Partyflock
 

The Promised Land & The Beginning

Facebook
The Promised Land & The Beginning
14 maart 2022
georganiseerd door ,

Club Atelier (binnen) op de kaart Site
Anthony Fokkerweg 3
Amsterdam
NederlandNederland

Tickets & prijzen The Promised Land & The Beginning

Uitverkocht
Voorverkoop 1:€ 28,28
Voorverkoop 2:€ 30,28
Voorverkoop 3:€ 33,28
Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief servicekosten.
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Stemresultaat: slecht
geweldig27%
zeer goed14%
goed415%
ok14%
voldoende27%
onvoldoende27%
slecht415%
zeer slecht415%
waardeloos726%

7 waarderingen

Danny-partyboy
Vreselijke editie, normaal mega fan van ' the promised land.' maar dit was gewoon slecht. wat een vreselijk lokatie. 30 minuten wachten op je drankje. rede: 2 man personeel achter elke bar, bestelling opvragen, per drankje inschendken of tappen en dan digitaal afrekenen. duurte rete lang. sta je 20 min te wachten , gaan ze ineens doodleuk alle bekers spoelen en sta je vervolgens weer 10 minuten te wachten. wat een drama, om maar niet van de hitte te spreken. is toch niet de eerste keer dat hier een uitverkocht feest plaats vind. waarom dan geen extra barpersoneel en ventilators inhuren?? De hitte vooral in de achterste zaal was gewoon gevaarlijk. heb 2x iemand flauw zien vallen. Maar waar was de EHBO post ??? ook niet gezien of slecht aangegeven. muziek dan wel weer lekker en geweldig publiek. maar ik kwam om te dansen en dat kon niet in deze sauna. NOOIT MEER ATELIER. en had dus spijt dat ik al kaarten gekocht had voor de editie in november. Maar lees net de mail van de organisatie. ze trekken boete kleed aan. Ze breken nu ook met deze lokatie, dus er is hoop voor November. Goed gereageerd door de organisatie door meteen een mail te sturen TOP !!
Stef
Verschrikkelijk feest veel te warm geen sfeer en een uur in de rij voor je drankje. Om over die vreselijke mc overcomplicated maar te zwijgen die hielp het enige wat wel oké was (de muziek) om zeep met z'n achterlijke geschreeuw. Die beste man voegt echt niks toe.
relaxxx
Jammer, vond dit geen fijne editie. De locatie vond ik [eigen mening] bagger. De kluisjes waren een drama met scannen via qr code in erg slecht licht. De muziek vond ik deze keer ook bedroevend slecht, zeer middelmatig, ben ik echt niet gewend. Maar laten we afsluiten met het DRAMA van drank halen. 2 tot max 3 barkeepers, die elk biertje apart gingen intappen, dan het bedrag moesten intikken want alleen electronisch betalen. Stop daar aub METEEN mee. Als 2 drankjes per x ruim een half uur duurt gaat de lol er al snel vanaf.Het feit dat de meeste barkeepers ook nog nooit een tap in hun leven gezien hadden, en on the spot ingewerkt werden hielp lange LANGE RIJEN in de hand.Doe de training op maandagavond, niet als je een paar duizend bezoekers verwacht. Helaas was dit voor ons geen topper, en denken er ook hard over om de kaarten van November te verkopen. Oh ja, die hitte binnen, niet te doen, en dan 1 ventilator op de grond plaatsen....HOE DAN ? Er stonden op een gegeven moment meer mensen buiten dan binnen, wilde je nog naar buiten , dikke pech, echt vol. Ik als trouwe bezoeker geef dit feest voor het allereerst een dikke onvoldoende...jammer......UPDATE organisatie heeft het supersnel opgepakt, doet er duidelijk iets mee dus op naar de volgende editie
Jorda
Die locatie is DRAMA ! Nooit meer naar deze locatie ; als er gratis wordt gegeven feest daar ; KOM IK NIET ; ga in toekomst 2 keer nadenken voor dat ik deze organisatie ; LEES SLOBERS ; klaar zeg ?
kusjes
Slecht georganiseerd. Gezellig publiek
Triesjuh
Bagger feest! Alles slecht geregeld van de wc tot de bar! Btje jammer!
moon
Afgezien van de hitte binnen en lang wachten voor drankje heb ik super leuk feestje gehad.

Line-up The Promised Land & The Beginning

Duitsland house, techno
house
techno, trance, house
house, techno
techno
house
hardcore
house, trance
house
urban, afro, latin
house
house, drum & bass, trance
hardcore, hardstyle
house, techno
house, pop
Statistieken
39Partyflockbezoekers
15Partyflockgeïnteresseerd
117Appicbezoekers
72Appicgeïnteresseerd
434Facebookbezoekers @ 1 juli 2022
527Facebookgeïnteresseerd @ 1 juli 2022
48 / 43·mannen / vrouwen
44.7Partyflockgemiddelde leeftijd
46.1Partyflockleeftijd mediaan
47.6Appicgemiddelde leeftijd
48.1Appicleeftijd mediaan
2·opmerkingen
7·waarderingen
slecht·stemresultaat (27 stemmen)
3 stages(inside) + a big outside area to chill, bbq and look at performances
→ lees meer

2 opmerkingen