Prikkelgeil (flyer)
erotisch
Prijs
Deurverkoop + diner & parkeren & kluisje:€ 40,-inclusief onbeperkt aantal consumpties
Tickets
Geen voorverkoop, uitsluitend deurverkoop.
Beperking
Mannen alleen kunnen geweigerd worden.
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Bezoekers
Maximaal 400.
Kledingvoorschrift
Fetish with a touch of red
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.
Facebook
pagina laatst gewijzigd op
Statistiekenx
28Partyflockbezoekers · herkomst
18Partyflockgeïnteresseerd · herkomst
41Facebookbezoekers
42Facebookgeïnteresseerd
53 / 39·mannen / vrouwen
42.6·gemiddelde leeftijd
43.3·leeftijd mediaan
5·opmerkingen
3·waarderingen
geweldig·stemresultaat (16 stemmen)
3 waarderingen
Beatz Per Marco
Wat een supersfeer was het weer zeg afgelopen zaterdag tijdens Prikkelgeil ! Heerlijk om al die happy smiling faces weer te zien en wat hebben wij genoten van al die lieve mensen om ons heen.­ Steeds meer mensen vinden maandelijks de weg naar PartyPlayers, waar de sfeer “echt” uniek en heel bijzonder is, de muziek altijd top en we dit nog maar een keer willen vermelden want dat is iets waar we trots op zijn en dan ook koesteren.­ Afgelopen zaterdag hebben wij opnieuw zoveel positieve (ondeugende) energie gevoeld, een afgeladen dansvloer maar ook een eenheid gezien en dat gecombineerd met de kerstsfeer, de totale ambiance en alle mogelijkheden die de club je biedt, smaakt het naar zoveel meer en kijken wij met jullie uit naar 2017 ! 2017, het jaar van ons tienjarig bestaan maar ook het jaar dat PG alleen maar zal groeien en nog meer mensen hetzelfde kunnen gaan ervaren.­ Kerst 2016 is in ieder geval voor ons een editie geworden waar we jullie liefde echt hebben gevoeld en nog lang over na zullen praten.­ Bij zo’n feest hoorde natuurlijk ook cadeautjes en hebben wij met onze verloting dan ook met veel plezier aardig wat mensen extra blij mogen maken.­ Daarvoor wilden wij dan ook m.­n.­ Extase voor haar prachtige jurkjes en Folinki bedanken voor het schitterende underwear dat zij ter beschikking hebben gesteld.­ Lieve prikkelgeile DJ’s, bezoekers, PartyPlayers ……dank jullie wel voor het in ons gestelde vertrouwen in 2016, alvast hele fijne kerstdagen en uiteraard een Happy New Year ! L*­O*­V*­E Marco &­ Alida
Party4Life
Het was weer een top avond in Lelytown. Lekkere muziek, fijne locatie en gezellige partypeople. Verrassing was dat ik had gewonnen met de loterij. Lieve Alida en Marco, bedankt en tot een volgende :lief: !
Kinkynoord
super avond gehad en john heeft super gedraaid die mag vaker komen

5 opmerkingen

Whahaaaa de eerste :roflol: Het ploegendienst rooster zegt dat we deze editie erbij kunnen zijn, gezellie! :cheer:
Wat een supersfeer was het weer zeg afgelopen zaterdag tijdens Prikkelgeil ! Heerlijk om al die happy smiling faces weer te zien en wat hebben wij genoten van al die lieve mensen om ons heen. Steeds meer mensen vinden maandelijks de weg naar PartyPlayers, waar de sfeer “echt” uniek en heel bijzonder is, de muziek altijd top en we dit nog maar een keer willen vermelden want dat is iets waar we trots op zijn en dan ook koesteren. Afgelopen zaterdag hebben wij opnieuw zoveel positieve (ondeugende) energie gevoeld, een afgeladen dansvloer maar ook een eenheid gezien en dat gecombineerd met de kerstsfeer, de totale ambiance en alle mogelijkheden die de club je biedt, smaakt het naar zoveel meer en kijken wij met jullie uit naar 2017 ! 2017, het jaar van ons tienjarig bestaan maar ook het jaar dat PG alleen maar zal groeien en nog meer mensen hetzelfde kunnen gaan ervaren. Kerst 2016 is in ieder geval voor ons een editie geworden waar we jullie liefde echt hebben gevoeld en nog lang over na zullen praten. Bij zo’n feest hoorde natuurlijk ook cadeautjes en hebben wij met onze verloting dan ook met veel plezier aardig wat mensen extra blij mogen maken. Daarvoor wilden wij dan ook m.n. Extase voor haar prachtige jurkjes en Folinki bedanken voor het schitterende underwear dat zij ter beschikking hebben gesteld. Lieve prikkelgeile DJ’s, bezoekers, PartyPlayers ……dank jullie wel voor het in ons gestelde vertrouwen in 2016, alvast hele fijne kerstdagen en uiteraard een Happy New Year !

L*O*V*E
(K)(K)(K)
Marco & Alida