en gezellige mensen ontmoet. Jammer dat er idd veel te veel kaartjes zijn verkocht waardoor het net iets te vol was en te warm. Voor de rest complimenten, super mooi aangejkleed, met name de loungeroom met witten banken.
Een beetje vreemd, maar wel lekker...
het was een feest waar veel van verwacht werd, helaas was de verwachting ver te zoeken het was er te druk en waarom er de naam EROTC aan verbonden is begrijp ik nog steeds niet, ik kan me voorstellen dat het allemaal wel netjes en bedekt moest zijn maar de mensen die ik rond heb zien lopen konden zo op zaterdagavond naar de disco, nee dan geef mij maar de feesten van Mike S die weet teminsten wat erotic inhoud
Bloem1972
Erotic Sensitive exclusive & sexy wil juist die mensen bereiken die zich op een Chique en exclusieve manier willen laten verwennen met heerlijke sounds, champagne, cocktails, show en entertainment. Stond er in de flyer. Leuk concept. Je kon zien dat er veel moeite was gegaan om dit concept i.i.g. qua aankleding vorm te geven. Maar door de enorme hoeveelheid mensen was de exclusiviteit ver te zoeken. Voelde me op een gegeven moment ook niet meer zo sexy hoor met die natte slierten haar om m'n hoofd.
ZONIA
wat ene plak veertjes zeg haha
Robsnie
het was weer een top feestje!!!!
tHoRZeN..!!
Te druk en te warm!? volgens mij ging het wel los, dus dan krijg je het wel warm ja!! dus.. t was weer happydayzz gezellig!! de zomer is voorbij...!!
deWitte100
Heb een goed feestje gehad. Was alleen veel te druk en veel te warm. Na 3 uur werd het wat minder druk en was het feesten geblazen....
Het was er te heet en te druk...!!! :S De muziek was matig.. :/ En wat was nou in hemelsnaam de bedoeling van die veren die uit de lucht kwamen vallen bij area 1..? Door al dat zweten bleef 't dus echt overal plakken..!!! (n)
Ben het met iedereen mee eens....warm en druk en alleen Mieke was sexy gekleed!!
Ruben_
VET! :bounce:
wordt tijd voor een nieuwe generatie dj's wat werd er slecht gedraaid zeg en de rest was ook slecht geregeld dus met andere woorden een kut feest
Brasil_Girl
Heerlijk Feessie , tnx Blondje Aka .... :P
Had er egt teveel van verwacht denk ik...Vond de dj's zwaar tegevallen..En te druk was het cker...
Prima vermaakt alleen de muziek stond veel te hard, nu nog een piep in mijn oor...
***­ O:) Miss Guardian Angel O:) ***­
De beste muziek die ik heb gehoord was op de heen en terugweg in de auto :nocheer:
Te druk, te warm, dj's zwaar beneden de maat :-( Kortom, zonde geld....
**Poessie**
jaaa kimmie,inddd te normale kleding!
Muziek was erg lekker, maar idd door de warmte niet echt van kunnen genieten., heel jammer :(
Vond het de eerste 1,5 uur kut, maar toen de muiziek beter werd was dat snel vergeten. Was druk, maar dan wel gezellig druk. Superavondje gehad :jaja: :respect:
het was helemaal te gek,heb erg genoten het was er gezellig druk en ik hou wel van een sauna lekker alles uit zweten.
Jay72
:cheer: Genoten!!!! wel warm idd
Tja vond het een goed feest lekker druk en het was warm maar, dat komt door de drukte
(f) Nona C
Het was idd te warm en erg druk, maar verders was het zeker wel een lekker feessie, werd lekker gedraaid (y)
Veel te warm, veel te druk... en waar was iedereen in een sexy outfit... teveel spijkerbroeken gezien... nee geen top avondje gehad :nee:
Te warm, entree klote geregeld, muziek matig, een heel mager 6je
alleen bij/met Artento was t goed, verder zie andere saunaverhalen
Kit.
Pfffff wat een drukte en wat was het heet jammer ,verder wel gezellig maar geef mij toch maar de kleinere feestjes....
Dat Blondje
saaie muziek
FBF
Te druk, te warm en het geluid was weer echt waardeloos, zelf bij de beste dj klint het hier...
Willem Hazerswoude
veel te druk en veel te warm zonde
lang leven de gastenlijst want die rij was niet normaal lang het was wel veel veel te warm binnen
Mizz S@­nshine
Toen wij het aantal auto's zagen en de enorm lange rij voor de deur, wisten wij genoeg! Rechtsomkeerd!!! Dit geintje hebben we al eens eerder meegemaakt bij Happy Dayz....1,5 uur in de rij staan! :no: Nooit weer! En vervolgens in een heet kippenhok komen te staan, waar je niet voor en achteruit kan. Ik hoop toch dat iedereen zich goed heeft vermaakt vannacht! :D
het was TE heet en TE druk niet te doen vooral de rij voor de deur... zware tegenvaller deze avond...ook ik vroeg na huis gevlucht...voor mij nooit meer dit feest!
Lobin
veel te druk, verder wel OKe
luna!
leuk avond gehad maar was te druk en te warm en laten we maar niets zeggen over de dres code
Massale sauna, maar 't had zeker ook zijn leuke kanten! :-P
Sushi Suzy
spider je was geweldig !!!!!!!!!!!!!
nilicule
Warm was het zeker, maar een geweldig avondje gehad tijdens mijn eerste bezoek aan HappyDayZZ!!
Te Druk, Te Heet..........pffffff leek wel een sauna, we zijn vroeg naar huis gevlucht voor wat fresh air !!!!

Line-up Erotic sensitive

1Area 1
house
house, disco
house
· MC house, latin, urban
· MC house, trance, hardstyle
2Area 2
trance, house
trance, retro
trance, 90s/00s
house
house
trance
techno, trance, house
trance, house
3Area 3
house, latin

Nieuws

Over een klein weekje is het dan eindelijk zover, de eerste editie van een nieuw concept zal Nederland gaan veroveren. Nieuw?? Ja nieuw, Erotic Sensitive exclusive & sexy is géén standaard erotisch feest, het mag zelfs niet eens vergeleken worden met de erotische party’s van nu. 44
Erotic Sensitive exclusive & sexy, nu al “het” event met de meest besproken flyer van 2006. De uitstraling van de flyer staat gelijk aan wat Erotic Sensitive exclusive & sexy je zal bieden, een sensitive feest met exclusieve, sexy ingrediënten. Zaterdag 23 september kun je in HappydayZZ Venue te Culemborg getuige zijn van dit uitdagende event, waar alleen de toppers uit de housescene ten tonele zullen verschijnen. 30
Erotic Sensitive, erotisch, spannend, sexy, exclusief maar bomvol vette tunes en uitdagende beats. HappydayZZ Venue lanceert op 23 september 2006 een geheel nieuw concept. Een exclusief en sexy event met een sprankje erotiek en de beste house dj’s die ons land rijk is zullen deze ondeugende avond tot een groot en spannend feest omtoveren. 60

Forum

ForumonderwerpForum#Tijd
Erotic sensitive · Exclusive & sexy f:algemeen19
TK: (gesloten) Erotic Sensitive tickets2
GZ: (gesloten) Vip kaart tickets12
GZ: (gesloten) Erotic Sensitive VIP tickets7
TK: (gesloten) 1 x VIP-kaartje Erotic Sensitive tickets2