Partyflock
 
livestream:

Qlimax

· The Source Facebook Siteq-dance.com
Qlimax
27 oktober 2020
georganiseerd door Site Site
CEST

Tickets & prijs Qlimax

Voorverkoop:€ 9,95
Stemresultaat: zeer goed
geweldig1422%
zeer goed2843%
goed1828%
ok23%
voldoende23%
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos12%

1 waardering

xSMNTHx
Leuke show maar meer genoten van de after

Line-up Qlimax

Nederland hardstyle
Nederland hardstyle
· piano Nederland hardstyle
Nederland hardstyle
Nederland hardstyle
Nederland hardcore
Nederland hardstyle
Statistieken
101Partyflockbezoekers
13Partyflockgeïnteresseerd
12Appicbezoekers
18Appicgeïnteresseerd
6700Facebookbezoekers @ 27 november 2020
13900Facebookgeïnteresseerd @ 27 november 2020
70 / 27·mannen / vrouwen
31.7Partyflockgemiddelde leeftijd
31.7Partyflockleeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
8·video's
1·opmerking
1·waardering
zeer goed·stemresultaat (65 stemmen)
Nieuws
Q-dance, organisator van de populairste dance-evenementen wereldwijd, maakt vandaag bekend dat zij op 28 november groots gaan uitpakken met een unieke digitale ervaring: 'Qlimax The Source', dat tienduizenden fans over de hele wereld thuis kunnen beleven. Qlimax, dat al twintig jaar bekend staat om de hoogwaardige kwaliteit van haar shows, belooft een audiovisueel hoogtepunt te gaan worden met de beste artiesten, speciaal geproduceerde muziek en state-of-the-art productietechnieken. 4
A new Qlimax experience awaits on November 28th. Not an event, not a livestream, but an audiovisual journey. This is Qlimax The Source.

Tickets: https://partyflock.nl/order_ticket/410502

Qlimax The Source immerses you into the mystical world of Qlimax through an audiovisual online experience that transforms your home into the temple of hardstyle. A full-on Qlimax night featuring The Ritual, The Source and The Afterparty - including all the signature elements that define the world’s leading indoor hardstyle event. The combination of the biggest hardstyle acts, brand-new music and groundbreaking visuals make The Source a unique cinematic harder styles trip.
→ lees meer

1 opmerking

Het "The Source" gedeelte, ik weet niet wat ik daarvan moet vinden. Uniek en creatief, zeker, maar misschien komt het omdat ik nooit naar een 'echte' Qlimax geweest ben, het deed niet heel veel voor me.

Maar toen kwam "The Afterparty", en die was de 10 euro zeker waard! Sub Zero Project vond ik echt niks (kunnen ze weinig aan doen, dat is gewoon niet mijn smaak hardstyle), de rest was echter zeer fijn. Nee, het is geen vervanging voor een echt feest, maar daar was de entreeprijs ook niet mee te vergelijken, en om eerlijk te zijn: zoiets mag van mij wel vaker deze maanden hoor (dus ook met dit soort professionele lichteffecten zoals je die ook bij kleinere feesten zou hebben, niet zo'n thuisding wat 4 uur lang hetzelfde doet).

Echter, dan dienen ze wel wat te doen met onderstaande kritiekpunten:
* ga weg met je overlay advertentie met een miniscuul kruisje. die waxinelichthouder-filmpjes, mwah oke maar ze waren kort en vooral: geen ineractie vereist. Maar iets moeten wegklikken terwijl de muis weet ik veel waar ligt, dat is gewoon not done als je ervoor hebt betaald.
* fix je server zodat ik er niet tot 4x toe wordt uitgegooid omdat ik zogenaamd op meer dan 1 device zit te kijken (of toon dan in ieder geval waar ik dan nog meer ingelogd zou zijn en geef de optie om overal uit te loggen behalve de huidige computer)
* video framerate was niet helemaal stabiel. dit was vooral bij de aftiteling van The Source heel erg zichtbaar. Alternatief, zet ergens neer wat de framerate is, want er zijn mensen die dit op beamers kijken.
* audio stream was niet helemaal stabiel. bij de afterparty haperde hij soms even, bij The Source zat er tussen video en audio bij mij op een gegeven moment iets van een kwart seconde verschil.