Partyflock
 
livestream:

Reinier Zonneveld Rooftop Livestream

flyer Reinier Zonneveld Rooftop Livestream
- CEST

Line-up Reinier Zonneveld Rooftop Livestream

Nederland techno, house
Statistieken
1Partyflockbezoeker
1Partyflockgeïnteresseerd
437Facebookbezoekers @ 25 mei 2020
2800Facebookgeïnteresseerd @ 25 mei 2020
100 / 0·mannen / vrouwen
32.0Partyflockgemiddelde leeftijd
33.0Partyflockleeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
Nieuws
Op woensdag 27 mei 19.00, gaat technogigant Reinier Zonneveld een uitzonderlijke livestream doen vanaf zijn eigen zonnige dakterras met een prachtig uitzicht over Amsterdam. Wat de livestream nog specialer maakt, is dat Reinier veel langverwachte gloednieuwe muziek live voor het eerst zal spelen.
Reinier Zonneveld will perform his new music live from his rooftop in Amsterdam.

Tune in on Facebook.

Los Angeles 10:00
Bogota 12:00
Santiago 13:00
Miami 13:00
Buenos Aires 14:00
Amsterdam 19:00
Melbourne 03:00(+1)