Partyflock
 

Black tie 2016

Facebook
Black tie 2016
2 september 2016
georganiseerd door

Cruise Terminal (binnen) op de kaart
Wilhelminakade 699
Rotterdam
NederlandNederland

Tickets & prijzen Black tie 2016

Voorverkoop 1:€ 25,-→ uitverkocht
Voorverkoop 2:€ 35,-
Voorverkoop 3:€ 45,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Stemresultaat: zeer goed
geweldig117%
zeer goed233%
goed233%
ok0
voldoende117%
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

1 waardering

Nati
Laatste x , voorgaande edities waren veel beter....door zaal beneden te veel loop en te druk daar , publiek niet meer zo chique gekleed als vorige jaren( zoals de dresscode doet verwachten)

Line-up Black tie 2016

Nieuws
De leukste feestmaand van het jaar staat weer voor de deur: december! In samenwerking met Amber Schutte van Dresscode.nl zet Partyflock de leukste feesten met een bijzondere dresscode op een rij, speciaal voor de feestgangers die van een verkleedpartij houden. 1
Op 24 December staan de basisingrediënten voor een geslaagde kerst al klaar: familie, kerstdiner en natuurlijk het kerstgala van het jaar: BLACK TIE! Voor de 5e editie van het jaarlijkse spektakel zal de cruise terminal Rotterdam volledig worden omgetoverd zodat jouw kerst met een klapper kan beginnen!
Op 24 December staan de basisingrediënten voor een geslaagde kerst al klaar: familie, kerstdiner en natuurlijk het kerstgala van het jaar: BLACK TIE! Voor de 5e editie van het jaarlijkse spektakel zal de CRUISE TERMINAL ROTTERDAM volledig worden omgetoverd zodat jouw kerst met een klapper kan beginnen! En dit jaar hoort daar een feestelijk thema bij: 24K DRESSCODE!
→ lees meer

1 opmerking

 
Kan iemand iets roepen tav de line-up ?