Partyflock
 

GirlonGirlSecrets Ladiesnight

· Viva las Vegas Facebook
GirlonGirlSecrets Ladiesnight
18 oktober 2015
erotisch
georganiseerd door

Paradise Club (binnen) op de kaart
Thomsonlaan 107
Den Haag
NederlandNederland

Tickets & prijzen GirlonGirlSecrets Ladiesnight

Voorverkoop + kluisje & garderobe & consumptie:€ 45,-
vrouwen:€ 45,-inclusief onbeperkt aantal consumpties
Deurverkoop + kluisje & garderobe & consumptie:€ 50,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Kledingvoorschrift
Lingerie verplicht, Las Vegas style wordt gewaardeerd.
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.
Winactie (gesloten)

Stemresultaat: geweldig

geweldig583%
zeer goed0
goed117%
ok0
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

1 waardering

(L)Haa­gspoes­je(L)
eerste gog maar helemaal tegek leuke sfeer heb me goed vermaakt :) xxx

Line-up GirlonGirlSecrets Ladiesnight

za 21:00 - 23:30:  house
za 23:30 - 04:00:  house

Nieuws

Zaterdagavond, de 14e van november, zal er weer een avond zijn die al je (stoute) dromen overtreft! Laat je meevoeren naar een fata morgana, waar alle erotische fantasieën werkelijkheid worden. Speciaal en alléén voor dames heeft GirlonGirlSecrets een concept ontwikkeld, dat het gevoel van erotiek tussen vrouwen zal versterken en openminded dames de kans geeft om in een intieme setting met elkaar in contact te komen. In een sensuele ambiance word je omringd met mooie vrouwen en zul je een belevenis ervaren waar je nog avonden van zult nagenieten.
Bekend van de Playboy & BNN (Spuiten en Slikken)
21+ All-Inclusive LadiesClub for openminded woman.
Because every woman deserves a (little) secret...

Zaterdagavond, de 14e van November, zal er weer een avond zijn die al je (stoute) dromen overtreft! Laat je meevoeren naar een Fata Morgana, waar alle erotische fantasieën werkelijkheid worden. Speciaal en alléén voor dames heeft GirlonGirlSecrets een concept ontwikkeld, dat het gevoel van erotiek tussen vrouwen zal versterken en openminded dames de kans geeft om in een intieme setting met elkaar in contact te komen. In een sensuele ambiance word je omringd met mooie vrouwen en zul je een belevenis ervaren waar je nog avonden van zult nagenieten. Maar GirlonGirl-ladies zijn niet alleen hot en wulps, ze zijn ook behoorlijk ondeugend en experimenteren er graag op los. Dit keer zullen de gasten zich in de meest extreme ondeugende lingerie gaan hullen, want
GirlonGirl LadiesNight goes Viva Las Vegas!

Locatie, dresscode en DJ
→ lees meer

2 opmerkingen

GirlonGirlSecrets goes Viva Las Vegas!

Bekend van de Playboy & BNN (Spuiten en Slikken)
21+ All-Inclusive LadiesClub for openminded woman. Because every woman deserves a (little) secret…

Zaterdagavond, de 14e van November, zal er weer een avond zijn die al je (stoute) dromen overtreft! Laat je meevoeren naar een Fata Morgana, waar alle erotische fantasieën werkelijkheid worden. Speciaal en alléén voor dames heeft GirlonGirlSecrets een concept ontwikkeld, dat het gevoel van erotiek tussen vrouwen zal versterken en openminded dames de kans geeft om in een intieme setting met elkaar in contact te komen. In een sensuele ambiance word je omringd met mooie vrouwen en zul je een belevenis ervaren waar je nog avonden van zult nagenieten. Maar GirlonGirl-ladies zijn niet alleen hot en wulps, ze zijn ook behoorlijk ondeugend en experimenteren er graag op los. Dit keer zullen de gasten zich in de meest extreme ondeugende lingerie gaan hullen, want GirlonGirl LadiesNight goes Viva Las Vegas!

Locatie, dresscode en DJ
Op een schitterende locatie kun je de gehele avond heerlijk genieten van de verleidelijke beats van Eric Santana, Double U-V & Louis. In de late avonduurtjes zullen alle vrouwen zich gaan omkleden in hun allermooiste lingerie. Lingerie met een vette knipoog naar alle geneugten van de ondeugende showgirls en Sexy Lingerie Babes. Bovendien zijn er diverse faciliteiten aanwezig (Love Lounges met ieder een Jacuzzi, BDSM Playrooms, Zwembad, Club). Er is dus genoeg plek om je sexy, naughty, hot te voelen!

Entertainment
Vanwege het feit dat er vanaf heden nog maar 1x per jaar dit unieke feest wordt georganiseerd, wordt er flink uitgepakt! Wat dacht je van een Wheel of Fortune bij binnenkomst met spannende opdrachtjes en cadeaus... BodyShots Roulette begeleid door Panorama model Lysanne... of je eigen samen met je date in het "lust" verbinden door onze Sexy Elvis? Een workshop Flirten & verleiden die je gelijk dezelfde avond kunt uitvoeren... misschien doe je liever mee aan strippoker of deel je mee aan onze Sleazy Las Vegas Booty contest? Laat je een PROFESSIONELE sensuele fotoshoot doen door niemand minder als Chris Lans of draai je graag mee aan onze Spin & Kiss game.

Pre-meeting voor eerste kennismaking
Een nacht vol spanning, erotiek, plezier en nog veel, veel meer! Maar soms is net dat stukje spanning het geen wat je tegen houdt. Het is misschien best eng als dit je eerste LadiesNight is, als je nog niemand kent, als je je onzeker voelt of als je alleen moet gaan. Voor de dames die heel graag naar GirlonGirSecrets willen gaan, maar niet alleen durven of liever gezellig met een groepje meiden naar dit geweldige feest willen gaan is er een pre-meeting. Voor alle meiden die zin hebben om voor het feest gezellig eerst een drankje te drinken met een leuk groepje meiden in de Millers in Den Haag kun je je er nu ervoor opgeven! Om daarna gezellig (met de dames die uiteraard naar GirlonGirlSecrets gaan) samen naar het feest der feesten gaan!

Dus trek je stoute hakken aan en beleef de avond van je dromen. Want GirlonGirlSecrets is een nacht wat je niet WILT en KAN missen!

WIN VRIJKAARTEN
Voor dit exclusieve feest mogen wij 2 x 1 gastenlijstplekken verloten! Als je een plek wint dan hoef je alleen nog maar een ondeugend setje mee te nemen en een goed humeur, want zoals gezegd… tickets zijn ALL-INCLUSIVE! De winnaressen maken we een week van te voren bekend.

Meer informatie: http://www.GirlonGirlSecrets.com
Sfeer Impressie FOTOS & VIDEOS: http://www.girlongirlsecrets.com/girlongirl-ladiesnight-2/sneak-peak-photos

Keep your sexy self updated, follow GirlonGirlSecrets!
Facebook: GirlOnGirlSecrets
Instagram: @girlongirlsecrets
Twitter: @GOGsecrets
Pinterest: @GoGSecrets
 
1 kaartje te koop voor 14 november!

Normaliter betaal je er € 48,- incl. servicekosten voor, maar hij mag weg voor € 35,-. Interesse? Stuur even een pb.