Partyflock
 

Bizzey in de Keuken

flyer Bizzey in de Keuken
georganiseerd door Site
-
Nova (binnen) op de kaart Site
Korte Leidsedwarsstraat 16
Amsterdam

Tickets & prijs Bizzey in de Keuken

Voorverkoop, tafel:€ 390,614 personen
Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief servicekosten.
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

Line-up Bizzey in de Keuken

Live: urban, latin
Statistieken
48Facebookuitnodigingen + geïnteresseerd + bezoekers @ 28 september 2020
1·nieuwsbericht
Nieuws
Bizzey verzorgt op 21, 22, 25 en 26 juni unieke optredens in Club NOVA, onder de titel Bizzey in de Keuken. De optredens zijn onderdeel van een dinner & dance-concept, waar dertig gasten kunnen genieten van een viergangendiner, geserveerd door topchef Dennis Huwaë. Het avondvullende programma wordt gepresenteerd door Bizzey in samenwerking met E&A Events en is toegankelijk voor bezoekers van 18 jaar en ouder.
Bizzey verzorgt op 21, 22, 25 en 26 juni unieke optredens in Nova, onder de titel 'Bizzey in de Keuken'. De optredens zijn onderdeel van een dinner & dance-concept, waar dertig gasten kunnen genieten van een viergangendiner, geserveerd door topchef Dennis Huwaë. Het avondvullende programma wordt gepresenteerd door Bizzey in samenwerking met E&A Events en is toegankelijk voor bezoekers van 18 jaar en ouder. Reserveren kan via: www.bizzeyindekeuken.nl.

Bizzey kijkt uit naar de vier avonden: “𝘚𝘦𝘹𝘺 𝘦𝘵𝘦𝘯 𝘨𝘦𝘮𝘪𝘹𝘵 𝘮𝘦𝘵 𝘴𝘦𝘹𝘺 𝘮𝘶𝘻𝘪𝘦𝘬, 𝘴𝘵𝘰𝘱 𝘩𝘦𝘵 𝘪𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘣𝘭𝘦𝘯𝘥𝘦𝘳 𝘮𝘦𝘵 𝘦𝘦𝘯 𝘴𝘦𝘹𝘺 𝘱𝘶𝘣𝘭𝘪𝘦𝘬 𝘦𝘯 𝘫𝘦 𝘩𝘦𝘣𝘵 𝘩𝘦́𝘵 𝘳𝘦𝘤𝘦𝘱𝘵 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘦𝘦𝘯 𝘰𝘯𝘨𝘦𝘬𝘦𝘯𝘥 𝘩𝘦𝘵𝘦 𝘢𝘷𝘰𝘯𝘥 𝘶𝘪𝘵!
→ lees meer