Partyflock
 

Honey Honey

· The Festival Sitehoney-honey.nl
flyer Honey Honey
georganiseerd door Site
-
De Vasim Fabriek (buiten) op de kaart Site
Winselingseweg 41
Nijmegen

Tickets & prijzen Honey Honey

Early bird:€ 27,13
Voorverkoop 1:€ 29,84
Voorverkoop 2:€ 32,01
passepartout:€ 37,98
Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief servicekosten.
Overnachten
Boek een overnachting in de buurt via Booking.com.
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

Line-up Honey Honey

Statistieken
2Partyflockgeïnteresseerd
1Appicgeïnteresseerd
263Facebookbezoekers @ 30 juli 2020
1500Facebookgeïnteresseerd @ 30 juli 2020
2·nieuwsberichten
Nieuws
De line-up van de eerste editie van Honey Honey 'The Festival' is rond. Onder meer Willie Wartaal, Fata Boom (live), Lionstorm (live), David Vunk, Tom Trago, Doppelgang en Pablo Discobar Soundsystem & Sanja maken zaterdag 30 mei hun opwachting in Nijmegen. Het creatieve randprogramma met theater, stand-up comedy, spelletjes en performances in het LGBTQ-thema wordt verzorgd door Ben de Vlegel, Naaistreek en meer. Honey Honey 'The Festival' biedt daarmee een totaalbeleving op een nieuwe, nog nader bekend te maken plek op het Vasim terrein.
Het oosten van 't land kleurt roze, rood, oranje, geel, groen, blauw en paars. Honey Honey 'The Festival' doet zijn intrede. Inspelend op het belang van seksuele vrijheid en de groeiende behoefte aan zelfexpressie, creëert het kersverse multidisciplinaire muziekfestival een veilige thuishaven voor iedereen. Honey Honey 'The Festival' vindt zaterdag 30 mei plaats op een nieuwe spannende plek op het Vasim terrein in Nijmegen. 2
In het Pinksterweekend op zaterdag 22 mei 2021 vieren we de eerste editie van ‘Honey Honey The Festival’ in het vrijzinnige Nijmegen. We creëren een plek waar ieder mens zich vrij mag voelen. Van queer, hetero, drag, homo, bi, pan, trans en alles daar tussenin, iedereen is welkom.

ℙℝ𝕆𝔾ℝ𝔸𝕄𝕄𝔸
Verwacht een bomvol programma met te gekke performances, hete hitsige hits, raves met misbehaves, spectaculaire live acts en de leukste en bontste partners die we ons kunnen wensen. Sprinkled met queer galore en straight-up extravaganza.
→ lees meer