Partyflock
 

Closing Party

Facebook
Closing Party
29 februari 2016

Blender (binnen) op de kaart
Schiedamsevest 91
Rotterdam
NederlandNederland
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

Line-up Closing Party

Nieuws
Geen geflambeerde cocktails van de vlammende bartenders meer, niet meer stiekem van bovenaf loeren naar sexy moves op de dansvloer of shinen onder de XXL discobol: na vijf succesvolle jaren sluit de Rotterdamse Blender de tweede week van maart haar deuren. Niet om voorgoed weg te blijven, maar om te werken aan een knallend, nieuw concept. "Want stilstaan is achteruitgang, en een nieuw tijdperk vraagt om nieuwe ideeën", aldus eigenaar Ron de Jong.
Leeftijdverdeling
Gemiddelde leeftijd: 48, leeftijd mediaan: 48.9
percentages onder de 1 en ouderen (60+) worden niet meegenomen in deze bepaling
LeeftijdAbsoluutPercentage
481100%
 
5 maart vieren we 5 jaar Blender. 5 jaar shaken, 5 jaar Pornstars, 5 jaar plaatjes draaien, 5 jaar vanaf boven naar beneden loeren, 5 jaar met de voetjes van de vloer. 5 jaar heerlijk eten, 5 jaar een topzaak: een half deccenium Blender. We proosten op de afgelopen jaren én op een nieuw begin. Een avond met een lach en een traan. Proost je met ons mee? Verwacht een hoop oude vertrouwde gezichten achter de bar én de draaitafels. Het dak MOET er nog een laatste keer af!!

Voor de liefhebbers: 5 maart kookt onze witte brigade nog één keer de sterren van de hemel voordat we gaan verbouwen. Schuif je gezellig aan voor een 3-gangen verrassingsmenu van de chef ( met of zonder wijnarrangement)? Reserveren via info@blenderrotterdam.nl. Wees er snel bij, want op=op!

Aanvang:19.00
3-gangenmenu: 29,50 p.p.
Wijnarrangement: 15,- p.p.