Partyflock
 
Festival Strand
25 januari 2024
georganiseerd door Site Site

Haarrijnse Plas (buiten) op de kaart
De Heldinnenlaan
Utrecht
Nederland🇳🇱
Festival Strand dagen
Festival Strandvr 30 aug 2024, 17:00
Festival Strandza 31 aug 2024, 13:00 ←

Tickets & prijzen Festival Strand

Voorverkoop:€ 45,-
weekend:€ 72,-
Overnachten
Boek een overnachting in de buurt via Booking.com.
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

Line-up Festival Strand

· band
· band hip hop, reggae, pop, rock
pop, nederlandstalig
house, latin
· band pop, nederlandstalig
· zang pop
· zang

Nieuws

Op vrijdag 30 & zaterdag 31 augustus 2024 wordt de Haarrijnse Plas weer omgetoverd tot één groot vakantieoord. Met de voeten in het zand genieten bezoekers van de grootste hits allertijden. Niemand minder dan BLØF, Chef'Special, Paul Elstak, Vengaboys, La Fuente, Nick Schilder, SERA & meer vullen dit jaar het programma.
Op 𝟮𝟲 𝗷𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶 𝗼𝗺 𝟭𝟮:𝟬𝟬 start de kaartverkoop van Festival STRAND 2024 via www.festivalstrand.nl/tickets. Markeer het gróóts in je agenda. Breng je vrienden, familie en buren op de hoogte en zorg dat niemand wat mist!

Maak je klaar voor de perfecte mini-vakantie dichtbij huis. Geniet met je voeten in het zand van Nederlandse topartiesten als BLØF, Chef’Special, Paul Elstak, Vengaboys, La Fuente, Nick Schilder en SERA. Wandel over de foodboulevard, waar tientallen keukens hun specialiteit aanbieden. Haal de beste luxe wijnen en speciaal bieren bij de loungebar. Struin langs de Ibizamarkt waar verschillende kraampjes hun producten bieden om jouw festivaloutfit af te maken. Pak tussendoor je rustmoment in de hangmat om even op te laden tussen het feesten door. Vier de zomer op Festival STRAND!

𝗔𝗹𝗴𝗲𝗺𝗲𝗻𝗲 𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁𝗶𝗲
→ lees meer